HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpesti TE–SC Csíkszereda 11-2

2008.11.16. 21:29 D. Gromov

Öt Mol Liga-meccsről lesz szó ebben a posztban, ilyenkor nem illik egy eredményt kiragadni a kontextusból, de most muszáj: rettenetesen megszórták a csíki csapatot a lila-fehérek. A nap másik rangadóján szoros csatában verte a Dab.Doclert az NZ-Stars.

Az SC Csíkszereda még megszerezte a vezetést, de utána az Újpest jött, az első harmadot 2-1-re, a másodikat 2-0-ra nyerték a hazaiak, az utolsó húsz percben beindult a henger, Roczanov Dezső, Ladislav Sikorcin és Németh Péter 2-2 gólt ütött, 11-2. Valami nagyon nem stimmel az SC háza táján, kiestek a román kupából, simán kikaptak Káposztásmegyeren, ez a kilenc gól mínusz meg egyenesen elképesztő.

Az NZ-Stars nagyon szoros mérkőzésen győzte le közvetlen riválisát, hol a vendéglátók vezettek, hol a Dab.Docler, a hatvan perc 3-3-mal ért véget, a legfontosabb gólt 64:27-nél Szajbert Krisztián szerezte, 4-3.

A Miskolc is rangadót játszott a Progymmal, csak éppen alsóházit. Kemény küzdelem volt, a gyergyóiak 3-1-re és 4-2-re is vezettek, de a Jegesmedvék 5-4-re fordítottak. Előnyüket azonban nem tudták megtartani. 5-5 után jöhetett a hosszabbítás, majd a büntetők, nyertek a vendégek, a GWG-t Borsos Attila jegyezte, 5-6.

További eredmények: Steaua–Ferencváros 8-4 (Cam Severson öt perc alatt ütött mesterhármast), HC Csíkszereda-Alba Volán 5-2.

42 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megarespekt a Miskolcnak, remélem mostmár a szezon végéig hozzák a korrekt eredményeket.
A jó kurvaúristenit! Bíróképzés one? Nem hiszem, hogy ennyit kell adni! A szabályokat alkalmazni is kell, nem csak használni. Én kérek elnézést!
Megérdemelten nyert az UTE. Ekkora különbség nyilván nincs a 2 csapat között, de az SC páratlan bénázásai a védekezésben illetve impotenciája a támadásban (emberelőnyben nem tudnak mit kezdeni a koronggal) mindenképpen megérdemli, hogy így alakuljon az eredmény. Az UTE részéről praktikusan majd' minden összejött, nyilván üthettek volna többet is. SC kapusai nem erősségei a csaptanak, de védelem is mindig vastagon benne volt a gólokban. Kellett az UTe részéről ez a siker és kellett az SC-nek is ez az újabb pofon, háhta leszállnak a magas lóról. Wallenberg volt az egyetlen (számomra) aki hajtott végig, gyalázat, hogy nem csíkszerediak küzdöttek Csíkszeredáért (Nz stars ellen is a légiosok hajtottak inkább)Különben dícsérendő, hogy legalább "nem szakadt el a cérna" és nem provokáltak búnyót. Nah, erről ennyit..
Mekkora meccs volt a mai! Remélem a gólösszefoglalóban benne lesz az Újpesti Kenu :D eszméletlen volt, nagyon együtt van a csapat!

ÚJPEST WINS! FATALITY! ;D
Aki kinn volt Újpesten (FENE EGYE MEG, HOGY NEM TUDTAM MENNI,ÁÁÁÁÁ!), megmondaná, hogy ez hogy zajlott le?

00:00 Újpesti TE kapus be: Nemcak Juraj
20:00 Újpesti TE kapus csere: Hajek Márk
20:12 Újpesti TE kapus csere: Nemcak Juraj

12 másodpercre miért rakták be fiatal hálóőrünket? (Ahogy látom később már ő védett, mikor eldőlt)

Szerelésjavítás? Hajrá Lilák! Hajrá Lilák!
Valaki nem tudja, hogy az UTE meccsen voltak-e SK szurkolók, és hogyha voltak akkor tapsolták-e vissza a csapatot?
PS: Most már csak mi kellene megszabaduljunk Buzimaktól és akkor teljes lenne a kép.
Nagyon nagy volt a hangulat Újpesten! Jó lenne ugyanez kétszer ennyi ember előtt.
SK szurkolók is voltak. A végén nem nagyon figyeltem őket, mi ünnepeltünk.
Freddy, a harmad kezdetén nem volt kint a csapat, Nemcak meg egyszerűen a bedobásnál sem jelent meg, nem tudjuk hol volt, Hajek hidegen ment be és védett is egy lövést:)Bravó!

ájszhoki!
voltak SK szurkolók nem is olyan kevés, visszatapsolás? én nem láttam, siettek be nagyon az öltözőbe a fiúk:)

A meccsről! Szép volt fiúk! A szlovákok kajakozása fantasztikus volt!:)
Kösz Bukovina.
Azér elég fura, képesek voltak elkezdeni úgy, hogy nincs benn a kapus? :O
Ilyet még nem láttam
Akkor már kérdezek még egyet:
Hogyhogy nem Palko volt a cserekapus???
Mert csak 6 légióst lehet nevezni egy meccsre.
Csak egy légiós kapust lehet nevezni.
a miskolc progymon 115 percnyi büntető a progym csapatának...ejha ez ám a komoly dolog! Még hogy respekt miskolcnak!
Ha csak négy légióst nevezünk, akkor se lehet két légiós kapus, az egyiknek mindenképpen magyarnak kell lenni (lehet rosszul tudom) .
off

kedves defó testvér! tiszteletteljesen megkérlek, ne szidalmazd azt, akitől az életedet és a szabadításodat kaptad

ha tényleg nem veszel tudomást Róla, akkor legalább sportbarát társad (ez én volnék) iránti tisztelet miatt tartózkodj hasonló kijelentésektől, köszönöm
Óóó, persze. Erre nem is gondoltam. :/ Köszönöm a válaszokat.
Basszus... Lilavérű lévén erősen hezitáltam,mit nézzek ma este,és bolond fejjel a focit választottam... Hatalmas hiba volt! Minden elismerésem a jégkorongcsapaté,akiket a szezon elején majd' mindenki leírt!
off 2

Turco0814! azért ez elég gáz nem gondolod? tudod a véleménynyílvánítás (bármily alpári is) erről szól, mégha sértő is másokra (itt most Rád) nézve, na meg aztán Isten nem létezik, az életed pedig édesanyukádtól és édesapukádtól kaptad nem holmi nem létező entitástól!
elnézést mindenkitől a fölös beírásért
defó és SakiCitizen: mindketten visszavehettek az arcotokból! TURCO0814-nek igaza van! Hogy lehet így kezdeni egy kommentet... Én kérek elnézést minden jóérzésű kommentelőtől.
maradjunk az 'azt a leborult szivarvég' kezdetűnél, ebből mindenki ért, mindenkinek megvan a bódottága (-:

off 3 gáz vagy nem gáz, vállalom!
off last

na igen, szeretnék elnézést kérni, ugyanis valóban mindenkinek szíve-joga abban hinni amiben akar, szóval elnézést, ezért! Továbbá tisztelt orion66 nem tudom miért kéne visszavenni az arcomból (mert nemtom lenne-e mit) ergo szeretném kihangsúlyozni azt, hogy én magam sem védem meg az ilyen szintú véleménynyílvánítást, az ilyen magát minősíti, ugyanakkor szíve-joga az ő dolga, nem hinném h ezzel kéne foglalkozni, továbbá nem vélem, hogy okvetlen fontos mindent magunkra/magatokra/etc. vennünk...
sorry
Elképesztő....Hogy tudtunk ekkora gödörbe zuhanni? És még nincs vége a hétnek. Kedden DAB, hétvégén Steaua, HC. Így pontot se fogunk szerezni s kapaszkodhatunk az alapszakasz végén, hogy elcsípjük a rájátszást :-(
Elnézését a tegnapiért! Kicsit fáradt voltam.
Most meg nagyon álmos.
Hullámvölgyben a SC , nagyon remélem hogy ezen a héten összetudják szedni magukat .Ujra a régi lemez , kellene már egy pszihológus a csapathoz , szerintem most nagy szükségük van rá.
Hajrá SportClub , Hajrá Szereda , Hajrá Magyarok
Ekkora zakot kapni az Ujpettol szegyen es gyalazat nem hullamvolgynek hanem inkabb szegyenvolgynek neveznem a tortenteket es meg Isten tudja hogy mi kovetkezhet a kovetkezo napokban.
Uraim sajnalattal kozlom de az SC szegyent hozott a csiki hokira!!
CSIK CITY !
Ilyen megtörténik még a nagyoknál is. Ez csak hullámvölgy!!!! Nem szabad elfelejteni azokat a pillanatokat sem,mikor örömet szereztek pl.tavaly az eventtel. ...pedig nem volt olyan rég :)
Hajrá SC !!
Csik City!

Nem csak az SC-ből áll a csíki hoki.. :)
Noacid

a búnyót helyesen = bunyót.

De azé' igazad van.
Kezd izgalmas lenni a bajnoksag. Elnezest mindenkitol, aki szimpatizal a Stars-val, de a szezon elejen nem szamitottam, h ennyire lassan indulnak be. Most talan sokminden adott ahhoz, hogy az Ujpest felerjen oda, ahova mar regota fel kellett volna.
Hajra!
STABIL LILA :)
Gyerünk, Miskolc!!!!!

nem mentsegkent hozom fel, de en olyan pletykat halottam hogy a SC jatekosok szandekosan benaztak... ugy hallottam hogy azt szeretnek ha id. Antal Istvan lemondana( ennek en is szivbol orulnek)... tehatazon felul hogy a csapat hullamvolgybe van, meg az oltozoben sem jo a hangulat. remelem mihamarabb megoldodik a helyzet.
HAJRA SPORTKLUB! ES GRATULALOK AZ UJPESTNEK!
Ha vki látta a Miskolc-Gyergyó meccset légyszi számoljon be mi is történt. Kösssz!
Kedves rules!
Nagyra ertekelem az SC eddigi munkassagat es odaadasat de sajnos a vilag elore halad.Az hogy mi volt a multban a sok bajnoki cim meg trofea az mar mind leragott csont,lassan a nagy romaniai bajnok a mol liga utolso soraiban vergodik,hat nap alatt harom veresseg meg talan kimagyarazhato hullamvolgyel de a 11-2 az soha!!!
Csik city.
Ne aggodj te az S.C meg lessz oldva a probléma hamarosan....Összeszedik magukat a fiuk. Most én is olyan vagyok lehet mindt a papagáj a macsaka szájába mikor aszt mondta , hogy nem kell beszarni
ja es a Fenestela 3-0 is a hullamvolgyre irhato,olyan hokisok szorongattak a nagy bajnok SC akik napi 8-10 orat dolgoznak es csak hobi szinten utogetik a pakkot a brassoi csapatnal,mirol beszelgetunk..?
Pech... Majd meglássuk a végén
A Miskolc-Gyergyóról: komoly bunyó nem volt csak lökdösődés, a fegyelmik és a végleges azért kerültek kiosztásra mert gyergyóiak minden kiállítást kommentáltak a játékvezető meg kiosztota ami ezért jár. Az hogy a gyergyóiak azért voltak ilyen feszültek mert megszorították őket és erre nem számítottak vagy tényleg igazuk volt a reklamálásoknál azt nem tudom, de az biztos h. a miskolc keményebben játszott mint máskor és meg is lett az eredmény.
A Romania kupa veget mar tudjuk,kedves szekely hokis de kivancsi lennek hogy "majd meglassuk a vegen" itt mire utaltok,talan a mol ligara gondoltok?...sajnos ahoz mar nincs sok kozotok! :)
Meglássuk csi city meglássuk nekünk csak 3 nehéz meccsünk van de a többieknek még nagyon sok ezután csak miskolc , alba , progym, ftc van hátra ja és 2 a starsal a többieknek mind nehéz meccsei vannak pl. az Ute nak vagy a Steauanak. A hc ról nem beszélek mert ő megnyeri az alapszakaszt de a többi csapatnál semmi sincs eldőlve.
Én nyugodt vagyok és aszt is tudom , hogy a Club dőntőt játszik és nekem ez elég....
Nem lesz könnyű pénteken lenyomni ezt az Újpestet!:-)
Kedves jégkorong blog!

Szuper lenne, ha legalább hetente kapnánk tájékoztatást a sérültekről is. Foglalmam sincs pl. hogy az NZ Stars soraiból miért hiányzott tegnap Gergely Csaba + még 1-2 játékos. Lehet hogy épp a Nové Zámky-val voltak? Ha van sérült egy csapatnál, azt jó lenne tudni, tekintettel arra, hogy a icehockey.hu-n nem szerepel a meccsre nevezettek névsora és statisztikája sem. Ez csak egy ötlet.
Azt lehet tudni egyébkként, hogy a Starts-os játékososkra mikor számít a Nové Zámky vagy a Nitra? Vagy ez a kapcsolat csak papíron létezik? :))
Stars vezetőknek üzenem, hogy jó lenne már egy színvonalasabb honlap, mert ezzel komolyan adósok azok számára, akiket érdekel a csapatuk.

Gratula a Starsnak és a DAB-nak is, mert mind2 csapat jó kis hokit csinált tegnap este. Sajnos valakinek nyernie kellett.. Most hazai pályán a Stars volt a jobb, de a DAB is szimpatikusan játszott. Üdv.
süti beállítások módosítása