HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vienna Capitals–Alba Volán 5-4

2008.10.07. 21:46 D. Gromov

A Vienna Capitals előbb 1-0-ra, majd 2-0-ra vezetett a kedd esti EBEL-meccsen, akkortól csak kapaszkodott az Alba Volán. Az első harmad után 2-1-re, a második után 4-2-re álltak a felek, aztán 5-2-re alakult az állás. A fehérváriak kezdtek feljönni, az 5-4-hez két Ocskay-, illetve egy-egy Palkovics- és Sofron-gólra volt szükség, de az egyenlítés úgy sem jött össze, hogy az utolsó két percben fórban támadtunk.

A további eredmények: Klagenfurt–Linz 5-2, Villach–Ljubljana 3-1, Jesenice–Graz 6-0, Salzburg–Innsbruck 2-3.

A Jesenice előnye most még nagyobb a táblázaton, 14 ponttal vezetnek, a 9 ponttal immár csak 5. Alba Volánt pedig megelőzte az egyaránt 10 pontos Klagenfurt, Vienna Capitals és Innsbruck. A Salzburgnak ugyanúgy 9 pontja van, mint a fehérváriaknak, a gólkülönbsége jobb, de egymás elleni eredmény miatt előbbre vagyunk.

20 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem baj ! Már az is szép ,hogy itt vagyunk ahol, mostmár számoni kell a Volánnal, ezt tudják a sogorok is! Én nagyon szurkolok a fiuknak..,főleg mert öröm látni ,hogy nem a légiósok, hanem inkább Palkóék...nameg Sofi és Levi meg a többiek viszik a prímet ! Ez kell majd a Vb-re....!!!:)
Istenem de jó leírni...nagy vb-re megyünk...alig várom !!!:)))

Egyébként gratula az bloghoz....szuper, naprakész, köszi. :)
Ez tisztességes eredmény a capitals otthonában.Nekünk nem ők az ellenfelek ,hanem Graz, villach, ljubljana.Kár a szokásos sok emberhátrányért,ezekből kaptunk 3 gólt!!!Remélem Alanen bebizonyította a mai meccsen mindahogy az összes eddigin,hogy nincs rá semmi szükség,hisz szürkébb a döglött egérnél,bár még kapusposzton kipróbálhatjuk, hátha bebizonyitja hogy nemvolt hiába való a sok Finn ligás meccs.
Ez szép eredmény a Vienna otthonában. Valóban jó, hogy a mi fiaink viszik a prímet, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy akkor miért fizetjük az ő fizetésük többszörösét légiós külföldieknek. Egyik szemem sír, a másik nevet. A VB szempontjából, valóban jó, hogy acélosodunk! Alanen pedig valóban meccsről meccsre nem tud bizonyítani semmit.

GRATULÁLUNK SOFI!!! MAJD GYŰLNEK A PONTOK SZÉP SORBAN
A vereség, az vereség! Kéne még igazolni. De nem ilyenkor!!! Komoly csapat már nem vesz ilyenkor. Mivel ez csak ....ugye?
Bármit is mondhattok, nem hiszem el,hogy jogos volt ez a sok kiállítás. 16perc:6perc.Arra kényszerítik a játékosainkat, hogy rá se merjenek nézni az ellenfélre.Gólt lőttünk, rögtön jött a kiállítás. Miért így kell? Nekik nincs lelkiismeret furdalásuk, hogy a bírók nyerik meg a meccseket? Hátrányból is lőttünk gólt, erre jött az 5:3, na ezt már nem tudtuk kivédekezni. Aztán az is igaz, hogy a többi sornak is gólt kellene lőni, de már 4-et lőttünk, haladunk felfelé. Gratulálok a csapatnak! Hajrá VOLÁN!
6 ill 16 perc, ezek után semmit se ér, ha az utolsó 2 percben mi voltunk előnyben. Ez már megint kezd hasonlítani a tavalyira, és nem értek egyet az Énekes-féle 'felesleges szabálytalanságok után kapunk kiállítást' véleménnyel, szerintem ez nem csupán a játékosok 'bűne'. A bécsiek finnje 10 pontnál jár, a mi 2 finnünk összesen 1-nél, erre mondtam azt, hogy legyen inkább eggyel kevesebb légiósunk, és a kettő helyett hozzunk egy olyat, aki tényleg felfelé lóg ki a ligából. Különben is luxusnak tartom, hogy ezért kényszerből valamelyik válogatott csatárunknak muszáj civilben maradnia - az Alanen-szintet Fodor is, Vaszjunyin is hozza. A kapuscserét továbbra is jó döntésnek tartom, ezzel a kis pihenővel talán Szuper ismét hozni tudja azt a meccsenkénti 2-3 igazi bravúrt, amivel 2-3 gólon tartja az ellent. További pozitívum, hogy erőnlétben bármelyik csapattal felvesszük a versenyt, sőt, illetve az, hogy először ütöttünk 3-nál több gólt.

Gratula Palkonak es Ocskaynak de azert az megis nevetseges hogy meg mindig nekik kell vinni a csapatot a hatukon. A 2 finn jatekost haza kellene kuldeni azonnal!!!hajra volan!
Lehet hogy ez a farm kárára menne, de én felhoznám pl Hajóst vagy Tóth Adriánt a finnek helyett. Erőtlenek és külföldiek, se a válogatott se a volán nem profitál belőlük, drágák és csak nyomják föl a pontértéket. Bár lehet hogy ez csak az én demagógiám...
Szép volt fiúk, akármi is a végeredmény! A Bécs ellen ez szerintem korrekt eredmény. A bírók....mindig csak a bírók. Bár most nem tudok hozzá kommentet fűzni, mert nem láttam a ténykedésüket. Alanen szerintem a próbahónap után nem marad Fehérváron... Pénteken mindenki a csarnokba és SZURKOLJON a CSAPATNAK!!! :)
Először is nagy gratula a Volánnak, hogy ismét fel tudtak állni a padlóról! Másodszor egyetértek néhány előttem szólóval abban, hogy nem kellenek ezek a finek ide ennyiért, inkább jöjjenek a fiatalok vagy vegyenek 1 jó csatárt.
nekem a meccs statisztikából az jön ki, hogy a Vienna 32-szer lőtt Hetényi kapujára, a Volán meg csak 30-szor az ellenére. Vagy rosszul nézek valamit? Egyébként grat a csapatnak, a kiállítások pedig fájóan egyoldalúak voltak. Nem hiszem, hogy a Volán lenne a legdurvább csapat a ligában, mégis minden meccsen kétszer annyit kapunk. Egyszer-kétszer még OK, de ez már a 8. meccs volt. Persze értem én, nem nézne ki jól egy Jesenice-Volán osztrák bajnoki döntő... :-)))
Gratulálok a csapatnak, mert a Graz elleni meccs után ismét sikerült felpörögni. Palko, Csicso ismét a maximumot hozták (gratulálok a pontokhoz).Most már kezd ténnyé vállni, h a két finn elég gyenge és nem tudják teljesiteni, a követelményeket. Nincsenek pontok és szinte alig mutatnak valamit. Szinte már minden sorban kipróbálták Alanen-t de eddig még semmit sem mutatott, a hazai meccseken amiket én is láttam fel sem tünt a játéka (Finn liga pontok nélkül csak ennyit ér).A másik srác (finn) talán betudna épülni de kérdés, h anyagilag megéri-e őt leigazolni, mert csatár létére nem igen jönnek a pontok (védekező csatár!!!!!)
Pénteken a hangulattól majd robban a csarnok!!
HAJRÁ VOLÁN
Szép volt fiúk!

Ismét bebizonyosodott, hogy a csapat felnőtt a feladathoz, noha ma este nem sikerült nyerniük. Már most több pontunk van, és több gólt szereztünk, mint tavaly a teljes idényben. Ted Sator keze munkája nagyon meglátszik a csapaton. Persze, ha a Mester a Rangersnek jó volt, talán nálunk is elmegy... :)))

Csak azok a fránya igazolások!!! Eddig védtem a két finn mundérját itt a blogon is néhány hozzászólásban, de be kell látnom, hogy a fanyalgóknak volt igaza!
Ennyi erővel leigazolhatjuk a Devils szertárosát is... :(

Na mindegy, pénteken itthon, csak azért is HAJRÁ VOLÁN!!!!
Kedves Gromov,
Kijavítanálak: 5. a Volán, ugyanis az RBS csapatát legyőztük, így pontegyenlőség esetén az egymás elleni meccs számít elsőként, nem pedig a gólarány. Így szerepel az osztrák hivatalos honlapon.

Persze az MJSZ honlap szerkesztője ismét háttal ül a moziban, mert ott -természetesen- 6.ak vagyunk. Ez a harmadik hozzászólásom a 8. forduló után, amikor nem képesek egy normális táblázatot összehozni!! Nem pikkelek rájuk, de qrvára bosszant, hogy egy ún. "official website"-on ilyen bakik találhatók. Hajrá Volán!!
Azért szép és jó ,hogy a volán megint visszajött és majdnem nyert,de ez nem elég.... lehet ha a volán nem 1:4 -ről kapaszkodna fel mindig amikor az ellenfél vezet,akkor el is verhetnének egy jesenice-t vagy egy capitalst.Attól,hogy nem ők az igazi ellenfelek még sokat számít ,hogy ilyen bakikat csinálnak.
Mike80, köszönöm a kiigazítást, javítottam.
Elsösorban gratulálok annak a 80-100 szurkolonak akik Bécsbe utaztak hogy szurkoljanak a Volánnak.
Ez szép töletek,és a csapatnak is jot tesz.
A meccs elött fél orányival alig voltunk hárman a magyar szektorban,aztán a kezdet elött közvetlen jöttek a fiuk,és lányok is persze.
Jo meccs volt,és a vége nagyon izgalmas,de hát ez fért bele.
Birok? Jo lenne ha külföldröl hoznának,mert már a sogorok is belátják hogy nyomják a Volánt,és igazságtalanok velünk szembe.
Sok sikert a pénteki meccsre!
Hajrá Volán!!!
Jól láttam, hogy nem hoztuk le a végén a kapust? Ha nem, miért nem?

Hajrá, Volán!
Énekes Lajos kitért erre is, csak a cikkbe azért nem írtam bele, mert nem voltam benne biztos, hogy jól értem, amit mond, és nem akartam félreinformálni. De kommentben azért megpróbálom összefoglalni.
Szóval az utolsó két percre nem maradt annyi jó formában lévő emberünk, hogy két sorban hatan-hatan játsszunk, és az edzői stáb úgy ítélte meg, inkább a biztos egy emberelőnyös szituációt vállalja fel a csapat két percen át, mintsem hogy hamar gólt kapjon az üres kapura. Ebben látták a nagyobb gólszerzési esélyt, ami meg is volt, nem is egy, csak kimaradt.
Van benne ráció, de nekem meg sem fordulna a fejemben. Lehet ezért nem vagyok én az edző :D.
süti beállítások módosítása