HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jönnek-mennek a játékosok az EBEL-ben

2008.06.14. 08:30 Hblog

Az Alba Volán hívei által alapított Blue Brothers szurkolói oldalon tematikus összefoglalás jelent meg a múlt héten az EBEL átigazolásairól. Megkértük Mátay László szerkesztőt, aktualizálja az eseményeket. Az alábbiakban a legfrissebb hírek is olvashatók.

Az OB 1-es összefoglalásokhoz hasonló tematikát követtünk, viszont minden csapatnál egy kis szöveges kiegészítéssel toldottuk meg az információkat.

GRAZ 99ERS

A Graz nem jutott sokra az elmúlt szezonban. Az alapszakaszt 35 ponttal zárta, ez az utolsó előtti helyre volt elegendő. A rájátszásban 4 pontot szerzett, akárcsak az Alba Volán. Ez edzőváltáshoz vezetett, megváltak Tom Pokeltől. Helyére Bill Gilligant szerződteték. Játékosként megfordult az AHL-ben, az Egyesült Államok nemzeti csapatában sokszor szerepelt, helyet kapott az 1978-as és az 1983-as világbajnoki keretben. Idővel Európába költözött, játszott a Vienna EV-nél és a Klagenfurt AC-nél is, sőt kipróbálta magát a svájci élbajnokságban is, az EHC Chur csapatában. Edzői pályafutását a Klagenfurtban kezdte, sikert sikerre halmozva lett bajnok csapatával 4 éven át zsinórban. 1988-92-ig a SC Bern csapatát vezette, ahol négy év alatt 3-szor nyerték meg a bajnokságot. Munkája sikeressége révén először a svájci juniorválogatott vezetőedzőjévé lett, majd a felnőtteké is. A kilencvenes évek közepén az SC Bern sportigazgatója volt. 1998-ban visszatért az USA-ba. A Massachusetts Amherst Egyetem csapatánál dolgozott, a Massachusetts Minutemennél, ahol a Los Angeles Kings számára derítette fel a tehetséges fiatalokat. Az 54 éves amerikai szakembert bízta meg tehát a grazi vezetés, hogy ne ismétlődhessen meg tavalyi gyenge szereplésük.

Érkezett

Philippe-Michael Horsky (cs, KAC, AUT-1.)
Sven Klimbacher (v, Innsbruck, AUT-1.)
Martin Iberer (k, KSV Ice Stars, AUT-2.)
Michael Schiechl (cs, Leksands IF, SWE-2.)
Bill Gilligan (edző)

Távozott

Alexander Neubauer (v, KSV Ice Stars, AUT-2.)
Dominik Kraxner (cs, ATSE Graz, AUT-amatőr)
Patrick Mössmer (cs, Innsbruck, AUT-1.)
Tom Pokel (edző, Zell am See, AUT-2.)

KLAGENFURT AC

A KAC-ot nem rázta meg különösebben Horsky eligazolása, aki 46 mérkőzésen mindössze két gólpasszal dicsekedhet, már ha egyáltalán lehet ennyivel. Jeremy Rebek távozása annál inkább fájt a piros-fehéreknek. A kiváló csatárt a Red Bull csábította át. Rebek ragyogó teljesítményt nyújtott a szezonban, az EBEL pontlistájának 13. helyét foglalta el. Ausztria idei divízió 1-es győzelmének és A csoportba jutásának is aktív szereplője volt. Nem lesz könnyű pótolni, de nem tétlenkedtek a csapatnál, többek közt Németország legjobb bajnokságból válogattak. A hazai kluboktól Raphael Herburger játékjogát szerezték meg a Dornbirntól, valamint Rene Swettéét a Lustenauból.

A német bajnokságból igazoltak egy osztrák és két kanadai játékost. A legnagyobb név közülük Sean Browné. A 31 éves védő szerepelt az OHL-ben és az AHL-ben is, majd kilenc szezont lehúzott az NHL-ben. Több mint 400 mérkőzést játszott ott. Hat szezont vállalt az Edmonton Oilersben, kettőt a Boston Bruinsben, másik kettőt a New Jersey Devilsben. Az NHL-től a Vancouver Canucks csapatából búcsúzott. Igazi keményfiú. Mindezek után játszott a Düsseldorfer EG-nél, majd a Nürnberg Ice Tigerstől sikerült megkaparintani. Két szezonnal ezelőtt is a világ legjobb ligájában nyomult.

Egy másik nagyágyú is érkezett Klagenfurtba. Jeff Shantz 34 éves csatár, közel 700 NHL-meccsel a háta mögött. Igaz, ő már régebben odahagyta a legnívósabb ligát, 2003-ban. Kimagasló tudású játékos az osztrák Brandner is. A ponterős támadó legutóbb nyolc éve szerepelt odahaza, azóta játszott az NHL-ben, az AHL-ben, a német és a svéd első osztályban.

Érkezett

Jeff Shantz (cs, Adler Mannheim, GER-1.)
Raphael Herburger (cs, Dornbirn, AUT-2.)
Christoph Brandner (cs, Hamburg Freezers, GER-1.)
Sean Brown (v, Nürnberg Ice Tigers, GER-1.)
Rene Swette (k, Lustenau, AUT-2.)

Távozott

Philippe-Michael Horsky (cs, Graz 99ers, AUT-1.)
Jeremy Rebek (cs, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Christoph Ibounig (cs, Black Wings Linz, AUT-1.)
Christian Ban (cs, Östersund IK, SWE-3.)
Rob Valicevic (cs, ?)
Pär Arlbrandt (cs, ?)
Chad Hinz (cs, ?)
Andrew Verner (k, ?)

BLACK WINGS LINZ

A Linz együttesének távozó játékosai javarészt Ausztrián belül maradtak. A kanadai születésű Jean-Francois David, aki javarészt a tengerentúlon játszott, először a 2005/06-os szezonban kóstolt bele az európai hokiba az ESC Moskitos Essennél. Utána még hazament egy szezon erejéig, majd ismét német nyelvterületen bukkant fel. Úgy tűnik, tetszik neki az öreg kontinens, ugyanis a francia bajnokságban teszi magát próbára a következő idényben.

A tavalyi elődöntőben az Linz ellenfele az Olimpija volt, amellyel szemben 4-2-es összesítéssel maradt alul. A szlovénok sikerének egyik meghatározó alakja kétséget kizáróan az amerikai Alex Westlund csodakapus volt. Hogy a balszerencsés sorozat ne ismétlődhessen meg, az ellenfél méregfogát kihúzva a linziek megszerezték Westlund játékjogát. Kijelenthető, ez volt a legütősebb igazolásuk, viszont Jürgen Penker válogatott hálóőr helyzete megnehezült. A linzi első számú portás is tisztában volt vele, ha megérkezik Westlund, csak másodhegedűs lehet a posztján. Nem is volt kérdés, hogy az EBEL harmadik legjobb kapusa továbbáll. A helye már megvan, a dán bajnokságban, a Totempo HVIK kapujában lesz látható ősztől. A klub megerősítésére alkalmasnak tűnik a rutinos svéd csatár, Matthiasson. A bajnok Salzburg csapatából is hívtak négy játékost, ám ők nem villogtak különösebben tavaly.

Érkezett

Alex Westlund (k, Olimpija Ljubljana, AUT-1.)
Markus Matthiasson (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Jakob Lainer (v, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Martin Grabher Meier (cs, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Patrick Maier (cs, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Robert Lukas (v, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Christoph Ibounig (cs, KAC, AUT-1.)

Távozott

Patrick Machreich (k, Lustenau, AUT-2.)
Kent Salfi (cs, Innsbruck, AUT-1.)
Martin Hohenberger (cs, Innsbruck AUT-1.)
Manfred Unterweger (v, KSV Ice Stars, AUT-2.)
Jean-Francois David (v, Rouen, FRA-1.)
Jürgen Penker (k, Totempo HVIK, DEN-1.)
Raimund Divis (cs, Vienna Capitals, AUT-1.)
Viktors Ignatievs (v, Vienna Capitals, AUT-1.)
Christian Perthaler (cs, visszavonult)

INNSBRUCK

Tirolba érkezett ez ideig a legtöbb játékos, szám szerint tíz. (Igaz, a veszteséglista is tetemes.) A Volánban újoncként bemutatkozó Nagy Gergő számára nem ismeretlen Marcus Bacher neve, társak voltak a Red Bull Salzburg második csapatában. Nehéz lenne kiemelni játékosokat, egytől egyig kiváló hokisok. A 22 éves Patrick Vogl osztrák-német kettős állampolgár, de eddig csak szülőföldjén, Németországban játszott. Ez lesz az első idénye második hazájában. Javarészt Münchenben szerepelt, de olykor-olykor az EHC Freiburgnál, vagy éppen ingolstadti színekben kergette a korongot. A finn Mikko Laine hasonlóan ez imént bemutatott hokishoz első ízben hagyta el nemzete bajnokságát, legutóbb a KalPa Kuopióban játszott.

Elcsábították a német Nürnbergtől a New York-i születésű Rich Brennant. A 36 éves amerikai az egyetemi bajnokság után bekerült az AHL körforgásába, ahol megannyi csapatban szerepelt. Remek teljesítményének köszönhetően számos NHL-es csapatba tudta fel-feljátszani magát. A New York Rangers mezét 24-szer húzhatta magára.

Kanadai játékosokból is bevásároltak Innsbruckban. Dustin Johner, Steve Guolla, Luke Sellars és Rem Murray érkeztek. Egytől egyig klasszis játékosok, rutinosak, ponterősek, NHL-t járt kemény legények. Nem kérdéses, a legnagyobb fogás a 35 éves Rem Murray, akinek statisztikájára érdemes vetni egy pillantást, mondhatni, tekintélyt parancsoló. A múlt évben a HC TWK Innsbruck csapatának nem sikerült hoznia azt a teljesítményt, amelyet elvártak volna tőle a vezetők, így ztán az asztalra csaptak és bekeményítettek. Úgy tűnik, nem bízzák a sorsukat a véletlenre.

Érkezett

Patrick Mössmer (cs, Graz 99ers, AUT-1.)
Kent Salfi cs, Black Wings Linz, AUT-1.)
Martin Hohenberger (cs, Black Wings Linz, AUT-1.)
Patrick Vogl (cs, ERC Ingolstad, GER-1.)
Dustin Johner (cs, GCK Lions, SUI-1.)
Rem Murray (cs, HIFK Helsinki, FIN-1.)
Steve Guolla (cs, HIFK Helsinki, FIN-1.)
Rich Brennan (v, Nürnberg Ice Tigers, GER-1.)
Markus Bacher (k, Red Bull Salzburg 2, AUT-2.)
Daniel Woger (cs, Dornbirn, AUT-2.)
Philippe Lakos (v, Vienna Capitals, AUT-1.)
Dustin Johner (cs, Zürich SC Lions, SUI-1.)

Távozott

Sven Klimbacher (v, Graz 99ers, AUT-1.)
Heimo Lindner (cs, Dornbirn, AUT-2.)
Tomaz Razingar (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Mikko Strömberg (k, HPK Hämeenlinna, FIN-1.)
Marko Mäkinen (cs, Lulea HF, SWE-1.)
Antti Nyrhinen (v, SaiPa Lappeenranta, FIN-1.)
Jean-Philippe Pare (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Thomas Müller (cs, ?)
Florian Schwitzer (v, ?)
Mario Larocque (v, ?)
Armin Helfer (v, ?)
Pierre Dagenais (cs, ?)

OLIMPIJA LJUBLJANA

A szlovén Olimpia Ljubljana háza táján nagyon nagy volt a csend, sokáig egyetlen távozóról szóltak a hírek. A sztárkapus Alex Westlund hosszas huzavona után a Linz csapatának mezét húzza magára a 2008/09-es szezonban. Az amerikai hálóőr 93,36%-os védési hatékonyságával az EBEL legjobbja lett. Ötvenhét mérkőzésen, amit a kapuban töltött, 1927-szer próbálták meg bevenni a ketrecét, 1799-szer magabiztosan hárított. Nem is csoda, hogy kiemelkedő teljesítményével felhívta magára a figyelmet. A hírek szerint a szlovének 300-400 ezer euró közötti fizetést ajánlottak neki, ő mégis inkább Linzbe költözött. Feltételezhetjük, NHL-szintű pénzt kap jövőre.

Helyére szintén tengerentúli kapus érkezett, de lehet, hogy nem ő lesz a végleges megoldás. A mezőnyben két új arc tűnt fel, mindkettő a rivális szlovén csapattól jött. Golicic a nagy Jesenicétől, Berlisk a kicsitől.

Érkezett

Jurij Golicic (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Nejc Berlisk (v, Mladi Jesenice, SLO-1.)
Ales Sila (k, Springfield Jr. Blues, NAHL)

Távozott

Alex Westlund (k, Black Wings Linz, AUT-1.)

ACRONI JESENICE

Az Acroni Jesenice ezen a nyáron szlovén csatárcsillagokat édesgetett vissza hazájukba. Az Innsbruckban szerepelt Tomaz Razingar visszaszerzése volt az első lépés. A csatár Palkovics Krisztián mögött végzett az EBEL pontlistáján a 34. helyen. Jövőre ismét egykori klubjának gyűjtheti a pontokat. Razingarral nem érték be a jesenicei szakemberek. A tehetséges Rodman testvérpár leigazolása volt a következő feladat. Sikeres szezont futottak mindketten a Vienna Capitals együttesében.

Marcel, az idősebb Rodman az EBEL pontversenyének tizedik helyezettje lett, 53 egységgel. Két évvel fiatalabb öccse felülmúlta őt is, 20 góllal és 34 gólt érő passzával a hetedik helyre volt jó a listán. A három szlovén csatár tehát a következő szezonban ismét egykori klubjában, az Acroni Jesenicében pallérozhatja tovább tudását. Meg kell jegyezni hajdani ellenfeleinkről, hogy az EBEL sorozatában fura is volt őket a bécsi csapatban látni. Mire megszokhattuk volna új, sárga-fekete mezüket, visszacserélték a régebbi időkben megszokottra.

Érkezett

Tomaz Razingar (cs, Innsbruck, AUT-1.)
David Rodman (cs, Vienna Capitals, AUT-1.)
Marcel Rodman (cs, Vienna Capitals, AUT-1.)

Távozott

Markus Matthiasson (cs, Black Wings Linz, AUT-1.)
Paul Healey (cs, Vienna Capitals, AUT-1.)

RED BULL SALZBURG

A bajnokcsapat előző évi kerete széthullani látszik. Az EBEL-győzelem megünneplését követően neves európai klubokhoz szállingóztak a Salzburg játékosai. A leghívogatóbb a svéd bajnokság volt a számukra. A Färjestads BK vagy éppen a Linköpings HC csapatához bekerülni nagy dolog. A finn csatár, Jussi Tarvainen hazavágyott a SaiPáhou, de Németországba is mentek hokisok. Thomas Rumpeltes, a Red Bull másodedzője a TSV Erding 1862-nél folytatja a munkát, és a belföldi elvándorlás is jelentős.

Egyelőre négy érkezőről tudunk. Két játékos már nem ismeretlen, velük tavaly is találkozhattuk. Az egyik Manuel Latusa, a Capitals csatára, a másik Jeremy Rebek, a KAC második legeredményesebb támadója. A két új fiú közül az amerikai Lee Sweatt a finn élvonalbeli TPS Turku csapatából érkezett. A másik érkező, Mario Scalzo csupán számunkra ismeretlen. Vas János és csapattársai bizonyára sokat tudnának mesélni róla. Mario 2005 óta az Iowa Stars hátvédje volt. Az elmúlt szezont az Iowánál kezdte, majd 15 mérkőzés után került a Norfolk Admiralshoz. Innen sikerült megcsípnie a 24 éves kanadai bekket a Red Bullnak.

Érkezett

Jeremy Rebek (cs, KAC, AUT-1.)
Mario Scalzo (v, Norfolk Admirals, AHL)
Lee Sweatt (v, TPS Turku, FIN-1.)
Manuel Latusa (cs, Vienna Capitals, AUT-1.)

Távozott

Jakob Lainer (v, Black Wings Linz, AUT-1.)
Martin Grabher Meier (cs, Black Wings Linz, AUT-1.)
Patrick Maier (cs, Black Wings Linz, , AUT-1.)
Robert Lukas (v, Black Wings Linz, AUT-1.)
Josh Green (cs, ERC Ingolstadt, GER-1.)
Daniel Henriksson (k, Linköpings HC, SWE-1.)
Donald MacLean (cs, Malmö Redhawks, SWE-1.)
Greger Artursson (v, Mora IK, SWE-1.)
Jussi Tarvainen (cs, SaiPa Lappeenranta, FIN-1.)
Doug Lynch (v, Vienna Capitals, AUT-1.)
Reinhard Divis (k, Färjestads BK, SWE-1.)
Thomas Rumpeltes (me, TSV Erding 1862, GER)
Tino Teppert (v, Vienna Capitals, AUT-1.)
Gerald Lederer (cs, Vienna Capitals, AUT-1.)
Markus Bacher (k, Innsbruck, AUT-1.)

VIENNA CAPITALS

A bécsi egyesületben az egyik legérdekesebb igazolási hír a kanadai Sebastian Charpentier nevéhez fűződik. Charpentier az előző szezont 91,83%-os védési hatékonysággal zárta az EBEL-ben, ezzel a 4. legjobb volt az osztrák bajnokságban. A 33 éves hálóőr nem akárhol, az új orosz bajnokságban, tehát a KHL-ben teheti próbára tudását. Az Avtomobiliszt Jekatyerinburggal sikerült kontraktust kötnie. Az orosz klubot 1991-ben alapították, az 1991-96 közötti időszakban a szuperligában játszottak. 2006-ban megreformálták. A csapat KHL-hez csatlakozása előtt a másodosztályban szerepelt.

Az érkezők közül a fiatal centert, Rafael Rottert érdemes kiemelni, akit visszacsábítottak Kanadából, az OHL-ből. A 21 éves játékos 2005 óta a Guelph Storm csapatát erősítette. Statisztikai adatai alapján kijelenthető, igen termékeny játékosról van szó, 142 mérkőzésen lépett jégre, 124 pontot sikerült összehoznia. A 2007-es OHL Coaches Poll alkalmával a trénerek a legkeményebben dolgozó játékos kategóriában harmadik helyre sorolták.

Érkezett

Raimund Divis (cs, Black Wings Linz, AUT-1.)
Viktors Ignatievs (v, Black Wings Linz, AUT-1.)
Patrick Gruber (v, Lausitzer Füchse, GER-2.)
Rafael Rotter (cs, Guelph Storm, OHL)
Paul Healey (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Doug Lynch (v, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Gerald Lederer (cs, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Tino Teppert (cs, Red Bull Salzburg, AUT-1.)

Távozott

David Rodman (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Marcel Rodman (cs, Acroni Jesenice, AUT-1.)
Manuel Latusa (cs, Red Bull Salzburg, AUT-1.)
Philippe Lakos (v, Innsbruck, AUT-1.)
Sebastian Charpentier (k, Avtomobiliszt Jekatyerinburg, RUS-1.)
Alexander Höller (cs, ?)

VSV PASUT

A Pasut az egyetlen olyan klub az EBEL-ben, ahonnon egészen a múlt hétig nem esett szó egy távozóról sem. Mára nemcsak távozók, érkezők is vannak, a kanadai Robby Sandrock Németországból és az AHL-ben éveken át vitézkedő amerikai Dan Cavanaugh. Jonathan Ferland, aki szintén az AHL-ből érkezik, a Hamilton Bulldogstól jött Ausztriába. Ferland 7 mérkőzésen kapott lehetőséget a legnagyobbak közt. Montreal Canadiens-mezben volt látható, és ha már ott volt, hozott is egy pontot, a Pittsburgh ketrecét vette be.

De nemcsak játékos érkezett Villachba. A csapatnak a következő szezonban új edzője lesz, a Nagy Kutya becenévvel megáldott Larry Huras. Az új tréner Ontario államban látta meg a napvilágot 1955-ben. Profi jégkorongos volt, az NHL-ben 1977. február 27-én lépett először jégre a New York Rangers színeiben. Európában is hokizott, a francia Grenoble és Rouen csapataiban. Itt fejezte be játékoskarrierjét, de maradt a jégkorong közelében, edzői pályára lépett. Játékosként háromszoros francia bajnoki címmel büszkélkedhet, edzői karrierjének legfontosabb állomásai a következők: 1992, 1993, 1994, 1995. Ezekben az években a Rouennel francia bajnok lett. 1998/99-ben az év edzőjének választották Svájcban, akkor a HC Ambri-Piotta csapatát vezényelte. Egy évvel később, 2000-ben ugyanezzel az együttessel Kontinentális Kupát nyert. Legutóbb a norvég Stavanger Oilers trénere volt, onnan hívták Villachba.

Érkezett

Robby Sandrock (v, EHC Wolfsburg, GER-1.)
Jonathan Ferland (cs, Hamilton Bulldogs, AHL)
Dan Cavanaugh (cs, SG Pontebba, ITA-1.)
Larry Huras (e, Stavanger Oilers, NOR-1.)

Távozott

Devin Edgerton (cs, visszavonult)
Daniel Gauthier (cs, Feldkirch, AUT-1.)
Dany Bousquet (cs, ?)

Az Alba Volán-os mozgásokról itt találnak olvasnivalót, az összes többi magyar csapatéval együtt. Ahogy amazt az összeállítást, úgy emezt is rendszeresen frissítjük ezentúl.

(Jelmagyarázat. k: kapus, v: hátvéd, cs: csatár, e: edző, me: másodedző.)

5 komment

Címkék: átigazolások ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Az Alba Volánhoz hasonlóan újoncként indult az Acroni Jesenice az előző évben az EBEL-ben." Ez nem
a másik szlovén csapatra passzol?
Akkor a Kész Ákos Innsbruckhoz igazolása egyenlőre még nem nyert megerősítést?
Az idén sem lesz könnyü dolga a Volánnak.
Hokikori, teljesen igazad van, észre is vételeztük a hibát, megbeszéltük, hogy javítom, aztán elfelejtettem bambán. Bocs.

Ami Kész Ákost illeti, Hosszúnyelv hozzászóló azóta már biztosan többet tud. :)

Mi viszont még nem tudunk semmit, sajnos.
Sziasztok!

Pár hónapja már olvasom a blogot, nagyon király.


A cikkhez annyit fűznék hozzá, hogy Jeremy Rebek azért is érzékeny veszteség, ill. nagy fogás, mivel 49 meccsen 49 pontot (14 gól + 35 assziszt) termelt hátvédként az előző szezonban. +/- mutatója pedig + 17 volt.

További sok sikert munkátokhoz.

Üdv
Igen már sikerült újabb infókat szerezni.:) Kész Ákos egyelőre nem az EBEL-ben induló felnőtt csapathoz, hanem a korosztályos (U20) és a tiroli Eliligában szereplő felnőtt csapathoz távozik. Valószínüleg ezért nem tudhattunk meg róla eddig több hírt. Sok sikert neki!
süti beállítások módosítása