HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Játékosmozgások az OB 1-ben

2008.05.29. 16:42 F. Kapus

Eljött az idő, összeszedtük, hol tartanak az OB 1 csapatai a jövő évi játékosállomány formálásában. Klubonként tálaljuk az érkezetteket és a távozottakat. A későbbiekben folyamatosan frissítjük majd az adatokat.

A felsorolásban vastag betűvel a tényként kezelhető információk szerepelnek. Vékony betűvel a még képlékeny ügyletek, hihető értesülések, próbajátékosok szerepelnek, klubostul. Van vegyes megoldás is. Például az már biztos, hogy Budai Krisztián elmegy az Alba Volántól, jelenleg Késmárkon edz, de még nem írt alá. A kommentek közül nem moderáljuk ki azokat, amelyekben valaki újabb információkat oszt meg olvasóinkkal. De mindenkitől kérjük, olvassa el és vegye figyelembe néhány poszttal ezelőtti kérésünket. Ide kattintva, a cikk végén találják.

ALBA VOLÁN

Érkezett

Jobb Dávid (Dab.extra.hu)

Távozott

Chris Allen (CAN) (ES Weißwasser, GER-2.)
Toni Sihvonen (FIN) (Sport Vaasa, FIN-2.)
Sam Ftorek (USA)
(?)
Kangyal Balázs (NZ-Stars)
Rajz Attila (Alba Volán 2.)
Borostyán Gergely
(?)
Budai Krisztián (Kezmarok, SVK-1.)
Gröschl Tamás (NZ-Stars)
Majoross Gergely (NZ-Stars)
Svasznek Bence (NZ-Stars)

DAB.EXTRA.HU

Érkezett

Bali Attila (1 évet kihagyott)      
Papp Viktor (UTE)
Tőkési Lajos (GKS Katowice, POL-2.)

Távozott

Borsos Attila (ROM) (Progym Gyergyószentmiklós, ROM-1.)
Peter Foltin (SVK) (HC Csíkszereda, ROM-1.)
Marek Klacansky (SVK) (Naprzod Janow, POL-1.)
Jobb Dávid (Alba Volán)
Erdősi Péter (visszavonult)
Orsó László (visszavonul?)
Vargyas László (visszavonul?)

FTC

Érkezett:

Szilágyi Levente (MAC)

Távozott:

Nyikolaj Fegyasov (RUS) (HC Csíkszereda, ROM-1.)

MISKOLCI JEGESMEDVÉK

Érkezett:

Robert Cop (SVK) (UTE)

Távozott:

Slavomir Vorobel (SVK) (HC Caen, FRA-1.)

NZ-STARS

Érkezett:

Kangyal Balázs (Alba Volán)
Holéczy Roger (Gislaved, SWE-3.)
Gröschl Tamás (Alba Volán)
Majoross Gergely (Alba Volán)
Svasznek Bence (Alba Volán)

Távozott:

UTE

Érkezett:

Távozott:
Anton Lezo (SVK) (Zaglebie Sosnowiec, POL-1.)
Jiri Mocek (CZE) (Banska Bystrica, SVK-1.)
Stanislav Skorvanek (SVK) (Zilina, SVK-1.)
Kamil Gonda (SVK) (Spisská Nová Ves, SVK-2.)
Papp Viktor (Dab.extra.hu)
Robert Cop (SVK)
(Miskolc)
Tomas Matula (SVK) (?)
Juraj Senko  (SVK) (?)
Daniel Mracka  (SVK) (?)

HC CSÍKSZEREDA

Érkezett:

Nyikolaj Fegyasov (RUS) (FTC)
Peter Foltin (SVK) (Dab.extra.hu)

Adorján József (ROM) (SC Csíkszereda, ROM-1.)
Miroslav Stefanka (SVK) HK Nitra (SVK-1.)
Dmitrij Szafonov (RUS) amatőr bajnokság (RUS)

Távozott:

Ivan Racek (SVK) (Swindon Wildcats, GBR-1.)

SC CSÍKSZEREDA

Érkezett:

Távozott:
Milan Carsky (SVK) (?)
Lubomir Duda (SVK) (?)
Ondrej Kavulic (SVK) (?)
Frantisek Koky (SVK) (?)
Adorján József (ROM) (HC Csíkszereda, ROM-1.)

31 komment

Címkék: átigazolások ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves F. Kapus!Ez már igen régi hiányt pótólt!!!
Javaslom betenni a válogatott szövegeinkbe, mert ide, főleg ha tényleg frissítitek gyakran érdemes lesz benézni.
Lehetek telhetettlen?
Az szakmai vezetők (edzők ki hogy nevezi)nem férne el ezen a lapon?
Csak egy példa:Én olyan tájékozatlan vagyok, hogy most már azt sem tudom, hogy az UTE szakmai vezetője maradt az UTE-nál, netalántán a HC-nál, vagy távozott a mi bajnokságunkból.
Amint látom az UTE egyébként is igen misztikus.
Miskolcról távozott még:

Béres Roland
Kocsis Tamás
Rusnak Stefan
Hornak Juraj
Lukács Zsolt
Lehetne majd a csapatok felkészülő meccseiről is táblázatot vezetni? Mikor/hol/eredmény stb
A miskolci távozók névsora a fentiek szerint lehet vastagbetűs.
Cop-Miskolc ez honnan ?
A Volánnál jó esély van Hegyi Ádám, Kóger Dániel és Nagy Gergő visszatérésére, valamint tárgyalnak Fekete Dániellel.
Miskolcról még Csaba Márton is befejezte.
Szép nagyon ,stars leigazolt egy válogatott sort... mi lesz így velük jövő évi VB-n? ez azé nagy sz**-ás a válogatottnak
Sekula is távozott a DAB-ból, ugyanis max 1 légióssal Ferjóval játszuk a jövő évi szezont.
igen le igazoltak 1 sort és be is fejezték ezzel
még 1 ,2 kiegészítő játékos és jönnek a fiatalok
Biborkalap, nem azzal van a gond ,hogy jó játékosokat igazoltak, hanem azzal ,hogy közép csapathoz igazoltak és ott hagyták az EBEL-t. Rosszat tettek maguknak és a válogatottnak is. És hiába lesz a Nové Zamky a Zvolen farm csapata ,nem nagyon tudom elképzelni ,hogy 10 meccsnél többet fognak részt venni.
Azon már meg sem lepődök ,hogy a HC szinte csak külföldieket igazolt....
Fradi-Mate
miért ítélkezel a játékosok felett? Kicsit gondolkodj az ő fejükkel és talán elfogadod a döntéseiket! Sokat tettek le az asztalra, hogy idáig jutott a magyar hoki, gyakran jelképes fizetésért. Ha megnézed az elmenő játékosok többsége már nem fog 10 évet játszani. Nekik más proritásaik vannak.
Geriszu: igazad van, de ne feledd, hogy Mogyi és Svaszi még nem távoztak. És szerintem - prioritások ide vagy oda - a Starsba igazolás ugrás az ismeretlenbe. A csapat játékerejét csak tippelni lehet.
CSak az UTE-ba és az SC-be nem érkezett senki eddig. Nehéz lesz az 5+1-es szabállyal így csapatot építeni.
kedves KCs,svasznek és majoross starsba igazolása már biztos hidd el:)
De, ha a stars szlovák licenszel indul, akkor akár az extraligában is esélyt kaphatnak, a másodosztályban mindenképp, ami nem is olyan rossz. Bár nem üti az ebel szintet, viszont visszalépés se nagy. Szerintem nem akkora nagy baj, és így kinevelhető egy újabb ütős csapat.
"CSak az UTE-ba és az SC-be nem érkezett senki eddig. Nehéz lesz az 5+1-es szabállyal így csapatot építeni."

Ha ezek az átigazolási hírek igazak lesznek és/vagy biztossá válnak, akkor azért a Volán is bajban lehet a végén, már ha tényleg két csapattal nevez...
Én úgy érzem a Volán kicsit abba a hibába esett hogy 2 jó csapatot akar kiállítani, márpedig az tavaly is látszott hogy véres verejtékkel sikerült csak. Én nagyon szorítok a válogatottért, de volán szurkolóként be kell látni hogy legalább pár légiós nélkül nem igazán fog menni az EBEL. Ráadásul ha esetleg eligazol a nagy páros, végképp nem tudom mi lesz a Volánnal.
azért még elég nagy a mozgástere a Volánnak és elég bizonytalanok a hírek, úgyhogy korai még aggódnod szerintem...
Nyugodtság ComLo! Kedd 11-kor minden kiderül. Addig azért ne forgolódj éjszakánként álmatlanul! ;)
Orsó Lacikáról lehet valamit tudni?! Nagy kár lenne érte, szerintem még van benne pár év, igaz szétesett a Borsos-Erdősi-Orsó, kérdés hogy ez mennyire zavarja... De kéne még ő a DAB-ba. Vargyas Laci remélem visszavonul, mert csúnyán eljárt felette az idő.
Lehet, hogy nem ide tartozik, de én nagyon sajnálnám, ha a húzó emberek elhagynák azt a csapatot, ami ma a jövő záloga. Nem szabad hátradőlni-(megtettünk mindent jöjjön az utókor) ezekbe a játékosokba -még-igen-is nagyon sok van! Ha valaki 38-évesen még a kihivásokat keresi azt sokra értékelem ebben a sportban-de a többi miért nem? Lehet készülni-viszonylag fiatalon a " levezetésekre" ? Tudom,hogy a szurkolók nem mindig hálásak-de-volt egypár mérkőzés amin ott tudtam lenni egy bizonyos helyen és a közönség nagyon hálás volt mert látta küzdeni a srácokat. Nem igazán az eredmény volt a fontos-számomra-sem! Talán ennek a küzdelemnek érett be a gyümölcse a VB-n. Meggyőződésem, hogy munka nélkül nincs eredmény és a kemény munkának van hozama!
Kapus úr! :)
Légy oly kedves és a cikkben javítsd ki a DAB-nál az érkező francia nevű Missoundu Balázst, mert valami oknál fogva Bali Attila érdekesen új névvel szerepel. De ha eurohockey adatbázisában meglessük, és rákattintunk, ott már Bali Attila.
Amúgy köszi a cikket :) Remélem jut rá időtök és energiátok frissíteni is majd.
Javítottam az Eh.neten, David barátom elgépelte az azonosítószámot, de már kijavítottam :)
Köszi :)
Hogy ez a Tuniz gyerek mikre nem képes? ;)
pedig Missoundou nem uyganaz mint Bali nem?legalábbis én ugy tudom...
sákot Igazad van, én is sajnálom, de ezek a fiúk budapestiek, geriszu pedig leírta az igazságot, sokszor jelképes összegért játszanak. Nem elfelejtendő, hogy az utazás mennyit vesz ki belőlük fizikailag, anyagilag, majdnem mindenkinek családja van (akiket az EBEL mellett szinte sosem látnak)! Aztán tényleg hallottam egy játékostól, hogy "ez már több, mint ami jól esik". Csak gondolj bele szeptember közepétől szinte minden héten 3 meccs márciusig, one karácsony és minden egyéb ünnep nélkül. Ráadásul nekem meggyőződésem, hogy nem tudják jövőre még pótolni őket a válogatottban, mert nagyon sokat számít a tapasztalat. Tudod a rutin, + az évek! Az már csak hab a tortán, hogy szinte egész évben pocskondiázták a szurkolók Őket. Részemről minden távozónak, maradónak azt kívánom, amit Ők kívánnak saját maguknak és hajrá magyar jégkorong!
Ó az aranyos javaslatom végre testet öltött! Köszönöm szépen, hiánypótló, várjuk a híreket
Méghogy mogyiék jelképes összegért játszanak? Azt nem hinném.
rider1970 Nyugodtan menj oda hozzá és kérdezd meg akármelyiktől, sztem 4szemközt meg fogja mondani, hogy mennyit keres. Sztem is hihetetlen, de ez van!
süti beállítások módosítása