HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Javít-e a Ferencváros?

2010.10.10. 15:01 kerusz

Négy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga, és ismét nehéz megjósolni a nap győzteseit. A jelenlegi első helyezett HSC mögött sosem látott módon sűrűsödött össze a mezőny, minden pontnak komoly jelentősége van.

Helyi idő szerint délután négykor a HSC Csíkszereda fogadja a Vasast. A székelyek eddig csak két pontot vesztettek hazai pályán, a Dab.Docler és a Miskolc ellen. A pénteki mérkőzésen már Petres is visszatért a jégre hosszú sérülése után, létszámgondok biztosan nem fogják hátráltatni a HSC-t. Nem így a Vasast, akiknek a ma induló juniorbajnokság miatt néhány fiatal játékosukat otthon kellett hagyniuk. Kangyalék pénteken egy már-már megnyert meccset adtak döntetlenre az utolsó percben, és a Steaua ellen vesztett pontoknak még komoly jelentősége lehet az alapszakasz végén.

A forduló másik három mérkőzése egy időben kezdődik. Két kiszámíthatatlanul szereplő csapat csap össze Pesterzsébeten, ahová a Brassó látogat. Mindkét csapat látványosan erősített a nyáron, de mindeddig adósak a tartósan jó teljesítménnyel. Szép győzelmeket kínos vereségek követnek a sorban. A hazaiak négy légiós hátvéd mellett a csatár Gavriljukkal készülnek az esti összecsapásra, melynek bevételét a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére ajánlották fel.

Bukarestben a Dab.Docler lép pályára, és van miért visszavágniuk a hazaiaknak. Eddigi két mérkőzésükön Timaruék összesen négy pontot szereztek, természetesen mindig az utolsó pillanatokban lőtt gólokkal. A bevallottan minél jobb alapszakasz-helyezésre hajtó dunaújvárosiaknak várhatóan nagyon nehéz dolguk lesz, ha tartani szeretnék a lépést a HSC-vel. Miskolcon játsszák a forduló leginkább egyértelműnek látszó mérkőzését. A vendég fehérváriak a sok sérült miatt sem számíthatnak játékosokra az EBEL-csapatból, a Jegesmedvék a még mindig sérült Dertonra nem számíthatnak továbbra sem. A fekete-sárgák egyelőre tartják a célkitűzésüket, a legjobb négy között állnak a táblázaton, azonos pontszámmal a második helyezetthez. A Volán farmcsapata elleni botlásuk nagy meglepetés lenne.

227 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Dab, hajrá Csíkszereda :)
@Spigott: Kár hogy nem pénteken írtad! Szánalmas!!!
@MacskaJaj: Miért lenne már szánalmas az, hogyha egy ember két csapatnak szurkol? Amikor meg egymás ellen játszanak, nyílván annak szurkol amelyik közelebb áll a szívéhez.
@MacskaJaj: mi a problémád?
@Spigott:lesz közvetítés Bucarestből?
Mi lett az icehockey.hu-val?Tud valaki eredmenyt a HSC-Vasas meccs-rol?
@MacskaJaj: Elmondod, hogy miért is szánalmas? Azért, mert azt szeretném, hogy egy esetleges mai Dab-győzelem után kicsit leszakítsuk a Vasast? Vagy esetleg azért, mert a Csíkszereda szimpatikusabb számomra, mint a Vasas? ezek közül sztd melyik szánalmas? sztm szánalmasabb Kangyal újabb zsarolása, de úgy látszik, hogy más az értékrend.
@Theutus: nem tudom, elméletileg lesz, de hogy ezt mennyire lehet gyakorlatba átültetni, az nagy kérdés :)
nemtom milyen lehet a csíki meccs, de nagy küzdelem nem lehet, 32 perc alatt egy bottal lökés...
vagy csak meghalt a szövetség oldala?
@Spigott: a meccs alatt csak nyugodtan...hihi
@Theutus: nyugodt vagyok, mint egy gőzhajó :)
@Theutus: szekelyhon.ro/kozvetites/149.html
itt némi szöveg is társul a közvetitéshez :)... valóban nem törik össze egymást
@l.isti: erre négyperces Vasas-előny :)
@l.isti: köszi...tényleg nem koptatja el a billentyűzetet a tudósító:)
@Spigott: a román bírók ragaszkodnak a sípjukhoz és nem akarják neked adni:P
@Theutus: DAB videó közvetítés: csak annyit tudunk biztosan, hogy a technika kinnt van, de ha a bukaresti csarnokban nincs normális net kiállás a közvetítő állásban, akkor nem lesz.
kerusz: a Fradi úgy érzem momentán a valós helyén van a bajnokságban, az előtte álló csapatok jobbak
de a cím felelős nem én vagyok, Fügét kellene kérdezni:D
@Theutus: Füge meccsnapon nem adhat címet.
@l.isti: ot percenkent irnak egy sort... ez vicc.
@Theutus: a Fraditol mindenki tobbet vart a szezon eleji nagy bevasarlasnak koszonhetoen...
szekelyhon.ro : "Ritkán történik meg, hogy egyetlen lőtt gól elég legyen a gólszerzéshez.." - tenlyeg ennyire muszajbol csinalja valaki?
@rhoky: ne fikázz annyit,ha nem tetszik ott az icehockey.hu,ott nem irnak semmit
@rhoky: ne okoskodj annyit,ha nem tetszik,akkor ott az icehockey.hu,ott nem ir semmit
3-0, eldőlt. Nyerni kellene ma nekünk is, bár azzal is maradnánk a harmadik helyen, persze, ha a Macik is verik a kisvolánt :)
@Spigott: Régóta olvasgatom hozzászólásaidat és azt látom, mindegy ki a Vasas ellenfele te annak szurkolsz. Máskor csapatod vélt sérelmein harsány szitkozódással kívánsz elégtételt venni. Most pedig Kangyal zsarolásról beszélsz, amiről itt olvashattál, mert gondolom nem voltál résztvevője a megbeszélésnek. Ez számomra szánalmas.
Jó szurkolást!!!
@MacskaJaj: Akkor jó szánakozást, én inkább nevetek rajtad :) De azért ne sírjál, ha van egy olyan szurkoló, aki nem kíván azonosulni a Kangyal-féle iránnyal és kommunikációval, valamint az ilyen-olyan ügyek elintézési módjával. Már csak azért sem, mert megsúgom, hogy nem én vagyok az egyetlen :) Szurkoló is lennék, vagymi, hadd döntsem már el, hogy melyik csapatot kedvelem és melyiket nem :)
a frusztralt bpesti csillagoknak ujra sikerult parasztsagbol jelesre vizsgazniuk. hajra szereda!
@Spigott: :D nem Te vagy az egyetlen :D
szép volt HSC :) Hajrá DAB, Hajrá Macik!!!Hajrá BORBI!!!
Most jöttem haza meccsről. Azt mondhatom, hogy viszonylag sima meccs volt. De a végén szokásosan kezdtek legénykedni, főleg Svasznek, Gröschl, Gergely, Kangyal, Berta. Igazán nem volt szép!
Hajrá Szereda!
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy úgy látszik hatalmas a különbség már egy harmad alatt az első junior kontra ob1/b-s meccsen!
@SportClub: pont ők? mekkora meglepetés :D :D :D!
@MacskaJaj: az a helyzet, hogy nem a Vasas a legnépszerűbb csapat a magyar mezőnyben
köszönhetően a klubvezetés és pár játékos megnyilvánulásának
lehet, hogy neked ez nem tetszik, de attól ez még így van
@Theutus: Tiéd a 3 pont. Egyébként én más szemszögből figyelem a Vasast és a jégkorongot, ezért sem számít hogy nekem mi tetszik vagy mi nem.
Bazz, szerul kezdtünk...
Éljen a jó kezdés...
De jól kezdtünk :()
Gyorsan kettős előnybe kerültünk, majd egy percig, jó lenne hamar egyenlíteni
1 perc kettős előny.
Be kell verni
persze nem sikerült :(
Persze, hogy nem lőttük be :S
nem ment , de mi nem is vagyunk ehhez hozzászokva.
Általában mi szoktunk kettős hátrányba lenni
lehet valahol nézni a meccset?
@Theutus: icehockey.hu :) szöveges formában
@CTZ78: a vizuális kultúra fejlesztésére rámennek keményen Romániában
a szöveg mellé elképzelheted a képeket
@Theutus: ha vizuális típus vagy akkor nincs lehetetlen :)
Magóék legalább formában vannak
1-1
:)
@Xardas: itt az 59'-60'kell majd vigyazni
:)
pontosan 59,58-nál :)
farm vezet miskolcon...
@HSC77: remélem arra nem kerül sor, mert addigra már vezetünk vagy 3-al
Az AV farm is igyekszik'hajra Volan
Brassó szépített
@CTZ78: ugy legyen , de vannak rossz napok is
@HSC77: vannak, de mindig nemlehet az
miskolc egyenlitett
És jön a szokásos gól utáni kiállítás :)
Berta mire fel ilyen "nagyképű", de akár parasztot is írhattam volna. Gergelytől mást nem is vártam el.
Pedró, Tika, Borbi
a három ősfradista gólt vágott, még Kocka maradt adós:P
@csatoimi: Na, bemutatkoztak a srácok? :)
Nika emberhátrányból 1-3 :)
@csatoimi: tanulékony, vannak mesterei
Még szerencse hogy Eade-t nem küldtük el... :)
Nika beindult, fasza
1-4 Nika ismét :) Jó lenne, ha innen már nem bacnánk el :)
A Kiss család adja Nikának a passzokat rendesen :D
Sóvár pedig vezet Volán ellen
2-4... Nem vagyok boldog, amikor gólt kapunk
@Spigott: inkább ne szólalj meg:P
Jóestéket mindenkinek.
Öröm és boldogság 1-4 ide. :D
Látom Spigi megtaláltak megint.Te kis szánalmas. :D
@bandog: Kihúzza a gyufát mindig az állatja :D
@bandog: Jó estét kívánok :) Ez van, nehéz az élet :)
Spigi ilyen, angyali álarc mögött maga az ördög :DD
@Xardas: melyik az az állat amelyik ki tudja húzni a gyufát? jah a Spigi :D
Pedig aztán rám senki sem mondhassa, hogy rossz lenne az indulatom :)
Most vettem észre,hogy Becze véd .
MESTERMÉRLEG

Charles Franzén: – Az első harmadban rosszul játszottunk, de szerencsére lőttünk egy gólt. A második harmadtól aztán az történt a jégen, amit mi akartunk, igaz, a gólok csak az utolsó játékrészben jöttek. Örülök a sikernek, a fiúk kitettek magukért.

Risto Kurkinen: – Annak ellenére, hogy a fiúk a lehető legjobbat hozták ki magukból, kikaptunk. Szoros, fizikailag is megterhelő, kemény mérkőzés volt. A második gól után már kevés esélyünk volt az egyenlítésre, mivel többet játszottunk emberhátrányban, mind egyenlő felállásban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az ellenfél nem érdemelte meg a győzelmet.

Ez a Kurki vmi más meccset nézett... gondolok az emberhátrányos cuccra, az hogy négy perc teljes emberelőnyben kétszer lőttek kapura, biztos összekeverte a kispadokat.
Gergely májszter hozta a formáját, leteszek egy feljelentést obszcén mutogatásai ellen, kíváncsian várom a döntést...
Kurki mester télleg más meccset nézhetett.Most néztem a jegyzőkönyvet,az 1 harmadban volt a Vasasnak több kiállitása és 1 harmad után csak 1 null volt az eredmény.Utána a Szereda volt többet büntatőpadon.
Gyors emberhátrány, jó lenne megúszni, franc se akar itt még izgulni :) Nyerjünk most simán, ha lehet :)
egyenlítettünk! Már ami az emberhátrányokat illeti
@Spigott: inkább kussban maradok már tényleg... 3-4
be is verték gyorsan
3-4
úgy látszik ma a harmadok elején kapunk gyors gólt. De ha ez után 4-et lövünk nem bánkódom
@OliBLOOD: hát ennek a sormintának én is örülnék :)
Kapaszkodik a Brassó.
Eh-ból 3-2
Brassó is vert egyet emberhátrányban
Ismét vezet a kisvolán :()
Érdekes jegyzőkönyv vezetés van Bukarestben.
1, Niká minden kapott gólnál bent volt.
ezzel nincs gondom.
2, A harmadik kapott gólnál rajta kívül csak 3 védő volt a pályán.
3, A negyediknél 4 védővel kaptuk a gólt.
4, az első gólunknál a jegyzőkönyv szerint Sevela is bent volt+ valaki 40-es mezben, pedig nálunk olyan nincs is.
1-3 a Volánnak :o Meglepő számomra
érik a mai meglepi?
3-1 a farmnak
Ha a románok lövik a következő gólt, akkor egyenlő lesz, ha mi, akkor két góllal meglépünk :)
kicsit én is belegabalyodtam, de a lényeg a pontatlanság.:) Mondom én. :)
1-4, mi folyik Miskolcon?
érik a meglepi Miskolcon...
Popescunak a szünetben megérkezhetett az átutalás :)
még egy hátrány :S
Spigi ma nagy bölcsességek tudója vagy,úgy érzem. :D
@Spigott: Nagy ötlet volt a kapuscsere, kapott is hidegen 2-t
Virágot kétszer is kiszórták akadályozásért ugyanakkor :)
@Spigott: Ismét a spori a hibás mi
az a helyzet, hogy nagyon fegyelmezetlenül játszunk és csokorban adják emiatt (is) az emberelőnyöket az ellennek
@HSC77: Megpróbálok finom lenni :) Ne csak olvass, értelmezz is :) Mintha gondok lennének veled ezen a téren és ezt tényleg nem bántásból írom :)
@HSC77: Te szándékosan nem érzed az iróniát vagy tényleg ilyen vagy?
Macik zárkóznak, újabb előnyös góllal 2-4
Ne kötözködjetek már ennyit,biztos csak az abszurd humorra vevő. :D
Előny itt,tessék kihasználni.
Na, Jemeljenko kétperc a harmad végén, így talán nem kapunk gólt harmadik etap az első percében :) Popescu na, nagy mágus :)
A többi meccs elég érdekesen alakul.
Ne baxuk el mi is ha kérhetem.
@Spigott: Ne dicsérd már Popescut, mert HSC77 elveszíti a fonalat :)
Macik ismét előnyből lőttek gólt
kíváncsi leszek majd a kiállítási arányra
@check: Már régen elvesztette... :D
@check: @Spigott:köszönöm a felvilágositást
a macik előnyökből zárkóznak rendesen
3. előnygóljuk
Na, az UTe ellen 1-4-ről nyert a kisvolán, most 1-4-ről kaphat ki? Három emberelőnyös góllal 3-4-re jöttek fel a Macik
@HSC77: Nincs mit, ha tudok, akkor segítek :)
Nagyon kiváncsi leszek a keddi meccsre.Az eddigiek szerint komoly derbi lesz.(Dab-Miskolc) :D
@bandog: még szerencse hogy a tied a helyén van :) Te értelmes
nagyon be kellene lőni eztet az előnyt :)
persze ezt sem lőttük be, de legalább nem kaptunk gólt az elején
nem kaptunk, de legalább nem is lőttünk gólt :)
@HSC77: A fonalam?Vagy mire gondolsz? :D
egyébként hihetetlen, hogy 10 perc alatt lövünk négyet aztán hosszú ideig semmi.
ez nem először fordul elő
el kellene kezdeni játszani is mostmár
5-4 oda faszom
4-1 ről.
mifaszvanmár gyerekek?
B+ 21 másodperc alatt fordítanak...
Kapuscsere nálunk.
meg is lett a kapuscsere...
vasárnap mi miért nem tudunk soha nyerni?
Így volt ez a legutóbbi meccsünkön is Bukarestben, akkor sikerült fordítani, remélem most is van bennünk még egy-két gól.
elmegyünk ám remélem vhova 6 :(((
6-4, vége... Rendkívül csalódott vagyok, tizenkét perc alatt ütünk négy gólt, aztán csak szedjük, mint a nokedlit, gyász
vki tudja h a jegkorong.tv n mert nincsenek meg az utobbi fordulok video egyse? remelem a mai fradi-brasso miskolc-av19 fentlesz koszi:)
Brassó 5-3-ra vezet
Közben a Brassó valszeg megnyeri. 5-3
6-5 már csak 2 kell

jajj az a jegyzőkönyv vezetés már megint
azt sem tudom mennyi van hátra
Megszakad a tér-idő kontinuuum a DAB szerzett még egy gól az első hardmadban a jegyzőkönyv szerint :D
két és fél perc, Magosi 57:24-nél ütötte a gólt, csak a jegyzőkönyvben 17:24 szerepel
a Volán pedig fordított a Sóváriak ellen 1:2
@Xardas: Egynek is nagyon örülnék még ebben a harmadban
@jepe: ja akkor már értem azért kapunk ki mert még az első harmadban voltunk, de már lement a meccs mire feleszméltünk :D
emberelőny ide, be kell verni
Macik egyenlítettek, így valszeg pontban is megelőznek minket
macik közben egyenlítettek
hihetetlen, hogy majd 40 percig nem lőttünk gólt és igy is 6-5
Nem használtuk ki sajnos, kikaptunk 6-5-re, ha minden igaz. 4-1-ről, de gáz...
Itt az idő elküldeni ezt a rossz svéd alkoholista edzőt... Hihetetlen amit ez a "csapat" művel!
kikaptunk :(
eléggé sportszerű ez tőlünk, hogy már a sokadik pontot adjuk oda a Bukarestnek, de talán nem kéne
@Spigott: van szokincsed rendesen
Macik előnyben a vége előtt 2 perccel
Szerintem ezen a ponton kellene a dolgok mélyére nézni, mielőtt késő lesz....
@HSC77: Zavar? :) Át is ugorhatod :)
@check: lehet benne vmi.
Mert ez qrvára nem lesz jó.
@HSC77: feltétlenül fontos neked Spigivel kötekedni?
mert érdemi hozzászólásod nem sok van...
próbáld meg, talán sikerül
@check: Ez a véleményem nekem is. Válság ugyan még nincs, de a jelek figyelmeztetőek és egyértelműek. Fejben nincs rendben a csapat, ez sajnos tisztán látható...
be is verték a macik
5-4
Macik be is ütötték, a kisvolán most pont ugyanazt érezheti, amint az UTE legutóbb ellenük. Sors :)
@check: tudnék most dühömben sok mindent mondani, de talán jobb, ha csendben maradok
és erősen gondolkodóba estem, hogy a keddi Miskolci meccsre egyáltalán kimenjek-e
miskolcon mindig erdekes kiallitasi arany szuletik, azert kivancsi lennek, hogy mind jogos volt-e...
@Theutus: Te vagy az, aki Magosi mezben volt Csíkban, s átjöttél a mi felünkre a vezérszurkolónkhoz?
@Spigott: @Theutus: Szerintem azért nem kell pánikba esni, azonban a csapat körül láthatóan vannak megoldásra váró feladatok. Azt végképp nem tartanám jó lépésnek, hogy ha a csapat igazi közönsége is elmaradna, hiszen akkor a dolog lényege veszne el. Én megyek kedden, és remélem azt látom, amit szeretnék.
@szereda: Varjunál mondtam hogy a vendégeknek minimum 50 perc,ez az uj szabály
@szereda: igen akartam én is írni, hogy Miskolcon brutális a kiállítási arány ahazai csapat javára ezen a meccsen is (igaz összességében ti sem panaszkodhattok:P)
53-22-es lövési arány a Fradi javára, vagy Krinó nem volt formában, vagy kurva jól kontrázott a Brassó
Akkor megy a VARJU KÁROGÁSA (mármint a sipja) Fehérvárra is?
@Spigott: és valszeg Polc jól védett a Brassóban
@Theutus: ma kb. 30 percet kaphatott volna a vasas tiszta 2 percekbol, nagyon nagyon gusztustalan csapat, tisztelet par kivetel...
@check: Mondtam nektek az 59-60 percet ,nemigaz?
@check: szó sincs arról, hogy ne mennék, jégkorong nélkül nincs is élet, de engem nagyon aggaszt, hogy meccseken belül ilyen ingadozásokra vagyunk képesek. Nem vagyunk már csikócsapat, magukat válogatottba követelő játékosaink vannak, akkor tessék ahhoz méltó teljesítményt nyújtani, játékban és fejben is. Bár az is lehet, hogy a szteli stílusa nem tetszik nekünk, eddig mind a három meccsünk ilyen volt ellenük, de ezek a kihagyások, ez a hullámzás sajnos végigkíséri az idei szezonunkat és tenni kellene ellene valamit.
@szereda: a Vasast és a fair playt télleg nem lehet egy lapon említeni
egyébként nem piszkálni akartalak csak a tényeket mondtam
pl. pénteken ellenünk a kiállítási arány ellenére nem volt nagy gáz a meccsen
mint korábban is írtam nagyon fegyelmezetlenül játszunk és rengeteg emberelőnyt ajándékozunk az ellenfeleinknek
lehet az a cél, hogy a PO idejére tökéletesen működjön a hátrányos védekezésünk:P
egyetlen probléma van a dologgal, miközben hátrányban egészen jól megy a védekezés, 5-5 ellen egy Steauatól zsinórban kapjuk a gólokat
nevetséges
Hihetetlen. A Steaua eddigi 13 pontjából eddig 7-et mi adtunk nekik. 2 meccsen ez utolsó pillanatokban buktunk, a main pedig 4:1-ről.
Ez nagyon sok. Jövő héten két közvetlen riválissal is játszunk. itt vagy talpraállunk vagy leszakadunk. Nagyon bízom, hogy talpraállás lesz.
@Spigott: jól még nem játszottunk az idei szezonban, de botrányosan rosszul már többször is sikerült (szerencsére a Steaua elleni meccseknek nem voltam aktív részese)
a hazai Fradi illetve Csíkiak elleni meccs mondható normálisnak, a többi pedig felejthető
@Spigott: Egyszerre válaszoltam mindkettőtöknek, rád nem vonatkozik az a rész. Egyébként egyetértek nagyon, riasztó az, hogy képesek vagyunk rendszeresen benntmaradni/bemenni az öltözöbe, kiengedni egy stabilnak tűnő vezetés tudatában, vagy egyáltalán az, hogy helyenként hajmeresztő dolgokat produkálunk.
És így van: nem vagyunk már csikócsapat...
@OliBLOOD: a leszakadás már megtörtént
én azért a székelyekhez mérem magunkat, nem a többi csapathoz
@Theutus: Az Vasasnál az 1-4 is oké volt nagyjából
@check: a hajmeresztő hibákra egy tökéletes példa volt a Csíki meccsen a második kapott gólunk
emberhátrányban Milan korongot szerez, beviszi az ellen harmadába, ott rátámadnak ketten, körbelövi
a másik oldalon valaki tőlünk ott kolbászol, a korongszerzésre esélye sincs
a Csikiak pedig egy 3-2 tökéletes kontrából belövik a másodikat
Bárddal majdnem felrobbantunk mérgünkben a helyszínen
de mesélhetnék a miskolci vendégjátékunkról is a hibák tekintetében...
@check: igen, tényleg az sem volt rossz és pénteken Csíkban sem volt rossz az összkép, leszámítva a rohadt sok szabálytalanságot, amivel gyakorlatilag adtunk egy harmad előnyt
a 6 kapott gólunkból 5 EQ-ból volt
szégyen
a kiállítási arány és a büntetőpercek mennyisége pedig még normálisnak is mondható
Miskolc szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat :)
Hát ma nem a legjobb napot fogta ki Budai,védési hatékonysága:89.3% :S ez nem túl jó,kapott gólátlaga is 3.85 körül van,valamit kéne kezdeni,mert nem lesz ez igy jó
én vagyok hülye vagy más sem igazodik ki a jegyzőkönyvön?
pl nemtom ki nálunk a #16, #40, #21
és az első kapott gólunknál két kapusunk volt egyszerre a jégen - veszettül védekezhettünk
a negyedik gólnál nemtom ki a 21#
az ötödiknél nemtom ki a 16#
a hatodiknál nemtom ki a 27#
amúgy minden jó
továbbá a jkönyv alapján úgy néz ki, mintha Martinka játszott volna Zsoci helyén egy ideig
@S316: Olyan gólokat kapott, amit nehezen véghetett volna ki....Mondjuk szerintem sokat fekszik a jégen - fekvő kapus ugye halott kapus!Polc kiváló volt, mint általában.Az első harmadban játszottak, utána csordogálás, azután már késő volt!
Ha nem változtatunk, kész az idei szezon!!!
@check: én is megyek kedden, de ez a mostani mutatvány gyászos. ma éjjel lesz forgalom a facebook-on, minden ismerős csapattag megkapja tőlem ezt - www.youtube.com/watch?v=pOW9FYwRsyk
@Spigott: ez fontos volt, és mélyen igaz.
kohász fiúk, rajtatok marad a csikónyereg. Hol van vaze, aki tényező?
@mannisenmaki_: Talán Salzburgban figyeli az öreg kohászgyerekeket.
@gogosz: az öreg már nem figyel semmit, főleg nem Salzburgban.
Meg kell küzdenetek a kisszerűségetekkel, akkor majd előreléptek, szerencsétek, hogy van jó példa előttetek, csak követni kell:).
"Csempe a francba az van?" peace
@mannisenmaki_: Köszönöm szépen a jó tanácsot.
@mannisenmaki_: ne aggódj, mi azért tutira ott leszünk a rájátszásban
Első körben: Gratulálok a Fiatal Volánosoknak!
Semmi hiba nem volt a játékukban.
A borzalmas a miskolc játéka volt.
Hiába küzdötték magukat a liga második helyére, de olyan játékkal, amivel senki nem lehetne elégedett.
Csak reménykedni tudok, hogy az utóbbi néhány meccses mélység nem fog sokáig tartani és kellemes érzéseket fognak még előcsalni a következő meccsek alatt.
Másodsorban: Sokat beszél majd mindenki ezen a fórumon a játékvezetésről. Talán ebben az évben tényleg előrébb tartanánk, mint eddig. Van még sok hiányosság ezen a téren, de az eddigiekhez képest jobb irányba haladnak a dolgok.
Harmadsorban: Hirtelene felindulásból majdnem írtam ide valamit Fiatal Fehérvár edzői nyilatkozatáról, de inkább a heves vérmérsékletének tudom be.
A lényeg: mai meccset a Fehérvár megérdemelten nyerte volna meg. Nem Rajtuk múlt, hogy nem ők győztek, de nem is az a miskolc nyerte meg, aki sokkal jobb teljesítményt is tud nyújtani, mint, amit az utóbbi héten nyújtott.
Hajrá Jegesmedvék!
Bízok benne, hogy csak hullámvölgy volt az utóbbi pár meccs és továbbra is lesznek szép meccsek a Jégcsarnokban.
@mannisenmaki_: régi bölcsek gondolata fürdött benned ma biztosan, mert másképpen nem tudnál ekkora magabiztossággal, mondhatni gyanús nagyképűséggel ilyen kiváló tanácsokat osztogatni
bizseregnek a receptoraim a gyönyörűségtől
hasonló bölcsességeket íme én is tudok:
az egysejtű joggal mondhatja, hogy szervezete klasszikusan leegyszerűsített
a tetű anatómiájában fellelhető a világegyetem anatómiája
a legvérengzőbb vadállatok is bájosak kiskorukban
stb.
(ami közös bennük, hogy egyiknek sincs köze a jégkoronghoz, illetve a Dabhoz, mint ahogy a te "tanácsaidnak" sem...de azért köszönjük)
@Theutus: igazán nincs mit, szívesen:)
süti beállítások módosítása