HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler–FTC a forduló rangadója

2010.09.28. 14:53 F. Kapus

Négy nagyon érdekes mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A tabella első felében szereplők egymással küzdenek, de a még egyáltalán le nem szakadt második traktus is fontos párharcokba bonyolódik. Romániai túrája után ezúttal a Miskolc pihen.

A Mol Liga két utolsója találkozik Újpesten. A Steaua nyolcadik helye megtévesztő. Eddigi hét mérkőzéséből csak a Vasassal szemben 7-1-re elveszített volt nagy arányú, a többin mindvégig versenyben voltak a bukarestiek a pontokért, többször lehetetlen helyzetből zárkóztak fel, a Dab.Docler otthonában például 0-2-ről is nyerni tudtak. Mindenképpen pozitív meglepetés a Steaua hatékony játéka.

A Dab.Docler–FTC-t joggal nevezhetjük rangadónak. Sajnálatosan mindkét csapatban sok hiányzó lesz. A hazaiak nem számíthatnak Győri, Mestyán és Metcalfe játékára, viszont Azari és Galanisz visszatér. A vendégeknél Hoffmann drótozása után Vychodil száját kapcsozni kellett, Székely Mádai beteg, a kanadai Eade pedig már nem a zöld-fehérek játékosa, azaz háromvédőnyi mínusszal utazik a Ferencváros.

A Fehérvár farmcsapata a Vasast fogadja, és keddenként, amikor nincs EBEL-forduló, jelentős erősítést kapnak a hazaiak. Nyilván nem lesz ez másként most sem, Fodor és Maklári nem játszott Linzben, kedden szerepet kapnak, miként Orbán, Jobb, Vaszjunyin, Nagy G. és Hegyi is, Benk viszont pihen.

Második magyarországi túrája előtt Brassóba látogat a HSC Csíkszereda. A Fenestela hullámzó teljesítményt nyújt odahaza, magabiztos győzelmek mellett érthetetlen zakók is becsúsznak. Egyértelmű, hogy a csíkiak ellen a legjobb arcukat kell mutatniuk, csak akkor lehet esélyük. A HSC a 10-0-ás Fehérvár-verésből aligha indulhat ki kedden.

207 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikor vertük idén a Steauát 7:1-re? :) Az a Vasas volt.
A Vasasnak milyen lesz a kerete? Gergely gondolom nem játszik, na de pl. Gröschl?
@OliBLOOD: Máris javítom, tudtam, hogy valamelyik fejlecsapós csapat, csak összekevertem, bocsánat :)
Azt lehet tudni, hogy Eade miért nem tagja a Fradinak (azon túl, hogy légiós)?
@check: ha jól emlékszem, gyengének találtatott
@vaze: Kivételesen rosszul emlékszel!
Gyengének nem volt gyenge, viszont annyiba került havonta, mint a komplett UTE...
@vaze: Gröschl, ha az orvos jóvá hagyja, akkor játszik, Sándor Sz. nem.
@Iceblack: Ez most derült ki?!
Minden esetre jó kis csata lesz Újvárosban, a Farm is okozhat meglepetést (ha egyáltalán meglepetés lenne a sikerük), a HSC meg behúzza. Szerintem.
@Iceblack: akkor 24 óra alatt már másodszor kérek elnézést! :)
@F. Kapus: előítéletes vagy, látod.
@vaze: nem rossz átlag, nekem hosszú heteim teltek/telnek így - minimum napi kettővel :)
@Iceblack: és ez akkor nem tűnt még fel az illetékeseknek mikor megkötötték vele a szerződést?:)
@cornwall: Hát gondolom azért az egy ütközésért már megérte :)
Kár, hogy nem láttam
Fogy a pénz a Fradinál, vagy mi a helyzet? Belső info esetleg???
Már miért fogyna? Azért mert megvállnak egy légióstól?
Komolyan, sokszor olyan érzésem van mintha már többen várnák, hogy csődöt jelentsenek a Fradinál ahelyett, hogy a többi csapat zárkózna fel melléjük.

Tartsák meg legalább ezt a szintet a jövőben is, legyen élmény őket legyőzni :) Akár már ma el is kezdhetnénk
(bár ellenünk Pedro szinte mindig betalál)
@a. Bárd: Szerintem az a furcsa, ha azért küldték el, mert drága. Ez ui. nem most derült ki, ilyen feltételekkel írtak alá a szezonra. Ha azért válnak meg tőle, mert szarul játszik, az teljesen rendben van.
@Trailblazers1: Kipukkadt a lufi, semmi kétség.
Valaki meg tudná adni a DAB élő linkjét? Hátha lesz rajta közvetítés, sajnos nem tudtam elmenni ma.
@peterszky: elméletileg lesz és elég a dabdocler.hu-t beírni, ez lesz a nyitóoldalon
@Trailblazers1: Gondolom, nem akartak nyolc légióst tartani a csapatnál, amikor egyszerre csak öt játszhat.
@F. Kapus: (uristen, azt olvastam a "valamelyik fejlecsapós csapat" helyett h _valamelyik farmcsapat_ es meghult bennem a ver.... :D)

@a. Bárd: ahogy mondod. surolgatjak a kezuket, X-elik ki a napokat. szanalmas...

@kerusz: jaj dehogy, az esszeru erv. lufiban gondolkodj!
@funbasten: Nem akarok kötekedni, de mintha azóta hoztak volna egy ukrán srácot. Innentől kezdve már simán lehet drágának minősíteni egy légióst. Vagy tévednék?

Közben nyilván Tika lövi a Fradi vezető gólját...
Pff, mi lelte az embereket újvárosban? Erős csapatuk van, most az ellenfél is erős, és alig van ember a csarnokban, az is max bekiabál, hogy "hajrá fagyi!" vagy "hányan vannak a jégen?"... Megbolondult az a város? Jobb program otthon segget növeszteni, mint jó hokit nézni?
Na, legalább megérkeztek a Fradisták, kezd hokimeccs hangulat lenni. De csak lájt verzió, mert az újvárosiak SEHOL.
Na végre egy "Újságos, Újságos, Újságos!"
Minden elismerés az újvárosi honlapé, ez a közvetítés egyszerűen kurva jó! Már csak kommentár lehetne, ha mindenáron bele akarok kötni valamibe :)
lol, látom újvárosban még mindíg az alkoholista 50 éves a törzsközönség... tisztelt vezetőség, fiatalokat becsábítani a csarnokba. csak egy kis szabadidőt kell rááldozni, semmi mást. iskolásokkal föl lehet tölteni az üres sorokat.
@Mr. Whisky: jaja, amúgy az tényleg respekt, igennagy respekt
Magóóóóól :))))
@a. Bárd: Nem annyira, mert jó a meccs. Csak bosszant, hogy mi történt Újvárosban, miért nincs ember, akit érdekel a jó hoki, a szép játék. És ezek a srácok tényleg megérdemelnék, mert jól játszanak.
Jó kis meccs eddig...
@Vincenzo90: Igazat adok amúgy neked, tényleg lehetnénk sokkal többen. Sajnos azért eddig bőven volt a szezonban olyan meccs, ami csalódást keltett, most messze nincs olyan "hokiláz", mint ami tavaly a Magyar Kupa környékén.

De ha továbbra is úgy játszunk mint eddig, pár forduló és visszajönnek a nézők.

Egyébként szokott lenni közvetítés is, úgy tényleg élvezetesebb nézni, csak hát a kedd az munkanap, nem mindig ér rá mindenki. Amúgy pedig TV-re kirakva is élvezhető a kép :)
zh megirva, online kozvetites a toppon, 2-1 ide. jol indul az este
be nem írom még egyszer, múkodni fog ez a blogmotor :)
@a. Bárd: Szerintem ez hülyeség, a MOL liga mezőnye a valaha volt legerősebb, és a DAB 2. helyen áll, ez önmagában több embert kéne vonzzon. Az 5. Fradi simán képes lehet legyőzni a 2. DAB-ot, kell ennél érdekesebb meccs? Szerintem a magyar hoki aranykora lehet ez... Vagy annak a kezdete.
A Steaua az ukrán idegenlégiósai nélkül játszik, mert az illető játékosok állampolgársági vizsgára kellett megjelenjenek Bukarestben. Így a következő mérkőzésükre akár újabb idegenlégiósok is megjelenhetnek (természetesen ha van pénze a Steaua-nak).
@a. Bárd: Nem kötekedés. Én úgy gondolom, ha aláírok egy szezonra, az mindkét felet köti. De mivel nem ismerem a válás okait, nem érdemes erről polemizálni.
Úgy látom,Macsweyn kezd magára találni.
www.onmysite.ro/sport/, vagy www.digi-hdsport.com/ itt lehet nezni a Brasso HSC hokimecset
igaz csak exploreren
Egyenlített 0:1-ről az UTE az ol... Steaua ellen.

Ja, leesett az Olámpija az szlovén, és nem MOL liga, hanem EBEL... :D
Vezetnek a Lilááák :)))
Vér a pályán... kezdődik a női hoki... :'(
@Vincenzo90: megelőztél :D
Újpesti TE - Steaua Rangers
2:1 (0:1, 2:0, -:-)
II. harmad - 33. perc
Annyira tudtam, hogy Kurt előre fog bulizni ilyen helyzetben. Csodálom, hogy nem lőtte rá :)
Brassó is vezet. Sűrűsödjön csak a mezőny... :D
Le is fújhatnák most az összes meccset :)
Ezt nevezem! Kifejezetten élvezetes lesz a szezon:)
Mondjuk a sunyi hoki jelenkori fellegvárában hülyén hangzik az "ez Budapest" :D
@sean76: No, ezt még a Volán gól előtt írtam... :(
Égbekiáltó csalás körvonalazódik Brassóban?
1-1 Brasso Sportklub
@kerusz: @sean76: gonoszak vagytok, megelőztetek :(
@Vincenzo90: Sok Kohász meccsre jársz, látom :)

De hát a lányos hoki az ilyen, ahogy Gergely is mondta
@a. Bárd: Láttam elégszer őket. Aki játszott már hokit, akár hobbiból befagyott tavon, az meglátja az aljas kis piszkálódásokat. Régen UTE szokás volt, most Vasas, DAB szokás. Huncutkodás. Mondjuk nagyapám focista volt, mindíg azt mondta, hogy az ilyesmi a játék része, ügyesen kell csinálni.
@a. Bárd: jó ötlet! Megszavazom :D
Bocs srácok, de azt mondom, hogy a Fradi egy hosszabbítást legalább megérdemel.
@Vincenzo90:D ha mi nyerünk, akkor mehet!
3:1 Újpesti TE gól: EQ 15 Rusznyák Béla Szilárd (23 Rencz Dániel, 45 Rosztocsil Tamás)
Te jo eg, mit csinal az Ujpest?? (most ertem haza, azert e nagy meglepodes)
@papi79: Hiányzik a legjobb bukaresti sor... így azért jóval egyszerűbb az élet...
Azért az UTE még nem nyerte meg a meccset, a Szteli meg nagy fordítóbajnok hírében áll. Igaz, olyanok ők is, mint a Miskolc volt az első, FTC elleni idei meccsen. Egysoros. Az ukránok nélkül a Steauaból ki az, aki ér valamit?
@Mr. Whisky: Az UTE-ban meg a két legjobb újpesti sor hiányzik :)
@Mr. Whisky: azert meg igy se semmi. Bar lehet a Steua tudatosan csinalja ezt. 3-4 golos hatranybol jobban megy nekik. :)
@F. Kapus: Szerintem minimum a legjobb 3 újpesti sor hiányzik az UTE-nál. Vagy ha nem is az, akkor legalább a pénz.
@Vincenzo90: Nem akartam megbántani senkit.
@F. Kapus: Szerintem nem bántó, ők is biztos tudják, hogy rengeteg munka, kűzdelem és tanulás kell ahhoz, hogy ez a keret ütőképessé váljon. A lehetőség biztos megvan bennük, különben Ancsin Jani nem vállalta volna el őket szerintem.
@Vincenzo90: Na jó, nem bántó, és amit ma elértek eddig, az nagyon nagy dolog, 100x-os román válogatottak vannak a túloldalon, még ha az ukránok nincsenek is, két jó soruk van.
@Edi a Sas: Nah, a lufibajnok is beleszólt :)

Jó ez a Fradi, két jó kapussal, csak ugyanabban a cipőben jártok, amiben mi. Meg kéne tanulni belőni a helyzeteket.
A statisztikák alapján a Szteli elvesztette a fejét... Már amennyiben volt nekik olyan :P
csak nálam halt meg az icehockey.hu?
HAJRÁ VOLÁN! :)
És nem sokszor mondok ilyet, de hajrá Újpest is:)
@a. Bárd: Jó ez a Fradi, csak akkor erősített, amikor mindenki más is erős. Kivéve talán a szegény UTE-t, meg a románokat.
@cornwall: Él az, csak időnként lefagy a cucc... Lehet csúcsforgalom van.
Vezet a HSC. Ez az egy dolog teheti tönkre a MOL ligát, hogy a HSC messze kiemelkedik a mezőnyből... Mi abban az izgalom, ha bármi történik, úgyis a HSC nyer a végén? Ezért is jó, hogy a Volán EBEL-ezik...
Nah, vezet a Szereda. Ahogy nézem Sziki válogatott formában játszik a szezon elején
@a. Bárd: nah, azóta módosították a jegyzőkönyvet :)
De az gólpassz akkor is ott van
akkor most az UTE 6-3-ra veri a DAB-ot?... :-)
@munkagep: hát hogyne. Viccet félretéve ettől jó ez a bajnokság.
Ahogy nézem Újpesten bunyó lehetett... :D
@Vincenzo90: Ez látod, nem igaz.
Eddig a HSC sem emelkedik ki a mezőnyből. Igaz, hogy a Fradit megverte idegenben (egy izzadós, nagyon szoros meccsen), de a Macikkal oda-vissza nem bírt. Az egyik legerősebb csapat, valszeg a legerősebb játékos állománnyal (a nevek alapján), de ez még magában semmit sem jelent
Újpest közbe 5-1re vezet!!! Nice:)
4:1 Újpesti TE gól: +1 29 Vígh Balázs (12 Tolnai Attila, 16 Németh Péter)
(+: -, -, -, -, -, -) (-: -, -, -, -, -, -)
54:51 5:1 Újpesti TE gól: +1 16 Németh Péter (12 Tolnai Attila, 76 Fekecs Norbert)
(+
@a. Bárd: Mégis eddíg egy hibával állnak a tabella élén. A győzelem győzelem hosszabbításban is.
Ákos úgy látszik belejött :)))
@Vincenzo90: És még egy teljes kör sem ment le
@Vincenzo90: Szerintem messze kiemelkedésről nincs szó egyelőre. Messze még a Mol Liga vége.
Innen már csak nem jön vissza a Steaua..:)
hajrá Csíkszereda, mindent bele!!!! gratula az Újpestnek, ez azért már egy kezdés. jo folytatást!
Az Újpest gólarányt javít :)))))
Az a baj, hogy széthúzódik a mezőny.
HSC
..
DAB
..
FTC, MJJSE, VASAS, BRASSÓ
...
Fehérvár
...
Steaua
...
UTE

És ez a forduló ezt a tagolódást csak erősíti... Kiegyenlítettebb is lehetne az erőviszonyok alapján. Mármint eddíg azt hittem kiegyenlítettebb... De a HSC még mindíg nagyon jó, a DAB is elveri a bikaerősnek tűnő Fradit... hát passz...
@a. Bárd: Ígérem a szezonvégén aki igényli az kap tőlem egy zöld lufit és lehet majd lyukasztgatni kifelé, csak hogy meglegyen az örömötök a lufizásban ;)
Gratula az Újpestnek! A Dab ennyivel jobb volt vagy "csak" a helyzetkihasználás döntött? Úgy tűnik, tök mindegy ki hol végez az alap szakaszban, a rájátszásban akár minden a visszájára fordulhat. Izgalmas lesz!
Aki szokta latni a meccseket, megirhatna hogy tenyleg ennyire durva-e a Steua. Bar nem is tudom milyen valasznak orulnek jobban, hisz az se jo ha ok ennyire sportszerutlenek, de de az se ha ennyire fujnanak ellenuk...
Nah, ez szép munka volt srácok! A Fradi kipipálva

Kíváncsi leszek a helyszíni beszámolókra, de persze nem Babic-ról
@papi79: Nem tudom az idei csapat milyen, de alapvetően a román mentalitás is más, és ez a hokijukon is szokott látszani. Ha azt mondom, nagyon agilisak és lobbanékonyak, talán nem lesz sértődősdi... :D
Érdekes a kiállítási arány Fehérváron is...
@Vincenzo90: azért még várjuk meg a forduló végét. a Brassó és a Fehérvár is simán fordíthat még.

A másik meg hogy azért voltak idén szép számmal papírformadöntögető meccsek. Azt csak nem lehet elvárni hogy 9 meccs után 1-2 ponton belül legyen a teljes mezőny.:)
@Vincenzo90: Szerintem a Miskolcot is rakhatod az elso haromba, es szerintem a Fradi is el fog lassan indulni. Sokkal jobb jatekosok alkotjak a csapatot, mint jelen helyezesuk mutatja. Ugyhogy szerintem tovabbra is nagyon is jo ez az idei liga. Foleg ha az UTE is erot merit ebbol a gyozelembol, es beernek kicsit a fiatalok.
Nem tudom hány újpesti szurkoló volt ma kint, de aki kiment nagyon szerencsés :)

Gratula a liláknak simán behúzták azt, amit mi nem tudtunk
@papi79: Nálad hány csapat van az első háromban? :)
ÚJPEST ÁLÉÉ, ÚJPEST ÁLÉÉÉ, HAJRÁ ÚJPEST, ÚJPEST ÁLÉÉÉ!
BAJNOKCSAPAT!
@papi79: sportszerűtlenül és kifejezetten durván játszanak, a hoki durva sport, de ők ezen bőven túltesznek.
Hatalmas GRAT az UTE-nak,és Ancsin Janinak! :D :D :D
ja és Hajek Márknak!!!
szép volt fiúk!
fanyalgóknak: pont nem érdekel milyen tartalékosan állt ki a Steaua :) ha lebecsülték az ellenfelet és úgy gondolták ez is elég akkor így jártak. Na bumm.

HAJRÁ LILÁK!!!

GRAT a DAB-nak is :)!
@Vincenzo90: Nagyon az elején vagyunk még. A HSC tényleg erős, a DAB összeszokott, jó csapat, de azért már megtréfálták, a Fradinak - ha a háttér rendben lesz - csak egy kis idő kell, a Miskolc bárkit elkaphat, a Vasasnak meg még van lehetősége három légiósra. Jó lesz ez, meglátod!
Nem semmi UTE nyert. Gratulálok.!!!!!
@Rock me Amadeus: Nem tudom hol voltak a steli légiosai....?
Kíváncsi leszek Ftc-nél és a Miskolcnál meddig lesz elég a pénz.
Hajrá Szapi ! :) ismét a stars húzóembere pontok tekintetében...
@a. Bárd: A haromban termeszetesen harom, de egyre inkabb ugy tunik nem tudnam megmondani kik lesznek azok. :)
@kerusz: :D :D :D nem mindegy?
szép volt Újpesti gyerekek!!!
Kint azt mondják, hogy a mocskos magyar Halassy biztos elcsalta :-D, sebaj, nyertünk! Még a büntető is bemehetett volna.
@1885*: meg ha tartalekos volt is, az EBEL-be igyekvo Steuat (:)) a jelenlegi UTE-nak akkor is bravur legyozni. Csak gratulalni tudok, es remelni, hogy tenyleg sok jo hokist neveltek ki!
@funbasten: főleg ha a tavalyi MOl-liga szezont vesszük, ahol a Dab, jóval határozottabban a mezőny előtt járt.
@Maple Leafs77: mit számit hol voltak? bukarestben vizsgáztak az állampolgárságért... ez akkor is égő nekik! gratula az UTEnek!
@papi79: :D köszönöm szépen, remélem így lesz!
@Maple Leafs77: Bukarestben állampolgársági vizsgán vannak...

@1885*: micsoda öröm ez, gratulálok:)
milyen érdekes: az a csapat amelyik ma az első gólt lőtte a meccsen, az kikapott (bár még 2 meccs megy, de papaírforma szerint ott is ez lesz a történet)
@Maple Leafs77: az Újpestben szvsz pont annyi légiós volt, mint a Steliben.
@Maple Leafs77: fentebb irjak, hogy allampolgarsagi vizsgan.
@kiralyfi: köszi Testvérem, én is Nektek és le a kalappal a közvetítésekért is a Dabdoclernek, bár mindenhonnan lenne, azt én is sajnálom, hogy ilyen kevesen voltatok kinn bíztatni a csapatot, tényleg többet érdemelnének!
BRASSÓ-SPORT CLUB 1-2 MOST KEZDŐDIK A HARMADIK HARMAD!www.rotv4u.com/Sport.TV/GSPTV.htm
A Steaua légiósai állampolgársági vizsgán voltak Bukarestben ezért nem játszottak. Asszem decemberben qrvára beerőstenek a bakák...:( Visszajön Severson és Soso. Utóbbi már román állampolgár, és még hoznak 3-4 légióst az durva lesz...
@aeroan42: Azért Szirányi véglegese után nem fogadnék a Vasasra. Öt védővel (+Géczy), akikből kettő 18, kettő meg 41 éves (igaz, ez átlagban 30 :))nehéz lesz a harmadik harmad. Meglátjuk.
Azoknak is elkenjük a szájukat!
Hogy hívják a román olajtársaságot? Lej Mol
Vladóra most sok szót nem vesztegetnék, aki látta, látta...
A meccs viszonylag sima volt, bár akadt azért meleg helyzet a kapunk előbb olykor, de a 64-34-es lövési arány mindent elárul. A játék javulgatott, az első és a harmadik harmad sztm teljesen rendben volt, a másodikban belementünk ebbe az adok-kapokba, ott nagyon szaggatott volt a játék. A Fradi nagyon elfáradt a meccs végére, ki is támadtak, ott megszórhattuk volna őket még két-három góllal, de így sem volt rossz :)
@Spigott: Nem akarok genyózni, de a 64:34-es kapura lövési arány egyetlenegy dolgot árul el, azt, hogy az újvárosi zsűriben ezt a statot író személy nincs tisztában azzal, mit kell beírni a lövési statba :)
@1885*: nem volt az annyira kevés, csak nagy volt a csend...csak hétköznap van, na:) hétvégén kinek kell rettegnie a liláktól?:)
@F. Kapus: de genyó vagy! :)))
amúgy grat a liláknak!
@F. Kapus: tudom, hogy nem genyózol, még az is elképzelhető, hogy nem pontos a statisztika, az arány biztos helyes, de még nem lennék meglepve, ha csak néhány lövéssel számolták volna el a statot, rengeteg kaput találó lövésünk volt :)
Brassó-HSC 1–4 (4-ik büntető lövésből). A negyedik gól előtt Molnár Zsolt lépett meg, Filip R. szabályosan szerelte, Molnár elesett és Popescu büntetőlövést ítélt. Sikorcin végezte el a büntetőt ...belőtt.
Ilyen esetben nem a sértett fél kell elvégezze a büntetőlövést az új szabályok értelmében?????????
@F. Kapus: Lehet. De a játék képe tényleg mindent elárult.
A 3. harmad elejét úgy megnyomtuk, hogy a fradi játéka teljesen szétesett. Nem volt véletlen az időkérés 47:44-nél.
Nagyon jó meccs volt. Kemény, pörgős, hajtós. A Fradi nagyon jól hajtott, de a végére teljesen elfáradtak. Nem is értem, hogy ilyen kislányos játékkal, hogy tudtunk nyerni... :D:D:D

Hajrá DAB!
@funbasten: nem úgy néz ki, hogy nem jön be... AV-Vasas 1-3, Brassó-Szereda 1-4
Megvan az Újpest első győzelme.
@tiriakos: @Spigott: jóvanna, nem voltam lényegre törő :)
@kiralyfi: :D jó azért helyén kezelem én a dolgot, de azért nyertünk és tök mindegy ki volt állampolgársági vizsgán, nálunk meg junior meg ifi gyerekek vannak többségben, ez köztudott! Kellett nekik egy kis sikerélmény!
@hmiklos: Szerintem a sértettnek kellett volna lőnie.
@F. Kapus: Te egy született székely vagy:)))
@kiralyfi: Köszi:)
@kerusz:Nem értem kérdésed...:)
@kiralyfi:Köszi:)
@hmiklos: deigen tehat ez a gol mar nemjar ujra kellett volna lovetnui hamar ilyen segfej popescu a petere-t a tv se mutatta ugy vissza h latszodjon h bentvan szoval ez egy jo biroi csalassal nyerte a hsc de sebaj!
Hardi nem külföldön játszik? úgy emlékszem hogy amerikába szerződött tavaly, ma viszont adott egy asszisztot.
szép este a mai, nyert végre az Ute is egy meccset és simán ütöttük a Fradit
a második harmad kiegyenlített volt, az elsőben és a harmadikban viszont sokkal jobbak voltunk
@hokista25 csikszeredabol: a ketrecből a gólbiró azonnal jelzett hogy gól, csak a tvsek nem tudtak rendes kameraállásból visszajátszani, amúgy is egy teljesen szabályos gólt érvénytelenitettek magas bot miatt, a harmad elején...
Tovább javuló teljesítménnyel hoztuk a meccset lényegében simán a Fradi ellen. Tulajdonképpen a teljes meccset uraltuk, leszámítva a hosszú emberhátrányos időszakot a második harmadban, de ott is jól védekeztünk. Elég jó tempót diktált a két csapat, egészen élvezetes meccs volt. Mindkét csapat első gólja szerencsés volt (Borsos lövésének kicsit mellényúlt Sevela, Magosiét meg Hüffner blokkja segítette a másik irányba mozduló Lindström mellett a kapuba). Ezután viszont miénk volt a meccs. Jól mentek a srácok, sokat dolgoztak és felőrölték a FRadit. A vendégek a harmadik harmadban elfáradtak, szétestek, mi meg élveztük a játékot.
Kurt talán kezd belelendülni, és a többiek is talán elkezdtek összerázódni. Nekem személy szerint egész szezonban nagyon tetszik Lecsó játéka, most végigcsinálta a felkészülsét a nyáron, megjött az önbizalma és magabiztos is, jól nyomja. Remélhetőleg folytatódik a tendencia és a többiek megtalálják magukat.
Lindström nagyon jó kapus, a sok védés között volt több igazán nagy mentés is. Az ukránokat nem nagyon vettük észre, főleg Tolkunovot nem, a többiek meg szépen fokozatosan elszürkültek. Mamic viszont egész jó kis játékos.
Babicra nem nagyon mondanék semmit azon túl, hogy nagyon ügyelt arra, nehogy az a vád érje, hogy megfújja a hazai pályát...
@aeroan42: Nem bánom, hogy neked lett igazad. @l.isti: Őszi szünet. Egyébként Kanadában játszott/játszik.Remélem a jövőben is.
más, a Fradiban Galló nem sokat mutatott, viszont Kocka játéka tetszett, rengeteget küzdött, hajtott
@kapusLaci: Dehogy vagyok született székely, csak nekem is vannak rossz napjaim :):):)
@1885*: nagy, nagy gratula a csapatnak
@F. Kapus: rossz napjaidon székelynek érzed magad?
@check: Babic konkrétan vicc volt.
Mondjuk amit nálunk befújt az mind megadható volt.
Egy volt ami röhejes volt.
A 2. harmad végén a Fradista rálépett a korongra és elesett, jött a 2 perc. Ami vérlázító volt az az, hogy a Fradinál viszont nagyon sokat elnézett és ezért szidta őt mindenki teljesen jogosan.
@Theutus: nagyon köszönöm :D örülök, hogy a fiataljainknak van némi sikerélménye :) Nektek is GRAT!:)
@Theutus: ugyan, dehogy, és ma nincs is rossz napom
@kapusLaci: Kösz, de nem nekem kell gratulálni, nem vagyok én az Újpest Csató Imije, egyszerű fotelszurkoló voltam ma (is).
@hokista25 csikszeredabol: Azert egyezunk meg; Brasso szemszogebol hogy 1-gollal nem lehet mecset nyerni,a masik dolog ,Polc ismet ott volt-nem[?] Ha nem o ved akor kitutdja,tobbet is kaphattak volna.
@F. Kapus: Akár nekem,megértlek:)))
@Puckman Éliás: Mi köze ennek Csato Imihez?
Nahát,nahát fotelszurkolo...:)))
@OliBLOOD: A szabálykönyv szerint is.
Most, hogy az ukránok "honfitársai" lettek székely fiainknak, lehet sakkozni, hogy a rájátszásban hogyan kerüljük el a Steaua-t.... mert szerintem is nagyon beerősítenek decemberre.
természetesen nagyon örülök, hogy győztünk, és a végén tényleg szórhattunk volna még 2-3 gólt, tetszett, hogy egyre többször látni csapatnak a társaságot, de picit félek, hogy a mostani tempónk és élességünk a Csíkszereda ellen még kevés lesz - azt hiszem, az évad eddigi legjobb, de mindenképpen legizgalmasabb meccse következik pénteken, nagyon remélem, hogy még egy kicsit tudunk emelni a csapásszámon. Sevela nagyokat védett, de sajnos kapott egy olasz gólt (potyolínó), és nagyon örülök, hogy Kurt kezd felpörögni végre. ja, és ma is volt pár izzasztó védelmi megingás, de támadásban egyszerűbb és hatékonyabb lett a játékunk, csak így tovább - láthatóan használt a múlt hét végi fejletépés-fenyegetés :)
üdv
Amit elmulasztottam: nagyon príma volt a DAB online közvetítése, főleg ahhoz képest, hogy ingyenes, köszönöm! Minden csarnokban kéne egy ilyen. A kommentátort én nem hiányoltam, biztosan részrehajló lett volna :)))

A közvetítés alapján nagyon gyenge napot fogtunk ki és az előnyös játékunk is katasztrófa volt :(
jaaaa...és nagy gratula az Újpestnek!!!
@Nyuszí O_o: a szereda ellen még jobban fogunk pörögni, teljesen biztos vagyok benne
@peterszky: a szereda elleni itthoni meccsetek milyen volt?
@Theutus: Szerintem az jó meccs volt, nagyon szépen játszottunk, csak a 120%-os ziccereket is kihagytuk...
még valami motoszkál bennem: láttam a Vasas ellen is és ma is Pavuk Atit Magóék sorában és nekem így jobban tetszik a dolog, mint Metcalfe-al
igaz azt nem tudjuk Tyler hogy játszott volna egy erősen javuló formát mutató Kurt és Magó mellett
de Atival sokat erősödtünk, gyors és erőszakos, tud ütközni, passzolni pedig idővel megtanul
@peterszky: remélem mi pénteken belövünk többet is a ziccerekből, mert különben lesz itt csaló bírózás ikszdé
@Theutus:
Füleg ha tavalyhoz hasonlóan pont pénteken romlik el az onlány videjó.... és pont a meccs idejére, de a rolbázás élőben ment :)
@terminatrix: márpedig valszeg nem lesz online, mert TVs lesz :P
@Lazlee: És melyik adja? Mert ha jól emlékszem a novemberi DAB-Szereda lesz Sport TV-s
@a. Bárd: izé, akkor lehet elgondoltam egy hónappal :D
Az a baj, hogy erősödhettünk akármennyit, még mindig nem tudjuk átlépni Dunaújvárosban a saját árnyékunkat. Elkeserítő hogy az utóbbi években otthon is alig 1-2 alkalommal tudtunk győzni ellenük. Egyszerűen nem megy.
Viszont lehet le vagyok maradva, de Eade miért nem tagja a keretnek már? Azokon a meccseken, amiken pályára lépett, jobb volt mint Tolkunov.
Miskolcon ennél több fog kelleni.
@prozak01: baromi hosszú még a szezon, sztem úgy Dec-től nem sok csapat fog győztesen eljönni Erzsébetről.*

*(már ha ott játsszátok majd a hazai meccseket és ugyanaz lesz a Fradi, mint most)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Köszi, most olvastam. Nygren döntése volt, mondván nem elég jó..szerintem egyáltalán nem állja ez meg a helyét, de hát ő az edző..annak fényében meg különösen érdekes ez a döntés, hogy Tolkunov lehet hogy el lesz küldve.

@a. Bárd: Decemberig még csak megleszünk, anno 1999-ben a Dobos-Oreskin-féle Újpestnél is az idény második felére fogyott el a pénz..:D De a viccet félretéve: ha lennének anyagi gondok, annak már meglenne a látszatuk. Különben is szerintem ha egy játékos nem érzi biztosnak a hátteret, ígérhetnek akármennyit, nem jön. A pálya ügyében meg..ugye most van edzésidőnk, de kérdés az önkormányzati választások után mi lesz, mert a csarnok ugye az önkormányzaté.
@prozak01: "Nygren döntése volt, mondván nem elég jó.."

nem nem ez van ott. fuss neki meg1x :) pontosabban nem csak ez van ott.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:

Igazad van. Szóval a légiósok közül ő volt a leghátul játéktudás alapján, ellenben ő keresett közülük a legjobban.

De nyilván azt akkor is tudtuk, mennyit tud, amikor leigazoltuk. Ráadásul elég kevés időt kapott a bizonyításra. Rendben hogy a védelmünk nem az igazi, de a csatársor se -azzal a fórumos véleménnyel Pl. egyetértek hogy McLaughlint kéne visszahozni -azt már csak halkan teszem hozzá hogy mondjuk Gavriljuk helyett.
@prozak01: Van ott még más is ;) :D
@peterszky: Ne szívassatok má'! :D :D

Szóval nagyon jó ember, de a pályán nem elég jó, és mivel minden szubjektív, lehet hogy szerintem meg az..:D Érthető, de más fórumozó szerint is stabilabb lenne vele a védelem.
@prozak01: Van egy "v" betűvel kezdődő szó. Többet már tényleg nem segítek! :)
@prozak01: ha ez "megnyugtat" peterszky kolleganak es nekem is nagy kedvencem volt Eade. ez van, szurklolok vagyunk, tudomasul vesszuk a vezetoseg donteset aztan joccakat. amugy is hol van ilyen h a szurkolo beszol h keves a kommunikacio, erre elmondjak neki h mi/hogy tortent? :P
@peterszky: Visszarendeződés? (Csabai feltételesen említi)
@F. Kapus: De, ez genyózás! Az újvárosi zsűriben mindenki tudja, hogy mi a dolga. Annyi volt a jegyzőkönyvbe beírva, amennyit a játékosok kapura lőttek. Ennyi
süti beállítások módosítása