HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A miskolciak megállították a Csíkszeredát

2010.09.21. 21:41 Hblog

Kizárólag hazai győzelmek születtek a Mol Liga keddi játéknapján, ezek közül kettő meglepetésnek is tekinthető. A Miskolc vendégeként elveszítette veretlenségét a HSC Csíkszereda, hiába lőtt megint egynél több gólt Lubomir Hurtaj, a túloldalról előbb Saluga és Bonar (ekkor kettővel mentek a hazaiak), végül pedig Egri Gergely is betalált (ezzel lett 3-2). Ez a Jegesmedvék első igazán nagy győzelme a szezonban, meg kell emelnünk nem létező kalapunkat a most már tényleg nem kiscsapatnak számító borsodiak teljesítménye előtt. Ismét harmadot nyert az UTE, a lila-fehér fiataloknak ez utoljára az első forduló első húsz percében sikerült. Attól persze, hogy ma az utolsó menet 3-2-re az övék lett Káposztásmegyeren, még így is súlyos vereséget szenvedtek a Vasastól, a 11-4-ből Somogyi Balázs mesterhármassal vette ki a részét. Az egysornyi EBEL-essel megerősített Fehérvár-farm talán még nagyobb bravúrt hajtott végre, mint a Brassó legyőzésekor, hiszen a Ferencvárost az eddigiek alapján valamivel erősebb csapatnak gondoljuk, 3-1. Nagy izgalmak közepette kaparta be a három pontot az imént említett Fenestela. A csapat már 5-0-ára vezetett, innen lett 5-4 nem egészen tíz perc alatt. Az állás.

100 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De jó a tabellára nézni! Remélem végig ilyen szoros bajnokság lesz ez!
Gyönyörű volt srácok ez a mai este, köszönjük!
Hajrá Macik!!!
Győzteseknek gratulálok,veszteseknek meg fel a fejjel:)Szoros bajnokság lesz úgy tűnik:)
Gratulálok a Fehérvár-farmcsapatnak, sajnos igaza lett Nygrennek, hogy az első meccsek rámennek majd a sok játékos összecsiszolására. Ennél pénteken és vasárnap több kell, mert a lilák a presztízs miatt, a Steaua meg az elmaradt meccs miatt 200%-kal fog majd hajtani.
Gratulálok a Fehérvárnak, sajnos ez kevés, ha komoly céljaink vannak.
Gratula a farmnak! Valójában az EBEL sor nyerte meg a meccset, két harmadon keresztül komoly mezőnyfölényt biztosítottak, a védekezésben is jól zártak, jó példát mutattak a többieknek, akik úgyszintén dícsérendők. A Fradit kevésbé értem, ha úgy játszanak, mint a harmadik harmadban, akkor nyernek, akkor már nem volt sebesség különbség. Remélem mielőbb összecsiszolódnak.
Hajrá Volán!
Gratulálok a Fehérvárnak.!!!!
@TheKaszi: annak a sornak valójában keresnivalója nem lenne itt... csodálatos mjsz és kiírás... aki esetleg nem EBEL napon játszik velük az kösse fel a gatyát!

Viszont erre fogni meg nem lehet, a sok új játékosra igen. Össze kell még állnunk amikor valóban fontos lesz már együtt lesz a csapat.
Gratula Fehérvári fiatalságnak, és nagy gratula a Maciknak - a mai játéknap megmutatta, hogy komoly és erős bajnokság lett a MOL Liga, ami egyértelműen a magyar hoki fejlődését szolgálja. a Miskolc-Csíkszereda vagy a Fehérvár-Fradi igazi csemege lehetett, és persze nem vitás: lesz még izgalom, idegbaj bőven - de hát ezt akartuk, nem??? :)
Üdv
Gratulálok a csapatnak.Hatalmasat melózott ma mindenki!
A Fradi öt meccsen 6 pontot szerzett, az Újpest 6 meccsen 60 gólt kapott. Szavazzunk a hónap teljesítményére ...
@thor80: megszavazom, a Tiéd! Hónap fair play díjasa!
Gratulálok a kisVolánnak, a Fraditól többet vártam... Ha jól tudom közös megegyezés kapcsán lett meghatározva, hogy kik játszhatnak vissza az EBEL keretből, innentől kezdve tök mindegy, hogy melyik sorunk "nyerte meg a meccset"...
Galló Illés még nem mutatott túl sokat (inkább semmit), ez remélem változni fog!
Elismerés illeti a Macikat, a székely tesóknak meg: gyerünk tovább dolgozni, dolgozni! Hány néző lehetett kint a Miskolc-HSC-én? Alakul a hangulat?
@Mr. Whisky: jól beszélsz, hozom a hordót.
@Szoljanka: Nem a keddi meccseinken fog megdőlni a nézőcsúcs sajnos :D Kb. 4-5 százan lehettünk,na de majd jövő pénteken a Fradi ellen :)
@Szoljanka: 500 körül, és a végén jó volt a hangulat, de az elején csak langyos.
@Miskolcifan: @qwertzuiop05: Egyszer elmegyünk mi is egy Miskolc-kisVolánra, remélem hétvégére esik..:))
@Szoljanka: MOL 57 2010.10.10 vasárnap 18:00 Miskolci JJSE - Sapa Fehérvár AV19 Miskolci Jégcsarnok ;) :)
@Mr. Whisky: az a sor Nagy Gergő és Orbán kivételével kiegészítő emberekből vagy fiatalokból, Maklári, Fodor pl egy percet nem játszott a Zágáb ellen, de lehet még összesen sem 4 EBEL meccsen. Benk, jézusom, mekkora spiller, vagy Hegyi, tényleg botrányosan kilógnak a magyar bajnokságból
Jánosi, Hoffmann, Borsos, Peterdi, Borbás, Hüfner, Majoross - együtt van kb. 1000 OB 1 meccsük, és Borbás tudott az üres kapuba lőni egy gólt, amikor mi már csaltuk a meccset.
A zöld lufi ma pukkant:). Szokjad!
@Miskolcifan: akkor most már csak EBEL meccsel ne essen egybe...:))
@Szoljanka: október 10. Red Bull Salzburg - Sapa Fehérvár AV 19
Akkor ott a helyünk Tomi, de remélem nem sikerül olyan kalandosra az utunk hazafelé, mint az ifi Vb után..:))
@Szoljanka: dolgozni aznap nem fogok és a hóeséses jégpályás autóutat is remélem megússzuk! :)
akkor Irány Maciföld 10 hó 10-én :)!!! :)
Szeretettel várunk Titeket!!
@Szoljanka: Na most légy okos Domokos:))
Nehéz a döntés gondolom:))
Gratulálok a kisVolánnak,ez a mai meccs nem volt semmi!Csikszereda fel a fejjel,fog ez menni!!!
Ez már várható volt. Igaz, nem ilyen gyorsan!
HAJRÁ MISKOLC!

-hc.zuglo-
@kapusLaci: Nem könnyű dönteni, de hál 'Istennek, hogy ilyen gondjaim/gondjaink vannak, mert ez mind azt jelzi, hogy egyre erősebb, színvonalasabb a Mol Liga, már szerencsére nincsen túl sok előre lefutott meccs. Pénteken remélem tudsz jönni, és sörözünk egyet:)) Merre felé szoktál lenni a fehérvári csarnokban?
@moszkvicssluszkulcs: Köszönjük szépen!
@Mr. Whisky: az előző cikknél elfelejtettél reagálni, ezért ha már itt is hirdeted az igéd, én is újra megadom a válaszlehetőséget. :)
Szerintem amit írsz, az egy kényelmes madár-válasz az igazság elfedésére. Az a helyzet, hogy akik lejátszanak, azok közül szerintem maximum egy-két játékost lehetne magyar szinten meghatározónak nevezni. Az eredményeink ellenben szerintem inkább arra mutatnak rá, hogy a fiataljaink ügyesek, és ha van mellettük pár zongoracipelő, akkor képesek szép és jó teljesítményre, csak ahhoz nem elég erősek még, hogy szimplán magukban is meg tudják így oldani a meccseket. Summa summárrum: szerintem a magyar jégkorongnak is csak jó, hogy idén se a Miskolc, se mi nem pofozógépekként szereplünk a bajnokságban.
Nagy gratuláció a farm csapatnak!

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Még csak annyit szeretnék megemlíteni, hogy a közönség Miskolcon nagyon fair play volt, le az összes kalapokkal.
@Raon: a magyar bajnokságnak az a jó, ha a Volán szív, csak te még nem érted.
Ne is várj választ, mert elfogyott az érv!
Az még kimaradt, hogy Ondrejcsik lefelé lógott ki a mieinktől.
@Szoljanka: Jövök,jövünk pénteken,mert hozok uj embereket is!És a lényeg hogy lesz soföröm is,szoval egy két sör bele fér.
Drukker60 mellett állok,gondolom tudod hol van?:))
@Raon: Ez a reakció egyébként annyira borítékolható volt. Már a meccsen azt beszéltük, hogy hazamegyünk és elolvashatjuk, hogy az EBEL csapat megverte a Fradit illetve a bírók a HSC-t.
@kapusLaci: Sejtem, onnan Raon sem áll messze azt hiszem..:))
@csatoimi: ezt már tavaly a final four során megtapasztalhattuk Dunaújvárosban, alig tucatnyi lelkes rajongó 2-3 kocsival, de jó hangulatot csináltak - és többeket láttam a mezükben Ljubljanában is :)
üdv
Ez a szezon minden idők legérdekesebb és legkiegyenlítettebb MOL-ligája.
@Mr. Whisky: Azért azt hozzá kell tenni, hogy ezek a játékosok az EBEL-ben mellékszereplők. Nem tudom, hogy mi ezzel a gond ha itt játszanak. Ilyen kerettel, ennyi válogatottal ez a Fradinak csúfos.
@Szoljanka: Igy van:))Veled többnyire az idegenbe játszott meccseken találkozom,de igy is jo, mindig van akivel a Volánnak szurkoljak:))
@kapusLaci: Mindig vagyunk a közelebbi helyszíneken 15-20-an, neked meg az van közelebb...:))
@kapusLaci: @Szoljanka: persze, hoy megyek, ha akarjátok, ha nem. :))

@mannisenmaki_: ez jó.
Szegény Ondre, remélem azért lemegy még neki egy korrekt szezon. A kék vonalas bombái akkor is feledhetetlenek lesznek. :)

@Devo209: ha ez ilyen jól megy, borítékolhatnátok a meccseink eredményeit is, akkor nem kapnék annyi infarktust. :)
@Raon: Azzal azért nincs ilyen könnyű dolgunk sajnos.
@Nyuszí O_o: inkább a Magyar kupán, de ez a lényegen mit sem változtat. :) üdv
@csatoimi: Az is final fourral ért véget... ;-)
@Mr. Whisky: Simi, tök mindegy, hogy ki játszott le, fel, akárhová... Olyan hígtrágyák voltunk mezőnyjátékban és hozzáállásban (tisztelet a kivételnek - 4. sor és Kiss Gábor), hogy csak na. Egyedül ez az oka ennek a "kisiklásnak".

Azért volt pozitívum is, Timo egész remek kapusnak tűnik így egy meccs alapján! :)
Végigfutva a kommenteket, csak nekem tűnik fel h Szappanos 0+5-el zárta a Vasas meccset és meg se említik???
@Mr. Whisky: nem nagyon értelek...
egyetlen dolgot szeretnék hozzáfűzni: a győzelem az, amit nem kell magyarázni

egyébként pénteken láttam a Farmot az SC ellen és ott is nagyon jól mentek
és akár hiszed, akár nem több Volán szurkoló mondta, ha meg tudják ismételni az akkori formájukat és pár rutinosabb játékos lejátszik hozzájuk megcsíphetik a Fradit..és ez megtörtént, aminek örülök is
a tescoban történt bevásárlás még nem jelenti azt, hogy kész a vacsora...
Elsö stars évben is ő lett a legjobb starsos,mégis holeczy-t nyomták...
2008/2009 nz stars kanadai :

1.Szappanos Dávid 36meccs 24gol 17gpassz 41pont
2.Roger Holeczy 36meccs 11gol 24gpassz 35pont

Tavaly a sérülése miatt nem volt szem előtt :( viszont a rásérülést kockáztatva lőtte döntöbe a csapatot :)

Most is ugy néz ki , hogy ponterős lesz,sőt.
Most is 5pont és alig említik.
@volvo03: lehet, hogy rajtad kívül nem kommentelt Vasas szurkoló?
@volvo03: Szerintem nagyon xar meccs volt, a Vasas 6:0 után leállt, így nem értékelhetők a teljesítmények. Az Újpest szurkolók előtt viszont le a kalappal!
Elmondható; a forduló nyertese a DAB!
@volvo03: @FRee: Dávid nagyon megy! Ha nem sérül, ez az ő szezonja lehet. Végre.

Szirányi meg, mint a mérgezettegér:)
Bence gólját megnézném mégegyszer, ekkora csatárszóló egy hátvédtől nem is rossz.

A lila szurkerek előtt meg kalaplengetés, hogy ilyen cudar időkben is a csapat mellett állnak!
@peterszky: Egyetértek. Hiába színezzük a fost, az még fos marad. Már pedig a Fradi mai teljesítménye az volt. Ennyi. Nem hittem volna, hogy ezt lefogom írni, de akin látszott a küzdeni akarás az a Borbás-Hüffner-kocka sor volt...

@Raon: @Borsy: Ez meg viszont elég nagy kamu duma, mert mégiscsak az EBEL sor nyerte meg a meccset.

Pénteken ennél sokkal több kell.
Hajrá Fradi!
@Edi a Sas: két dolgot szeretnék említeni:
korrekt szurkolás volt mindkét részről, semmi anyázás, ti is végigszurkoltátok a meccset és Thomas-ék is. Gratuláció, így is lehet szurkolni.
A másik, tényleg, ha így sarkítjuk ki akkor a Nagy Gergőék sora ütött két gólt, egyet Kiss Dávid, csakhogy: Nem ők voltak fennt a jégen 60 percig!
A Fradi sztárjainak (hány légiós és válogatottat megjárt játékos játszott ?) meg kellett volna alázni a másik két sorunkat!!!! (ugye ti egy "EBEL" sornak hívtátok ezt amelyik két gólt ütött) ami ugye nem történt, azért ezt is el kell fogadni.
@Mr. Whisky: ne röhögtesd már ki magad.. Nagy Gergő kivételével a többiek mind a MOL-ban nyomták tavaly, Benk meg végig padozta a tavalyi szezont. EBEL-sor... MEGALOL :D :D :D
Ahogy látom ez a medve nem fog aludni télen
sem:-)

Szép volt macik!
Én kint voltam és tetszett a Káposztásmegyeri mérkőzés! Szerintem ez a fiatalítás jót fog tenni az Újpestnek. Ez a fiatal hajtós csapat sokkal szimpatikusabb mint a 10-en valahány szlovákkal felálló hajdani UTE.(Szurkolóik előtt pedig le a kalappal)
Barcikaiként nagyon örülök a miskolci sikernek is, a HSC jó csapat ,de nem hesználna sem a bajnokságnak sem pedig a csapatnak ha minden mérkőzést simán hoznának (küzdjenek csak). A Fraditól szerintem mindenki többet várt az igazolások alapján bár van egy olyan érzésem ,hogy összeszokottság után igen erős csapat lesz. Összegezve osztom többek véleményét:ez egy igen jó bajnokság lett idén remélem ettől a későbbiekben csak színvonalasabb lesz és egyre több néző!
Hajrá Macik!
@Edi a Sas: jó, hát így is lehet. De akor ne álljunk meg ennyinél, vezessük végig a gondolatot addig, amíg eljutunk a blogon felmerült, legtöbb vitát generáló kérdésig.
Akkor ezen az alapon mekkora különbségre kell gondolnunk, ha az EBEL-ben negyedik soros, nemigazán meghatározó játékosok tapasztalatlan fiatalokkal dolgozva megverték a magyar szinten sztárokkal teletűzdelt, papíron brutál erős csapatod? :)

(nem, komolyan természetesen ne is menjünk bele - csak szerettem volna rámutatni arra, miért veszélyes az "EBEL sor vert meg minket" gondolatba kapaszkodnotok)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@kerusz: Mi hoppá?

Más:
A mai teljesítmény elfogadhatatlan volt. Ennek következményeként a csapat szeretne elnézést kérni szurkolóitól! Ez abban testesül majd meg, hogy a fiúk a következő két hazai meccsen vendégül látják majd szurkolóinkat, azaz a pénteki UTE és a vasárnapi Steaua elleni meccs ingyenes lesz majd! A bérletesek sem maradnak ki bocsánatkérésből, ők majd a csapat által felajánlott ajándékot vehetik majd át valamelyik mérkőzés előtt. Mindenki tisztában van vele, hogy ennél sokkal többre vagyunk képesek, a fiúk pedig ezzel a meghívással minél több szurkoló előtt akarja majd megmutatni, hogy képes kiköszörülni a csorbát!
- Csabai Gábor, ügyvezető
@peterszky: ez igen. Bár finoman szólva sem szívem csücske a Fardi, jó látni, hogy ilyen mentalitás is létezik.
Egy székely mondást idéznék:

... A MEDVE NEM JÁTÉK!

:D
@Raon: @kerusz: Látom olvasni már megtanítottak de az értelmezéssel még gondok vannak...

Olvastad ezt is a hsz-emben?

"Viszont erre fogni meg nem lehet, a sok új játékosra igen. Össze kell még állnunk amikor valóban fontos lesz már együtt lesz a csapat. "
@Mr. Whisky: Teljesen jól értelmeztem, amit olvastam, nem is válaszoltam neked, úgyhogy most tanácstalanul állok, hogy miért címezted mindezt nekem is.
Grat a győztes csapatnak szép vólt Miskolc.
Hajrá Szereda fel a fejjel és tovább előre.
A tegnapi Vasas-UTE meccsen kellemeset csalódtam a fiatal Újpestben. Lelkesen végigszurkoltuk az egész meccset! Mert megérdemlik, mert egy 6-0 első harmad után képesek voltak még küzdeni! Hajrá Lilák:)
Mily' szép is lenne, ha mindenki a magyar hoki érdekét nézné! Csapattól függetlenül!
Márpedig egy kiegyenlített bajnokság, sok hajtós meccs és sok körbeverés lenne a cél! Akkor tud(na) mindenki fejlődni!
Veszíteni tudni kell(ene), mert ha nem lennének vesztesek, a győzelemnek se örülhetne senki! :)
@Edi a Sas: Miért lenne kamu duma? Nálatok is vannak olyan emberek akik az EBEL-ben játszottak, ezen kívül több 100 válogatottság is összejön. Ha csak egy sor játszott volna végig, akkor elég hamar elfáradtak volna.
@Raon: Teljesen igazad van. Akárhogyan nézzük ez a Fradi kudarca, valamint annak a jele, hogy a Volán farmmal is számolni kell és olyan emberek játszanak ott, akik jelenthetik az utánpótlást.
@Raon: Ezt kellene átvenni más sportágakban is.
@Raon: nem az EBEL sorotok vert meg minket, hanem az, hogy a "sztár" játékosaink sz*rtak az egészbe. egyedül a 4. sort érdekelte a meccs, de ők meg alig voltak jégen. ha a kapusunk nem véd ilyen jól még csúnyább vége is lehetett volna, annak ellenére, hogy hagytunk ki üres kaput, meg ziccereket.

nagyon remélem ,hogy ez a tegnapi mentális hullaság csak egyszeri volt a csapat részéről és nem fog több ilyen előfordulni. Tegnap azért nyert teljesen megérdemelten a Volán, mert a Volán játékosok akartak, mentek a mieink meg azt hitték, hogy a városligeti műjégre mentek ki csúszkálni a gyerekkel
@E11: Ez itt a lényeg. Egy kicsit erősebb csapat ellen is meg lehetett volna mutatni, aztán nem sikerült. Pedig a nevek alapján nem volt azért ez a farm, olyan hű de erős.
Az Újpest drukkereknek gratulálok a tegnapi szurkolásukhoz.A sportág és a klubszeretet követendő példáját mutatták.
@drukker60: @Raon: @Borsy: Ez így mind szép és jó. Valóban lehet, hogy ez a bizonyos EBEL sor nem is játszott 60 percig az EBEL meccseken, de a csapattal együtt készültek mégiscsak. Összeszoktak, mittudomén.

Meg igazából ez a probléma hangyapöcsnyi volt amellett, hogy nekünk közünk nem volt a játékhoz. És ez dühít jobban. Szóval lehetünk mi világsztár külföldi játékosokkal teletűzdelve, ha nincs meg a csapategység és a "meg kell halni a pályán" morál.
Remélem így már érthető voltam.
@felsh: köszi szépen az összefoglalok linkjét, nagyon profinak nézz ki, annak ellenére hogy egyszerüen van megoldva. a lényeg mindig ott van.

hajrá Csikszereda, hajrá magyar jégkorong!!!
na akkor ingyen megyünk vendégségbe, juhéé
@EmceeMike: az a baj, hogy amíg úgy állnak össze a hsz-k, hogy szarok voltunk, de az az ebeles sor... ha a fodor-benk-orbán-maklári kvartett megoldhatatlan feladata elé állítja a csapatunkat, akkor olyan messze vagyunk a dobogótól, hogy azt jelen pillanatban el sem tudjuk képzelni. és minden ilyen "igen, de" mondatfűzéssel magunkat csapjuk be. szóval akkor már inkább hivatkozzunk a kásás jégre, vagy mittudomén. front volt, na, ez jó lesz.
ha a fradi ellen nem is, de kedden kiszurkoljuk az első pontunkat!
@EmceeMike: ez én vagyok, csak énhülye a másik profilomba léptem be. :D
Kiss Dani két, Gergely három meccset kapott...
@szorgalmas: en is igy gondolom ahogy te. ja es meg annyi, h ki is lehet kapni, miert ne? sehol nincs kolbaszbol a kerites.
Charles Franzen: - Ez egy vicc. Rengeteg pénzt fektetünk a csapatba, jó játékosokat igazolunk, de ha eljövünk Magyarországra ezt kapjuk. Ezt a mérkőzést a bírók nyerték meg a Miskolcnak (Ezt többszöri rákérdezésünkre is megismételte – H.Sz.) Csalódott vagyok, mert ma nem volt esélyünk nyerni, és ez bánásmód nem először történik meg velünk itt.

(A mérkőzés után Charles Franzen először nem volt hajlandó nyilatkozni, többszöri kérésre sem. Csak azt követően mondta el a véleményét, amikor emlékeztették rá, hogy a nyilatkozat megtagadása szövetségi fegyelmivel jár.)

kac-kac.
@szorgalmas: én is ezt írtam.
"Meg igazából ez a probléma hangyapöcsnyi volt amellett, hogy nekünk közünk nem volt a játékhoz. És ez dühít jobban."
@lamanoob: Vicc
Alkalmatlanok gyülekezete.
Az egészben az a szomorú, hogy gergely mint visszaeső kapta ezt. Ha nem lett volna akkor nem is kap büntit.
Tavalyról is van egy 4 meccses felfüggesztettje. Azzal mi van?
Ha nem lett volna akkor nem is kap büntit?
@lamanoob: az egy Steaua és egy Vasas meccs, ha jól tudom a sorsolást
@legórágó: azért vicc, mert Kiss D. esete durvább volt.
@EmceeMike: @szorgalmas: minden elismerésem, korrekt vélemények!

@Mr. Whisky: mester, ennél azért több kell, ha el akarod kerülni az országos lebőgést. Állítottál egy hülyeséget, utána meg egy jó dolgot. Attól, hogy másodjára jó dolgot hoztál össze, az első még hülyeség marad... Próbálkozhatsz itt a szabvány flémes eszközökkel, hivatkozhatsz a szövegértelmezésre is, de aki nem először látott már ilyet, annak ez is csak információ. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Kedves MJSZ, blogozók, mindenki.
Végtéreis a Fehérvár néha EBELesekkel játszik a MOL Ligában néha nem??!?
Kövezzenek meg, de ez az én igazságérzetemet sérti.
@Szentmihály_: Szerintem ez inkább az ellenfél megtisztelése. Nem hiszem, hogy ez a náhány meccs a bajnokság végkimenetelét különösebben befolyásolná. Inkább úgy látom, hogy a Fradi tudott egy jó meccset játszani.
@Szentmihály_: Szerintem tájékozódj előbb ;) Röviden: van 5 fiatal játékos, aki a MOL ligába is be van nevezve: Fodor, Nagy, Benk, Hegyi, Maklári. Ők a MOL ligába nevezett AV19 játékosai. Más EBEL-es nem játszhat a MOL-ban, mert nincs nevezve. Nem teljesen értem, hogy mi az igazságtalan? Ezek a játékosok tavaly is a MOL-ban játszottak, kivéve Nagy Gergőt és a Benk Andris, aki többnyire sehol sem játszott. Szerintem rettentő gáz arra hivatkozni a rutinos játékosokkal, válogatottakkal teli Fradinak, hogy ezektől a fiataloktól kikaptak, mert néha az EBEL-ben is játszanak.. egyébként a Fradiban is vannak páran, akik játszottak már az EBEL-ben.. ;)
@miki78: Reszkess MOL-Liga, jön Benk Bandi! :)))
@Raon: látom, még mindig gond az értelmezés, hát rajta fuss még egy pár kört légyszíves...
@Mr. Whisky: Nem kell ezen rugózni! Meg kellett volna verni az Albát, és kész! Most nem jött össze, majd legközelebb össze jön! Nekik is legyen egy kis örömük, még a végén megállnának a fejlődésben. Ez szemmel láthatóan nem következett be, behúzzuk a következő kettőt! Ez az "össze kell érni" szöveg viszont nekem nem jön be, a többi csapatnak is ez volt a helyzet, sőt...
tiszteletem!
Most már nagyon kíváncsi leszek egy másik Farm elleni meccsre, mert nálunk eszméletlen gyengének tűntek. Érthetetlen számomra, hogy még ezekkel a játékosokkal kiegészítve is meccseket tudnak nyerni. Ha meg az az igazi arcuk, akkor meg mi történt velük Újvárosban? Mindenesetre remélem a jobbik arcukat fogják csak mutatni ezután.
@gogosz: Ha van lejátszó EBEL-es, akkor van tartása a csapatnak, nem törnek meg akkor sem, ha az ellenfél vezet, mennek, hajtanak, korcsolyáznak keményen, elég jó sebességgel. A másik pozitívum, hogy a lejátszó EBEL-esek miatt masszívabb a védekezés. Ezek ugye nem voltak Újvárosban. Még a korongos és a korong nélküli játékban is sokat kell fejlődniük.
@EmceeMike: Leginkább a saját készülékben a hiba...teljesen érthető
süti beállítások módosítása