HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ancsin: Ezt az évet így vállaltuk

2010.09.16. 21:07 F. Kapus

Az UTE négy forduló után négy vereséggel áll, gólkülönbsége 4-40. Tavasszal közel állt a megszűnéshez az első osztályú csapat, az alapemberek közül hárman-négyen maradtak. A keretet saját nevelésű, 16–18 éves fiatalokkal töltötték fel. Néhány évvel az emlékezetes, sokszor idézett jelmondat megfogalmazása után megvalósult a fiatal és szerethető Újpest. Ancsin János vezetőedzővel a csapat terveiről, jövőjéről beszélgettünk.

"Remélem, hogy jól látom, de egyre jobb a csapat mentalitása, egyre nagyobb küzdeni tudást tapasztalok a jégen. Megpróbáljuk ezt állandósítani úgy a fiatal, mint az öregebb játékosainknál. Meg kell mondanom, a fiatalok igen jól játszanak.

Nagyon érdekes, minden ember máshogy nézi a jégkorongot. A csapatunkat is sokféleképpen látják. Én ebben a szezonban nem abból indulok ki, hogy hány gólt kapunk. Például Fehérváron az első harmad jó volt, de második már nem. Csíkszeredában 5-2-re vesztettük el az első harmadot, de az a játék tetszett. Nem a gólok száma számít, de a dunaújvárosi első harmad volt a leggyengébb húsz percünk eddig idén.

Viszont az is egyértelmű, hogy decemberben, januárban majd abból lehet a fejlődésünket lemérni, hogy ugyanezekkel az ellenfelekkel milyen mérkőzéseket tudunk játszani, ha úgy tetszik, hány góllal és hogyan kapunk ki a mostani eredményekhez képest. Lehet 8-0-ra alulmaradni, de nem lehet úgy játszani, mint ahogy a Dab ellen az első harmadban tettük. Az sem mindegy, meddig tudunk a mérkőzésben maradni. Természetesen a mérkőzés végére elfáradhat fiatal csapatunk, rutintalanságunk miatt kaphatunk gólokat, mert ez a végén általában kijön. De az is egy fontos állomás lesz, amikor két harmad után még szoros eredményt tudunk tartani. Ez már egy komoly lépés lehet. A meglepetésre ezt követően lehetünk majd képesek. De ez még nem mostanában lesz.

Az a 7-8 junior és ifjúsági játékosom, akik mind a négy mérkőzésen játszottak eddig, idővel jó OB I.-es hokis lehet. Nem szeretnék neveket mondani, vagy bárkit kiemelni, mert elégedett vagyok a munkájukkal, a hozzáállásukkal, és még bármi lehet. De ők nem véletlenül kezdenek a csapatban a mérkőzéseinken.

A munka legelején azt mondtam, jó lenne minden mérkőzést tíz kapott gól alatt lehozni. Ez nem sikerült. A dunaújvárosi 11 még az ingerküszöbön belül van, a csíkszeredai 17 már nincs. De erre is van magyarázat, ez volt a srácok életében az első igazán jó felnőttcsapat, amely ellen játszottak, idegenben szerepeltünk, sok néző előtt, egy jól pörgő HSC ellen. Ez így együtt sok volt a csapat nagy részének. Azon vagyunk, hogy a HSC-től legközelebb legfeljebb 10 körül kapjunk.

Fontos, hogy ez a csapat egyszerre kettőt nem tud előre lépni, hosszú ideig nagy türelemre van szükségünk. Benne van a pakliban, hogy jönnek még csúnya vereségek. De ha már egyszer az alapoktól kezdtünk építkezni, akkor számoltunk azzal, hogy ez benne van a pakliban, így vállaltuk a feladatot. És ahogy mondom, van olyan játék, amely mellett minden gond nélkül kaphatunk tíz gólt, mégis büszkén jöhetünk le a jégről.

Sokan vannak, akik elismerik edzői munkámat, sokan megkérdőjelezik, de szinte mindenki megkérdezte tőlem, miért vállalom ezt a feladatot. Azt gondolom, mindenképpen van értelme, hogy nem lépett vissza az UTE, nem az OB I./B-ben indult, hanem az első osztályban. Fiataljaink itt tudnak a legjobban fejlődni. Úgy gondoltam, ezzel tudunk a legtöbbet segíteni az UTE-nak és a magyar jégkorongnak. Nem hagyjuk elkallódni tehetséges fiataljainkat, hanem versenyeztetjük őket az OB I.-ben. Ha közülük csak egy a válogatott közelébe kerül egyszer, már megérte. Azt gondolom továbbá, hogy a magyar hokinak jobb, ha van egy UTE, még ha ilyen fiatal is a csapat. Remélem, egy-két év múlva kiderül, igazunk volt, és értelmes dolgot csináltunk.

Nem tudom, mikor lesz esélyünk az első pontszerzésre, de ehhez még legalább egy hónapot várni kell. Nyilván több győzelmet tudnánk hozni, ha lenne még három idegenlégiósunk. Nem tudom, hogy lesz-e esélyünk erre ebben a szezonban, de ha így maradunk, akkor sincs gond. Ezt az évet vállaltuk így az új vezetéssel."

105 komment

Címkék: ute ancsin jános

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem nem csak mondja, hanem végre így is lesz. Ha a 3 évvel ezelőtti nyilatkozatot betartották volna nem mentek volna el az eddigi tehetségeink és most nem itt tartanánk.
Remélem ha lesz egy kis zseton nem fognak megint légiósokat venni a fiatalok kárára.
Nehéz elhinni, hogy végre másképp lesz. Ha sikerül, talán elhiszik azok is akik most máshol játszanak, hogy érdemes visszatérniük:)
.. tartsd oda a másik orcád is...

Nem föladni, soha nem mondtam még ilyet és ha esetleg valaki emlékeztetne , akkor nem én voltam, de

HAJRÁ LILÁK!
nem tudom...bízom benne, hogy sikerül valami értelmes dolgot összehozni az újpestieknek
én szorítok nekik...
hogy mennyit fognak tanulni ebből a fiatal játékosok az erősen megkérdőjelezendő
kíváncsi leszek hányadik 10 gólos vereség után jön a fásultság és a beletörődés
ha tudnának igazolni 4-5 rutinosabb felnőtt játékost az adhatna tartást a csapatnak és tanulni is lenne kitől a fiataloknak
mert a korong és az ellenfél hiábavaló kergetése egy idő után lélekölő dolog lesz
november közepére kiderül, hogy jobb-e a honi jégkorongnak az Ute jelenléte az első osztályban egy olyan csapattal, amelyik a másodosztályban sem lenne dobogós...(persze ezen felvetésem erősen költői, mivel az eszem szerint most is tudom a választ)
azért minden tiszteletem a FIATALOKÉ, a sokat szidott Ancsin Janié, a SZURKOLÓKÉ és minden olyan emberé, akik kitartanak a jelenlegi csapat mellett (csak remélni tudom lila szurkolótársaim nem köveznek meg - de bízom benne, tudják: sajnálom ami történt és kívánom nekik, hogy az áprilisi vb-t közösen úgy szurkoljuk végig >>> látszik a fény az alagút végén)
Hajrá Jani és hajrá fiatalok!!!!
Hajrá FIATALOK!
Holnap nehezítsétek meg a dolgunkat!
Hajrá Jani!
Most aztán nincsenek irigyeid! :)
a magam részéről annyit fel tudok ajánlani tiszteletem jeléül, hogy egy 00 számú feliratozás nélküli mezt utánvéttel szívesen megvásárolnék

illetve azon még érdemes lenne elgondolkodni, hogy egy előre megbeszélt hazai UTE meccsre menjünk el minél többen a szélrózsa minden irányából
nem nagy segítség, de egy fullhouse talán megsokszorozhatná a fiatalok lelki erejét erre a lelkileg kegyetlen sorozatra
Na végre, szerethető és fiatal újpest 10 gólos zakókkal... Erre vártam már én is 3-4 éve...
nem tudom, hogy a többi jégkorongot szerető szurkoló miként vélekedik felvetésemmel kapcsolatban
azt gondolom, hogy jelenleg minden csapatra szüksége van hőn szeretett sportágunknak
de érdekes lenne egy fordulót úgy átszervezni, hogy itt tartsunk szimpátiatüntetést egy patinás csapat mellett és a hazai "felelőtlen" sportvezetők ellen és hazaérjünk saját csapatunk mérkőzésére
továbbá szívesen magammal vinnék egy újpesti iskolást is a meccsre, talán ő is megszereti a legnagyszerűbb sportágat
@Mr. Whisky: szeretni minden szurkolónak a saját csapatát kell
a többit csak tisztelni
@Theutus: Neked mindenképpen jár a tisztelet a fenti gondolatokért! Fair play díjas, köszönet érte :)
@Mr. Whisky: azert szerintem te is jobban orulnel ha egy jo kis eles meccsen vernenk a lilakat, mint annak h most majd HSC szeru csapast merhetunk rajuk.
legalabbis en az elobbit preferalom.
Én, mint született zöld, azt kívánom, hogy a Ketya és Nagy Attila által nevelt, vitézkedő gyerekek ne tűnjenek el a hazai hokiéletből, idő előtt!
@Mr. Whisky: Félretéve mindent, ez speciel egy jó poén volt.
:)
csak kitartást lilák, lesz ez még jobb is.
jó alkalom lenne erre valamelyik romániai vetélytárs elleni meccs
tulképpen a Steaua elleni meccs adná magát, de elég közeli az időpont
@Theutus:
Nemes gondolat. Ha lesz belőle valami szívesen kimegyek a válogatott mezemben.

Remélem, tényleg sokat tudnak ITT (MOL Liga) fejlődni.
„Ha közülük csak egy a válogatott közelébe kerül egyszer, már megérte. Azt gondolom továbbá, hogy a magyar hokinak jobb, ha van egy UTE, még ha ilyen fiatal is a csapat.”
Ezzel a mondattal csak egyetérteni tudok.
@Mr. Whisky: Nem is lehetsz több 3-4 évesnél:) Bocs,de ma kilógsz a sorból. Tisztelet a többieknek!!!
@Theutus: Jó kezdeményezés, ha összejön, én is megpróbálok kimenni... Bár azzal együtt érzek egy kis melléduma szagot... Sajnálom a fiatalokat, nem hiszem, hogy szakmailag ez a fejlődés útja...
@jacint70: Valamilyen szinten egyetértek. Egy fiatalnak a fejlődéshez kell némi sikerélmény is. Itt pedig az garantáltan nem lesz egy ideig:(
@Mr. Whisky: Mellesleg a fradinál még nem kaptak fizetést a játékosok, a kassza üres; lehet hogy októbertől ismét szoros meccsek következnek az Újpesttel...
@funbasten: szoros ok-okozati összefüggésben az orangeways-góréváltással?
Kitartást az UTEnek s hatalmas nagy tisztelet Ancsin János vezetőedzőnek.
@progmet: egy fiatalnak már az sikerélmény,hogy végig játszhatja a meccseket és nem 1-2 cserét kap meccsenként azzal együtt,hogy nyilván nem lélek emelgető a nagy arányú vereség.
@kispufi: Az Orangeways csak szándéknyilatkozatot adott 60 millióról; amennyiben hatályba lép(ne) a sport támogatási tv. ennyit ad(na) a fradinak.Jelenleg csak utaztatja őket. Mellesleg a kb. 160-180 milliós ktgvetést még ez sem oldaná meg, de legalább nem idénykezdetkor dőlne össze a kártyavár. De legalább itt tudni fogjuk, ki a felelős (nem a szurkolók, nem a játékosok és nem az Orangeways).Persze reménykedhetünk, hogy valaki megsegíti a csapatot, mert erős fradira (és erős újpestre) szüksége van a magyar hokinak.
@funbasten: 1 napja vagy tag (ezen a neven) es tolod tolod tolod a negativ dumat. annyira jo latni ahogy csorgo nyallal es vicsorogva varjatok h doljon ossze a kartyavar/robbanjon a lufi.

igazabol, ha nem erdeketek az, h a magyar hoki elore haladjon, miert vagytok itt?
@funbasten: a 160-180 millióról ki beszélt neked? az elejétől kezdve cca. a feléről volt szó.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: A sok-sok negatívum a fradihoz (illetve a jelenlegi vezetéshez) kapcsolódott, gondolom nem kötelező hurrázni a játékosok és szurkolók becsapásához. Másfél éve olvasom a blogot, nem tudtam, hogy az új bejegyzések csak pozitívak lehetnek.Nyálcsorgást nem tapasztaltam magamon, de majd jobban figyelek.
@funbasten: Adalék a jól értesüléseid mellé. A szerethető Újpestből tegnap aláírt a nem szerethető Fradihoz a legtehetségesebb fiatal IFI játékosuk nem pénzért.Hogy ki az majd "jolértesültkém " utána jársz.
@szorgalmas: Szerintem minden csapat boldog lenne, ha 80 millióból fel lehetne építeni egy fradi szintű csapatot, 27 játékossal (7 légiós), 3 edzővel. Sajnos a realitás az, hogy ennek csak a bérköltsége meghaladja a 100 milliót (feltéve, hogy minimálbéren vannak a játékosok, a többit meg megoldják vhogy...).
Ez félremagyarzás. Ilyen szintü csapattal nem lenne szabad indulni a MOL ligában, ez komolytalanná teszi az egész sorozatot. Kiváncsi leszek hány néző lesz a megyeri úton a sokadik tizgólos zakó után. Vagy a jegybevétel nem számit? Jobban jártak volna ha azt a néhány felnőtt játékost kölcsönadták volna erre a szezonra a Vasasnak.
@kukacforma: ezért érdemes volt regisztrálni.
@lothar matyi: A Mol liga komolyságát szerencsére garantálja, hogy az EBEL színtű játékosokat nevelő vasas végül úgy döntött jelenlétével megtiszteli a ligát, remélhetőleg ebben a szezonban a többi csapat játékosai megússzák súlyosabb sérülés nélkül. Amúgy miért gondolod, hogy azok a játékosok akik ismerve a körülményeket Újpesten maradtak szeretnék ha kölcsönadnák őket Kangyalföldre, aki annyira odavágyott, már úgyis ott van, nem?
@kukacforma: Én csak Galló Illésről hallottam, de ebből is láthatóan nem vagyok "jólértesült"@lothar matyi: Ha nem lenne ilyen xar a viszony a két csapat között, a kölcsönadásnak talán fordítva lenne értelme.
@funbasten: Galló Illés Oroszországban játszik.
Kaptak már fizetést a Fradisok?
Én egyet kérdeznék funbastentől: ha nem kaptak még fizetést, akkor a "zsoldosaink" miért vannak még itt?
@Theutus: A MOL ligában a Vasas fiataljainak szurkolok, de szívesen csatlakozom az ötletedhez, hogy teltházas mérkőzéssel bátorítsuk az UTE "csikó" csapatát. Ha megvan az időpont, megyek szurkolni!
"Vasas fiataljai" ?

Az UTE teltház viszont igen jó ötlet.
@Theutus: Jó az ötlet, van addig majdnem két hét, csak sikerül leszervezni, hátha segít a blog is...
@Mr. Whisky: van az már több is...mondjuk 6 :-)
@Rhönadler: @leonov: @gm: @jacint70: @horivan: @Theutus: nagyon nagy TISZTELET és KÖSZÖNET, akár már a felvetésért is!!!
Írjatok, mikor van a meccs, vagy esetleg együtt ülünk-e mi, "külsősök", mert jönnék én is. A volános sálat majd otthon hagyom addig :)
@1885*: teljesen biztos vagy benne? :)
@Ringleader: Nekem is szimpatikus ez a kezdeményezés, ha nem esik egy időpontba egy EBEL meccsel, kimennék szívesen.
@1885*: www.estihirlap.hu/sport/jegkorong/29318-utanpotlas-valogatott-csatart-igazol-a-fradi

itt a cikk

amúgy ha pénzügyi zavar lenne, elsőként lépnének le hüffner meg borbás, és szerintem peterdi se a 2 szép szemünkért meg a Fradizmusáért van itt (egyiket sem akarom megbántani ezzel), és mégis még mindig itt vannak...

olyanokról is lehetett hallani, hogy szerződésük sincs, azt láss csodát valami mégiscsak itt tartja őket.

Szeretem a jól értesült szarkavarókat, akiknek most nagyon fáj, hogy van pénzünk, és talán visszajutunk a minket megillető helyre a magyar jégkorongtársadalomban!
Tényleg morbid amit írni fogok, de a keddi 0:11-es zakó után szerethetőbbnek ítéltem meg a csapatot, mint egy tavalyi kinkeservesen megnyert meccses csapatot.

Persze benne van az is, hogy sokkal elnézőbb és megértőbb most az ember, de tényleg hajtottak de ennyire tellett. Míg tavaly tudtak volna jobban is, csak nem akartak.
@Theutus: Én is megyek.
@Mr. Whisky: Remélem a Galló-sztori jól sül el.
Ha már ennyire szerveztek, akkor legyen az már egy UTE - Fradi, legyen jó hangulat :)
@kriston27: Azt nem mondtam. Tény, hogy nem voltam naprakész a karrierjéből, most mit tegyek? Taigetos?
@Mr. Whisky: a linket kösz. Képzeld nekem nem fáj, hogy van pénzetek, a neveket meg írhatnád nagybetűvel bármennyire is nem a szép szemedért vannak ott.
Szarkavarásról meg annyit, tán én találtam ki, hogy Újpestre költöztök, mert életanilag a profi sportolóknak délelőtt kell edzeni? Másnapra meg mégis jó lett a délután 2? Azt gondolom én próbáltam civilizáltan társalogni és normális módon tudomásul vettem a helyzetet játékosaink Fradiba igazolásával kapcsolatban. Egyesek részéről ez úgy látszik fordított írányban nem működik. Az Újpest meg nem először kényszerül újrakezdésre, ezúttal is fel fog állni a padlóról vagy a jégről ha úgy tetszik, mert van gyakorlata benne.
@1885*: Taigetos? Azt nem mondtam. Tény, hogy nem voltál naprakész a karrierjéből. Most mit tegyek? :)
@1885*: "aki annyira odavágyott, már úgyis ott van, nem?"
Nem hinném, hogy odavágyásról volt szó, Ők az előző 3 év igérgetéseinek az áldozatai. Ők is a mi "lila kölykeink", akik tizenévvel ezelőtt itt kezdték a pakkot kergetni. Őket is ugyanúgy hitegették, mint a mostaniakat. Nem őrájuk kell köpködni, ha Ők jól szátszanak annak ugyanúgy örülök, mintha a Borbi vagy a Dubó nyomja jól.
Csak bizakodni lehet abban, hogy most ha lesz lóvé, vagy netán a Fradiba nem kellenek felnőtt játékosok (mert mégsincs annyi lóvé mint kéne) idejön 5-6 rutinróka és máris lesöprik őket és legjobb esetben kampózhatnak a padon.
Remélem most végre nem igy lesz!!!!!
@avessik: "szátszanak"= játszanak, sorry
@avessik: Nem tudom az odavágyásban mi a köpködés, + nem többesszámban írtam.
Azt, hogy ki, miért hova ment, nem igazán lehet általánosítani. Az adott bejegyzésre írtam, hogy miért kéne kölcsönadni bárkit a Vasasnak hiszen aki akart elment. Vagy nem?

@kriston27: és én? :)
@1885*: Félreértesz, a szarkavarásos dolgot nem neked címeztem, hanem a sok jólértesültnek! Félreértettél, elnézést!
Ha az utóbbi évek Újpest-renoméját szem előtt tartva nagyon jó érzés, hogy a jégkorong társadalom nem lila szimpatizánsai ilyen pozitív kommentekkel bíztatják fiataljainkat. Öröm volt ezeket olvasni. Remélem ezt a csapatunk tagjai is olvassák, hogy erőt merítsenek a bíztatásaitokból.
Most egy kicsit megnyugodtam. Amit itt ötletként olvastam, az azt látszik igazolni, hogy a hoki talán tényleg más.
A miértje pár ember szégyene és remélve, hogy ezeket, (a kevés ostobaságot iró kivététől eltekintve),Ők is olvassák.Hogy okulnak-e belőle,nem tudom.
Szivesen látnék sokféle mezes,sálas szurkolót, nem csak egy egyszerű demonstrativ jelleggel,hanem úgy általában mindenhol. Illuzórikus? Lehet de talán nem lehetetlen.
@Mr. Whisky: Érdekes fejlemények. Galló nagyon jó játékos, főleg ha Hárival játszanak össze. Sajnálom, hogy nem haza jött. Kíváncsi vagyok mi zajlódhat most le az öreg Galló lelkében.
@Uteapu: HSC mezbe hozzatok is el merek am menni. Amugy mas. Es illizorikus sajnos.
@1nf3rn0: Talán olyasmi, ami az öreg Kiss lelkében egy rövid ideig. Egyébként tényleg kár, de érthető.
@1885*: bocsi lehet, hogy erős volt a "köpködés", de éreztem benne iróniát. Tudom, hogy a Vasasra többen is allergáiásak, de nekem ugyan úgy fáj ha a Volánba, DAB-ba, Miskolcba vagy a Fradiba távoznak a játékosaink. De ugyan úgy szurkolok ezeknek a játékosoknak, hogy ott is legyenek sikeresek, mert egyszer talán újra "visszakapjuk" Őket.
Az pedig nem biztos, hogy aki maradt, az mind azért maradt mert maradni akart. Ha nem akart elmenni a fővárosból sok lehetősége nem volt, és a létszám mindenhol korlátozott.
Gyerünk srácok, este belehúzni! Hajrá LILÁK!!!!!
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Ha rajtam múlna, bárki bármilyen mezben jöhetne, és nem csak a lányok.
@avessik: volt irónia, és allergiám is van, ez tény. Kevesen vagyunk, szerintem ne bántsuk egymást, és persze vannak akiket remélem minél előbb visszakapunk!

Hajrá LILÁK!
@Uteapu: ha rajtam mulna, detto. de nem rajtunk mulik. sajna.

@1885*: ja ja az ugy megy. fordujjameg! ja, a Borbi, akkor gyere igyunk 1 sort. :D
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: :D :D :D
ha rajtad múlna a lányok mez nélkül:D
@1885*: jaj dehogy. majd EN levetkoztetem oket. nehogyma nektek is jo legyen! :D
@1885*: Ejnye. Tájékozódj!
@Uteapu: ??? már megint? Most mit vétettem?
@1885*: Ha jól tudom a kolléga kollegina. Kollegina?
@Uteapu: az elkényeztetett??? biztos, hogy NEM :D
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Most pontos, vagy pontositottál, esetleg úgy jártam mint a sün meg a súrolókefe?
Ez tényleg jó ötlet. Ha lesz időm, én is szívesen kinéznék (feltéve, ha Uteapunak lesz kedve koccintani egyet, illetve ha a lila fanatikusok is megígérik, hogy ha Tóni ott lesz, akkor nem akar majd végig a büfében fogni, és be lehet jönni mellőle a meccsre).
@Uteapu: no problemo. bar az igencsak erdekelne h MIBOL szurted le h lany lennek :D:D:D:D:D
@Theutus: Nagyszerű ötletnek tartom, találjatok ki egy meccset, és jó nagy hírverést neki. A blog is besegít gondolom, ha kell... A szponzoroknak is egy jó reklám lehet, hogy a szurkolók így kiállnak a csapatért, sőt... A többi csapat szurkolói is. Kell jobb reklámfelület, mint amiért az egész hokis társadalom hajlandó megmozdulni? Az icehockey.hu is valószínű kiírná, mi készülődik, és a többi csapat is a honlapjára, akkor valószínűleg lenne belőle valami. A fradistákat is rá lehetne biztos venni, az értelmesebb részét, mert ha másért nem, de az örök ellenfelet elveszíteni biztos nem szeretnék...
@Raon: Koccintani mindig van kedvem, különösen olyanokkal, akinek adok a véleményeire.
@Vincenzo90: hát ez jobb mint az ebeles antirassz dolog szerintem :D
@Uteapu: jah, de enyem feluletesseg. en kerek elnezest. mostmar legalabb tudom MIERT lett elturve a blogon a csomo baromsagom :P

</OFF>
én az ötletet nem tartom szerencsésnek, pontosabban jobbnak gondolnám, ha a felelőtlen embereket eltiltanák pár évre a jégkorongtól, mint pl. Franciaországban. És azzal is bőven megelégednék, ha az a négy suttyó dunaújvárosi 0-9-nél nem kezd el "drukkolni". Na, az ilyenekre tényleg semmi szükség
nos pár ember keresett azóta telefonon és az ötlet kivitelezhetőségéről érdeklődött - a liláktól lenne rá ember, aki segítene a háttér szervezésében, egyeztetne a csapattal, stb.
a hogyan tovább rázósabb kérdés
(nem szeretném, ha bárki azzal vádolna, hogy magamat fényezendő erőlködök)
szóval arra jutottam/jutottunk, hogy minden klubnál felvállalhatná valaki annak felmérését, hogy lenne-e érdeklődés a szurkolók között egy ilyen összefogásra és ezen emberekkel tartanám a kapcsolatot(istvanpalko@invitel.hu)
ha az előzetes felmérések alapján érdemes lenne továbbvinni az ügyet remélem a blog is segítene a továbbiakban az információ áramlás elősegítésében
@vaze: Nem akarnék vitatkozni Veled de ez,amit sérelmezel, mint oly sokszor, akció-reakció tipikus esete volt.
@Theutus:
Jó az ötlet, ma én pl. megyek. Sajnos a barátaim lemondták, pedig vagy 10 főre számítottunk.
Az már más tészta, hogy nem az UTE-nak szurkoltunk volna...
@Mr. Whisky:
Galló Illésnek sok sikert!:-)
A többit nem kommentálom, mindenkinél van tükör otthon.
@Uteapu: lehet, hogy igazad van. senkit nem akartam lebeszélni.
@vaze: a barátság egyik legnemesebb gesztusa, midőn barátainkat (jelen esetben szurkolótársunkat) a hibáira figyelmeztetjük:)
@Tillasz: bennem sem merült fel egy pillanatig sem, hogy Ute szurker leszek - csapatot már régen választottam magamnak
@1885*: Értelmesebb kezdeményezés. És több haszna lesz a hokit tekintve.
Sajnálom, hogy azt kell megélnem, hogy az Újpestet tíz gólokkal verik és ezzel a vezetők "így kalkuláltak".
Ennek az időszaknak nem lett volna szabad bekövetkeznie!
Méltatlan az egyesület hírnevéhez. És sajnálom a fiatalokat, mert nem így kellene utat törniük ahhoz, hogy élvonalbeli sportolók legyenek...
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Majdnem!:-)
Egyébként azért nem vagyok annyira perverz, hogy egy UTE-Miskolc meccsen Bukarestet éltessem!:-)
Nagy Peti is az FTC IFI-be igazolt az UTE IFI-ből! Ő is a játéka alapján lehet fenőt kerettag.
@kukacforma: Azért ahhoz még sokat kell majd komolyodnia.
@Tillasz: ezert lenne jo az Ute - Steaua meccsre szervezni a hepajt, mert akkor mindenki a magyaroknak szurkolna ;)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Szeptember 28. vagy December 3.?
Bár ez utóbbi dátum már foglalt nekem.
Ja és azt ne kérje senki, hogy azt kiabáljam, hogy "Hajrá Lilák, Megy az Újpest!":-)
Magyar zászlót viszek....
@Tillasz: mondom HAJRA MAGYAROK :) Ennel tobbet "sajnos" en sem igerhetek :P Na de ezt csak az Erdesz Csillagok meccsen lehet...
a december 3. jelenleg szervezhetőbbnek tűnő dátum, szeptember 28.-a nagyon közel van
Dec. 3, 19:15: AV19-Salzburg, nekem + szerintem még sokaknak nem lesz jó.
@horivan:
December 3. FTC-Miskolc.
Azaz Fradistákra sem számíthatunk.
Bár addigra lehet, hogy Ők is ott fognak már edzeni és játszani.:-D
Ja és szeptember 28. még 10 nap.
A fradisták csíkszeredában már tartottak színpátia tüntetést.Sokkal egyszerűbb lett volna előző szezon végén rákoppintani Ancsinék fejére, hogy eddig és ne tovább, vehetitek a kalapotokat és az életbe ne térjetek ide vissza!
@zsolt007:
Ez becsülendő. Viszont szerintem, akik ezt az ötletet felvetették legkevésbbé sem az edzők melletti szimpátia tüntetésnek szánják, hanem azokért a 16-18 éves gyerekekért, akiknek helyt kell állni vezetőségük hülyeségei miatt a MOL Ligában. Már pedig a magyar csapatok presztízse miatt sem mindegy, hogy az UTE milyen eredményeket ér el idén.
Én legalább is így értelmeztem az ötletet.
süti beállítások módosítása