HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Megyeri út nem lesz az FTC otthona

2010.09.15. 22:13 Hblog

Az UTE szakosztályvezetése a következő közlemény közlésére kérte blogunkat Csabai Gábor nyilatkozatával kapcsolatban, amely szerint a FTC jégkorongcsapata csütörtöktől a Megyeri úton edz és játszik: "Az UTE meglepetten értesült a hírről, miszerint megállapodás jött létre arra vonatkozóan, hogy a Fradi a Megyeri útra költözik. Szeretnénk tájékoztatni a közvéleményt, hogy ilyen megállapodás nem jött létre. A nehéz helyzetbe került Ferencváros valóban megkereste az UTE-t, és jelezte, hogy nem rendelkezik elég jégidővel. Az UTE természetesen kész a Ferencváros segítségére sietni, de a Mol Liga mérkőzései minden csapat számára azonos időben kerülnek megrendezésre, ezért a Fradi-meccsek megrendezésére nem tudunk lehetőséget biztosítani. Szívesen fogadjuk azonban edzőpartnernek a jelenleg igen jó játékerőt képviselő Ferencvárost, különös tekintettel arra, hogy néhány régi játékosunk – egyelőre még sajnos nem lila mezben, de – visszatérhet a Megyeri útra. Megállapodás az edzések vonatkozásában sem jött még létre, de amennyiben a saját szakosztályaink edzésigényét ki tudjuk elégíteni, és marad még szabad jégidő, készek vagyunk a Fradi számára is edzéslehetőséget biztosítani átmenetileg."

82 komment

Címkék: ftc ute megyeri út

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itt valaki nagyon kavarja.
@forestjr: Ki más, mint a Fradi?! Ebből áll az életük. Soha semmi nem egyenes, nyílt, egyértelmű annál a klubnál.
Na most Tánczos Barna szerezhet egy jó pontot ha a megjavított bukaresti pályán megfelelő időben biztosít nekik jégidőt! :D
@Hblog :D gyorsabb voltam!
@1885*: Nem, Hblog volt lassabb! :)
Bohócok. Ezek nem veszélyeztetik a liga komolyságát? Egy hete még olyan magas volt a gallér, hogy csak. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan közlik a híres szebályzat alapján 5 munkanappal a vasárnapi meccs előtt a helyszint.
Nagy pofa és fetürt gallér. Ennyi.
@csiki szekely: korrekt hozzaszolas.....akkor most hol jattszak a Steli-Fradi meccset????es ne kerdezzetek hogy melyiket:-))
Hmm..hmmm.
Ígéret szép szó.....
Az iskola vezetői szerint semmi nem lesz ebből!
MIKOR ÉS MIBŐL?

"Semmilyen mértékben nem befolyásolja a Telepy utcai jégpályánk építését a Ferencvárosi TC elnöki posztján történt változás" – nyilatkozta blogunknak Kovács Miklós, az FTC új elnöke, aki az Orangeways Zrt. vezérigazgatójaként amúgy is közel áll a jégkorongszakosztályhoz, hiszen ez a busztársaság a csapat névadó főszponzora. Rieb György keddi lemondása után kérdésünkre megerősítette a klub azon szándékát, amelyről júniusban adtunk hírt, miszerint új csarnokot épít a jégkorongozóknak. A sportvezetők ez ügyben a héten az iskolával és az önkormányzattal is egyeztettek, mindketten hangsúlyozták, immár semmi nem állhat a kivitelezés útjába. A tervek elkészültek, ezek szerint 60x30 méteres szabvány méretű pályát építenek az iskolaudvarra, amely könnyűszerkezetes sátras fedést kap. A 10 méter belmagasságú építmény oldala jégszezonon kívül kinyitható lesz, így a beton alapokon bármilyen egyéb sportág űzhető lesz, megfelelő borítás beszerzése esetén áprilistól szeptemberig akár inline-ozni is lehet majd a Telepy utcában."
@1885*: Szerencsédre nem voltam gépközelben! :)
Mert én már 21.10kor tudtam...
Edzeni is Erzsébeten fog a Fradi.
@csiki szekely: "hogyan közlik a híres szebályzat alapján 5 munkanappal a vasárnapi meccs előtt a helyszint"
Sehogy, mert ott játszanak ahova ki lett írva! :)
A neved még nem Bucuresti székely? :)
Alig egy hónappal a ferencvárosi önkormányzat kedvező döntése után a Telepy utcai iskolaudvarra megálmodott jégpálya építésének konkrét ütemtervéről is be tudunk számolni. Rieb György, az FTC elnöke arról tájékoztatta blogunkat, hogy az eredeti tervektől eltérően nem hőlégbefúvásos, hanem könnyűszerkezetes, de továbbra is sátortetővel fedett csarnokot alakítanak ki. Ez nem sokkal drágább, de jóval komfortosabb megoldás. "Hétfőn délelőtt voltam a tervezőirodában – tájékoztatott Rieb György. – Augusztus végére elkészülnek a végleges tervek és beadásra kerülnek az engedélyezési kérelmek, így szeptember elején megkezdődhet az építkezés, aminek a teljes költsége klubunk rendelkezésére áll. Nincs akadálya annak, hogy október végén átadjuk a legújabb létesítményünket."
@kerusz: Ne gúnyoskodj szegénnyel! Van elég baja! Ott van mindjárt a legnagyobb, az ÉLET!
"ezért a Fradi-meccsek megrendezésére nem tudunk lehetőséget biztosítani"
Ahhoz képest, hogy a 9es öltöző már ki lett utalva nekik... biztos nem tudtak róla Újpesten. :))
Konklúzió: Semmi sem állandó! :)
@szekus: Te meg az ügyvédje vagy?
Vagy a pszichológusa? :))
Nem is tudom, miért senyvedtek ideát!
Jég helyett inkább adjuk a fradinak a híres medicinlabdáinkat :)
@gabute: Most már állítsál már magadon kérlek. Értem én, hogy nem bírsz minket,de mi nem állunk le mocskolni titeket... Nem jövünk azzal,hogy amint megszorultok és úgy kell készülnötök, mint a Fradinak pár éve már egyből kalapszart sem értek, és a Fehérvár-farm szarrá aláz titeket... Szóval kérlek, hanyagold már a beszólásaidat. Ti sem vagytok semmmivel sem jobbak, főleg úgy, hogy a szakosztályotok sikeresen tönkre baszta a csapatotokat, mi legalább próbálunk most már profi körülményeket biztosítani,azoknak a játékosonak,akik feladták a civil karrierjüket, nem pedig szarban hagyni őket...
@gabute: Vagy ha már szarkavarásról van szó, melyik csapat szopatta a saját válogatott játékosát pl.: Bertát? Vagy korábban az utánpótlás játékosait? Gondolkozzál talán, amig nem csesztetnek nem értem mért kell beszólnod másnak.
@Fradi-Mate: Nem azt írtad,hogy nem akarsz mocskolni? Mégis megteszed... Egyébként tökéletesen tisztában vagyunk azzal,hogy mi történt nálunk. Tudjuk,hogy a saját vezetőink ássák a saját sírunkat. De teljesen felesleges itt sarat dobálni. Úgy néz ki,hogy mindenhova beszivárogtak a posztra tökéletesen alkalmatlan emberek. És ez klubszíntől független:(
vki homályosítson fel, hogy a Megyeri úti jégcsarnok üzemeltetője akkor most ki?
Az UTE jégkorong szakossztály adja ki a jeget?

Pár helyen már béreltem pályát, de sehol nem az ott játszó szakosztállyal beszéltem.

Tényleg érdekel, mert lehet hamarosan ott is érdeklődnöm kell a bérlést illetően.
Előre köszönöm a válaszokat!
@szittyavezír: pedig a szakosztállyal kell, jégbérlés utehoki.hu. ott a telefonszám.
@gabute: Pék, Ancsin, Böle, nálatok minden k.rva egyértelmű, és teljesen nyílt ugye? Jah és Ők az igazmondó juhászok a népmeséből szöktek meg, Te szerencsétlen...

Inkább azzal foglalkozzál, hogy hozzátok le a kapust, meg ne szaladjatok bele 15ös mínuszokba amivel égetitek a magyar hokit. Jobbat tett volna nektek ha 1 évig megint nincs jég a putriban.
Ja, Tolnainak majd viszünk egy mankót azért...
@Mr. Whisky: nem adok két hónapot és kipukkan a fagyi lufi
az UTe hoki nagoyn gáz állaptban van, gyakorlatilag maatőr, ah jól tudom 100 millióról 30-ra csökkent az éves költségvetés. Ez gyakorlatilag az utolsó, hyelkere lesz elég, ez van, van ott baj bőven a szakosztáylnál. DE!Ez nem jelenti azt, hogy a Ferencváros bármikor is a Megyeri útra költözhet! Pár edzés még talán belefér a korrektségbe, de hoyg állandóan és ahazai meccseket? A lila székeken hazai meccsen a Ferencváros, miközben majd mindennap van egy csomó utánpótlás csapat edzése, a szurkolóunk is szinte mindig ott vannak jópáran, és akkor sétálgassanak ott fradisták? Akár edzésre, akár hazai meccsre? Milyen konfliktusforrás ez? Ki fogja ezt biztosítnai, vagy ninden betört fejért, kirúgott fogért, összetört autóért az ötletgazda vállalja felelősséget! Kötve hiszem, ez egy halott ötlet, a Fradi soha nem jöhet Újpestre! Ez nonszensz!
Persze simán elképzelhető, hogy soha nem is gondolták ezt komolyan, ez csak nagyot durrant és így akartak nyomást gyakorolni pl. ez Erzsébetiekre, vagy így akartak pénzt szerezni valahonnan.
Teljesen felesleges lealacsonyodni egy olyan szintre, amit a hűséges fociszurkolók bérelnek maguknak. pl.- utehoki.hu fórum, ahol a múlt szombati 6-0ás foci-bohóckodás a fő téma... Az utehoki.hu oldalon!? :))
Ennek a fórumnak a magyar hokiról kéne szóljon. Az lenne a cél, hogy a magyar hoki minél nagyobb mértékben fejlődhessen.
Függetlenül helytől és személyektől!
húúú de sok gépelési hiba van benne, elnézést, de nagyon feldühített a hír tegnap este, és még mindig remegek, ha belegondolok....
@Tibi76: ne remegj!
A Fradi visszaköltözött Erzsébetre, még mielőtt teljesen átköltözött volna Újpestre! :))
És ez így helyénvaló!
eleg szomoru, hogy a legnagyobb multu hazai jegkorong csapat mindig vendegeskedni keszul valahol. ez azert az egesz honi jegkorong kritikaja.

remelhetoleg sajat otthont kap a Fradi vegre, mert, ha van Pesten csapat, amelyik sajat csarnokot erdemel, hat az a Ferencvaros...
@Iceblack: :D akkor most Csabai Kangyallal valami blöffvetélkedőt tart??? Ki tud nagyobbat blöffölni vagy mi? Mondjuk ha jól értékelem most Csabai vezet :D
ahhh, megis mit vartok, evtizedek ota csapatsport szinten az ujpest egy nagy nulla, legyen az labdarugas, jegkorong, vagy vizilabda...
Egy Fradi elleni 6-0at tovabbi evtizedekig fogtok visszahallani, egyeb siker hijan...
Szegény Vasassal is mi lesz, szinte kivétel nélkül dobbantottak az állami cégek a támogatói körből.
@gezuka22: ööö, mi nyertünk BEK-et vizilabdában. Te is fiam, b+?
@Mr. Whisky: inkább üssed a dobot, a szó nem a te fegyvered.
Putri? Mégis ide akartatok hurcolkodni a pléhcsárdából.
@gezuka22: sokáig fog még sajogni ez a seb a lelketeken, nincs gyógymód, ami HATna!
@Puckman Éliás: Tőlünk csak egy BL Final Fourt vettek el... Az egyik barátom, aki kint volt rajta, ma is sírógörcsöt kap, ha arra a meccsre gondol (Olympiakos ellen), meg előtte volt egy KEK győzelem.
mi nem, mert nem vagyok olyan vagany pesti srac, mint te.
de ha a fradistakat kerded, biztos tudnanak meselni europai kezilabda kupa megnyereserol, bl csoportkorrol, uefa csoportkorrol, vizilabda kupdaontorol.

de nektek is jutott egy 6-0;) 115 evben egyszer sztem belefer, bara fradistak ezt maskepp gondoljak:)
@gezuka22: Gézuka be cool, pontatlan vagy, HATározottan pontatlan. Évtizedek...

Magyar Bajnokságokon szerzett aranyérmek száma: 26
Magyar Kupában szerzett aranyérmek száma: 16
A nemzetközi eredmények klub szinten az 1990-2000 időszakban:
LEN Kupa I. hely -1993., 1998., 1999.-
BEK I. hely, -1994.-
Szuper Kupa I. hely -1994.-

1999-00 FERENCVÁROS

és ez csak a vizilabda.

Ha már fikázol legalább legyél precízebb.
@1885*: Tudod volt kitől tanulni, amikor az elmúlt években a szerethető fiatal újpestet néztük...
@gezuka22: belefér, ha jól tudom volt itt már 10 is közte, és persze nem oda. ennyi örömük legyen, mert hogy a következő 10 évben sem nyernek semmilyen csapasport aranyat se kupát az is tuti :)
@Mr. Whisky: @Fugeute: @gezuka22: hálásak vagyunk, hogy kulturált hangnemben folyt eddig az emelkedett vita, mégis arra kérünk titeket, hogy a jégkorong mint téma maradjon szem előtt a továbbiakban, köszönöm
Érdekes mélységekbe repült a szint ebben a posztban ahogy elnézem.
OFF
@Fugeute: szerintem nem ő zambo, hanem ő @gezuka22:
szombat óta ez a kedvenc számom
www.youtube.com/watch?v=p0E9urVs-2o&ob=av2e
ON
Nekem kezd összeállni a kép.
Kezdjük az elején:
Mohát gyerekeivel együtt eltanácsolják egy fővárosi utánpótlás nevelő klubtól. Az FTC akkori szakosztályvezetője, bízva benne, magához veszi és átadja a stafétabotot. A Ferencváros egy önkormányzat által fenntartott jégpályán játssza hazai meccseit és edz, eleddig amatőr szinten.
Szponzor áll a házhoz, igazolások kezdődnek, válogatott szintű játékosok érkeznek a csapathoz.
Állandósul a jégprobléma az önkormányzat által üzemeltetett pályán.
A pályát üzemeltető önkormányzati kft. ügyvezető igazgatói állást hirdet.
Moha "leigazolja" Csabai Gábort a SAPA Fehérvár AV 19 egykori szakosztályának vezetőségi tagját, akit „megkértek szépen” anno fehérvári vezetőségi tagságának lemondására, és aki júniusban elnökségi tag lesz az MJSZ-ben ferencvárosi segítséggel. A Ferencváros záradékkal nevez a 2010-2011. évi országos bajnokságra, miszerint csak a Mol Ligában szerepel, ha a SAPA Fehérvár AV 19 visszatér az EBEL-ből (nem jut be a 4 közé).
Minden ellenkező híresztelés ellenére az új immáron szakosztály igazgató megpályázza az ügyvezető igazgatói állást.
Szeptember 9.-én a testület nem nevezi ki az új ügyvezetőt.
Ezek megtörtént események.
Idézet Mészáros Pétertől a jelenlegi ügyvezetőtől:
"...A 8 és 14 óra közötti jéghasználatról önkormányzati testületi döntés van érvényben, ez köti a kft. kezét is...". És még egy idézet: "...Június eleje óta próbálunk szerződést kötni a Ferencvárossal, nem sikerült még tető alá hoznunk. Először múlt csütörtökön kerestek meg bárkit is hivatalos formában azzal, hogy egész évben délelőtt szeretnének edzeni Erzsébeten. Éppen aznap, amikor az önkormányzati testület elhalasztotta az ügyvezető személyéről szóló döntést...". Érdemes lenne megtudni a halasztás okát!!!
A dátumokra tényleg érdemes figyelni!
Mi következik ebből (figyelem ez csak következtetés, nem tény):
Amennyiben Csabai Gábort kinevezik szeptember 9.-én, a Ferencváros nagy valószínűséggel kap helyet délelőtt a pályán, ami pedig testületi döntés alapján 8.-tól 14.-ig korcsolya oktatásra van fenntartva. Ezért nem szerződött június óta a Ferencváros a pálya üzemeltetőjével, "erőből" megoldották volna. Ahogy „megoldották volna” az utánpótlás nevelő klub sorsát is.
A jelenlegi vezetés betartja (már csak azért is) a testületi döntést, így legkorábban 14.00-tól lehetett volna edzeni a Ferencvárosnak. Nem tudott megegyezni a két fél és Moha vezetésével Csabai Gábor közreműködésével bekopogtak az ősi rivális otthonába.
Eddig a történet.
Magánvéleményem következik: Ha és amennyiben nem történik kompromisszum az OB1 liga értekezletén, a Ferencváros csapata csak a Mol Ligában indul, tehát befejezi legkésőbb 2011. január 26.-án a Mol Ligát. A ferencvárosi érzelmű hoki szurkolók kb. 2 hónappal kevesebbet látták volna kedvenc csapatukat a jégen. Ezzel, és főleg a válogatott játékosok szakmai előmenetelével nem nagyon foglalkozott a Moha-Csabai szakmai vezetés, most meg „élettanilag nem megfelelő az időpont”. Élettanilag meg megfelelő lett volna egy válogatott játékosnak január végén befejezni a szezont, kérdem én.
Azzal, hogy az ősi rivális Újpest otthonába akarták átköltöztetni a csapatot, véleményem szerint a legfanatikusabb Fradi szurkereknél is kiverték a biztosítékot. A saját szurkolók előtt is lebőgtek, joggal gondolhatják a fradisták, hogy mennyire Fradi érzelmű a szakosztály igazgató, ha ilyen megfordul a fejében egyáltalán… A Fradi szurkolók meg ismét mehetnek a levesbe, menjenek Újpestre Fradi meccsre… A rendezésről, biztonságról még szó sem esett.
Jobb helyeken elköszönnek ilyenkor a szakmai igazgatói széktől…
A hirt olvasva egy klasszikust,(Raon) idézek: a pofám leszakadt és még most is keresem.
Minden oldali indulatot megértek. Úgy vagyok vele, hogy azért nem lettem vegetáriánus mert az étrendemben sem kedvelem a zöldet.
Nézzük máshonnan a dolgot.Hogy mi van a háttérben az igencsak fontos de pillanatnyilag másodlagos.Most arról van szó, előfordulhat, hogy egy jó csapat, sok értékes játékossal jeget, némi túlzással, csak a hűtőszekrényben láthat.Egy rövid időre fel kéne függeszteni minden indulatot, utálatot és ha rendeződnek a dolgok, lehet menni hányni.Bocsánat a kifejezésért, de olyan kurva jól állunk a hokiban, hogy az össz érdeket mellőzve, most is csak szines szemüvegen át nézünk?
Nekem a hoki másról szól.
@Ringleader: mindenesetre nem értem miért nem lehet zambot kitiltani az UTEHOKI-ról? Végleg!
@moine: Na a végén van a lényeg.Mitől is tudná egy volt SAPÁS meg egy nem ide valósi CAMEL,hogy mi is a FRADI sziv?!!!
Ó, hát a poszt új távlatokat (mélységeket) nyitott meg a kommentezés színvonalában.
Eddig azt hittem, ide csak a hokiszurkolók/rajongók tévednek be, de úgy látom, mást is behozott ide az őszi szél...

Take it easy, emberek.

A választásokig már úgysem történik semmi.
(Minden dátum/döntés (mindenhol) októberre tolódott, az élet tulajdonképpen megállt az országban, mert bátor vezetőink vannak annyira szerények is, hogy inkább nem csillogtatják erényeiket - még pár hétig.)
@facsipesz: és aztán hova költözik a Fradi :D ?
ezt csak elmebeteg talalhatat ki
koszonjuk Kovacs Ur hogy ezt a szegyent nem engedelyzte
@1885*: Hát az új pályára, amit beígértek:

"... erről döntött a ferencvárosi önkormányzat nyári szünet előtti utolsó ülésén. A testület Hardi Róbert előterjesztése alapján arról is határozott, hogy a terület biztosításán túl a működési költségek mintegy kétharmadát is biztosítja a zöld-fehér csapat részére."

"Semmilyen mértékben nem befolyásolja a Telepy utcai jégpályánk építését a Ferencvárosi TC elnöki posztján történt változás"

"A sportvezetők ez ügyben a héten az iskolával és az önkormányzattal is egyeztettek, mindketten hangsúlyozták, immár semmi nem állhat a kivitelezés útjába."

Ezek szerint a működési költségekbe száll be az önkormányzat (és a telket adja ingyen), az építési költségeket a Fradinak kell összedobnia.

Zajlik már az suli udvarán az építkezés, ki tud róla?
@1885*: Látod kolléga,itt a baj.Nekik helyük nincs, nekünk csapatunk. Kinek jó ez?
@facsipesz: Te még hiszel a mesékben? amióta élek fedik be a Kisstadiont, mint tudjuk ígérni semmibe se kerül.
@Uteapu: Senkinek, ez tény :( de van csapatunk, ;)akik most ott helytállnak azokat ne bántsuk, de tudom, hogy Te sem úgy érted! Csak így egy kicsit félreérthető. :)
Ennek az írástudatlan bazilika-nak mér töröltétek a hozzászólását? pedig válaszolni akartam neki.
„Az erzsébeti jégcsarnok üzemeltetőjével a kialakult helyzet rendeződött, megoldódott! Ezért a csapat a megszokott helyen folytatja a munkáját a sikeres szereplés érdekében. A hétvégi mérkőzésre az FTC várja minden kedves szurkolóját! Hajrá, Fradi!" – áll a Ferencváros jégkorong-szakosztályának közleményében.

ha most ez tegnap este óta sikerült elérni akkor miért kellett ez az egész feszkó? Mindegy csak írjanak rólunk? :D :D :D
@1885*: Igazad van, rosszul,pontatlanul fogalmaztam.
Az itt olvasottak többsége felidegesitett.Mea culpa, mea maxima culpa
@Uteapu: hát 1-2 engem is felbosszantott, én tudom, hogy Te nem úgy gondoltad, csak másokra való tekintettel mondtam amit mondtam!

Hajrá UTE! :D :D :D
@Csak a Sportklub : meghalgatjuk avalaszodat azert
na, vege az eloadasnak, elmult a vihar, le lehet zarni a hszeket :)
A hir jó, egy méregfog eltávolitva. Mint kiemelt látványsportnak mennyit ártanak ezek a baromságok?
Kezdem érteni a régi blogosok tartózkodását a kommenteléstől. facsipesz-nek igaza van, az őszi szél nem csak az avart hordja.
Vihar a biliben ..
Nagyon szomorú lettem volna ha tényleg a megyerí úton lett volna a rezidencia, de ha ez ment volna csak akkor ezt kellett volna szeretni ..
Sárdobálásból mindenki jelesre tudna vizsgázni úgy tűnik. Ne süllyedjünk már le a "foci" szintre ...
Furcsa történet.
1/ Csabai szerint élettanilag nem jó du. edzeni. Mivel Erzsébeten nincs de. jégidő, megegyezett az újpesti vezetőkkel, hogy ott edzenek.
2./Az újpestiek nem tudnak semmilyen megegyezésről.
3./Csabai másnap közli, hogy megoldódott az ügy; Erzsébeten edzenek. Délután. Mint eddig.
@funbasten: "akér egy új játékos is feltűnhet majd csapatunkban. Nevet egyelőre nem említhetünk, de ma már a csapattal edz a próbálkozó, s utána dönt a sorsáról a szakvezetés."

nyilván átlapozták az élettan meg edzéselmélet könyvet és rájöttek, hogy a délután kettő még pont jó ;)
@1885*: Akkor futás, 15 perc múlva edzés :-)
@funbasten: bocs, lemaradt, ez Fradi hír, szval én nem futok :)
@csiki szekely: te miről beszélsz??

Azért kicsit elhűlt bennem a levegő, amikor a címet elolvastam. Nem nagyon értem ezt a kavarást, de minden marad a régiben. Hajrá Fradi!
Azért a nettó 15e/óra a jégért elég baráti, nem?
@progmet: Ezek tények, nem mocskolódás.
@gabute: Látom az értelmiszinted eléri a béka...-ét.
@Fradi-Mate: Nem vitatom a tényeket,mert nincs is értelme. Te szarul érzed magad a foci miatt,én szarul érzem magam a korong miatt. Ez a kölcsönpálya csak "hab volt a tortán". Kár egymást csesztetni,ez a blog -szerintem- nem erre való.
@Fradi-Mate: Valóban tények,nem tagadom. De... Te szarul érzed magad a foci miatt,én szarul érzem magam a hoki miatt. Ez a kölcsönpálya csak hab volt a tortán. De kár emiatt csesztetni egymást. Ez a blog -szerintem- nem is erre való.
@progmet:
De most a foci,h jön ide ?:) nekem csak annyi volt a bajom,h gabute stílusa kicsit bicska nyitogató volt. Én általánosságban jól elbeszélgetek itt az újpesti drukkerekkel, nem célom ezen változtatni, csak gabute azért már az előző topicban is oltott végig és ez már szúrta a szememet,ennyi:)
süti beállítások módosítása