HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elmarad az FTC bukaresti mérkőzése

2010.09.10. 12:37 Hblog

A Steaua jégcsarnokában nincs jég, ezért pénteken csonka fordulót játszanak a Mol Ligában. A meglehetős viharokkal indult bajnokság 2. fordulója következik. Három csapat is túrára indult, az FTC és az UTE Bukarestben, illetve Csíkszeredában váltotta volna egymást, a Brassó keddig terjedő portyáján három magyarországi csapatnál vizitál, a Vasasnál kezd. A vendégek számára ez lesz a Mol Liga-rajt, hiszen az első körben nem játszottak. A negyedik párban a Dab.Docler a Fehérvárt fogadja, a Miskolc pihen.

A Vasas–Brassó hétkor kezdődik, a másik három csata magyarországi idő szerint hatkor. Csíkszeredában a 100 éve született Vákár Lajost, a csíki jégkorong megalapozóját ünnepelték a napokban. Érdekes hírek vannak a HSC háza táján. Topi Lehtonen finn hátvéd már nincs a csapatnál, Flinta Botond pedig korábbi – HC-s korszakában a válogatott bojkottálásáért kapott – 11 mérkőzéses eltiltását tölti. Ez csak a román bajnokságra érvényes, így a Mol Ligában a magyarországi csapatok ellen játszhat, tehát az UTE ellen megkezdheti szereplését. A ferencvárosi Gavriljuk vízumproblémák miatt kihagyja az aktuális túrát.

Csabai Gábor feldúltan értékelte a bukaresti eseményeket. "Kedd óta tudják, hogy nincs jég, de nem szóltak nekünk. Pedig a román szövetség főtitkárával napok óta beszélek telefonon, egy szóval nem jelezte, hogy probléma lehet a mérkőzés megrendezésével. Ma reggel kilenckor értesültem arról, hogy nem lesz meccs. Ukrán csatárunkat, Vitalij Gavriljukot hívták a Steaua ukrán légiósai, és ők mondták neki. Ezután érdeklődésemre a Steaua is arról tájékoztatott, hogy nincs jég, ezért csapatunk elindult a vasárnapi mérkőzés helyszínére, Csíkszeredába.

Mi nagyon komolyan vesszük a Mol Ligát, most is mindkét meccsen nyerni szerettünk volna, ezért is értünk ki már csütörtök este Bukarestbe. Úgy látom, ennek a meccsnek a pótlására nincs lehetőség, még egyszer biztosan nem utazunk ki emiatt. A Mol Liga idei kiírását eddig minden csapat komolyan vette, ezen nem szabadna változtatni. Természetesen ilyen indokkal nyilvánvalóan lehetett volna mérkőzést halasztani, de a lépéseket időben kellett volna megtenni. Ha például kedden jelzik a műszaki problémát, akkor játszhattunk volna a most épp pihenő Miskolccal. De hogy hagyták, hogy ilyen körülmények között kibuszozzunk, az elfogadhatatlan."

A román fórumokról kiderül, a jégkészítő berendezés meghibásodása miatt napok óta nincs jég Bukarestben. Csütörtökön megpróbálkoztak a jégkészítéssel, de nem jártak sikerrel. Érthetetlen, hogy a Steaua és a román szövetség vezetői miért nem értesítették az FTC-t az indulás előtt. Kérhettek volna halasztást a műszaki hiba miatt, így azonban minden valószínűség szerint a Ferencvárosé lesz a mérkőzés 3 pontja, 5-0-s gólkülönbséggel. A nézőket és a Budapestről a román fővárosba utazó magyar szurkolókat nyilvánvalóan semmi sem kárpótolja az elmaradt meccsért.

A történethez tartozik, hogy a Steaua pályáját a román jégkorong-szövetség üzemelteti, és a szövetség irodái a jégpálya épületében találhatók. Így még megdöbbentőbb, hogy  fordulhatott elő ez az eset. A Flamaropolban hagyományosan nagyon későn áll fel a jégpálya, és rendszeresek az üzemzavarok.

125 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@székely hokis: Szerinted ki a pálya tulajdonosa és üzemeltetője?
@Rock me Amadeus: Ha gyorsan megkapjuk a három pontot 5-0-ás eredménnyel, akkor lehet, hogy nem jön be a tegnapi jóslatod :P
Amikor a Fradinál volt alkalmatlan a jég Miskolc ellen, akkor Miskolc miért nem kapta meg rögtön 5-0-lal a 3 pontot?
Nem akarok a románok fogadatlan ügyvédje lenni, de ezeket a berendezéseket még Kurkó elnöksége alatt szerezték be:

www.mno.hu/portal/563354
@Regelek: mert a mérkőzés már megkezdődött és közben keletkezett a technikai probléma. Nem érzed a különbséget? Egyik esetben egy elkezdett meccset kellett félbeszakítani, mert tönkrement a pálya, most meg el sem lehet kezdeni a meccset, mert a csarnok jelenleg csak inline hokira alkalmas.

Ez a helyzet kb. azzal analóg, mint a miskolci pálya átadását követő első hetekben, amikor azért olvadt le a jég Miskolcon, mert megfúrták a csövet meccs előtt. Akkor is a vétlen csapat kapta a 3 pontot 0-5-tel.
@LBogár: És? Ezért nem tudtak szólni? Nem értem :)
@peterszky: Hát ki tudja, hogy a tulajdonos-üzemeltető és a Steaua mit egyeztetett egymással...
@kerusz: sajnos nem csak a jegkorongon belül jellemzö ez a fajta magatartás a romániában. elhallgatás, csalás, hazudozás, megmásitás, átállás, korrupcio - s hadd nem folytassam - mindig is a tarsolyban volt. ezt a történelem s valoszinüleg a jövö is bizonyitja. nem elfogulásbol, tapasztalatbol beszélek. na de ha az ember nyitva tartja a szemét, akkor erre bármikor könnyen rájöhet. itt nem elsösorban az egyszerü emberekre gondolok, hanem a szálakat huzzo egyénekre...
@1885*: bukarestből küldött füstjelek nem láthatóak ilyen messziről...
Egy Uniós főváros,2 millió lakossal nem képes 1 jégpályát üzemeltetni.Bravo. Szerintem vasárnapra sem lesz jég, de úgy ahogy van még most ki kéne zárni a Steauat ,ezentúl sem lesz komolyabb hozzáállás részükről.
@cire: Te ennyire biztos vagy a véleményedben? Én egy egész délutánt töltöttem telefonálással, de nem sikerül még mindig pálcát törnöm felettük. Szerintem Te se tedd ezt.
Remélem a 7végén mind a Fradi,mind az UTE megkapja a 3 pontját zöld asztalon a Steaua ellen:D:D:D
@HSC-68: Te ennek örülsz? Végtelenül szánalmas vagy az összes többi kárörvendővel együtt.
Jatszodjak le a meccset Bukiba!teniszlabdaval es gorkorival,nekem ez a velemenyem:))
@kerusz: meg ne sertodj,stelii drukker vagy?
@-Toboz-: Szerencse, hogy az ilyen dolgok nálunk ismeretlenek.
@HSC-68: Bármilyen inséges idők elé nézünk,a játéknak jobban örülnék, mint ajándék pontoknak.
@kerusz: Nagyon bíztam benne, hogy idén nem lesz zöld asztalos meccs. Erre lehet a 2. fordulóban már lesz is. nem tudom mennyire megoldható a pótlás (Fradi valamelyik következő erdélyi túráján, vagy a pályaválasztói jog felcserélésével), de az elmaradt meccsek a legrosszabbak a ligának.
Most nézem a bemelegítést a dabdocler-en, baromi jó minőségű, élvezetes az adás.

Remélem marad ilyen egész szezonban, akkor is ha sokan nézzük.
Köszönet érte
@ladany: Már a kérdésed is minősíthetetlen, az a gondolkodásmód, ami mögötte van, pedig egészen elképesztő. Kikérem magamnak.
@Uteapu: nem ismeretlenek ezek a dolgok talán sehol sem, de itt a mértéken meg a gyakoriaságon van a hangsuly!
@OliBLOOD: Én is nagyon bíztam benne.
@a. Bárd: Úgy tudom a csarnokban lévő net minősége számít csak. Onnan küldik a Docler szerverére és az szolgál ki minket. Ők pedig bírják a terhelést :)
@ladany: A kárörvendőknek és a gyengébbek kedvéért kimásoltam ide két oldalt a Román Jégkorong Szövetség honlapjáról:

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă
Patinoarul Mihai Flamaropol
Bd. Basarabia nr. 35-37, sector 2
Bucureşti, cod postal 022103
România
Tel/Fax : 004 021 324 77 13
E-mail: info@rohockey.ro

Conducerea FRHG:

Preşedinte: Barna TÁNCZOS
Secretar General: Marius GLIGA

Vicepreşedinţi:
Attila BENCZE

Membri Birou Federal:
Előd Gergely ANTAL
Florin FLOREA
János GÁBOR
Alexandru KALAMÁR
Ernő LÁZÁR
Ervin MIKLÓS
Dezideriu VARGA

Ha valaki azt hiszi, hogy ez kizárólag a Steaua ügye, és most baromira lehet örülni, mert jól megszívták, az nagyon téved. Ennyit szerettem volna mondani.
Hát eddig nagyon csúnya verést kap a kisVolán
hmmm
Az első sorunk akkor lő gólt, amikor csak akar.
Rájuk is fér egy kis önbizalom növelés :)
Ez a duma itt a szünetbe :DDD
@kerusz: lehet hogy gyengébb vagyok, de ez elsösorban nem a Steaua ügye? mintha a csapat játszana a ligában, s nem az általad irt személyek. nehogy már még a végén azt akard kihozni hogy nem az ö KÖTELESSÉGÜK lett volna idöben jelezni, hogy problémák vannak a jégcsinálással. mondom idöben. azért ha belegondolunk elég nagy kiba..., bocs, ...lövés egy másik csapattal, ha hagyjuk utazgatni potyára. a potyautazgatás minden elönyétöl eltekintve is...
@kerusz: az kinek a felelőssége, hogy a románok nem szóltak, hogy nincs jég? mert nem késve szóltak, hanem egyáltalán nem szóltak
ha Gavriljuknak nem játszik pár haverja az oláhoknál, akkor ki se derült volna az egész, csak ott helyben

az utazó szurkolóinkkal is jól kib*sztak, remélhetően valami szankciót is fognak kapni
pl elveszik a pályaválasztó jogukat a következő steaua-Fradira.
@kerusz: A Brassói pályán miért nem rendezték meg?
HSC vs UJPEST ről vmi eredm. tud valaki, thx
@cire: mert ott műkorcsolyaverseny van.
37. percben már 11:2 a Csíkszeredának...

Na innen szép nyerni srácok :)

Hajrá lilák!
@freddyD: köszzzzzzzzzz :) ez igy OK nekünk és KO nekik
@-Toboz-: Még véletlenül sem akarom azt kihozni, hogy a Steaua ártatlan. De nagyon nem szeretném azt sem, hogy valaki olyan elvakult legyen, hogy ne fogja fel, hogy ezen nincs mit örömködni, mert másoknak is komoly saruk van. Az urak a pálya tulajdonosi és üzemeltetői jogait gyakorolják a Román Jégkorng Szövetség választott tisztségviselőiként. Akár szólt a Steaua, akár nem, a pálya ma játékra alkalmatlan volt. A pálya üzemeltetői 2010. július 8-a óta tudják, hogy a Flamaropol jégpályán 2010. szeptember 10-én, tehát 64 nappal később mérkőzést kell rendezni. Az egész Ligára nézve szegénységi bizonyítvány, ha a dolgot a Steaua elmeszelésével elintézettnek tekintjük. Arról szól a történet, hogy egy jól működő ligát akarunk. A jól működő liga egyik ismérve, hogy a mérkőzéseket akkor és ott rendezik meg, ahová és amikorra a mérkőzéseket kiírták. Azt hiszem, a július 8. és szeptember 10. között eltelt 64 nap tökéletesen elegendő arra, hogy egy felelősségteljes üzemeltető felkészüljön az első mérkőzésnapra.
:)) a Dab és a HSC góllövő versenyeznek... komolyra forditva a szót, azért annyira nem örvendek ezeknek a nagy különbségeknek...
@l.isti: Hát ma négy nagyon rossz dolog történt a MOL Ligában. A bukaresti meccs, a csíki meccs és a dunaújvárosi meccs. A negyedik rossz dolgot inkább meg sem említem.
@kerusz: el sem tudom képzelni, mi lehet a 4. :(
azért hajrá UTE!
Értékelhetetlen meccs egy bűngyenge ellenféllel szemben... Varga és Erdélyi kiválóan döntöttek, de hát ők tudják...
Az UTE mitől vadult meg? A vasas brassó barátságosnak tűnik, és hajrá brassó :D.
@kerusz: en kivancsi vagyok mi a 4ik. Ha mar jon akkor jojjon csussstuuul.
Brassó vezet 2-0-ra Vasas ellen :))))
@durex26: szerintem nem vadult meg, csak a fáradtságot kompenzálták szabálytalankodással :(
ja, Hajrá :)
Nem akarok senkit megbántani, de néha úgy tűnt, mintha egy ificsapattal játszottunk volna. Igazából csak az örömködésnek van értéke a mai meccsen, de semmi más. Időnként kezdett komolytalanná válni a dolog. Nem tudom, hogy mennyire szolgálja ez a Liga érdekeit, remélhetőleg azért lesznek még jobbak is.
Erdélyi és Varga nyilván elégedettek a döntésükkel...
@check: biztos, hiszen innen van lehetőség akár az EBEL-ben is játszani a remek teljesítménnyel
@check: Miért? nem ifisták?:)
Gratulálok a Brassó együttesének :)
@peterszky:
Miért sajnálod Krisztiéket ?
Idejében megtudtuk , Sepsiszentgyörgyön dalolásztunk egyet , majd jöttek Csikszeredába átadni személyes üdvozletüket Ancsinéknak . :)
@CTZ78: Hát azért nem mind az (leginkább nem azok), és azért többre is tartják őket, minthogy 2 számjegyű vereségeket szenvedjenek...
@bereszsolt: Akkor nem sajnálom Őket! :)
Csin-csin-csin! :D
@Spigott: Na igen. MOndjuk azt nekem valaki magyarázza már el, hogy a farmban miért lehet többet fejlődni...
@check: hát, a korongot biztos többet kergetik, keresik, mint itt nálunk...
nagy Volán is fagy 2-5-re eddig :)
@peterszky:
meg : kenyeret a népnek , ...... :)
@kiralyfi: :D hát jobb is ;) Grat, a mai győzelemhez is, már megint hazaértél :D ?
hol kozvetitik a volan merkozest (online)?
Mennyi most az eredemny?
@E.Attila: 4 bejegyzéssel ezelött ott az eredmény
de hogy ki nyert arrol egy szo sincs :)
vagy az mar nem is kerdes :)
Ez a Volán verte a lilákat? Bajok lesznek
@E.Attila: Mert még nincs is vége nemgyanus? amúgy már 3-5

Gabber: Ezek
@Gabberboy: lesznek? az elmúlt fél évben hol jártál? :)
@1885*: nyáriszünetbe? nyaralt, dolgozott, sörözött, meg ilyen és hasonló dolgok :)
@CTZ78: :D én kérek elnézést :) Hajrá UTE! :)
@1885*: Doktor Böle most elégedetten szemléli szerintem több éves munkálkodása eredményét. Én is szeretnék neki köszönetet mondani, hogy elbaszott több tízmilliót tucatnyi szar szlovákra, hogy ennek folyományaként a junior és ifi bajnokcsapataink nagy többsége lelépett újpestről és most az ellenfeleinknél lövik a gólokat nekünk (jobbik eset), vagy abbahagyták a hokit (rosszabbik eset), hogy magára és a klubra haragította gyakorlatilag az összes felnőtt játékost Magyarországon, és hogy elüldözte az összes potenciális szponzorjelöltet, hogy a tavalyi szezon végén úgy küldött el majd mindenkit a csapattól, hogy tudta, már nem ő lesz az új góré, hogy üres kasszát hagyott maga után és hogy még most is jól átbaszta mindenki fejét a beígért három légiósból, akikhez ugyan név szerint ragaszkodott, de egyik sincs közülük Újpesten.

Köszönjük, Doktor Úr!
@1885*: Sajnálom, hogy ilyen lesz a szezon. Nem jó ez így.
@Roham Billy: szerinted én vagyok Dr. Böle???
Vagy miért engem cseszegetsz? Annak drukkolok akik most játszanak, akkor is ha ekkora zakót kapnak. Leírtad már 1000 x. Értem. akkor most mivan? Drukkoljak a mindenévbenmásnevünk van csapatnak, mert úgyis a kerületben edzenek???
Ha gondolod beszéld meg Bölével. Ha kell megszerzem az elérhetőségét, csak Neked, csak most.
Ami az idén bekövetkezett, az sajnos már évek óta lógott a levegőben. Lesznek még ilyen pofonok, és ez nem a játékosok felelőssége, hanem azoké, akik hagyták idáig süllyedni Újpesten a jégkorongot. A srácoknak csak azt tudom üzenni Csíkba, hogy vannak olyanok, akik a legnagyobb bajban is kitartanak mellettük. Fel a fejjel!
@peterszky: tudtam, hogy nem lesz.Kösz az együttérzést:) majd idén annak drukkolok, hogy Borbás mennél több gólt lőjön, még akkor is ha zöldfehérben ;)meg persze a mieinknek, nomatterwhat...
@1885*: Csak kapcsolódtam a mondandódhoz. :-)
jajjj szegény vasas:))))
igaz, hogy 9 csapat van idén a Mol Ligában, de a komolysága erősen megkérdőjeleződik, ha minden fordulóban 10 felett fog kapni az Ute és a Volán
gyakorlatilag akkor ütöttünk gólt amikor akartunk, kínosan vigyázva a Volán fiataljaira
teljes erőbedobással nem tudom mennyi lehetne a különbség
remélem Tom-Tom és Arni elgondolkozik azon, hogy a fejlődésüket szolgálja-e, ha hetente 2-3x szarrá verik őket a Volán fakóban és csak a korong nyomában korcsolyáznak...ők tudják
csalódtam a kangyalföldiekben, nem Gergely volt a csk
sajnálom az Újpest szurkolóit, hogy egy ilyen szezont kell végigkínlódniuk, többet érdemelnének
@Roham Billy: szerintem meg nem. Semmi hasonlót nem mondtam, mondom, beszélj inkább az illetékessel, semmi haszna, hogy ide leírod ugyanazt még x szer.
@Theutus: "jajjj szegény vasas:))))"
Ahogy a vereséget, úgy a győzelmet is nehéz feldolgozni;)

Egyébként pontatlan passzok és rengeteg hiba mellett kihagyott szólók és ziccerek jellemezték a Vasas játékát. A brassói kapusnak jól ment, persze a hasán keresztül nehezen megy be a korong, de amikor kellett, megvolt neki az "év védése" is, jó igazolás.

Egyébként elkeserítőek ezek a "kézilabdás" eredmények, komolyan átérzem a szurkolók hangulatát.
szép. szép, hogy a kisvolánnál nincs eredménykényszer a csapaton, de akkor legalább az edzőn legyen, mert ilyen játékosállomány mellett ezt a minősíthetetlen eredményt nem tudom más nyakába varrni
@munkagep: Sajnos nagyobb a baj. Itt az edző semmiről nem tehetett. Óriási sebességkülönbség volt a csapatok között. Ráadásul a kapus sem találkozott nagyon a koronggal. Nem azért mondom, de innen senki nem való az Ebeles keretbe. Legalábbis a mai teljesítménye alapján.
@facsipesz: a tavaly Gyergyót kiutálták a "magyar" csapatok mert nem volt elég erős csapata. Ennek ellenére 17-et soha nem kapott az Sport Club-tól
@munkagep: mit vársz egy olyan edzőtől, aki vigyorog a kispadon a csapata teljesítményét látván...???
@facsipesz: fel tudom dolgozni a győzelmet és a vereséget is egyaránt
és a mai napon már csak azért is könnyű, mivel kangyalföld veszített és a csapatom nyert:D
szóval teljesen jó napom van
@munkagep: a Kercsó érára hivatkozva úgy tudnám jellemezni a meccset, hogy nála kötelező lett volna legalább 30 gólt ütni, mert akkora a különbség a 2 csapat között
még arra sem volt jó a meccs, hogy az emberhátrányos védekezést gyakoroljuk, mivel 4/5ben is rendszeresen mi támadtunk
azért, mert a hazai edzőmeccsen rém gyengén játszott az ebel csapat, még nem kell felülértékelni a fakót
hidd el az SC, Fradi, Miskolc és Vasas is nagyon el fogja kenni a szájukat
Kár hogy elmaradt a a meccs, kíváncsi lettem volna, hogy most végre idegenben meg tudjuk-e verni a Steauát.

De amúgy is fura volt ez a játéknap, úgy fest a Brassóval ebben az idényben komolyan kell számolni. A Fehérvár-farmtól viszont azért ennél többet vártam.
@csiki szekely: ha te mondod... Gyergyóban nincsenek meg a liga követeményeinek megfelelő pálya. A Debrecen is azért játszik Pesten, hogy egy focis példával érzékeltessem.
@Theutus: Mondom én, hogy nehezen megy:)
@facsipesz: über okos figura lehecc, hogy nálam jobban el tudod dönteni mit és hogyan tudok feldolgozni
van egy jelentős különbség köztem és némely csillagos között: nem szoktam hazudni
@Lazlee: te csak tudod ... pálya ide vagy oda, álmukból felköltve sem kapnak 1o-nél többet egyik MOL ligás csapattól sem.
@csiki szekely: Szerintem nem vetted le, amit írtak neked. A Gyergyót senki nem bántotta, mert ilyen vagy olyan a csapata, azért viszont komoly kritika érte, hogy milyenek a körülmények. Ezért nem tudtak indulni tavaly.
@Theutus: "van egy jelentős különbség köztem és némely csillagos között: nem szoktam hazudni"

Ismerek még egy ilyen embert, csak ő a focit szereti:)
(Amúgy hogy jön ez ide? Mindegy, lépjünk tovább, vasárnap újra lesz miről értekezni.)
@peterszky: Egyetértek. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet.

@bereszsolt: :D:D
Ez a Steaua akar indulni a következő évekbe az Ebelbe??Szégyelhetnék Magukat! Hát nem tudom ez milyen felfogás mikor már megvan kezdődve a Mol liga és Bucarestbe még jég sincs. Szerintem a 50-100 év múlva megpróbálkozhatnak Hátha de akkor se hiszem sok esélyük lenne.

Az Ute meccsen ott voltam...Elég sok a figyelmetlenség,nincs összhang nagy gondok vannak...
Sajnálatra méltó. Előző évekhez képest milyen csapata volt az Ute-nek és most ide sülyedt.Komolyan Sajnálom de azért remélem bele rázódik a csapat Szezon közepére legalább.
@kerusz: Kárörvendő meg rosszindulatú? Ember ezt Te komolyan gondolod? Kiutazik az ember kamura meg habókra? Szerinted mi szurkolók szüljük, vagy izzadjuk a pénzt? Kedden már gondok voltak, akkor miért nem tudtak időben szólni? Ott dögöljenek meg, ide az 5-0 azt jónapot.

Viszont helyette irgalmatlan nagyot ittunk székely testvéreinkkel, de hiányérzet az van, mert bukarestbe készültünk, és győzelemre készültünk...
Az meg külön vicc, hogy vasárnapra már volt jég...
@Mr. Whisky:
Köszi,hát valahogy igy értelmeztem én is,mert Csikszereda-Bukarest,jövet-menet olyan 500 km,s nem hiányzik ennyi plusz buszozás senkinek.
Szerintem az FTC vezetősége kérni fogja az ügy kivizsgálását.

Akármilyan ,,szánalmas kárörvendő" is vagyok,ez az én véleményem.Tisztelettel
@HSC-68: Igazad van, egyet ertek ezzel en is:)
süti beállítások módosítása