HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kovács: Megépítjük a Telepy utcai pályát

2010.08.20. 10:24 F. Kapus

"Semmilyen mértékben nem befolyásolja a Telepy utcai jégpályánk építését a Ferencvárosi TC elnöki posztján történt változás" – nyilatkozta blogunknak Kovács Miklós, az FTC új elnöke, aki az Orangeways Zrt. vezérigazgatójaként amúgy is közel áll a jégkorongszakosztályhoz, hiszen ez a busztársaság a csapat névadó főszponzora. Rieb György keddi lemondása után kérdésünkre megerősítette a klub azon szándékát, amelyről júniusban adtunk hírt, miszerint új csarnokot épít a jégkorongozóknak. A sportvezetők ez ügyben a héten az iskolával és az önkormányzattal is egyeztettek, mindketten hangsúlyozták, immár semmi nem állhat a kivitelezés útjába. A tervek elkészültek, ezek szerint 60x30 méteres szabvány méretű pályát építenek az iskolaudvarra, amely könnyűszerkezetes sátras fedést kap. A 10 méter belmagasságú építmény oldala jégszezonon kívül kinyitható lesz, így a beton alapokon bármilyen egyéb sportág űzhető lesz, megfelelő borítás beszerzése esetén áprilistól szeptemberig akár inline-ozni is lehet majd a Telepy utcában.

68 komment

Címkék: ftc rieb orangeways telepy kovács miklós

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép hír!
Azt meg lehetne kérdezni a nyilatkozó úriembertől, hogy akkor mi szükség volt arra, hogy Csabai Gábor megpályázza az erzsébeti jégcsarnok üzemeltetését? Miért akarták kiverni az egyik öltöző falát és összeépíteni a fradi régi öltözőjébvel, így kitúrva és megalázó öltözködési helyzetbe hozva a ott edző többi csapatot? Amúgy a Google Earth-re kattintva bárki meggyőződhet arról, hogy a Telepy utca suliba nem fog beférni egy szabvány méretű jégpálya...
@Viharka:
Elég rossz lehet Neked a Gúglid. Ezt már többször leragoztuk. Befér a pálya.....Max. lelátő nem lesz benne sok, és az öltözést sem lehet megoldani, de erre ott a pálya. Amúgy a pálya minimális mérete 56*26 m.
Az Erzsébeti pálya meg marad a Fradi otthona. Egy komoly csapatnak nem olyan az öltözője, mint a mostani. Persze ettől még a többi egyesület feltételeit nem kellene rontani.
@Tillasz: Köszi, tudom, hogy többször volt róla szó, de elég hihetetlen továbbra is, hogy megépítik. Az elmúlt 110 évben nem sikerült, mint ahogy a focipályát sem... Én nagyon drukkolok nekik!! Tényleg!
Lehet, hogy más ügy, amit erzsébeten látni, azt hogy mennyire kisajátítják maguknak a pályát de szerintem ehhez kapcsolódik a Csabai féle üzemeltetési pályázat, egyszerűen nem hiszem el, hogy amennyiben megszereznék az üzemeltetési jogot akkor elköltöznének erzsébetről az utánpótlással. Főleg úgy, hogy állítólag a szak. ig. eltökélt célja, hogy bosszút álljon egy ottani másik csapaton ill. edzőjén!
Bocsi, ha OFF-nak számít.
Ez a Kovács Miklós gyorsan felpörgette a malom kerekét. 2007-ben megalapítja az Orangewayst, 2008-tól a Fradi focicsapatának főszponzora, 2010-től már az FTC elnöke. Kíváncsi vagyok, hogy csinálta.
@Viharka: Bocsi korán nyomtam "ENTER"-t
Cég ügyben gondoltam, nem Kovács úr privát dolgaira.
Amúgy a Fradinál majdnem mindig, majdnem minden vezető, majdnem mindegyik szakosztálynál hamar került a csúcsra, hogy azután majdnem :-) üres kasszát hátrahagyva távozzon. Persze van kivétel is, ha jól emlékszem pl.: Teke
@Viharka: Azért hülyeséget ne írjunk már... Kétszer is épített a Fradi futballstadiont a 110 év alatt.
@Viharka:
Én arra válaszoltam, hogy a pálya igenis megépíthető ott, mert van terület.
A többit majd meglátjuk.
Bár jómagam vagy 5 Fradi jégpályáról tudok.
De szerintem vannak, akik többet - nem - éltek meg.
@peterszky: Na tessék! egy napon belül 2* is megfogtatok. Először Tillasz, most pedig Te. :-))
A viccet félretéve komolyan drukkolok, hogy elkészüljön a Telepy utcában az utánpótlásuk számára a csarnok, hogy elkészüljön az új foci stadion és hogy ne a Csabai nyerjen az erzsébeti csarnok üzemeltetésére pályázók közül.
Hajrá MAGYAR JÉGKORONG!! és hajrá minden MAGYAR SPORT!
Jól látom, hogy a Fradi most próbálja újjáépíteni az utánpótlást, és ehhez neki égető szüksége van egy csarnokra, mert máshol már nem kapnak normális jégidőt?

Rosszak az információim, miszerint a Fradi korábban hirtelen feloszlatott utánpótlásából lett az ürömi egyesület? Most meg mindent vissza gőzerővel?
Utánpótlást lehet építeni egy szezon alatt? (Anélkül, hogy más kluboktól csábítanák el a gyerekeket?)

Tényleg minden rosszindulat nélkül nekem komoly lufinak tűnik ez a történet, de kívánom, hogy ne legyen igazam, épüljön meg a csarnok, mert az mindenkinek jó, és legyen a Fradi egy új üstökös a magyar jégkorong egén.
@facsipesz: Max. visszatérő üstökös... A saját csapatod meg véletlenül sem tűnik neked egy lufinak? Csak úgy kérdem, minden rosszindulat nélkül :)
@peterszky: Lenne csapatom, velük lennék valami felkészülési tornán, gondolom ;)
@facsipesz: @peterszky: A Fradi azóta próbálja komolyan újjáépíteni az utánpótlását mióta egy bizonyos A D. M. úr keresztbe akar tenni az Erzsébeti Farkasoknak és azon belül is a vezetőedzőnek. Az okok nem ide tartoznak! A D. M úr hozta létre az akadémiát is és ő volt az aki azzal dicsekedett, hogy az ő embere fogja megnyerni az erzsébeti jégcsarnok üzemeltetésére kiírt pályázatot akkor amikor még nem is volt kiírva...
Ami a lufi dolgot illeti: Tényleg lufi az egész, az egyetlen kérdés, hogy meddig marad bent a levegő. Valószínűleg addig, ameddig A D. M úr nagyobbik fiának (amúgy nagyon ügyes a srác) van kedve korongozni vagy el nem dől a Farkasok - A D. M mérkőzés. (There can be only one) és senki ne vegye személyes sértésnek, de annak ami most ott folyik utánpótlás szinten tényleg nincs köze az igazi FRADIhoz. Ismétlem: Az egész bosszúból indult!
@Viharka: Csudaszép emberi érzések.

Mivel pletykára nem adunk, ezért inkább csak abból induljunk ki, hogy ha a Fradi átveszi az erzsébeti csarnok üzemeltetését, onnantól kezdve nekik nincs igazán szükségük új csarnokra: olyan jégidőket határoznak meg, amilyeneket akarnak, és ebben a Farkasok vs. Fradi meccsben nem kétséges, hogy ki-kik (főleg a gyerekek) húzzák a rövidebbet - a szülők-gyerekek pedig, mivel nem tudnak mást csinálni, vagy a Fradiba mennek át, vagy a lecsóba. Jól értem?

Végülis lehet így is egy szezon alatt komplett utánpótlást építeni, csak mérsékelten elegáns.

De ez persze csak puszta feltételezés, ilyet tisztességes klub nem csinálna.
@Viharka: @facsipesz: Azért az el nem követett bűnökért nem érdemes halálra ítélni senkit.
@F. Kapus: Csak fagyasztani:) (lsd. "Különvélemény")

Rájöttem: vacsora után megy legjobban az összeesküvéselmélet-gyártás, ezt szem előtt kell tartanom ezentúl..
@F. Kapus: SOS!
Ehhez mit szólsz: forum.index.hu/Article/showArticle?t=9195332&la=93653335
Ha véletlenül nem lehet megnyitni, akkor az utánpótlás fórum utolsó hozzászólását olvasd el légyszi.
@peterszky: Ha nem vagyok indiszkrét, akkor mit fizettetek a címerek felfestéséből Erzsébeten? A festéket vagy a reklámfelületet? A jégcsarnok vezetése persze, hogy mindent megengedett, ahogy mondani szokták van az a pénz...
@Viharka: Ezt a kérdést az általad betett linken már megválaszolta Peti.

De akkor idézem őt:

"Csak megemlíteném, hogy eddig a legértékesebb reklámfelület általában üres volt. Én legalábbis egyszer nem láttam ott reklámot. Mellékesen jegyzem meg, hogy a dekoráció a szurkolók ajándéka volt a szezonra a csapatnak, mi szerveztük/fizettük. És a csarnok vezetősége engedélyezte."

Amúgy nem értem miért zavar ez Téged? Inkább legyen rajta valami minthogy üresen álljon nem? A csarnok magától soha nem tudta volna eladni azt a felületet szponzoroknak.
@Viharka: Nem szeretem az ilyen egyik oldalon kérdezek, másikon válaszolok játékot, döntsd el, hol akarsz társalogni :)

Felvetődött az ötlet, hogy milyen fasza lenne, ha felfestenénk a jeget, kicsit otthonosabb lenne a csarnok. Meg lett kérdezve a csarnok, hogy lenne-e akadálya ennek, a válasz ennyi volt röviden: ha leszervezzük, kifizetjük, akkor semmi akadálya. Ezért nekünk a csarnok felé semmi pénzt nem kellett adnunk. Megkerestük a céget, amelyik ezzel foglalkozik (később kiderült, hogy a MOL logót amúgy is ők csinálják Erzsébeten) és megbeszéltük, hogy megcsinálja, megcsinálta, majd kifizettük és mindenki örül :)

Ennyi.
@Mr. Whisky: Köszi, nem zavar, hogy rajta van a Fradi címer! Sőt!
Ami zavar, hogy tönkre akarják tenni Bp. egyik legnagyobb jégkorong utánpótlás csapatát! (130-160 gyerekről van szó) Az, hogy ebben a Fradi az egyik szereplő pusztán a véletlen műve, mert ott talált táptalajt egy sértődött ember bosszúja és pénze. Hidd el a Farkasokban játszó nagyobb gyerekek nagy része kint szokott maradni péntekenként a Fradi hazai meccsein és szurkol nekik! De ez a felnőtt Fradi és nem az utánpótlás akadémiájuk, amiről már többször irtam, hogy miért alakult meg.
@peterszky: ld előző hozzászólásom.
Bocsi a másik helyre nem vagyok regisztrálva...
Köszi a választ, HAJRÁ felnőtt FRADI!
DE továbbra is kűzdök az ellen, hogy "M úr" tönkretegye a Pesterzsébeti Farkasokat!
@Viharka: nem állítom, hogy a másik helyen bepötyögött kolumnás szösszeneted olvasgatása közben nem lankadt időről időre a figyelmem, így ha olyat kéredezek, amit már tudunk, akkor sorry. te most tul.képp ki ellen harcolsz? moha ellen? az ellen, hogy ferencvárosi kötődésű ember legyen az új ügyvezető? hát te magad mondtad, hogy a csarnok irreálisan drága, rosszul üzemeltetett, hát persze, hogy az, akinek ez az egyetlen alternatívája, megpróbálja a kezébe venni a sorsát. hol hangzott el új csarnok ígérete? linkeld már, kérlek! a telepy utcai edzőpálya meg gondolom azért épül, hogy helyet biztosítson az utánpótlásnak. meglepne, ha esténként moha egyedül gyakorolná a koszorút, hogy aztán pár hét múlva már a dupla leszúrt rittbergerrel próbálkozzon. a te dacos one man showdon kívül mi bizonyítja moha sértett harcát a farkasok ellen? az, hogy a gyerekek a folyósón öltöznek? hát, ez szörnyű, de a csarnok nem a millió öltözőről híres. fejtsd már ki ezeket, tökre érdekel. aztán még azt gondolnám, hogy ez két ember személyes konfliktusából fakadó, nyilvánosságra hozott szardobálás a ventillátorba. hát akkor meg szörnyen rosszul érezném magam.
@szorgalmas: A viharfelhő2010 nem én vagyok, mint irtam, oda nem vagyok beregisztrálva. Nem tudom, hogy ki irta az általad csak kolumnás szösszenetnek becézett cikket, de örülök, hogy megtette.
Ne érezd szörnyen rosszul magad, én nem vesztem össze mohával és ő sem velem, de az tény, hogy megsértődött a Farkasok vezetőjére és azóta folyamatosan neki akar ártani. Nem hiszed? Kérdezz meg bárkit aki elég régóta van moha mellett, gondolom a Farkasok szüleinek úgysem hinnél. A moha nem a Farkasok ellen harcol sértetten, csak kizárólag Dobos Tamás (esetleg Szabó Gábor) ellen és nem törődik a gyerekekkel. De ez a hozzászólás lassan kimeríti az OFF-t úgyhogy bocsi mindenkinek akit már zavar a téma.
Én egy ideig (hacsak meg nem szólít valaki) elhallgatok, és tisztelettel várom a megválasztott ügyvezető nyilvános nyilatkozatát, miszerint a Pesterzsébeti Farkasok jégkorong csapata mindig is az erzsébeti jégpálya legfontosabb partnere, bérlője lesz.
köszönöm,
Viharka
@Viharka: jajj, bocsánat, alighanem a névhasonlóság miatt keveredtem meg. hát jó, majd megkérdezek bárkit.

mondjuk azt gondolom mindketten tudjuk, hogy az utolsó bekezdésben említett nyilatkozat, ebben a stílusban soha az életeben nem fog elhangzani, és ez engem valahol megnyugtat. nem kellenek elsők az egyenlők között. gyerekek vannak, akiknek biztosítani kell a sportolási lehetőséget. akkor is, ha zöldben játszik, akkor is, ha narancssárgában. ne haragudj, még egy kérdést felteszek, ha tartod magad a hallgatásodhoz, megértem, de nem hagy nyugodni: miért ilyen őrületesen fontos, hogy a farkasok legyenek deklaráltan a lgfontosabbak, elsőszámúak, stb? ez annyira azt sugallja nekem, hogy itt valami személyes sértettség munkál, aztán rúgsz akit érsz, egy netes fórumon, hangulatot keltve. a kompromisszum felé mindenesetre nem az ilyen "nagyon várom mi lesz" paktumok visznek.
@Viharka: "tisztelettel várom a megválasztott ügyvezető nyilvános nyilatkozatát, miszerint a Pesterzsébeti Farkasok jégkorong csapata mindig is az erzsébeti jégpálya legfontosabb partnere, bérlője lesz."

Pénz, pénz, pénz...

Ha a Fradi fizet többet (netán előre), akkor ők lesznek a "legfontosabb bérlők", kapják a tuti jégidőt, stb.
Ilyen szomorú dolgok ezek.

Ebbe csak az szólhat bele, hogy ugyan nem ők fizetik a legtöbbet, de mivel a csarnokot is ők vezetik, majd kivárják, míg a szülők átviszik a gyerekeiket a vállalható jégidőpontokra, és akkor - legalábbis az alsóbb korosztályokban - keletkezik bevétel.
Akié a csarnok, az dönt.
Szerencsés esetben a csarnokhoz teljes klub tartozik (vagy fordítva). Itt (még) nincs így, de valahogy fel kell építeni egy klubot..
Mi lenne, ha a teljes Farkasok bevonulna a Fradiba? Ugyanazok az edzők, ugyanazok a jégidők, mi változna?

Én olyan szülő vagyok, akit aztán marhára nem érdekel, milyen mezt húz magára a gyereke, csak rendes időben és a közelben tudjon sportolni, viszonylag kiszámítható jövő mellett.

Így lehet (egy darabig) játszadozni a gyerekekkel-szülőkkel.

Aztán amikor betelik a pohár, sportágat vált a gyerek, meg az apja is...
@facsipesz: Itt úgy látom megint a felnőttek kezdik elrontani a gyerekek játékát.
A Farkasok nagyon sok gyereket hozott a sportágnak. Ez tuti, hogy nagy meló volt.
Tisztelet nekik. Miért nem lehetett egy kis narancssárga jelet is felpingálni?
@ob4: sem a kisstadionban, sem a gyakorloban sem a millenarison nincsenek jelek pingalva. sem a MACe sem a Dragoe, sem mase aki ott edz/jatszik.

es ha az a kerdes hogy a Fradie meg akkor miert van odafestve... nem szerintem ez buta kerdes volna...
@facsipesz: "Mi lenne, ha a teljes Farkasok bevonulna a Fradiba? Ugyanazok az edzők, ugyanazok a jégidők, mi változna?"
ezt most ugye Te sem gondoltad komolyan!?

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:

:D
@facsipesz:
Ebben az épületes vitában csendesen megjegyzem, a Pesterzsébeti HC - névéből adódóan is - Pesterzsébet csapata. A pálya tulajdonosa pedig nem más, mint Pesterzsébet Önkormányzata.
@Tillasz: Igen, az, de ha átadja az üzemeltetés jogát X időre egy olyan valakinek, aki máshonnan kapja a jövedelmét, más érdekét képviseli mint szakosztály igazgató, akkor mint tulajdonos sem tehet X ideig a Farkasokért semmit. Ezért érezzük azt, hogy bajba kerülhetünk. Hiába voltunk mi a legprecízebben fizető, legnagyobb bevételt hozó felhasználó, nem érzünk garanciát az érdekeink védelmére.
Csendesen megjegyzem, sok jó edző és kiváló oktató volt kénytelen Káposztásmegyerről eljönni, csapatot váltani , egyesületet alapítani az üzemeltető személye miatt. Ezzel a mondattal nem szeretnék új vitát gerjeszteni. Csak hangsúlyozni szeretném, mily fontos a független, pártatlan üzemeltető személye ebben a sportágban.
@oldspieler: Mivel nem ismered a részleteket, csak (gondolom én) az egyik oldalt, legyen elég annyi, hogy ennél sokkal (nagyon sokkal) árnyaltabb a kép......
@facsipesz: A csarnokot műszakilag, és az egész történetet a legnagyobb részletességében belülről ismerem. Azonban ha az árnyaltabb képet felvillantanád, hasznos lehetne.
@oldspieler: Ugyanarról a csarnokról (Jégpalota) beszélünk?
@facsipesz: Nem . Nálam Erzsébetről volt szó. Írtam , nem akarok vitát indítani a másik pályáról.
@oldspieler: Rendben.

Én pedig erre írtam, hogy árnyaltabb a kép:

"Csendesen megjegyzem, sok jó edző és kiváló oktató volt kénytelen Káposztásmegyerről eljönni, csapatot váltani , egyesületet alapítani az üzemeltető személye miatt."

Téma lezárva.
ON:Most már csak azt szeretném tudni,hogy ki finanszírozza majd a beruházást.Valakinél info?
@w21: Erről Rieb György korábban többször is nyilatkozott: az FTC-nek megvan erre a pénze.
@F. Kapus: Rieb György már history, Kovácsot meg nem szeretném temetni, de reálisan nézve Ő sem marad túl sokáig. Én inkább a mostani Jégkorong szakosztály két vezetőjétől várnék egy megnyugtató nyilatkozatot.A szakosztály igazgató nagyon közlékenynek tűnik, Ő biztosan szivesen válaszol erre a kérdésre.Meg tudod kérdezni, és le lehetne ezt hozni, hogy mindenki megnyugodjon?
@w21: Mert az megnyugtat, ha megtudod, hogy Gipsz Jakab finanszírozza a pályát?
@kerusz: Meg.Persze garancia akkor sincs rá, talán majd szembesíteni lehet a felelőst, ha véletlen még sincs rá pénz.Viszont ha megvan a fedezet, akkor azt nem értem, hogy miért akar Csabai Gábor üzemeltetési vezető lenni az erzsébeti jégcsarnokban.
@w21: Ha a rövid válasz elég, akkor: nem.
@szorgalmas: azért lenne fontos, mert a Farkasok voltak itt először... Más csapat itt akkor még kósza gondolat sem volt, és elég méltánytalan lenne - enyhén szólva - kitúrni őket... Egyébként Viharka minden szava igaz. Sajnos.
@ob4: Mert a Farkasoknak eszébe sem jutott... Lehetett volna...
@Tillasz: Csak azt is meg kellene nézni, hogy ezt a pályát minek az árán akarják az iskola udvarába építeni? Két éve adták át az iskolának a műfüves pályát (nagyon sokat vártak rá!) - ami az amúgy nagyon szükséges jégcsarnok építése után megszűnik! Az iskola gyerekei számára jó esetben marad kb. egy 10-12 méteres csík!!! Kinek jó ez? Annak a közel 600 gyereknek nem biztos...
@hvzs6: Ne izgulj! Marad a műfű. Májusban még a Népligeti sportcentrumban volt a jégpálya engedményezve a N.U.P.I. részéről. Szeptemberre már az erzsébeti pálya is jó lesz. Tavaszra ? Lufi pukk! Hogy mi marad utána?
" Vár állott ott,
Ma romhalom."
Ne legyen igazam!
@oldspieler:
Ha jók az infóim, azért elég nagy harc indult el a háttérben. Hiszem, hogy lesznek támogatói annak, hogy megfelelően jó döntés szülessen. @hvzs6:
Nem tisztem eldönteni, mi a fontosabb. Jégpálya vagy műfüves focipálya. Azt sem tudom, hogy hány gyerek használja azt a pályát most és főleg azt nem hogy pl esős időben hol is volt a 600 gyerek testnevelése. Szerintem egy fedett létesítményben sok mindne megoldható. Amúgy még nem sikerült kiderítenem, hogy a pálya mpobil vagy állandó lesz. Mindkét esetben kezelhető a műfüvespálya kérdése is.
Ui: Elkerülve a velem történő további vitatkozást, véleményem szerint a Népligeti Fradi kompelxumban jobb helye lenne a műjégpályának.
@Tillasz: Nekem azt mondta a régi és az új elnök is, hogy állandó lesz a pálya, nem mobil.
szvsz sincs jo helyen egy iskola hatso udvarara bepaszirozva a palya. ott a nagy nepliget annyi hely van benne hogy ihaj.
jo, iskolanak 1 nagy elonye van, indulhatna vegre (ujra) hokisosztaly :P
@oldspieler: "Vár állott ott, ma kőhalom"
Irodalom Egyes, leültem.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: A sportcentrumban már így is kevés a hely sajnos. Elvileg lesz valami gyakorló csarnok felhúzva, ami jó lesz a kéziseknek/kosarasoknak, de emiatt egy focipályát felszámolnak, pedig azokból így is majdnem hiány van.
@peterszky: en a magara a Nepligetre gondoltm, nem a Stadion mogotti reszre. Valaki meselte h valahol ott bent hatul vannak valami teniszpalyak s annyi ott a hely hogy ihaj :)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Én is arra a Népligetre gondoltam. A stadion nekem az Üllői út, a Népliget pedig a kézi csarnok/ uszoda/olimpiai sétány/stb-stb :) Persze hely az van arrafelé, de gondolom nem úgy megy, hogy a zöld területet akkor most hipp-hopp beépítjük :)
@oldspieler: "Vár állott, most kõhalom,"
@kerusz: Az elnapolt döntéssel a vár most még áll. Remélem állva is marad!
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: : "Teljes körű rekonstrukció vár a jégkorong egyik budapesti bázisára, a nyitott Kisstadionra - közölte csütörtökön Czene Attila sportügyekért felelős államtitkár. "

hvg.hu/sport/20101105_kisstadion_rekonstrukcio#utm_

ugye tudod kinek köszönheted? :) :)
@1885*: Ezt az interjút én készítettem a hírlevélbe, azért ez alapján ezt a címet adni igen megdöbbentő fejlemény :)
@F. Kapus: :D csodálkoztam is, a cím jól hangzik, csak nem kell továbbolvasni, mert akkor rögtön nem fénylik annyira...
@1885*: Az eredeti kérdés és válasz:

– Mi a tervük a Kisstadionnal?

– A Kisstadion jelenlegi helyzetében is számos feladatot lát el a Budapesti Olimpiai Központban. Ilyen például a téli időszakban a jégfelület biztosítása a jégkorongozóknak. Ezzel a jégkorongozók felkészülésének egyik legfontosabb pillére, hiszen amennyiben az NSK a Kisstadionban nem biztosítaná ezt az edzési lehetőséget, felkészülésük szinte ellehetetlenülne. Emellett több olyan koncertre is aláírt szerződés van a jövő évre, amelyek megrendezésére a Kisstadion a megfelelő helyszín. Elképzeléseink szerint a közeljövőben akár külső sportszakmai befektető bevonásával is – mindenképpen szeretnénk egy teljes körű rekonstrukciót – akár az épület teljes befedésével – végrehajtani a létesítményen.
@F. Kapus: köszi :) ez a nesze semmi fogd meg jól?
Pedig a címet olvasva tényleg megörültem, na mindegy, ez is egy szakma ugyebár ;)?
Csodálkoztam volna ha ilyen könnyen belement volna a volt sulim a pálya építésbe :) Orczy kert is jó lesz, csak már lássuk az eredményt is!
@Edi a Sas: Csak a telek lenne ingyen, felépítés, működtetés! százmillió legalább (50-50) az első éveben, okt-márc között pedig 50 szezononként. Úgye nem gondolod komolyan? Nem olvasol újságot....jó neked!:))
Aki arra épít, hogy majd ömlik a támogatási pénz a csapatsportokba, az keservesen fog csalódni! Aki át akarta pörgetni a pénzét, az már eddig is megtette, csak most "legális" lesz...
@budapestijeti: Miért is kéne újságot olvasni az internet világában, miért hír az holnap, amit én már akár ma is tudhatok? Azon kívül, hogy sok szarkeverő még ebből él?

Nem mellesleg védd a fákat, egyél hódot! :)
süti beállítások módosítása