HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas SC lett a Mol ligás Starsból

2010.08.02. 20:08 F. Kapus

A Bp. Stars, majd a Vasas Bp. Stars Mol ligás csapatát működtető gazdasági társaság a Budapesti Sztárok SE kritikussá vált finanszírozására tekintettel a 2010/11-es szezontól a Vasas SC szakosztályaként indítja csapatát az OB I.-ben és a Mol Ligában, olvastuk az új finn edzőről szóló közleményben. A dokumentum nem minden pontja volt számunkra kristálytiszta, ezért utánajártunk egyes részleteknek. Nézzenek be hajtás alá.

Az már onnan kiderült, hogy a felnőttekkel együtt a junior- és az ifjúsági csapat is az angyalföldi kék-pirosakhoz távozik. Ám az nem, hogy bár a köztes korosztályok maradnak a Starsnál, a Vasas SC építkezésbe kezd, a szuperminiket máris toborozzák. A Starsnál nem áll meg az élet, de a két egyesület innentől fogva független egymástól.

Az utánpótlás-nevelő csapat és a felnőttek eddig is külön működtek a Starsnál, előbbiek egyesület, utóbbiak gazdasági társaság formájában. Királyfalvi Róbert, aki Szabó István lemondása óta a Bp. Stars ügyvivő elnökhelyettese, arról tájékoztatta blogunkat, hogy egyesületük nehéz helyzetbe került, elsősorban finanszírozás tekintetében. "Ezért született megállapodás köztünk és a Vasas SC között arról, hogy az ifjúsági és juniorcsapatunkat átadjuk, mert a két korosztály versenyeztetése évi 20-25 millió forintba került volna. A minőségi utánpótlás-nevelési munkát folytatjuk, továbbra is toborozzuk a gyermekeket és versenyeztetjük csapatainkat a szuperminitől a serdülőig."

Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke a hivatkozott közleményben azt mondta, a jégkorongozókat működtető gazdasági társaság tulajdonosi köre teljes mértékben biztosítja a csapat finanszírozását, így a Vasasnak továbbra sem kerül egy fillérjébe sem az új szakosztály. A régi és az új egyesület is a Jégpalotában lesz otthon, ami nem meglepő, hiszen a felnőtt csapatot és a létesítményt működtető gazdasági társaság tulajdonosai között átfedés van. A Vasas SC kombinált bérletei a jégkorongcsapat 2010/11-es hazai bajnoki mérkőzéseire is érvényesek lesznek.

80 komment

Címkék: stars vasas bp. stars vasas sc vasas bp. stars

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"egyesületük nehéz helyzetbe került, elsősorban finanszírozás tekintetében."

A szlovén ligával való kacérkodás idején nem arról volt szó, akár az EBEL-re is lenne pénz ha tulajdonosok úgy döntenének? Most meg ezek a hírek. Nem igazán tudok én kiigazodni én a Stars (Vasas) kommunikációján.
Nocsak. Nem feneketlen az a zsák.
Megkerestük Szabó Istvánt, aki röviden reagált a történtekre: "Mivel hamar kiderült, hogy az újraválasztásomkor megfogalmazott hét pontot nem tudom megvalósítani, úgy döntöttem, nem akarok gátja lenni a normális működésnek, nem szeretném, ha személyem miatt ellehetetlenülne az egyesület működése. A klubvezetést jó állapotban adom át, a következő szezonra erős pénzügyi alapokat teremtettünk."

Talán ezek tudatában illene elfogadható választ kapnunk a volt elnök úrtól, hogy mire alapozta a fenti kijelentését 2010.06.11.megjelent nyilatkozatában

"csillagok 2010.06.08. 09:41:35
Kaukázusi krétakör (Bertolt Brecht), avagy egy döntés háttere.
"A történet a régi Grúziában játszódik. Polgárháború dúl. Gruse konyhalány nem tudja megtenni, hogy az üldözők kénye-kedvére hagyja a lefejezett Abasvili kormányzó kisfiát, akit fejvesztve menekülő anyja egyszerűen ottfelejtett a földön. Magával viszi, gondoskodik róla, gyerekévé fogadja. Neveli, és közben maga is nevelődik. A lázadás leverése után visszatér a kormányzóné. Visszaköveteli a gyereket. A per a falusi írnokból legfelső bíróvá emelkedett Acdak elé kerül, aki próbára teszi a peres feleket. Krétával kört rajzoltat a földre, abba állítja a gyereket. Az az igazi anyja, akinek elég ereje lesz, hogy kihúzza a körből... Gruse elengedi a gyerek kezét. Nem akarja széttépni.
Acdak Salamon király szellemében ítél. "És monda a király : Hozzatok nékem kardot! És mikor odahozák a kardot a király elé , monda a király: Vágjátok két részre a gyermeket, és adjátok az egyik részt egyiknek, a másikat pedig a másiknak. Ekkor monda az az asszony, a kié vala a gyermek, a királynak, mert megindult szíve gyermekén: Kérlek, uram, adjátok néki a gyermeket, és ne öljétek meg őt. A másik pedig azt mondja vala. Se enyim, se tied ne legyen; vágjátok ketté. Akkor felele a király, és monda: Adjátok amannak a gyermeket, és meg ne öljétek azt, mert az az ő anyja." (A királyokról szóló I. könyv 3/16-24)
Az a gyerek igazi anyja, aki inkább lemond róla, minthogy baja essék.
Brecht a régi bölcsességet új megvilágításba helyezi."
Új helyzetekben mindig újra kell gondolni mindent.
Újragondoltam: Éljenek a gyerekek! Hajrá Budapest Stars!
Szabó István"

És egy újabb idézet ( példa beszéd )" Éljenek a gyerekek! Hajrá Budapest Stars!"

Kérdem én,DE MIBŐL?????? Mert abból nem lehet amit az előző "vezérünk" ránk hagyott.Bár egy tételes elszámolás lehet,hogy rámutatna az "erős pénzügyi alapra",de ez nem az én feladatom,én csak hangosan gondolkodom és a tőlem telhetőket megteszem a csapat érdekébe. Takács Zsolt. HAJRÁ GYEREKEK, HAJRÁ STARS.
@eradam: Ha figyelmesen olvasod a cikket,akkor kiderül hogy " Az utánpótlás-nevelő csapat és a felnőttek eddig is külön működtek a Starsnál" a cikk nagy része az utánpótlásról és nem a felnőtt csapatról szól.
"az ifjúsági és juniorcsapatunkat átadjuk"

ez durva. igy megy ez? :)
es bocsanat h ujra, de megmondjam mi zavar leginkabb? ez a mondat:

"Büszke vagyok arra is, hogy a jelenlegi kormány által kiválasztott öt látványsportág közül most már mindegyikkel rendelkezünk, sőt ezek közül négy csapatunk az első osztályban szerepel, ami ugyancsak bizonyítja az egyesület meghatározó pozícióját a magyar sportban" – fűzte hozzá a közleményhez Markovits László, a Vasas Sport Club ügyvezető elnöke.

ugye csak en erzem ugy hogy nem a hoki az elsodleges hanem a majdani tamogatas?
Egyre több cimke kell a Starsról szóló posztokba
vasas vasas sc vasas bp. stars stars bp. stars
jövőre esetleg vasas stars bp lesz.
Hát a nagy csapatoknak már csak ez a sorsuk Európában,pláne azoknak akiknek még ráadásul európai színvonalú csarnokuk is van...
A Hannover,Dinamo M után most meg a Stars :DD

Hogy lesz ebből EBEL Bill?? Ne értsen félre senki, de egy dolog van amit baromira utálok, az a félre tájékoztatás, na ebben mesteri az ex Stars...

@mike80:Javaslom neked is a cikk újra olvasását," Az utánpótlás-nevelő csapat és a felnőttek eddig is külön működtek a Starsnál" Nem egy a kassza.Gondolom így már érthető.
@Imam Khomeini: Ha jól látom ez az első hozzá szólásod az 1 évvel ezelőtti regelésed óta,ez is szűk szavú,kifejtenéd bővebben,akár priviben.
@gumikigyo: Érthető, de ez nekem akkor is kontrasztos, és itt most nem feltétlen a név és az anyagi körülmények megváltozására gondoltam, hanem a távlati célok könnyelmű pufogtatására és azok valóságtartalmára.. Na ez az amire elsősorban gondoltam.
@mike80: arról már nem is beszélve, hogy a MOL ligába meg még indulni se akartak.
Nézzük pozitívan.
Van egy újabb egyesület, amelyik elég patináns.
Lesz újra FTC-VASAS-UTE rangadó sorozat. Jövőre jön az MTK, már csak a Honvéd hiányzik.:-)
@Tillasz: MTK es Honved kit szipkaz majd be? Hany utanptlas nevelo egyesulet van meg Bpen?
@mike80: A távlati célokról csak annyit,hogy amikor kellet pénz az erősítésre akkor lett.(Az más kérdés hogy ,az abból szerződtettet játékosok szerintem nem azt nyújtották a rájátszásban amit kellet.)Szerintem van alapja a legtöbb kijelentésnek és ha úgy alakulnak a dolgok akkor valószínű meg is valósítják.hangsúlyozom ez az én véleményem ami lehet egy picit elfogult,de kié nem.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit.: Az MTK az Ürömből alakult jórészt. Ha jól tudom.
@gumikigyo: nem kételkedtem Benned, így legyen...
@Tillasz: na az kéne már csak, hogy fővárosi néptelen lelátók uralják a hokit is.

Én személy szerint nagyon sajnálom a Stars ilyetén kimúlását. Nekem a Vasas egy teljesen más dimenzió. Kombinálva még csak-csak, de tiszta Vasasként elég nehéz lesz megszokni, mondhatni lehetetlen.
@mike80: Mint szurkoló, remélem így lesz
Már csak Angyalföld tartja magát... :)
Hoppácska, fácsebúk-kompatibilitás, igazi modern(kedő) blog:)

A Vasas-t nehéz lesz megszokni, de látható volt már tavaly is, hogy ez az irány. Valami olyasmi volt, hogy "ha jól működik a konstrukció, a szakosztályként való működés sem elképzelhetetlen". Persze emlékeimben olyan is él, hogy csak "munkakapcsolat", "szimbiózis", a "teljes függetlenség megtartása mellett".

Viszont nagyon érdekes a következő: "Ez azt jelenti, hogy a következő idényben az U8-as korosztály már a Vasas jégkorongszakosztály keretein belül működik tovább, ezzel létrehozva az alapjait egy saját utánpótlás bázisnak."

Ezt nem is tudom értelmezni. Az Egyesület által vitt korosztályok beolvadnak a Vasasba?
Mert nem "toborzásról" van szó, hanem "továbbműködés"-ről..

Na ez viszont probléma:
"A Vasas SC kombinált bérletei a jégkorongcsapat 2010/11-es hazai bajnoki mérkőzéseire is érvényesek lesznek."

Nane!
Ha "a jégkorongozókat működtető gazdasági társaság tulajdonosi köre teljes mértékben biztosítja a csapat finanszírozását, így a Vasasnak továbbra sem kerül egy fillérjébe sem az új szakosztály", és nem volt ez másképp tavaly sem, amikor szintén volt külön jégkorongbérlet, akkor idén sem szabadna ennek másképp lenni.

Különben nem kevés potenciális bérletest veszít a csarnok. Nem hinném, hogy ez a cél..
F.Kapus: rossz a cím :) Helyesen:
Vasas SC lett a Mol liga-győztes Vasas Bp. Starsból :)
@gumikigyo: Nem csak az Ürömből.

A jégkorongozó nem vész el, csak klubot vált, ugye. Ilyenekről idén elég sokat olvashattunk. A többit Rád bízom.
@facsipesz: Tavaly is érvényesek voltak a kombinált bérletek, ha jól tudom. Legalábbis ilyesmire emlékszem a Vasas honlapokról és fórumokról.
@facsipesz: beszéltem mindkét klubbal, ebből az jött le nekem, hogy jövőre mind Vasas SC, mind Bp. Stars lesz a szupermini korosztályban, előbbi edzője Szajbert Krisztián lesz
@kerusz: Hát ezaz. De itt nem esik szó _külön_ jégkorongbérletről, ezt hiányolom.

@F. Kapus: Aha, akkor a félinformációk és rosszul megfogalmazott mondatok elegyéből keletkezik a pletyka.
@gumikigyo: Szabó István szemmel láthatóan nem kívánta kiteregetni a szennyest. Ha érdekel a történet az egyik érintett szemszögéből, kérdezd Gyimát.
@F. Kapus: Én úgy tudom, hogy Krisztián a Stars szupermininél lesz vezető edző.
@Imam Khomeini: Szinte napi kapcsolatban állok a Gyimával ismerem az ő véleményét.Viszont ne haragudj de ezt a mondatodat ( Szabó István szemmel láthatóan nem kívánta kiteregetni a szennyest ) felettébb komikusnak tartom, ismervén az elmúlt 1-2 hónap és az előtte lévő 2-3 év eseményeit.A bővebb véleményemet nem írom le mert örökre kitiltanának az oldalról + 100 évig pereskedhetnék a zárójelben említett "úri emberrel"
@Star&stripes:
F. Kapus információi helyesek, mind két csapatnál edzősködni fog.Jó szakember megfogja oldani.
Gyerünk gumikígyó,lássuk a mérges fogak mögé bújó hosszú nyelved.
Nem tudom mi van a háttérben, de gondolom pénzről van szó. Nekem a Vasas név a hokiban olyan idegen, mint ha Magyarország neve mondjuk krikettben :D

A név nem minden, ha lesznek jó játékosok, légiósok, akkor felőlem hívhatják magukat Postás SE-nek is.:D

Én inkább azon aggódom, hogy milyen lesz az erőszintjük, ami képviselnek. Elment sok válogatott játékosuk, és az érkezők...? Arról nem hallani semmit sem.

Aztán nehogy az legyen, hogy az eredménytelenség miatt nem kell Vasas hoki...ettől félek.
@gumikigyo: Nem komikus kijelentés ez Szabó Istvánról, hanem szomorú. A vakhiteddel nehéz mit kezdeni.
@F. Kapus: Sziasztok Kommentelők!
Kérlek adjatok egy kis időt még a Budapesti Sztárok Utánpótlás Egyesület elnökségének, hogy szétfújják a ködöt, ami néhány embernek, itt is, és az egyesület háza táján is elhomályosítja a szemét!
Az utánpótlás egyesületnél most csak annyiban szól a dolog a pénzről, hogy legyen amiből kifizetik a jeget, az edzőket, a gyerekek versenyeztetését! Szó sincs belapátolt, és kilapátolt pénzekről. Az elnökség tiszta, átlátható pénzügyi tervet, kiszámítható szakmai fejlődést, és emberi légkört kíván megteremteni, ami a szülőknek sem rossz, de a gyerekeknek egyenesen elengedhetetlen!
Lehet a Bp. Stars-t utálni a múltja miatt, és elfogadhatatlannak tartani a Vasashoz való "közelítését". De egyet tudnotok kell! Néhány ember feltett szándéka, hogy a csapatot, a gyerekeket összetartsa, és továbbra is az utánpótlás egyesületek közötti viadal élmezőnyében tartsa!
Öröm nézni a gyerekekt a jégen, és szomorú olvasni néhány kommentet itt!
De hiszen mindannyian a jégkorongért vagyunk itt! Vagy nem?
Szép napot mindenkinek!
Hajrá HOKI!!!!!! :-)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit.:
MAC Népstadion (~200 fő), Budapest Sztárok SE (~150 fő), Újpesti TE (~150 fő), Pesterzsébeti Farkasok (~150 fő), Dragó Skorpiók (~150 fő), FTC (~60 fő), Budai Bocsok (~70 fő), Gepárdok JSE (~70 fő), MTK (Üröm és átigazoltak ~70 fő), Pólus Pingvinek (~50 fő) Jégkert SE (~20 fő). A számok becsültek, de nincsenek messze a valóságtól. Az igazolt versenyzők több mint 50 % budapesti.
@munkagep:
Szerintem 500-1000 néző jobban mutat egy 1500 fős csarnokban, mint egy 10000-es focipályán.
Minden tisztelet azoké, akik igyekeznek a gyerekekek sportolását elősegíteni,a finanszírozási oldalról. Mindenki a saját gyerekének akar jót, ezeket az energiákat kellene csak megzabolázni, keretet adni nekeik. Csak a télapó dolgozik minden gyerekért egyformán, ne legyenek illúziók. De ez nem baj, hiszen mindenki profitálhat belőle, többet kevesebbet, mert ez csapatsport, egyedül nehéz.
A másik oldalon, meg sok az olyan szülő is, akinek a tagdíjért is könyörögni kell, pedig láthatólag nincsenek anyagi gondjai, akinek vannak, azokat persze segíteni kell. Sok egyesületnek van kintlévősége a szülőknél.
A legfontosabb a korrekt, naprakész tájékoztatás lenne, ami mindig a legjobb fegyver az okoskodással, ármánykodással szemben.
Tillasz: kösz az infót a nevezésekről( az up. fórumon van)
Szerintem ebben a hírben a legfontosabb dolog az, hogy a felnőtt csapat tulajdonosa lehetővé tette, hogy az ifi és junior csapat megmaradhasson, és ne kelljen a gyerekeket elküldeni.
Pedig ennyi pénzből szerintem simán meg lehetett volna tartani a kiöregedő válogatott játékosokat, és talán még néhány jó légióst is lehetett volna szerződtetni.
Úgy gondolom, hogy ezzel jó döntést hoztak, és talán egyszer majd a többi egyesület is inkább ezt az utat választja.
@fakukac20: Az elnökség nem összetartja, hanem éppen most zilálta szét a gyerekeket és edzőket!!
Az gondolom elég világos, hogy nem a szülők ködösítenek! Miért kell mindig az információra várni, ha nincs mit takargatni és nem kell taktikázni?
Lehet szövegértelmezési problémám van, de ezt nem értem:

A tulajdonosi kör ugyanaz maradt a Vasasnak egy fillérbe sem kerül projekt.A Starsnak ugyanazokkal a tulajdonosokkal, hogy lett financiális problémájuk? Főleg, hogy EBEL-ről beszéltek utána meg szponzorálták volna a többi Slohokej csapat útiköltségét is!
@gumikigyo: "DE MIBŐL?????? de ez nem az én feladatom,én csak hangosan gondolkodom és a tőlem telhetőket megteszem a csapat érdekébe. Takács Zsolt. HAJRÁ GYEREKEK, HAJRÁ STARS."

Ez az Zsolt! Ne csak hangosan gondolkodj, igy igyekezve megfelelni az elvárásoknak, hanem tedd a Tőled telhetőket.
Azt nem tudom elég lesz-e a MIBŐL probléma megoldására (ha ez annyi amit eddig tettél, biztosan nem).
Az is fontos, hogy amit tesztek, az ne valami vagy valaki ellen tegyétek mint eddig, hanem valamiért.
Ez a valami pedig, ne egy szűk kör érdekeit képviselje.
Ez a valami 200 gyerekről szól.
Kívánok tiszta szívből annyi sikert Nektek, mint amenyit az elmúlt kilenc évben élt át ez a közösség!
Akkor ha jól értelmezem, mostantól a Vasas SC jégkorong szakosztályának és a Budapest Stars Ice Hockey Clubnak semmi köze egymáshoz. Sőt, U8-as korosztályban kifejezetten riválisok. Ez lesz az igazi tudathasadásos állapot egy tavalyi Stars-szurkolónak: tavaly még Stars néven szereplő Vasasnak nem szurkolhat úgy, hogy "Hajrá, Stars!", mert az a Vasas riválisa...
Köszönöm a volt Elnök úrnak és a szponzoroknak azt amit ezért a csapatért tettek ez alatt a 9-10 év alatt.
@Pentele: Amint azt Kangyal is nemegyszer elmondta: a felnőtt csapat (Vasas-Bp.Stars, most Vasas) és az utánpótlás (Bp. Sztárok Egyesület) nem egy gazdasági társaság.

Külön vezetőség, külön kassza.

Az, hogy itt a sok ekézés kihatott az utánpótlásra is, hát nem épp szerencsés.

Remélem, elcsitulnak a mostani érzelmi-politikai szinten űzött érdekharcok szezonkezdetre.

@gabute: "Ez lesz az igazi tudathasadásos állapot egy tavalyi Stars-szurkolónak: tavaly még Stars néven szereplő Vasasnak nem szurkolhat úgy, hogy "Hajrá, Stars!", mert az a Vasas riválisa... "

Hát valami hasonló..
Budapest helyett felvehették volna a Debrecen, Pápa vagy Hódmezővásárhely Stars nevet itt Káposztásmegyeren. Abban lett volna perspektíva.
@quitz: Én inkább a Dunakeszi, esetleg Göd-Alsó Sztárz nevet ajánlanám :)
Egyébként van egy eljárás, hogy mikor lehet felvenni a "Budapesti" nevet.
Hát egy budapesti székhelyű sportegyesület ebbe mindenképpen belefér. Lehetne akár egy Budapesti Honvéd nevű egyesület is. :)
De ha itt vagyunk akkor még durvább a MAGYAR Testgyakorló...., MAGYAR Atlétikai... stb stb
Még nagyobban: EURÓPAi Unió
és a VILÁGbank, legfelül pedig az UNIVERZUM boxklub.

Azért minden bokorból nem leselkedik veszély.
@ob4: hácé ájemef! micsoda egy perverz vagy te! :)))
@vaze:

bedőlne a forint az egyesületbe:)
@ob4: tömegeket vonzana minden meccs! :)
@Imam Khomeini:Tudod minden ember hisz valamibe, de én csak olyannak hiszek aki hiteles, és az nem a Szabó István.Viszont "pártkatona" soha nem leszek de "olcsó zsoldos" sem aki lefekszik mindenkinek,tudod a KÍGYÓK nem ilyenek,nekik van jellemük.

@westend:kedves barátom én leírtam a nevem és nem bújtam a Nick-em mögé, nyíltan vállaltam a véleményem, te miért nem teszed ugyanezt ha már nyíltan fikázol.Ha akarod ütköztetni a véleményedet az enyémmel akkor H-P-ig 17-18 óra között a csarnokban megtalálsz,kíváncsian várom verbális érveidet.

@hokisap(u)ka: Tisztelt Ex Elnök úr gondolom szólíthatlak így. Válaszolnék ha megengeded.
1/" Azt nem tudom elég lesz-e a MIBŐL probléma megoldására (ha ez annyi amit eddig tettél, biztosan nem)."
Ha engedtétek volna biztos segítettünk volna,de mikor valaki picivel többet szeretett volna tudni akkor te beindítottad a ködgépet,ahhoz te nagyon értesz
2/"Az is fontos, hogy amit tesztek, az ne valami vagy valaki ellen tegyétek mint eddig, hanem valamiért.
Ez a valami pedig, ne egy szűk kör érdekeit képviselje."
Ez a ti stílusotok, ezért a mondat első részébe nem is akarok bele menni.
Viszont a szűk érdekkörről neked nagyobb tapasztalatod van ( Főszponzor, Mesteredző ,STB STB STB)nem kell részleteznem ugye?
3/Kívánok tiszta szívből annyi sikert Nektek, mint amennyit az elmúlt kilenc évben élt át ez a közösség!
Sajnos nem érzem őszintének ezt a sort tőled a történtek tükrében.
@gumikigyo: "Kígyót melengettem..."
Ugye ismered a mondást?
Azt, hogy Te mit érzel őszintének az a Te dolgod.
Mindenki magából indul ki!
Élj egyenes gerincel @gumikígyó :-)
@ob4: Vagy ha egyik sem, akkor esetleg el lehet nevezni a klubot Lakinger Béláról (lásd Moldova idevonatkozó novelláját)
Én csak védem a budapesti nevet. Igazából bp stars szupermini mini ek kölyök serdülő és vasas ifi junior felnőtt szurker vagyok. A szupermininél még a vasasnak is szurkolok majd.
és nem tudok olyan up klubot amit ne néznék csodálattal, hogy ebben a gazdasági helyzetben fentmaradtak, fejlődnek, remélem szebb idők jönnek, és mindenki vigyorogni fog.

örülök a moldovás dolognak, kávézacc meg minden.
@ob4: A "Budapesti" név védelemezését szerintem az Anettka-féle Budapest TV-nél kéne elkezdeni....

Amúgy nem akartam Veled vitatkozni, csak humorizálni próbáltam. Aki olvasta a novellát, az tudja miért.
@hokisap(u)ka: Tudod az idézetednek akkor lenne értelme ha valaha is egy tálból cseresznyéztünk volna,de vannak olyan dolgok amit az én gyomrom sem vesz be.Sajnos nincs értelme veled se beszélgetni se levelezni,ez most is kiderült 1db egyenes megnyilvánulásod sincs,részemről lezártnak tekintem veled a dolgot.Ja és egy ide vágó mondás a STARS részéről csak hogy én is írjak ilyet: " TE IS FIAM BRUTUS."

www.romaikor.hu/index.php?p=merenyletek_es_gyilkossagok&id=1669

Ha hiányozna az albumodból. :D
@gumikigyo: @hokisap(u)ka: A szennyesteregetésnak szabjatok öngátat, kérem. Mondjuk úgy, hogy egymásnak nem írtok többet ezen poszt alatt, köszönöm.
@gabute:

én vettem a lapot, csak tisztáztam nehogy, izé, tudod....:)
@F. Kapus: Ha elolvastad amit írtam láthatod ,hogy nem szennyest teregettem,csak szembesítettem az ex elnökünket tényekkel,és mint ahogy fentebb írtam részemről lezártnak tekintem ez az itteni szájtépést.
Azért ezt az "agonizálást" Kurkó elegánsabban oldotta meg!
A "VÉG" itt szánalmasabb,olyan jó magyarosra sikeredik!
@Fótitsz: most miért? olyan szépen elbeszélgettek.;)
@gumikigyo: Mit nem lehet megértened F. Kapus kérésén?
@Fótitsz: A remeknek gondolt párhuzam nem áll fenn, úgyhogy gondold végig még egyszer.
@kerusz: Gondolom nehezen megy még az olvasás. "és mint ahogy fentebb írtam részemről lezártnak tekintem ez az itteni szájtépést." Ezen mit nem lehet érteni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@Fótitsz: Némi kiigazítás azért szükséges.
Szó sincs agóniáról és végről. A hátrahagyott lékek befoltozása folyamatban. Most "bútol" újra az utánpótlás csapat.
@Hokianyu: Azt gondolom, hogy sok mindennel nem vagy tisztában, ez a stílusból, és a mondanivalóból is látszik. Én ma ott voltam a csarnokban és egy hangos szót nem hallottam, mindenki barátságosan beszélgetett a szülőtársakkal, edzőkkel, egymással, miközben a gyerekek, örülve egymásnak, hiszen a nyáron nemigen találkoztak, egymással játszottak.
Ójaj, kicsit elszaladtak az indulatok, talán pihenjünk, míg lecsillapodnak a kedélyek. Minden közösség életében vannak hullámvölgyek, melyek áthidalására nem feltétlenül a mások előtti vita tűnik a legalkalmasabbnak, "házon belül" kulturáltabban oldható meg minden probléma.

Egyébként messze nem látom olyan tragikusnak a helyzetet, az edzőtáborok zajlanak, szeptembertől új szezon, kész.

A felnőtteknek meg majd csak megpróbálunk valahogy szurkolni. Már ha maradnak a szezon végéig ennél a névnél:))
@Star&stripes: Sziasztok! Itt válaszolok, mert úgy érzem, itt van a helye! A Budapesti Sztárok utánpótlás Egyesület (Röviden Bp. Stars) kizárólag a Szuper-mini, Mini, Előkészítő, Kölyök, Serdülő korosztályokat viszi ebben a szezonban. A Bp. Stars, szeretne független honlappal a közönség elé lépni, ami azt jelenti, hogy a Bp. Stars jelenlegi honlapját nem az utánpótlás egyesület, hanem a felnött csapat (most már Vasas!) tulajdonosai működtetik.
Amint ez a honlap feláll, minden információt megkap azonnal mindenki, legyen az elnökségi ülés, edzők, mérkőzések, stb.stb. Valóban Szajbert Krisztiánt kérték fel a Szuper-mini, és a Mini vezetőedzőjének a Starsban, de ezzel együtt, valóban indul a Vasas Szuper-mini is!
Amennyiben a toborzómunka jól halad, nem lehet abból baj, ha több csapat indul jövőre a szuper-mini, vagy a mini korosztályban!
Egyenlőre nem azzal kellene foglalkozni, hogy ez a két állás mennyire összeegyeztethető, hanem azzal, hogy a gyerekek a Krisztián keze alatt, hová fognak fejlődni!
Beszéljük ezt meg egy év múlva!

Hajrá HOKI!
@fakukac20: Tehát a www.bpstars.hu lesz a Vasas SC honlapja és valami más a Bp. Stars-é? Elég érdekes.
@Hokianyu: Bocsánat! Az utolsó "költői" kérdésre elmaradt a válasz!
Az információ, ebben az esetben nem fegyverként használandó, bár most az elnökség ezzel többszörösen megvágta magát!
egy szerűen arról van szó, hogy a sok bába között egy kicsit elveszett a gyerek, azaz, nem mindenki azzal foglalkozott első sorban, hogy 220 szülő várja otthon a híreket!
Az elnökségnek nyilván a kommunikációt is meg kell tanulnia, hiszen ezzel eddig nyilván nem kellett foglalkozniuk!
Sajnálatos dolog ami a tájékoztatás hiányát illette az elmúlt hetekben, napokban, de talán nem jóvátehetetlen!

Szép estét Mindenkinek!
@OliBLOOD: Úgy gondolom, hogy ez csak átmeneti állapot lesz, hiszen a fent írtakból is teljesen egyértelműen kiderül, lassan a két csapatnak (egyesületnek, és zrt-nek) "semmi" köze nem lesz egymáshoz!
@gumikigyo: Köszönöm, az olvasás megy még. "csak szembesítettem az ex elnökünket tényekkel" - ez a tagmondat egyáltalán nem közömbös a vitában, és nem a vita lezárását célozza, bármit is írsz utána. Kb. ennyi, kösz a megértést.
Próbálok kiigazodni (leginkább) a szülői hozzászólásokon. Én értem, hogy nem akarják a szennyest kiteregetni, de gondolom a tény, az tény lenne. Jó pár dolgot nem értek. Ha ugyanaz a tulajdonosi kör finanszírozza meg az alsóbb és a felsőbb korosztályt, akkor mi miért történik? Várnak gyerekeket az alsóbb és felsőbb korosztályba is? Felsőbb korosztályban 2-3-4 éves szerződéseket kell aláírni, miközben még azt sem tudják ki lesz az edző? Véleményem szerint a Stars (Vasas) rendelkezik Budapesten a legjobb feltételekkel (legjobb edzőterem, legjobb pályalehetőség) ez nagyon jó dolog, de azért az edző személye lenne a másik legfontosabb. És ez még kérdés. Valamelyik szülő azt írja, hogy minden tiszta, és minden rendben van, (hurrá!) ő netán tudja, hogy ki lesz az edző ifi-junior korosztályban?
@hokifamily: "Valamelyik szülő azt írja, ................ ő netán tudja, hogy ki lesz az edző ifi-junior korosztályban?"
Szerintem aki szülőként most ide írt,az alsóbb korosztályt képviseli.A te kérdésedre szerintem Bill tud neked válaszolni.
@hokifamily: Ha jól emlékszem, Bill azt nyilatkozta, az új finn edző viszi a felnőtt-junior-ifi vonalat.
süti beállítások módosítása