HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kiss és Sándor visszatérhet az FTC-hez

2010.07.23. 08:57 Hblog

Két korábbi válogatott csatár érkezett a Ferencvároshoz, értesült az Üllői út 129. A 30 éves Kiss Gábor egyéves újpesti kitérő után írt alá a zöld-fehérekhez. A 34 éves Sándor Szilárd négy év szünetet követően térhet vissza, de vele még csak tárgyal az FTC. Hír még a szakosztály háza tájáról, hogy a szurkolók kiválasztották azt a mezt és azt a fejvédőt, a 3. számút, amelyben a csapat játszik a 2010/11-es szezonban. Hakan Nygren, a csapat új svéd edzője július 29-én érkezik Budapestre. A felkészülés augusztus 2-án kezdődik, a jeges edzésekre augusztus 9-től kerül sor Pesterzsébeten. Az FTC új igazolásainak száma 14-re nőtt, az eddigi 12: Majoross Gergely, Peterdi Imre és Pleszkán József (Vasas Bp. Stars), Borsos Attila és Horváth Gáspár (Dab.Docler), Bontovics Márton, Borbás Gergely és Hüffner Adrián (UTE), Dancsfalvi Norbert (HK Trnava, SVK-U20), Timo Lindström (FIN, RoKi, FIN-2.), Vitalij Gavriljuk (UKR, Berkut Kijev, UKR),  Chris Eade (CAN, Bad Nauheim, GER-3.).

129 komment

Címkék: kiss gábor ftc sándor szilárd

@fradigy: "hat most majd raszallunk a sztarszra, mar ha ez igy marad... :P "

Már megtörtént, sajnos.
Hajrá Kocka! :-)))
@fradigy: ja meg nyelvújító tudom-tudom ;)
valaki photoshoppolja már össze a mezt meg fejvédőt, hogy lássam please :D english is megvan ám ;)
ja jobb mint Latvia :D
@1885*: lehet hogy mondasz valamit .... Stars az új felnőtt csapat volt tavaly előtt alakult meg ...
Bakker, mi lesz itt amikor elfogy a zsé!!
@csillagoség: nem mondod :P szarkasztikus akartam lenni, de azért kösz, hogy felvilágosíottál.
Képzeld én még a K.Á. féle 2001-es Bp.Sztársz alakulására is jól emlékszem. Meg sok Fradista is :))))
@moszkvicssluszkulcs: odébbmennek 1 házzal, ahol majd akkor lesz.
@1885*: én csak azt tudtam hogy Bp Stars mikor emg alakult akkor csak utánpótlás bázis volt kölyöktől - juniorig ! Starsról nem igen halottam eddig csak amikor emg alakult a felnőttje !
@1885*: Ha már az UTE Hoki csapat nem lesz idén olyan jó mint tavaly akkor legalább a Foci csapat legyen sikeres Mészöly irányításával ...
@csillagoség: Ahhoz képest, hogy Kangyal 3 hónapja azt nyilatkozta, hogy olyan biztos az anyagi háttér, hogy a Vasas az EBEL-ben is indulhatna ( jegkorong.blog.hu/2010/04/05/akar_az_ebel_ben_is_indulhatnank ), elég sok játékos más csapatnál lát perspektívát. :(
@facsipesz: raszallunk, arra gondoltam hogy majd a Sztarsz lesz a "nagy hoki ellenseg" es nem az Uppe.
De mosolyogva mondtam es nem UGY ertettem :)

@1885*: irtam privat multko' nem kaptad meg vagy csak /dev/null-ba vannak iranyitva a fradisok? :)
@csillagoség: ajaj, na megpróbálom még 1x.

"csillagoség 2010.07.23. 13:11:49
Ahogy el nézem a legtöbben az UTE-ból és a Stars-ból mentek át a Fradiba ! Szokták mondani pénz beszél a kutya ugat! "

amikor a Stars "patinás" múltjáról beszéltem az volt a szarkasztikus megjegyzés, mert az valójában nincs nekik. :)
Hanem akkor ott volt lé, ezért odamentek. Mint annak idején 2001-ben az utánpótlás csapatoknál, az a téma is bőven ki lett már elemezve, most nemn részletezném.

Érthető vagyok?
@csillagoség: köszi, majd átadom Gézának /csak titokban mondom, nem vagyok egy focifan ;) /
@Egonájsz: jaj annyi mindent mondott már
@fradigy: várjál mingyá megnézem :D
@1885*: értem mit mondtál , hülye nem vok :d én inkább foci fan vok de már hoki fan is lettem :D Újpestet szerettem :D
@csillagoség: Halmozottan hátrányos helyzetű vagy akkor :(
@csillagoség: na akkor ezt most letisztáztuk :D az Újpest fociklub akkor volt barom amikor a Gézát egy ezüst után elküldték, aztán, hogy sikeres mélyrepülésbe kerültek, most hálistennek visszahívták.
én hoki meg poló.
Na ez is OFFF lett bocs mindenkitől, most nem én kezdtem ;) ;)
@peterszky: én azt mondom aki újpesti az újpesti aki fradista az fradista !!! Nem foglalkozok beszólásokkal ... Vannak azért értelmes emberek , de gyűlölni lehet a aki újpesti v fradista .. Van sok haverom aki fradista , és nem gyilkoljuk egymást!

Én azt mondom hogy ezzel a kerettel illik a FTCnek meg nyerni a MK-t vagy a MOL ligát!!! Hát az OBI az kérdéses a hogy a Volánnal mit tud kezdeni tuti azt kapja akárki a döntőbe A volánt az EBEL-ből vissza jön OBI döntőjébe !
Mondtam én, hogy a zöldek fognak még Kockának tapsikolni :) .
@forestjr: á, nézd meg a fradihokit, köpködnek rá rendesen ;) na jó nem mindenki.
@forestjr: És még jobb játékosként kapják vissza, mint amikor hozzánk került :)
(Forest! Amúgy ezen a télen mivel ütjük el az időt?)
@1885*: Á, lő két gólt és el is felejtik neki.
@fetyiszov: Alap! ;) Nálunk októberben jön a gyerek, szóval lesz mit csinálni :).
@forestjr: Kár, hogy Hetlert eltiltották, ő is mehetne Erzsébetre Hüffner hátvédpárjaként. Előttük meg rohamozhatna Kocka és Borbás, ahogy Újpesten is tették...
@forestjr: Gratulálok!
Akkor ezt sikeresen időzítette mindenki: Ti is, meg a csapat "gyengülése", hogy ne használjak erőssebb jelzőt.
@forestjr: füge komád is szeret másokat elvtelennek beállítani.
@forestjr: "Nálunk októberben jön a gyerek, szóval lesz mit csinálni :)"

Hurrá, gratula!
A csarnokbüfében lesz a tejfakasztó?:)
@fetyiszov: Köszi, ha egy kicsit önző vagyok, akkor igazat adok, ha már meg kell történnie, akkor inkább most legyen gyenge a csapat :) .
@facsipesz: Ja, és természetesen köszönjük a gratulációt!
@szorgalmas: Az elvtelen azért egy kissé kemény kifejezés, nem konkrétan erre gondoltam. Repkedtek itt anno olyan felelőtlen kijelentések, hogy Kocka sose fogja újra felhúzni a Fradi-mezt, ami mégis meg fog történni (persze adott a lehetőség előttetek, hogy mégse). Ezért az első meccsén biztos jót fogok mosolyogni, ez a kis örömöm lesz körülbelül az idei hokiidényben.
Sajnálom hogy Kiss visszamegy. Én megkedveltem újpesten.
És röhejes ez a gyerekes nyivákolás, amit itt egyes fradista művel vele szemben...Nőjetek már fel
@freddyD:

Vannak iratlan szabályok a sportban,amiket be kell tartani.Bontovics képes volt erre és egy bántó megjegyzést nem kapott sem tavaly,sem most,hogy visszaigazolt. Kiss viselkedése nem volt Fradistához méltó,lehet nálatok Újpesten k*rva mindegy az emberek hozzáállása,de nálunk nem. Ez nem gyerekesség kérdése, hanem elvekről van szó. Kár,hogy ezt nem bírod felfogni...
@Fradi-Mate: Újpesten sem mindegy, esetleg adjatok neki még 1 esélyt.Legalább egy kicsikét. Ha már úgyis ott lesz.
@1885*: Csabait is elküldték volna már a legelején és milyen hamar megváltozott róla a véleményük. Ez lesz Kissel is.
@Fradi-Mate: Elvekről van szó, ettől függetlenül zöld-fehérben fogja idén lőni a gólokat, nem kevés taps kiséretében. Sajnos a klubhűség mint fogalom lassan kihal a sportból, ezzel most ti is szembesültök. Mondjuk abban igazatok van, hogy viselkedhetett volna méltóságteljesebben.
Mindenki a lelátóra! Pénz... majd meglátjuk!Ráérünk majd akkor sírni,amikor kell!
El sem fognak férni a padon...
@OliBLOOD: Na azért Csabai belépője még nekem is necces volt, nem azt sejtette, hogy ekkora bevásárlás lesz belőle. Lehet csak rosszul fogalmazott. Kocka kicsit más szitu, állítólag előbb mutogatott, utána volt a transzparens, én meg csak a transzparenst láttam. Mindennek van legalább 2 oldala, azért gondolom, hogy mindenkinek jár még egy esély.
Meglátjuk mi lesz...
@forestjr: Igen, én is jobban szerettem amikor nem volt ez a szezononkénti népvándorlás. Sajnos ez van.
off: Csatlakoznék, én is gratulálok az utódhoz :)
@freddyD: Hidd el, ezt én is sajnálom. :-)
Ha jársz rendszeresen jégkorongra, akkor biztos emlékszel arra is, amikor a nálunk játszó Szergej P. egy laza ujjmozdulattal orális szexre csábított titeket. És bár nálunk játszott, és bár nektek mutogatott, mégsem tudtam jóízüen nevetni. Nem sportemberhez méltó viselkedés. Ráadásul a következő szezon előtt a Megyeri úton edzett... Azokra a reakciókra kíváncsi lettem volna.
Szerintem egyébként ez is két különböző eset. Szergej nem játszott előtte nálatok, nem választottátok meg ti, a szurkolók az év játékosának, nem szerettétek. Hogy esne neked, nektek, ha Borbás az első Fradi-Dózsán elküldene titeket az anyátokba kaján vigyorok közepette, minden egyes gólja után pedig a kispadotokra mutogatna? Utána pedig kussban fogadjátok vissza, különben renitensek vagytok.
Mondjuk megértem azt is, hogy mérges volt a Clubra, az edzőkre,a vezetőkre, talán a játékosokra. De ránk? Ránk, akik pár hónappal előtte még a tenyerünkön hordoztuk és szomorúan kellett konstatálnunk, hogy elhagy minket?
Van a szakma, miszerint remek játékos. Ezt eddig sem vitatta senki. És van a gerinc, a szív (ami a Ferencvárosnál hatványozottan előtérben van), ami szerint nincs helye még a csarnok parkolójában sem.
Talán Csabait és hogy el akaruk üldözni nem te emlegetted, mégis most reagálnék erre. Idejött hozzánk valaki, akinem semmifajta ferencvárosi kötődése nincsen és csak annyit tudtunk róla, hogy a nem túl szimpatikus volánnál dolgozott 10 évig. És egy olyan nyilatkozattal kezdett, mely szerint a felnőtt csapatunknak vége. Annak a csapatnak, amiért sok mindent megtettünk már, és amely csapat értünk is sokmindent megtett már. Óriási közhely, de mi tényleg a második családunkként tekintünk a szakosztályra. Majd jött egy ankét, amin kifejtette Gábor az álláspontját, elképzeléseit. "Természetesen" ezután is fenntartásokkal kezeltük és kivártunk. A tettek beszéljenek a szavak helyett. És beszéltek. És jó viszonyt is ápolunk vele.
De ő ezelőtt nem tartozott hozzánk, soha nem láttam még volán meccsen minket szídni, vagy egyéb helyzetben degradáló módon viseltetni velünk szemben. És így könnyebb valakinek esélyt adni, mint annak, aki elárult minket.
Kocka eljátta a bizalmat, örökre. De természetesen semmi nem mehet a csapat rovására. Mi visszafogadni soha nem fogjuk. És igazából az érdekel a legkevésbé, hogy ezért mondjuk egy dózsás hülyének néz. :-)
Csak azt kivánhatom, hogy soha ne érezzétek azt, amit mi.

Szilu! Isten hozott!
@1885*:
persze,megkapja az esélyt. Hidd el,ha keményen küzd és látni rajta az akarást elillan a drukkerekből az indulat,amit irányába éreznek. Csak az az egyetlen probléma,hogy a múlt megmásíthatatlan. Mindig fognak emlékezni a viselt dolgaira,hiába fog mondjuk egy remek szezont produkálni,maximum halványabbá teszi azon emlékeket.
Én pl soha nem várnám el(nem is várom) Borbástól,h ugrándozzon egy Újpestnek lőtt gólja után,mert ezzel saját magát minősítené és azokat a szurkolókat bántaná meg,akik kitartottak mellette jóban-rosszban. Az egy dolog,hogy ki hol játszik és más az,hogy hova húzz a szíve.
@Fradi-Mate: Tudom, egy korlátolt hülye vagyok, de én nem adok neki semmilyen esélyt.
Életemben nem láttam zöld-fehérben gólnak így örülni. És akárhányszor fog gólt lőni, mindig ez fog az eszembe jutni.
De talán már túl is ragoztuk.
@KrisztiFTC:
Megértelek teljes mértékben. Csak gondolj bele, ha szarul érzi magát itt,szarul fog játszani- lehúzza a sorát és csak a pénzt viszi el.
Én sem fogom elfeljteni,amiket csinált,de nekünk meg a klub érdekeit kell néznünk. Ha egy Mol liga győzelemre esélyes csapathoz ő kell a vezetőség szerint,akkor nem tudunk mit tenni...Első körben szerintem nekünk kell nyelni egy nagyot és megnézni,h Kocka mit akar most tulajdonképpen. A pénzért jön-e vissza vagy azért,h bizonyítson...eléggé szar ez a helyzet...
@Fradi-Mate: Most erre mit mondjak? Ő belegondolt abba, milyen szar volt nekünk?
Egyértelmű, hogy a Ferencváros az első és nem is mondtuk, hogy ártani szándékozunk a csapatnak. Az önző lenne. Csak annyit mondtam, hogy nekünk felesleges bizonyítani, mert már soha nem fog tudni.
Más parasztságot is háttérbe raktunk már a klub sikerei érdekében. Most sem lesz ez másképp.
@KrisztiFTC:
Persze,világos. Nincs mit bizonyítanunk,ez tény.
Az meg legyen az ő baja,hogy egy suttyó volt,mert csak az édesapjára hozott hatalmas szégyent. Később erre visszagondol,hidd el nagyon szarul fog esni neki.
@Fradi-Mate: Én már csak a szezonkezdetet várom, hiányzik a jég illata! ;-)
Igazán nem akarok "ünneprontó lenni, de egy apróság még hátra van... A sok jó játékosból még csapatot kell építeni...
Magyarázkodás.
@forestjr: Mit és miért kéne magyarázkodnom? :-))) De tényleg.
@jacint70: Nyílván. De mindentől függetlenül mindig izgatottan várom a szezon kezdetét, mert jég nélkül nem élet az élet.
@KrisztiFTC: Te írtál nemrég egy ötvensorost, Csabait el akartátok üldözni, Kockát nem akartátok többet zöld-fehérben játszani, egyik se sikerült, érthető, hogy meg kell magyarázni. Erre gondoltam. Tényleg rosszindulat nélkül.
@KrisztiFTC: Nemrég Te írtál egy ötvensorost, mert Csabai se ment el és Kocka is visszatért (ennek az ellenkezőjét akartátok). Persze értem a szitut :) .
Ha elküldené időben a rendszer, az fair lenne, és nem kellene újrafogalmazni... :D
A tények ismertetése szerintem nem magyarázkodás.
Nem jégkorong, de berkit nem sikerült időben eltávolítanunk (most sem hiszem, hogy bármi közünk is lenne ahhoz, hogy elment), mégsem magyarázkodott senki.
@KrisztiFTC:
Ne is mondd. Alig várom,hogy a csapat kikorizzon a jégre és elkápráztassanak minket :)
@KrisztiFTC: Maradjunk annyiban, hogy kurva nagyot változott a helyzet, és alkalmazkodtatok hozzá. Persze ez nem gond.
Még nem kezdődött el a szezon, majd nézd meg, mihez és milyen mértékben alkazmazkodtunk. :-)

Természetesen nem vagyunk fogyatékosok és mindig a club érdekeit kell néznünk, különben csak kárt teszünk.
@forestjr: Nem feltétlenül mindenki olyan mint az átlag.Azért mert ti mindenkit befogadtok nem ebből kell kiindulni.
@forestjr: Most már csak azt kéne elérni, hogy mindenki úgy szurkoljon, hogy a 10 éves gyereket is ki lehessen vinni. Kérném azt a maréknyi lelkes ultrát, hogy ha a klub összeszedte magát próbáljanak Ők is megújulni.
@KrisztiFTC: Hozzászólásaidból ítélve egy normális lánynak tűnsz, tisztelettel kérlek próbálj hatni a barátaidra,társaidra hogy ezek a gyerekeknek ne a káromkodások garmada jusson. Köszi
A Kocka el van vetve? :)))
Most nézem a Sport1-en a heti helyzetet, és Spiller Pista arról beszél, hogy vészhelyzet esetén egy elsőosztályú csapatnál bevethető lesz 3. kapusként.
@szorgalmas: Rendszeresen visszatérő fájdalmat okoztam neked ezzel, vagyis sikerült érzékeny pontra tapintanom.
Jó rágógumi, sokáig el lehet rágcsálni rajta.
@zsolt007: Hány játékost is igazoltatok eddig? A fradi lett a "népek olvasztótégelye", de te azért ringasd magad abba a tévhitbe, hogy nem vagytok átlagosak.
@w21: Anarchiában élünk, nem akarok én hatni senkire. :-)
Egyébként 10 évnél fiatalabb gyerkőcök is rohangásznak körülöttünk minden meccsen.
A tv-ből, a sok igénytelen műsorból sokkal több káromkodást össze lehet szedni, mint egy meccsen.
Mi is innen tanultunk:-)))
@KrisztiFTC: Felejtsd el.........
@Fugeute: Ettől még egy Borbást nem érzek sajátomnak, Zsoldos, de előbb elfogadom mint egy Kockát.Mondjuk titeket sem ételek, ti orálisan kielégitetek mindekit akihez közötök volt.Nekem többet nem kéne pl egy Borbás sem
@w21:Úgy gondolom hoki meccsre bárkit ki lehet hozzni.Azt felejdsd el, hogy átvesszük az amerikaii stílust.Kizárt dolognak tartom,hogy a ferencvárosi jégkorog tábor bárkit is távol tatott eddig ettől a sportól
@Fradi-Mate: Ok, így korrekt.
Egyetértek,sok mindenben ;) hát Borbástól én sem várok hasonlót, sőt személy szerint nagyon nagyot csalódnék benne, ha hasonlót tenne. De remélem erre nem kerül sor. Olvasva nyilatkozatait, nem is fog.
"csak az édesapjára hozott hatalmas szégyent. Később erre visszagondol,hidd el nagyon szarul fog esni neki. " ebben in egyetértek.

"Csak gondolj bele, ha szarul érzi magát itt,szarul fog játszani- lehúzza a sorát" -ebben is :)

@zsolt007: Nagyszerű eszmefuttatás, de engedd meg nekünk, hogy eldöntsük, hogy ha sor kerül rá visszafogadjuk-e Borbást vagy sem, oké? Ja ha majd gólt lő azért megtapsolod a "Zsoldost"?

Viszont ennek alapján mégis ki játszhatna nálatok??? Ahogy elnézem még Jánosi sem, ő is játszott a "Dózsában".
Ki nem zsoldos az érzékeny erkölcsi nézeteid szerint?
@zsolt007: Pedig igen. Az elmúlt sok évben csak egy balhéra emlékszem Fehérváron, akkor éppen a Ferencváros szurkolói balhéztak. Rendőrök befújtak, csarnok kiűrít. Vannak olyan gyerekek, akiket azóta nem engednek ki jégkorong meccsre.
Arról már nem is beszélek, hogy legutóbb hogyan inzultáltátok a 7 hónapos terhes feleségemet verbálisan.
Na mindegy. Remélem Gábor sikeres lesz ebben is és végre nem kell átgondolni, hogy ki merjem-e vinni a gyerekemet meccsre, ha a Fradi a vendég...
@Licsimi: Jobb vagy mint az RTL Klubb vagy a tv2, 6-7 éves sztori amihez semmi közöm nem volt, azóta volt 8 millió meccs a volán kettővel vagy épp a volánnal és történt bármi.NEM.
@Licsimi: Szerintem ne hozd, mert megesszük másnap reggelire.
@zsolt007: Negatív. Szopkodásban verhetetlenek vagytok, Krinó is egyből a szívetekhez nőtt, amint magára húzta a zöld mezt. Az elmúlt évek sikertelenségében egy kapaszkodótok volt, a tévhit, hogy legalább a szurkolóitok különbek, mint a többiek. Ez mentálisan átsegített titeket a nehéz időkön.
Most, hogy a pályán lesz eredmény, gondolom a lelátón is inkább ez lesz a téma.

1885, pontos, fogós kérdések, én is várom a válaszokat. Nem lennék meglepődve, ha nem születnének meg.
@Fugeute: Savanyú a Szőlő.Megtapsolok mindenkit aki a csapatom sikeréért hajt, de szopkodni senki nem fogja.Azokra a játékosokra akik a szarban itt voltak mindig máskép tekintek.Itt főleg azokra gondolok akik a legjobb eredményt produkálták anno az újpest junior csapatában!
@Fugeute: :D vannak ilyen kérdéseim ;)
pl. hónapokok óta várom valamelyik sztárszos hozzászóló válaszát aki kioktatott, hogy bezzeg náluk nincs tömeges eligazolás, megkérdeztem, mi a titkuk?
Lehet, hogy már ő se tudja :D :D

@zsolt007: annyira savanyú, hogy nagy savanyúságomban itt van az utolsó bajnokcsapatotok névsora:
Bajnokcsapat 1996-97
Hudák Gábor, Dragomir György, Kóger István, Salamon Jenő, Svasznek Bence, Farkas Norbert, Ancsin László, Hegyi Zoltán, Jevgenyij Csizmin, Kiss Tibor, Milan Stas, Alekszej Iszakov, Kaszala János, Stepan Sommer, Horváth Csaba, Sofron Attila, Sándor Szilárd, Szuper Levente, Juhász Zsolt, Mészáros Miklós, Pindák László, Hajdú Levente, Dobos Tamás, Majoross Gergely, Kocsis Nándor
Edző: Gold Róbert

gondolom színtiszta Fradinevelés, Zsoldosok egy szál se. Gratulálok!
@zsolt007: Szerintem nem volt olyan régen, azonkívűl én ott voltam ezért maradt meg ennyire, valamint tényleg van a családban olyan, akit azóta nem engednek ki a szülei a jégpályára...
@Licsimi: 2005-ben volt a dolog
de mondjuk arról valahogy mindig elfeledkeztek, amikor fehérváriak támadtak meg Fradistákat, vagy arról, hogy rendszeresek a mutogatások, beszólogatások a részetekről.
@1885*: szerintem világosan leírta zsolt007, hogy megtapsol mindenkit, aki a csapat sikeréért hajt, és azt is, hogy azok a játékosok más kalapban esnek, akik a sz*rban is itt voltak

szerintem nem olyan bonyolult ez
@E11: Miii? Én ott ültem a kanyarban. Megjöttek a fradisták és mindenkibe belekötöttek, akin volán mez volt. Mutogatások mindig is voltak, lesznek. Amig 15-17 éves kisgyerekek gyalázzák a Volánt, hogy hol volt 15 éve, meg stb., addig ezen nem kell csodálkozni. (persze ezek közül sok még az apukája zacsijában lötyögött akkor) Fehérváron családi esemény lett jégkorong meccset látogatni. Nincs szükségünk balhékra!
Most komolyan! Aki nem mer ma Magyarországon kimenni egy jégkorong mérkőzésre (nem meri kivinni lányát, feleségét, anyósát, kiskutyáját, stb) az sürgősen forduljon orvoshoz. Még a legkompexebb szorongási tünetek is csillapíthatóak, nem kell ezekkel feltétlenül együtt élni. Jobbulást!
@E11: szerintem meg egy konkrét kérdésre jött egy amolyan "PC" válasz. Megtapsolok mindenkit aki a csapatért blablabla.
Az volt a kérdés, Ki az aki nem ZSOLDOS a hihetetlünl magas erkölcsi nézetei szerint.
Egy név is elég lett volna.
Nem bonyolult, valamelyikőnknek szövegértelmezési problémái vannak, nyilván nekem.
@zsolt007: Tudom, hogy tök feleslegesen írom, mert nem fogok meggyőzni senkit, de jólesik néha csak úgy írogatni. Tehát.

Laikusként többször is megfordultam a tavalyi szezonban a Fradi hazai szektorában, így testközelből láthattam, hogy pl. a kisgyerekes apuka a fia mellől teliszájjal kurvaanyázza az ellenfél játékosait. Másokat sem nagyon zavart, hogy - amint azt KrisztiFTC is megjegyezte - apró gyerekek is vannak a lelátón. Ez kb. 20-30 szinte folyamatosan mocskolódó, lepedőre "szépeket" firkálgató szurkoló lehetett, illetve a többi 30-40, elszórtan "intelligens" beböfögéseket hallató személy (némelyek erősen illuminált állapotban).

Summázva a dolgot, a fórumokon és a meccseken magát kifejezetten összetartónak beállító tábor egyes tagjainak elhatárolódása sajátjaiktól nekem néha sántít. Mind jól tudjuk, hogy a Fradi-meccseken hallható stílus és az ún. "amerikai" nézői normák között van egy igen vastagon kikövezett középút, csakhogy ezt nemigen hajlandók elismerni azok, akik azért imádnak meccsre járni, mert valahol végre jól kiélhetik állatias mivoltukat.

Mellékszálként megjegyezném, hogy beszélgettem már nem egy emberrel, aki a Fradi-meccseken kifejezetten hiperaktív, amikor az ellenfélre kell átkokat szórni, majd civilben nemcsak letagadja ezt, de még rákezd, hogy "azok nem mi voltunk, hanem az a 15 hülye fiatal". Hát persze.

Most jöhet az, hogy "bezzeg a többi csapatnál mi van".
@kriston27: Gondolom, téged is támadtak már meg egy "ártatlan" hokimeccs után megvadult szurkerek.
@Disznóvágási Feri: igen Feri, ezt telibe trafáltad! És mi lett a következménye? Elkezdtem rendszeresen korongmeccsekre járni. Persze bőghetnék otthon és a klaviatúra előtt. De annak nem látom értelmét.
@Disznóvágási Feri: "Most jöhet az, hogy "bezzeg a többi csapatnál mi van"."

Miért, mi van? Dunaújvárosban ugyanúgy káromkodnak, mint Fradi meccsen, a bátyám elég sokat van kint ott fradista létére, így tudom, hogy mi megy ott. És pl. neki az ottani barátai elismeréssel beszélnek a fradistákról.

Sajnálom, hogy nem ők szoktak a neten harcolni ellenünk :) Ők inkább a jégcsarnokban vannak.
@kriston27: Tehát meccsrejárásod okozatának a támadásokat tartod? Nem semmi motiváció. :) Nézd, ha Te is elismered, hogy egyes szurkolói körök részéről bizony jelentkeznek túlkapások meccsek előtt/közben/után, gondolom, belátod, hogy a józan többség nem kívánja kitenni a kisgyerekét hasonló veszélynek. Persze, kivételek mindig akadnak, de részükről nem jogos klinikai beutalót javallani azoknak, akik vannak olyan hülyék, és féltik a saját fiukat/lányukat vadállatok közé küldeni.
@peterszky: Igen, pontosan erre gondoltam. "Bezzeg a másik..." :)
@Disznóvágási Feri: Vadállatok. Egyre jobb vagy :)
@Disznóvágási Feri: jajj, ne fogd vissza magad, engedd ki ami kikívánkozik:)
@kriston27: Ugyan, ezt a blogot gyerekek is olvassák. Még a végén én is vadállat lennék. :)
@Disznóvágási Feri: Mondj egy olyan csarnokot, ahol mindenki kussol és tapsol mindennek, bármi is történik
@Disznóvágási Feri: Ha jol megvernek, talan meg penzt is raksz a hokiba:)
@kriston27: Bocs az elobbit neked cimeztem...:)
@zsolt007: Ide vonatkozott a vastagon kikövezett középút. Örülök, hogy figyelsz. :)

@Joegep: Itt idézném fel megboldogult Kőmíves Kelemenné önfeláldozó hozzájárulását magas Déva várának kivitelezéséhez, amely jó ötlettel szolgálhat a jövő jégcsarnoképítőinek és a sportág önfeláldozó szerelmeseinek. :)
@Disznóvágási Feri: Bocs a szóismétlésért, eddig terjedt a spontán szókincsem. :) (az egyik "önfeláldozó" helyett legyen "túlbuzgó")
@Joegep: ki tudja? idióta :)
Feri, én még olyat nem láttam jégpályán, hogy kisgyerekes szülőkre támadt volna bárki is. Verbális box van, más nincs. Az egyik legmelegebb, tetlegességig fajuló szitu Svájcban volt, de erről majd Zsoooltika beszámol, ha akar:)
@Fugeute: Csak az a kérdés hol, mert itten nem, de veled ellentétben ezt ő úgyis tudja :)
süti beállítások módosítása