HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ancsin János az UTE edzőjelöltje

2010.07.07. 17:10 F. Kapus

"Biztató tárgyalásokat folytatunk a Megyeri úti jégcsarnok tulajdonosával, remélem, rövid időn belül megállapodunk, és terveink szerint július végén, de legkésőbb augusztus első hetében beindul a jeges szezon" – tájékoztatta blogunkat Zsigmond Barna, az Újpesti TE szakosztályvezetője. Azt korábban sem titkolta a klub, hogy a vezetőedző posztját úgymond házon belülről kívánja betölteni, mint kiderült, a legfőbb jelölt a klub egykori legendás játékosa, a 48 éves Ancsin János. A csapat játékoskeretével kapcsolatos információkra még várni kell, a tárgyalások nemrégiben kezdődtek meg. "Mivel a jégpálya helyzete bizakodásra ad okot és a csapat jövőképe is körvonalazódik, optimisták lehetünk" – tette hozzá a sportvezető. A keretből eddig két válogatottszintű játékos távozott, erősítésről még nem érkezett hír.

40 komment

Címkék: zsigmond ute ancsin jános

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha az Újpest tudna hozni egy jó külföldi szakembert, akkor pár év alatt a fiatalokból jó csapatot kovácsolhatna. De gondolom erre sincs pénz, így marad a saját házon belüli megoldás.
Nem tudom mi a viccesebb. Hogy Ancsin már nem tudom hanyadszor újra edző lesz (bocsánat..."jelölt") vagy hogy júliúsban kezdik meg a játékostárgyalásokat...
Csak a címet olvastam el, de nagyot kellett nevetnem rajta
Jól tartja a közmondás, hogy legszebb öröm a káröröm. Örülök, hogy vannak olyan klubb(ok), ahol nincsennek olyen jellegű gondok, mint Újpesten. Remélem belátható időn belül talpra állnak, és ismételten lesz jó felnőtt csapatuk. Ehhez jó munkát, és sok sikert kívánok.
@Jégkorong: Én együttérzek Veletek! Voltunk már mi is a ceruza másik végén. Senkinek nem kívánom az érzést.
Nekem az újpest vezetői kicsit olyanok mint az mszp-s politikusok voltak, annyira de annyira ragaszkodnak a székükhöz és a poziciójukhoz
@zsolt007:
OFF
Azért ez nem mszp specifikus...
ON
Remélem a pálya ügy után erősíteni is tudnak, mert azért az senkinek nem lenne jó, ha pofozógép lenne az Újpest.
Két éve az Újpest bajnoki döntőt játszott...
@jacint70: Igen, csak az a baj, hogy azóta folyamatosan csökken a színvonal... :S
Robert Dever Miskolcon! Upsz...ez meglepetés.
@F. Kapus: ilyen gyorsan írtál egy cikket a hsz-emre? :)))))
"A csapat játékoskeretével kapcsolatos információkra még várni kell, a tárgyalások nemrégiben kezdődtek meg." Kivel akarnak tárgyalni? Aki számítana,az már mind elkelt... Vagy további 15-16 éves srácokkal akarják feltölteni a keretet? Két éve kabaré ami Újpesten zajlik,de ez most már inkább csak tragédia...Kíváncsi vagyok lesz-e mersze bárkinek is kiállni a vezetők közül a szurkolók elé? Imádom az Újpestet,imádom a jégkorongot,de lassan leég az arcomról a bőr amiatt,ami nálunk zajlik:(((
Kell ez Neked, Jani???
Ez az Ancsin egy katasztrófa. Nem kevés köze van az Újpesten kialakult helyzethez, hát most jutalmul még vezetőedző is lehet. Minden egyes, a hokiban töltött perccel a saját nimbuszát rombolja.

Sajnos, a részben új újpesti szakosztályvezetés abszolút amatőr módon viselkedik. Akár van csarnok, akár nincs, ha akarnak csapatot, akkor idejében tárgyalni kell a játékosokkal, mert különben így széthordják a játékosokat, ahogy ez most történt.
Kárpátok Gretzkyje újfent edzősködik újpesten... szép kis szezon lesz ez :D
Jó sokan fognak meccsre járni.
@fetyiszov: Röhögni.

Szegény játékosok, ők nem ezt érdemlik.
igy legalab biztos az utolso hely
igy legalab biztos az utolso hely
Az évek óta kötögetett bohócsapka elkészült.A kötögetők közül még maradtak, netalán még bojt is kell rá?
Remélem máshol soha ilyen társaság nem kerül a hoki közelébe.
Édes atya úr isten... azért ez már komolyan döbbenetes. Ezen kínjában már tényleg scak röhögni tud az ember.
Őszinte részvétem az Ute szurkolóknak, nem ezt érdemelnék...
Ezzel amúgy egy bajom van, ha nem lesz ott Pék mellette, most Ő fogja lehozni a kapust? :D
@Raon: Más nincs mint,hogy ezt megköszönjem.
@Mr. Whisky: Úgy gondolod, hogy csak ez az egy bajod lesz? Egyébként Pék mindenhol ott van, legfőképp pedig ott, ahol nem kéne.
@Uteapu: Fradi szurkolóként igen ennyi bajom lesz. A csapatom újra nagy lehet idén, az idei igazolások és az ankétok bizakodásra adnak okot...

Mi más gondom lehetne idén a hokimeccseken?
@Mr. Whisky: :D :D :D énekelhetjük végül is Jani bácsinak is, hogy hozza le a kapust! :D
@Edi a Sas: inkább valami tolókocsisat gondoltam dalolászás céljára, csakúgy mint ahogyan a régiek is tolták...
Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy a kevés hokicsapatból egy is a megszünés körül lézengjen,mégha ez a számotokra "oly kedves" UTE is. Én forditott helyzetben egy cseppet sem tudnék örülni vagy viccelődni.
@Uteapu: félreértés ne essék, nem kívánom a dózsa megszűnését. ezt már leírtam itt nem egyszer, hiszen a bajnokság nem létezhet Fradi-dózsa meccs nélkül!

Pusztán vicckategória ami nálatok már megy, Ancsin is leszerepelt már Pék is és még mindig ott lehetnek.
Nálunk lehet találgatni, hogy miért nincs olyan, hogy ankét...
@Uteapu: katasztrófa turizmus pszichologiája.
Igazság szerint a kapuslehozatalt Giblákkal, és távozása után mikor egyedül maradt egyedül is alkalmazta Ancsin, hol bejött hol nem.
Csak úgy a tényszerűség kedvéért.
@Mr. Whisky: Ez a mi keresztünk, amitől nem tudunk megszabadulni.A csapatotok alakulása sokat igér, kicsit irigy vagyok de Nálatok már "kitakaritottak".Nálunk még nem.Sok sikert.
@1885*: A kapuslehozatallal nincs probléma.A pillanat kiválasztása a probléma.Ehhez kevés ha egy tréner azt tudja, hogy a hokihoz korcsolya kell.
@Uteapu: tudom. "hol bejött, hol nem"
mondjuk Péknek aztán tényleg horrorisztikus megoldásai voltak ezügyben, arra akartam célozni, hogy lehet az jó is, csak lehet,hogy ez az üzenet nem ment át így írásban.
@1885*:Egy malomban őrölünk(őrülünk?).
Itt a példa, hogy jó játékos nem biztos, hogy jó tréner is lesz.Sőt! Itt biztos.
@Uteapu: "jó játékos nem biztos, hogy jó tréner"
Igen ebben maximálisan egy malomban./szerintem most inkább örlődünk / Régi igazság.
@Mr. Whisky: így akár azzal is meg leszünk elégedve, ha idén legalább egyszer megszorongatjuk a tökeiteket, és elpi...unk benneteket. Innentől csak nektek van vesztenivalótok. Nekünk minden pont ajándék lesz! Majd eljön a mi időnk is. Öt évig ti sem voltatok sehol. Csak abban reménykedem, hogy ez nálunk nem tart ilyen sokáig!
süti beállítások módosítása