HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ulf Weinstock a Fehérvár edzője

2010.06.03. 16:25 F. Kapus

Új játékrendszert és támadóbb szellemű jégkorongot ígér az új mester. Három év után visszatér Székesfehérvárra a válogatott Roger Holéczy, és új szerzemény a Dab.Docler fiatal hátvédje, Orbán Attila is. További két válogatott kerettaggal tárgyal a magyar bajnok, de Fodor Szabolcs és Szirányi Bence ügye még nem zárult le. A főszponzorral folytatódó együttműködés eredményeképpen az EBEL-ben továbbra is Sapa Fehérvár AV19 néven indul a magyar csapat. Az Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnok idén tovább bővül és korszerűsödik, jövő augusztusra felépül a második pálya is. Ezekről és további sok játékosról lesz szó a következőkben.

Az SC Csíkszereda előző évi szakvezetője lett a magyar EBEL-csapat vezetőedzője. Az 57 éves svéd Ulf Weinstock játékosként 125-szörös svéd válogatott, vb-ezüstérmes (1977), kétszeres bronzérmes (1975, 1979), olimpiai bronzérmes (1980), kétszeres svéd, egyszeres norvég bajnok. Karrierjének nagy részét a Leksandsnál töltötte. Edzőként svéd (Timra, Västevik, Linköping, Halmstad, Arboga), norvég (Stjernen, Mörrum, Frisk-Asker) és dán csapatoknál (Odense) dolgozott. A Timra és a Linköping az ő vezetésével jutott fel a svéd Elitserienbe. Az 1999-2000-es szezonban tagja volt a válogatott szakmai vezetésének. Az erdélyi csapattal tavaly a Mol Ligában negyedik helyezést ért el, a román bajnokságban a Steaua elleni párharcot 4-2-re nyerte. Új csapata hivatalos honlapján olvasható belépő interjúja mindenesetre jól rezonál a tavalyi történésekre, a sokszor bírált területekre koncentrál a svéd mester.

A legfontosabb, hogy ismét az első nyolcba kerüljön a csapat, mondta Ocskay Gábor szakosztály-igazgató az albavolanhockey.hu-nak. Hozzátette, a tavalyi teljesítménnyel a csapat magasra tette a lécet, ezt a hangulatot és a nézőszámot jövőre is meg akarják ismételni.

A korábbi hírekkel ellentétben idén a Fehérvár nem kínált szerződést Magosi Bálintnak, a dunaújvárosiak válogatott csatárának. Ellenben egy másik Dab.Docler-tehetség, Orbán Attila klubot vált. Mivel a junior korosztályból épp kiöregedő hátvédnek amatőr szerződése volt Dunaújvárosban, bár még van a két klub között rendezendő kérdés, a szabályok szerint nem tudja megakadályozni távozását nevelőegyesülete. "Jól éreztem magam Dunaújvárosban, mindent megkaptam, ami a felkészülésemhez kellett, de az EBEL és a Volán nyújtotta kihívásnak nem tudtam ellenállni – nyilatkozta blogunknak Orbán Attila. – Fiatal vagyok, rutinszerzésre van szükségem. Fehérváron a magyar válogatott legjobb védőivel lehetek egy csapatban, ha kiharcolom a helyem az EBEL-csapatban, akkor pedig egy A csoportos bajnokságban fejlődhetek tovább. Nem a pénz, hanem a továbblépés lehetősége érdekelt, amikor a klubváltás mellett döntöttem."

A válogatott másik fiatal hátvédjének, Szirányi Bencének a szerződése a Vasas Bp. Starsnál lejárt, még nem tudja, hol folytatja pályafutását. "Egyelőre a Starsnál sem beszéltem senkivel a folytatásról, nem tudom, számolnak-e velem és ha igen, milyen feltételekkel. A Volánnal tárgyaltam, de a szerződésajánlatot még nem kaptam meg. Egyelőre az biztos, hogy a nyáron Kanadába utazok, előző kanadai edzőmnél egy erőnléti edzőtáborban veszek részt."

Hetényi Zoltán sorsa kérdéses. Ocskay Gábor elmondta, a tehetséges kapusért a napokban bejelentkezett a menedzsere. "Mivel Hetényi hároméves szerződéséből egy év még hátravan, tájékoztattam, milyen feltételekkel távozhat, mert ez a szerződésében rögzített. Mint klubvezető bízom benne, hogy nem megy el, azt gondolom, nem akarnak a finnek pénzt adni érte. Ha mégis távozik, akkor fiatal magyar kapussal oldjuk meg pótlását." Finn források szerint továbbra is számolnak a Lahti Pelicansnál Hetényi Zoltánnal, de ők is jelezték, tartanak a tárgyalások.

A tavalyi keret magyar tagjai közül egyelőre egy távozó van, Vas János a svéd másodosztályban folytatja pályafutását. "A légiósok közül Ackeström, Martz és Satosaari nálunk marad, Bornhammarral még tárgyalunk. Négy kivétellel minden magyar játékosunkkal szóbeli megállapodás van érvényben a közös folytatásról. Ladányi Balázzsal csak azért nincs, mert külföldön nyaral. Sofron István, Kóger Dániel és Nagy Gergő is megkapta a szerződéstervezetet, de még nem adtak választ. Mihály Árpád ügyének végére június 15-ig szeretnénk pontot tenni. A további légiósok ügyében már új edzőnkkel, Ulf Weinstockkal közösen döntünk, természetesen sok függ attól, miként zárul Hetényi és Mihály ügye."

A két visszatérőről is kérdeztük a fehérvári klubvezetőt. "Holéczy és Fodor is úgy játszott a szezonban, ami alapján érdemesnek tartottuk, hogy tárgyaljunk velük. Holéczy az utolsó két világbajnokságon is meggyőzőt nyújtott. A tárgyalás és a visszatérés lehetősége felvillanyozta, így hároméves kitérő után úgy látjuk, tud segíteni, s mint mondta, ez neki nagy kihívást jelent. Fodorral nem zárult le a folyamat, lesz még megbeszélésünk, őt is érdekli, minket is, de a helyéért az új edzőnél kell megküzdenie."

A Fehérvárnál az EBEL- és a farmcsapat több mint negyven játékost foglalkoztat majd, akiknek hatvan százaléka fehérvári nevelés. Lesz átjárás a két csapat között. Mivel az EBEL-keretben 14-15 csatárral számolnak, nagy küzdelem lesz a bekerülésért. A farmcsapatba visszatér a Miskolcra kölcsön adott öt játékos, Bálizs Bence, Hajós Roland, Hetényi Péter, Maklári Erik és Tóth Adrián, akik hosszú távú szerződést írtak alá a Volánnál. Szintén Fehérváron készül majd Flinta Botond és Hegyi Ádám, de velük együtt Ozsváth Ádám is visszatér a Ferencvárostól. Szó van két külföldön szereplő ifjúsági válogatott, Meretei Márkó és Kovács Viktor hazatéréséről is, továbbá az ifjúsági és junior keretből is jócskán merít majd a farmcsapat.

Ondrejcik Rastislav hosszú sérülése után újra edzésbe állt, szeptemberben eldől a sorsa. Fehérváron folytatja pályafutását az ifjúsági világbajnokságon remeklő, 1994-es születésű kapus, Vay Ádám, aki még csak most nőtte ki a serdülő korosztályt, de máris 192 cm magas. Ha a teljesítményéről szóló kiváló hírek beigazolódnak, a felnőtteknél is számításba veszik majd. Utóbbi csapatban biztos, hogy szerepet kap majd az ifjúsági korúak közül Tóth Adrián öccse, Tóth Gergő is, valamint Árkovics Bálint. A múlt szezon során az FTC-ben visszatérő Rajz Attila végképp befejezte az aktív játékot, Fekete Szabolccsal nem számol a szakmai vezetés.

A korábbi hírek szerint az EBEL-szezon szeptember 10-én kezdődik. Az Alba Volán legalább nyolc felkészülési mérkőzést tervez. Augusztus 13-14-én az EHC München, azaz Pat Cortina csapata, 17-18-án az SC Csíkszereda játszik Székesfehérváron. Nagy valószínűséggel az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornával zárul a felkészülés, a Graz, a Vienna Capitals és az Olimpija Ljubljana lesz a vendég. A további tervekben osztrák, szlovák és szlovén ellenfelekkel szembeni meccsek szerepelnek.

Ezen a nyáron több mint 100 millió forintos felújítást végeznek el a jégcsarnokon, megoldják a klímatizálás kérdését, és energiatakarékos légtechnikai megoldást üzemelnek be. Emellett tovább bővítik a létesítményt. Az előző évben épített VIP-rész mellett egy szintén 120 négyzetméteres emeletráépítéssel kondicionáló termet építenek. Ezt a költségvetésből kapott sportági támogatás klubra eső 10 millió forintjából rendezik be, egy komplett modern edzőterem létesül ekképpen. Hozzáépítenek a csarnokhoz egy 70 négyzetméteres edzői szobát és az akadémia is kap egy új, 50 négyzetméteres öltözőt. A jövő évi tervek is jól állnak, 2011 augusztusában át szeretnék adni az új edzőpályát, amely teljes értékű, nemzetközi szabványméretű lesz. Hogy a csarnok melyik oldalában épül majd fel, még nem dőlt el.

130 komment

Címkék: fehérvár ebel ocskay weinstock

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gogosz: Nem kis dilemma, hogy inkább az EBEL - legalább annyi jégidővel, mint Tommi- vagy pedig a Lahti/Lahti farm, DE kapusedzővel...
Reszkess EBEL jön az ördögi, Fehérvári Cunami!

Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Az SCbol nem SHC lett?
@Szoljanka: Szerintem mindenképpen menni kell. Új impulzusok, profi körülmények. Ki tudja lesz-e még egy ilyen alkalom?
@veghist: "Mihály Árpád ügyének végére június 15-ig szeretnénk pontot tenni." ennél többre szerintem ne számíts:D (:
@gogosz: Menjen el, nagy lehetőség ez.
@bojl:Nekem nagy a gyanum h Mihaly Arpit jovotol tobbet fogom a Vakar Lajoson latni...:-)

@csatoimi: Csato urnak errol mi a velemenye?
@Mihaly Arpad the best: Még kell egy év a magyar válogatottsághoz.
@Borsy: Igen, mert a cikkben említett beruházás nem szól a lelátók bővítéséről, a furnér lemez mentesítéstől, a tócsák megszüntetéséről, a hering szindrómáról az álló helyeknél... Na mind1, ez is valami!

@Thomas_AV: Milyen logo-ra gondolsz? A mezre?
Ott van a Volánnak az Ördög emblémája, de a mezen is kb. 10x15-ös a mérete, és hátul lenn, a kutya sem látja. A DAB-nak jól néz ki, hogy ki kirakták középre, nagyban, de tőlem lehetne ott az AV is.

Fehérvári Ördögök?! Elég kevesen használják így...

Palkó szerintem marad, mivel én is úgy tudom, hogy nem megy már sehova.
Kógert, Sofit, Nagy Gergőt meg nem is értem, hogy miért nincs hosszabb távú szerződésük?
Esetleg azért, hátha elviszi őket valami külföldi klub? Ha nem ezért, akkor meg nagyon jó helyen vannak a Volánban!!!

Mihály Árpiról mehet a totózás!!

Peterdi visszajöhetne. Nem játszatták.... de nem tudom miért?!
@kerusz:
2010.04.29. 10:41 "Ha végbemegy a folyamat, jövőre HSC Csíkszereda néven indulunk. Célunk, hogy a román médiában is ezen a néven emlegessenek minket, hivatalosan is magyar lesz a csapat neve."
@Thomas_AV: Ez a cikk tévesen írja Holéczy kitérőjét. A helyes szám a hármas.
Palko a volán honlapon is fixnek írják, illetve az akadémia képbekerülésével jelezték, hogy számítanak majd rá, ha jól tudom.

Én szurkolok Hetényinek, hogy tudjon menni, mindenképp nagy lehetőség neki, már eleve az, hogy van kapusedző. És mintha valamelyik illetékes cikkben úgy szerepelt volna, hogy a nagy csapatnál számítanának rá első sorban a 2 hetes próbajáték alapján. Ha viszont a helyére magyar kapust akarnak, akkor szerintem Rajna Miki, bár Tommi mellett valószínűleg annyi jégidőt kapna, mint Hete még Szuper mellett, talán Tommi térdei miatt kicsit többet, de Rajnának is jól jönne az erősebb próbatétel. Mindenesetre anyarozs ez az oda-visszajárás a Volán meg a Stars között, bár személy szerint mindenkinek örülök. Szirányi vb-n mutatott játéka alapján max egy hónap alatt belerázódna, mindenesetre jó, hogy a védőknél is zajlik a fiatalítás.

Ami meg az edző szószátyárságát illeti, hát az SC edzőjeként nem rémlik, hogy olyan bőszavú lett volna, de lehet, hogy ez a közeg ezt hozza ki belőle. De már csak a játékos múltja előtt is emelem a kalapom.
@csaboti: végbement a folyamat, csak van aki ezt későbbre érti meg. :)
@csaboti: @csatoimi: gonosz voltam, mert SHC-t kérdeztél... ;)
hát nekem ez nagyon lightos ... kezdve az utánpótlás akadémia programtól amit Mr. Mindenhonnan Elüldözött és Kiátkozott fémjelez, meg hogy majd ez, meg az majd lesz, különösen a ráépített ultra modern fitnesz terem azzal a sok nehéz súllyal, de nem akarok gúnyolódni remélem értitek...bár reménykedtem hogy DIV 1 küszöbén eljutunk oda hogy legalább az élklubban lesz profi erőnléti edző (Callumon kívül nem igen van ehhez értő ember ma Magyarországon) de itt még mindig diploma nélküli edzőre van bízva ez a feladat.A szlovénok elleni meccsen kiderült, nem csak lassúak vagyunk hanem lelki terrort sem bírjuk , ezért kellene egy czihologus is és ezt nem viccnek szántam.A kapusedzői témát nem feszegetem, Zolikának pedig csak azt ajánlom vegyen tanácsot Martz től ö tudja hogyan kell Gáborbával üzletelni és érvényes szerződéssel csapattól megválni:)....Ettől függetlenül kívánok magamnak jó meccseket Fehérváron
@verado: a pálya állapotába még beleköthetnél..
Sikorcint újpesti létemre én is szívesen látnám Fehérváron. Ha már itt nem lehet.
Holéczyvel kapcsolatban van valami háttérinfó?! Életkor, pénz, vagy mindkettő? Sajnálom, hogy az "MOL-liga/OB1 Messi-je";)) távozik a Starstól...
@sean76: én is sajnálom, pláne, hogy pont Fehérvárra megy...
nemtom sikerül-e a Volánnak a 8ba kerülés a következő szezonban...
a kérdések a keret feltöltésével vagy erősítésével kapcsolatban még erősen nyitottak
@sean76: Ha már "Messiként" emlegetted, pont jó, hogy egy erősebb helyre kerül, nem? Neki mindenképp!
Peterdit várnám vissza!

Remélem a play off-ba bekerülés meglesz, és eljut legalább addig, mint most a Zágráb jutott!

Hajrá VOLÁN!!!!!

@ariza: Ennyire nem szereted a Volánt? Vagy mi az oka, hogy ezt mondod?
Hetének inkább a finn 6odosztály egy Myllys-szintű kapusedzővel, mint nyálazni a brét Satosaari mögött, aki egyébként is mindent megtett, hogy pattintsa. Csicsó bá meg ne legyen anyagias! : )))))
@Von Siebenbuergen: Hetéért pénzt kérne,Orbán meg ingyen kellene...! Nem fog beleegyezni Azari Elnök Úr! Minek játékost nevelni,ha a Volán "lecsap" a tehetségekre. Persze kihasználva a kiskapukat.
@Von Siebenbuergen: Hetéért pénzt kérne,Orbán meg ingyen kellene...! Nem fog beleegyezni Azari Elnök Úr! Minek játékost nevelni,ha a Volán "lecsap" a tehetségekre. Persze kihasználva a kiskapukat.
@Von Siebenbuergen: Hetéért pénzt kérne,Orbán meg ingyen kellene...! Nem fog beleegyezni Azari Elnök Úr! Minek játékost nevelni,ha a Volán "lecsap" a tehetségekre. Persze kihasználva a kiskapukat.
@Lacquo: Engem csak az lepett meg, hogy a Volántól már egyszer elküldték, aztán most mégis kell. Az EBEL-ben padot koptatni túl jó, úgyhogy bennem az is felmerült, hogy a mol-ligás farmcsapathoz kell a rutinja. (a hátteret nem ismerem úh. csak ötletelek)
félek, hogy nem lesz 8-ba jutás idén, ne legyen igazam, valahogy nem érzem kereknek a történetet...
@Lacquo: Nem éreztem tisztességesnek, hogy "lebuktak" az OB 1-be - persze, tudom, ilyenek voltak a szabályok.
@kiralyfi: esetleg azt nem erzed meg h ki nyeri meg az EBELt? hova sietsz, ez az elso lepes...

Pire szvsz tuti magyarorszagon mard.
@kiralyfi: A keret ugyan az mint tavaly, csak fel lett töltve a mol ligás csapat miatt, miért ne lenne meg a feljutás? Még jön 2-3 jó légiós, és kapásból erősebb is az egész keret
Kell egy olyan erős farm csapat, amelyikkel el lehet jutni a 4 közé a MOL ligába és a bajnokságban. Ezzel be lehet fogni a "nem jó hogy visszajönnek bajnokságot nyerni" átkozódok száját.
Gratula Vay Ádámnak! :)
Még emlékszem mikor először beállt a kapuba szupermini-mini edzésen.
Próbáltam kiüldözni onnan, mert elvileg nem kapus volt, de ő mindig visszament a kapuba! :)
@benö51: azokat a szajakat SOHA nem fogod befogni. Ertsd: ha a Volan azt mondana h jo, akkor nem jatszunk az OB1ben, akkor az lenne a baj kb :)
Emlekezz, mikor a Stars beerositett, azzabaj :)

Van baj eleg na :P
Idézet az NSO-tól:"Lehet, hogy a feleségem is velem tart majd, bár Csíkszeredában nem szeretett lenni. Eleinte úgy tudtuk, hogy Budapest két órára van Csíkszeredától, de amikor elindultunk autóval, két óra alatt csak a határig értünk el... De Fehérvárról tényleg csak egy órácska Budapest."

Hát nem egy agysebész a pali, azt sem nézte meg hova megy?
@pakero: a megye határ lehetett két óra. :)
@pakero: @csatoimi: két órára van...repülővel :-)))
Szerintem elég világos a keret! Nagy változásokat én nem várok. Egyedül a kapusposzt kérdéses, de szerintem az is marad a régiben. Értem én, hogy "magyar válogatott érdek" meg kapusedző stb., de ez üzlet, érthető, hogy ingyen nem akarja a Volán elengedni. Mondjuk kiváncsi lennék én arra a fene nagy szerződésre, ami a Volánhoz köti :) Rajna kevés lesz ide.
@poraszabolcs: nem ülhetett az első padban az iskolában, de mint edző nem rossz. Szezon végén komoly elemzést csinált minden játékosról, mindenkiről leírta még azt is, ki mennyit fejlődhet a következő szezonra, stb.
@csatoimi: Nem hiszem hogy hatalmas összeg lenne ez a lahtinak, kiváncsi vagyok megér e ennyit nekik hete, illetve ha szüksége az öreg enged e az árból...
@csatoimi: Szerintem sem rossz edző, kíváncsi vagyok, mit tud kihozni a Volánból.
@Picadili: igen, en is igy ertettem :)

@jegib: hat ha annyit nem er meg nekik, akkor kurvara nem gondoljak komolyan. szal Csicsobanal az igazsag. ingye a MAC is elvinne az OB2be :P
Ha valóban így fog dolgozni amiket mondott a nyilatkozátban, akkor közönségkedvenc lesz, ha ez mellé jó eredmény is társul, mennybe mehet, és végre nem egyszezonos edző lesz a csapat élén. Remélem valóban ezek az erényei és nem csak azt mondta amit az öreg hallani szeretett vna...
@fradigy: Igen ez nekem is megfordult a fejembe, hogy ingyen elvihetné akkro bárki, az pedig vicc kategória vna.
@fabot: elsőre pont nem az...
új volán logó. Igaz bég elég béta, de érdekelne a véleményetek. ez önszorgalomból készült, készül: www.gomoridekor.hu/volan_logo/log%f3003.jpg
@endreandras: Már megcsodáltam párszor innen onnan de még mindig marha jó :) Nem is értem mé nem ez...
@endreandras: Komplett mezt nem szándékozol tervezni csak úgy önszorgalomból? Monnyuk SAPA felirattal, hogy a hátszél is meglegyen :)
@endreandras: Csinálj egy olyan változatot, amiben nincs pajzs. Szerintem az nagyon jól mutatna (nem mintha ez nem volna pofás).
@endreandras: csak a csapat hivatalos nevét nem sikerült eltalálnod, nem baj másodjára menni fog :P
@Stommy: igen a sapa logót még el kell helyezni valahova.
@endreandras: meg fehérvár feliratot is, bár félek hogy ennyi szövegtől elveszik a logó jellege, de szerintem találok rá megoldás :)
@endreandras: Szerintem meg a logóba bőven elég, hogy 19. A logó egy jelkép, legyen egyszerű, de erőteljes. A tiéd ezért jó, főleg a pajzs szimbólumával.
Logóban nem kell szerepelnie a csapat teljes nevének. Melyik csapat logójában szerepel a teljes neve? Nem is tudnék megnevezni olyan csapatot, aminek szerepel a logójában a teljes neve.
@endreandras: es ha semmi felirat sem lenne? ahogy a DAB mezen is van a bika....
@endreandras:
Sztem k... akarom mondani nagyon jó logó! :D
Nekem sajna nem jelenik meg :(
@csatoimi: vagyis annyiért vihetik?
@sziszi_15: ezt kívánom, de nagyon sok a bizonytalanság szerintem, azon kívül ne felejtsd el, hogy kutya meleg volt tavaly bejutni(kellett a szlovén túlköltekezés is), és nem érzem (még), hogy erősebb lenne a csapat a tavalyinál...a csapat magja megint nem lett fiatalabb 1 évvel, nekem van némi fenntartásom, de még egyszer mondom, én is azt szeretném, ha minden sínen lenne, és sima rájátszás lenne...
@endreandras: tetszik! esetleg az ördögnek lehetne nagyobb, "sátánibb" mosolya és mondjuk hiányozhatna egy foga, jó hokis módra :-)de nagyon tetszik!
@fradigy: A tiétekben sincs benne a szponzor neve. :-)
@Scofi: Ha a kép helyett kis piros X jelenik meg, akkor klikk oda jobbal, aztán másolás és illeszd be word-be. Nekem is csak így működött.
@endreandras: Nekem tetszik nagyon! Pajzs nélkül lehet jobb lenne.
Egyébként mivel szükséges Mo.-n a telireklámos mez, és névadó szponzor, így nem tudom, hogy bármilyen formában megjelenhetne-e az Ördög/Fehérvári Ördögök/Alba Volán név/embléma a mezen. De a DAB meze nagyon jó, hogy ott a bika az elején. De jó lenne elkezdenének hasonlítani az NHL mezekre... még ha szponzorokkal is...

Ha az emblémába nem tetted volna bele az Alba Volánt(esetlegesen Fehérvári Ördögök nevet), akkor nem nagyon lehetett volna tudni, hogy most ez hova is tartozik, max. a 19 árulta volna el.
@nagypi: Köszi

Szerintem így jó ahogy van!
Nem kell bele se SAPA se Fehérvár

Gratula!
@Lacquo: az, h hova tartozik, az kiderul a hasznalat soran. azt ha a dabe a bika, a fradie a sas, azt sem onnan tudjuk h oda van irva, hanem mert az evek soran osszenott a csapattal a jelkep.
valahogy igy van ez a volan kisse elhanyagolt ordogevel is. vagy igy kene legyen.

en azt mondom, MEZRE VELE!

ja es sztem a PAJZS az KELL. kifejezo, keretbe foglalja stb.
@fradigy: én is azt szeretném, hogy "MEZRE VELE". Teljesen egyet értek veled, max. a pajzzsal nem! :)
@endreandras: Belekotyogok.
A pajzs - igy, hogy pereme van - kisse "sok". Vagy nem kellene, vagy csak vastag feher kontur.
Az ordog zsenialisan jo, de a hianyos fogazat remek otlet. Es esetleg a 19-es felkoltozhetne a mezre. Talan igy: teszt.rch.hu/foghijj.jpg
A betutipussal van meg bajom. Erdemes inspiracioert megnezni nehany kulfoldi csapat logojat.
avirto.files.wordpress.com/2009/05/dallasmaberickspri1.png%3Fw%3D500%26h%3D534
vagy www.usflagdepot.com/store/media/NFL.gif
Kivancsian varom a tovabbi verziokat!
@RCH: Szerintem is a az Ördög az ütővel zseniális!
Még egy kis finomítás kell. Esetleg meg lehetne próbálni hogy nem pajzs hanem egy korong van mögötte. Kicsit sok aza króm keret.
Én is gondoltam rá, hogy kéne egy teljes arculatot csinálni. És talán még végig is lehetne vinni a dolgot, elvégre mi csináltuk a hivatalos honlapot is. Bár ebből a szempontból nincs túl nagy jelentősége. Minden esetre, ha segíthetek szóljatok!
@RCH: a pajzs szerintem epp azert jo, mert keretet ad. erdekes nekem abszolut nem tunik soknak, na de izlesek stb.
a 19 a mezen viszont zsenialis, de a foghij igy hogy ek alaku keves. kell oda egy normalis fekete teglalap, h lassek h ki lett bxva :P

ami eszembe jutott az ordog ala, a pajzsformaba bele lehetne tenni az AV19-et igy siman roviditve. hogy magyarazzam... ugy h vegignyulik az AV19 a pajzson...
Ne gondoljátok, hogy szexuálisan aberrált vagyok, de nekem hiányzik az ördög farkincája! :D
@Skandinávia-mánia: :D:D:D:D

teny, h a pajzs jobbalso resze lehetne egy piros, bojtba vegzodo farok :P

szegeny endre, most csak kapkodja a fejet h MIVAN? :)
mi lesz a régi ördöggel? Nem lehet feltuningolni? Bár kicsit vicces figurája van...
Szegeny @endreandras!
Eloall egy ilyen remek otlettel, erre mi szetokoskodjuk :-)
De sajnos kibujik belolem a DTP-s es nem tudok nem belekotyogni.
@RCH: Az én szavazatomat megkapta :D
@RCH:
szám nekem is van rajzolni sem tudok így ide linkelek egy vidám ördögöt
www.grumpytico.com/wp-content/uploads/2009/08/devil.jpg
Örülök Holéczy-nek, csipázom a játékát. Ügyesen tartja meg a korongot és a bulikról ne is beszéljünk. Fodor helyett én inkább próbáltam volna Magosit csábítani, de majd meglátjuk. Remélem Mihály Árpi meg itt marad, mert ha rajta múlik és nem akkor.... :(
Sutyikám remélem te még nem láttad. :D
a Zalavári kabalát is utálod, most ezt kétdimeziósítani? :D :P
szóval ennél még a tavalyi szarok is jobbak voltak sztem.
nem, nem tudok jobbat.
Hokis logók csemegézésének tárháza ;)
www.sportslogos.net/sport.php?id=1
@Lazlee:
A Kicsi most az új autójáért rajong! A csapat most a második. De vállalta minden meccsre a sofőrséget. A nagylelkű...
Hát ez a hír....aludtam rá egyet....de ez szégyen!
...de látom...itt a lógó mánia elveszi a gondolatokat.
Roger. Ó:( Szirányi Óó:(
De legalább járhatok Stars-mezben Fehérvárra:)

Ma volt életem második jégkorongedzése.
Na jól van, most már elhiszem, hogy ez a világ legjobb sportja!
@facsipesz: ugye-ugye ?:)
Kikhez csatlakoztál ?
@nagypi: Hála neked már énis láttam, köszi! @endreandras: Marhajó lett, szerintem simán ki is lehetne rakni már most!
Érdekes lehet, hogy januárban kit látott a MOL Liga legjobb ötösének (ide SC-st nem jelölhetett):
Peter Sevela (Dab.Docler) – Marcel Petran (Újpest), Hegyi Ádám (Dab.Docler) – Azari Zsolt (Dab.Docler), Galanisz Nikandrosz (Dab.Docler), Kurt MacSweyn (Dab.Docler).
Thomas írta h nagyon rossz a világítás. sajnos nem értek veled egyet...nem rossz, katasztrofális és abszolute nem energiatakarékos. Ebben a szakmában dolgozom, villamos tervezésen, de például a VIP előtt lévő 2 izzós nagynyomású lámpák golyónyomot felületűek, ezt sztem mindenki tudja akinek volt biciklije, hogy sima tükör a legjobb fényvisszaverő felület. Múltkor kiszámoltuk unalmas órában, hogy ugyanennyi új lámpatesttel a világítás 2x ekkora fényértékkel üzemelhetne, közel fele ennyi teljesítményből. megdöbbentő...aki pl cserélni az izzókat, tudom nagyon jól kicsoda, hát elmondanám, h ami van azt teszik be, marhára nem figyelnek az azonos fényű izzók behelyezésére, ebből van a thomas által említett foltos hatás, ami baromi zavaró és elég gánytech benyomást kelt.
ezt nem okoskodásnak írom, hanem mert igenis értelme lenne lecserélni, mert őrületes pénzek mennek ki itt is...
@FRee: Hobbihoki az Icecenterben. Nem vagyok egy Palkovics, de még lehetek - mármint akkor, ha ő abbahagyja:)
A szerelésvásárlásnál mintha a fogam (inkább a teljes fogsorom) húzták volna, de minden pénzt megért. Olyan lendülettel kezdtem neki az edzésnek (hoki+kori felváltva), hogy vissza kell vennem, mert már a túledzettség határán egyensúlyozom..

Már csak azt bánom, hogy miért nem kezdtem előbb:)
(Akkor, amikor még bírja az ember tüdővel, szívvel, ízületekkel, szalagokkal..)
@facsipesz: Sosem késő elkezdeni :)
Irj már a ferenc.baranyi@gmail.com -ra , mert mütötték a térdemet és ez a hobbihoki érdeklhet,mivel rendes edzésünkre és meccsekre elöször nem mehetek, a sima kori meg nem elég. Várom az emailed.
Köszi : Feri

Hamarosan : www.amatorhoki.hu
Hamarosan Magyarország első teljesen amatőr jégkorong ligája elindul. Oldal 80% , Szabályzat 70% Lelkesedés 110% Érdeklődő csapatok száma 15 :) Ha nem csillapodik az érdeklődés, akkor a legtöbb csapatot megmozgató bajnokság lesz.
De blogos srácok úgyis segítenek majd a hírverésben, egyszer már került ki cikk, de most idén fog elindulni :)
@tomancs: @Lazlee: Meg se nézem, inkább kocsizom... :-P :-D
off: Medvescak leigazolta a Salzburgból Filewichet, nem lehet mondani, hogy nyári álmot alszanak a medvék...
süti beállítások módosítása