HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Komoly változások a Ferencvárosnál

2010.04.29. 21:00 F. Kapus

Csabai Gábor személyében új szakosztály-igazgató érkezett az Ferencvárosi TC hokisaihoz, feladata a felnőtt csapat menedzselése lesz. A szakosztályelnök továbbra is Al-Daadu Muhanned, de ő a jövőben elsősorban utánpótlással foglalkozik. Az új felállásról, a munkáról és a tervekről beszélgettünk az új igazgatóval, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezik, 5 évig szakosztályelnök, 10 évig vezetőségi tag volt az Alba Volánnál.

"Jelszavunk arccal az utánpótlás felé – vágott a dolgok közepébe Csabai Gábor. – Új alapokon szeretnénk felépíteni egy utánpótlás-nevelő bázist. Az elsőbbség a fiataloké lesz ezentúl. Eldöntöttük, ha nem sikerül az ideinél legalább egy szinttel magasabb minőségben üzemeltetnünk a felnőtt csapatot, akkor nem indulunk az OB I.-ben. Ehhez az előző évinél legalább 40%-kal nagyobb költségvetés kellene. Minőségi játék csak ilyen feltételek mellett működő gárdától várható el. Ha ezt a pénzt nem sikerül összeszednünk, nem lesz felnőttcsapatunk a 2010/11-es szezonban.

A kiindulási alapunk jó, minimális tartozásunk van, de az új szezont biztosan tiszta lappal tudjuk kezdeni. Nem sok szakosztály mondhatja el ezt magáról ma Magyarországon. Ha meglesz a felnőttcsapat költségvetése, akkor komoly külföldi edzőt szeretnénk igazolni. Mivel fiatal csapatot kívánunk építeni, olyan emberre lesz szükségünk, akire felnéznek a játékosok, és aki az utánpótlással is foglalkozik.

Az új szakosztálymodellt úgy szeretnénk felépíteni, hogy ha egy-két év múlva esetleg valaki más folytatná a munkát, akkor se nulláról kelljen kezdenie. Egyelőre nincsenek nagy célkitűzéseink, pont azért, hogy ne verjük le a lécet. Szponzori ígéretekkel nem állunk rosszul, de amíg nincs legalább szándéknyilatkozati szinten aláírt papírunk, addig nem számolhatunk a pénzekkel.

A szakosztály legsúlyosabb problémája, hogy nincs hazai pályánk. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy legalább egy edzőpályánk legyen. Kellene egy otthon, ahol például az irodánk lehetne, mert jelenleg ez sincs megoldva. Ezért elkészítettünk egy pályázatot, a következő szezon rajtjára szeretnénk mobil pályát felállítani a kilencedik kerületben.

A Millenárishoz hasonló jégpályánk fedett lenne, szabvány méretű, kispad és zsűri is lenne benne. Itt edzene az összes csapatunk, az utánpótlás itt is játszaná hazai mérkőzéseit, míg a felnőttek továbbra is Erzsébeten. Ez csak terv, de nagyon bízom abban, hogy előbb-utóbb valamilyen megoldást sikerül találnunk, mert a magas jégbérleti árak megnehezítik a tevékenységünket és az életünket. Az esélyeink jók, bírjuk a Ferencvárosi TC elnökének ígéretét egy ilyen pálya szeptemberi megnyitására."

87 komment

Címkék: ftc csabai csabai gábor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos ez a hír nekem a vég kezdetét is magában hordozza.
A jelenlegi gazdasági helyzetben szinte elképzelhetetlen, hogy ezek a derék tervek megvalósuljanak...
Kormányzati, önkormányzati segítség nem várható, még lehet, hogy telket sem kapnának a mobilpályára.Ráadásul azt is csak üzemeltetni kell! /Energia költség, munkabér, járulékok, biztonsági személyzet stb./
Ne legyen igazam!!!
@budaijegesmedve: gondolom, az a mobil jégpálya elférne a népligeti sporttelep valamelyik sarkában pl...
A felnőtt csapat menedzselése számomra nem azt jelenti hogy megszüntetem,meg ne merje szüntetni.
"Eldöntöttük, ha nem sikerül az ideinél legalább egy szinttel magasabb minőségben üzemeltetnünk a felnőtt csapatot, akkor nem indulunk az OB I.-ben."
"Egyelőre nincsenek nagy célkitűzéseink, pont azért, hogy ne verjük le a lécet."
Én ezt nem nagyon értem... Némi önellentmondás van a nyilatkozatban. Ja és még valami:
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/jegkorong-szlovakiai-egyuttes-is-kepbe-kerult-tizcsapatos-lehet-a-mol-liga-2026677
Tíz csapattal az legalább 36 meccses alapszakasz lehetne. Meccsekre van szükség az előrelépéshez,nem háttérbe vonulásra!
Érdekes információk. Azok után, hogy tavaly még az osztrák másodosztályon illetve a szlovén bajnokságon morfondíroztak, most ugyanannak a pénznek a 140%-val akarnak nekimenni a szezonnak. Az azonban dicséretes, hogy az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia máris hatással van a hazai jégkorong életre.
@M.Lac: ??? Ennek mi köze a fehérvári akadémiához?
Nem csak az NB1 hanem az OB1 sem mehet FTC nélkül!
@kerusz: "Jelszavunk arccal az utánpótlás felé – vágott a dolgok közepébe Csabai Gábor. – Új alapokon szeretnénk felépíteni egy utánpótlás-nevelő bázist. Az elsőbbség a fiataloké lesz ezentúl." - erre véltem úgy, hogy köze van a fehérvári akadémiához. Ha nem így van, akkor én kérek elnézést.
Ez az egész nagyon rosszul hangzik!

A csapatok nem tudnák valahogy segíteni egymást?

Hol van Mccabe???
Nem lehetne összehozni egy közös NEMZETI Hokiakadémiát valahogy??????
@M.Lac: én arra gondoltam volna, hogy ennek a józan észhez van köze. Csabai Gábor látott már jól működő hokiszakosztályt belülről, gondolom, nem kell hozzá nagy absztrakciós képesség, hogy leszűrje, mitől működött az jól...
@kerusz: ha ez csupán a józan ész hozománya, akkor eddig ész nélkül zajlottak az események? Tudod mit, hagyjuk, nem érdekes...
@kerusz: Józan ész a Fradinál, persze.)
@M.Lac: Hát én nem értettem, hogy miért volt jó szélnek ereszteni az utánpótlást annó... De lehet, hogy rosszul látom...
@Henry The Navigator: Nézd, ha nem lesznek fogékonyak a Fradinál a józan észre, akkor gondolom (ismerve őt), Csabai Gábor fel fog állni.
@kerusz: Példa nélküli eset volna, hogy a hokiszakosztálynál minden rendben lenne és józan döntések születnének. Tapasztalatból mondom, hidd el...
@Henry The Navigator: Szerintem én olyat nem írtam, hogy minden rendben lesz és csupa józan döntés születik. Ugye, ez az egész abból indult ki, hogy arra gondoltam, bár nagyszerű dolog a fehérvári hokiakadémia, de ahhoz, hogy a Ferencvárosnál kitalálják, hogy figyelni kell az utánpótlásra, nincs szükség az Ocskay-akadémiára...

És tartom is, hogy ez így van.
húzzon vissza fehérvárra azt szüntessen ott meg azt amit akar! hol él ez? honnan akar 140%os költségvetést?

gyökér!
@kerusz: akkor már most mehet! Ilyen ötlet szinten sem merülhet fel, hogy megszüntessenek egy ilyen patinás klubot...

hiába vagyunk szarok, hiába volt idén a dózsa is mögöttünk, de nélkülünk (FTC, dózsa) nem lehet OB1et rendezni... van akiről ugyanez nem mondható el...

de azért szeretném látni majd azt, hogy mikor épít nekünk az állam vagy a főváros közpénzből egy rohadt csarnokot...
amúgy meg rieb pontosan olyan ember akinek lehet hinni... olyan szavahihető mint berki kb...
@Mr. Whisky: "de nélkülünk (FTC, dózsa) nem lehet OB1et rendezni... van akiről ugyanez nem mondható el..."

El tudtad Ocskay nélkül képzelni a magyar válogatottat?
Kik vagytok ti hogy nélkületek nem lehet?
@HAnonymus: én is játszottam akkor mikor csak 3 csapat volt. Ne hozzuk vissza ezt a világot! Minnél több csapatra van szükség,a fradira és a dózsára is!
@Wihar: és mégis hogyan döntenék el hogy hol lennének az edzések meg ilyenek?
amugy sajnos a fradi utánpótlást már 3 éve próbálják erősíteni. sajnos kevés sikerrel
A legnagyobb agyrém ez a saját pálya kell duma. Gigantikus focicsapatok férnek el egy stadionban (München, Milánó), New York két NFL csapata egy stadionban játszik, NY két baseballcsapata egy stadionban játszik, had ne kelljen belemennem, mekkora költségvetéseik vannak. Több városban a bsaeball és az NFL csapatnak közös stadionja van.

Mégis, mindent össze tudnak egyeztetni. Ha már úgy adódott, hogy Budapesten több hokicsapat van (erről is van véleményem, hokiban is, fociban is, de ezt most hagyjuk) akkor inkább lehetőség lenne EGY közös jégcsaronokot használni, ami persze lehetne rohadt jó, ahelyett, hogy mindenki saját pályát gründolna, amit aztán egyedül kell fenntartani. Fociban is agyatlanságnak tartom ezt, de a sokkal kisebb költségvetésű hokiban meg pláne.

Nem hiszem, hogy a legnagyobb problémának kellene lennie, hogy a Jégcsarnok helyett egy mobil pályára vigyék a meccseket. Inkább köznség kellene...
@f.isti69: az edzés egy dolog, az nem egy komoly beruházás és költség. Még egy gimnázium is fenn tud tartani egy ilyet: www.vajda-bp.sulinet.hu/icehall.htm

Egészen más üzemeltetni, jeget csinálni egy nézőteres nagy csarnokban.
És mi lesz a játékosokkal, akiknek majd júniusban azt mondják:

Háát, sajnos nem jött össze a pénz, szevasztok!
Elb.sztad az egész hétvégémet! Mit akarsz megszüntetni? A Fradit? Na gratulálok....
@Wihar:
McCabe csak a focicsapatot vette meg. Az egyesülethez és a többi szakosztályhoz semmi köze.
@jacint70:
Erősíteni fogják valamelyik másik klub csapatát.
Vagy elkezdenek dolgozni mint Te vagy Én.
Nem alszanak sokáig nem napi 3-4 óra hanem 8 óra megfeszített melóval próbálnak egzisztenciát építeni.
Például.
De az is lehet elmennek politikusnak.
Nem tudok ma olyan profi játékosról aki megtudna élni valamilyen polgári szakmából.
de van egy a Peterdi azt nyilatkozta saját maga festette ki a lakását mert ez a szakmája.
Ezzel a csapatmegszüntetéssel kapcsolatban csak abban bízom, hogy a tavalyi szezon előtt is több tonna elképesztő baromság hangzott el a klubvezetések részéről, aztán csak lett MOL-liga, meg OB1.
Az egyébként mindentől függetlenül remek lenne, ha a megnevezett összeget össze tudnák szedni, jó jel lenne.
Csabai menjél inkább vissza a rádió utcába és ott szüntessél meg valami csapatot, ne a Fradival szórakozz
@Calgary: köszönjük a véleményt az összes fradista nevében! majd ha a te kedvenc csapatodról fog megjelenni egy ilyen hír, akkor ne izgulj, mi leszünk az első keselyűk :)
lehet, hogy a külső szemlélő számára úgy tűnik, nincs komoly nézői háttér a Fradinál, de ez nem igaz. vannak tartalékok, ill. elég hatásos módszerek az érdekérvényesítésre, biztos vagyok benne, hogy eddig nem jut el a sztori. csabai úr felméri a helyzetet, beszélget, tájékozódik, és átértékeli a mostani álláspontját. ehhez kívánok neki sok sikert.
Sajnos e'n mondtam 2/3 esztendeje hogy nagy a'tok a Fradinak hogy az Angol meg vette.Olyan csapa's lesz a magyar sportnak mint az amerikai befektete's az angol fociba(Man U,Liverpool Stb).Lassan minden sport szekcio ki fog halni,a foci csapatott majd el adja mihelyt a real estate befektete'se bejo"n,.Ez egy real estate business volt nagy profit leheto"se'gel.Tonkre tette a Shefield csapata'tt most jo"n a FRADI.Igy ne'z ki Kanadabol.Ez egy minden ha'jall meg kent Angol.
Talán ez a hozzászólás megmarad...

Amitől páran már hónapok óta féltünk, bekövetkezett. Immáron deklarálva van, hogy a Ferencváros jelenlegi vezetése nem kíván még a látszatra sem adni. Az elmúlt hetek eseményei egyértelműen előrevetítették ezt, ugyanakkor elismeréssel kell adóznom, ezt így tálalni nem mindennapi.

A Rieb-Moha-Csabai hármas, utóbbi interpretálásban, most kimondta a Ferencváros felnőtt csapatának halálát. Innen is üzenem ennek a hármasnak, álljanak fel, engedjék, hogy azok, akik akarnak tenni a csapat fennmaradásáért, legalább megpróbálhassák!
A Kőbányai úton vagy egy hatalmas terület, ami üresen áll már hónapok óta (Könyves K. - Kőbányai út). Pár hete eljátszottam a gondolattal, hogy...
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet.
Ez egy sima marketing fogás. (Mármint a felnőtt csapat feloszlatásának megszellőztetése.)
Így akarnak több szponzort és több pénzt bevonzani.

Bárkivel mernék fogadni egy sörben, hogy a Fradi felnőtt megmarad. Ha összejön a pénz, ha nem.
Ha mégis megszűnne, akkor ősszel Pesterzsébeten az első Fradi-DAB meccsen fizetem a sört... :):):):P
Mekkora %/%+"=()'!!! Tiszta Bástya e.t.! Úgy fejlesztünk, hogy megszüntetünk. Aha. "+='+=()!!!
@Új Nick: Nem beszélsz komolyan, ugye???

"A Jégcsarnok nyújt otthont a Budapest Stars SE. (Dél) szupermini korosztályú csapatának"

Ez egy "kispálya", ilyen a IX.ker.ben is van, az "úttörő" Lobogó utcai. Ellenben egy komoly hokisélethez "rendes" pálya kell. Azért az más súlycsoport.
@tiriakos: Te nem látod borúsan. Aki viszont egy kicsit benne van, tudja mit jelent mindez...
@Calgary: Jó, de ilyesmit nem illik csinálni... Még az átigazolási szezon előtt el kéne dönteni, hogy akarnak-e indulni vagy sem, hogy a játékosok "ne maradjanak hiába"...
@venegoor of hesselink:
Még egyszer mondom: 1000%-ig vagyok biztos benne, hogy nem szüntetik meg a felnőtt csapatot.
Nem szokás leölni az aranytojást tojó tyúkot. Ezt Csabai úr is nagyon jól tudja. Ez a nyilatkozat arra jó, hogy mindenki egy kicsit felkapja a fejét, a média is egy kicsit jobban megszellőzteti, könnyebb lesz szponzorokat találni. Sőt! A megszüntetés híre esetleg olyan szponzor bejelentkezését is eredményezheti, akire a szakosztály vezetés nem is gondolt, hogy meg lehetne keresni...

Én így látom.
@tiriakos: Még egyszer. Te így látod. Én, nem ok nélkül, nem!

Egy jó van ebben, hogy azok, akik még akarnak valamit tenni, most már talán belátják, nincs tovább mire várni!
Milyen szponzor az aki annak a hírnek a hallatára hogy megszüntetnek valamit rohan hogy én adok pénzt????
@marhahusi: Amit leírtam minden profi hokisra igaz ne vedd fel a vizet nincs miért.
@jacint70: Ebben igazad van, és egyet is értek.
@zsolt007: Olyan, aki """tetszelegni""" akar a hős megmentő szerepében...

(Direkt a sok idéző jel. Egyáltalán nem pejoratív értelemben gondoltam, de ez a szó illik ide szerintem a legjobban.)
@venegoor of hesselink: Remélem ősszel azt az okot, ami miatt így látod, Pesterzsébeten egy Fradi-DAB meccs szünetében egy sör mellett megbeszéljük... :)
@Calgary: Kár, hogy ennyire fogalmad sincs a profi játékosainkról. Jó részük több lábon áll. Nem focistákról beszélünk...

Másrészt remélem Csabai hamar belátja, h érdemesebb egy olyan csapatot keresni, ahol nem a szurkolók irányítanak.
@tiriakos:

1. Ne vedd zokon, de nem szoktam az ellenfél szurkolóival sörözni

2. Egyébként meg nem kizárt, hogy lesz ősszel Fradi felnőtt, de azt akkor már nem a mostani garnitúra vezeti. Mert, ha rajtuk múlik: NEM LESZ CSAPAT!
Ez kb olyan sirásos-fenyegetős üzenet amit a steaua bukarest minden évben eljátszik... szomorú hogy ez a követendő példa... Valaki irta hogy miért nem lehet egy csarnokban két csapatot tartani... én sem tartom hülyeségnek, de sajnos a jelenlegi kapacitás mellet feszültségforrás lenne a jégbeosztás. Ha lenne egy saját fedett edzőpálya meglehetne csinálni hogy a meccseket mondjuk a koriközpontban játszák, de az meg túl lila meg csillagos terület a zöld szurkolóknak. Csak kéne már kezdeni valamit a kisstadionnal, vagy fejleszteni vagy ledózerolni, mert így semmire se jó.
@venegoor of hesselink:
"..nem szoktam az ellenfél szurkolóival sörözni"
:(

Te tudod...
Ez vagy jól sül el, vagy nem. Április végén ilyeneket nyilatkozni azonban nem valami átgondolt
Hát gáláns ajánlat, egy sört fizetni,ha megszűnik a Fradi.Én úgy gondolom,hogy jégkorong ügyekben nem minden,ami fehérvári megfellebbezhetetlen.(Jelzem fociban sem!)
Gondolom,most jön az,hogy ki írt ilyet?
@rihiranta&rantasila: ki írt ilyet?
en is furcsan olvastam ujra meg ujra a bejegyzest, es arra jutottam h csak a pocsolyat akartak felkavarni ezzel, nem hiszem h konmolyan meg akarna barki szuntetni a felnott csapatot.
@fradigy: én csak egyszer olvastam el, elég volt az is. nem igazán értem én ezt. odakeveredik a legeredményesebb, legpatinásabb jégkorong szakosztály élére, és nyitásnak olyan kijelentéseket tesz, amiket 10 évnyi reménytelen küzdelem után is duzzogva fogadnék. beengedtük egy tisztességes ház pitvarajtaján, és odaszart a küszöbre. nálunk ezt minimum illetlenségnek nevezik. nem is értem, hogy ezekre a lépésekre kitől kapott felhatalmazást ez az IDEGEN. hú, de fölb.sztam magam újfent.
Én személyesen voltam az utolsó szakosztályon mint szponzor,senki sem akarja megszüntetni a felnőtt csapatot, Moha közölte,hogy akit ide tudott hozni a elmúlt két szezonban jelezték felé,hogy nem tudnak semmit nyilatkozni a következő szezonra,így mondta,hogy Ő nem vállalja a tárgyalásokat a játékosokkal, pénz nélkül nem akar senkit behülyíteni.Pénz nélkül pedig nehéz!!!!!!!!Itt a lehetőség,hogy mindenki segítsen.Oda lehet menni és vezetni a szakosztályt,nyitva van az ajtó.
@venegoor of hesselink: A hozzá állás minősít. Én bárkivel hajlandó vagyok meginni egy sört és közben a szeretett sportágunkról, vagy különböző csapatainkról beszélgetni.

Üdv. Benő
Fehérvár Ördögi Kör
@benö51: Meccs közben az ellenfél szurkolóival sörözgetni? Ez nem hozzáállás kérdése...
@fradifelto: Ezzel lényegéban fel is fedted magad...
Nem kell felfedezni a langyos vizet – ezt korábban Központi Sport Iskolának KSI-nek hívták. Onnan kerültek ki a sportolók színe java, majd a különböző sportágak válogatottak gerincei.
Jó ötlet, de ebből Bpestet nem szabad kivonni, mivel ott vannak az egészséges kerületi iskolák, kerületek rivalizálásai és ösztönző versenyei. Ezt csak élesben gyakorolva fog menni vagyis kell másik alternatíva is.
@fradifelto:
Résztvevők:
Rieb az "Elnök"
Moha a "leköszönő?? Sz.O.Elnök"
Hudák János Elnökségi tag,
Mickiewitz Tibor Sponsor (volt FTC hokista)
Gáspár János Sponsor
Szücs János Elnökségi tag (letűnt idők nyugdíjas senkije!)
Csabai Gábor IDEGEN!! (A Moha és a Rieb "keze"!)
Aki még egy fillért sem tudott igérni.....és hozni!!!

Melyik vagy te??-"kedves fradiféltő",aki valószínüleg egy másik szakosztályon voltál!!
Azt gondolom,hogy nagy itt a baj!

Egy "gonosz kis törpe" bosszúból (vagy netán egyéni érdekből) szeretné tönkretenni a csapatot!
Az uténpótlást már 2002 ben a Stars "kiszervezte" a fradiból.
Nem valószínű hogy a Jécsi Kercsó szinten tudna ismét hokistákat nevelni.
Ez néhány embernek egy jó kis buli!
@Új Nick: Azért ne mókázzunk már. Az, hogy hetente (vagy leginkább 2 hetente) két csapat ugyanott játsza az aktuális meccsét az nem jelenti azt, hogy egy helyen is edzenek. Pont ezt mondta ez az ember, hogy az edzés miatt kell a saját csarnok. A meccsek Erszébeten maradnának.
@Fótitsz: Bővebben vagy világosabban lehet ?
@hosszú lépés: pontosabban egy EDZOPALYAT szeretne. Olyat mint a Millenarison, sator, jofajta jeggel.
@fradigy: ekszkjúzmi, de ha lista igaz, akkor kettő azaz kettő olyan név van a fenti listán, ami mellett a szponzor titulus szerepel...
Sok mindent nem értek. Ki az a Csabai Gábor? Miként került a ferencvároshoz? Valaki bejön az utcárol a FERCVÁROS-ba rögtön szakmai igazgató lesz? Ismeri ez az igazgató kik játszanak a ferencvárosban? Tavaly a vezetés büszke volt arra hogy két jatékosunk az A csoportos vb /BUDAI KRISZTIáN JáNOSI CSABA/ szerepelt. Ezektől a játékosoktól akar megválni a ferencváros akik értéket teremtettek? Akikre a következő generációk felnézhetnek? Példaként állhatna hogy egy gyengébb csapatból milyen magasra lehet jutni!!! Nem beszélve a sok amatörről akik mindent elkövettek az elmúlt szezonba, hogy szeretett csapatuk az utóbbi évek legjobb eredményét érje el/4 hely/.Az igaz hogy nem volt annyagi gond csak emberi problémak miatt akadtak gondok. Meg kelle vizsgálni hova jutott volna más csapat 5 /nem tévedeés/ azaz öt edzővel? Ezenkivul elzavarták a fél csapatot decemberben majd a rájatszásra vissza hivták. Na ilyet sem látott meg a ferencvárosi hoki. Reménykedni szertnék gondolom több szász /mit szász 1000 /fradista nevében,hogy nem szüntetik meg a jégkorngot a FERECVáROSBAN /27-er voltunk magyar bajnokok/ ez mindenkit kötelez ebben a klubban Egy aggodo rajongo
nem kéne így! nyugi!
@Mr. Whisky: És honnan veszed, hogy az Újpest fog indítani? Sajnos lassan oda jutunk, hogy reális esély van arra, hogy egyikünknek se lesz csapata.
@forestjr: én remélem mindkettő ott lesz, de sajnos osztom az aggodalmaid, nagy a csend minálunk és ez nem valami bíztató. :( :(
@venegoor of hesselink: "Meccs közben az ellenfél szurkolóival sörözgetni? Ez nem hozzáállás kérdése... "

Meccs közben habitus, meccs után meg intelligencia kérdése.

A zsigeri indulatok dolgoznak rendesen a topikban, szép is ez.
Megmondom, kicsoda és mit keres a Fradinál Csabai Gábor:

Az ellenség (Dózsa? Stars? Lehel?) beépített titkosügynöke, aki belülről fogja szétverni a "mi patinás klubunkat", először a felnőtt csapatot ereszti szélnek, aztán alattomos módszerekkel távozásra bírja az utánpótlást is (a szuperminiseknek pl. kötelező lesz az edzés előtt a sós medvecukor! brr!), a jégre 50filléreseket, a lelátókra rajzszöget dobál, még a vizet is felvizezi.
Cudar idők várnak "ránk".

Ebben az országban, ha valakinek tervei vannak, és tenni is akar értük, abban valami sumák hátsó szándék van, üldözendő típus az ilyen (még mielőtt elkezdené)...
Valóban volt a nyilatkozatnak egy kevésbé szerencsésen megfogalmazott része, de érdemes lenne a többit is jól elolvasni, mert amott komoly fejlődés körvonalazódik a szakosztály életében.
@Disznóvágási Feri: A remény hal meg utoljára....
@facsipesz: Ha tudod mi folyik a Fradinál, oszd meg velünk, ha nem akkor meg hülyeségeket ne írjál...
@facsipesz: éppen azon gondolkodom, elmondhatnád, mi a helyzet Afganisztánban?
@facsipesz: Inkább nem írok semmit erre, mert nem bírná el a 'zinternet.
@facsipesz: Ne add fel!!!

Előbb-utóbb megértik, csak még nem látnak a sorok között. Vagy későn feküdtek, vagy korán van nekik.
@Tillasz: A Fradi játékosokkal az volt megbeszélve, hogy az előző héten hívják őket és egyeztetnek velük a szerződésükről, fizetésükről. Nos ez elmaradt, viszont helyette a nyilvánosság előtt bejelentették, hogy lehet, megszűnik a csapat. Ki-ki szűrje le ebből a következtetéseket...
süti beállítások módosítása