HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fodor Szabolcs nem megy a vb-re

2010.04.11. 22:33 F. Kapus

A Pannon Hoki Gála két mérkőzése alapján tovább szűkítette a keretet Ted Sator szövetségi kapitány. Ám az eredetileg tervezett két-három fős csökkenés helyett csak egy csatártól köszöntek el. Mint a szakvezetők elmondták, annyi jó teljesítmény volt a csapatban, hogy egyelőre nem tudtak dönteni. A legkellemesebb meglepetést a remek védőteljesítmények okozták, az sem kizárt, hogy végül mégis nyolc bekkel utazunk.

Fentiek azt jelentik, hogy a jövő pénteki indulásig még egy kapus és két mezőnyjátékos kerül ki a vb-keretből. Az is eldőlt vasárnap, hogy Szuper Levente egyenes úton nem juthat el Ljubljanába, mivel a Hannover Scorpions megnyerte a második DEL-elődöntőt is. Egy esélye maradt, ha csodával határos módon klubja elengedi az idei évet a kispadon töltő kapust. A játékosok hétfőre pihenőt kaptak, kedden az Icecenterben folytatódik a felkészülés. Az itthoni szakasz utolsó edzése csütörtök délelőtt lesz. Nem rossz hír: a legjobb lengyel hátvéd, Adam Borzecki németországi rájátszása úgy alakult, hogy már a legjobb esetben is csak a magyar meccs után csatlakozhat válogatottjához.

A válogatott kerete a felkészülés utolsó hete előtt:

Kapusok: Budai Krisztián (FTC), Hetényi Zoltán (Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas Bp. Stars).
Hátvédek: Ennaffati Omar, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szirányi Bence (Vasas Bp. Stars), Hegyi Ádám (Dab.Docler), Horváth András, Jobb Dávid, Tokaji Viktor (Sapa Fehérvár AV19), Szélig Viktor (Briancon, FRA).
Csatárok: Magosi Bálint (Dab.Docler), Benk András, Fekete Dániel, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Palkovics Krisztián, Sofron István, Vas János, Vas Márton (Sapa Fehérvár AV19), Holéczy Roger, Peterdi Imre (Vasas Bp. Stars).

32 komment

Címkék: vb sator válogatott fodor szabolcs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha 8 védővel megyünk nem tudom kit hagynak ki a csatárok közül.. Kár lenne már mindenkiért. 7 védő sztem bőven elég
@Fradi-Mate: igen, minden név fájó... :(

Sajnálom Focit! Talán jövőre ;)
Én is sajnálom nagyon, de tényleg sok a jó teljesitmény.
sajnos nem láttam a meccseket, hogy állunk kapusfronton?
@kislo: Nem rosszul. Bár Budai nekem kicsit bizonytalan volt.
@kislo: Hete ma nagyot nyújtott, tegnap is jó volt, Budai nekem is kissé bizonytalannak tűnt, de voltak nagy védései, Rajnát sajnáltam, hogy nem védhetett.
Kíváncsi leszek, hogy Szupert elengedik-e a Hannoverből. Rajna és Budai között mehet még a választás. Rajnát jó lett volna látni védeni mert sajnos a Budai bizonytalannak tűnt.
Budai nem nyújtott válogatott szintű teljesítményt az osztrákok ellen. Nagyon bizonytalan volt.
Fodort sajnálom,biztos nehéz volt megindokolni miért tették ki megint!
Kapus poszton nincs gond,egyértelmű,h melyik 2kapus megy,Rajna nem védet amit sajnálok de biztos megvolt az oka azért elég jól ismerik a képeségeket az edzők is!Budai sztem nem volt bizonytalan,sőt jól védet,persze kis izgulás azért lehetet benne mint mindenkibe,ráadásul elégé melőzték őt sokáig jogtalanul,Hete meg ma nagyon jól védet!szóval sztem tartsuk meg az edzőnek ki valogatott szint ki nem...!

Hajrá Magyarok!
várható volt...
ez azt jelenti, hogy egy védő és egy csatár még távozik
vagy mégis 2 védő...
nemtom, szerintem jobb lett volna ma eldönteni a dolgot, az utolsó pillanatban nagyon nagy szívás lesz kikerülni a keretből
szerintem sille-benk fognak még kikerülni, de tényleg kár már minden névért :'(
nekem a mai meccs legnagyobb pozitívuma, hogy a sorok anélkül variálhatók, hogy ezzel a játék dinamikája bármit is csökkenne, sőt!
nagyon sille-ellenes voltam máig, de emlékezni kell, hogy egyrészt ki lőtte a szlovákok ellen az egyenlítőt, másrészt pedig amit csinál a válogatottban, az kb. 1000% rutin... én szirányit és rajnát hagynám itthon, értük is kár, de a többiekért még jobban... szép helyzet...
Szirányi vagy Jobb és Benk a kieső nálam, kapusoknál, pedig csakis a rutin miatt Budai, de nem ő a jobb kapus, viszont Rajna még fejben nincs ott hogy ekkora tétet elviseljen.
Nagyon nagy rizikó lenne Hete mellett Rajnát kivinni... Két ennyire fiatal, és részben tapasztalatlan kapus... Meg Rajnáról nem is lehet tudni, hogy ilyen éles szituációban mire képes...
Azért egyre örömtelibb problémái vannak a szövetségi kapitányainknak és ez jó.
Remélem pár év múlva még nehezebb lesz kimaradókat választani...
Nálam Rajna tuti itthon maradna, és a Magosi, Benk, Szirányi trióból még 2 ember. Mondjuk Hegyi sem győzött meg nagyon, Pozsgay viszont annál inkább, még a döntőben! Kár érte... Meg Fociért is.
Nálam Szirányi és Magosi maradna ki, mert az előbbi kissé túl agresszív és nem biztos hogy szükség van rá, és Magosi nem azért mert nem jó játékos, mert amit nyújtott a Magyar Bajnokságban az kiváló volt, de meg nem nőtt fel a válogatotthoz, és a többiek jobbak nála egyelőre.
@sutyi2: Hegyi??? Szerintem elég jól vette az akadályt.-)Magabiztos volt, jól játszott.
Magót biztos vinném.
Nekem inkább Roger volt gyengébb,vagy nem is gyengébb ,hanem a fizikális alkata kevés.
@bakker81: Roger: hát igen, de a fontos bulikat talán majd elhozza, és ez is számíthat. Nemg ki lenne így a 4. center nélküle...?

Magó, Hegyi: ez persze szubjektív, nem mondom, h igazam van, sőt! Vitázni se akarok, ez csak az én meglátásom.

Sille is kikerülhet még, bár nekem ANNYIRA nagyon nem tűnt lassúnak. Most nagyon nehéz Szatyor májsztró dolga, az biztos! Főleg ha egy JÓ Jánosi is hadrafogható lenne!

Viszont a Kokó-Dani párostól több kell! Nem döntheti el az összes meccset Palkó vagy Godó, esetleg Zolika...
Godó beszólt Palkónak (meg a vezetésnek)... :))))
www.jegkorong.tv/index.php?video_id=00411hun
@check: a másikon meg Magó :D
Amennyire szeretem Ladányi játékát, annyira nem szívlelem ezeket a nekem kissé nyeglének tűnő "beszólásait". Képtelen olyan finoman fogalmazni, mint ahogy teszi a zsugát...
Nem baj, a szememet tartom nyitva, nem a fülemet, amikor őt figyelem.
@budaijegesmedve: szerintem félreérted: nem is akart finoman fogalmazni. :)))
@vaze: Úgy bizony... Célzott volt a mondat...
@budaijegesmedve: Azért nyilván nem véletlenek ezek a nyegle beszólásai, különösen ha az ilyen célzott. Egyébként tud ő finoman is fogalmazni, ha kell.
Roger elsonek er fel tamadaskor es elsokent er vissza vedekezni. Haromszor annyit korizik, mint barki mas. Semmikepp nem hagynam ki. Fekete, Benk, Sziranyi kozul valasztanek kimaradot, fajo szivvel.
Hát azért ebben vannak vicces dolgok én a pedróra gondolok de a nyakamat rá csak a büntetők miatt viszi. Én a fodorra szavaztam volna inkább sokkal jobb játékosnak tartom mint a pedrót persze ha szabina a játékkal foglalkozik.
Kapusoknál ki marad ki? Szerintem Zoli ezerszer magabiztosabban védett a tornán, mint Budai, akit én bizony kihagynék.Rajnát kellett volna az egyik meccsen végig védetni.
@Vincenzo90: Végig védetni nem nagyon lett volna lehetöség,de én legalább egy fél meccsre betettem volna.
Jobb szerintem nagyon gyenge volt a norvégok ellen.többször is saját harmadban adta el a korongot volt olyan hogy szinte fel se nézett.én biztos nem vinném a vbre
süti beállítások módosítása