HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Starsnak egy, a Dabnak két győzelem kell

2010.03.17. 14:29 F. Kapus

Nem dőlt még el semmi, teljesen nyílt a továbbjutás kérdése, értékelte a helyzetet Glen Williamson, a Stars edzője csapata honlapjának. Óvatossága jogos, bár a Dab.Docler az előző mérkőzést nagyon elrontotta, a csapatok közti különbség hiánya miatt a harmadik győzelemig senki nem mehet biztosra az OB I. elődöntőjében. Persze a szerda este hétkor kezdődő negyedik összecsapáson a Vasas Bp. Stars kiharcolhatja a döntőbe jutást.

Az amerikai szakvezető hozzátette, próbálja játékosaiba sulykolni, hogy az első másodperctől az utolsóig hajtsanak, és ha a csapat önmagához képest jól teljesít, akkor elégedett lesz. "Okos, de agresszív hokit kell nyújtanunk." A Stars kapujában ismét Rajna Miklós áll, így egyértelműsödött, hogy a januárban igazolt szlovák extraligás kapussal szemben a fiatal magyar teljesítménye volt a meggyőzőbb. Az NHL-t megjárt mester nem tervez változtatást a csapatban.

Sok módosításra a túloldalon sincs lehetőség, egyedül a vállműtét után regenerálódó Galanisz Nikandrosz hiányzik, igaz, ő nagyon. J. P. MacCallum kijelentette, a bajnokság legjobb játékosát vesztették el a rájátszásra, akit nem lehet pótolni. A hírek szerint a csúnyára sikerült 2-6-os meccs után egy nap pihenőt kaptak a Dab.Docler hokisai. Koncentráció és fegyelem, ez hiányzott a legjobban a legutóbbi mérkőzésen a kanadai szakember szerint. A gólösszefoglaló megtekintése után csak egyetérteni lehet vele.

A ma esti találkozót a Gebei, Kincses, Németh M., Mayer G. négyes vezeti. Online szöveges közvetítést itt és itt találnak a megfelelő időben. A jegkorong.tv máris elkészítette a keddi FTC–Fehérvár képes beszámolóját. Szintén megtekinthető a román bajnoki döntő második mérkőzése, ahol az SC Csíkszereda bravúros 5-2-es győzelmet aratott a Steaua vendégeként. Pénteken és hétfőn Csíkszeredában találkoznak a felek, az SC 2-0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

Szerdán még egy érdekes és fontos mérkőzésre kerül sor. A serdülőbajnokságban az UTE 17.30-kor fogadja az SC Csíkszeredát. Az élen álló három csapat egyaránt 12 ponttal rendelkezik, és még két mérkőzést játszanak egymás között, pénteken a Starshoz látogat a Sport Club. Nem kis hátrányt jelent az erdélyieknek, hogy a csapat hat meghatározó játékosa ezekben a napokban Észtországban játszik az ifjúsági világbajnokságon. Innentől kezdve amelyik csapat meccset tud nyerni, döntőbe jut, merthogy a tabella első két csapata játssza a serdülőbajnoki finálét.

283 komment

Címkék: stars williamson dab.docler maccallum ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mostanában egyre több helyről hallom ugyanazt a nagyon rossz pletykát, aminek, ha csak a fele vagy a negyede igaz, már akkor is nagy szarban vagyunk... :( :( :(

Azért akkor is:
Hajrá DAB!
@tiriakos: Pletykálkodj, mi is had tudjuk meg...
Ne ezt a szart nézzétek és írogáljatok hülyeségeket,hanem induljatok hamar a meccsre és kiabáljatok torok szakadtából !!!
Hajrá Stars !!!
@jegib: Majd ha az érintettek akarják, leírják...
@Boby80: Nekem is muszáj? Nem szívesen kiabálnám... :|
Viszont meccsre mennék, de nem tudok. Más a program... :(
@tiriakos: Nagyon nem jók az ilyen pletykák, főleg, ha csak ennyit írsz le belőle. Vagy írd le vagy tartsd magadban az egészet.
Penteken es vasarnap lesz a meccs Csikszeredaban, nem hetfon. A tegnap megvaltoztattak.
@Gabberboy: Azért írtam így ki, mert:
1. Remélem, hogy valaki érintett és/vagy illetékes végre tiszta vizet önt a pohárba.
2. Nem akartam semmilyen megalapozatlan pletykát, híresztelést széles körben közzétenni.

Ennyi.

Estére meg:
Hajrá DAB! Gyerünk Gyerekek, Újváros Veletek!!!
csak nem erről van szó:

Fennakadt a doppingvizsgálaton két magyar jégkorongozó.

„A Magyar Antidopping Csoport szerdán arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozott az MTI-nek Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit szeretnék hangsúlyozni, hogy nem válogatott játékosokról van szó!"

A két élvonalbeli hokis – akiknek játékjogát a szövetség azonnal felfüggesztette – nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, és azt sem, hogy milyen szerrel akadtak fenn az ellenőrzésen.

Bővebben később.

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/jegkorong-ket-magyar-elvonalbeli-jatekos-doppingolt-2021440

???
@tiriakos: @freddi: Ez így nagyon jó mert lényegében 2 percen belül doppingvád van a Dab ellen. gondolkozzatok már egy kicsit mielőtt irkáltok.
@eradam: Okoska? Itt szellőztettek valamit, miközben olvastam az nso-t, linkeltem és rákérdeztem, hogy erre utalt-e tiriakos. Ennyi, ne hisztizzél.
@tiriakos: bármi lehet, nincs pénz, játékos, akár a dopping is, de ha nem akarod elmondani, felesleges itt keltened a feszültséget...
Úgy hallottam hogy lesz valami valamikor valamilyen ügyben valamelyik csapattal kapcsolatban, de nem mondom meg hogy mi, mert az pletyka. Imádom az ilyesmit.
@tiriakos: Akkor minek jössz ezzel a jó kis bennfentes dumával? Vagy írd le vagy maradj csendben, ez így a legrosszabb :) És látod, egyből akár még félreértés is lehet a dologból a linkelt doppingos cikk miatt.

Azért nyugodtan megmondhatnák, hogy ki a két jégkorongos.
@bdan: ok. nem keltem. nem a dopping...
Breaking news: Újpest vagy Dunaújváros.
@peterszky: "Azért nyugodtan megmondhatnák, hogy ki a két jégkorongos."
tőlem tanulták... :D
@freddi: Mert mindkét csapat nevében szerepel az a szó, hogy "új"? :D
Viccet félretéve:
Ők voltak legutóbb doppingteszten? Vagy miért?
Hajrá Stars!!!
Ma simán nyerünk!!!
@tiriakos: A másik poston leirták:Febr 16.-ai ob.1-es mérközésen volt a bukta.Újpest-Dab és Stars-Miskolc.Hogy ebből freddi miért pont az UTE-t és a DAB-ot emelte ki nem tudom,csak sejtem.
en nem hinnem ,hogy barmely jatekos is szant szandekkal doppingal probalna tisztesegtelen elonyt szerezni(arra ott vannak a sunyi utesek akasztasok stb :D) max valami olyan gyogyszert vagy vitamint szedtek be amit nem szabadott volna
a dab oldalann kivul valami linket valaki nem tud ahol megnezhetnenk a dab-stars meccset
elore is kosz
@csakasportclub: szerintem a dab oldalán sem nézheted...
Na akkor félre minden pletykával!!!!!!
HAJRÁ DAB!!!!!!
'01 Azari lőtte meg a kapu oldalát
'02 Azari passza ment el Papp előtt. Ha bele tudott volna érni, akkor komoly gondban lehetett volna Rajna
ja, a másik poszthoz már betettem, ide is bemásolom a doppingos témával kapcsolatos hsz-t - íme:
Bocs, hogy belepofázok, de szerintem mellőzzük a kombinációkat, a találgatást, a nevek szellőztetését - nagyon kemény ügy ez így is, úgy is, tényleg sportolói pályák törhetnek derékba, és komoly következményei lehetnek, ha valaki "mellélő" egy-egy név felemlítésekor. Nem szokásom itt szakmázni, de egy ilyen adat/név bőven érzékeny információnak minősül, és mint ilyen, komoly közlési feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy egyáltalán leírható legyen - ezek közül a közlési feltételek közül az egyik az ún. hivatalos megerősítés (antidopping csoport, szövetség, vagy az ügyben érintett klub, illetve az ügyben érintett játékos megnyilatkozása tartozik, pontosabban tertozhat e körbe), ami hiányában viszont könnyen visszafelé sülhet el egy-egy ilyen találgatás. Mondjuk a sportág transzparenciája jegyében mindenképpen sürgősségi fegyelmi tárgyalást hívtam volna össze még a név nélküli információ kiadása előtt, és az ott elhangzottak fényében a lehető legtöbbet megtenném a nyilvánosság gyors és pontos tájékoztatása érdekében (paralel a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló tv. 19. par. 1. bek.-ben foglaltakkal), de hát ez a szövetség belügye, ebbe nem nagyon van/lehet beleszólásunk. Max. sajnálkozhatunk, hogy évtizedes reflexeket követnek.
Üdv.
és persze hajrá Bikák, gyerünk, gyerekek, nyomjátok meg, játsszatok egy jót, nyugiban, és akkor még akár nyerhettek is :)
Látom a hivatalos oldal megint nagyon gyors. :(
Ott még 0.perc van :)
'01 Azari lőtte meg a kapu oldalát
'02 Azari passza ment el Papp előtt. Ha bele tudott volna érni, akkor komoly gondban lehetett volna Rajna
mégsem,!!!!! buzi sms :)
'04 Egy palánkról visszapattanó korongot akart Sevela megfogni, de saját védőjevel, Pozsgaival ütközött, így a korong továbbcsúszott. Szerencséjére a támadókat megelőzte egy újvárosi védő, aki felszabadított
'05 Gröschl és Holéczy került helyzetbe. Utóbbi nagy helyzetben lőtt, védés.
'05 Majdnem vezet a Stars! Petricko kerülte meg a kaput, visszafordult és behúzta Sevela mamutja alatt a pakkot, de ezt csak a támadó látta így. A gólbíró nem jelzett. Bedobással folytatódik a mérkőzés.
'05 Majdnem vezet a Stars! Petricko kerülte meg a kaput, visszafordult és behúzta Sevela mamutja alatt a pakkot, de ezt csak a támadó látta így. A gólbíró nem jelzett. Bedobással folytatódik a mérkőzés.
5. perc 1-0, ha jól sejtem, megint bealudt a védelmünk picit, Petricko kapu mögül húzta be.
@Fibonaci: Akkor másoljad te, úgyis gyorsabb vagy :)
@legórágó: tyűbazz, de jól frissül a hivatalos oldal :) kösssz, már kerestem a kardom, beledőlni.
@Nyuszí O_o: :) mennyi van bent a kalapban?
'07 Holéczy cselezte be magát a harmadba, a védőn is túljárt már, amikor megcélozta a hosszú felsőt. Centikkel, de mellé ment.
'07 Azari is megpróbálta a kapu mögül visszahúzni a korongot. Rajna véd.
hihetetlen az icehockey.hu :)
'08 Egyik oldalon Gergely, másikon Korol lőtt keményen, mindkét esetben mellé. Peterdi tett rá a rá jellemző fonák húzással egy korongot. Sevela lepkéssel védett.
Vajon ott is elsírta magát a gólbíró ? :)
10:18 2p. 10:18 - 82 Magosi Bálint (Dab.Docler) - (HI-ST - magas bottal való játék)
@legórágó: megszámolni se merem, baaazz, üti lassan az ország aranytartalékainak értékét, hallod.
'09 Ennaffati lőtt átlépve a kék vonalat. A kikorcsolyázó Seveláról rosszul pattant ki a pakk, Ennaffati előtt ott tátongott az üres kapu, de nem találta el a korongot. hatalmas helyzet volt.
@Nyuszí O_o: Remélem holnap megnyerem :)
'11 Kangyal kétszer, Kluuskeri egyszer próbálkozik, védések.
El sem hiszem! kivédekeztük :)
'13 Fodor korcsolyázik be a kapu elé, de a lövés pillantában felszedik az ütőjét.
'14 peterdi is mehet a büntetőpadra
Na EE :)
Be kell verni :)
'15 Gyorsan kihasználta a Dab!
13:59 0:1 Dab.Docler gól: +1 37 Korol Kevin Thomas (82 Magosi Bálint, 11 MacSweyn Kurt)
(+: -, -, -, -, -, -) (-: -, -, , -, -, -)
Korol-gól, máris jobb a kedvem :)
16:18 2p. 16:18 - 71 Szilassy Zoltán (Dab.Docler) - (BOARD - palánkra lökés)
'17 Szirányi lőtt a kékről, védés. Sevela jó formában véd.
'18 egy kapu előtti kavarodást nem tud khasználni a Stars.
Ezt is kivédekeztük :)
'19 Gergely szánta rá magát egy keresztpasszra, de MacSweyn leszedte a levegőből. Gyönyörű jelenet volt. Egyedül vezette kapura, de Rajna vállal védett. Óriási helyzet volt.
'20 Kluuskeri és Sándor lő messziről, mellé mennek a bombák.
'20 Még volt egy nagy Sándor helyzet, de ez sem megy be.
Nagyon korrekt közvetítés van a Stars oldalon! Respect
@eradam: elgondoltam, és van nem csak vád, hanem van valaki aki konkrétan tolt vmit amit nem kellett volna...

okoska, hátrébb az agarakkal!
@Fibonaci: Vége a harmadnak. A fórokkal jobban sáfárkodó Dab vezet, a kicsit ötlettelen Stars ellen. 5 az 5 ellen pedig több heylzetet dolgoz ki Williamson együttese, de Sevela ma nagyon jó formában.
Egyébbként Valaki már leírta a napokban, hogy amennyiben 5 mérkőzés dönt a párharcban, szép lesz nekimenni a Volán elleni párharcnak két játéknap után a győztesnek.
Na elkezdődött a 2. harmad.
HAJRÁ KOHÁSZ!!!!
@Fibonaci: nemakarok találgatásokba bocsájtkozni,majd kiderül.
'22 Somogyi lőtte ba a korongot a kapu elé, Sándor ért bele, alig mellé.
'22 Ennaffati lőtt a kékről. Seveláról kapuvasra ment. A kipattanót Fodor tette vissza üres kapura, de éles szögből. Ismét kapuvas. Ott pattogott a korong, végül a védők felszabadítottak
'24 Ismét nagy Stars helyzet. Peterdi lőtt közelről, Sevela nagy bravúrral védett. A túloldalon Kangyal szabálytalankodott a védekező harmadban. 2 perc.
23:17 2p. 23:17 - 25 Kangyal Balázs (Vasas Bp. Stars) - (HOOK - bottal akasztás)
2!!!!!!!!!!!!!!!!
TIKAAAAAAAAAA
23:54 0:2 Dab.Docler gól: +1 13 Borsos Attila (90 Azari Zsolt, 26 Papp Viktor)
(+: -, -, -, -, -, -) (-: -, -, , -,
'24 Ismét kihasználta előnyét a Dab. Azari lőtt oldalról, Borsos ért bele, Rajna nem védhette. 0-2
2/2 a Dab pp jateka nem semmi utoljara a Starsnak is nagyon ment az elony jatek ugy latszik ezt eltanultak toluk par nap alat
5 vs 5-ben kellene vmit javulni, mert nagyon nyom a Stars
'25 Kiss Ákos növelhette volna a vendég előnyt. Kiugrott a koronggal, de a csel után Rajna tisztázott.
25:20 2p. 25:20 - 82 Magosi Bálint (Dab.Docler) - (TRIP - gáncsolás)
'27 Egy kék vonalas lövés után Somogyi próbálta betuskolni a kipattanót. Sevela véd.
@Fibonaci: de nagy tusk(ol)ó ez a Soma :))
'27 Kapu mögül Petricko tesz vissza egy korongot, Fodor lő, de a vendég kapus ma eddig átjátszhatatlan.
@Fibonaci: Tudjuk :)Én is nézem az eredetit :)
Az ilyen hibákat használta ki legutóbb a Stars mint Kurt és Ákos kiugrásai. El is döntötték a meccset. Ezt kéne megtanulni.
29:16 2p. 29:16 - 28 Petricko Matus (Vasas Bp. Stars) - (INTRF - akadályozás)
Emberelőny, be kellene ütni, mostanában nem vagyunk valami jók benne :) hátha egy beakad a nagy számok törvénye alapján :)
még egy EE! Legyek 1 kicsit telhetetlen? :)
Nagy elánnal támad a Vasas, de Sevela eddig fantasztikusan véd.
'30 Petricko ijesztett rá Sevelára, ami annyira 'jól' sikerült, hogy a játkvezető úgy látta hozzáért a hálóőrhöz. 2 perc.
Sajnos nem sikerült most gólt lőni :(
'31 Gröschl csen korongot, lő, védés. A kipattanóra Holéczy érkezik, megkerüli Sevelát, de a lövés pillanatában fellökik. Néma marad a síp. Megy tovább a játék, Holéczy természetesen nem ért egyet a döntéssel.
Gröschl csen akkor már tudom hogy így tünt el a kabátom
@Spigott: Nem baj. Valahogy olyan érzésem volt, hogy nehogy gólt kapjunk ebből az előnyből. Túl szép lett volna még egy gól. :)
De lassan megy az idő, te jó ég :)
'33 Gröschl indul meg a koronggal és mivel senki nem támadja a körből lö egy bombát, Fölé-mellé.
Ennyire nyomnak, hogy nekünk momentumunk sincs? Folyamatosan az Ő akcióikat írják.
'34 Sillének készítenek le egy korongot, lő, Hegyi tanítanivalóan blokkol. A túloldalon Azari megy el, éles szögből lő, Rajna véd. A berepülő támadó viszi el a kaput a helyéről.
'35 Berta kap passzt teljesen egyedül, próbálja ütőre venni a pakkot, de mire sikerül, már túl közel kerül, Sevela véd.
@gogosz: amég vezetünk addig az se érdekel, hogy csak ők lőnek kapura, és Peti véd
Nagyon nyom a Stars! Szünetig most már ki kellene húzni
35:46 2p. 35:46 - 71 Szilassy Zoltán (Dab.Docler) - (HOOK - bottal akasztás)
Bakker, Szilassy nagyon sok kiállítást szed össze :(
Most kéne valakinek tőlünk kiugrania egy gólért! :)
37:24 1:2 Vasas Bp. Stars gól: +1 49 Gröschl Tamás
(+: -, -, -, -, -, -) (-: -, -, , -, -, -)
Helyette Mr. Szimpatikus betalált.
Nagyon nem tetszik nekem, hogy ennyire nyom a Stars :()
Na remélem jót tesz a pihenő
@Spigott: Hát ne szabálytalankodjon annyit!:)
Reméljük a legjobbakat a 3. harmadra.:)
@CTZ78: A mai napig amikor meglátom az avatarodat elkap a röhögés. :D
kivancsi leszek a lovesi statisztikakr a meccs vegen :D
@bandog: Hát nem őszinte az a mosoly az biztos :)
Ahogy a jegyzőkönyv sormintás kiállitásait nézem,most egy Stars-osnak kell kiülnie. :)
Na most kell nagyot küzdeni!!!!!!
Hajrá DAB!!!
Gröschl egy főnixmadár.
'42 Hatalmas tülekedés a Dab kapuja előtt. Szinte lehetetlen megjegyezni mennyi lövést kapott Sevela, legvégül Fodor lövése jött ki róla, a lepattanó Gergely elé csorgott, aki az üres kapu fölé lőtt. Hatalmas helyzet volt.
'43 Gröschl lövését blokkolja Azari, aki elindila szerzett koronggal. Kluuskeri védekezik szépen a lövés mellé megy.
43 Azari és Borsos kombinációja után utóbbi lö. Rajnán már túlutott a pakk, de mellé csúszik.
@Rock me Amadeus: Azért én nem bánnám, ha ma "elégne" :)
@Spigott: az túl szinpadias lenne :) Gröschl annál sunyibb
Lassan akkor kiállítás lesz tőlünk :()
@Fibonaci: @legórágó: helló élőben közvetiti valami
fúúúú de nehéz 10 perc lesz :(
'47 Újra 2 gól a különbség! 2 az 1-be mentek el a vendégek, Korol átjátszotta a korongot MacSweynhez, aki a visszamozduló Rajna mellett belőtte azt. 1-3
Nagy lelkesedéssel játszanak a vendégek, míg a Vasas nagy erőket mozgósít, helyzeteket alakít ki, de a befejezéssel gond van.
Most már ha bele döglötök is húzzátok be !!! :)
Látom itt a töbség Dab drukker. Sebaj, csak azért is HAJRÁ VASAS!
'50 Ennaffati és Fodor lő messziről, védések.
@Frozen_91: Nemcsak itt, hanem remélem a meccsen is :)
52:04 2p. 52:04 - 63 Ennaffati Omar (Vasas Bp. Stars) - (SLASH - testreütés
'52 Megint egy óriási helyzet. Fodor kerül helyzetbe, átteszi fonákjára a pakkot, ráemeli, de centikkel mellé. Petricko gyűjti be a lövést, visszafordul a kapu elé, de lövését lepkéssel védi Sevela. Páros kiállítás követi.
52:04 2p. 52:04 - 90 Azari Zsolt (Dab.Docler) - (SLASH - testreütés)
Hajrá Stars!, Foci ennyi helyzetből, illene gólt lőni :)

Gyerünk még van vissza 8perc.
6 perc van vissza
Gyerünk gyerekek Újváros veletek !!!!!!!!!
@Fibonaci: miért írod ide a jegyzőkönyvet?
@legórágó: Biztos megint egyoldalas lelátós teltházas meccs van :D
Bárki nyeri az elődöntőt,így nem tud még egyet szusszanni se és a volánnal játszik. Ez azért nem túl szerencsés kiírás.
A Volánt két-három nap pihenéssel se nagyon lehetne megszorítani, így akkor már jobb, lendületből, jó élményekkel, mert bárki jut be a döntőbe, biztos, hogy fel lesz dobva :)
@Enzo Molinari: Sztem valójában mindkét csapatnak ez az ob.1-es döntö.A Volán elleni meccset bármelyik csapat az esélytelenek nyugalmával fogja játszani.
@Enzo Molinari: azt hiszem, a hétfői meccs után rugóztam először ezen a problémán, de akkor nagyjából visszhangtalan maradt :))
hajrá Bikák - húzzátok ki!!!
4 perc hátra, mondanom sem kell, de kurvára izgulok...
@bandog: jaja, és a nagy feldobódás + 5 perc után a valagán veszi a levegőt mindenki (bárki)
@bandog: Sajnos igaz, de ezt már kitárgyaltuk :) hajrá DAB!!!!
@Nyuszí O_o: Holnap otthon ne felejtsd az erszényedet.És nem vagyok pénzéhes egyáltalán :D
@Nyuszí O_o: bocs, ez Spigottnak ment - Bandog barátom, neked meg szimplán igazad van :)
@bandog: várj várj, még van vissza....húzzuk ki és utána tárgyalhatunk a léről :)
Rajna helyett is mezőnyjátékos.
Kapuslehozatal van most éppen
áll a szövetségi jegyzőkönyv - nálatok is?
Másfél perc van hátra
aztakurva de szép lenne még egy üreskapus Sevela gól :))
1:26 van hátra
Húzzuk ki bammeg
Még mindig 1-3?Nálam 54. percnél megfagyott az icehockey
7 Stars mezőnyjátékos a jégen, 2 perc. - 6-al már nemmegy?
Rossz csere a Starsnál 2 perc :)
Emberelőnyt kaptunk, ez már megvan :)
na...röfögjetek, mi a répa????
@Fibonaci: ne azt mond hogy eldőlte hanem hogy vége e! :)
7 Stars mezőnyjátékos a jégen, 2 perc.
szabály szerint gólnak kell lennie
Hogy lehet 7 játékos?
jól van, arany fiaim, holnap meg ügyesen, okosan, egyszer már meg kell törnie annak az átoknak, hogy mindig a vendégcsapat nyer :))))
2-3 emberhátrányból?
rohadt hivatalos oldal, miért nem frissül.
Most akkor mennyi az eredmény és mennyi van hátra?
a stars lapja is áll...tiszta őrület, bakter...
gondolom kezdődik a bunyó... :(
59 17-nél volt a kiállítás.
3mp van hátra 1-1 kisbünti még van mindkét oldalon
nincsen semmi, mi lenne :) 2-3, azt hiszem, de várjuk meg a hivatalost...
3mp? azalatt má csak nem kapunk!
Vasas Bp. Stars - Dab.Docler 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
III. harmad - 60. perc
Lefagyott az egész hóbeleflanc :D
lefújták már???? Spigi...?
@1885*: Középről jön a pakk :()
Miiivaaan,mi van mi vaaan?
Hány órás az időkérés bammeg?
bunyó, Omárt írták eddig, csodálkoznék, ha magával verekedne :)
(BENCH - cserepad kisbüntetés)? Ez mi ?
mondtam én hogy bunyó lesz! tutti biztos volt
Gratula a DAB-nak!Tudtam én ,hogy arra mennek,hogy otthon mégegy meccs legyen!:))
Csupán elhúzták a Stárs előtt a mézesmadzagot!:))
Nem bántom a bírókat,de csak egálra hozták a statot.
@Nyuszí O_o: Na akkor valakik véglegest kapnak lehet.Omár lehet erre is utazott
megböntették a Dab cserepadját, ez kb. olyan mint amikor én aláírattam az egyik tanárommal nyolcadikban az ellenőrzőm azzal, hogy - egyes szám első személyben! - rendetlenkedtem, fegyelmezetlenkedtem, aláírás XY tanár :)
ha minden igaz, akkor 3-2 a vége nekünk :)
@Nyuszí O_o: Hogy szoktak böntetni vkit? :)
59.58 Gergely-magas bottal.....
Még 1 2 perc a Starsnak
59:58 - 82 Magosi Bálint (Dab.Docler) - (HI-ST - magas bottal való játék csak,hogy a statisztika stimmeljen. Beca...ok
Magó + Gergely kardoztak?
@Nyuszí O_o: Mi van veled Nyúl barátom?
szívtál valamit? :D
@legórágó: cancelled! félreinformálás esete forgott fenn.
@redwhite2006: Honnan tudod?Ott vagy? :D
@bandog: semmi, szimpla esti tudatmódosulás :) felfokozott idegállapot, satöbbi, satöbbi.
telcsi is van a világon
Na végre vége! Gratulálok a DABnak!!!
@redwhite2006: Telefonos segitség,úgy könnyű... :))
Akkor most már tuti? :D
Vége? :D
Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek! Kár, hogy az utolsó meccsen a Starsnál van a pályaelőny!! Remélem ezt a győzelmet nem azért hozták a srácok, hogy újra itthon nyeljük be a keserű pirulát! :) Hajrá DAB!
@bandog: Kiírták az Iceockeyn :D
Köszönöm Bikák ezt a szép,eredményes estét.
tényleg nem akarom bántani a Stars-weblapot, iszonyatosan jó és informatív online közvetítést toltak, de azért a végére is illett volna írni valamit, ilyen felfokozott helyzetben 10 perc állás túl nagy luxus...
@1885*: Lááátom,már csak olcsó poénokat durrogtatok :))
@bandog: Tegnap reggel nem voltál ilyen beszédes kedvedben.
szép volt, srácok, gratula, az a baj, hogy délelőtt beszéltem az egyik játékos anyukájával, aki majdnem felpofozott, amikor mondtam, hogy én a mai meccset győztesre teszem, igazán csak a holnapitól félek :)) de most már meg kell szakadnia annak a rossz sorozatnak, hogy mindig a vendég nyer... :)
@foma: Na ja,feszült idegállapotban voltam az előző esti meccs miatt.
@bandog: Dehogy :D szép volt DAB!
Még Gergely próbált a végén Magóval egy bunyót kezdeményezni( Hátha belemegy Magó és eltiltás lesz), de nem lett belőle semmi.
@Nyuszí O_o: Én tegnap fogadni is akartam a mai meccsre, de sajnos nem volt a kínálaton! :)
57-35 a kapuralövés.Természetesen a Stars javára.
@bandog: Sokra mentek vele :)
SEVELA! SEVELA! SEVELA!
@gogosz: holnap lesz, de már nagyon izom a beszállás díja...nem is merem ideírni...
A végén azért még Gergely megpróbált verekedést kezdeményezni Magosival (csak nekem nyilvánvaló, hogy miért?), szerencsére Magó nem ment bele, ebből lett a 2-2 perc...
@Nyuszí O_o: Kohn-Rosenberg bank napi árfolyama?
Újvárosban lesz az idei bajnoki döntő!
Akár melyik csapat nyer holnap,megérdemli a döntőbejutást, bár ott az első meccsen nemigazán lesznek fittek .3egymásutáni nap komoly téttel bíró rangadót vívni nem tűnik lightes elfoglaltságnak,hagyhatott volna a szövetség 1 pihi napot a döntő előtt.Tök jó lenne ha a dab honlap közvetítése úgy működne,mint a régi szép időkben,és folyamatosan menne
@Spigott: Nem tudjuk mi volt, majd leírják akik látták! De tételezzük fel, hogy úgy volt, ahogy mondod, akkor nem voltak valami korrektek. Bástyáért akartak "gyalogot" adni. :)
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, és remélem nem is lesz igazam. De ha holnap a vesztes csapat kiprovokál a végén egy tömegbunyót, akkor az eltiltások miatt, tényleg nem lesz értelme a Volán elleni meccsnek.
@gogosz: Azt is írtuk amit fentről mondtak :)
@gogosz: jaj mit nem mondasz a stars nem volt korrekt???? Ez annyira nem jellemző rájuk, nem is értem, hogy merült fel a gondolat benned??? :D :D
@1885*: Halgassuk meg előbb a másik oldal véleményét is. Így korrekt.
@Nyuszí O_o: a honlapszerkesztő üzeni: "bocs, a végéért. Műszaki porbléma volt (l'art pour l'art-osan), ezért lett ilyen kurta vége... És köszönjük a dicsértet" :)
@Bpstars: A kakaskodás miért alakult ki?
@gogosz: jaaa, az úgy volt, hogy a másik kezdte! :)
Nem volt komoly, említést sem érdemel. Ilyen tétnél, ilyen kiélezett szituban az lenne a fura, ha szépen beszélgetnének a jégen.
@Spigott: az fel sem merult benned ,hogy csak ugy siman mint egy normal embernel elszakadt a cerna es megtalalt egy masik embert az ellenfeltol? nem lehet,hogy csak ugy siman pofan akarta verni mert nem szimpatikus neki es ideges mert kapnak ki
te sem lattad en sem lattam de azert ugy utalgatsz egy kicsit arra ,hogy bezzeg a sunyi Stars edzoi utasitasra kiakarta venni egy ponteros Dabost a holnapi meccsbol
@qx92: Nincs igazad, megbizhato forrasbol tudom, hogy ez is az osszeeskuves resze, sot meg bandazsa is volt Gergelynek!:)
@Bpstars: yooo, elnézve természetesen, csak akkor az a 10 perc volt olyan, mintha bejött volna az 1% meteorbecsapódás: szövetségi lap fagyi, stars fagyi, mi meg itt ettük a kefét, mi van, mi van :)
@Nyuszí O_o: :))))))
ezen ameteorbecaspódáson már akkor is jót röhögtem.
Aztán holnap nem fotölyből, és akkor nem lesz infarktus!
@gogosz: Ne haragudj, de egyszeruen nevetsegesnek tartom, hogy egyesek meg mindig itt tartanak...
@Joegep: Attól még nem kell badarságokat írnod. Egyetlen dolgot emeltél ki. Pont azt, amiről kiderült, hogy igaz volt! Ráadásul a többit sem tisztázták.
süti beállítások módosítása