HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A világon minden játékos örül ilyenkor

2010.03.13. 13:03 F. Kapus

Legfeljebb az antihokiban vagyunk jobbak, értékelte a helyzetet Szergej Oreskin, a Ferencvárosi TC edzője. Pénteken megkezdődött a bajnokság rájátszása, a Stars idegenben verte a Dab.Doclert. Szombaton az FTC fogadja a magyar bajnokot, az EBEL-rájátszásban is részt vevő Sapa Fehérvár AV19-et.

Egy meglehetősen hektikus, sok edzőváltással, játékoscserékkel tarkított szezon végén a Ferencvárosi TC elérte célját, bekerült az OB I. rájátszásába, ráadásul a végére egész magabiztosan. Mióta visszatért Szergej Oreskin a csapat mellé, több a siker, mint a kudarc, igaz a játék színvonala hullámzó. A játékosként magyar bajnokságot nyerő orosz mesterrel a Sapa Fehérvár AV19-cel való első találkozás előtti nap beszélgettünk.

"Természetesen elégedett vagyok a harmadik hellyel. Utoljára öt évvel ezelőtt volt rájátszásban a Ferencváros, amikor Niedermayer és Strudwick itt volt. Akkor is én voltam az edző, ezért első lépésben most is ez volt az elvárásom a csapattal szemben. Most jön a második lépés, megpróbálunk jól szerepelni és érmet szerezni a magyar bajnokságban.

Nem lesz könnyű dolgunk, mert ellenfeleink profi csapatok, és egyből a legjobb magyar csapattal játszunk. A Fehérvár erős, gyors gondolkodású csapat, nagy nemzetközi rutinnal. Magas szintű jégkorongot játszanak, nagyon örülünk, hogy legalább háromszor játszhatunk ellenük. Jól jön nekünk ez a lehetőség, plusz motivációt jelent. Az ilyen találkozónak nemcsak nálunk, de a világon minden játékos örül, feldobja egy csapat hangulatát.

Egy jó EBEL-csapat lesz az ellenfelünk. Sokat dolgoztunk, megpróbálunk jól játszani. Szeretnénk nagy csatára késztetni a Volánt. Ha a döntőbe jutás nem sikerül, akkor a bronzéremért fogunk harcolni, de egyelőre a szombati meccs érdekel minket.
A csapatból egy hiányzó lesz, az viszont jelentős. A válogatott csatárunk, Jánosi Csaba térdsérülése még nem jött rendbe. Pozitív fejlemény, hogy csütörtökön elkezdhette a jeges edzéseket, de legkorábban csak kedden játszhat, a harmadik mérkőzésen.

Hogy miben lehetünk jobbak? Legfeljebb az antihokiban. Más célunk nem is lehet, mint lassítani a játékot. Jól felkészültünk, ha a védekezésünk, a koncentrálásunk és a fegyelmünk kiemelkedő lesz, akkor elégedett leszek a meccs után. Az esélyekről előre soha nem mondok semmit, mindent meglátunk majd a jégen."

A zöld-fehéreknél nagy számban játszanak olyanok, akik korábban a székesfehérváriaknál hokiztak, Budai, Hortay, Fekete, Rajz, Feil, Barabás, Ozsváth. És van két olyan játékos is, akik még a jelenlegi szezont is az EBEL-ben kezdték, Flinta Botond és Hegyi Ádám menet közben szerződött át. Mindketten viszavágynak, az EBEL-kerettel szeretnék megkezdeni a jövő évi felkészülést, számukra a bizonyításnál ennél jobb alkalom nem is adódhatna.

Hegyi Ádám a fradihoki.hu-nak nyilatkozott: "Magyarország legerősebb csapatával kell majd szembenéznünk, ami nekem egy kicsit különleges lesz, hiszen ott nőttem fel, és ott is kezdtem el a szezont. Rengeteg barátom van a fehérváriaknál, de ez természetesen nem fogja befolyásolni a játékomat, annál is inkább, mert nagy bennem a bizonyítási vágy. Vissza szeretnék kerülni az EBEL csapatba, s a mostani meccseken szeretném megmutatni, hogy lehet rám számítani. Ami az esélyeket illeti, azok elég egyértelműek. Persze nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, nagyon remélem, hogy nem futunk bele nagy vereségekbe. Egyértelmű, hogy a védekezésre kell majd főleg összpontosítanunk, s egy-egy gyors ellentámadásból kell majd megpróbálnunk veszélyeztetni. Ha szoros meccseket tudunk majd játszani, arra már büszkék lehetünk."

A középszakaszban a ferencvárosi csatárok egyéni teljesítménye alaposan feljavult, a legtöbb pontot és a legtöbb gólt is a zöldek csatárai szerezték, igaz, mindkettőt megosztva. McLaughlin 23 pontot termelt, míg Feil 11 gólt lőtt a 16 forduló alatt.

A Fehérvár kapujában Hetényi kezd, cseréje Bálizs lesz. Így a mezőnyben öt légióst játszathat Jarmo Tolvanen. A csapatból nem csak Satosaari hiányzik majd, mivel Alen két-három napja kisebb egészségi problémával küzd, a szombati meccset a finn bekk is kihagyja. A védelemben lehetőséget kap a szezon nagy részét Miskolcon töltő Maklári Erik.

"Mióta befejeztük az EBEL-szereplést, komoly fizikai felkészülést végzünk – tájékoztatta blogunkat Énekes Lajos edző. – Az OB I rájátszását nem becsüljük le, de már a világbajnokságra is gondolva állítottuk össze az edzésprogramot. Az ilyenkor megszokottnál jóval több az alapozó munka, és az elődöntőkre már a sorok összetétele is valamelyest a válogatottnak készíti elő a terepet. Mivel a vb előtti közvetlen felkészülés két és fél hetes lesz, ezért a klubvezetésünk és a szakmai team is ezt a megoldást támogatta. Ez természetesen korántsem jelenti azt, hogy a magyar bajnoki mérkőzésekre nem koncentrálunk százszázalékosan.

Szombaton hét védővel és tizenhárom csatárral játszunk, támadósoraink a következők: Ladányi, Vas M., Palkovics – Kovács, Fekete, Vas J. – Kóger, Nagy G., Sofron – Mihály, Martz, Benk és Vaszjunyin. Konkrét célkitűzést nem állítottunk a csapat elé a rájátszásra vonatkozóan, de azt minden játékos tudja és érzi, hogy mire képes ez a csapat és mit várnak tőlünk a szurkolóink. Pörgős játékot szeretnénk bemutatni, rövid cserékkel, fegyelmezetten végrehajtva a feladatokat. A fellengzősséget el kell kerülnünk, hatékony játékkal szeretnénk megmutatni magunkat a hazai bajnokságban."

A Pesterzsébeten hétkor kezdődő mérkőzést a Varjú, Haszonits, Székely, Bedő kvartett vezeti. A csapatoknak sok idejük nem lesz a pihenésre, vasárnap mindkét pár lejátssza a második meccset is. A pénteki elődöntő gólösszefoglalója itt tekinthető meg.

177 komment

Címkék: énekes ftc fehérvár oreskin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Fradi, reszkess Volán! :)
Huhuuuuuu hogy sikerült ezt a két tehetséget összetenni Varjú Haszonits atyaúristen.
Húúúú, de várom már a kezdést! Hajrá Volán!!! Sok sikert Erik, Brunya, Gomez és Boti... és persze mindenki! ;)
Nem akadékoskodás, csak kérdés; hogyhogy játszhatnak a Miskolcra kölcsönadottak? Tudom, h kettős igazolásuk van, de mintha olvastam volna vmi olyasmit, hogy itt is számít a január 15-i átigazolási határidő... ??

Mennyi Volán-szurkerra lehet számítani?
Hajrá Fradi!
@freddi: 6-8 :)
Nem tudom de biztos sokan leszünk. Remélem jó meccset látunk!
@freddi: Na meg arra a szitura is kíváncsi lettem volna,ha mi jutunk be az elődöntőbe :D
Hajra, Volan! hajra, Fradi! Ez mar csak ilyen. :)
@freddi: El akarja vesziteni a meccset a Volan, hogy otthon fejezze be az elodontoket. Ezert is szerepeltetik Maklarit.
Ez azért csúnya, hogy ennyit nézel ki Makláriból. Nem hinném, hogy csak rajta múlna!
@csatoimi: egy fecske nem csinál nyarat :):) (asszem :) )
lehet lemaradtam de volt vmi cikk az ankét-ról???
@freddi: Nem, rájuk nem vonatkozik. A kölcsönjátékosokat bármikor vissza lehet igazolni az anyaegyesületbe. :(
@Floki: @cric82: Uraim, teljesen felreertettetek. Azert fogja elvesziteni, mert jogosulatlanul jatszik, nem azert mert gyenge Maklari.
autóval indulok kb 5-kor, 3 hely van, ha valakit érdekel.

Hajrá, Volán!
@kerusz: Köszi! Valahogy sejtettem, hogy te fogsz érdemben válaszolni :)
@csatoimi: azt hittem félre ismertelek :D
@csatoimi: :) Nem hinném egyébként, hogy elődöntőben veszíteni fog. Max döntőben.
Ott leszünk!!! Hajrá Volán! Gomez, Boti, ügyesek legyetek! :)))
@Floki: Már mér akarnánk veszíteni a döntőben??? :) Minimum kettőt kéne akkor, ha otthon akarjuk befejezni a szezont.
Nem csak egyet? Tavaly így volt! :)
Hosszú volt ez a meccs böjt, lehet végig is tudom üvölteni a meccset!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
@Floki: tavaly a Volánnál volt a pálya előny.

@Szoljanka: a lehetőség adva vagyon ;) jön az egész brancs?
@csatoimi: A te csapatod biztos nyerni fog! :)
Amúgy nem lehet könnyű neked egy Mihály-Flinta összecsapásnál! :))
@M.Lac: ténnyleg! elszámoltam magam! Akkor nincs vesztes meccs!!!!!!!!!!!!!!!
@Floki: nincs ám ;) nincs kegyelem senkinek!
@Floki: mi már Pesten vagyunk.
@Floki: :)
@M.Lac: Nem tudom, hogy kik jönnek, én megyek az 100... :)
@Szoljanka: jólvan, azért gyertek csak minél többen!
@Iceblack: Szurkoljunk a gyengebbeknek! :)
sokszor hallottuk volános emberkéktől nyilatkozni, hogy az ebel többi csapatának mennyivel jobbak az anyagi körülményeik, és, hogy ezért azok előnyben vannak a Volánnal szemben

valahogy úgy érzem, hogy most nem arról fognak szólni, majd a Volános nyilatkozatok, hogy nekik mennyivel több pénzük van, mint a Fradinak és ez milyen nagy előny a számukra

remélem este lesz egy korrekt játékvezetés, és egy relatíve szoros meccs

amúgy van még a világon olyan bajnokság, ahol kevesebb, mint 10 lejátszott meccsel országos bajnok lehet valaki ?
@E11: Kezdőőőődik, Apa kezdőőőőőődik....:S
Hajrá Fradi! Bár a magyar hoki érdeke azt kívánja, hogy a Volán nyerjen. :)
@csatoimi: Nem jössz Imi??? És holnap? Később?
@Szoljanka: Szerintem érdekes felvetés! Semmi betalálás, csak egy minimális szurka. Semmi sértés nem volt benne, de tény: Ocskay ha ebel-meccsen nyilatkozik, ezt ki nem hagyná. A korrektség megkívánja, hogy ha esetleg ma is nyilatkozik, akkor mondja el, hogy igen, most fordított a helyzet, most mi gazdálkodunk 7-8x annyiból, mint ellenfelünk...
@Raon: Off...de milyen szééééép az avatarod!!! :)))))))
@Raon: Sajnos csak a dontore tudok kimenni.
@Szoljanka: Sajnos csak a dontore tudok kimenni.
@Raon: Bocs, veletlenul elosszor Neked irtam.
@alpec: mailt megkaptad? csengesd meg a számot.
Kétféle érzelem harcol bennem:
- Volán a szívem csücskében:),
- de az ellenfélnél is drukkolok ám vkinek.:)

Úgy, hogy ma egy jó meccset kérek! Szabályokat betartva a jégen és a lelátón is!
Most akkor kinél vannak az OB1 közvetítési jogai? Mert az előbb ment le egy promo a holnapi Stars-DAB meccsről a SPORT1-en.
@edudus: köszi :)

@csatoimi: semmi gond, engem is érdekelt volna, sajnálom, hogy így alakult. Akkor jövő héten!

@benö51: neked ott a helyed, tudod, elvégre már Ördögi Kör tag vagy :)
@1116001: OB 1-et szerintem mindig a Sport Tv szokta közvetíteni..
@1116001: OB1, MOL liga, válogatott meccsek: Sport Tv
EBEL: Sport Klub
@tiriakos: @edudus:

Volt itt post is róla, hogy a Sport TV átadja az OB1, Mol liga jogokat (a válogatott meccsek kivételével) a Sportklubnak.
@tiriakos: A Mol Liga négyes döntő a SportKlubon ment.
@Raon: Ki NEM az????? :DDDDDDDDDD Amúgy remélem értékeled, hogy észrevettem...a múltkori csarnokbeli megjegyzésed után... :P

@1116001: Nem vagyok otthon ebben a témában, csak így visszaemlékezve a Sport tv szokta adni az ob1 rájátszást...
@1116001: Valóban lehet benne valami, mert így visszagondolva a MOL-liga döntőjét a Sport Klub közvetítette...
@kerusz: :) Látom kerusz megelőzött... :)
na, még 2 hely kiadó. ingyen van, ha nem lett volna egyértelmű :)

hajrá, Volán!
A holnapi stars-dab meccset adja a sport1 eloben 12:25 oratol!!!!!
es ahogy elnezem a jegkorong kozvetitesnek ezzel vege csak holnap egy meccs es tobbet nem adnak!..pedig kene
a donto merkozeseit lathassuk!!!sport1!
@zsolt007: Ha úgy gondolod, hogy te jobban vezetnéd a mérkőzést, mint Varjú és Haszonits, akkor gyorsan szólj, adok szerelést, és megnézzük a produkciót.
@Zdrast: természetesen a bírókon fog múlni a meccs sorsa. :-)

A sebességkülönbség miatt, biztos pár kiállítás...
@Zdrast: képzeld, én még korizni sem tudok, de azt látom, hogy varjú egy f@sz:)
Elnézést Volános barátaim de most a Fradinak szurkolok. Eme "bűnömért", a holnap rám rótt penitenciát felvállalom.
Sziasztok! Csak laikusként kérdezem, mit is értünk költségvetésen? Mi is tartozik ebbe? A Volán fizet az EBEL szereplésért, az utazások külföldre valószínűleg szintén beletartoznak, játékosok fizetése stb... Az Ebel csapatok kiadása hasonló. De most nézzük a MOL ligás kiadásokat, gondolom ugyanezen költség kevesebb, tehát ne csak a bevételi oldalt nézzük, hanem a kiadást is, talán így reálisabb képet kapunk a költségvetésről és így talán már nem is olyan nagy a különbség. Az EBEL-ben viszont a kötelező kiadás nagyjából egyforma, a kérdés már csak, a játékos keretre mennyi marad? Szerintem, hangsúlyozom laikusként, így talán nem is olyan nagy a különbség. A játékos kereten nem igazán érdemes vitatkozni, azonban az elfogultak is elismerik, hogy a hazai mezőnyben a Voláné a legjobb játékos keret, de ők nem is elsődlegesen a MOL ligára gyúrnak. Viszont a magyar jégkorong fejlődésének jót tenne, ha minél többet játszhatna a Volánnal a többi magyar csapat is, csakhát ezt nem egyszerű megoldani.
hol lehet nezni a merkozest??
Én is a Dávidnak szurkolok.
Ha három gólon belül marad a Fradi, én már örülök. Persze csak akkor, ha a Volán nem félgőzzel játszik.
Azt azért ne feledjük, hogy a Volán a PO hátralévő részében az UTÉ-t helyettesíti:-).
@Rock me Amadeus: Csikba is lehet latni ezt az adot??? :) :)
@Rock me Amadeus: Es hogy visszaterjek en is eme regebbi temara ..... talan ez a magyar bajnoksag fekete pontja.En SPORTKLUB szurkolokent elvarnam hogy a csapatom a roman bajnoksagban csak a dontot jatsza mert reszt vett egy magasabb szintu bajnoki sorozaton a MOL ligaban.
@Rock me Amadeus: Ne feledd, a Fradit utoljára a Stars is simán verte. A nagy zakó elkerüléséhez nagyon nagyot kell javulni. És még akkor is becsúszhat.
@zsolt777: Ezt felesleges felhozni. Ez a kiírás és kész. Ha a többségnek nem tetszik, jövőre változtassanak!
@gogosz: tudom en nem akarok vitat keverni belole ....csak amadeus-nak valaszoltam ama kijelentesere hogy a Volan az UTE-t helyetesiti
@Szurker: kosz ezt ismerem...tv kozvetites lesz-van?
@zsolt777: Az sajnos nincs. Majd a döntőről.
még mindig döntetlen, grat a Fradinak!
Kezdődik, Hajrá Volán!
Fradinak pedig tisztes helytállást kívánok!
@beth01: ez azért érdekes, mert Te kérdezed, mi is a költségvetés? bevételek és kiadások összegei, nagyon lecsupaszítva...volánnak persze több a kiadása, de több a bevétele is jelentősen, ezért kár ezt feszegetni. a volánnak lényegesen nagyobb lehetőségei vannak.
Ezek a fránya bírók nem tudják, hogy az előnyökkel nem segítenek a Volánnak??? :-))))
Már megint ez a fránya második asziszt. :)
Ez a 0-2 eddig elég szép eredmény a Fradi számára, megmondom őszintén nagyobb különbségre számítottam egy harmad után :)
Közben az u-18-as lányok elverték az u-18-as angolokat is!!Hajrá lányok!
@Miskolcifan: Szeva! Internet explorerbe probald, Mozillaba nekem sem ment
@Kreck: Nekem ott se akarja az igazat :(
Vasmarci!!!
Explorerben sem megy nálam...
Elég kevesen vagyunk itt, mindenki meccsen van?
@Miskolcifan: Huu, 1 pillanatra nekem behozta de mar nalam sem mukodik sajnos:(
firefoxon siman megy nalam,nmetudom mi lehet vele.
szépítettek a zöldek
nem nagyon kommentálom, nem látom, úgy nehezebb azért, két kiállítás volt eddig, még a sporik sem tudják feldobni a hangulatomat :) ráadásul ez a Spartacus elég jó kis sorozat, de néha azért rápillantok az eredményre és hopp Fradi-gól :)
webkamera nálam sem megy.
Ikszre hozta a Fradi a második harmadot, két gólt is szerezve, gratula nekik érte :)
Na ez harmad 2:2. Vajon milyen lesz a harmadik?
Na de.... van egy adag savanyu iz a csatoimi szavaiban....ott meg az elejen :) kivancsi vagyok a jovo szezon EBEL bajnoksagaban a Volan Martz-Mihaly-Maklari 4 dik sorara
Kerusz! Amúgy ez a ma miskolci holnap fehérvári játékos keringő az átigazolási időszak lejárta után milyen szabály szerint megy?
@comp3232:
kerusz 2010.03.13. 13:49:55
@freddi: Nem, rájuk nem vonatkozik. A kölcsönjátékosokat bármikor vissza lehet igazolni az anyaegyesületbe. :(
@comp3232: Kettős igazolásuk van,igy gyakorlatilag a Miskolc meg a Fehérvár játékosai is.
Nem kölcsönbe voltak ők,legalábbis eszerint nem: regi.icehockey.hu/magyar/lista_kka.php
www.icehockey.hu/index.php?pg=sub_60
Az előző nem jó,itt lehet megnézni a kettős igazolású ill. kölcsönjátékosokat.
@beth01: Aránylag egyszerű: költségvetésen azt a bevételeket és kiadásokat tartalmazó két számoszlopot értjük, amelyek tartalmazzák a csapat működésével kapcsolatos bevételeket és kiadásokat. A kiadások közti különbség nagy része egyébként a gyanúddal szemben valóban a játékosok fizetésében manifesztálódik, ugyanis a gázolaj a buszba akkor is ugyanannyi, ha nem Bécsbe, hanem Miskolcra kell menni játszani.
@Miskolcifan: Biztos, hogy kettős igazolások voltak. Az EBEL-re is nevezték őket. Bálizs volt is kint pl. Salzburgban meg Grazban is csereként!
Akkor, ha jövőre két csapat kölcsönadogatja a játékosait a szezon elején akkor, a rájátszásba a jobban helyezett csapat játszathatja a nem létező magyar szabályok szerint a játékosokat. Ez végül is jó dolog anyagilag, de azért, ha jobban belegondolunk nonszensz. nem mintha bármi bajom lenne Adriánék játszatásával. csak az lett volna fura, ha a Miskolc bejut és a játékosok egyik meccsen itt másik meccsen ott játszanának...
@comp3232: A szabályt gondolom a Liga vagy az Elnökség hozta meg, ott jórészt a csapatok képviselői ülnek, tőlük kellene megkérdezni, hogy de ez így most akkor hogy...
@miki78: Eriknek is be van irva 4 meccs,bár nem tudom mennyit játszott azokon.
@comp3232: Következő szezonba valószinlűleg nem lesz ilyen szitu ha indit a Volán farmcsapatot.
@miki78: A kettős igazolás az Ebelés az OB1relációjában logikus, az OB1 és az OB1 relációjában "hungarikum"...
@comp3232: ha a Miskolc bejutott volna a 4-be, akkor nem hívta volna vissza a Volán őket!
Godó már nagyon pihenni akar úgy látszik :DDD
@zsolt777: De ezt a Brassó is mondhatná. Amúgy meg rájuk a dolog azért nem lehet érvényes, mert a Mol Ligával párhuzamosan játszottak a román bajnokság alapszakaszában is. Így nem nagyon van miről beszélni.
@comp3232: A vicc szabály szerint. Azért elég furcsa, hogy előfordulhatott volna (he lejátszák az utolsó alapszakaszmeccset), hogy pénteken Maklári-Hegyi még egymás ellen küzdenek, majd szombaton egy közös harmadik csapatban játszanak egyikük csapata ellen. De annak is meglenne a bája, ha Hegyit vagy Flintát visszahívná a Volán.
És ezzel még véletlenül sem a csapatokat akarom hibáztatni, ők csak élnek a lehetőséggel. Inkább a szövetséget, aki ilyeneket simán megenged és már mondhatjuk, évek óta eltűri, hogy a téttel nem bíró mérkőzéseket a szezon végén ne játszák le a csapatok.
@miki78: Akkor mehetett volna vissza Flinta :)
@OliBLOOD: Hegyi átigazolt a Fradiba, nem kölcsönben van (legalább is nekem így rémlik).
@comp3232: Játszottak ők a juniorba is a Volánnál.Az igazolás nem a bajnokságoknak szól (ob1,junior,ebel) hanem a kluboknak.Igy nincs ebbe sztem semmi kivetnivaló,gondolom nem csak nálunk van kettős igazolás.
@kerusz: Flintának semmilyen írott szerződése nincs a Volánnal.
@Miskolcifan: Akkor majd az a hungarikum lesz, hogy azonos bajnokságban játszik egy csapat és a farmcsapata. Rajtunk kívül ez csak Szlovéniában eshet meg.
@comp3232: Az is megeshet, hogy a Fradinál sincs neki... ;)

Nem az számít, hogy van-e írott szerződése, az a kérdés, hogy van-e ott igazolása.
@kerusz: "Vissza szeretnék kerülni az EBEL csapatba, s a mostani meccseken szeretném megmutatni, hogy lehet rám számítani."

Ő kölcsönbe van.
@kerusz: Így van, Hegyi nem kettős igazolás.
@Miskolcifan: nem emlékszem, de szerintem Maklári se lépett pályára EBEL meccsen..
@kerusz: egymás ellen és majd lehet meccs közben is játékost átadni az ellenfélnek:)
@comp3232: Mi van? Nagyon negatív vagy...
@kerusz: Magyarország,én igy szeretlek :D
@Miskolcifan: a kölcsön az nem kettősigazolás.. Tehát őt nem lehetett volna visszahívni!
@Licsimi: Szevasz Imi!!!
Tudod egy kicsit bántank ezek a dolgok, mert nélkülöznek mindenféle szabályosságot és csak úgy vannak.
@miki78: Világos hogy a kölcsön nem kettős igazolás,a mondat második részében már nem vagyok ilyen biztos :D
@Pierre: én is így emlékeztem, de itt erősködtek, hogy még Volán játékos :)
Közben egész jó kis adok-kapok alakult ki :D
@Pierre: Ennek fényében fura a nyilatkozata.Bár a két dolog nem zárja ki egymást :D
@kerusz: De ezt a Brassó is mondhatná...ja csak az a hejzet hogy ez a dolog Magyarorszagon ugy kezdodott hogy a Volan-nak tul sima dolog volt megnyerni a magyar bajnoksagot igy tovabbalt.Ezt Brasso nem tehetne meg csak a Sporttklub vagy Steaua de utobbi az elmult evekben "sima" csapat volt.Tehat ha a Sportklub netan sopressel nyerne a roman bajnoksagot fennalhatna az az esely hogy a jovo evi kiirasba ne vegyen reszt az alapszakasz+rajatszasban mert semmi ertelme egy gyergyo elleni 3 eccses 30-4 golkulombsegu elodontonek
Basszus az OBI-ben nem ismerik a kemény játékot? Palánkra lökésért 2 kiállítás? Vicc...
@comp3232: Ráadásul teljesen feleslegesek is.
@comp3232: Teljesen igazad van. Az, hogy ma Maklari a Volanban jatszik, feler a vicc kategoriaval. Magyar felnott bajnoksagban nem szabadott volna jatszania, csak ahova jan 15-ig volt igazolva. Szerintem.
@Miskolcifan: úgy érthette,hogy visszaigazol...
@miki78: Ezt most komolyan kérdezed? Ne, inkább ne is válaszolj...
beszeljetek mar kicsit a meccsrol 6-3 a volannak azert ennel simabra szamitottam!
@Pierre: Valószinű,ezért is irtam,hogy a kettő nem zárja ki egymást :)
@csatoimi: Szerintem az 5+0/3+1 szabály miatt volt szükség erre. Vagy nincs nevezhető kapus, vagy nincs elég hátvéd.
@hokiszereto: Én is simábbnak gondoltam, de hát ez van :) Majd beszámolnak, akik kint voltak a meccsen :)
@hokiszereto: biztos hasonlít a pesterzsébeti hangulat, az osztrák csarnokokéra!!! :-)
@kerusz: nincs ezen mit rágódni. A szezon elején teljesen világosan el lett mondva, hogy a miskolci volánosok kettős igazolással bármikor visszahívhatók akár EBEL, akár OBI meccsekre! Akkor senkit nem zavart, akkor most miért? Egyébként nem húzóemberekről van szó, a fiataloknak meg jó, hogy játszanak. Tapasztalatot szereznek!
3-6 a vége, én személy szerint gratulálok a Fradinak a tisztes helytálláshoz :)
@hokiszereto: Aránylag sima. 3-0, 3-1, 4-1, 4-2, 6-2, 6-3. Kétgólosnál kisebb távolságból nem nagyon követte a Fradi a Volánt. A 3 lőtt gól amúgy nagyon tiszteletre méltó és a 6 kapott gól is rendben van mellette. Látatlanban nem lehet megítélni, mennyire eröltette meg magát a Volán.

Ami nagyon fontos, hogy a Fradinak ez más a sokadik olyan mérkőzése, amikor alig szednek össze kiállítást. Oreskin mindig azt mondta nekem a telefonba a beharangozók írásakor, hogy fegyelem, fegyelem, fegyelem. És valóban, nagyon fegyelmezett csapat lett a Fradi.
43:58 10p. 43:58 - 53:58 11 Ladányi Balázs (Sapa Fehérvár AV19) - (MISC - fegyelmi büntetés)
43:58 2p. 43:58 - 45:58 24 Palkovics Krisztián (Sapa Fehérvár AV19) - (HOLD - fogás)

érdekes ez a szitu
@Pierre: Ő nem tud arról, hogy bármit aláírt volna...
@csillagoség: Gondolom nehezményezte sortársa kiállítását és beszólt valamit. Mint tudjuk, önérzetes hazai játékvezetőink számára ez súlyosabb tett, mint pl. egy sérülés okozása, szóval nem lep meg a fegyelmi :)
és a Volántol volt olyan 2 kiállítás ami azért kaptak , mert palánkra löktek
@miki78: a jövőre nézvést van mit rágódni rajta. Egészen biztos, hogy nem itt fogják megszerezni a rutinjukat, ami szükséges lesz ahhoz, hogy betörjenek az EBEL-csapatba. Látod, Tóth Adáék nem is kaptak lehetőséget. Bálizs azért kellett, mert kell egy magyar cserekapus, Maklári meg azért, hogy legyen egy hetedik hátvéd is, ha valami történne.
Gratula a fradinak. A tisztes helytállásnál többet sikerült szerintem összehozni.
@miki78: egy kicsit nem erdekes hogy a szabalyokkal ellentetben en neked adok ket jatekost de ha szuksegem van te akkor adod vissza amikor en kerem.A tobbi csapat nem is szamit mit mond vagy mi a velemenye.Erdekes meg akkor is ha semmi koze nincs a bajnoksag vegkimenetlehez.Es meg erdekesebb lenne a lenne koze........
@miki78: játszottak kb 40 felnőtt meccset, plusz még a korosztályos meccsek. Ezáltal akkora terhelés alatt voltak amit a nagyöregek (Godó, Palkó) nem kaptak a maguk idejében. Nem rossz dolog ez.
tudja valaki milyen volt a meccs kint ? Fradi játszott jól vagy a Volán játszott lazábban ? Gratula a FTC-nek a tisztes helytálláshoz , meg lássuk mi lesz majd Fehérváron ...
@Miskolcifan: Igen, az nagyon rendben van.
Nyugodjatok már meg! Meglrtem, hogy 10-20 évesek itt oltják a dolgot. Viszont, ha 30-40-es sortársaim írnak lázítókat...akkor lazítsatok! :)
Eks!
@kerusz: ez már tavaly is így volt, nem?
Gratulalok a Fradinak. Ennel tobbre szamitottam a Volan reszerol.
Gratula a Fradinak! Biztos benne volt a meccsben a Volán meccshiánya is. Szerintem meccsről meccsre javulni fognak.
@OliBLOOD: igen, és pl. ehhez képest - utólag, bár ha jól emlékszem, ketten is szóltunk előre itt - kenhetjük a hajunkra a nagy-nagy sportszerűséget, amikor elmentünk verekedni Starsiába, ahelyett, hogy nyugiban készültünk volna a Macik elleni utolsó két meccsre.
@comp3232: vagy úgy, ha pontot szerez, mindkét csapatnak beírják :)
@kerusz: így van, gratulálok én is a Fradinak, és bárki kerül ellenük a bronzcsatába, kemény dolga lesz, ebben is egyre biztosabb vagyok.
@csatoimi: tavaly (is) Csicsóbá is. aztán tulképp nyertek, de volt némi hiányérzete azért...
@Ringleader: akkor is hungarikum volt
süti beállítások módosítása