HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ez nem balett, ez jégkorong

2010.03.03. 14:41 kerusz

Ma este hétkor újabb két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Tegnap a Volán bécsi vereségével eldőlt, hogy két kieső lesz, a harc egy továbbjutó helyért folyik tehát a Ferencváros, az Újpest és a Miskolc között.

Annak ellenére, hogy a Dab.Docler és a Vasas is a rájátszás tagja már, komoly tétje van kettejük ma esti meccsének, hiszen a 16 forduló után előbb álló csapat pályaelőnyt élvez majd az elődöntőben. Igaz, a Vasas esetében még az első két hely sem biztos, a Ferencváros még befoghatja őket.

"Hétfőn egy kemény, igazi play-off mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban, - mondta Glen Williamson, a Vasas Budapest Stars edzője. - sok volt a fizikai küzdelem, kemény, férfias játékot játszott a bajnokság jelenlegi két legjobb csapata. Mindkettőnknek fontos volt a győzelem, mindkét csapat szeretne az élen végezni a 16 mérkőzés után. Nagyon jó kapusteljesítményeket láttunk, a mérkőzés roppant izgalmas és fordulatos volt, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett.

Ma este is hasonló mérkőzésre számítok. A mérkőzésen biztosan nagy szerepet fognak kapni az érzelmek, fontos lesz, hogy melyik csapat tudja majd jobban kontrollálni ezeket. Remélem, hogy a rivalizálás nem fordul át ellenségeskedésbe. Lesznek hiányzóink. Svasznek eltiltás, Virág Csaba sérülés miatt nem játszik ma este. A kapuban Rajna Miklós kezd majd."

"Jó mérkőzést játszottunk egészen Magosi végleges fegyelmijéig - kezdte az értékelést J.P. MacCallum, a Dab.Docler edzője. - Az az ötperces büntetés azt jelentette, hogy gyakorlatilag az egész hosszabbítás alatt hárman kellett jégen legyünk. Ez döntőnek bizonyult. Galanisz sérülésénél egyértelműen hátulról lökött a Stars játékosa, de nem akart sérülést okozni. Ettől függetlenül a szabálytalanságot mindenképpen be kellett volna fújni, hibázott a játékvezető. A klubunk fegyelmi vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, mert meg kell találni azokat az eszközöket, amelyekkel megvédhető a játékosok testi épsége.

Ma is nagyon kemény mérkőzésre számítok. Komoly energiákat kell mozgósítania mindkét csapatnak, és agresszíven kell játszania, ha nyerni akar. Mindkét csapat ütközős, kemény jégkorongot játszik, döntő lehet, hogy ki lesz inkább hidegvérű. Az élen akarunk végezni, meg akarjuk szerezni a pályaelőnyt a rájátszásra. Sajnos sok hiányzónk lesz ma este, így négy teljesen új sorral állunk ki. Az első sorban MacSweyn és Korol mellett Azari játszik majd, a másodikban Borsos és Szilassy mellett virág Tamás, a harmadikban Mestyán és Papp Viktor mellett Kiss Ákos, míg a negyedik sorban Horváth, Jonkl és Győri játszik majd. Erdélyi, Sevela és Galanisz sérült, Magosi eltiltás miatt nem lehet a pályán."

A másik mérkőzésen ennél is sokkal nagyobb a tét. A Ferencváros-Újpest mérkőzésen egyetlen eredmény segíthet a lilákon, a győzelem. Ha a Ferencváros akár csak hosszabbításban is nyer, akkor a lilákkal szembeni előnye behozhatatlan lesz,és a rájátszásért folytatott küzdelem kétcsapatosra szűkül.

"Készülünk, és természetesen jó eredményt szeretnénk elérni - nyilatkozta Szergej Oreskin, a Ferencváros edzője. - Azért is jöttem ide, mert szerettünk volna eredményesen szerepelni. Legyünk igazi csapat, dolgozzunk és próbáljunk meg előrelépni. A győzelem kulcsa, mint mindig, most is a fegyelem és a taktika maradéktalan betartása lehet. Sűrű volt a menetrend, és vannak veszteségeink, de ez nem balett, hanem jégkorong, itt mindig benne van a mérkőzésekben a sérülés. Ma este hat hátvéddel és három csatársorral fogunk tudni kiállni. Székely Mádai beteg, Rencz hétfőn megsérült. Feil Arnoldnak is vannak kisebb problémái, edzést is ki kellett hagyjon, kérdéses a játéka."

"Sokkal többet támadtunk és lőttünk kapura hétfőn, mint ellenfelünk, de semmi sem jött össze - kezdte Ancsin János az értékelést. - Azt mondhatnám arra a mérkőzésre, hogy szegény embert még az ág is húzza. A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, de ugyanakkor összesen csak két gólt lőttünk, annyival pedig nem lehet nyerni. A Ferencvárost egy parádés kapusteljesítmény is segítette. Mindennél többet mond a harmadik harmad statisztikája: mi 19-szer lőttünk kapura és ebből egy gól szereztünk, ellenfelünk viszont 5 lövésből 3 gólt szerzett. Ehhez nem is kell többet hozzátenni.

Úgy érzem, hogy az utóbbi mérkőzéseken jobban ment a játék a csapatnak, ennek ellenére nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Ennek ellenére szeretnénk megnyerni minden hátralevő mérkőzésünket, nemcsak azért, hogy megmaradjon az esély, hanem azért is, mert egy sportolónak kell legyen annyi önbecsülése, hogy mindig győzni akarjon. Be akarjuk bizonyítani, hogy nem ott van a helyünk a táblázaton, ahol most állunk. Próbálkozunk egy kicsit változtatni is a sorokon, de az edző szerepe addig tart, ameddig a játékos fel nem a jégre a mérkőzésen. A góllövést nem igazán lehet tanítani, valaki vagy feltalálja magát a kapu előtt, vagy nem. Ma is három sorral készülünk, Davis, Borbás és Kiricsenko kerül az elsőbe, Fabry, Sikorcin és Dubek a másodikba, míg Rafaj, Németh Péter, Kiss Gábor és Rusznyák játszhat majd a harmadikban."

OB I., 2009/2010, a középszakasz állása

H
csapat m gy hgy hv v g p
1
Dab.Docler
13 8 1 2 2 50-32 34 (6)
2
Vasas Budapest Stars
13 7 2 1 3 46-37 30 (4)
3
Ferencvárosi TC 12 6 - - 6 34-34 18 (0)
4
Újpesti TE
13 3 - 1 9 46-54 12 (2)
5
Miskolci Jegesmedvék
11 3
1 - 7 26-45 11 (0)

A táblázat érdekessége, hogy ha ma a Vasas a rendes játékidőben kikap, és a Ferencváros a rendes játékidőben nyer, akkor a Ferencváros sorsa a saját kezébe kerülne. Ha minden hátralevő mérkőzésüket nyernék, ők futnának be a második helyre, és ezzel elkerülhetnék a Volánt az elődöntőben.

489 komment

Címkék: ob 1 williamson maccallum ancsin jános oreskin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.utehockey.blog.hu az Újpesti fiatal csatárral készítettünk egy interjút Németh Petivel! :) jó olvasgatást!
Egyrészt jó lenne befutni a második helyre, és elkerülni a Volánt, másrészt szívesen néznék Volán-FTC meccset :)
@marhahusi: Nem bízol a döntőben?
Azért azt csak csendben jegyzem meg, hogy igazságtalan a lebonyolítás, amikor is két, nem azonos nehézségű ligában edződött csapatot eresztünk össze.
@kerusz: Próbálok optimista lenni, de ahhoz nem ittam eleget :)
@marhahusi: Igazad van.

Bármelyik csapat kerül is össze a Volánnal, elődöntőben vagy döntőben, az EBEL-es rutin, sebesség, a sorozatterhelés a Volán oldalára billenti a mérleget. 1-1 meccsen megverhetik, de folyamatosan nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. Ez ki is jött a Volán-Magyarország felkészülési meccsen is.
Nem igazán értem ezt.. hogy foghatja be a Fradi az előtte álló Starsot? 12 pont hátránya van és 4 meccse, nem?

Amúgy meg: HAJRÁ MACIK!!!!
@Leslieke: Persze, de az is kérdés, hogy melyik légiós játszik/játszhat majd a Volánban. Mert ha őket levesszük, akkor lesz 3 magyar védő + Ondrejcik nem tudom, h játszik-e? Illetve jönnek majd a Miskolciak?

Így azért rögtön nem olyan ütős ez a Volán sem...
@kerusz:
Szeritem egyszerűbb a dolog.
A MIskolc óvását elfogadjuk, akkor a Vasas veszít 5 pontot a Miskolc nyer 5-öt. A Fradi mindegyik meccsét megnyeri, a DAB is, és akkor minden rendben lesz!:-)
De ha nem és a Fradi 3. lesz, akkor meg nyernek a Volán ellen, a másik ágon remélhetőleg a DAB jut be és a döntőben meglepetésre a Fradi nyer!:-)
AZ UTE meg jöhet szurkolni a Fradinak! (Bucival az élen.):-)
@miki78: Hát baromi egyszerűen. Meccsenként 3 pontot osztanak ki, az ugye 4x3=12. A Starsnak a mai Dab elleni mérkőzésén kívül még két Fradi elleni meccse van hátra. Tehát ha a Vasas ma nem szerez pontot, a Fradi meg igen, akkor onnantól jön az, hogy ha a Fradi minden meccsét nyeri, akkor második lehet. Ez azért van, mert a pontegyenlőség esetén az egymás elleni mérleg dönt, abban pedig ez esetben a Fradi jobb lenne (9 megszerzett pont 3 ellenében).
@Tillasz: Szerintem rosszul kalkuláltál, mert ha az óvást elfogadják, akkor a Fradi és a Miskolc 3-3 pontot kap, míg a Vasas értelemszerűen 6 pontot veszít. Rosszul számoltam volna? Ugyanis négy meccset érint az óvás (2-2 meccs a Miskolc és a Fradi ellen), és ott 1-1 alkalommal a Fradi és Miskolc nyert, 1-1 alkalommal pedig a Stars.

Vagy az óvás elfogadása esetén nem az érintett 4 meccs eredménye törlődik???
@kerusz: OK, köszi.. Én 2 ponttal kalkuláltam :)
@miki78: Egy másik bejegyzésben már olvastam erről., ha pontosan az emlékeim, akkor a Volánra is az OB1-es szabályok vonatkoznak majd az idegenlégiósok tekintetében.
@susogós mackók: Amiről Tillasz írt... :) Majd ő kifejti, ő járatosabb a kérdésben, mint én! :)
@miki78: Szerintem Hete megy a kapuba és maradnak a védők... Ez lenne az egyetlen észszerű megoldás..
@hunvikics: tillasz semmiről se tudok légyszi világosíts fől köszi
"hiszen a 16 forduló után előbb álló csapat pályaelőnyt élvez majd az elődöntőben"
Ugye az nem fordulhat elő hogy a Volán a döntőben a pályaelőnyt is megkapja?
@eradam: nem! a Volán minden ellenfél ellen pálya "hátrányban" van!
@Leslieke: Természetesen, hiszen az OB I-ben fog játszani.
@edudus: ha engedi a szabálykönyv... Hány légiós lehet az OBI-ben, tudja valaki?

Andersson kezével mi van? Tud majd egyáltalán játszani?
@miki78: Vagy 5 mezőnyjátékos, vagy 1 kapus és 3 mezőnyjátékos.
@gogosz: akkor Hete véd. Martz, Oscar, Alen, Andersson és Mihály. Vagy Mihály nem számít légiósnak? Ha igen, akkor Bornhammar és Tommi nem lesz ott.
@miki78: Lehet variálni a keretből. A mérkőzésre mindig azt nevezitek akit kell. Mihály még légiós. Úgy tudom, nincs még magyar álampolgársága.
@gogosz: és a miskolciak jöhetnek, ha a Macik kiesnek? Pl. Tóth Adrián? Vagy az már kizáró ok, hogy egy másik csapatban már játszottak ugyanabban a ligában?
@miki78: Miki, nem hiszem el, hogy ezeket komolyan kérdezed... :(
@miki78: Az OB I-ben az OB I légiósszabálya érvényes.

Tehát: 1 kapus és 3 mezőnyjátékos vagy 5 mezőnyjátékos nevezhető egy meccsre. A keretben annyian lehetnek, ahányan csak akarnak. Az OB I-ben a Volán is nevezett, az MJSZ honlapján megtalálod, kik azok, akik az OB I-re nevezve voltak. ezt az oldald használd ehhez: www.icehockey.hu/index.php?pg=sub_60

A magyar OB I-ben, mint ahogy egész Európában, január 31-én zárult az átigazolás. Mindenki ott játszhat, ahol február 1-én regisztrálták a játékengedélyét. A Volán kölcsönjátékosai Miskolcon vagy a Fradiban február 1. után is pályára láptek, a Volán nem igazolta vissza őket január 31-én éjfélig, így természetesen nem játszhatnak a Volánban.

Mihály Árpád természetesen légiósnak számít mindaddig, amíg nincsenek meg a szükséges papírjai.
"A magyar OB I-ben, mint ahogy egész Európában, január 31-én zárult az átigazolás. Mindenki ott játszhat, ahol február 1-én regisztrálták a játékengedélyét. A Volán kölcsönjátékosai Miskolcon vagy a Fradiban február 1. után is pályára láptek, a Volán nem igazolta vissza őket január 31-én éjfélig, így természetesen nem játszhatnak a Volánban."

Gondolom, ez a magánvéleményed.
@KCs: Így van. Azóta tájékozódtam is.

Szóval a kettős igazolással és kölcsönadással máshol játszók villámigazolással visszaigazolhatók az anyaegyesületbe bármikor.
@kerusz: Tehát ma is, holnap is, bármikor.
@kerusz: köszi, tényleg nem figyeltem, hogy mik a szabályok az OBI-ben..

de ez azért furcsa, mert én úgy hallottam, hogy a miskolciak kettős igazolásúak, így a Volán bármikor viheti őket. Gondolom @KCs: is erre utalt.
@kerusz: :) azért érdekes lenne, ha a Miskolc - Volán meccsre kerülne sor és a Volán visszahívná a játékosait... elég fura ez a rendszer...
@miki78: Hát szerintem nem túl jó ez a rendszer, de mindegy.
@miki78: Flinta is ebbe a kategóriába tartozik, igaz, ő még mindig légiós, ha jól sejtem.
Úgy látom a Stars kiáll Gröschl mellett. Ma Ő a csapatkapitány. Remélem ma a sok hiányzó miatt összeszorított foggal küzdve nyerni fogunk!
@gogosz: höhö. Nem mintha a csk titulus bármit is jelentene a starsnál... :)
én csak azt nem értem, miért nem a mi meccsünket vezeti Haszonits...
@vaze: volna egy-két tippem rá
Nah elkezdődött! Hajrá mi
én azt nem értem miért vezethet meccset ilyen teljesítmény után...
Miskolc és Fradi mit óvott a stars ellen?
különösebb tétje nincs ennek a meccsnek, le kell hozni sérülések nélkül és annyi
@CTZ78: Ne idegeskedj, ilyen az élet. :)
1-0, Gröschl, sorsszerű, komolyan. gyerünk, gyerekek, ezt az irodalomban mégis-morálnak hívják (Ady Endrénél)
@CTZ78:
Speciel erre a nyakamat tettem volna :)
@Theutus: ez engem is érdekelne.
@Spigott: @Nyuszí O_o: Furcsa fintora ez a sorsnak...
@gogosz: jaja, bár ebben biztos voltam, hogy ma nem fogunk nyerni
Hát nem indul jól...
2-0 Fodor, jó lenne figyelni és játszani is azért
@gogosz: tényleg, nagy jellemre vall. kezdem érteni, mire utalt anno Bill egy nyilatkozatában a blogos hsz-ek kapcsán. semmi baj, hozzuk sérülés nélkül, csak azért lenne igazán jó nyerni, mert a Stars akkor befogható volna - jááájj, tesauk, de tetszene egy Stars-Volán elődöntő, nem is hiszitek el, mennyire várnám!
yah...Új versek 1906
de ezt a stars nem tudhatja:)
@Theutus: ne légy rosszindulatú, tudhatják elvben. hajrá srácok, nem összeomlani. Spigi, ha tudsz valami részletet, írd azonnal, meccskép, hangulat, satöbö.
Milyen frappáns választ adnak! A legszimpatikusabb játékosok lövik a gólokat. Még jó, hogy Svasznek eltíltás alatt áll. Ha minden igaz, Bill jön! :)
@Spigott: legendásan kemény, alattomos és durva játékos, meg se nézem, biztos hogy ütésért vagy gáncsért mehetett pihenni.
bocs, megnéztem, bottal lökés, valszeg elnézte Hal :) - ütött az, ismerem a fajtáját...
Jóestéket mindenkinek.
A mai mérközés abszolúte nem számit szerintem.
beütötték 3-0, nem játszhatunk túl jól...
@Spigott: Szerintem nem is nagyon akarunk, van egy olyan érzésem
@bandog: de igen, a Starsnak nagyon is kell kaparnia, ezért is örülnék különös kegyetlenséggel, ha sikerülne fordítani, nyerni. de nekünk jó a biztonsági játék, mindenképpen az az első, meg hogy ne legyen újabb sérülés, tiltás. amúgy szerintem már a felutazás tényéért is riszpekt a csapatnak.
Nem hiszem, hogy nem akarunk. Most ennyi van bennünk.
Vagy nagyon higgadtan a lesz...om az egészet stilusban játszunk.A másik lehetőség,hogy forr az indulat mindenkiben.Bár ennek jóval kevesebb esélyét látom.
nem tudja senki mit óvtak a Macik és a Fradi a stars ellen?
azért legalább a sorokat csiszolgatni kéne
Hopp Kiss Ákos is ül.
Mondjuk ez természetes....
4-0 újabb emberelőnyből. Most már tényleg jó lenne azért csinálni is valamit, ez elég égő, még jelen állapotunkban is...
Ez már kacsatömés.
Azt hiszem nem állunk meg 10 alatt.
Már 4............
@vaze: így van, ennek a meccsnek kb. ez a tétje részünkről. amúgy Kiss Á. kiment durva játékért, ezt is borítékoltam volna, na mindegy, bocs, kicsit kiszállok, munka is van a világon :)
Jövöre változtatni kell a kiíráson volán ebbelezen utána a bajnoki gyöztes meg a volán játszon egy szuperkupát vagy vmi ilyesmit mert az elödöntő és a döntő dávidok és góliát harca lesz.

Ha pedig jövőre indit farm csapatot a volán csak azok szerepelhesenek az ob1be

Mert ez igy nem épp sportszerű
Megadjuk az önbizalmat a Starsnak.
@gogosz: biztos örülnek a csillagok, elégedettek lesznek és boldogok. méltán amúgy.
közben a másik meccsen Sziki gólt lő, Krinyót azonnal kikapják durva játékért
Kettős előny,hátha...
@bandog: eddig elég kicsi volt az arcuk sajnos :)
Kettős fór, legalább szépíteni kellene
persze nem használjuk ki...
Krinyó is eegy alattomos játékos,nem? :)))
Svaszinak biztosan nem fér bele:D
az is letelt. nem a mi meccsünk, maradjunk annyiban.
Nem alakul valami fényesen a meccs. Azért a sorsunk a mi kezünkben marad. Magó eltiltását tárgyalja a fegyelmi bizottság, most addig az ő játéka fel van függesztve?
Milyen szép a jegyzőkönyv.Az első harmad végére egál lett a bünti. :)
@Nyuszí O_o: várható volt, de még mindig azt mondom, hogy szerintem játszani se nagyon akarunk
@bandog: nah itt már megint volt valami :S
Magónak 2 meccs eltiltása van a fegyelmi bizottság döntésétől függetlenül
@CTZ78: Van benne valami.Annál megalázóbb győzelem nincs,ha az ellenfél nulla játékkal hagyja nyerni a másikat.
na, zajlanak az események azért, ha jól látom :)
durva játék 2-2 perc Kluuskeri, Szabina/Orbán és Mestyán
Nééézd máár.
Csak nem valami kis matek?Dehogy Fodornak ott kell lenni.. hihetetlen.
lesz itt ma is végleges szerintem :S
@bandog: Ha már tegnapelőtt kimaradt mindenből
@Theutus: csak elszabadulnak az indulatok
@Gabberboy: nem, ő automatikus eltiltást kapott a hétfői dupla büntetés miatt - ütközés+bunyó -, amúgy Svaszi is azért nem játszik az ellenfélnél, mert neki meg a hétfői bunyóval jött ki a második nagy bünti.
@bandog: Biztos nincsen ott apa és anyuci, így már mer keménykedni :)
@CTZ78: Szokásához híven sztem simán hanyatt esett :))))
@Theutus: szerintem 1 meccs, de nem vagyok biztos benne.
Ha így folytatjuk akkor azt hiszem a kardomba dőlök :((
hoppá, Kiriscsenkó egyből végleges. Haszonitsnak adtak egy szabálykönyvet?
@Nyuszí O_o: icehockey-n 1 meccs van írva Magónak
Valaki aki megtudja mondani,vagy valahol olvasható linket lök be arról,hogy a Volán hogy száll be az ob.1-be,azt megköszönném.
Magónak kétszer egy meccs van beírva a fegyelmi lapon, de abból az egyik 02. 24-es dátummal van, s azt már letöltötte az Újpest ellen.

Na, haszonits kapott egy szabálykönyvet?
@Nyuszí O_o: én is egyre gondoltam, nemtom kitől hallottam a 2 meccset...
@bandog: a kardot tartsd meg nemesebb célokra
Vajon Kyrychenko mit csinálhatott hogy egyből VK-t kapott?
Azt azért nem értem,hogy haszonits sporttársat miért nem pihentetik addig,amíg a vizsgálat le nem zárul?
Vagy minden mindegy alapon fújjon ahogy akar?
@Nyuszí O_o: Köszi, azt értem, de azt mondták vizsgálják az ő ügyét is. Attól, hogy valakit vizsgálnak ,akkor gondolom még nincs felfüggesztve a játéka !?
Miért utáljátok ennyire a stars játékosait??
Ha a dab-ban játszanának akkor az tetszene nem,akkor nem utálnátok őket igaz??
Helyszíni beszámolók szerint 7 hazai lövésből 4 gól no comment...
@9..5: a nap kérdése, beszarok :DDD
Nyugodtan beszarhatsz.Magadból csinálsz hülyét.
@9..5: áh, egy starsos szülő:)

jó estét kívánok!
Na folytatódik az Újvárosiaknak a szenvedés:D:D
HAJRÁ VASAS!!!!
@Spigott: Kicsi akkor nincs a helyzet magaslatán...:S
@9..5: Hát lássuk csak...

Nem, akkor sem szeretnénk őket :)

(persze itt a 3-4 renitensre gondolunk csak)
@9..5:a széklet visszatartási képtelenség nem függ össze az illető szellemi kapacitásával
komolyabbra fordítva: én egyáltalán nem utálom a stars játékosait, legfeljebb morális problémáim vannak némelyikükkel
@9..5: Én kimondottan szeretem őket újvárosi létemre.Pláne Fodort,Svaszneket és Gröschröl ne is beszéljünk.Ő a kedvenc játékosom,a hálószobám plafonjára az ő képe van festve.Miközben este párommal hancúrozunk csak őt látom.
@a. Bárd:
Mégis miért utáljátok őket?
Mert kicsit keményen játszanak?
Hát ez olyan meccs lesz a Dab-nak, mint az a legendás, amikor minden pirosmezes lőtt gólt Újvárosban a Volánnak. Oli mindig belinkeli. :))
nincs, meg is kapta az ötödiket...
HOPPÁÁÁ!!!
Mondom folytatódik a szenvedés:D:D
@Spigott: El fog szakadni a cérna. Sajnos.
@9..5: szenvedni max te fogsz attól a tudattól, hogy olyan csapatot vertetek meg aki játszani se akart. Gondolkozz már egy kicsit
@vaze: Orrod tőle fokhagymás!:)
Azért egy Roger rugóláb nyusziserif??
És nem szeretnétek ,ha nálatok játszana?
Ezt nem ,hiszem!
@Licsimi: Könnyen lehet.

Bár lehet belinkelem most én is, hogy jobb legyen a hangulat :)))
3 ember miatt nem akartok játszani??Ez az eredmény nektek lesz szégyen,mi pedig annyit lövünk amennyit csak tudunk!!!
Egyenlített a Fradi, Zsoci 2p.
@9..5: nincs olyan sok stars játékos, akit nem szeretünk, ráadásul ennek semmi köze a starshoz, hiszen már akkor jól ismertük őket, mikor a mostani egyesületetek még az ob1 közelében sem volt, úgyhogy igazán nincs miért ezt magadra venned! :)
zeng zsivaja verebeknek
@bakker81: Mi továbbra is a Svaszi, Gröschl, Foci triumvirátusról beszélünk.
Őket nem szeretjük és nem szeretnénk ha nálunk játszanának.

Billt sem igazán, de őt nem azért mert a fenti hármashoz hasonlítanám.
@9..5: Azt javaslom, hogy ne provokálj tovább.
@9..5: Lőjetek. Még kettő kell ahhoz ,hogy visszaadjátok a 7-0-át amit otthon kaptatok.
sztm szó sincs arról, hogy nem akarunk játszani. Ma nincs kapusunk, mert sajna Kiss Tomi betlizik, olyan 50 % körül lehet a védési mutatója, de való igaz, hogy a harmadik gól után már mi sem szakadunk meg.
Utáljátok őket nyugodtan ó,ettől még nem fogják abba hagyni!
közben már 2-1 a zöldeknek
@9..5: mi Rajna Mikinek lőttünk idegenben már egy hetest az idén, úgy hogy ő volt a stars legjobbja, szerintem belefér, ne erőlködj! :)
@9..5: :DD mit szedett be apuka?:)
Vannak kifejezetten szimpatikus csapatok is az ob1-ben, kettőt szeretek, a dabot, és a Miskolcot, én fővárosi csapatnak szurkolok, de mondjuk nem a starsnak
@szorgalmas:
Nem szedett be semmit a kedves apuka:)
@9..5: elgurult a gyógyszer kedvesem?:) egy újabb hozzászóló persze okosan, és persze megint nulla múlttal:)
@szorgalmas: külső segítség nélkül ilyen:)
@9..5: Te! azért az a három ember meghatározó játékosa a Dab-nak.
@kiralyfi: Honnan tudja hogy nulla múlt??
Tudják én is jégkorongozok,a starsban,és már válogatott játékos is voltam.
Ennyit a 0 múltról...
@9..5: és nem lőtték el véletlenül a kedves fejét, hogy ilyen hülyeségeket ír? :)
@9..5: akkor jó:) önéletrajzi elemekben bővelkedve hadd jegyezzem meg, hogy én a starst részben hardi úr, és a vad közpénzből finanszírozás miatt utálom. remélem hardi úr hamarosan a zuschlaggal tusol. csak hogy egy szerény szösszenettel előrébb legyünk:)
@9..5: egyrészt én a hozzászólások számából indultam ki:) másrészt, a többi részét a hozzászólásnak meg nem tudom komolyan venni:)
@Spigott: De már lőttek fejbe.
@9..5: Blogos múltról beszélt :)))
@9..5: És most essünk hasra ezmiatt?
@szorgalmas: kéz a kézben, kéz a másban, más a másban?:)
@CTZ78: Azt csináltok amit akartok.
Nem fog izgatni...
UTE nem adja fel, Davis 2-2
@CTZ78: engem már leütközött:)
@9..5: Akkor miért nem játszol? El vagy tíltva?
@9..5: távol álljon tőlem, hogy téged akarjalak felizgatni:)
@9..5: ez volt a kérdésem is, akkor minden érthető :) Tényleg nem fogok ezek után kötekedni :)
@Spigott: melyik volt hülyeség?
@gogosz: Nem vagyok eltiltva.
Nem hiszem, hogy egy U játékos ellen kéne szájkaratéznunk, főleg nem ennyien egyszerre.

Nem fair :)
közben 3-2 a Fradinak
közben 3-2 újra a Fradinak, kemény meccs lehet
Stars szurkolók miért nincsenek meccsen , ha már 1x pesten van a meccs?
@Bpstars: úgy konkrétan minden, de azóta tudom, hogy fejbe lőtték, ezért tényleg nem fogok kötekedni már :)
@a. Bárd: vigyázz nehogy 2+2-t kapj :))))
közben jött egy kettős hátrány, csoda lesz, ha kivédekezzük :)
Bárd, hányas a mezed?
@kiralyfi: rá van írva neki hogy Bárd :) el se lehet téveszteni :)
@CTZ78: Majd hátulról mondom, az mostanában szabályos :)
@kiralyfi: stars szurkolók nincsenek, rokonok járnak csak meccsekre
@kiralyfi: amiért néha Dab szurkolók is írnak ide, mikor Újvárosban meccs van. Nem bonyolult.
Megúsztuk, akkor nem találhatták el a kaput :)
@CTZ78: azt tudom,de szám nincs rajta?
@Bpstars: fekete pákó mikor igazol a starsba?:)
@Bpstars: azok a rokonok csak :) a szurkolók kintvannak meccsen
kiállították Bertát is, így már csak 1 a fór
@CTZ78: Már megtalált meccsen párszor :)

@kiralyfi: Erdősi volt a nagy kedvenc, ezért lett 9
A Dab Docler szurkolók csapatából a 9-es számú a. Bárd büntetése tiltott blogolásért 2+2+5+10+20+25+VF+VK:)
@Joegep: Remélem mindenki értette a viccet :D
Felhozhattam volna a héber templomokban lévő utálatos képet is amit mindenki leköp amikor bemegy a templomba.
Nem akartam ennyire bunkó lenni,azért választottam a hálószobás variációt.:DD
Azért elég sok szurkoló van a Stars hazai meccsein. Többen voltak kint mint legutóbb Újpesten, vagy a Fradi pályán.
@kiralyfi: Szigorú ma a király, nagyon szigorú....:)
@Szoljanka: Egy király legyen szigorú az alattvalóival szemben :))))
Nocsak,nocsak Sille apó büntit kap?
Felháboritó...
@Szoljanka: tudod most van az udvari meghallgatás és panasznap:)
@kiralyfi: holnap pedig az énértékelő beszéd:)
Davis második gólja után 3-3, biztos jó meccs lehet :)
Tudja valaki Hegyi miért nem játszik?
@Theutus: figyelek ám, és alkalomadtán jutalmazok is:)
Mit csinált Kyrychenko???
@kiralyfi: Most viccelsz?

Jövő hét szerdán simán kimagyarázom a fegyelmi tárgyaláson :)

De köszi, ezzel most elintézted, hogy egy teremben lehessek Svaszival és Gröschlel.
Már régi vágyam volt! :)
@marhahusi: csillogtatta az intelligenciáját.
@a. Bárd: csak nézz a hátad mögé majd néha :)
@fekete8: Melyik Hegyi? A Fradista, amelyik ma gólt szerzett, vagy a dunaújvárosi, amelyik játszik? :)
@marhahusi: leütött egy legyet, de haszonits most minden suhintásért véglegest ad:)
Apropó Sille.A mai napig nem értem,hogy az itthoni meccsen Lecsót miért nyomta fejbe ütövel hátulról.Aztán,hogy Lecsó le se reagálta és lett belőle egy páros kiállitás.Számomra érthetetlen...
@a. Bárd: közéjük ültetlek, de azért készülj fel rendesen:)
@Spigott: játszik?akkor sorry:)félre informáltak
@Spigott: Hegyi Barbara nem játszik:)
Amindenit, Haszonits tényleg kaphatott egy szabálykönyvet:
37:06 10p. 37:28 - 12 Borbás Gergely (Újpesti TE) - (MISC - fegyelmi büntetés)
37:06 2p. 37:06 - 37:28 12 Borbás Gergely (Újpesti TE) - (CHE-B - hátulról lökés)

ráadásul a Fradi ebből is gólt ütött: 4-3
haszonits most mindent észrevesz ,mert kétszer annyit korizik, mint a két csapat...
Korol térdsérülés a Bertával való ütközés után, a harmadik harmadban már nem játszik...
@kiralyfi: Már felkészültem.
Cica egy 20 évessel sem tud elbánni, Svaszi már sokkal keményebb dió, de az orra a gyenge pontja :)
vagy most nyitott szemmel korcsolyázik, esetleg fülhallgató van a sisakjában és vki mondja mikor mit kell fújnia vagy az is lehet, hogy hétfő óta elolvasta szabálykönyvet
@marhahusi: nem vagyok ott, de úgy hallottam, egy kétperces kiállítást sikerült becserélnie erre a 25 percre. Nekirontott valakinek a Fradiból, ahelyett, hogy a büntetőpadra ment volna. Majd a helyszínen járt olvasók nyilván pontosítják.
@bereszsolt: Ti meg tök szabályosan játszotok, 40 perc alatt egy kiállítás, az is a kapus :)) .
Látom minden a szokott rendben folyik itt :)
Pedro meg nem lott golt. En kerek elnezest.
Már megint az az alattomos Papp Viktor :)
@Spigott: és csak sima akadályozás! érdekes
Pedro itt újvárosban sem lőtt nagyon gólt.
@Spigott: Reméljük nem súlyos.
Nem nagyon bírnánk el az elődöntőben ennyi sérültet.
@bandog: Hát azért mostanában ellenünk elég szépen termel :)
@bandog: Kettőt azért vállalt múltkor, sajnos...
@a. Bárd: Ha a Volánnal játszuk akkor nem tökmindegy?
minden starsos meccsén lőtt gólt nekünk asszem leszámítva a mostanit
@a. Bárd: Én arra a teljesitményére gondoltam,amikor itt játszott újvárosban. :)
Nem kellett volna kiállni erre a meccsre, a stars is megcsinálta tavaly, hogy nem számított neki a meccs, ezért nem állt ki, legalább nem lenne újabb sérültünk...
kiállítva Lecsó és szabina, mindketten cross
kardoztak?
Félig beleolvasva a hozzászólásokba, milyen óvásról beszélnek itt páran?
Lecsó összeakadt Focival? :))
Neki sztem nem mert felállni boxállásba. :D
@bandog: Akkor sajnos a katicabogárnak is több pontja volt, mint neki, nem élete szezonja volt :S
@Spigott: jaj már de antiszociális vagy:)
Lassan kapjuk a 6.-at
@kiralyfi: De szerintem igen, csak a Vígszínházban. :D
@Spigott: Utoljára akkor volt ponterős,amikor Godótól kapta a passzokat. :)
Kurt 2+2 Hi-St, Berta 2p cross
jé, gólt lőttünk :) Papp :)
Kurtnak a buliból lött gólja azért nem volt egy gyenge mutatvány.
Ákos bevarázsolt egyet
@bandog: Azért az elég csúnya lenne, ha a Volánnal elődöntőznénk...

Közben megvan a becsület gól, már nem lesz 7:0 :)
Spigi te mindig megelőzöl....nemtom hogyan csinálod
@Theutus: A gyorsaság a kulcs, a gyorsaság :)
Vitya bebaszta, igeeeeen!!!!
@bandog: Szerintem meg nála keményebbel is felállt.5:0,5:1 -nél minek verekedni??
Meg amúgy is ,minek?
@a. Bárd: Figyu,sajnos a mai világban bármi előfordulhat.
Jóval előbb írtam,hogy valaki lökjön már be egy linket,ahol konkrétan eltudom olvasni a Volán ob.1-be történő beszállását.Én átböngésztem a szöv. honlapját de nem találtam meg.
Elég régóta áll a jegyzőkönyv megint. 48 perc van egy ideje
UTE ismét egalizált
Na, megállt az idő a meccsen?
@Spigott: miért nem lepődök meg rajta....
@bakker81: Mindegy,de Foci úgy járt volna,mint buzás az UTE-ból anno.
Bucitól elnézést kérek, Buzás.
"A hazai kispad előtt tör ki verekedés. Szinte mindenki a jégen." - tömegbunyó
@Spigott: melyik meccsen volt bunyó ?
ne gondoljátok, hogy a vasas kezdte, csak négy az előnyük, ez nekik nem volt benn a meccsben...
@1885*: nemtudom, csak a sztársz oldalán olvasom
Várható volt sajnos, kellett hozzá egy alattomos játékos, egy gyenge kezű játékvezető és egy szövetség, amely nem mert, nem tudott egyből lépni az ügyben. Ez nem a mai meccs miatt van, hanem a hétfőiért...
@kiralyfi: De lehet, hogy nem akarnak kijönni a gyakorlatból.
Közben az UTE vezet
@1885*: miért is mondasz ilyeneket...
@bandog: Jahh. Egy baj van.Szerintem lenézitek ezeket az idősebb játékosokat.Magosi is ezt tette.
Nem tudjátok,hogy azért Fodor,Svasznek,meg még jópáran a Stársból régóta lejárnak bunyó edzésekre.
Gondolom Lencsés és Magosi is lejár ezért ez a hatalmas önbizalom!
Történt, hogy egy vendég kiállítás jeleztek a bírók, de a korongot játékban tartotta a Stars, Rajna le ment és majd a ekkor egy vendég játékos keveredett nézeteltérésbe Fodor Szabolccsal. Mire a bírók odaértek, már egymásnak estek a játékosok. - Ki más lenne mint a Fodor
Teljesen véletlenül Fodor volt az egyik főszereplő...
@bakker81: Azt minek járnak le? Svasznek is megúszta egy orrtöréssel :) Fodor meg, nah hagyjuk :)
"Történt, hogy egy vendég kiállítás jeleztek a bírók, de a korongot játékban tartotta a Stars, Rajna le ment és majd a ekkor egy vendég játékos keveredett nézeteltérésbe Fodor Szabolccsal. Mire a bírók odaértek, már egymásnak estek a játékosok."
@CTZ78: véletlen lehetett ,hogy fodor benne van...
@bakker81: Értem, akkor azért maradt Fisera öklében Fodor foga, mert azt hitte, hogy ezúttal is kesztyűben lesz a bunyó :)
Új örök barátság kialakulóban.
A biro kezdte a bunyot.
közben vezet az UTE!
És megtalálta a legkisebbet megint: Jonkl volt a másik, ha minden igaz...
@bakker81: Szabinát lealázta egy gyerek. Mióta járt bunyózni?
Jah utána kezdte el :)
Jokinak ment neki szabina
@1885*: Keresem a videot.Nagyon csúnya verést kapott Buci anno.
Omar VK? az is érdekes lehetett
@kiralyfi: Mert én ilyen rosszindulatú vagyok, nem szeretem szegény kis csillagokat :) és nem értek a hokihoz.
Hát ha esetleg úgy alakul véletlenül, hogy Jonkl is elpáholja Fodort, akkor én szögre akasztanám azt a bokszkesztyűt egy időre :)))
@bakker81: Nézd már meg Lecsó hány éves.Aztán gondold át a mondanivalódat mégegyszer.
Omar és Fodor VK mind 2
@forestjr: Stars honlapról van, nem én találtam ki
@bandog: Köszi. Biztos kimaradt.
@antiu: Tudom, de alig várom már a videót.
Strenk 2+10
Omar végleges
szabina végleges
Pozsgai szintén VK
Érdekes lehetett ha mindenki VK-t kap :))))
@1885*: én tudtam eddig is, de nem akartam itt reklámozni:)
@Spigott: ja biztos véletlen volt, ő nem olyan :D :D
Ákos és Pozsi szintén végleges
ki vant kint a ICe centerbe dabosok közül ???
következő meccsen ki fog játszani?:)
És Kiss és Pozsi is kiállt.

Sztem egyik csapatnak sem hiányzott ez a párharc az elődöntő előtt :S

(Nekünk pláne nem)
@a. Bárd: Biztos így lessz!Sőt szerintem a minből hozzatok fel valakit az is eintézi. :Pff
Sztm a kispadról mentek be és azért mentek a végleges kiállítások
@bakker81: szerintem pont fordítva: az öregek gondolják, hogy simán leverik a fiatalokat (más csapattal miért nem bunyózunk ennyit?), pedig Magó és Orbán esete is mutatja, hogy ha nyernek is, már rizikós a dolog, az meg, ahogy Fiserától be voltak szarva, egyszerűen nevetséges volt.
Zsoci 10 perc
Lecsó 2 perc
megmondta kerusz, ez nem balett:)
@CTZ78: Ott marad valaki jégen??
állandóan bunyó lesz a DAb Stars meccseken ???
azért csak halkan, félve, szemlesütve jegyzem meg, ebből a kiállítás halmazból is megint rosszabbul jött ki a dab
Vajon lesz-e játékosunk a Miskolc ellen? Mondjuk talán Petyó játszhat, Magó szintén, de Korol kérdéses, Nika, Erdélyi, Pozsgai és Kiss biztos nem. Francért kell belemenni az ilyenbe? Amennyiben emiatt bukjuk el az első helyet az utolsó pillanatban, akkor morcos leszek...
@csillagoség: Nem hiszem, remélem nem, de ez a mai sajnos borítékolható volt a hétfői meccs miatt
szegény Lecsó szingli maradt? :)
Basszus egyenlített a Fradi :(
@Spigott: Pedig bizony ettől félek...

Feltéve, ha a Volán vissza nem rendeli a fiatalokat
Most a Fradi egyenlített
DAb tartalékos lesz a Miskolc ellen
@kiralyfi: nem én mondtam, hanem Ores.
Tika emberhátrányból 5-2
De nem baj majd úgyis lehozzuk a kapust :P
a stars meccseken még biztosan lesz verekedés
ha szabina egy tét nélküli már régen megnyert meccsen nem bírja ki, akkor gondoljátok, hogy pont az elődöntőben fog grál lovagként viselkedni a haverjaival együtt?
@vaze: " pedig Magó és Orbán esete is mutatja, hogy ha nyernek is, már rizikós a dolog, az meg, ahogy"
Lehet! Idáig amit kiemeltem igazad van Azért az sem mondható el ,hogy a Dab -ban pillangó kisasszonyok vannak és csak rebegtetik a szempillájukat.
Rajz megint bebaszta :)
Tika emberhátrányban gól
@Theutus: Nem mintha láttuk volna az esetet
A büntetésünk,mint egy focimeccs.....
@bakker81: nem, dehogy, de nem fognak elmenekülni, még egy Svaszi elől sem
Izgalommentes mérkőzésen, nem mindennapi küzdelemben győzőtt a Stars. <--- ez aztán a szép mondat :)
A végére kikozmetikáztuk.
mosmá akkó egyenlícssünk! :)))
Nagyon szomorú ami itt folyik! Sőt egyenesen elkeserítő!Ezért dolgoznak évekig !! Stars szurkoló vagyok a DAB pedig a szívem csücske!!
@a. Bárd: tényleg nem láttuk, de relatíve nagy pénzben mernék fogadni, hogy nem Joki ment neki szabinának....
58:18 újpesti időkérés
@vaze: Nem is kell.
Kiváncsi leszek a bunyó kialakulására.Éppen előtte írtam ,nincs semmi szükség rá ilyen eredmény mellett.
oké ma nyert a Stars Gratula nekik ... De Dab nem adja fel neki még a 6 pont a miskolc ellen h első legyen ...
A következő játékosok közül választhatott volna Foci:Virág,Győri.Ők akik még Jonklnál is vékonyabbak és talán gyengébbek.
@bakker81: Láttad az idei Dab-Stars meccseket?
A helyszínen lévők azt mondták, hogy úgy kezdődött az egész, hogy Fodor a kispadról benyúlva elkapta az Akos nyakát/fejét, és kihúzta a padhoz...
Elődöntőbe DAB - STARS lesz úgy nézz ki , lehet hogy az éldöntőket és végig fogják bunyózni ???
ftc-ute hosszabbítás
@vaze:
Valószínű tudom is a választ.Egy kommentben volt.
Mert a Stars ALAPTOMOSAN játszik.:))d
Régebben volt egy népszerűtlen kommentem, hogy ez a két csapat a "legdumásabb". Úgy látszik nem bírják egymást.
Na az 1 pont mar megvan ! HAJRA FRADI !
HAJRA TILU
@bakker81: ALATTOMASAN.....könyörgöm
@bakker81: most legalább látod, hogy az imádott szabinátok alapvetően ilyen surmó, valszeg már a homokozóban elgáncsolta a kislapátért a húgát
@gogosz: Volt amit láttam.3-4 -et.Lehet többet.
jav. ALATTOMOSAN :)
@bereszsolt: Igen,igen, hajrá FTC!!!
Tiluban kellemesen csalódtam.... :)
@bakker81: És ott azt láttad, hogy a fiatalok provokálták a Stars idősebb játékosait? Mert én ezt nem így láttam.
@bandog: Direkt volt ,mert @rrá röhögtem rajta magam.Ez kb olyan mint a :Köztünk még soha nem voltak négyzeteltérések!"
Ok, gyerekek, akkor jöjjön a szokásos konspirációs teóriám, majd javítsatok. A Stars menet közben rájött (vagy már előbb), hogy ha 18-0 arányban nyeri a mecset most, akkor sem pályaválasztó, amennyiben a Dab kétszer győz a Miskolc ellen. Letámadással kivenni már nem mertek játékost, hiszen annak már súlyos következményei lettek volna, egy megoldás maradt, kiprovokálni egy bunyót - lehetőleg nem egyenlő felekkel indítani (Fodor-Jonlk), mert akkor félő, hogy nem tömegesedik el -, így gyengíteni ma a csapatot. Lássuk a mérleget:
- Korol térdsérülés (szereplése a Miskolc ellen bizonytalan, ergo az utolsó erős-ütőképes sorunknak is lőhetnek rossz esetben)
- Pozsi végleges (2 meccs automatikus eltiltás, legközelebb az elődöntőben léphet jégre)
- Kiss Á. végleges (ua.)
A maradókkal már a Miskolc elleni győzelem sem biztos - finoman fogalmazva -, és szerencsés esetben a Stars pályaválasztóként várhatja az elődöntőket.
Hogy is mondta Kohn bácsi a ferihegyi automatánál, amikor a harmadik tízforintost bedobva sem kapott semmi?
Ügyes.
Amúgy utólag lehet okoskodni, de szerintem Olinak volt igaza anno, amikor azt javasolta kapásból, hogy ne álljunk ki erre a meccsre.
@bakker81: állítólag nem is volt benne a meccsben
@gogosz: Felesleges időpocsékolás,úgy sem lehet meggyőzni .....
@Nyuszí O_o: Barátom,hogy te milyen hüleségeket tudsz kitalálni ;)
@bakker81: te vagy matektanár vagy, vagy marha jó a nyelvtanod
@Nyuszí O_o: a múltkori meccs után is mondtam és most is azt mondom, hogy maximális fegyelem mellett csak a játékkal törődve 3-4 góllal jobbak vagyunk a volán temetőnél
ha azonban - mint ez 4 meccs óta tart - hagyjuk magunkra erőltetni az otromba stílusukat abból jól nem jöhetünk ki
@gogosz: Én sem láttam ilyet.Az Orbános meccsre elmentem,ott csak a tapasztalatlansága miatt nem Orbán nyert.Megnéztem videón is .Talán a második ütésnél nagyon betalált,Grösl megrogyott egy pillanatra.Akkor kár volt elekezdeni a fejvédőt ütni.
Ráver mégegyet az állára ,akkor Orbán nyer KO.-val.
Magyar OB I. Bajnokságban milyen rendszerrel működik a hosszabbítás?
@Thomas_AV: mint az ebelben alapszakaszban
@Thomas_AV: 5 perc 4-4-ben, "hírtelen halálig"
5 perc és büntetők
@Nyuszí O_o: Azt tedd hozzá, hogy Miskolcon komplett felállásban is vért kell izzadni a győzelemért! Így szerintem minimális esélyünk maradt az első helyre. Illetve, ha a Fradi is oda-vissza veri a Starst akkor még lehetünk elsők.
Schellin eldöntötte
Linusnak első jó cselekedete, végre!
Szép volt Fradi!!!
@CTZ78: Sajnálom ,ha nem érted a viccet.Idéztem,mindkettőt.
@kerusz: ez elegáns volt :)
@pokerface: maradjunk a hirtelen-nél, azért újságot még olvasnék szívesen :)
EZAAAAAAAAAAAAAZ !
4 KOZOTT VAGYUNK !
SZEP VOLT FIUK !
azt mondjátok a Starsosok direkt provokálták ki a verekedést ? Foci és Omar ők is el tiltva max az elődöntőbe jöhetnek vissza ? n em ? De a Stars sincs könnyű helyzetbe ,mert a FTC felszívja magát az tuti aztán mehetnek a levesbe ...
@csillagoség: Dehogy a Fradi már nem lehet második, rápihennek az elődöntőre, nem lesz ott egyik sem kemény meccs.
@Spigott: nem biztos, mert ha ragaszkodunk a leírtakhoz akkor azért nem VK jár, habár ha mégis kispadról ugrottak be és felszólítás ellenére sem hagyták abba, akkor simán rájuk lehet verni VK-t, de lehet még az alap 2+2+VF-et is megérdemelték volna, bár VK mellett nem oszt nem szoroz hacsak valamelyik nem rendelkezik már VF-vel...
Videóra kíváncsi leszek :)
@Spigott: Majd a következő szezonban... Pék, Giblak - lapátra, kanadai edzőt helyettük, és máris újból nyerő csapat leszünk.
@csillagoség: legyen kivételesen neked igazad :) hangsúlyozottan konteó volt a provokációs hsz-em, nem láttam az esetet, nem tudtam az előzményről, majd a videón kiderül remény szerint minden, bár láttunk mi már éjjeliőrt nappal meghalni a tények ingoványos mezején hasonló esetben, ha értitek, srácok, mire gondolok.
@pokerface: Azért gyanítottam a kispadról beugrást, mert a stars-honlapon olvastam, hoyg szinte mindenki a jégen. Tényleg sokkal okosabbak leszünk a videó után.
@bereszsolt: gratula, remélem 10 alatt megússzátok az elődöntőben. Idén mi lettünk a károsultjai a Volán come backjének, van ilyen.
okosabbak nem leszünk, legfeljebb a tényeket ismerjük meg a verekedéssel kapcsolatban:)
grat a Fradinak
Háát,sajnálom az UTE-t.
DAB-UTE-FTC-Miskolc,számomra tetszetős elödöntő lett volna :))
@Bambalazs: Azért Giblak olyan sokat nem rontott a helyzeten, igaz javítani sem tudott.
@bandog: Jaa és a Stars játszon a Volánnal a Szuper Kupért. :DD
@Nyuszí O_o: Stars csak úgy lehet első hogy , ha DAB ki kapna 1xer Miskolcon vagy rendes játék időbe egyszer X-re végez ?

De ha mégis nyerne a DAB mind 2xer és a Stars is .. Akkor DABé a pálya előny .. De szerinted számít hogy ki kezd hazai pályán ? Őszintén ?
@Spigott: igen, mondjuk egy ilyen csete-paté után spori meg zsűri legyen a talpán, aki meg tudná állapítani h ki volt jégen, ki ugrott be elsőként, stb :)
Mondjuk ha úgy volt, ahogy a stars honlapján van, akkor még akár rekord is születhetett volna a büntetésperceket nézve.
@Spigott: A Fradi nem pihenhet rá az elődöntőre, mert a Miskolc még simán megelőzheti! Most, hogy ilyen tartalékosak leszünk ellenük, bármi lehet, ellenünk simán szerezhetnek minimum 4-5 pontot is. Az elszállt UTE ellen is Ők lesznek a motiváltabbak, és lesz még egy pesterzsébeti meccsük is az utolsó fordulóban. Nem lepődnék meg, ha azon dőlne el a harmadik hely sorsa.
nekem egy kicsit ugy tunik , hogy a dab egy embertol fugg ez pedig Galanisz amig jatszik a dab nyernek amikor serult vesztenek
@Nyuszí O_o: :))d
Itt lenne az ideje,ha megörvendeztetnél bennünket egy krimivel!
NBH.-s vagyok. Képzeld,Elkaptunk ma egy beszélgetést.
Kangyal beszélt telefonon Egrivel és pont ugyan ezt beszélték meg ,mint amit te leírtál.
Annyi volt még ,hogy Rogernek ,lekellett volna még darálni Vargyast!
@gogosz: Én azért igen...

Mennyi realitása van már ennek a dolognak ? Ne akardd elvenni a Fradi playoff helyét :D
@Fradi-Mate: Nem akarom én! Nem is azt írtam! Csak azt, hogy nem lazsálhatják el a hátralévő meccseket, mert bajba kerülhetnek! Te nem így gondolod? :)
@gogosz: 1 Dab.Docler 34p (6)
2 Vasas Budapest Stars 33 (4)
3 Ferencvárosi TC 20 (0)
4 Újpesti TE 13 (2)
5 Miskolci Jegesmedvék 11 (0)

mai meccs után igy áll tabella

ha mégis a a FTC és a Miskolc meg nyerné utolsó 2 meccsét akkor se lenen hely csere

Mert akkor így állna a tebbela

1 Dab.Docler 34p (6)
2 Vasas Budapest Stars 33 (4)
3 Ferencvárosi TC 26 (0)
4 Miskolci Jegesmedvék 17 (0)
5 Újpesti TE 13 (2)

Igy lenne a tabella ha DAB és a STARS el veszítené a 2 meccsét
@gogosz: Így van :D Elverünk mindenkit,aztán Pesterzsébeten kiénekeljük a sajtot a Fradi szájából :DDD Aztán felébredek és kiveszem a kezem a biliből :DDD
A végén úgyis a Volán nyer, oszt jó napot!
Mindenki más meg jól el volt egész évben.
Bunyó: Ákosnál szabálytalanság, kiállítják, korcsolyázik a kispad felé, rárontanak és onnan alakult ki az egész. Az mondjuk érdekes, hogy Pozsgai verekedett a finn gyerekkel, de utóbbi még egy másodperc büntetést sem kapott...
@csillagoség: De nekünk még 5 meccsünk van.
A hazai kispad előtt tör ki verekedés. Szinte mindenki a jégen.
Történt, hogy egy vendég kiállítás jeleztek a bírók, de a korongot játékban tartotta a Stars, Rajna korcsolyázott le, majd ekkor egy vendég játékos keveredett nézeteltérésbe Fodor Szabolccsal. Mire a bírók odaértek, már egymásnak estek a játékosok. Úgy tűnik Jonkl akaszkodott össze Fodorral.
@1885*: Sajnos mennyire nagyon igazad van! De legalább jól szórakoztunk :)
@1885*: Nálad az igazság,a többi meg elvész az idő homályában.......
Omar meg a Kissel akadt össze...
Mindkét oldalon sok hiányzó lesz a következő meccseken és úgy tűnik az elődöntőben újra egymásnak feszülhetnek a csapatok.
@marhahusi: Néha igen, néha nem, mert azt szerintem senki nem vitatja, hogy a Volán a legjobb csapat, csak akkor a többiek meg "szórakoznak" sok pénzt, energiát stb. befektetve, ami kicsikét rombolja az én illuzióimat. Bár a mai kommenteket olvasva néha tényleg, jól szórakoztam, tudván, hogy nekünk úgyis tökmidegy.
És a végén nem lesz egy teljes csapat ami a Volánnal legalább egy értelmes meccset tudna játszani :))
Annyi sérült és fegyelmivel 2 meccses eltiltott játékos lesz.
@Miskolcifan: Miskolci JJSE - Dab.Docler
Dab.Docler - Miskolci JJSE
Újpesti TE - Miskolci JJSE
Miskolci JJSE - Újpesti TE
Ferencvárosi TC - Miskolci JJSE

ez a hátralévő meccsetek
Imádom az összeesküvés-elméleteket, kicsit feldobják a topikot, kezdett már lanyhulni a színvonal:)

(Az "alaptomos"-ért külön köszönet a kommentelőnek:))
@bandog: Csak ez így nem nagyon motiválja a szponzorokat stb. a többiek felé, ez meg hosszútávon senkinek nem lesz jó. Talán a szuperkupa megoldás lenne, mondom én úgy, hogy az én csapatomnak nem ez volt a szezonja, csak tudom, hogy mások is beleöltek nem keveset.
@csillagoség: Én tudom jól,megy is nálunk a számolgatás ezerrel :D
@gogosz: @Nyuszí O_o: újra találkozik a DAB és a STARS attól félek hogy elődöntőbe végig fogják verekedni a meccseket , nem kell hogy a Stars kezdje elég ha dab is kezdje , én ugy tom a DAB és a STARS utálják egymást ? vagy a játékosok vannak ennyire fel pörögve hogy bunyóznak így akarják levezni a feszültséget ? Mi a véleményetek ???
@Miskolcifan: van tipped hogy jönnétek ki jól ?
@1885*: Tudod hányszor leirtam én ezt már ezen a blogon?
Hajjaj.... reménytelen....
@csillagoség: Úgy,hogy megvernénk mindenkit, a Fradi meg legalább az egyik meccsen kikapna a Strastól :D Ennek az esélye kb. 0,001%,de legalább az Újpestet jó lenne megelőzni...
@csillagoség: Átadom a válasz jogát Nyuszínak. :)
@bereszsolt: még nem vagytok négy között.
@bandog: Pedig ha vissza akarunk kerülni az "A"-ba szerintem, ez nem lesz jó. 1-2 szponzor leold, megszűnik 1-2 csapat az nem lesz előrelépés senkinek. De nem gondolom, hogy én fogom megoldani a sportág problémáit, ja és ez nem most jutott eszembe, csak így kijött belőlem.
Jó éjt mindenkinek.
@Bambalazs: szerintem ennél bonyolultabb a recept. Nagyon sok mindent át kellene gondolni Újpesten.
@1885*: Csak ismételni tudom magam.
Rengetegszer leirtam ezt itt már én is.
De ez csak az olyan embereknek okoz problémát,akik rendelkeznek azzal a fránya lekiismeret-jóérzés nevü fránya emberi tulajdonsággal.
Úgy látszik te is ,mint én ezek közé a fogyatékosok közé tartozol.
Semmi baj,majd megnyugszunk,kialusszuk magunkból ezeket a dolgokat.
Holnap újúlt erövel vetjük magunkat a szürke hétköznapok taposómalmába :))
most telefonált a spanom hogy ő kint volt a meccsen, mondta hogy tömeg verekedés volt és mindenki vert mindenkit és csak Fodort, Omart,Pozsgait,Kisst állították ki ...
sztem videón rajta lesz ...
@kerusz: ha a DAB és a STARS OB I végén döntetlenre jönne ki ? mi döntene? egynás elleni meccs vagy a több győzelem vagy a gól különbség ? Kié lenne a pálya előny ?
@bandog: Tudtam, hogy bennem van a hiba, rossz volt a neveltetésem :) látom már menni készültél, Neked is jó éjszakát! Majd jövőre döntőt játszik a Volán az EBEL-ben, mi meg itt megkúzdünk a bajnoki címért, ha lesz még csapatunk, remélem igen! :)
középszakasz egymás elleni döntene, amiben a Stars a jobb
Azért nem tudom hova tenni az Újpestet... Szerintem Pék mindent megtett annak érdekében ,hogy a játékosai alulmotiváltak legyenek és tele legyen a tökük mindennel. Nem tudom hány nyilatkozatába kalapszarnak nevezte szinte őket. Egy dolog az igazság ,de pedagógusnak is kell lenni, tudni kell mit lehet ill. kell mnodani egy játékosnak. Az mondjuk más ,hogy én pl. Hetlernek mit mondanék legszívesebben ... :D
De azért a tavalyi döntős csapatból jónéhányan itt vannak a keretben,az a tavalyi szereplés meg nem véletlen volt... Szerintem hosszútávon Pék alkalmatlan... Remélem Giblák helyére zökkenti a fiatal magyar játékosokat. Hiába volt öröm nézni ,hogy az idei OB1 8 meccsén 6x kapott ki az Újpest a Fraditól, de ennél többet tudnak ezek a srácok.
@csillagoség: ezt nem kérdezheted komolyan. bár nektek nem annyira, tényleg.
@qx92: fantasztikus éleslátásról tettél tanúbizonyságot, gratulálok, eddig mit szedtél, neuronblokkolót?
@csillagoség: na nem mindenki, ezt azért kalkuláld bele.
@Fradi-Mate: Na ez nagyon korrekt volt! Pedagógiailag hazavágta a csapatot, szerintem. Ha gondom van, az öltözőben vagy edzésen beszélem meg, de azok a nyilatkozatok...bárkit hazavágnak. Ha a saját edzőm így beszél, hogy menjek ki másnap a jégre??? A minimális önbizalmát tönkre teszi szerintem bármelyik sportolónak, sportágtól függetlenül. Most már úgyis mindegy...
@kerusz: így van, ami ott megy, az számomra immár hosszú évek óta a sportág nagy talánya.
@Spigott: uppsz, még egy momentum a konteóhoz, srácok. a csapatoknál biztos elfelejtettek gondolkodni, hogy ilyenek csak nekem/nekünk jutnak az eszembe/eszünkbe. nem számolnak, csak mennek előre, mint a vak egerek.
@Fradi-Mate: Csak gratulálni tudok a hozzászóláshoz...fórumon még ilyet, nem tapasztaltam! Azt nem mondom, hogy hajrá...de "kéz és lábtörést"! Az utóbbi fordulókra amúgy is ráillik. :-)
@Nyuszí O_o: csak azt írtam le amit mondtak .. hogy sokan verekedtek ... Ne legyen több bunyó , végre 1 meccs legyen nyugisabb ..
néztem DAB elég tartalékos lesz , sztem juniorokkal fognak 3-4 játékost fel tölteni. Miskolc ellen nagyon nehéz meccs lesz .. De sok sikert a DAB-nak ...
Hoppá, újabb topsecret:

"Fiúk, olvastátok már a blogot?? Óriási gáz van, rájöttek a levadászós-provokálós stratégiánkra, bebuktunk!"
negyedszer kérdezem meg: vki írta korábban, hogy Maciknak és Fradinak van vmi óvása stars ellen?
Ki tudja, hogy miért?
Minden csapat nyerje emg a hátra lévő meccsit és meg lássuk ki hogy fog állni a közép szakasz végén !!!
@Theutus: Mi ennyiről tudunk:

Van egy másik sztarsos ügy is. Gergely Csaba az egyik miskolci meccs után megrongálta a csarnokot,ezért 4 meccses felfüggesztett büntetést kapott. Néhány meccsel ezelőtt G.CS. a végső sípszó után levadászta Tóth Adriánt, kapott 5+véglegest. Nyilván ilyenkor életbe kellene lépni az előző eltiltásnak. De nem. G.CS. tovább játszott, ellenünk is 5 pontot szerzett, sőt a válogatottban is jégre lépett. A Macik óvtak, persze elutasították. Miért?
"A versenybíróság szerint csak akkor léphet életbe G.CS. eltiltása,ha újabb fegyelmi eljárásra kerül sor."
"Ha egy fejre irányuló támadás után nem lép életbe a büntetés, akkor mikor?
"Nem vagyunk következetesek és kemények, ha elmulasztunk egy ilyen lépést, akkor semmilyen visszatartó erő nem lesz a játékosok felé! És miként lehet az, hogy a fegyelmi hatálya alatt álló G.CS., akit a múltban számos alakalommal szankcionáltak, pár hete a válogatottban szerepelt?"
Idézetek Egri Istvántól, a mai Észak-Magyarország cikk alapján.
@Miskolcifan: Ez alapján nem igazán világos, hogy akkor ez most aktuális, vagy elutasított óvás? Ettől függetlenül "ügy" még lehet.
@facsipesz: "A Macik óvtak, persze elutasították. "
Eszerint elutasították a dolgot...Bár nem tudom,hogy ez az az óvás-e amiről itt szó van...
@Miskolcifan: Mit csinált Tóth Adriánnal? Vigyázz a szóhasználatra, mert facsipesz beléd csíp! :)
( Ugye Te nem vagy DAB-os?) :))
@gogosz: Bizony, én vagyok itt a lelkiismeret csípős nyelve:)
@gogosz: 8 Gergely Csaba (Vasas Bp. Stars) - (CHE-H - fejre irányuló támadás)

Nem láttam az esetet,de gondolom nem megsimogatta :D
És nem vagyok DAB-os :D Vaslogikád van :P :DDD
@Nyuszí O_o: nem szedtem neuron blokolot csak nem akartam most parasztul bedobni ,hogy a
JP mester zsenialis nyari felkeszitese az agyondicsert ujvarosi fiatalok remek fizikuma es allokepessege, a kivalo kapus a jo legiosok ellenere (ez mind a ti dicshimnuszaitok osszefoglaloja) az egesz csapatok egy turot tud hokizni ha egy ember hianyzik. Ami azert gyaszos kedves baratom es lehetnek kocsogok es csalok a birok es mindenki aki a dab ellen beszel de ha nincs Galanisz elvagytok veszve, akkor mire ez a nagy arc? ja ,hogy franko hokit jatszodtok oke ertem en csakhogy 2-3 ev mulva senki nem fog emlekezni arra hogy milyen jo volt akkor hanem azt fogja nezni ,hogy a Stars a megnyerte masodik eveben a Mol ligat olyan patinas csapatokat elozve meg mint az Ute vagy Dab.
Ertem en ,hogy rosszul esik ,hogy a Stars megint elutt a sajttol mint a Mol final fourban de azert vissza kellene venni az arcbol.
@Miskolcifan: Szerintem a rongálásos dolgot meg a meccsen kapott végleges fegyelmit nem lehet egy kalap alá venni. Utóbbi nem von maga után fegyelmi tárgyalást, hacsak a csapatok nem kérték az ügy kivizsgálását a DAB példájához hasonlóan.
Bár ki tudja. Érdekes szitu az biztos.
@qx92: Kár volt kihozni belőled a parasztot. :)
Ünnepel aaaz egééész várooos, négy között a, négy között a FERENCVÁROS!!!
@pokerface: persze nem lehet egy kalap alá venni de kérdem én, akkor minek kéne történnie hogy életbe lépjen az a 4 meccses eltiltás? Még egy rongálás? Annyi esze talán még neki is van hogy ezt elkerülje ezután.
Ne érts félre nem tőled akarom számon kérni a dolgot, de ahogy mondod érdekes szitu. Merthogy ennek így semmi értelme nincs az biztos.

@Miskolcifan: jegkorong.tv/index.php?video_id=00216vm

1:45nél megnézheted az esetet
@kisby: Hidd el, ha olyan pozicióban lennék, akkor nálam érvénybe lépne az eltiltás :) Valószínű amikor a felfüggesztett büntetését megkapta, akkor nem rögzítették, hogy mi történik ha másfajta vétséget követ el,pl kap egy véglegest, ami még szándékosság nélkül is benne van a hokiban.
Azt tartom még elképzelhetőnek, hogy azért nem vették figyelembe azt az 5+véglegest, mert megtámadható lenne, mivel a versenyszabályzat vagy versenykiírás csak azt írja le, hogy két VF után jár eltiltás. Ez meg így egy úgynevezett kiskapu.. remélem érted mit akarok ebből kihozni.

Sőt továbbmegyek. Sajnos az utóbbi időben nagyon eldurvult a helyzet és elszaporodtak a sportszerűtlen megnyílvánulások is a játékosok és edzők részéről egyaránt, nem csak OB1 szintjén, hanem utánpótlásban is.
Nem tartanám hülyeségnek és elképzelhetetlennek sem, ha a jövőben bevezetnék azt, hogy alapszakasz után az IIHF tendertől eltérően súlyosabban szankcionálnák a végleges fegyelmik és végleges kiállítások következményeit. Gondolok itt olyanra, hogy már az első végleges fegyelmi is egy meccses eltiltást vonjon maga után, végleges kiállítás esetében 2 meccsról 4 meccsre növeljék a büntetést. Százszor meggondolnák, hogy van-e értelme a tegnap történteknek és inkább a játékkal foglalkoznának.
Vagy olyan megoldás is fékező erővel hatna, ha a vétkes játékosnak vagy csapatoknak annyiszor ezer forintot kellene befizetni a fejvédő alapítványba, ahány perc büntetést összeszedtek fegyelmikből és véglegesekből, ellenkező esetben addig nem játszhatnak, míg ezt nem rendezik.
Valami megoldás kell, mert így csak "kinyírják" egymást.

Egy biztos, mozgalmas és sok munkával járó holtszezon elé nézhetnek a honi hoki "törvényalkotói".
@qx92: ha most a testvérem lennél is nagyon tudnálak utálni...
@kiralyfi: Nem azert,hogy szarakodjak,de melyik pontban nincs igaza?
@1885*:
@Ringleader:

Köszi srácok a jó véleményt :)
Remélem én is, hogy a Fradi végre bejut a rájátszásban és a volán ellen játszik 1-2 jó meccset.
Giblaknak meg sok sikert Újpesten, Egszer már alkotott ott maradandót, szerintem most is fog tudni majd segíteni
@Fradi-Mate: Nincs mit, abszolut kijárt Neked :)
Én drukkolok Nektek.
@pokerface: na ahogy olvasom az ns cikket, úgy látom nem írtam hülyeséget az eltiltások szigorításával kapcsolatban :)
Bocsánat, ha már volt róla szó, de például az is tök rendben van, hogy a Stars kispadról benyúl a nemtudomkicsoda és úgy kell visszarántani? 3:01-től a videón...
@hunvikics: nem válaszol lehet hogy haragszik
süti beállítások módosítása