HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szeretnénk a bécsi ünnepet elrontani

2010.03.02. 14:38 kerusz

Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy szeretnék meghosszabbítani a negyeddöntőbeli párharcot.

"Rengeteg volt az emberelőny és az emberhátrány, és ezeket a helyzeteket nem tudtuk jól megvalósítani - értékelt a szakvezető. - Nem nagyon volt különbség a lövések számában és a kidolgozott helyzetekben sem, de nagy volt a minőségbeli különbség a bécsek javára, akik a legjobb formájukat mutatták. Nagyon szeretett volna minden játékosunk győzni, de gy éreztük, hogy nagyon görcsössé vált ez az akarás, és ezt nem sikerült levetközni egy percre sem. A harmadik gól után érezhetően nagyon sok minden megfordult a fejekben. Sajnos nem sikerült túllendítenünk a csapatot ezen az állapoton, így aztán a bécsieknek minden sikerült, nekünk meg semmi sem. Hiába lőtt például egyedül Mihály Árpád tízszer kapura, nem sikerült betalálnia.

Azt sem mondhatjuk, hogy túl sok hibával játszottunk volna, vagy hogy nem voltak lehetőségeink. Sok olyan mérkőzésünk volt az idényben, amikor jóval kevesebb lehetőség mellett is a magunk javára tudtuk fordítani azt. A kapu előtti területen tudtak a vendégek dominálni, és ez sajnos el is döntött mindent."

Volt egy vitatott jelenet is vasárnap. 2-1-es vendégvezetésnél a korong felpattant Satosaari mamutján és a kapu felé csorgott. A szlovén játékvezető gólt ítélt. "Sajnos az egyik kapu feletti kamera elromlott. A játékvezető ezért már a mérkőzés előtt úgy döntött, hogy nem használja a videobírót, csak abban az esetben, ha a nem működő kamerát meg tudják javítani. Erről mindkét csapatot tájékoztatta is. Így videobíró nélkül játszottunk. Egyébként a bíráskodás kifejezetten kedvező volt a számunkra, így különösen fájó, hogy nem sikerült behúznunk a mérkőzést" - mondta erről Énekes Lajos.

"A Bécs hazai pályán nyilván ünneplésre készül, mi pedig szeretnénk ezt elrontani. Ezért mindenki meg is fog tenni minden lehetségeset. A ma délelőtti jeges edzésen a szokottnál jóval csendesebbnek tűnt a társaság, kevesebb volt a beszéd, de úgy éreztük, hogy nagyon komolyan készülnek a fiúk, mindenki nagyon koncentrált volt. Szeretnénk nyomatékosítani, hogy nem lehet könnyen leírni bennünket. Nagyon rosszul sikerült a harmadik és negyedik mérkőzés, az első két meccsen mutatott teljesítményhez akarunk visszatérni, és természetesen a célunk a győzelem.

A csapatban kisebb változtatások lesznek ma este. A kapuban marad Satosaari és maradnak a hátvédpárok is. Az első sorba Palkovics és Martz mellé Vas János kerül, Mihály Árpád pedig Vas Márton és Ladányi mellett a második sorban játszik majd. A harmadik sorban Sofron, Nagy Gergő és Kovács Csaba, a negyedikben Benk, Fekete és Kóger játszik majd. Az emberelőnyös felállások nem változnak, de reméljük, az eredményesség javulni fog."

886 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon remélem, hogy nertnek ma este a fiuk.
ma sajna én nem tok kimenni a meccsre, de remélem , hogy nagyon sok beszámolót írtok majd... ;-)
da már fogadtam a mai meccsre.
ha nyernek a fiuk magamra kell tetováltatnom ez "av 19" feliratott!!! hehe...
mindenesetre mindenkinek aki ma megy a meccsre, vagy nem, nagyon jó szurkolást. és kiabályatok az én helyemben is... ;-) hihi XD
Hajrá!

...és indulás Bécsbe! :)
Ebben a sorösszetételben javulhatnak az esélyeink, mert így azt mondom 3 sor esélyes a golszerzésre.Mert Mihály és ladányi már nagyon sok emberelőnyben megmutatták h mihály tud mit kezdeni godójo passzaival és reméljük betalál Vas marcin múlik mert bécsbe is betalált már 2x.Az első sorban pedig MAartz és Vas jancsi két hajtós gűris játékos lesz a palko mellett ők kitudják szolgálni, ő bennük is benne van a gól!Sofron nagy gergő kovács ugyancsak jónak tűnhet!
HA ez bejönne nagyon jo lenne csak utána ne változtasson!Satosaari meg megmutathatná most azt amit az első meccsen is mert ha Hetényi tudná hozni a zágrábi formáját védjen ő de a 4. meccsen Sastosaari bravurók elmaradtak szoval
Hajrá volán!

Már csak azért is hogy kis magyar csapatok közt dőljön el a bajnokság ez így fair
Megyünk, és reménykedünk!!! Meg persze kiabálunk, ugye Fradigy kolléga?;)
Nem értem mi a baja Tolvanásnak Hetényivel?
Miért nem teszi be?A fenébe is neki most nagyon kellenének az erös meccsek,nemsokára itt a VB a nyakunkon,és ha Szuper nem tud jönni Zolika kell végigvédje a meccseket.
Irnék még valamit ide de inkább halgatok,a fenébe is....
Ma kiszurkoljuk!Hajrá Volán!!!
Ez az összeállítás nekem is tetszik, remélem működik is, sokkal kiegyenlítettebbek így. Mindent bele. Rájátszásban csak a győztes bécsi meccsen nem voltam, ha ma nyerünk, ígérem nem megyek ki pénteken sem :)
Ma nyomás nélkül felszabadultan lehet játszani. Ebből bármi kijöhet. Sajnos nem jött össze az utzás ezért csak a blog marad. Hajrá Volán
@kapusLaci: Kis megnyugtatásnak szánom: Budai meccsek óta válogatott formában véd. Legalább Ő játékban van. Irgalmatlan mennyiségű lövést kap meccsenként.
"It all comes down to today. Now either we heal as a team, or we're gonna crumble. Inch by inch, play by play, till we're finished. We're in hell right now, gentlemen. Believe me. And we can stay here, get the shit kicked out of us, or we can fight our way back into the light. We can climb out of hell. One inch at a time. (...) You find out life's this game of inches. And so is football. Because in either game, life or football, the margin for error is so small. I mean... one half a step too late or too early and you don't quite make it. One half second too slow too fast, you don't quite catch it. The inches we need are everywhere around us. They are in every break of the game, every minute, every second. On this team, we fight for that inch. On this team, we tear ourselves and everyone else around us to pieces for that inch. We claw with our fingernails for that inch. Because we know when we add up all those inches, that's gonna make the fucking difference between winning and losing! Between living and dying! I'll tell you this - in any fight, it's the guy who's willing to die who's gonna win that inch."

:D

hajrá, Volán!
@alpec: Kibeb.szottul jó! Abszolút illik a helyzethez!

Akkor gebedjetek meg azért a kurva incsééér!!!!

Hajrá VOLÁN! Mi ott leszünk!!!!!
streamet nem tudtok????
vagy h melyik tv adja?
......

"And I know if I'm going to have any life anymore, it's because I'm still willing to fight and die for that inch. Because that's what living is! The 6 inches in front of your face... Now I can't make you do it. You've got to look at the guy next to you, look into his eyes. Now I think you're gonna see a guy who will go that inch with you. You're gonna see a guy who will sacrifice himself for this team, because he knows when it comes down to it, you're gonna do the same for him. That's a team, gentlemen. And either we heal, now, as a team, or we will die, as individuals"

Tony D'Amato
Any Given Sunday ...and Tuesday and Friday::))
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!!
@alpec: óriási kedvenc!!és tényleg nagyon illik ide:)
Reméljük GYŐZELMET hoz!!!!
Nem hiszek a csodákban, de a magyar válogatott játékosok már jópárat letettek az asztalra.
Most vagy soha!
@Khrys84: NEM KÖZVETÍTI TV!STREAM SE LESZ!
A remény, és Chuck Norris hal meg utoljára Bruce Willissel kéz a kézben,de a reményen kívűl nemigen szól más mellettünk...
Nem lehetetlen, a Zágráb is minusz kettőről kapaszkodott vissza a partiba. Hajrá Volán!
@alpec: @Sityusz: istenem, mekkora film ez, és mekkora ez a szöveg benne. de lássuk be, Tolvanen sajnos nem egy Al Pacino, és ide most inkább pszichológia kéne, mint szakma.. nem baj, egy góllal akkor is nyerünk ma!
Tigris-tekintet, gyerekek, tigris-tekintet!
Csak keményen.

www.youtube.com/watch?v=EoDKQYn-ANE

Apollo Creed: "Ő is csak egy ember! Legyél erősebb! Tigris-tekintet!"
Csak annyit!! HHAAAAAJJRÁÁÁ VOOLÁN!
HAAJRÁ VOLÁN!
ÉS ha ezek a sorok bejönnek ,kezdhetitek lengetni a pálmaágat,és hozzá hozsannázni nekem!:))
Végig valami ilyen sor összetételre gondoltam:))
NYEEEEERNI KELL!
@bakker81:A bilit kicsit rakd arréb az ágyad mellől mert pisis lesz a kezed!!1,48x25000Ft.
@mark1997:
Remélem a múlt vasárnapi bécsi meccset is megfogadtad. ;)
Nyerni kell nincs mese:D
am én csak egy idézetet írok MJ(michael Jordan) től
"You earn my respect or become an another brick on my road to glory"
"kiérdemled a tiszteletemet vagy csak mégegy tégla leszel a dicsőségem felé vezető úton"
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁN
(ha nem nyerünk leg a Rotter-t vki agyalja már megxD)
@Kagami_Ai: Hallood ezmiii?xDezt én írtam:Olehet h vki bejelentkezve maradt a gépemen?:OxDnah mind1 szal azt én írtam:P
@mark1997:
Komikám ,ha nyerünk ma, én magam lepisilem a kezem,csak nyerjünk!:))
@bakker81: De akkor legalább nyúljál egy jó nagy kazal csalánba előtte, mert arra jó az ammónia semlegesíti a hangayasavat:D
@Devo209: @bakker81:Nem a végeredményre tettem-az "csak" 1,23 odds-hanem a meccsen estt gólok számára!!Sajnos az uccsó 3 meccs alapján esélyünk a mai győzelemre mint lufiárusnak nyílzáporban!
Na ma este mindent bele Fiúk, lássunk még EBEL meccset a szezonban Fehérváron, mert a jót könnyű megszokni ám! :) :D
HAJRÁÁÁ AV19!!!
BLUE LINE LEGION
Aki a gép előtt szurkol, közben kattintson párat : Jobb Dávid az EBEL Youngstar szavazásán!

www.erstebankliga.at/index.php?MenuID=417&ModuleID=poll
@jágör68:
A mai győzelemért ,még meg is hempergőznék a csalánba,ha ez kell a nyeréshez hát benne vagyok!:)
én ezt nem is értem... már megint megy a mellébeszélés a Lajostól... mi az, hogy már megint a speciális játékban voltunk gyengék??? Miért??? egész szezonban nem abban voltunk gyengék?? minden létező csapat ebben nő fölénk az egész szezonban! Ja és már megint Tomi kezd a kapuban... mi a rákért nem lehet most már végre Hetényivel kezdeni? Egyetértek azzal, hogy az utolsó két meccsen Tomi szinte nulla, semmi kiemelkedő, ezt bármilyen kapus megcsinálná. Mindegy-mindegy alapon védhetne már egyszer Zolika is... A sorok viszont most kiegyenlítettebbnek tűnnek, talán bejön. Csak tanuljunk már meg emberelőnyben gólt ütni a jó életbe is!
HAJRÁ VOLÁN!!!!
Volán nyerés megfogadva, már csak babonából is. Kezdődhet a bécsi szeletelés. Hajrá Volán!
Ma este nincsen semmi veszitenivalo,egy kicsivel hatekonyabb (emberelonyos)helyzetkihasznalas pedig egy ujabb gyozelemre is tudja segiteni a csapatot es igy tovabbra is eletbe lehetne tartani a playoff-os eselyeket.
Hajra Volan, hajra ARPI, ma este gyozni fogunk!!!
Szia mindenkinek.
jajj de izgulok....
Hajrá Volán!!!
erstebankliga.at behalt?!
Volán megfogadva! :) Zágráb meccset nem lehet nézni valahol?
The time is come!It's begun!!!
The Final battle:D
HAJRÁ VOLÁN HAJRÁ FEHÉRVÁR
valaki belinkelne egy laolas linket?
@kocek94: Reméljük, nem ez lesz a végső! :-)
Én lenyomtam óriás hangerőn a Kill Bill zenét meg az NFL Fox Football-is...Tiszta meccs hangulat....
Hajrá Volán!!!
Remélem a Gólszignál is mehet párszor...
nem akarok negativ lenni, de ma esélye nincs a volánnak. És sajnos a magyar csapatnak sem a div1-ben a szlovének ellen, még a lengyelek ellen is sanszos, de ez a csapat az idén kipukkant mit egy lufi. A volán idegenben rendes játékidőben nem nyert meccset, és ez nagyon nagy hátrány, amit 2 sorral nem lehet ledolgozni egy idényen keresztül.Szurkolok nekik, de ez a véleményem.
Hajrá Fehérvár!
Jó estét mindenkinek! Szurkoljunk!
HAJRÁÁ ALBA VOLÁÁÁN!
meccset akarok csüt-re
@Fedayn: Bécsben az első rájátszás meccsen a speciális játékban voltunk jobbak.
@aeroan42: te aztán tudsz hangulatot csinálni.....
@aeroan42: még jó hogy nem akartál negatív lenni..........
Jól kezdődik mindjárt 2 kiállítás
@brunzwik:
Voltunk 8 másodpercet emberelőnyben is :)
@aeroan42: mi lett volna ha negatív akarsz lenni???
Ki azért kiutazzon a csapat Szlovéniába??
már szórnak is minket
Na most még Nils Holgersont is kiküldték :D
remélem rat-tert szét üti ma valaki
6:24ig összeszedtünk 6percet, biztató
Igenis van sansz szlovéniába, miért ne lenne?!
Vissza az A-ba!!
Most meg vissza a kiállítások meccséhez! :)
éledezik az ebel honlap :)
nehez lesz, keves lesz 5-5 ellen
kettős hátrány, el akarják ezek dönteni gyorsan...
mas meccsekrol valami stream?
Alan miért kapott 10-et???
@mL: hárman belinkelték..
azt a qrva anyjukat......így nehéz lesz
szorjak rendesen :(
8 perc alatt 16 perc büntetés... remek... Szerintem ez EBEL csúcs...
azért rendesen szórják őket:/:(:(
A STREAM ELFOGYOTT!!!!!!!
@bobitomi: ha Tomminál elszakad a cérna, lehet megint ad neki botos kesztyűvel egy-kettőt :D
@bojl: olvasd a kerdesem.. tudom mindenkinek azt irod nincs stream nem is lesz. en most mast kerdeztem
Basszus kétszer is kettős emberhátrány! Megint erre megy el minden erőnk. Hajrá Yolán!
Micsoda kiállítás-sorozat! Sajnos érik a gól :(
Szépen gyűlnek a kisördögök a kiállításlistán...
már csak itt nincs gól...
kell a hátrányos gól srácok :)
alen csak 10et kapott
pedig ez az AUMÜLLER sípmester német, nem is osztrák
@Bambalazs: nagyon bízom benne!
@Floki: Csak....
ez megy a rohadt labancoknak(nem érdekel labancok és kész)
kicseszett idegesítő, hogy EQ gól....
basszus 1:0
GYERÜNK FIÚÚÚÚÚK!!!!
Gyerünk MÉG nincs veszve semmi... SOHA NE ADD FEL!
@bobitomi: Fasszopó labancok áléáléóóóó
@bojl: s ez hol volt linkelve?:)
fuck you Gratton fuck you
@kocek94: ezt meg kellene zenésíteni.
@mL: sehol most kerestem
@bazsaa: bazsaa meg:-) - ennyi kisördög mellett nem lesz esélyünk, kinyírnak mindjárt az elején....
@pakero: ahogy mondod barátom:Dde a Gratton jobban gyűlölöm
@kocek94: jajj elnézésr Rottert akartam írni:P
@pakero:& Rotter ?
13 légiós ellen azért nem könnyű... éljen a pontszámítás.
Valaki nem tudja milyen kedvezményeket kapott a Zágráb és az vonatkozik-e jővőre is?
graz buntetőt lőtt... be 3-0
Linz nagyon keményen nyomja,már 3:0.
szegény Filah! :( (a legszimpatikusabb labanc csapat)
@Skandinávia-mánia: énis velük szimpatizáltam leginkább:/
lőjük beeeeeeee!!!!!had ríjon a rohadék!!!!
Ezaz Gratton kiült!!! Ha már a boxban van, akár össze is dőlhetne felette! Gratton, a jó bzi kva nyádat!
na ygerünk fiúk be kell vágniii:D
Alén visszajöhetett...
még jó hogy a horvát állami tv-nek van pénze megvenni a jogokat a skytol
nah szünet:dasszem elmegyek szerzek némi táplálékot:D
@kocek94: vasárnap megint megtaláltuk egymást Benoit barátommal, egész meccsen osztottam rendesen. Meccs végén oda korizott és mutatta az eredményjelzőt, én meg a középső ujjam. :)))
Telefonos közvetítés: gyengék vagyunk mint a lepkefing, egy normális támadásunk volt, közünk sincs a játékhoz, lőttek egy vasat is a bécsiek.
@Skandinávia-mánia: miért van az,hogy így eggyezik a véleményünk?
@pakero: én a másik "kedvecemnek" (rotter)nek mutattam meg a hátsó felem a kapu mögötti plexinél természetesen gatya le és Hungary-s alsógatya:D:P
@pakero: ezen nem csodálkozom,szórnak ki minket sorban...hogy lehetne így játszani(aztán majd jön:a bírókra nem lehet egy szavunk sem....bla bla bla...)
én még most is reménykedek...
Semmi nincs veszve. Múlt vasárnap is így kezdődött.
@w.zolika: mindenki reménykedik többet nem tudunk tenni
@pakero: @kocek94:
Gratulálok elmés cselekedeteteikhez.
Talán ezzel is sikerült ellenünk felspanolni ezt a Capitalst.
Megnyerik szerintem ebben a harmadban úgy jövünk ki ahogy még soha és lőnek a fiúk minimum 2őt...
@jágör68: még a végén én vagyok a hibás hogy lemostak minket itthon én is gratulálok neked
Közben nyomkodjátok a gombot Jobbra,mert a köcsög Rotter 27%-on van!
@jágör68: mér és amikor ők mutogatnak?:Oazzal meg ők spannolnak minket?és azért ne mond h te nem üvöltözöd teli torokból h faszszopó labancok v fuckyu Rotter:D
peace
@bobitomi: a helyszínen lévők szerint a büntetések többsége jogos volt, mintha megint nem lennénk ott fejben
linz már 4el megy:D
Szegény Villach már 4-et kapott.
@kocek94: Ez tenyleg gyonyoru! Bar a sajatjainkat igy birnank biztatni...
valaki linkeljen be egy oldalcímet,legyen szíves!
Volán zene
Góóól zene,stb...
@kocek94, pakero:
Nem aszontam, h miattatok kaptunk ki, de azért ezt nem kéne. Én ha edző lennék ilyenekkel dekoráltatnám ki az öltözőjüket.
Rotter meg Gratton is egy patkány, de azért mindenki szeretné őket, ha nálunk játszanának, mellesleg nem szarul...
@jágör68: hála a jó istennek hogy az ilyenekre nincs pénzünk. Nem a tudásukkal van a baj, hanem a jellemükkel
@bagyula: elhiheted a sajátjainkat jobban bíztatjuk:Dhangom meccs után nem sok van:D
Kihagytunk egy nagy ziccert(palkó,toki)
@jágör68: Ja, például a Rat-terrel szedetném össze a meccs előtti bemelegítés után a korongokat... :)
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁN!!!!!
@pic2: kimondtad a legfontosabb mondatot:Digen HHAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁÁN!!!!
@kocek94:
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN
Én azt figyeltem meg, hogy a Rotter gyerereknek, meg a szintén nagyon szimpatikus Grattonnak, már a meccs kezdetekor rák vörös a képe. Szerintem tolnak valami teljesítménynövelő cuccot. Testépítőknél szoktam látni ilyen fejeket. El nem fáradnak, izgágák mint a dudva élet. Dopping ellenőrök vannak az ebelben?
@Enzo Molinari: ha lennének akk is egy kis dugipénz mindig segít:D:D
@Sityusz: kiutazni ki kell, de én már csak a fiatalokat vinném, egyébként egy nagy tornát pocsékolunk el, ahol soakt lehetne tanulni! Aki egy kicsit szakmai szemmel nézi, az tudja miről beszélek, és ez nem csak az én véleményem, hanem sok szakember is így látja, csak nehéz ezt tálalni egy szpporó és egy svájc után. Ez a magyar sportvezetés nagy hibája volt mindig is (más sportágban is, kézi, foci, kosár->azóta már eltűnt az eu térképéről is), hogy tudni kell időben váltani!
emberelőnyben vagyunk..
az elso harmadot rank soztak a sok buntetessel, s hogy megvan az elony most csend van..
@Enzo Molinari: vannak, a multkor jártak fehérváron
@Szanee: Te nem vagy Bécsben, Szani?
@bojl: Persze, gondolom csak minket ellenőriztek. :-)
@bojl:
akkor most előny...
Pire lőjjjjjjjj egy góóóóóólt !
@kerusz: Nem sajnos! :( Valakinek dolgozni is kell... :)
most egy golt rodman kivan teve!!!!
M.Rodman is 2percet pihen
az elonyok ki nem hasznalasa bosszulja majd meg onmagat :(
egyet b...unk már be könyörgöm...
már megint kezdjük... mi inkább pihenünk előnyben ahelyett hogy betolnánk őket a kapu elé...
verjük be könyörgöm!!!!!
Na ennyit az előnyről.
@TheKaszi: az volt az egyetlen meccs, de ott is inkább szerencsénk volt, mint hogy annyira jól játszottuk volna az előnyt...
Vas Jankó!!!!!!!!!!4
Vas Jankó góóóóóóóóóóóóól
GÓL!!!!!!!!!!!!!!!
de ez bement!!!!! :)
megvan!!!!!!!!!!!!!
Akartam irni, hogy ez a harmad mintha a mienk lenne...errrefel GOOOOOOL!!!!!
kirááááááály!!!!
hihetetlen mennyi elony elrontuk legotbb meccset ezert kapjuk ki es ezen ha nem lesz valtoztatas akkor marad minden a regiben vagyis kikajuk meccseinket!!!!!!!!!!!!!!!VALTOZTATNI RAJTA! hajra volan!!!!!
+ mellé kiszorták a Rottert!!!
Ráadásul rotter is ül...
gggggóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllll!
Csak így tovább. Hajrá Volán
Ezaz! Hajrá VOLÁN!!!
most meg a Rotterköcsög csücsül...!?!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLL
Egyelőre a sporira egy rossz szó nem lehet, újabb pp
na ez most osszejott@!!!! hajra ujabb elony meg egyet!
Pire!Gólt akarunk!!!
Magyarok, ma- gya- rook!
Na most áttört a gát, végetek van! Most jövünk mi!
Balu 2perc pihenőn
Ez most nagyon fontos a 3ad végén védekezzük ki valahogy gyerekek..már várható volt egy hazai előny...
WOW kimegyek kajálni rögtön ütünk:Passzem akk ma este feladom a fogyókúrát:P
Na most végetek! Áttört a gát, remélem felszabadultan fogunk játszani!
húzzuk ki húzzuk ki
jajj csak bírjuk kivédekezni.....most nem szabad hibázni....
jól van megvan ez is huhh.......
@CoolPlax: igen,jó lenne így szünetre menni
Remélem meglesz a siker, szeretnék csütörtökön meccsre menni. Még az eddigieknél is jobb hangulat lenne és így talán végre már itthon is sikerülne nyerni, aztán...
Most ők is gyengék előnyben hál'isten.
jovan szünet jo ez...
Mehetünk fújni egyet, aztán go go go...
Istenem, milyen harmad jon! POKOLI! Hirek a helyszinrol? ja....HAJRA VOLAN! :)
Basszus, két másodpercel a vége előtt gólt kaptunk csak nem adták meg...
Helyszínről: 19:58-nál kaptunk egy gólt de érvénytelenítették, valamint Godó és Jobb Dávid összehozott egy gólt, de les miatt nem adták meg. Tommi jól véd, de nagyon jön a Bécs
nem értem miért nem akarják Tominak jól számolni a százalékot.. már nem az első!
Az útobbi meccseken a második harmad volt a leggyengébb eddig x-re állunk szerintem ez jó csak így tovább remélem az osztrákok lesznek idegesebbek Hajrá Volán
nah most jön a kínok kínja mindenki 120%-on fog pörögni és rem mi bírjuk jobban:D
@bagyula: a pokol az ördögöknek hazai pálya! HAJRÁ VOLÁN!!!
1:1, kíváncsi lennék a játék képére...

@aeroan42: Teljesen egyetértek veled. De nemcsak tálalni nehéz, hanem utána megmagyarázni is. Szerintem a 30 alatti emberekre kellene építeni a válogatottat, gondolok itt a Volán fiataljaira + a dunaújvárosiakra. Természetesen 1-2 öreg azért besegíthet, mint például Selanne a finneknél, de ne ők vigyék a nehezét. Kockáztatani kell, 1-2 év szívás, utána már lehetne az A csoportra is pályázni.

OFF: nem okoskodás akart lenni, csak egy vélemény
Gyerunk gyerekek, Fehervar veletek!Vagyis egy orszag inkabb!!!!
Inkább az ország! Gyerünk máááááár! MINDENT BELE!!!
Sziasztok !!

Valaki egy stream-et nem linkelne be ahol nezni is lehet
Kék fehér a szívem a korongon a szemem és ha nem vagy velem akkor ütőtoll a fejben városok királya királyok városa fehérvári ördögök!Lábszárvédő kesztyű és a fejvédő is jelen kis nagy bünti nemérdekel palánkra teszlek gól lesz a vége neked cserepad a helyed ha ellenfél vagy úgy is bajban a neved városi vagányok most elő a léccel ütök lövök belédkötök kitöröm a jeget egy bodycheck után is a nyomodban leszek a korongoddal együtt a kapudba teszlek
Hajráááááááááááááááá!
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁÁÁN!!!!!!!
ok azert kosz a linket..hmmmm
meegyy hajrá volán!!!!!!
@advocatusdiaboli: Ebben bizom EN IS! Hisz mar megmutattak egyszer Becsben, hogy a POKLOT is tul lehet elni! HAJRAAAAA!
ki állítás gyerünk üssük be!!!!
nekem mindegy kicsoda csak verjük be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vagyok babonas igy leirom. A dolgok egyuttallasa Volan gyozelmet josol!!!!
@progymos: nincs link!!!!!!!!!!!! a graz medvescakot tudod nezni azt meg már belinkeltem
feljebb, keresd meg
bassza meg ez nem igaz:-((((
előny ott :((( 2:1...
a faszbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NEEEEEEEEE:'(nemhoszem el bazdmeeeeg:(
nesze neked előny:-((((
A kurva életbe,ezt nem hiszem el!
Előnybe.... ááá
Lajos +baszhatod a speciális játékunkat!!!!!!!!
ha nem tudnak emberelőnyből, lőnek egyenlő létszámban...
Ha most megrázzuk magunkat és lövünk egyet gyorsan, akkor meglesz ez...
előnyben? az nagyszerű :/
@bojl: ehez már tudomány kell nem gólt lövünk hanem gólt kapunk előnyben:@
@pakero:
pláne hátrányban :(
A szokásos tökölés a kapu előtt,aztán elmentek szólóban.
@pakero: ja,csak ne a spec sort vigyék fel,mert az nekünk nem megy
góóóóóóóóóóóóóóóóól
2:2 HAjrá volán!!!!!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLL
ez aaaaaaaaz TOKIIIIIII!!!!!2-2
Fiúk ne adjátok fel!
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!!!!!
IGEEEEEN TOKIIIIIIIIII
Basszus, ha ez nem ad tartást, semmi.
kövezzetek meg, de ezek után meg is érdemeljük ha elvernek mint b..i a faszát
Toki javít....ez a minimum
@pakero: mindent visszaszívok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyerünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁN!
@bobitomi: mondom.....nem kell spec sor!!így jobban megy.
Így kell ezt! Ez olyan maflás nekik, amitől megszédülnek!
2:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:3 neküüüüüüüüüünk
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
VAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSS MAAAAAARRRRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIIIIII
KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY3-2 ez az FiúúúúúúK!!!!!
VASMARCI! Nem hiszem el!!! :D
ugye? ugye? ugye?
góóóóóóóól! 2:3
iiiiggggennnnn!!!!!
igenigenigenigen:Dezazzzz:DMARCIIIII(L)imádlaaaak
ááááá micsoda hangulat lehet
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!! Marci!!!!!!!!!!!!!
Marci!! Ez hihetetlen!!
vááááááááááááááááááááááááá
nemmeremelhinni!!!! azonnal fújják le!!!
Üdvözölni akarom Grattont csütörtökön!!!!!!!!!!!
ilyen nincs a mesébe se gyerekek... vezetünk...!!!!
Mennyi lehet még hátra????
GYERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!
Fuják le és találközűnk csütörtökön Hajrá Volán
Vas Bros for President!!!::))
1 perc alatt kettő!!!
Meg tudjátok csinálni fiúk!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ez aaaaaz!
Kóger vagy Sofi meg majd belövi a 4-et üreskapuba:DD
Nem hisz el!!! Istenkirályok!
most lesz az h megfujják a meccset a capitalsnak
nem igaz, fordítottunk!!! most már ne engedjétek ki!
1 percen belül kettőt ütöttünk!
Remélem most már megremeg a bécsiek keze.
Ennyi van még vissza
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha ma nem lesz szívrohamom akkor soha!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Legyen már vége MOST
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mar vege???? hülyül a computerem ugyhogy nem nagyon tudom követni a meccst......
Csicsó most segíts tartani a lelket a Fiúkban!!!!!
Fele meg van!!4,5 over, zsebben a lé, de még ha nyernénk is az lenne a csoda a világon de nagyon nagy!!!
mennyi van még vissza? hajrá Volán :)
na, rögtön kizavarták a Sofit... :-(
Sofi off!
Várható volt, de nálunk a lélekbeli előny!
Hajrá fiúk!!!
sofront ki is küldték
Sofi 2 perc.Akkor most mi emberhátrányban!
Goalie Cassivi keine Chance....
de jó ezt olvasni!!!::)))
Azért a Linz is csinál egy parádét!
ki kell bírni Fiúúúúúk!!!!!!!
Aztakurva, úgy-de úgy izgulok....
TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK HEJJJJJ!!!!
hogy pont ma nem értem rá kimenni
Jajj, szegény Sofi! :(
Goalie Cassivi keine Chance. :)
Zagreb is kapaszkodik
Izzad a tenyerem skacok!
Védekezz!
@Buffalo boy: Thomas_ AV kivitt magával egy egész lakótelepet!!! :)
másfél perc kettős hátrány? :S
Sofron ki, már megint kezdődik a frász, és még sok idő van hátra....
a francba, bebasztak egyet...
bassza meeeeeeeg!!!!!
......áááááááá....
Bazz, ezt nem lehet bírni idegileg.
a picsába kiegyenlítettek
a francba!!! A Laola szerint kettősben voltak:Die Capitals über 90 Sekunden lang mit zwei Mann mehr auf dem Eis, nachdem bei den Ungarn Sofron und Alen auf der Strafbank sitzen.
Nagyon beindult a gólgyártás, remélem mi jövünk ki győztesen. Nagyon hosszú lesz ez a 10 perc. Vagy több?
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁN!!!!!!!!
ezt nem hiszem el!! F.szopó bírók.
Nemérdekes, menni menni menni előre!
Pire bevágja a 4. egyben győztes gólunkat...
ha jól nézem akkor 4-3-ba kaptuk...
még egy hosszabbításos győzelem Bécsben?
Most jönnek a Vastesók!!!
Mocskos labancok! Még 10 perc! Agyvérzés!
nem lehettek kettősbe
meg kell csinálni!!!
Meg lehet!!!
Mert megérdemeljük!!!
na, kámón Pire, most kéne a gólocskád amire várunk :)
Kettősben ütötték.
Die Capitals können das 5 gegen 3 eiskalt ausnützen. Bouchards Schuss wird noch abgewehrt, danach legt Gratton ab für Lebeau, der aus kurzer Distanz nur noch einschieben muss.
kár azért az előnyből kapott gólért...
@Freebulletz: már nagyon nagyon kellene.....neki is!
Szornak minket a f@szopó bírók.
Alén 2 perc.Kezdődik a nyomás?!
@Devo209: nagyon joo lenne.....
edes istenem csak birak erövel a sracok,... nem csak testi, lelki erövel,
csicso most kene pusholni a csapatot onnan föntröl......
ket csatarral vedekeztunk...
@Enzo Molinari: Pedig ebbe most nagyon nem kéne beleszólniuk!
Valaki forditson, mert én nem értem ezt a német karatyolást Hajrá Volán
Jönnek föl a Macik is...
mennyi lehet vissza?
medvescak egyenlített grazban
No, Martz javíthatna végre..
5 a 3 volt,mert Martz,Alen meg Sofi is ült tőlük meg csak D. Rodman...
zágráb egyenlített
@kiralyfi: 3-0 volt a graznak, azért nem semmi
A macik közben kiegyenlítettek!
bazd meg a kurva életbe
a qrva anyjukat !!!!!!!
bassza meg a jegesmedve
ez egyenloben volt...de meg nincs vege!!!
A francba,mi keveredtünk meg a góloktól?
Ilyen nincs, megint a bírók. Kettős hátrány egyenlítés, most meg a negyedik. Miért nem hagynak minket játszani?
Innen nem veszíthetjüj el gyerünk kérjünk időt és mindent bele!!!!!!!!!!!!!!
@Borsy: Mert le van boltolva, hogy a Bécsnek kell nyerni?
nem hiszem el....
edes istenem nem hiszem el, hogy nem kepesek egy kurva golt löni.....
Közben már az 5-3-at is beírták, de az csak elírás volt.
hogy a 3,14-be nem törik el a labanc ütője a lövés előtt...
dehogy is elírták 4-3...
Bécsi gólszerzők:
Sarault, Bootland, Lebeau, Lemieux
na ennyit erről.
a jo kurva ............3-3 es elrontjuk ...aaa
@Floki: szerintem meg az itthoni meccsekért...
medvék kettős hátrányban
Naazért, akkor még nincs veszve semmi, kell a gól, nagyon kell
Bécs góllővői közül (mint mindig) egyik sem osztrák...
@jágör68: Csak légiós...a pénz, meg a bírók, de ott is a pénz számít.
5:3 ennyi volt szép volt jó volt végeee:'(
Nem baj. Szép remények voltak...
Le a kalappal a srácok előtt!
Emberfelettit műveltek a szezonban.
Küzdöttek, és időnként még a zebrák csapatát is sikerült legyőzniük.
Hajrá Volán!
Veletek vagyunk!
Osztrák ma még nem ütött gólt nekünk, hogy rohadjon meg az összes bécsi zsoldos.
medvéket is szórják rendesen, kettős hátrány
@Dreamliner25: Ez igaz? Én sehol nem látom
Gyerekek még nincs vége a meccsnek!
Bár már asszem a seggükön sem kapnak levegőt, azért ők mégiscsak a VOLÁN!
Vissza kell adjanak legalább egy előnyt, azzal meg élni kellene. Ha nem adják vissza, az elég nagy szemétség lenne
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁN!!!!!!
Palkóóóóóóóó :))))))
4:4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLKKKKKKKKKKKKKKKKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!
palkó!!!!!!!!!!!!!4
Megint megmondtam!!!! Palkóóóóóóóóó
palkóóó 4:4!!!!!!!!4
@Dreamliner25: hol láttad először mert kigúvad a szemem
PALKÓÓÓÓÓÓÓÓISTEN!!!!!!!!
ezaaaaaz!!!!!!!!!!!!11jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lóófaszt 5:3
PALKÓÓÓÓÓÓ faszt ijesztget itt a havrom:D
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLL!
4:4
EEEEEEEEEEEEEEEz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzz!
2 perc van vissza és újra nálunk a lélek!
yeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bááááááázeeeeeeg palkó! :D
háááááááááááááááááááááááááháááááááááááááá
namost 4-4 vs 5-3 ???
beszaaaaarsz!!! Gratula PALKÓÓÓ!!
Én négy - négyet látok hülyegyerekek! Palkó a legjobbkor! Gyerünk!!!
@CoolPlax: @Dreamliner25: Tényleg 4-4. Ez remek. Most Te vagy egy jós, vagy tudsz valamit. Végeredmény mi lesz?
a zagrab jol felallt 3-3 mi is valami ijesmit akarunk!!!!!!!!!!!
úúúúúúúúúúúúúrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiisttttttttttteeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
medvék nem szaroznak, most , hogy ki tudtak egyenlíteni, ütnek - vágnak:)
EZ NEM LEHET IGAAAAZ
PALKÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!!!
És ne feledjük, Pire még tartozik egy góllal...:) Remélem nem marad adós a csapatnak!
úristen,mi lehet kint.....
@gah: Igen igen! A Palkó!
Áki vazze! Te aztán soha nem adod föl!
Fő-rózsaszín-szemüveges!!!
:D
mi van most mennyi 4:4 vagy 5:3???
Mi van ????!!!!! Hajrá Volán!
Infartust kapok Hajrá Volán
Elég izgalmas meccsnek tűnik :)
Emberfeletti, amit ma is csinálnak a srácok!
Most az egyszer nem tudom, mi jobb itthon, vagy kint a meccsen. Nem lehet bírni... Kész vagyok.
az igazság az hogy,liveticker meg az erstebankliga.at is kiírta egy egy pillanatra az 5-3at
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁN!!!!!!
góóóóóóólllllllllllllll
IGEEEEEEEEEEEEEEN!
Nemigaaaaaaaaaaaaazz :DDDDDDDDDDDDD
a másik honlapon 4:4-et írnak. már volt példa ,hogy teljesen más eredményt írtak.
Mi az eredmény????????????????
huááááááááááááááááá
MEGVAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!4-5!!!!!!
Nem hiszem el!!!!! 4-5 !!!
5-4 ide!!!!!!!!!!!!!!!! hihetetlen ezazzz
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
GGGGGGGGGGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLL!
ne már tényleg vezet a volán?:)
Nathan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5:4 neküüünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tényleg?????????
@Dreamliner25: Te vagy egy jós vagy, vagy tudsz valamit. Mi lesz a vége? Netán a helyszínen vagy?
váááááááááááááá
legyen meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
nyeeeeeeeerttttttttüüüüüüünkkkkkkkkkkkk
áááááááááááááá:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
itt az ötödik :)
Hajrá Voláááán
mi van???? ez most igaz????????
@gah: Semmi! Nathan is alakított! ;)
Jesszusom! Ideje lenne itthon is nyerni egyet!
SAFADSFODLSAMÍYKVLÍMDLKMSOJFWREAOFLKVDÍDLLSVM

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ilyen nincs :D:D:D:D erre inni kell!:D
Ráz a hideg!
3:5-ről nyerhetünk 5:4-re! Ilyen még nem volt! :)))
King Nathan!!! Hajrá FIÚK! Mindent bele!!!
na ilyen nincs és mégis van csak azt a sípot fújják már meg!
Én csak itt követem és nem kicsit megzavarodtam :) de szerencsére helyreállt a rend!
HAJRÁ!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen nincs ilyen nincs és mégis van:D:D:D
Nathaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARTZ javított!!!!!!!ISTENEK VAGYTOK!!!!!!!
Nem hiszem el, ez durva!!! :)
@bojl: a livetickeren most 4-5 ot ir vezetunk!
igeigenigen igen MARTZ(L)LOVE YOUUUUU
vááááááááááááááááááááá
Ezt nem hiszem el, hogy ilyet meccset nem látunk!!!!!
meeeeeeeeggggggggg vaaaaaaaaaannnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIIIIII?????????? EZT NEM HISZEM EL.AZT A KURV@
basszus gyerekek mi istenek vunk!!!!!
levitték a kapust!
üres kapust nekik!!!!!
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁN!!!!!!!
Szívem kiugrik! Gyerekek! Ha még játszunk itthon, kimegyek mankóval, vagy kerekesszékkel esküszöm! :)
Igeeeen!
21:28 Uhr - Tor für Alba Volan! 4:5, Torschütze: Martz (59.)
Még egy üreskapus gól, aztán sodri haza pihenni :)
Martz ütötte, ha jól értettem.
mi lehetett ott,te atya ég! Beszámolókat ezerrel várjuk! Csütörtökön robban a csarnok!!!!!
meg mennyi van hatra es momentan mi az eredmeny????
martz lotte!!!!!ezaz bazki
@Skandinávia-mánia: helyszínről??? Martz is ólt ütött. Az előző cikkhez írtam, hogy a gólokkal adós, egy csatárnak azt sem ártana. Bejött!!! Bárcsak minden kérésem így teljesülne... HAJRÁ!!!!!!!!!!
Nyertünk???????? Elkopott az F5-t .... :D
MAAARRRRTTTZZZZZ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
5 - 4 IDDEEEEEEE
nemááááááááááá
5-5, bassza meg
egy percet kellet volna kibírni
Érik az eddigi ebel szezon legeslegnagyobbbb meccse!!!!!
ne bassz, milyen 5-5
mi a retkes faszom van itt????????
Scheisse, megint egál
Sofi! Lécci egy icipici üreskapusat!
Na jó, Sátoros Tomi is ütheti felőlem!
:)
ezt nem hiszem el
kivettek a kapust most ugyelni hajra fiuk!!!! 5-5 bazmeg a kurva!
Lassan idegbajt kapok:)
Anyám! Felrobban a csari!
afasz! Megyek a bogyóim után...
5.5 in farktus közeli állapot!
Ez kész... hihetetlen meccs. És ha még meg is nyerjük, fantasztikus! A fiúk kitesznek magukért!
es meg mennyi van???????
rodman egy kurva segfej kocsog!
Lőjük be hatodikat! Arra már nem tudnak válaszolni. Megérdemelnénk. Mondjuk Ladányi!
végeeeeeeeeeeeee
Közben Grazban is beindult a bírói gépezet...
Jolvan szünet asszem nem sokáig lesz még itt játék ennyi gól után....
vége a 3. harmadnak.
15 perc szünet. Mindenki készítse be a nyugtatóját!
jó kis csata lehet a jégen. most 15 perc szünet ,és folyt köv.
lassan felvágom az ereimet...
Az előbb még Volán sállal táncoltam..köcsög Rodman!!!!
Újabb osztrák gólvágó....:(
medvéket dobálják kifelé a palánkon, pedig grazban is tudhatnák a medve nem játék.
@hokiszereto: és még milyen finom voltál!!!
mondtam én, hogy hosszabbításban nyerünk :)
Na én most elmegyek valami erős piáért mert ezt nem fogom fel józanul!! 5:5 bécsben???? Ilyen még a büdös életben nem volt!!
@Borsy: vagy pire vagy akarki lojje be hajra volan!!!!!!!!!!mindent bele!
Na most a Volán Szív!!!
Dobbanjunk együtt!
Fel-le, de a lényeg, hogy meccsben van a Volán! Gyerünk srácok!
azért nem lehetett rossz a 3.harmad a maga 8 góljával
ment ma szurkolói busz?
helyszínről: a fiúk kitették a szívüket a jégre, őrült versenyfutás volt, mi lőttük a szép gólokat, ők pedig begusztustalankodták
@bobitomi: jaja ha akarod megfogalmazhatod ugy ahogy a szived mondja:P
mérjünk vérnyomást sá lá lá lá lááá igen mérjünk vérnyomást sááá lá lál lálá láá
Pire csináld úgy mint Crosby!!!!! Minekünk kell nyerni! Nem lehet másként. Nem tudnám feldolgozni.
@progymos: MI van veled jófiú?! Rekord komment-számot akarsz kicsikarni???
Basszus a Lebeau gol elott akartam irni, hogy Lebeau es Rodman meg nem lott semmit...errefel

Midegy, leirtam mar, hogy ma mi nyerunk, ugyhogy nyugi! :)
na most akkor sajóvámosi körte bekészítve
Basszus mekkora show van kint Bécsben.... Remélem mi örülünk a végén.
mérjünk vérnyomást sá lá lá lá lááá igen mérjünk vérnyomást sááá lá lá lá láláá
Öt mecsböl ez a harmadik ami hosszabitásos hihetettlen
@progymos: mi van????? gyere ki az acr elé!
Csak az lenne a kérdésem, hogy mit balfhaszkodott az EBEL honlap az 5:3-mal?
@Sityusz: én Volán sállal mereven ülök a széken, és megpróbálok nem agyérgörcsöt kapni....
@pakero: szoval mi kene nyerjunk megerdemelnenk!!!!!!!hajra volan!a helyszinen szurkoljatok teljes erobedobassal!!1
@progymos: megjöttél te is nulla hozzászólással, jó nagy ökörséget mondani, ehhez tehetség kell, sokan fognak szeretni, te majom
@ardea: én már dobbanok:Drohadt sokatxDlesz pár ősz hajszálam a végére:P
grazban is overtime lesz
@Szoljanka: na az sem rossz én törkölyt találtam :D
@progymos: ezt most baromira nem kellet......

egyebkent most mi a helyzet????
@pic2: Csak hogy az egy pont már biztos legyen! ;)
@progymos: csakis egy k. gyergyoi mondhat ilyent...
@pakero: Aki írta, annak nagy tisztelet, ez nagyon tetszik!!! :D "Begusztustalankodták" háháháháh :D
@progymos: válassz bár egy becsületes "barom vagyok" nick-et, ne progymozzál itten ilyen marhaságokkal!!!
@progymos:
Mivan veled hombre?? Elgurult a gyógyszered??
progymos menj el innen nem itt a helyed!
@IndiszKretén: helló, Te Kretén, így próbálják befolyásolni az eredményt...:D
@Skandinávia-mánia: en meg a legjobb baratnöm hugaval itt ugralok mint a hülye, az also szomszedmar ketszer feljött.... XD
öt gólt ütni otthon a Bécsnek? panaszra nem lehet okunk. jöhet a 6. :)
@hokiszereto: Ladányi már eldöntött egy 5-5-ös meccset, azért is írtam.
nah ássuk el a csatabárdot és mindenki egyért:Dvagyis 22-ért:Dés 22 mindenkiééért:D
HAJRÁ VOLÁÁÁN
Az NSO azt írja hogy az 5. gólunkat Mihály Árpi szerezte!
ugye van isten?! és nem nő
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
azért fel tudja cseszni az agyam, hogy klubhovatartozástól függetlenül mindenki itt töri le a szék karfáját, annyira szorít a volánnak, erre jön egy utolsó senki és beírja az okosságát... húúúú
@IndiszKretén: Kétszer írták be a gólt!
A labanc édesanyjukat szívassák!
Remélem, hogy a zig-zag is hozza, mert hogy mi az nem kérdés. Aztán a döntőben találkozunk. :)
Hölgyeim és Uraim!
Ezek után senkinek, de senkinek nem lehet egy rossz szava sem a csapatra. A Bécs ellen az eddigi öt meccsből háromban elmenni a hosszabbításig...
@kiralyfi: ne idegesítsd fel magad az idiótán, Testvérem :-)
Na tessék már javították :)
@csíki ember: nagy okos lehetsz te is.. barmok vannak mindenütt.. ha hiszed ha nem még Szeredába is. És mint a mellékelt ábra mutassa Gyergyóba is, sajnos, de azért ne általánosítsunk!!
@Buffalo boy: ha sikerül én megiszok mindent a szekrényből......vagy most .... a feszültség miatt...
Ezek a Fiúk megérdemlik,hogy leboruljunk előttük!!!
Na az 5 gólból egyse osztráké. Hogy szurkolhatnak a bécsiek egy ilyen zsoldos társaságnak.
@kacibogár_13: Az első bécsi győzelmünknél én is hasonlóan jártam! Majdnem eltört a csuklóm, akkorát ütöttem az asztalra! :D
@Borsy: jaja ertem!!!en meg azert mert mindegy kilovi csak bent legyen a haloban!
@bojl: Hát nem is érdemes már ők is átírták Martznek!
@Devo209: így van!Fő az optimizmus!!!:-))
@Sityusz: Ja, meg nekem telefonálsz, közbe meg levegöt alig kapok nem hogy beszéljek rendesen... ;)
Haaaajrááááááááááááá Voolááááááááán!!
Akármi lesz a vége minden tiszteletem a csapaté.. 2szer is bőven 1perc alatt fordítani idegenben a Bécs ellen nem kis teljesítmény...
Ha a hosszabításba kiállítanak tőlünk, száradjon le a bíró "sípja".
@kiralyfi: Mit varsz el toluk? A Sportclub ellen szurkoltak, mikor az a Steauaval jatszott.
@Enzo Molinari: engem speciel nem zavarna, ha minden volán gólt légiós ütne:)
akik veszekedni meg anyázni jöttek ide azok huzzanak a picsába
@kiralyfi: akk szúúúúszáááááááá szúúúúúúúúszáááááá
@Devo209: az Isten szóljon belőled! :)
@csatoimi: karakán gyerekek lehetnek, remélem nem tartják MAGYARNAK magukat ezek után...
@Sokamoka:

22 - MARTZ Nathan (23 - MIHALY Arpad)
Spieler EV Vienna Capitals: 6, 13, 29, 4, 8, 35
Spieler SAPA Fehervar AV19: 22, 23, 11, 32, 44, 41
Jóformán erre a tűzre vártunk mostanában, de bejött de még hogy bejött.
@csatoimi: hát ezt nem vártam volna.. nem értitek, EGY baromról van szó???
Gyerekek most a kezdésnél 1 gyors kontra és tök mind1 ki üti csak üssük be és ismét mindenki ugrálhat oda ahova csak tud!!!
ÉS HAJRÁÁÁ VOLÁN!!!!!!!!!!!!!!4
@ardea: Az a baj, hogy az egy pont itt semmit se ér
@bojl: rat-tert lehet anyázni???
A veszekedőkkel és anyázókkal ill. ellendrukkerekkel ne foglalkozzunk! Van sokkal fontosabb fontosabb dolog most!!!
Sajnos most nem tudtam kiutazni a meccsre mert csak most értem haza. Lehet valahol nézni a meccset?
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Csütörtökön Telt Ház volán győzelem
kit érdekel hogy ki szerezte az 5.et a lényeg hogy a hálóból piszkálta ki az a barom....
NA akkor hajrá Volán, valaki köpje be a pakkot az idegenlégiónak!
Sosem fogom megérteni azt a szabályt (pontosabban a szabály hiányát) ami megengedi az Osztrákoknak az utolsó percben való egyenlítés jogát... ettől mindig felmegy a vérnyomásom, pedig este már pihenni kéne...
@laki-andris: ezt azért még húzzuk be vhogy...
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁN!!!!!!
@kiralyfi: Buta emberek. Ki kellene innen is tiltani.
@hokiszereto: Nekem is mindegy lenne. Csak legyen 5-6.
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VOLÁÁÁÁÁN....szorít
Gyerünk Fiúk GYERÜÜÜÜNK!!!!
@LaCok: Meglesz de mér nem tud ki menni a sportklub és adni a meccset?
@kiralyfi: te mondtad h felidegesítetted magad:Dtudoood mélyevegőőő kilégzééééés belégzéééés szúúúúszáááááá!;)
A vérnyomásom az egekbe Hajrá Volán
Most akkor megbontottam a mai este 3. üveg borát. :)
Remélem nem hiába.
elkezdodott!!!hajra volan!
Az Erste oldalán kívül lehet még valahol figyelni az eredményt? Az nekem sajnos nem jön be..
@laki-andris: Pedig ilyen meccsel lehetne nézőket a hoki mellé állítani.
@laki-andris: mer valoszinuleg kibaszott drágán adják a közvetítési jogokat
Aki gólt lő, az megnyeri a meccset
@Eceteshal: Azért jó, hogy nincs ez a szabály, mert az azt is korlátozná, hogy egy kva nagy góllal indítsunk a 4. harmadban :D
itt már nem lesz kiállítás valaki gólt fog lőni és azok mi leszünk
@Borsy: Hát az tuti, Mindegy ha ezt behuzzuk 6. 7 meccsen mindenkinek ott kell lennie és akkor nem kell Sportklub
Hajrá Volán
Van egy olyan érzésem hogy 6:5 lesz. De hogy kinek?
Gratula a Volánnak! Bármi is lesz!
Jól látom, hogy az egyik Rodman 59.21-nél egyenlített? Áprilisban ha ilyet csinál személyesen fogom felpofozni.
@IndiszKretén:
te tényleg kretén vagy vazze. :D
Sátorosi Tommi nagy bravúrja az első percben
nyerni fogunk, tudom...
Capitals helyzet Tommi védés
A tetves mocskos kurva anyjukat, hogy ennyire zebra agya hogy lehet valakinek!
Emberelőny ott,megadják a kiállítást, rohadjanak meg
Mi a faszom ez a kiállítás hosszabbításban komolyan mit csinált osszi lefejezte a labancot vagy mi történt ott gyerekek valaki tudósítson mert ezt nem lehet bírni!!!!!!!
HA nyerünk megnézem Van Damme Hirtelen Halál című sikerfilmjét! :)
oszi már kint is...
oscar kiteve nehogy itt elmenjen ameccs!legyszives istenem segits!
még most is???nem hiszem el.....
vége, beütötték :(
Hát ennyi volt :( Köszönjük spori!
Nyertek a macik! :) Mi meg nem! :(((((((((((
nemáááááááá
Kurva zebrák! Mennének vissza az állatkertbe...
franc. gratula a fiúknak, szép volt azért!
Háát... Szép szezon volt. Köszönjük!
Belőtték...vége... SZÉP VOLT FIÚK!!!! Jövőre még egy lépéssel tovább megyünk...
Ennyi volt vge az álmonak de ezt nem tehetik meg egyszerűen nem láttam 5 éve NHL meccen hosszabításban kiállítást főleg nem playoffban ez egy vicc..
vége, kiestünk.
Azért nagy-nagy gratula a fiúknak ezért a meccsért, meg úgy az egész sorozatért...
hogy en mennyire utalom ezt, hogy a birok dontenek a hosszabbitasban..........
Sajnos lehet borotválkozni... :(
Szép volt fiúk!!!
Hát pedig már izzítottam a DVD-t :(
Gratulálok a Volán csapatának és játékosainak az idei szép szezonhoz.
Mocskos kurva anyukat! Playoff hosszabítás, döntő jelentőségű meccs, és kiállítás BRAVÓ!!!!!
Csakavolán!
Srácok!
Imádunk benneteket!
szép volt fiúk! fel a fejjel. jövőre mégjobbak leszünk!!!
Nem baj fiúk szép volt!!!
Én akkor is azt mondom:SZÉP VOLT FIÚK!!!!
A labancoknak,és a bíróknak meg a jó kurva anyjukat!!!!!!!
Grat a CSAPATNAK az egész szezonért!
@Bambalazs: miért? kezdődik a magyar rájátszás, az elődöntő :)
A legeslegmélyebb tiszteletem az egész CSAPATNAK!
És innen is köszönöm ezt a csodálatos szezont!!!
Azért a mai után nincs szégyenkeznivalónk.
5-4 nel ugyereztem meglesz de nem!tudtam ha kiraknak akkor nagy veszely van!!oh....:((
Nem vagyok Volán szurkoló idehaza, de az EBEL minden percét köszönöm!!!
Találkozunk augusztusban Uraim, mindenkinek szép nyarat kívánok.
Bírók rendesen közbeszóltak megint. 3-2-es vezetésüknél kettős előny, most meg 4-4-ben megint előny. Most mondja valaki, hogy ez nem irányított!
vege sajnos hosies csataban kikapott a Volan de azert megerdemlik az elismerest mert nem sopressel estek ki a rajatszasbol es a 4 vesztett meccsbol 2-t csak hosszabitassal tudott nyerni a becsi alakulat jovore jobb lessz.
oriasi jatek volt! Gratulalok, a fiuk minden elismerest megerdemelnek! Nagy kar az utolso perces golert!
Attól függetlenül minden elismerésem a fiúké.
HAJRÁ VOLÁN!
Kiállítás akadályozásért??!!!!!
@CoolPlax: Megtehetik. Amíg a pénz beszél...
A Bécsnek nyerni kellett, így beszélték meg a nagyokosok.
Jövőre is etikusan játszunk, és akármi lesz, Fehérvár mindig büszke lesz a sportszerű CSAPATÁRA!
Mint ahogy most is az!
Vége :(
Szép volt fiúk.

Kár érte... Na de amit a Zágráb is előadott...
Döbbenetes szívás ez a kötsög fővárosi csapat, akinek így vagy úgy, de mindenképpen nyernie kell! Ezért volt a miénk a legnehezebb ellenfél, nem azért mert verhetetlenek!
Így nem szégyen kikapni. Óriási gratuláció az egész csapatnak. Bárcsak itthon is így tudtunk volna küzdeni.
Kár érte. :(
Gratula a Volánnak!
Én csak annyit kívánok, hogy bő másfél hónap múlva a srácok vegyenek elégtételt a Rodman fivéreken! :)

És bár nem láttuk mi történt de azért hosszabbítás 4 a 4-ben leülteni valakit, azért elég véleményes...
Csak nehogy megint minden légiós elmenjen a nyáron de ez már a jövö kérdése(MIHÁLY,Martz,Ackeström,Alén,Anderson,Bohrhammar)
es kozben a medvek 3-2 re vezetnek es a kovetkezo meccsuk othon lesz nagy esely ez a szamukra..csak en erzem ugy hogy kicsivel lelektanilag erosebbek mint mi?
Remélem azért egy-két labanc a meccs végén el lesz intézve(bunyó). Gratula a srácoknak, jó szezon volt!
Hajrá volán!!! Jöhet a Stársssssss!
azert ajanlanam az osztrak biroknak a CAN-USA donto birojat, aki kanadai volt... erdekes, h ilyet nem lehetett latni....

Gratu a csapatnak, szep volt!!!
jovore ugyanitt es tovabb!!!
A zsoldosférgek csak bírói segítséggel tudtak nyerni! GRATULÁLOK SRÁCOK A SZEMEMBEN TI VAGYTOK A GYŐZTESEK!
Nem baj! szép volt fiúk! A bírák meg elmehetnek a Jó Büdös francba!
ja és rat-ter a kurva anyád ha nem mondtam volna eddig!!!!
és éppen Falco szól a rádióban - na most törtem össze
hat most nem lessz akkor "av 19" tetkom.....
nem baj majd jövöre.....
de akkor is szep volt fiuk!!!!!
@ardea: @Eceteshal:Ez azért szupi volt! Jöhet a válogatott! Nekik is ott hagyjuk a hangunkat!
Nem lehetne, hogy OB1-ben a Volán kétélű koriban játsszon? Csak hogy legyen izgalom... :)
@CoolPlax: Ez már abszolút pofátlanság, hogy ennyire nincsenek tisztelettel. Ilyen helyzetben kiállítást fújni?
@nkg: hihetetlen ez a Zágráb is tényleg... és már 3-2 vezet összesítésben...
Hát én csak annyit mondok, hogy szép volt fiúk, és köszönöm nektek ezt az élményt, amit a rájátszás nyújtott...Jó volt veletek lenni itthon is, és Bécsben is!!
HAJRÁ VOLÁN!!!
Az 5-4-es vezetés utáni egyperces kihagyásért nagyon nagy kár, 6-az-5-ban megcsinálták, utána hosszabbításban 4-a-3-ban is..

Azért kösz a csapatnak, óriásit harcoltak a végén, az OB I-re vagyok kíváncsi mostmár, remélem, lesz kinn annyi szurkoló, mint az EBEL-meccseken.

A Zágráb honnan a pincéből állt fel, bámulat.
Nekünk akkor is Ők a legnagyobbak!!!!
@hokiszereto: Meg tudnak emberelőnyben gólt ütni...
@gah: Így van! Szép szezon volt, sok szuper pillanattal!
Jó volt veletek végigszurkolni!
Köszi! ;)
Bazz, mikor lesz az első ob1 meccs????
@HAnonymus: hat igen ..na en mentem sziasztok azert egy utolso mondta mara:HAJRA VOLAN!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm Fiúk ezt a szezont! Egy életre szóló emlék marad a sok otthoni győztes meccs!
És végül:
HAJRÁ VOLÁN!
@hokiszereto: Vastagabb a pénztárcájuk, kisebb a Graz tekintélye. Ez is számít. Fővárosi csapatnak be kellett jutni, nem eshet ki egy "csóró" magyar csapat ellen.
Fel a fejjel, előre a magyar bajnoki címért!
@HAnonymus: @Borsy: @Miskolcifan: IGAZATOK VAN ENIS EZEKRE GONDOLTAM!
...és jó volt Veletek is! :)
Találkozunk Piros-Fehér-Zöld -ben!
joccakát
@Miskolcifan: Megint az előnyök döntöttek. A légiósaikkal nem tudtuk felvenni a versenyt a bírók által kreált speciális játékokban.
a Volán örök ,de a labanc kutya nem változik
HAJRÁ VOLÁN!
Jóéjszakát
ez van sajnos... :( de viszont már az is nagy szó, hogy a rájátszásba bejutottunk, a vasárnap viszont kár volt. A zágráb viszont meglepő... Mindenesetre szép volt fiúk, és jövőre is HAJRÁ VOLÁN!
Elképesztő bíráskodás ...
Szép volt fiúk! Rodmanék majd Ljubljanában fognak zokogni!!!
@vick12: Ha így lesz, azt nem bánom.
Ilyet befújni, sehol nem szoktak! Csak ezek a tetvek!!!
Nagy gratula a Volánnak a szezonért!
Sok sikert ősztől!
@MátéYani: Pénzzel mindent megoldanak. Most mi is kaptunk előnyt, csak az sem számít, hogy milyen helyzetben. Azért 4 a 3-at megcsinálni hosszabbításban, egy ilyen éles meccsen, ez már durva.
Maximális Tisztelet a Csapatunknak!
Tényleg nehezen nyertek, még így is, hogy a bíráskodás nem lehet leírni ....
Csicsóbának a köv.szezonra vennie kell pár bírót is a keretbe ....
@djsanyi: igen ha ma nyertünk volna a bokamra jöt volna ez a felirat.....
@Borsy: össze-vissza fújnak nekünk ...
Na persze ellenünk!!!
Tetves egy nep ez az osztrak.
Tudja vki, hogy mikor lép be a Volán az OB1-be? ... ja és ki ellen fog játszani? lehet már tudni?
Minden meccset, percet, izgalmat, vért,izzadságot,küzdelmet és gólt köszönök szépen nektek srácok.Büszke vagyok arra hogy Fehérvári vagyok és kék-fehér a vérem!!!
Köszönöm ezt a 2009-2010-es EBEL szezon szereplést!
Fantasztikus volt!
A redbull mellé felkerült a bécs is az általam utált csapatok közé. "Kedvenc" játékosaim: rotter, gratton, trattnig. Ja és a mai bírókat is megjegyzem magamnak.
@MátéYani: Jovo vasarnap, valoszinuleg a Fradi ellen.
... a rájátszásba!
@kacibogár_13: maximális tisztelet. de ha magyar bajnokságot nyerünk, akkor sem ugrik fel a minta? :-)
@MátéYani: igen a döntőbejutásért
Ha mai nap valaki azt mondja nekem,hogy 59:20-nál 4:5 lesz az eredményjelzőn, lehet megkérdezem tőle érintkeztt-e a meteorral vasárnap éjjel!!Minden elismerésem a mai nap a CSAPATÉ!!!Máté Jani barátom szokta mondani Roli ez nem Amerika és az NHL ez Európa a bírók szemében!!De akkor is azt mondom négy a négyben a hosszabításban akkor állítson ki ha lekaszabolta a fejét esetleg!!!Mocsadék rohad szemét csalók!!Direkt nem játékvezetőket vagy bírókat írtam!!
@csatoimi: Szerinted Botond hol fog játszani?
@csatoimi: köszi
hol lesz a meccs???
@djsanyi: de talan meg akkor is....
mikor lessz vege a magyar bajnoksagnak????
@MátéYani: a Volán lemondott a pályaválasztói jogról ebben a szezonban
Pedig DEL-es bíró volt bazze. Szégyelje magát, így belenyúlni a mérkőzésbe.
@MátéYani:Üllői út 119 :))Springer szobornál lesz a Volán tábor!!:))
@rol71: :D
szerintem rosszul váltottuk a schillinget!
Azért kaptunk 2percet!
@rol71: pedig "vezették" a játékot
Csicsóbánál csak Márka volt az a nagy baj!!!:))
@meklárenes:Nem éredemlik meg ezt a jelzőt!!CSALÓK és kész!!(értettem mire gondoltál)
@kacibogár_13: az az igazság, hogy babonából sem néztem meg a magyar bajnoki időpontokat :-) most már erre is rá kell keresni
Sajnálom a fiúkat, és minden elismerésem Őket illeti!
Hajrá Volán!
Szeretünk titeket, és téged is Csicsó#19!!!
@djsanyi: az is igaz.....
:-)
szerintem izi meccs volt a mai, de megyek aludni mer reggel 5kor kelek.... azt megint el fogok kesni törtenelemben.... hehe....
jo ejt sziasztok!!!
meg szep estet....
Azt tudja valaki, hogy szabályos-e az ellenfél időkérése lejárta után közvetlenül időt kérni? (A Bécs ugye 58:36-kor kért időt, 10 másodperccel a gólunk után.)
MátéYani:Jobbra tőlünk lesz ám Minárik brothers!!Meg Jobbik kampány!!:)
@csatoimi: Köszi, én is így gondoltam, így fair.
akk@rol71: ...akkor légyszi sms-ben írd meg nekem az eedményeket, mert pont, megint elutazunk! köszi előre is!
@MátéYani:Ázsiába meg Afrikába nekem nem éri meg sms-t küldeni drága nagyon!!:))))
A Fradi is inított idén hoki csapatot?
...az OB1-ben?
...hihetetlen bátrak!
:D
Micsodaaa!!!Lilákat ütik oda-vissza!! :))
@rol71: ...kifizetem
...afrikában még nem is jártam!
...most, hogy írod, utánna nézek egy két utazásnak!
:D
@MátéYani:Tunéziát hagyd ki!!Meg Észak-Afrikát!!Kenya és a szafari mehet életre szoló élmény!!
Jó éjt mindenkinek!
Hajrá Volán, hajrá Magyarok!
Most nézem nyertem a tippversenyen egy 2 személyes Bécsi utat 3 éjszaka,kirándulás a Práterbe!!Bevállalod?Nem érek rá!!Schillinget is elfogadnak!!:))
@Borsy: 13 észak-amerikai játszott a mai meccsen a Medvescaknál.
@Borsy: Jövőre a Graz biztosan nem lesz az engedménytevők sorában :)
@TheKaszi: Április.májusban el fog dőlni, hogy milyen lesz az új szezon. Nekünk is lehetne pár olyan játékost nézni, aki könnyen honosítható, vagy már nem is kell. Persze az utánpótlást sem szabad hanyagolni, de kell a húzó erő. Mihályt és Martzet most majd tudják honosítani, ha minden jól megy.
@Borsy: off kicsit:nem örülnék ha igazolnánk 5 ex-nhl-est és a saját "fiainkat" meg jószerivel csak a padon látnánk...akkor inkább essünk ki az első körben a rájátszásban...
on
@cric82: Meg kell találni a helyes egyensúlyt. Kiemelkedő légiósok kellenek, de nem ipari mértékben. Ezek a légiósok olyanok is lehetnének, akiket könnyen lehet honosítani ill. nem is kell.
Kevin Gaudet: – "Kifejezetten élvezetes meccset vívott a két csapat, de a szerencse ezúttal is mellettünk állt. Nem akartunk még egyszer visszamenni Fehérvárra, de nagyon benne volt a levegőben, hogy ez mégis bekövetkezik... Nagyon nagy kihívás volt számunkra legyőzni a magyarokat. Kiváló munkát végzett az edzőjük, és ennek révén egyre erősebb a csapat."
jo ez a magyar bajnoki cim dolog!3 hetes bajnokság!ku.va jo!:)inkabb ebel 4 koze kellett volna annak jobban orultem volna!
Jó volt végigolvasni :) Kint se volt könnyebb..
@Borsy: A Vienna-ban is 13 légiós (egész pontosan asszem 1 svéd; 3 szlovén; 1 honositott kanadai, aki igy már osztrák; a többi észak-amerikai) játszott. Ilyen csapatot szerintem NEM lehet tiszta szivből szeretni! Képtelenség!
@CoolPlax: "Csak nehogy megint minden légiós elmenjen a nyáron de ez már a jövö kérdése(MIHÁLY,Martz,Ackeström,Alén,Anderson,Bohrhammar)"

Árpi és Nathan nagy valószínűséggel maradni fog,, igaz Imi? :-) De azért mindegyikükre nagy-nagy szükségünk lenne jövőre is! Én nagyon megszerettem őket, igazán maradhatnának! Remélem ők is érzik a szurkolók szeretetét, és kitartanak még egy évet itt!
@Borsy: nem jos, csak tudtam, es nem voltam kint sajna akkor nem tudtam volna ide irni max mobilrol...
süti beállítások módosítása