HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

MAC Népstadion A–Zalai Titánok 3-1

2010.02.22. 13:31 hokikori

Arról már szóltunk, hogy nyakunkon a 14 év alatti korosztály magyar bajnoki döntője, sőt jó előre beharangoztuk a többi utánpótlás-bajnokság végső szakaszának menetrendjét is. Az idő múlik, aki időt tudott rá szakítani, az már tanúja is lehetett a MAC Népstadion A csapata és a Zalai Titánok első összecsapásának. Nem voltak kevesen, a jegyzőkönyv tanúsága szerint mintegy 100 néző tekintette meg a mérkőzést.

Az érdeklődés megalapozott volt, mindkét csapat magabiztosan, söpréssel abszolválta az elődöntőket. Kercsó Árpád csapatai ellen játszani kihívás, nagy tett legyőzni őket a hazai bajnokságban. Ez négy és fél hónapja nem sikerült senkinek. Az azt megelőző két egygólos vereség a pályakeresés idény eleji időszakában csúszott be, azóta csak a gólarány volt kérdéses. A Zalai Titánok három gólnál kevesebbet nem lőttek, döntőbeli ellenfelüket mindkét alapszakasz-mérkőzésen legyőzték.

A budapestiek fokozatosan lendültek formába, a rájátszásra erőtől duzzadó gárda érkezett. A formajavulás nem lehet véletlen, a magát évről évre külföldi műhelyekben képző Keresztury Kristóf a finn Lasse Viitasaarival dolgozott a sikerért.

A döntő első mérkőzésén a MAC Népstadion A az első harmad 9. percében Keresztury Erik révén szerezte meg a vezetést. Ezt a második harmadban még két góllal megtoldották. A Titánoknak Vokla Roland révén sikerült szépíteniük, de többre nem tellett az erejükből, 3-1. Minden gól egyenlő létszám mellett született, egyik csapat sem tudta kihasználni az emberelőnyös szituációkat. A már említett Keresztury Erik (1+1) és Szász Norbert (0+2) két pontot ért el, a mérkőzés összes találatánál  jégen voltak.

Hamarosan jön a folytatás. A Kercsó-tanítványok február 27-én szombaton 13 órakor Zalaegerszegen próbálnak revansot venni, és ezzel nyitva hagyni a két győzelemig tartó versengést a bajnoki címért.

96 komment

Címkék: döntő bajnokságok utánpótlás u14

Sok sikert a Titánoknak!!!
Még most is azt mondom meglesz a bajnoki cim!
Fel a fejjel,ne hagyjátok magatokat,szombaton a jég is jo lesz,igy a technikásabb játékosok sokkal jobban fognak érvényesülni!
Mindent bele Titánok!!!
Volt a digin egy Kercsó interjú, ahol azt hangoztatta, hogy pesti csapathoz szerződött. Akkor ez most a következő szezontól él?
@durex26: lassan már egy éve
@kapusLaci: Hajrá MAC!
Meg lesz a bajnoki cím!
Csak így tovább, szombaton is nyertek!
Hajrá MAC!!!!
:D
@Kivago Ivan Györgyné: Szia Jucus!
Régen hallottam rolad!Hogy vagy?Még mindig haragszol rám?Legyél sportszerü,én is az vagyok:)))
Hajrá MAC!! Meglesz srácok!! Ezért melóztatok egész szezonban!!!!
Hajrá Titánok!Fel a fejjel! Mutassátok meg tudásotokat főleg azoknak ,akik megkérdőjelezik azt.Győzni fogtok ,megvan hozzá a tudás ,az akarat és erő.SOK SIKERT A GYŐZELEMHEZ!!!!!!
@anyuci 2: Ki kérdőjelezi meg? 3:1 :-)
Hajrá MAC
@durex26: Be tudnád linkelni? Hári János gyűjtő vagyok:-)
@sem-leg-s: Ha nem te ,akkor miért érdekel?
@anyuci 2: Láttad őket meccsen mostanában? Van 2 figurájuk SZ. Krisztián vagy V. Roland saját kaputól végigcselez, majd lő. Ha egy védő véletlenül hozzáér a pakkhoz azonnal leüvöltik a fejét. Ez a tudás? Gyorsak valóban és amig bírják szuflával addig megy a szekér, de Pirreusznál megáll:-)
Ha voltál a a Kisstadionban most és TE voltál a 100 egyike tudnod kell miről beszélek. Én ott voltam!
Én ott voltam,azért nem volt annyira sima. Az tény a MAC egységesebb csapat volt ma este,de az időjárás nekik kedvezett. Szabó Krisztián mint kés a vajon úgy cikázott amíg bírta. 1-ső harmad szakadó eső, viharos szembe szél,tiszta kása volt a jég a harmad végére a korongot vezetni sem lehetett normálisan.A MAC győzelme vitathatatlan,nem véletlenül szerették volna lejátszani a meccset,ellenben az Árpiékkal. Irreális körülmények voltak,végignézni is kellemetlen volt,nem hogy korcsolyázni.
Ja és az első harmadban a TITÁNOK lőttek egy gólt ami a belső vasról pattant ki arról nem beszél senki
@sem-leg-s: Szánalmas vagy ,amiért csak két embert látsz egy csapatban ,lehet a rossz látási viszonyok...Ennyire nem érdekel más gyerek játéka? .Mifelénk van egy mondás"Ősszel számolják a pipéket"
@karajka: Jó olvasni téged,legalább van valaki,aki még rossz látási viszonyok mellett is tisztán lát.Köszi...
@karajka: Ha azt a gólt megadják,akkor is csak 3-2 és ha a MAC játékosai tudtak játszani ilyen időjárásban is, akkor a zalaiak is tudtak volna. Ráadásul az az egy gól ,amit a Zalaegerszeg lőtt az is az egyik jégbuckán pattant át a kapus botja fölött,úgyhogy a hazai csapatnak se kedvezett a pálya minősége,DE A LÉNYEG: a MAC az erősebb csapat fizikailag és a csapatszellem is nagyobb(a MAC játékosai keresték egymást a jégen minden szituációban és nem két ember próbált végigmenni), úgyhogy számomra nem kétséges ,hogy Zalaegerszegen is nyerni fognak és ezzel a MAC Népstadion csapata kölyök bajnokságot fog nyerni.
@hokifan526: Látom, jégen nem voltál életedben soha. Ha elolvasod amit írtam azt mondom igaz, ma este jobb volt a MAC.Egyet ne felejts el a TITÁNOK ilyen körülmények között nem edzenek,és a világon sehol nem rendeznek szakadó esőben,hóban még gyerek bajnoki döntőt sem. Az elismerés a gyerekeké akik tisztességgel végigjátszották a meccset,és mindenkié aki kint volt.Még egy hiába 2 játékost láttatok,volt más is rajtuk kívül a pályán,és ugyanúgy harcoltak a győzelemért.ZALAEGERSZEG után jelentkezem még,nehogy sírjatok.
@anyuci 2: Szánalmas? Én nem sértegettelek... 2 játékost meg nem én látok, hanem az edző üvölti le más gyerek fejét ha hozzá mer érni a pakkhoz.
CSAPAT egy volt a pályán, s az a MAC!
Hajrá fiúk mutassátok meg ki a jobb!
@anyuci 2: @anyuci 2: Szánalmas? Én nem sértegettelek... 2 játékost meg nem én látok, hanem az edző üvölti le...
@karajka:
Pl. Winter Classic. Igaz az csak az NHL!:-)
@durex26: reméljük nem én is hallottam imádkozom ne jöjjön tudom melyik csapatról van szó és a gyerekem nem repes az örömtől
@sem-leg-s: Az igazságtudathoz önérzet kell az üvöltésnek eredménye lesz előbb utóbb.Aki a gyerekét ezektől az üvöltésektől félti ,nevelje egyedül 24 órán át ,nehogy bántódás érje drága csemetéjét.A szigor bizony jó neveltséget biztosit ,nem kell félni tőle.Az a gyerek aki komolyan veszi,amit csinálni akar ,legyen csapat vagy egyéni játékos ,eredményt ér el .Nem sértegetlek ,még véletlenül sem tenném ,elég, ha olvasom a te soraidat ....ugyanis egyáltalán nem féltem gyerekemet az üvöltéstől,nagyon büszke vagyok rá,szereti csapatát és edzőjét, küzd a győzelemért, még ha láthatatlan is.
Sajnos a meccset nem tudtam megnézni,de ahogy hallottam iszonyu körülmények között játszott a két csapat,normálisan ilyen idöbe a meccset lekell fujni,és megismételni.De ez a MAC-nak jobban feküdt,nem eggyeztek bele.
Egy technikás csapatnak mind a Titánok nehéz ilyen körülmények közt játszani.
Azt se kell elfelejteni hogy nehéz körülmények közt edzettek a Titánok,a szezon elelyén jeget se kaptak,ha meg igen akkor valamikor hajnalba.
Ahogy normalizálodtak a dolgok egyre jobban játszottak a srácok,ez látszik a tabellán is.
Ehez képest a MAC sztárcsapatának megvolt adva minden lehetöség,luxus körülmények közt edzhették csemetéiket.
Bizok a Titánok tudásában,és biztos vagyok benne hogy KÁ feltudja késziteni a csapatot a következö két meccsre annyira hogy meglegyen a bajnoki cim!
Ne adjátok fel,mi hiszünk bennetek,kitartoak,és tehetségesek vagytok!
Mindent bele,Hajrá Titánok!!!
@kapusLaci:

„MAC sztárcsapatának megvolt adva minden lehetőség,luxus körülmények közt edzhették csemetéiket.”Ha ezt a MAC-os szülők olvasnák

A Mac az általad említett” iszonyú körülmények” között a Kisstadionban edzenek november óta. Mert a nyáron kirakták őket a jégcsarnokból és mindig ott edzettek ahol épp volt szabad jég ,a szülők hurcolták őket egyik pályáról a másikra,vagy volt olyan is ,hogy nem tudtak jégre menni,mert nem volt szabad jégidő. Ja és a Mac-nál is elég gyakori volt a reggel hatos edzés.

Nem baj ha elfogult vagy csak valótlanságot ne írj ,előbb tájékozódj.
@M.T.: Igy legalább jobban megedzödnek a MAC-os srácok is!
@kapusLaci: Azért elképesztő vagy. Állítasz valamit, érkezik a cáfolat, erre Te: nem baj, legalább jobban megedződnek.... :DDDDDDDDDD
Annyira szomorú, hogy 13-14 éves gyerekekkel kapcsolatban ilyen indulatos hozzászólások érkeznek, különösen ez a "MAC sztárcsapatának megvolt adva minden lehetőség,luxus körülmények közt edzhették csemetéiket". Mindenki tudja nagyon jól, hogy az eredmények ellenére Mo-n a hoki ugyanúgy a semmiből él, mint évekkel ezelőtt. Itt van két klassz kis csapat (mindkettő komoly felnőtt csapat nélkül!!!), olyan edzőkkel, akik a lelküket kiteszik a sportágért, és képesek vagytok egymást mérgezni (gondolom otthon a gyereket is) ilyen piszlicsáré dolgokkal, mint a fentiek. :-(
@susogós mackók: várjuk az infókat!
@Fejér Lilla: Mi ebbe a rossz?Azt hogy a gyerekeitek megedzödtek semmi rossz nincs benne,nem ellenük irtam,söt.....
@Ringleader: Azok a szülök akik mindent megtesznek a gyerekeik jövöjéért (pénz,energia,idö)emelem kalapomat teljesen mindegy hogy hol játszanak a gyerekek.
@kapusLaci:
Nem kívánom azokat a luxus körülményeket egyik capatnak sem. 2 hét és vége a kisstadionnak, a sátor pedig egy nagy talány, meddig bírja. Utána indul a "cigányélet" a többi pályára a többnyire lehetetlen időpontokban
Különben meg igazad van, ami nem pusztít el az megerősít...
@bedipapa: eddig nem így volt,a gyakorlóban hepajoztatok,most jön az igazi hokis élet.
@M.T.: Azért ilyen időben nem edzettetek még ti sem,és ez csak most van,eddig miért nem panaszkodtatok ? Igenis luxus volt,hogy a gyakorlót elfoglaltátok,és akinek szövetség által járt volna jég abban az időben is ti edzettetek. Sőt, ha valaki netán 50 percet kapott,30 perc után leküldték,hogy jön a MAC. Inkább hagyjátok a kapusLacit,ne panaszkodjatok.
@karajka: Csak valos informáciokat kaptam a MAC felöl.
@kapusLaci: Csak ők nem látnak az orruknál tovább,nekem nem kell bemutatnod,milyen a MAC.
Mutyiország, mutyilevél, mutyiból készül a mutyijég.

Mindenki ismeri ezt az országot.

Védőbeszédében cuslág arra hivatkozott, hogy így szocializálódott, nem tehet róla.

Azonnal be kell vezetni a normatív támogatást és mindenkinek piaci árért a jeget!

És valaki hívja már fel a figyelmet arra, hogy az egészségmegörzés az alapvető pioritás, a többi mind tűzoltás.

Az összes sportágnak fel kell lépni a gyereksport támogatásáért, ha kell akkor szünjön meg a MALÉV. vagy a MÁV, vagy Budapest, vagy legalább az ötödik kerület, az idióta diszburkolataival.
(hogy jön ez ide? nem kérdés, hogy ami oda megy pénz, az nem ide jön)
:)
@ob4:

A díszburlolatokon gurulnak a túlsúlyos gimnazisták a közelgő infarktus felé.

Izadt hónaljuk alatt csipszeszacskóval masíroznak az ikolai wc-be, ahol a fatertól lopott cigivel kezdhetik a napot.

Este kiröfögnek a plázába és belekötnek a járókelőkbe, addigra már kb tízszeres kalóriaadagot vettek magukhoz, még jó hogy van mozgólépcső, különben mindenki a földszinten gyülekezne, így eloszlanak. Ekkor jó mekdoláldszba menni. Közben egész nap a mobilt kell nyomkodni.

Ezek a gyerekek a szüleiknek csak a sziluettjét ismerik hátulról, ahogy átdereng a tv kékes fénye a fejük és a válluk körül.
Hagyjuk most őket aludni, nehéz napjuk volt, ideje megpihenni.

Ha elüldözzük a fusztrációinkkal a gyereket azoktól a dolgoktól amikben örömüket lelik, nem marad nekik más csak ez.

És ebben az is benne van, hogy ma nem megy edzésre, mert csak.
@kapusLaci: ha már ennyit hozzászólsz tudhatnád hogy a srácok között lány is van....
@pfrancesco: Elnézést,srácok,és hölgyek vagy lányok ahogy te szeretnéd:))
@kapusLaci: no prob, csak így pontos.. :)
este minden testrészem csuriban lesz.. :)
"Zalaegerszegen van egy profi és egy amatőr csapat " -paprika tv, KÁ-
Most írjam azt, hogy a profi csapatnak illik profi módon a körülményekhez alkalmazkodni egy profi bajnoki döntőben...baromság lenne, olyan mint az idézet!!!
A döntőben pedig a jobb CSAPAT nyerjen, de a vesztes se bánkódjon ! HAJRÁ !
@Ringleader: egyenlőre nincs új infó elcsendesedtek a dolgok remélem ilyen csöndben is maradnak
@karajka: Te nem hallottál még arról,hogy más az ellenfél és az ellenség?!
Hogy tisztelj másokat és azok munkáját?!
Bármely csapat is nyeri a bajnokságot,mind a Zalai Titánok,mind a MAC gyerekei,edzői,szülői elismerést érdemelnek!
Az ilyen tudatlan,alaptalanul bíráló kritikák nem építik ezt a sportágat(más sportágat sem),hanem rombolják.
Jó lenne,ha te is a pozitívumokat látnád,és nem áskálódnál...
@Kedveske: nem akarlak elkeseríteni, de ha végignézed karajka eddigi hozzászólásait akkor az általad javasoltakat képtelen lesz egyrészt megérteni másrészt még Te leszel lecseszve, hogy miért oktatod ki...
Részemről max. egyetértek veled!
@háromszög:tetszett az idézeted:-) meg a konkluziód is...
@karajka: Tudjuk,hogy ki vagy!Ha találkozunk mosolyogsz,alattomos kis liba vagy!Most fáj a vereség?Vagy nem beszél veled az edző?Mi a bajod?Ti ebben a csapatban csak hanyagolható porszemek vagytok,vagy még az sem.Buta vagy!
A "luxuskörülményekről" jut eszembe:
OFF
Erre emlékszik valaki? "...Török Ottó a jégkorongblognak azt mondta, ha valaki kéri tőle, írásba adja, hogy a Millenárison szeptemberre felépülő jégpálya fölé emelt, meleg levegővel felfújt sátor helyett a 2010-es nyári leállás alatt végleges, alumíniumvázas, hőszigetelt, dupla sátras tetőt kap a pálya...Ha január végéig nem lesz kiírva a pályázat, azt kőkeményen kérje rajtam számon mindenki. Már árajánlatokat is bekértünk ez ügyben."
hokikori, Kapus, bárki, aki az ügyben tud infót szolgáltatni...számonkérte tőle valaki, vagy esetleg kiírták a pályázatot? :-)))
Segítség!
ON
@zalai ember: Ezer éve nem mosolyogtam. A libában van karaj?
@karajka: @Ringleader: OFF
Mondjátok személyeskedés nélkül képtelenek vagytok kommentezni?
ON
Hajrá MAC!
@Ringleader: Bocs nem neked szántam!
@zalai ember: @karajka: OFF Mondjátok személyeskedés nélkül képtelenek vagytok kommentezni?
ON
Hajrá MAC!
Így helyes:-)
@háromszög:12-14éves gyerekek esetében kár megemlíteni azt hogy"profi" biztosan azok lesznek,csak nem K.Á.keze alatt.Azt pedig,hogyZalaegerszegen a másik csapat "amatőr" kikérem magamnak!Nem kaptak lehetőséget,mert az aktuális sztárgyerekeknek kellett játszani.
@karajka: Az a baj,hogy te "gerinctelen vagy" különben már rég felfedted volna magad.
Az SC Csikszereda minden meccset idegenben jatssza es meg a birok is reszrehajlok termeszetesen az ellenfel csapatahoz megsem sirankoznak annyit,mint ti!
@zalai ember: előbb még tudtad ki vagyok.
@karajka: ...mondom, hogy képtelen vagy...erre is...:-(
Hajrá MAC!
Én is ilyen leszek, ha felcsapok hokiapukának?
@forestjr: csak nem... Remélem, legalábbis...
@Sz.P player:
Az SC akart csatlakozni a Magyar bajnoksághoz és elfogadta a feltételeket (a Volán pl. az első két EBEL szezonban utiköltség és szállás megváltást fizetett a többi csapatnak a fehérvári mérkőzések után). A feltételek elfogadása persze csak részben valósult meg, mert a rájátszásban nem érvényesülhetettt pl. 60%-os szabály, aminek az SC örülhetett a legjobban.
Tudomásom szerint az SC "hazai" mérkőzéseinek jég költségét minden esetben a "vendég" csapat állja a szövetség határozata alapján (a Crvena Zvezda is elfogadta a feltételeket a junior bajnokságban és kifizetik a jégidőt is).
A bírók meg nem biztos, hogy annyira részrehajlók, mert a hazai csapatoknak is össze-vissza fújnak.
@Sz.P player:
Ha jól gondolom az SC akart csatlakozni a kölyök bajnoksághoz és elfogadta a feltételeket (a Volán pl. az első két EBEL szezonban utiköltség és szállás megváltást fizetett a többi csapatnak a fehérvári mérkőzések után). A feltételek betartatása mégsem sikerült annyira, mert pl. a 60% szabály érvényesült, aminek az SC örülhetett a legjobban.
Tudomásom szerint az SC "hazai" mérkőzéseinek jégköltségét a "vendég" csapatok állják (a szövetség döntése értelmében), ellentétben a Crvena Zvezda-val, aki a junior bajnokságban kifizeti a "hazai" jégidejét.
@hokisok: "aktuális sztárgyerekek" Az ilyen szülő ,mint te is,más gyerekeinek gúnyolásával foglalkozik ,nem akarja észrevenni,hogy sértődéseivel saját gyerekét megfosztja társaitól,a játék és siker örömétől.Csak sejteni tudom ,mit fog mondani a gyereke pár év múlva .Aki olvasott a magyar hoki kezdeteiről ,elismeri az edzők munkáját.De ,ami itt folyik ez röhej.Inkább hagyjuk dolgozni őket ,minden edzőnek van sztárgyereke,mi a baj ezzel?Ha a szülő nem hisz a gyerekében ne az edzőre mondjon rosszat.
@anyuci 2: "minden edzőnek van sztárgyereke" Ezt komolyan gondolod egy csapatsportban? Ott ahol 4 sor esetén min. 22 gyerek van? És mond mit szól a többi 18-20 a 2-4 sztárolthoz?
CSAPAT-játék...
@sem-leg-s: legalább van verseny agyerekek egyre jobbak lesznek ,a nagy hokiországokban is van sztárgyerek,elismerik büszkék is rá.....Ez miért olyan nagy dolog?Hogy akarod a gyereked sikeres legyen ,ha nem tanul meg küzdeni.Szerinted ,ha valaki ügyes, szégyellnie kell,hogy mondják neki?
Hiszem ,hogy attól lesz jó a csapat,ha minél több sztárgyerek emelkedik ki.
@anyuci 2: Sztárgyerekről néhány csapatnál hallottam CSAPAT-nál kevésbé... Siker és küzdés kell természetesen, de ehhez türelem, jó közösség(értsd CSAPAT), szakértelem és bizalom szükséges elsősorban az edző részéről!
Vagy szerinted 12-14 éves korban eldől(t) kiből lesz "sztár"? Erről kérdezd meg Godót(Ladányi Balázst)
Ne feledd GYEREKEK-ről beszélünk.
Holnap minden eldől nyugalom.
Bocsánat holnap után.
@karajka: Ha holnap után dől el minden, akor TE nemigen leszel nyugodt :-)
A profi és az amatőr zalai csapat vezetőedzői közül melyiknek mennyi tanítványa játszik az olimpia 4-s döntőjében?
Tudja esetleg valaki?
Köszi!
Én ugy fogalmaznék a "sztárgyerek"helyett hogy minden csapatnak van kiemelkedö játékosa,ez teljesen mindegy hogy gyerek vagy felnött csapat.
Lehet hogy sztárolva vannak a gyerekek,de ettöl még nem sztárok.14 éves korban még a kariere kezdetén vannak a fiatalok,nekik ugy a sportolás akár a tanulás nagyon fontos,hisz mi van ha jön egy sérülés,és nem tudja folytatni a jégkorongot!?
Természetesen megkell dicsérni a fiatalokat,biztatni kell,erre szükségük van,motiváciot kapnak.De nem szabad tulzásba vinni,ez nem tesz jot nekik.
Hajrá Titánok,mindent bele holnap!!!
@shootka:
a Kanadaiban szerintem egyiknek sem 4 :)))
....miért a "szar szlovákok " ott vannak az olimpián, ráadásul NHL-ben (is) játszanak ??? :)))
@kapusLaci:
Ezek szerint minden gyerekbe egyformán, munkát kell rakni az edzőinek éveken keresztűl???
@háromszög: Természetesen munkát kell rakni minden gyerekbe,de azt a gyerek is kell hogy akarja,mert ha nem akkor az edzö hiába vesztegeti rá az ideét.
@kapusLaci: Persze, így gondolom én is.
Nálunk a "nem sztár"gyerekek hozzáállásával nem is volt gond soha...és ezt hidd el nekem !
@hokisok: B+, az "aktuális sztárgyerekek" mindig azok, akikkel meccset lehet nyerni. A többiek aggódó szüleinek persze lehet nyávogni.
@zalai ember: Te felfedted magad "gerincesen"?
@sem-leg-s: Ebbe a csapatsportba is egyéni teljesítmény alapján válogatják a játékosokat. Aki ezt kicsiknél csinálja, az csal, vagy mi?
Akkor is sírunk, ha a "selection"-be (vagy Dima, Batóti, Keresztury stb. első két sorába) nem kerül be a kölykünk? Vagy csak Kercsóval összefüggésben?

Egyébként - ne legyen igazam -, az az érzésem, hogy nem lesz három meccs az első helyért...
@háromszög: csak a képességeivel(?)
Hajrá Titánok,szép volt!!!
@anyuci 2: Szép volt!Remekül játszottak,minden játékosuk előtt nyitva az NHL kapuja.
@túlbuta: ne légy kishitű.
Ez az gyerekek,szép volt! Hol vannak a hozzáértők,hol vannak a többiek? Hol volt ez a szuper MAC? Ma a tudás győzött,reális körülmények között,nem úgy mint a kisstadionban
Szerencsére volt idöm,és vettem a fáradtságot hogy lemenjek Zalaegerszegre.
Megérte,egy szinvonalas küzdös meccsel lehettem gazdagabb.Egy erös MAC-ot vertek meg a Titánok,ma a jobbik csapat gyözött.Szerintem még nagyobb is lehetett volna a külömbség ha nem véd ilyen jol a MAC kapusa.
Gratulálok mindkét csapatnak,külön a Titánoknak ma megérdemelten nyertetek!
Döntö jövö szombaton remélem megint ott lehetek.
A pozitivum az hogy látok jövöt a magyar utánpotlásba,ha ezek a srácok komolyan veszik a sportéletet nagyon sokra vihetik!
Ja meg külön gratulácio a lányoknak is!
Sok sikert továbbra is minden fiatal jégkorongozonak!
Üdv.kapusLaci
@karajka: Ott voltam a meccsen,érdeklödtem utánnad de blogos neveden senki se ismer.
Talán jövö szombaton???
@kapusLaci: Én ott voltam, a kisstadionban is,mondtam neked az Árpi mellett.Szombaton megpróbálhatjuk.
Azóta várom hozzáértő,magas szintű hozzászólásaitokat,hol vagytok ? Úgy látom itt egyetlen egy ÁRPI mellett voksoló sem veri a nyálát,úgy mint ti tettétek múlt héten. HOL VAGYTOK?
Mit próbálsz meg?Fogyatékos B....?Te nagyon fájdalmas vagy!
@karajka: Neked mi közöd van a "ZALAI TITÁNOK" csapatához?Játszik a gyereked?
@hokisok: Nyugodt legyél,játszik igen.
@karajka: Testnevelő tanárként,két jégkorongos gyerek anyukájaként,és sportszerető emberként azt gondolom,hogy a sportág megcsúfolása az,amit csinálsz!
Buta,hozzá nem értő hozzászólásaiddal csak össze-vissza vagdalkozol...és szülőként negatív példát mutatsz a saját gyerekednek is.
Szánalmas dolog gyerekeket bántani,piszkálni,amit te minden kis hozzászólásodban meg is teszel.
Igazi negatív példa vagy,gratulálok!
@kapusLaci: Irány az NHL!Neked milyen infóid vannak?Úgy hallottam Árpit hívják Afganisztánba,mert ott pont ezt a stílust kedvelik.
mennyi okos hozzászólás egy gyerek meccs után, beszarok, mintha Stanley kupa döntője lett volna, úgy megy a cseszegetés. kedves szülők, gratulálok, főleg karajkának...
HAJRÁ TITÁNOK!
@hokisok: Provokálni akarsz?Nem fog sikerülni neked,nem alacsonyodok le a szintedre.
Amugy olvasd vissza mit irtam ma be,mindkét csapatrol pzitivat.Elismeréssel voltam mindkét csapat iránt,erre te...na mindegy hagyjuk inkább lefekszem.
Jo éjt mindenkinek
Hokikori : a második meccsről nem számolsz be? Hány néző volt,stb. ...?Mert nem vagy elfogult!?
ha ezt a bejegyzést olvassa egy olyan szülő,aki most akarja levinni hokizni a gyerekét, biztos nem teszi meg...ezért köszönet nektek. tisztelet a kivételnek úgy viselkedtek, mint a gyerekeitek. nem crosbyk, ovechkinek, malkinok, forsbergek, koivuk lesznek a gyerekeitekből, ti mégis úgy viselkedtek, mintha máris sértődött világsztárokat nevelnétek.
süti beállítások módosítása