HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Miskolc ismét legyőzte a Starst

2010.02.17. 20:15 Hblog

Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A Jegesmedvék azonban nem voltak kishitűek egyáltalán, a keddi büntetős siker után szerdán is megrázták magukat, ezúttal hazai jégen csaptak oda. A második harmad közepén Saluga és Sijka kétgólos előnyhöz jutatta csapatát, az 56. percben Sándor szépített, de egyenlíteni már nem bírtak a vendégek, 2-1. A másik találkozó ennél egyértelműbb volt, a Dab.Docler 5-2 arányban múlta felül az Újpestet, többek közt kiváló emberelőnyös játékának köszönhetően. A Miskolc pontszámban is beérte az UTE-t, vesztett pontok tekintetében pedig sokkal jobban áll, felfokozott izgalmak várhatók.

166 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez szép volt Hajrá Macik!!!!
Fantasztikus!!!
Hajrá Macik!!!
Tegnap 96,6%, ma 97,5% volt Dusi mutatója a Stars ellen.
Fulriszpekt!
Ne áltassuk magunkat,a Miskolc már jobb csapat az Újpestnél! Úgy látszik ott tudják,hogy alázattal is hozzá lehet állni ehhez a sportághoz.
Tisztelt Pék úr! Ezúton kérem Önt,hogy mondjon le a csapatnál betöltött pozíciójáról,mert az erdmények fényesen bizonyítják,hogy erre a poszta immár alkalmatlan. A csapat morálisan gyenge, támadójátékunk hatástalan, a védekezésről pedig fordulók óta csak egy szó jut eszembe:katasztrófális!!!
Ha jelent még Önnek valamit az Újpest,kérem álljon félre,adjon lehetőséget másnak a bizonyításra és a csapatnak a padlóról való feltápászkodásra!
Elgondolkodtató:...??

Már nem az: a Miskolc az év meglepetése.Bárhol bárkit képes megverni!! És hol van még a vége...? Olyan mint a Volán...kevés pénzből, közepes játékkal,-EREDMÉNNYEL!!!
Nagyon érdekesen alakulnak a meccsek. É nincs megállás. 2 nap és újabb forduló.
Nagyjából most vagyunk a középszakasz felénél és elég szoros a mezőny, ráadásul nincsen papírforma.
Kíváncsi leszek mit játszunk Miskolcon, kőkemény lesz!!!
A Medve nem játék :)
Nem értem az ute-t ,nincsenek rossz játékosai,( ha lenne egy Matus Palkoja vagy csak nyomelemeiben rá emlékezető portása, akkor nem itt állnának ) de a csapat hosszú ideje csak szenved,ilyen katasztrofális hazai mérlegre nem hiszem hogy volt példa az újpesti hoki történelemben.A mai eredményeket ismerve szerintem Pék mester nagyon drukkol a volánnak, hogy éljék túl a play off első körét.
@exL:1: Soha nem volt még ilyen szoros bajnokság, mindenki fájdalmas pontokat szór el. Egy-két ponton fognak múlni a helyezések. Kifejezetten izgalmasan alakulnak az eredmények, és ez nagyon jó.
Hajrá jegesmedvék!! ! ! ! !
Én még ekkora szívvel nem láttam küzdeni a csapatot!!!Csak a legnagyobb szavakat tudnám előhozni a mai teljesítményünkkel kapcsolatban!A Stars játékosai meg magukat járattak le élen Fodorral,akinek a pályán nem akadt bunyópartner,így bepróbálkozott a szurkolóknál...
@Miskolcifan: Remélem Magilla Gorilla ma is jelentkezik!:o)
Ez az F. Szabolcs érdekes figura, tavaly az újpestieknek mutogatott (többek között)...
1)
DAB PP: 6/4-> 67% huh! :) Gratula a fiúknak, csak így tovább!

2)
a stars meg nem vette komolyan az ellent, megérdemelték h a Macik 2x elp.csázták grösséket. :)
Lenne olyan kedves valaki, és elmesélné, hogy mennyire voltunk alárendelt szerepben, vagy ma sem jött be semmi? Kapuralövések 55-45! Esetleg a védelmek nem álltak tetőfokon, vagy a fele kékvonalas volt?
@kerusz: ute szimpatizásként nem mondhatod komolyan hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó,és mindennel megvagy elégedve...Középszakasz összképét tekintve nem várt szoros a mezőny bárki lehet első,és ötödik is, nemigen van előre lefutottnak tekinthető mérkőzés,és ez az előre gyengébbnek besorolt csapat / ok érdeme ( i )
Nagy-nagy gratula a Medvéknek, de írja már meg valaki, hogy megtelt a legszebb hazai jégcsarnok?
Beloje Medvegyi:)))
A miskolci siker értékét még inkább növeli(nem mintha a győzelem önmagában nem lenne szép) hogy a sok hiányzóhoz mára Kis Attila is csatlakozott, és Fekecs Norbi is csak a 3. harmad közepén lépett először jégre, amikor már gondolom fáradtak a fiúk. Örülök továbbá hogy a csapat rendkívül fegyelmezetten játszott és nem kívánt partner lenni a folyamatos kakaskodásban amit a Stars kezdeményezett.
@Ringleader: Akkor a második legszebben? :))
Hát, bár a 2. harmad végén csak 3-2 volt, sztm elég sima meccs volt a miénk. Négy sorral tudunk menni, ez rengeteget számít, Sevela megint jó volt, igaz Becze is nagyokat védett.
@Szoljanka: Bajnokin egy ideig aligha fog megtelni a csarnokunk. Először újra hokiszocializálódniuk kell a népeknek.
Fodor Szabina bohóckodásaihoz Varjú csak asszisztált.A Miskolc nagyott játszott és megérdemelten nyert.
@qwertzuiop05: De mégis kb. hányan voltatok?
Szép volt Dusi!!!!
Szép volt fiúk!!!!!
Még lehet csodát tenni!!!!
Ez igy ahogy van nyerŐ!!!!
A sorok csodálatosak!!!!
Félelem nélkűl magabiztosan szurkolhatunk!!!!
Menjük előre és élvezzük együtt a győzelem mámorát!!!!
@Szoljanka: Én nem voltam, a jkv. 600-at ír.
@qwertzuiop05: Sztem 500 körül voltunk,bár elég sokan szoktak állni,így nem lehet igazán tippelni sem.
@Ringleader: Azért voltak forró pillanatok, amikor az UTE sikeresen beszorította a Bikákat ... de ugyanez megvolt fordítva is. Normális eredmény született szerintem. Emberelőnyök és Sevela nagyban járult hozzá a sikerhez.
A Stars nagyképű játéka nem vezetett ma eredményre.
Precíz, okos és szép játékot láttunk ma a Maciktól! Nem hagyták a kelleténél jobban provokálni magukat.
Duchi nagyon jó formában védett! Végre formában!
Szép volt fiúk!
Végre egy igazán jó hazai meccset láttunk!
Csak így tovább!
Hajrá Miskolc, hajrá!
Fodort ne ekézzétek, mert azt itt nem szabad, pedig ha valaki, ő bizony megérdemli :))
Amíg az UTE-nak nem lesznek jó kapusai csak ilyen tingli-tanglik, addig felesleges várni a jó eredményt.......Pék most biztos azon gondolkodik, milyen kifogásokat találjon ki........fáradtak voltunk mivel tegnap is volt meccsünk....vagy épp vár még játékosokat:):)
Megdöbbentő volt látni, hogy Stars egykori válogatott játékosai, illetve a magukat láthatóan sztárnak tartó emberkék mennyire nem tudták elviselni, hogy a 20 éves srácok simán lejátszották őket a jégről. Mondjuk ki: hihetetlen bunkó módon viselkedtek, csak balhéztak, ahelyett, hogy játszottak volna. A Macik pedig óriásit játszottak, ez az amikor nem elkényeztetett, elkényelmesedett sztárocskák, hanem hajtós fiatalok és remek "idősebb" játékosok alkotnak igazi csapatot. Hajrá Macik!
@Gago: Semmi olyat nem mondott, csak szokás szerint a szlovákokra verte a felelősséget.
@Gago: szerintem Becze jól védett, a gólokról nem tehetett, az emberelőnyös gólok mind ziccerig voltak játszva, volt amelyik előtt még bravúrja is volt, ez a meccs inkább az újpesti hátvédeken ment el nekik.
@Spigott: Igazad van,nem is szólok,mert legközelebb majd engem akar megverni nem pedig abba a szektorba kezd kifelé arcoskodni ahol 90%-ban gyerekek vannak.
Valaki mondta korábban, hogy most már edzőt cserélni badarság, mert míg megismeri a csapatot, több hét.
Kérdem én, lehet már ennél rosszabb? Mi veszíteni való van még?

Most az Újpest egy kis pihenőt kap (és figyelheti, hogyan fog utolsó helyre csúszni) úgyhogy én azt mondom, MOST tessék tökösnek lenni és lépni, kedves újpesti vezetőség. A tavalyi zseniális szezon fénye ne jelentsen már enyhítő körülményt.

Tudom, hogy az újpestnek összességében egy jó csapata van. Nem szabad hagyni, hogy egy ilyen rémes szezon (és gyanítom légkör) után minden más klub szépen kicsemegézi magának a mi jó játékosainkat, mert ők is már mennének el.

Még talán nincs túl késő
Macis Barátainknak nagy-nagy Gratuláció! Így tovább, a szív diadala győzzön mindig! :)
@exL:1: nem UTE-szimpatizánsként mondtam, hanem akként, aki szerint a kiegyenlített bajnokság és a sok kiélezett meccs visz előre.
1, Nincs kapusunk
2, PÉK TAKARÓDJ
3, Most sikerült elb@#>&ni hogy idén kimegyek még egy retkes újpest meccsre ...

és persze még finom voltam és nőies.. de ezzel már sajnos a ..szom tele van srácok....

sajnálom
@empire01: Végre más is igy láttja,nagy arc durva játék,sérülés okozás,a magukat sztároknak tarto játékosok nem birják elviselni ha megveri öket egy eséjtelenebb csapat külömben ez a tavaly is igy volt!!tisztelet a kivételnek
Nemrég írtam, hogy két dolog van, ami miatt kilábalhatunk a gödörből: egyik a csoda, a másik az edzőcsere. A csoda nem következett be... Személy szerint semmi bajom Pék György vezetőedző Úrral, de jobb helyeken (meg rosszabakon is) ilyen eredmények után vérfrissítés szokott következni.
@Spigott: figyi, szerintemegy kapus akkor jó, hogyha nem kap be egyáltalán semmiylen gólt........mi az hogy nem tehetett.........dehogynem....amit bekap arról tehet is......és mit ér vele az UTE hogy volt pár védése?? SEMMIT!!
@Spigott: jah és még azt hozzá, hogy szeritem kicsit durva 5 olyan gólt kapni amiről nem tehetett......ennyit szerettem volna még hozzátenni
@Gago: Akkor ezek szerint ezzel azt is akarod sugalni hogy mondjuk Sevela nem jó kapus, mert ma is kapott 2 gólt
3ik gólt kapásból Becze rúgta a kapuba.. 4iket meg valahogy bebrillírozta a feje fölött... Ennyi a mai jól védettről Spigi :/
@CTZ78: Azért Sevela és Becze ég és föld.... SEvela nagyon jó kis kapus..
@Gago: köszönöm válaszod ;)
Hát elég gyenge meccs volt a mai de behúztuk. Az UTE nagyon gyenge volt, mi meg félgőzön voltunk, de ez (meg Sevela) is elég volt. Sajnos a Dózsa nem készetett bennünket nagyobb erőbedobásra. Örömteli volt látni, hogy egyre felszabadultabban mennek a srácok, bevállalják a rizikóst is (néha túlságosan is, gondolok itt Erdély érdekes hazaadására...:D). Remélhetőleg a sorozatmeccsek majd egyre jobb formába hozzák a csapatot.
Azért látszik az Újpesten hogy akarnak, akarnak, de valami tényleg nincs rendben a házkörül. Volt mikor beszorítottak minket a harmadba, csak az utolsó mozdulatnál mindig jött valami hiba, korongkezelés, odaérő ütő, stb stb.
@freddyD: Még én írtam. De még mindig tartom, hogy nincs kire. nem lehet egyik napról a másikra egy jó edzőt leakasztani. Morálisan lehet segíthet, ha Pék elmegy és Baróti lesz a vezetőedző.
A körbeveréseknek köszönhetően még mindig nincsenek reménytelen helyzetben. Ha hozzák a 18 pontot, akkor még bárhol végezhetnek. Mert ha valaki ezek után lenézi az Újpestet és úgy lép jégre, hogy biztos 3 pont, akkor könnyen bukhatják a pontokat.
@check: Valjuk be azért néha megállt az ütő bennünk, volt mikor beszorítottak minket elég rendesen
igazad van de nem minden a kapuson múlik,mert tavaly óta azért elment pár olyan csatár,hátvéd aki számított
@CTZ78: és nem mindegy, hogy 2 gólt kapok, vagy ötöt...és hogy hogyan védek....bármelyik kapus kaphat két gólt, ha nyer a csapata és ugye a kapuson angyon sok múlik........VÉGY EGY JÓ KAPUST!! Jó kapus az UTE háza környékén sincs........ Miért engedték el Palkót??
@Gago: persze persze sok múlik egy kapuson, igaz is a mondás, de az se mindegy azért hogy milyen a védelem a kapus elött
@Gago: A légiós korlátozás miatt

Én még mindig azt mondom, hogy Becze a legjobb lila kapus jelenleg, úgyhogy hagyni kéne ezt a rotációt és neki szentelni a bizalmat, mert ő benne még van potenciál. Jelenleg nincs egy Palko vagy Nemcak szinten, de van benne tehetség
@Cause: a harmadik gólnál MacSweyn átfűzte az egész újpesti védelmet, a negyediket Azari lőtte, közvetlen közelről, az ötödikre gondoltál te minden bizonnyal, ott Kiss Ákos szenzációsan, a levegőből korongba ütve ejtette át Beczét.
@freddyD: Szőkében több a fantázia, jobb a felépítése is, úgy érzem most őt jobban favorizáják, jogosan. Becze meg szerintem már "idős" ahhoz, hogy tehetséges legyen..........Hete a Volánból, nah ő tehetséges!!
@Cause: tavaly ha kinn voltál a meccseken akk láttad h mennyit fejlődött az Újpest mikor a PÉK ide jött.

Am "nem hozott anyagból dolgozik hanem kapottból"!!!!!!!!!!
@freddyD: Ez azért hülyeség, mert pont a középszakaszra tudtatok volna egy kapust hozni. Dubek megkapta az állampolgárságot Petrant pedig hazarendelték. Meg is lett volna a hely a légiós kapusnak. De helyette reaktiváltátok Szőkét, aki mutat be bravúrokat, de neki is hullámzó ateljesítménye.
@Cause: Zsoca gólja esélytelen volt, hogy azt valaki kivédje, szép emberelőnyös támadás volt ha jól emlékszem. MacSweyn gólja messze volt tőlem, Kiss Ákosnak meg hatalmas volt a gólja, Becze semmit sem tehetett volna, bár a szerencse is közrejátszott:D
Akkor most Mayer, jó edző??
@jégtörő: Igen,de a nyilatkozataival már akkor is sokaknál kiverte a biztosítékot... Az pedig az idén derült ki,hogy míg a sikerekben ő is benne volt,a kudarcokért kizárólag a csapat a felelős!!!
Ez a stáb nem alkalmas egy elért szint megtartására sem. A többiről nem is érdemes beszélni.
Érdeklődni szeretnék a kedves Miskolciaktól, hogy muzsikáltak a volános fiatalok?
Nem értem egyébként a starsos játékosokat, őszintén én nagyon bírtam Fodor Szabi játékát míg itt játszott Fehérváron, de nem értem mitől változott meg ennyire és nemcsak rá igaz! Vajon miért kell ez?
elcsúsztam egy góllal , de köszi h eszembejutattátok hogy 5öt kaptunk :D...

láttam hogy mennyit fejlődött tavaly a csapat.. de most azt is látom hogy már nem 0án vagyunk hanem -600on
@CsakAVolan!: Röviden és tömören:jól :D Igaz ma csak Tóth és Hajós játszott,de mind az 5 srác kitett magért a szezon során.
@Gago: Én speciel Beczében láttam eddig több fantáziát. A tegnapi DAB meccsen is voltak Szőkének igen balszerencsés megoldásai, amelyből 1 aktívan közreműködött abban, hogy gól legyen belőle (az első vagy a második találat, már nem emlékszem).

@OliBLOOD: De Petrant muszáj volt valakivel pótolni. Már így is vacakul állunk ami a védőket illeti, képzeld ha még az ő posztja is üresen marad.

Szőkében látták a messiást, azt úgy gondolták kapusposzttal idén már nem foglalkoznak.
@CsakAVolan!: Fodornak meg talán pont ez a baja,megmérettetett az EBEL-ben de könnyűnek találtatott...
@freddyD: Ha nem lesz gyökeres változás,jövőre semmivel nem kell foglalkozniuk.
@Miskolcifan: Köszi :D
Fodor csak a ponttermelésben volt könnyű :D Ő volt a csapat kemény legénye:D
@freddyD: Persze, hoztátok Bartalist, aki pl tegnap ellenünk nem játszott. Vagyis nem volt meg a pótlása. 4 mezőnylégiós lehetett volna és úgy kevergetni, mint most 6-al.
@CsakAVolan!: nem változott meg, csak egyesek képtelenek örülni egy győztes meccs után. Inkább mondják a hülyeségüket.
Olyan nyugodt most ez a topik, a bírókat meg még senki nem ekézte, érthetetlen.:)
@qwertzuiop05: ne aggódj itt vagyok. most nem merek írni semmit, mert megint le fogják szedni. Hajrá Medvék!
@empire01: ki játszott le kit egy 2-1-es mérkőzésen? Ráadásul góljaitokat a légiós sor szerezte, aki brutálisan nagyott játszottak már az Icecenterben is, tegnap.
Inkább örülj a cspatodnak és a győzelemnek, kicsit fárasztó, hogy mindig a másikkal foglalkoznak páran...
Az Újpesti hullámvölgynek azért nem örülök,mert hazai viszonylatban egy nagy múlttal rendelkező csapat most veszíti el a szurkolóit.Visszacsalogatni a nézőket nem olyan egyszerű,több évig is eltarthat sajnos.A népkerti történet eddig,szép,kívánok sok sikert és sok szurkolót. Mindenki tudja hogy gazdag,vagy szegény a klub,FIZETŐVENDÉG nélkül nem sokat ér a csapat.Hajrá magyar hoki,és Csíkszereda!
@Bpstars: Te is velem voltál elfoglalva tegnap... :o
@Bpstars: Te is velem voltál elfoglalva tegnap... :o
@Cause: Ilyenkor illik mondani:
A csapattal. Jóban, rosszban...

Én nem a csapatra haragszom leginkább. Olyan ez, mikor a gyerek 1-est kap a suliban. Szar a helyzet, de attól még szereted
@CsakAVolan!: "Nem értem egyébként a starsos játékosokat, őszintén én nagyon bírtam Fodor Szabi játékát míg itt játszott Fehérváron, de nem értem mitől változott meg ennyire és nemcsak rá igaz! Vajon miért kell ez?"

Ha egy másik csapatban játszana, homlokegyenest más (értsd: megapozitív) vélemények jönnének róla.
"X" csapatban a "határozott, kemény játékos", a Stars-ban már "gyáva tuskóbaromállat".

Ahogy én látom, a Stars-szal kapcsolatban sok a szubjektív indulat, kis fenntartásokkal kell kezelni a dolgokat. Van ez így.
@Bpstars:Engedtessék már meg szóvá tenni ha valaki folyamatosan sportszerűtlenül viselkedik.. Örülünk mi de ha nem vagy képes belátni azt a nyilvánvaló tényt hogy Fodor Szabi sokszor teljesen ártatlan szituációkban feleslegesen játsza az eszét és keménykedik akkor nincs miről beszélni.
@Bpstars: Meg lehet nyugodtan szólítani,nem kell egyesezni.Az nem tudom,hogy te mit szólnál hozzá ha pl. a te 6 éves fiad felé indulna meg egy miskolci játékos ha nyertünk ha kikaptunk...
@CTZ78: Őszintén szólva én nem éreztem az átütő erőt bennük. Benyomtak a kapu elé (vagy magunkra húztuk őket, nézőpont kérdése) de 1-1 lövésen kívül nem nagyon volt veszély a játékukban. A 2 góljukból az első ugye PP volt a másodikat meg ajándékoztuk egy rossz csere közben. Az ő játékuknak a veszélyessége sokkal inkább a védekezésünk bizonytalanságától függött, mint saját maguktól. Emiatt nem nagyon aggódtam az eredmény miatt. Tegnap sokkal jobban játszott egyébként mindkét csapat.
Fodor provokátornak jó de csak itthon az EBEL-be ez már kevés!
@Gago: Azt üzenem neked olyan sötét vagy ehhez a sport hoz mint a szabina agya. Képzeld el a bece jól védett és nem az övé voltak a gólok. De ha valaha álltál volna abban a kapuban akkor tudnád igen is vannak ziccerek amikor nem a kapus nem tud védeni hanem csak is kizárólag a csatár cseszheti el. És az utcsó gólt meg a hátvéd varázsolta a becének.
@Bpstars: Köszi,nincs több kérdésem...
@Bpstars: Okos gyerek te is egy szinten vagy szabinával. Mert mikor láttad más csapatokat kifelé mutogatni a nézőknek mert a te védenceid folyamatosan ezt csinálják a jégen meg menekülnek.
@facsipesz: szerintem a hülye bírók tehetnek arról, hogy nyert a Dab, és tuti a Miskolcnak is csaltak ezek a részrehajló , sunyi, megvesztegethető sporttársak:)
@rosi02: te méginkább.akko okoskodj, ha már megértetted mit akartam kihozni a mondandómból....addig olvasgass és okulj!! azt aláírom, jó, kapjon 2-t ami nem az ő hibája....de azér ötöt, ennyi erővel én is beállhatok, ahogy te is javasoltad, kapok 20 gólt, de aztán mosom kezeimet, hogy bocsi, én nem tehettem egyikről sem, sőt jól védtem, de eléggé elkalapálták a csapatomat!! Ennél többet nem fűzök hozzá, ahogy olvasom a blogon vannak értelmes emberek akik megértették mit mondtam........ők olvassák el a többi dinka meg csússzon át rajta!! köszi!
@kerusz: Igaz, rá gondoltam, de valamiért mást írtam :)
@Gago: "amit bekap arról tehet is" ez te írtad vagy csak én nem vagyok a szavak jelentésével tisztában?
Ez egy csapat sportág és a kapus semmit nem ér ha a hátvédek nem védekeznek és nem takarítonak mert ehhez a vereséghez több köze volt a hátvédeknek mint a becének.
@rosi02: úgy érzem soha nem fogjuk megérteni egymást...nekem ez a véleméynem,neked más..ennyi.............na szia
Remélem azért kellő komolysággal kezeljük a hétvégén a Macik elleni meccseket is. Igazán nem panaszkodhatunk, a hibáinkat az élet segítségével tudtuk kompenzálni és kedvező helyzetben vagyunk, de élni is kell a lehetőségekkel.
@rosi02: @Miskolcifan: olvasni, értelmezni, megnyugodni!
@kerusz: Olvastam,értelmeztem,azért írtam azt amit.Ha vkinél az bármivel is magyarázható,hogy egy válogatott sportoló gyerekekkel teli szektornak "megy neki" ahhoz inkább nincs kérdésem.
Hát lehet, hogy én láttam rosszul, de szerintem egyáltalán nem volt rossz meccs ma Újvárosban. Szerintem jobb volt mint tegnap. És az UTE balszerencsés, hogy mi most kezdünk kilábalni a hullámvölgyből. Azért Sevelával, Galanisszal és Jonkllal más ez a csapat. Ami esetleg Pék hibája lehet, hogy mindkét nap 3 sorral játszott 4-el szemben, és mindkétszer a harmadik harmad közepe táján dőlt el a meccs. Továbbra is azt mondom, erős ez az UTE. Nem lepődnék meg ha most egy kis szünet után ami jön Nekik, összekapnák magukat, és sorra hoznák a meccseiket.
@Bpstars: egyébként ott voltál a mai meccsen? mert ez a téma.

2-1 ennyi

Szabina meg............
Miskolc a mostoha gyerek! Ezt kell mondanom sajna, mert voltak hangok akik azt hangoztatták, hogy a miskolcnak fújtak mindkét mérkőzésen. Az elmúlt 20 ávben fújnak ellenünk, mostanra eljutottunk oda, hogy egyes bírók jégkorong csapat számba vesznek minket. Végre! A mai meccsen nem volt részrehajló a bírói tevékenység. A stars próbálta kihasználni, hogy sok a sérültünk és provokáltak, hátha ki tudnak vonni még 1 1 kulcs játékost, ez nem jött össze. Ami tény Fodornak sikerült a büntető padról belekötnie pár 7 év körüli jegesmedve szurkolóba és játékosba. Ez viszont nagyon szomorú. Hogy lesz így igazi jégkorong tásadalom magyarországon, ha ilyen játékosok játszahatnak?
Fodor emberileg a jégpályán! már nálam is leszerepelt, de ne csináljunk már úgy, mint ha csak Ő, vagy a Starsosok mutogatnának kifele a nézőtérnek és magyaráznának a szurkolóknak.

Sajnos ez általános jelenség minden csapatnál és ezt kéne visszaszorítani. De amíg az illetékesek (akár klubvezetés szinten) nem hoznak precedens értékű büntetést, ez nem fog megváltozni.
@evo9: Az UTE jelenlegi helyzetében már jelentős javulás nem valószínű.
@a. Bárd: Az mondjuk igaz, h. ha olyan "ikonok" mint Kangyal vagy a főbíró Ákovics, vagy a Fradi szakvezeteés is ugyanezt megteszik addig nem kell meglepődni egy Fodoron. De azért lehet fejlődni a lásd a DAB JP jót tett nekik ebből a szempontból is.
@facsipesz: ki kellett már mondanom, feszített már nagyon:)
Pék Mester majd ismét jön a szokásos magyarázattal:
- Amíg Nagy Istinek nem sikerül elintézni az állampolgárságát...
Nem sikerült, de már játszik! És? :))
Gyuribácsi lesz a legutolsó aki távozik az UTE-ból!
@Spigott: így van, Zsoci gólja sakk-matt volt és a védelem nagy kitikája (előny ide vagy oda), az 5. gól meg simán a forduló találata szerintem, ilyeneket szoktak beszedni a legnagyobb kapusok is, most persze nem az UTE-portást akarom védeni, bár ha a végén egy dugót még engedélyez, akkor sokkal nagyobb az örömöm :)
@Nyuszí O_o: Nem-nem. Idén már többször is bebizonyosodott, nem jó, ha 6:2-re vezetünk az Újpest ellen :)
A végén még egyenlítenek!

Ákos gólja viszont vmi bődületesen szép volt. Jól látszik az összefoglalóban is
@a. Bárd: ööö...az örömöm magáncélú lett volna, maradjunk ennyiben :))
Én szeretem grafikonosan is látni a táblázatot, amikor ennyire eltérnek a mérkőzésszámok :)
Ha valakit érdekel jelenleg így néz ki:
spreadsheets.google.com/oimg?key=0Aktez29kYKYPdHpuZTdFa0x2bGcwOFRKYlhDcE5hamc&oid=1&v=1266481099997
Tegnap volt szerencsém kilátogatni egy ifi-mérkőzésre. És most itt konkrétan nem az a lényeg, hogy ki, kivel játszott.
Az egyik 17 éves srác elkezdett kimutogatni a gólja után. Úgy gondolom az edző felelőssége, hogy mit csinál a játékosa.
Edző, de egyben tanító is kellene legyen, minden U-edző!

De ne csináljunk már úgy, hogy a lelátón nekünk (szurkolóknak, hozzátartozóknak) nincsen felelősségünk! Ha ordenáré módon üvöltözünk a lelátón, és 10 mondatból 6-ot cenzúrázni kellene, akkor milyen erkölcsi jog alapunk van, hogy más tettét szóvá tegyük! Szerintem nem sok.
Az a véleményem, hogy a jegyvásárlással (ráadásul U-meccseken, még ez sincs) nem veszünk jogot, hogy állatok legyünk!

Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én ezt így gondolom. Kéretik, tiszteletben tartani!

Kicsit messzebre mutat, de a felelősségvállalás minden cselekedtetünkben meg kell mutatkozzon, akkor ha otthon... akkor, ha lelátón vagyunk... akkor, ha kilépünk az utczára (és szemetelünk!).

Legyünk mi is, szurkolók A-csoportosak!
@OliBLOOD: zsír! :) Nagyon jó tábla!
Na igen,ami öröm az egyik oldalon, az szomoruság a másikon. Beszélgettem a szezonban, még az elején, régi szurkolókkal és beigazolódott amitől tartottunk.Ha félreteszem azt, hogy milyen elkeseritő ez a szereplés a szurkolóknak, (amikor nincs játéka a csapatnak és nem látni törekvést a változtatásra ),az más szempontból is nagyon káros.Ha sokkal több csapat lenne, akkor csak klúbproblémával szembesülnénk, de nem bővelkedünk és ez az egésznek rosszat tesz. Ha félretesszük a klúbszimpátiát akkor nincs örömködni való.Be kéne látni az újpesti vezetésnek, hogy nem csak a csapatunknak, hanem az egész hokinknak tesznek rosszat.Ha másért nem, már csak ezért is fel kéne állni és beismerni, hogy ez nekik nem megy. Persze ha egyáltalán fontos nekik a klúb és a Magyar hoki.
@OliBLOOD: Szuper!
@Bpstars: Evvel csak egyet lehet érteni!
Szerintem se volt gyenge a tegnapi meccs Újvárosban. Gyönyörű megoldásokat láthattunk. Különösen Kurt szólója és Nika fantasztikus passza tetszett, de a hátvédek is kezdenek magukra találni. Csak azon a miskolci meccsen lennénk már túl... :)
@Uteapu: Az is nagy baj,hogy mi szurkolók is lassan kezdünk szkeptikussá válni a csapattal kapcsolatban. Nagyon kevesen vagyunk már a meccseken is,és a hozzászólók is kezdenek kikopni a fórumokról. Nagyon rossz vége lesz ennek:(
@progmet: Egyszer már sikerült megmenteni az újpesti hokit a megszünéstől, (amiben Nekik is részük volt), de ez a feladat másféle munkát kiván.Ez az ami nem igazán megy, pedig példa van.
@freddyD: csak annyit kiegészítésként, hogy nem az első 1-esét kapja, járatod magánórákra, beleölöd a pénzed, időd, energiád...és a sokadik próbálkozásra is csak egyest kap...persze továbbra is szereted, csak már pénzt nem ölsz bele, illetve jóval kevesebb energiát...inkább másra fókuszálsz....ha érted, amit mondok? :-(
@korihoki: @progmet: ez a legnagyobb bűn, az amúgy sem sok szurkoló elvesztése :-(
@progmet: Lemaradt, de a szurkoló a legjobb mérce. Sokan a sorozatos vereségek miatt hagyták magára a csapatot, ami nem jó de érthető.Engem nem önmagában csak a vereség tart távol, hanem a kilátástalanság, a tenniakarás hiánya. Amikor a fa lelátón fagyoskodtunk megérte, mert volt miért, pedig semmi nem garantálta az állandó gyözelmeket.
Látom azért sokan keverik a szurkoló és a játékos szerepét...A szurkoló azért van,hogy szurkoljon meg kiabáljon a játékos meg,hogy játsszon és ne foglalkozzon a külső körülményekkel.
Nekem meglepetést okozott, hogy a Miskolc másodszor is megverte a Bp. starst. Az Ute- DAB szerintem egyértelmű volt, hogy az Újváros fog nyerni, de ettől eltekintve nagyon jó meccs volt. Kapusteljesítmény vitára reagálnék,mert olvastam ebben nem értettetek egyet. Szerintem is ez egy csapatsport, és elfogadom, hogy valakinek nem szimpatikus egy játékos, de ettől a teljesítményét nem kellene lehúzni. Itt Beczére utalnék. Véleményem szerint nagyon szépeket fogott, és többszöri kipattanót nem voltak hajlandóak a védői eltakarítani. Ha valaki követi ezt a sportot, akkor láthatja, hogy egész szezonban a kapus statisztikán a 4. 5. helyen volt. Így Gago véleményére sajnos nem tudok adni, mert ebben az esetben szerintem csak a játékos nem szimpatikus neki. Sevela mikor gólt kapott a kipattanót nem takarították el a védői, és ideges is lett rájuk. 1 kipattanót nem takarítottak el előle és gólra váltotta az újpest. Nem Sevelát akarom lehúzni (mert ez méltatlan a sporthoz, jó kapusnak tartom) de akkor miről is beszélünk? Becze volt hogy 4-et 5-öt fogott egymás után mert a kipattanókat lövöldözték vissza. Góloknál meg egyben benne volt, azt aláírom (amit bőrbe kapott) de ilyen a sport, és aki sportszerető ember, vagy valaha köze volt sporthoz attól ez a lehúzás, habzó szájjal a játékos szidása, aki ráadásul nem is játszott rosszul etikátlan dolog. Szimpátia meg megint nem ide tartozik, de ezt szétválasztani meg intelligencia dolga :). Még 1-2 számot beírnék, mert a statisztika nem hazudik többször olvastam, hogy a Matus Palko mennyire jó kapus, nem is vitatom de akkor íme a számok Matus Palko Mol ligában tavaly védett 883 percet kapott lövések száma volt 522 védési hatékonysága 90.42%, Becze a Mol ligában 961 percet védett, kapott lövések száma 622, védési hatékonysága 91.8%. Akkor mitől is „rosszabb” Becze mint a Matus Palko? Mert statisztika alapján van olyan jó, sőt számok alapján jobb is. És még valami eszembe jutott és tényleg befejezem már, de a Hetényi Zolit is nagyon jó kapusnak tartom, de hogy nem volt előtte védelem 9 gólt kapott., és ettől ugyan olyan jó kapusnak tartom. Bocs, hogy hosszúra sikerültem, de nem bírtam megállni. A provokációra Gagotól meg nem fogok reagálni. További szép napot!
@Miskolcifan: Attó azért még egyetlen szurkolónak sem kellene kivetkőznie emberi mivoltából, mert jegyet vesz egy hokimeccsre. Sajnos ilyenek minden pályán vannak. Annyit azért szögezzünk le, hogy egy játékos sem úgy megy ki a jégre, hogy előre eldönti, majd be fog szólni az ellenfél szurkolóinak.
@kerusz: Csak a dolog szépséghibája az volt,hogy ott pont 6-8 év körüli fiatal miskolci hokisok ültek,akik nem igen szoktak kivetkőzni emberi mivoltukból.Persze mindent meg lehet magyarázni,csak nem mindig kell és érdemes.Sajnálatos,hogy vkinek ennyire nincs önkontrollja és nem lát,nem hall az idegbajtól.
Meg egyébként is,felment egy játékost az az ilyen cselekedetek alól,hogy van 3 idegbeteg szurkoló egy jégcsarnokba?
@kerusz: Tegnap ott voltál mert én nem láttam emberi mivoltából kivetkőzött szurkolókat csak Fodort aki nem akart játszani csak balhét generálni .
@Miskolcifan: Ezt nagyon rosszul látod illetve kevered a szezont a fazonnal. Ezen mondtatom csak abban az esetben érvényes, ha Bpstars ifi meccsre kilátogatós, kimutogatós, lelátóról beszólós kommentjére reagáltál. Az egyes szám második személyért előre elnézést kérek, de így a legérthetőbb, amit ki akarok a témából hozni.

Egy felnőtt úgymond profi liga meccsére kilátogatván a belépőjegy megváltásával valahol jogot veszel arra is, hogy szabadon kiabálhass, buzdíts a csapatod a magad stílusában. Az, hogy ez milyen stílust képvisel az csak téged minősít. Azonban szerintem mindennek van határa.
De! Egy utánpótlás mérkőzésen igen kevés szurkoló van a lelátókon, főleg szülők és hozzátartozók buzdítják a srácokat és bizony sokszor még vérbeli szurkolókat is megszégyenítő szóhasználattal képesek egy-egy játékost vagy játékvezetőt illetni. Ezt nem lenne szabad engedni, hogy odáig fajuljon, hogy a gyerek kimutogat.
Ne csodálkozzunk azon, ha felnőtt korában is megteszi majd ugyanezt.

Tény, hogy a játékos ne foglalkozzon a lelátóról érkező dolgokkal, de sokszor nem könnyű ezt figyelmen kívül hagyni és bizony akarva akaratlanul is meghallhat a játékos olyan dolgokat, amik megsértik. Az már más kérdés ki hogyan reagálja le, ez már pszichológia és az edző illetve nevelés dolga.
Persze az ilyen esetekre megvan egy játékvezetőnek a joga arra, hogy a kimutogató vagy túlzott gólörömbe feledkező játékost megbüntesse, azonban az ilyen dolgoknak nyílván vannak előzményeik. A lelátón helyet foglalókat viszont nem lehet, nem tudják ilyen módszerekkel rendszabályozni.
@Miskolcifan: jaja, rájöttem, csak mire el tudtam küldeni a hozzászólásom, addigra megszülettek azok a kommentek, amik ezt egyértelművé tették számomra :)

Abban én is egyetértek, hogy egy felnőtt játékos ne foglalkozzon a lelátóval főként ne válogatott létére, de mint írtam ez nem felnőttkori probléma.
Azok a gyerekek emlékeim szerint nagyjából a szaporói csoda után jelenhettek meg a lelátónak azon a részén, arra vadászva, hogy pl. egy Kangyal Balázstól elcsíphessenek egy-egy autogrammot vagy pacsizást, amikor éppen büntetőpadra kerül. Ez megszűnt, nem csodálkozom a miérteken, a szülők helyében inkább átköltöznék a miskolci büntetőpad felé, mert manapság szerintem nagyobb értéke van egy Egri, Strengell, Saluga, Láda, stb. pacsinak, mert amit a Miskolc manapság a pályán csinál, az példaértékű lehet számukra.
@pokerface: Voltak is ott korábban,csak néhány Fradi meccs után átszoktak a másik oldalra a szurkolóik miatt :) Inkább a hazai kispad mögé kellene ülniük nekik is :D
@Miskolcifan: Igen meg is értem :) de egy meccs miatt nem fontos átcuccolni végleg.
A kispad feletti rész nem rossz ötlet, azonban ott nagyon sok olyan szinpatizáns foglal helyet, akiket esetleg "zavarhat" a sok gyerek ugrálása, szaladgálása fel-alá :)
@Miskolcifan: @lidmark: Mintha nem a tegnapi miskolci meccsről írtam volna (legalábbis egy szóval sem említettem konkrétan), hanem egy általános megjegyzésre reagáltam (nevezetesen, hogy mire való a szurkoló), de mindegy.

Egyébként (úgy általában) tartom, hogy a belépőjegy megváltása sem ad szabadkártyát az ordenáré viselkedéshez.
@kerusz: Jó,csak ennek semmi köze nincs a tegnapiakhoz.
@kerusz:
Tökéletesen egyétértek veled. Nem is olyan régen az Újpest pályán nem a szokásos helyemre telepedtem le, hanem a vendégcsapat büntipadja fölötti részre - ahova egy régi kedves ismerősömmel történt találkozás miatt keveredtem. Itt többnyire a vendégcsapat játékosainak hozzátartozói, barátai ültek 5-6 újpesti szurkolóval egyetemben. Nem volt kellemes hallgatni, amikor az egyik újpesti szurkoló szinte az egész meccs alatt folyamatosan szidta az ellenfél játékosainak a q.... anyját. Én azon csodálkoztam, hogy senki nem vágta nyakon.
Fel nem foghatom, hogy mi a francnak ül oda az ilyen, miért nem megy át a másik 6 szektor valamelyikébe, hiszen hely "sajnos" bőven akad. Még mielőtt valaki azzal jönne, tisztában vagyok azzal, hogy van egy elkerített rész a kapu mögött a vendégszektornak, de én sem ülnék szívesen oda, mert semmit nem látni.
Egyre jobban eluralkodik az indulat a leláton, ami régebben nem volt jellemző. Nem kéne ez a alpári stilus!
@zebi : Egri Isván a stars nem sprotszerű nyilatkozatairól beszél. Hol lehet ezeket megnézni? Van valami link valakinek?
@avessik: Ezt azért avval ki kell egészíteni, hogy aki beül a hazai szurkolók közé, az is tudjon viselkedni. Én még soha nem keveredtem konfliktusba a hazaiak között, mert nyílván nem viselkedtem kihívóan köztük. Szurkolok a csapatomnak, és tudom azt, hogy milyen rossz érzés a hazaiaknak, ha nem úgy alakul a meccs, ahogy Ők várják. Ilyenkor kultúrált viselkedéssel ki lehet kerülni a balhét, de van aki nincs erre tekintettel, és keresi magának a bajt. Mindkét félnek a toleranciát javaslom ebben a felforgatott világban.
Nem vagyok hive korlátok, szalagok felállitásának, mert ez a hülyeséget nem zárja ki. A játékos edzője által fegyelmezhető,(ha erre hajlandó),a szurkoló, mivel más lehetőség nincs, szurkoló által figyelmeztethető,kérhető az ilyen stilus mellőzésére. Megtettük már páran, nem is egyszer de kaptunk "ajánlatot" helyre, tevékenységre vonatkozóan szépszámmal.Pedig itt kell elkezdeni és idővel talán mindenhonnan eltünik, játékosokat is beleértve.Nem könnyű de nem lehetetlen feladat.
@Slapshot: Szerintem Kangyal egyik nyilatkozatára gondolt,amikor azt ecsetelte,hogy "egy Miskolc" nekik nem lehet ellenfél.Nézz szét a jégkorong.tv-n,ott biztos megtalálod,talán az első idegenbeli,hosszabbításos meccs után volt ez.
Most néztem meg a gólosszefoglalót. Kiss Ákos gólja nem semmi! Élőben nem tűnt ilyen szépnek. :)
@Miskolcifan: Ajánlom még a miskolcijegesmedve.hu Fórum oldalát,ott pontosan megtalálod az utalást,csak rá kell kell kattintanod és 4:10-től nézheted-hallhatod!Azóta nem szimpatikus nekünk nem csak a játékos,de rajta keresztül a csapata sem(és még néhány más dolog miatt sem,de ez most egy másik vonal....)
Más 1:nem aláztuk le a Stars,ez így nem igaz,de a matematika kérlelhetetlen dolog,fogalmazhatunk úgy,hogy kétszer annyi gólt szereztünk,mint ellenfelünk,így teljesen megérdemelt a győzelmünk(meg egyébként is...)
Más2:Nézzük az ok-okozat összefüggését a szurkolók szempontjából!A nézők reakciója akkor "indult be",amikor Fodor elkezdett hepciáskodni egy ütközés után,megspékelve a büntetőpadon előadott magánszámával.Az ellenfél és a közönség provokálása,a játékvezető(k)folyamatos számonkérése és a sportszerűtlenül viselkedő válogatott Stars játékosok unszimpatikus magatartása, csak erősítette a nézőtér negatív hangulatát a vendégek irányában(amin nem csodálkozom...)
Más3:azért ez a lekezelt Miskolc öt pontot abszolvált a felturbózott,MOL Liga győztes"nagy"Stars ellen,ehhez nem kell kommentár !
HAJRÁ MACIK!!!
@OliBLOOD: Az lenne még érdekes,ha csinálnál egyet az alapszakaszbéli helyezés alapján hozott pontok nélkül.A Macik a középszakaszban a harmadik helyen állnának 7 mérkőzés pontjaival,egy ponttal kevesebbel,mint amennyit az egész alapszakasz összes meccsén gyűjtöttek.
HAJRÁ MACIK,HAJRÁ MISKOLC!!!
@gogosz:
Szerintem félreértettél. Nekem nem a vendégekkel van a bajom, hanem, pont azzal, hogy a többségében vendégszurkolók közé beült "lila szurker" szabájosan provokáltak Őket pedig azon kívül,hogy megtapsolták időnként a csapatukat semmi mást nem tettek.
Erre szerintem semmi szükség nincs! De abban egyetértünk, hogy a vendégeknek sem kell kereseni a balhé lehetőségét, de itt pont nem ez történt.
További békés szurkolást mindenkinek szintől függetlenül.
@avessik: Nem értettelek félre, csak kiegészítettem a mondandódat. Amit leírtál azzal az utolsó betűig egyetértettem.
@zebi : @eszel59: Szerintem ez egy önkritikus megnyilvánulás egy válogatott játékostól.
Nem lenézésről szól, hanem arról, hogy öt-hat válogatott játékost felvonultató csapattól elvárható a győzelem a nagyobb részt, félamatőr és amatőr játékosokból álló csapattal szembe.
Ha az eredmény nem ezt igazolja, akkor az erősebb csapat tagjainak és vezetőinek, le kell vonni bizonyos következtetéseket, és helyre rakni dolgokat a csapaton belül.
Egy-egy mondatot vagy szót kiragadni és ezen lovagolni ("egy Miskolc") pedig a rosszindulatról szól. Aki ált már kamera előtt, az tudja, hogy mennyire nehéz nyilatkozni, különösen úgy hogy ne lehessen félremagyarázni.
Egyébként, gratula a Miskolcnak!
Már nem tudom, hányadszor nézem vissza Kiss Ákos gólját... :)
@zebi : Nézd meg a fejét, látszik, hogy teljesen kész van azon a videón, látszik hogy nem könnyű ellenfél volt a Miskolc. Mindenki mást hall ki ebből a felvételből, én pl. azt, hogy mindegyik csapatot komolyan kell venni. A szerdai mérkőzés után pedig külön jó ahogy a válogatott csapattársaira mondja, hogy a fáradság csak kifogás, ebből nem élünk meg. Ez a két nap tényleg a Miskolcé gratulálok a sikerükhöz!
@vaze: már én sem...

Ha egy óceánon arrébb csinálnak ilyet, még nálunk is mindenki hasra esne a gyönyörűségtől és csak lengetnénk a kalapunkat :)

Az egyik legnagyobb gól idén, amit láttam itthon...
Vegyük észre a hazai apró "csodákat" is

(még annál is jobban tetszik, amit a Starsnak lőtt levegőből a pesti K.O. meccsen)
@vaze: Bevallom őszintén, én Ákos gólját először simán öngólnak néztem. Én úgy láttam Hetler ütőjéről pattan fel a korong.
De így visszanézve egyértelmű, hogy szándékos mozdulattal Ákos pörgette át a kapus fölött a korongot. Egyszerűen zseniális!!!!!!! :)
@a. Bárd: Ez a tengerentúli dolog nagyon igaz.
Emlékszem nem is olyan rég pont itt a blogon volt egy videó, amiben "biliárdozik" két védővel valami NHL-es nagymenő.
Tegnap Nikától láttunk ilyet élőben... :) Gyönyörű volt! :) És sehol egy videó-poszt róla...
@tiriakos: Sőt! Még a meccsösszefoglalóba sem került bele...
@tiriakos: azert az Nhl-s vedok valamivel jobbak nem hasonlitanam oket a Mol ligasokhoz de ketseg kivul ugysen csinalta Galanisz kar ,hogy nincs rola video vagy csak en nem vettem eszre az ossze foglaloban
amugy akit te mondasz a Dacjuk volt
@qx92: De Nika sem egy Dacjuk, tehát 1:1 :)))

Ettől függetlenül Ákos gólja valami meseszerűen szép
Holnap elmegyek Miskolcra. Kiváncsi leszek Ők milyen hazai szurkolók. :)
@gogosz: Azért ne legyenek túl magasak az elvárásaid. :)
@Smits41: Nincsenek nagy igényeim. :)
@a. Bárd: remelem nem ertettek felre a dab szurkolok nem akartam kisebbiteni a Galanisz erdemet :)
es tenyleg szep gol volt a Kis Akos golja az is meg er egy kalap emelest :)
@Slapshot: @csillagok: Fiúk szerintem nincs szükség az álláspontommal kapcsolatban érvelni, mert semmilyen álláspontra nem helyezkedtem szándékosan, csak a kérdésre válaszolva tettem be a linket. Direkt nem alkottam véleményt.
@zebi :
Nem kell szégyenkezni, hogy Miskolcra születtél, nyugodtan mondd a véleményed.
Majd megvédelek.
Szép dolog a lokálpatriotizmus, de bizonyos szituációkban érdemes vele vigyázni és óvatosnak lenni. Szóval nyugi :)
Pék mester magyarázkodása megint szánalmasra sikereült! Most már visszamentünk a nyári alapozásra, most az a baj, hogy sokan nem alapoztak nyáron, meg hogy nem votl idejében jegük, és sok volt a sérült!!!:D:D:D:D

Térítse már valaki észhez könyörgöm!!

Szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Sűrűhaj! Nem ismerjük egymást, de úgy gondolom: nagy baj lehet, ha valakit a Zebu akar megvédeni. Bár az is lehet, hogy egy morbid humornak szánta az üzenetet.
Hogy őszinte legyek, nagyon furcsának tartom a legújabb "megnyilvánulásait". .
1. Meg akarja védeni a miskolci szurkolókat. (Ő, akit sokszor, sok helyen meg akartak verni. Leginkább itthon).
2. Gratulál a maciknak!!??(Itt a világvége!)
3. Vajon miért nem vezet mostanában miskolci meccseket?
Szerintem akar valamit a csapattal kapcsolatban. Jó lenne tudni, hogy mik a tervei!
Arról ne is beszéljünk, hogy erre a blogra is befurakodott. Mire észbe kapunk, a maga kis alattomos módján átveszi itt is az irányítást, mint az MJJSE honlapján.
Én kezdek félni Zebukától.
süti beállítások módosítása