HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Gratuláltunk neki, mert jól verekedett

2010.02.05. 11:44 F. Kapus

Egy profi sportolónak a pályán mindvégig tisztában kell lennie a feladatával, tudatta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, milyen területen volt az edzőknek a legfőbb gondjuk játékosaikkal a Jesenice elleni keddi mérkőzésen. A szakvezető nem hozta szóba, de kikértük véleményét a vitákat kiváltó Nagy Gergő-féle verekedéssel kapcsolatban is.

"A Jesenice-mérkőzést úgy kezdtük, ahogy szerettük volna. Az eredmény is úgy alakult. Viszont ismét nem tudtunk mit kezdeni a szokatlanul biztos vezetéssel, ezt ebben a szezonban nem nagyon tudjuk feldolgozni. Ugyanabba a hibába estünk megint, mint eddig mindig. Mást kezdtünk játszani, könnyelmű, felelőtlen, figyelmetlen játékot. A játékosok fejét más foglalta el a kiadott feladatok, az egyszerű, biztonságos játék helyett. Egy profi sportolónak élnie kell a lehetőséggel, a pályán mindvégig tisztában kell lennie a feladatával. 2-0 után sajnos sok játékosunk nem abban a szellemben folytatta, ahogy kezdte. Ezért a szisztémánk és a csapatjátékunk merülni kezdett, elsősorban a verekedés utáni időszakra igaz ez. Pozitívumként elmondható, hogy még időben észbe kaptunk. És bár az ellenfél is felpörgött, a minimális előnyt meg tudtuk tartani. Amikor rendeztük sorainkat, ismét blokkolni tudtuk a szlovének támadásait, közben veszélyesek maradtunk a kapujukra, de helyzeteink ekkor már kimaradtak."

És akkor nézzük, Énekes Lajos miképpen ítélti meg a Nagy–Susanj párharcot, amely csata azóta az egyik jelentős szakportálon is külön topikot kapott, és amit Léderer Ákos magas szinten, odaadó lelkesedéssel közvetített. A mérkőzés teljes összefoglalója itt látható. "Magával a verekedéssel semmilyen probléma nem volt. Úgy érezte Nagy Gergő, meg kell védenie magát, és ezt meg is tette. Alaposan megverte a szlovén fiatalembert, akinek a fejbőrét a hozzám eljutott hírek szerint hét öltéssel kellett összevarrni. Viszont játékosunknak profi sportolóként tudnia kell, hogy a jégkorong csapatjáték. Tudja, hogy négy sorral játszunk, és igazi centerünk mindössze három van, közülük ő az egyik. Ezen a mérkőzésen is jó lett volna, ha végig pályán marad. Ám ennél többről is szó van. Soha nem tiltottuk meg játékosaink számára, hogy verekedjenek, ha a helyzet úgy hozza. De felhívtuk figyelmüket, hogy minden sérülésveszélyes eseményt el kell kerülni, ami a mérkőzéssel közvetlenül nem kapcsolatos. Akár a pályán, akár a pályán kívül. Ilyen játékba csak olyan mélységig lehet belemenni, ameddig biztosan nem lesz belőle sérülés.

Szerintünk ebben a nézeteltérésben volt egy olyan pont, ahol el lehetett és kellett volna kerülni a verekedést. Ha a konfliktus után egyből eldobják a kesztyűt, akkor tiszta a dolog, de második szándékból már nem kellett volna visszamenni, mert így már nem állítható, hogy magát kellett megvédenie. Ettől függetlenül figyelembe vettük, hogy fiatal játékosról van szó, akinek ezt a hibát még nem kell keményen felróni. Az öltözőben még egyszer felhívtuk a figyelmét ezekre a dolgokra, de nem büntettük meg. Gratuláltunk neki, mert jól verekedett, szerzett néhány jó percet a szurkolóinknak, de fontos, hogy vonja le a konzekvenciákat. Végeredményben nem sérült meg, de azt tudja ő is, hogy ez már szerencse kérdése is volt. Elmondtuk a játékosoknak, ha nem muszáj, ne kockáztassanak. Nagy Gergővel pedig megbeszéltük, ha lehet, legközelebb ő se büntesse csapatát azzal, hogy eggyel kevesebb emberrel kell végigjátszani a mérkőzést."

Pénteken Bécsbe utazik a csapat. Minimális változtatások lesznek a keretben. A kapuba visszaáll Tommi Satosaari, a negyedik sorban Vaszjunyin Artyom kap helyet, Benk András lesz a 13. csatár. "A Vienna Capitals otthonában még soha nem nyertünk. Nem állunk rosszul ellenük idén, a legutóbbi két meccsünket mi nyertük, igaz, odahaza. Az első négy csapat nagyon erős, közülük eggyel találkozunk pénteken. Ízelítőt kapunk abból, mi vár ránk a rájátszásban. Szeretnénk a védekezésünket biztos alapokra helyezni, az ebből adódó lehetőségeinket az eddigieknél nagyobb arányban kihasználni. Ha ez így lesz, elégedettek leszünk, mert ezek lesznek pontszerzési esélyünk alapjai."

A bécsiek legendás csapatkapitánya, Darcy Werenka sokáig sérült volt, térde most sem egészséges. Nemrég visszatért ugyan, de egészségi állapota egyelőre nem engedi jégre lépni. A klubnál számítanak rutinjára, így speciális másodedzőként foglalkoztatják. A játékoskeretből kikerült még a szintén sérült Christian Dolezal és Anton Tino Teppert. Helyüket termpészetesen nem hagyták üresen a bécsiek, két kanadait igazoltak az utolsó pillanatokban. A kőkemény Darryl Bootlandot tavaly a Salzburgban már megcsodálhattuk, míg a 2007-ben AHL-győztes Francis Lemieux először jött át Európába. Mindketten csütörtökön edzettek először új csapatukban, és a Fehérvár ellen debütálnak.

A mai az 51. EBEL-forduló, a hátralévő négy körben dől el, hogyan alakulnak a pozíciók az 5–8. helyen. A Villach, a Fehérvár, a Medvescak és a Klagenfurt három ponton belül van, tehát még bármi lehetséges. Közvetlen riválisaink közül a Villach és a Klagenfurt egymás ellen küzdhet, a zágrábiak pedig Ljubljanába utaznak.

238 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy kis retró hangulat a meccs felvezetéseképpen :
elindítottam egy sorozatot ,amiben régi meccseket próbálok bemutatni...
de beszéljen helyettem a linkem :
thomaskavezoja.blog.hu/2010/02/04/regi_idokhokimeccsei
Werenka másodedzőségét elgépeltétek...
speciális másodszőként??? :-)

Miért van első is?
A mai pontszerzésben nem hiszek de a szerencsében hiszek hogy pontot vagy pontokat hozunk Bécsből! Ez viszont nem lesz könnyű mivel ha a Vienna nem is de a játékvezetők biztosan nem fogják engedni a pontszerzést! De én bízom bennetek!!
Nem tudjátok hogy a Válogatott - SAPA meccsre lesz e belépő vagy be lehet menni a Volános bérletekkel??

HAJRÁ VOLÁN!! HAJRÁ FEHÉRVÁR!!
@Sipulski: szerintem nem,mivel szövetségi rendezvény lesz.Vagy belépőjegyes lesz ,vagy ingyenes,vagy tévedek:))
Köszi:)
Akkor remélem ingyenes lesz! :):)
@legion of doom: ez a legvalószínűbb! Vagy ingyen lesz, vagy nem! :-)
Mivel a Volán hazai pályán játszik, szerintem a bérleteknek érvényesnek kellene lennie. :))
@Raon: ne feledd , hogy vasárnap 3kor Strand és Nótabetanítás ! :)
@Raon: Mi történik velem ördögi kőr:-) ( Edda)1kannásborba ,hogy nem lesz jó a volán bérlet :-))
@Thomas_AV: nem feledem ultratestvér, csak érj oda te is. :)

@legion of doom: Eddát szeretjük. Kannás bort nem iszom. Úriember nem fogad biztosra. :))
@Raon: Nem EBEL vagy bajnoki meccs lesz, tehát jegyet kell venni.
>Gratuláltunk neki, mert jól verekedett
:-D
OFF: ha valakinek kedve támad Chat-elni akár a meccs előtt, alatt, közben ,után , akkor azt itt megteheti. (fradigy blogtársunk kezdeményezése volt a sok Off egy-egy szavas bejegyzések elkerülése érdekében:)
Aztán lehet hogy később a jégkorong.blog oldalán is kap majd posztot és helyet ez a kezdeményezés :)

thomaskavezoja.blog.hu/2010/02/05/chat_proba_2
Kicsit ez a Nagy-sztori már kezd unalmas méreteket ölteni. Aki látta élőben és végignézte videón, nem igaz, hogy nem vett észre dolgokat. Kétségtelen, hogy ő nyerte a verekedést, de gyakorlatilag ütést tisztán nem vitt be arcba. A verekedés elején tett pár jobb horgot, a szlovén gyerek hajol előre az arca bele van temetve a saját karjába. Ezt észrevette Gergő is és elkezdte püfölni a tarkóját a gyereknek. Majd felegyenesedett a szlovén és akkor kell megállítani a videót 0:43-kor. Nagy gyakorlatilag 5 körömmel letépte az arcáról a bőrt, akkor kezd el vérezni. És vége is a verekedésnek. El kell ismerni, hogy ő nem kapott ütést, amíg földre nem kerültek. Susanj arcát viszont nem szétverte, hanem karmolta. Csak jól mutatott a rengeteg vér. Szerintem Hegyi tavaly sokkal konkrétabban összepakolt egy bécsi gyereket, tisztább ütésekkel még sem volt ekkora szenzáció ! Bár ízlések és "pofonok". :) A másodpercet ennél a videónál írtam: www.youtube.com/watch?v=07j2zWD5YTc
@manders: Meked az Universum Box Promoitonnél van a helyed!
@Harczi: @Raon: végülis mindegy.

Aki akar szurkolni hazája válogatottjának, vagy éppenséggel ellene, vesz jegyet, aki nem az megy a levesbe... (nem kár érte) :-)
@Harczi: @Pierre: az a :)) azért van ott, hogy kb. ennyire vehető komolyan, amit írtam. Persze, hogy kellene jegy, itt jó helyre megy ez a pénz!

@LBogár: vagy inkább az nso fórumán. ;)
Lévén nem székesfehérvári,de szurkolván a MAGYAR csapatnak az EBEL-ben,eddíg nem akartam hozzászólni az afférhoz,de:kb.18-szor ismételték,hogy a péniszkalap Susanj a jégen csúszó Nagyot ütővel arcon vágta!Akik elítélik,vagy okoskodnak,azoknak a hozzállása hasonlít a katonai ügyészséghez,amikor egy pár másodperc történéseit(pl.fegyverhasználat!) napokig,hónapokig vizsgálják nyugodt körülmények között,csak meg sem próbálják az adott szituációba beleképzelni saját magukat...
@Thomas_AV: lehet, hogy kérdezték, de hol lesz a nóta betanítás?
Megint megnéztem háromszor, szerintem teljesen rendben van. Földön fekvő játékosnak ne verjenek oda a fejére bottal. Első szándék, vagy harmadik szándék, ez így volt rendben, hogy helyretette a csávót.

Amióta a szlovén csóka bemutatva korcsolyázott le vérző fejjel, azóta azon filózok, hogy mekkora meccs lesz áprilisban, függetlenül a lengyelek elleni eredményektől : )
@Metal_Storm: szia! A betanítás szerintem nem szép megfogalmazás, de Thomas barátom szeret hatásos lenni. A lényeg, hog pár Volán szurkoló találkozik,és énekpróbát tartanak. :)
Hivatalos megfogalmazásban ez úgy fest, hogy a Blue Brothers, a Blue Line Legion és az Ördög Kör vezetői összeülnek, és tesznek azért, hogy jobb legyen a szurkolás a csarnokban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Vasárnap három óra, Strand Söröző, innen megyünk a meccsre is! :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Von Siebenbuergen: egyetértek...de ha áprilisban nem is, akkor jövőre lesz folytatása az ügynek...feltéve ha indulni tud a Jesenice jövőre
Jó kis box volt.Nem is értem,mi nem tetszett a Szlovénnak...:)Arcátlanul odapiszkált az ütővel,Nagy meg odaütött az arcára.Teljesen korrekt.
@Pierre: hát köszönöm szépen csak tudod valakinek sajnos nem mindegy! de nem baj majd megyek a levesbe...
egyébként a bérleten sincs rajta hogy csak bajnokira lenne érvényes hanem a hazai meccsekre! én is csak ezért kérdeztem már máshol!
@eszel59: Hozzátehetted volna,hogy :és nagy valószinüséggel soha nem kerültek ilyen döntési helyzetbe.
Friss hír: Juha Alen belázasodott, nem utazott el a csapattal.
@manders: basszus elkell kérni Nagy gergő manikűrősének a tel.számát.Aki ilyen körmöket tud gyártani,hogy sima karmolás is 7 öltéses összevarrást ér,az előtt le a kalappal
@manders: Akkor te nem jó videót néztél!!! Tisztára látszik hogy az első ütései simán betaláltak!
És amit te karmolásnak nevezel az már csak vér kenyés volt!!
@manders: "Kétségtelen, hogy ő nyerte a verekedést, de gyakorlatilag ütést tisztán nem vitt be arcba. A verekedés elején tett pár jobb horgot, a szlovén gyerek hajol előre az arca bele van temetve a saját karjába. Ezt észrevette Gergő is és elkezdte püfölni a tarkóját a gyereknek. Majd"
Az a pár jobb "horog" ,azt nevezik jobb egyenesnek.Tisztán ült,akkor repedthetett fel a csávó.Majd ütött jópár ,jobb felütést,a végén pedig rávert a fejére vagy ötöt.Ha akarnád észrevennéd ,hogy már rég vérzett a csárlinger és véletlenül sem nyúl bele a sebbe ,főleg nem karmol.
Külömben sem erről szólt a sok komment.
Gondolom valamiért csak irigy vagy ,"Box edző bá!":))
Nem bízom a bécsi pontszerzésben, de lepjenek meg a srácok egy parádés győzelemmel. Erősebb a Bécs, de HAJRÁ VOLÁN! HAJRÁ VOLÁN!!!!!
@munkagep: Hát ha azt nézzük hogy hol van a KAC akkor a győzelem nem olyan biztos!
Ha ma pontot szerzünk, hatalmas lépést teszünk az előkelőbb helyezés felé. De ha kikapunk, akkor sincs még semmi veszve, a KAC itthon verhető, a Macikat meg elkalapáljuk, csak hogy tudják hol a helyük:)
majd várjuk a Bécsben szurkoló barátainktól a Beszámolókat a harmadok szüneteiben :)
@Thomas_AV: HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Üdv mindenkinek!:)
Minny kezdődik szóval hajrá volán!:D
Hajráá Volááááán! :)
Apa kezdődik... HAJRÁ VOLÁN!!! Szép estét mindenkinek, sziasztok!
na akkkor GYőőőzni kkelllllllll!!!!!! :D
valamit ügyködött Nagy Gergő de nem értem a laola oldal mit irt...
Laola szerint vezet a Bécs...:(
Hát ez gyors volt az első ember elönyt ki használták:S
Az OLL-MZG meccsnél miért nincs kint az állás? Nem mostanában kezdődik?
ebel.at be is halt nálam
kiállítás náluk!!
miért azt a sz..t nézitek? szerintem ez sokkal jobb
www.eishockey.at/ebehl.html
Salzburg 2 gólt gyorsan be vágott nekünk sem ártana ilyen gyors n 2-3mat szerezni:P
@^ShAdow: mert szebb a háttáér:))))))
jesenice vezet graz ellen:O
@^ShAdow: emberhátrányos gól ...
na bassza meg....hmmm kár volt ideülnöm...:-(((
minden kiállítás gól:-((
na szép...már 2.. :(
már a 4-4be sem megy.....
na,nem baj nincs még vége.....
@bobitomi: ez a baj:) remélem nem kapunk sokat, jó lenne megtáltosodni...
így van, ne temessük még el a meccset...bízni nagyon tudunk ;)
a helyszínen M.Lac kollegáék biztosan ezerrel nyomják a dobolást és remélem ,hogy a játékosok kicsit összekapják magukat !
HAJRÁ HARJÁÁ!
két gólról nem nehéz visszajönni még, de ha még kapunk és nem ütünk az első harmadban, nem látok rá sok esélyt a visszatérésre.
jesenice.........kééész:)
webat3.laola1.at/eishockey-fanvote/
Szavazzatok Palkóra, meg Piére, hogy Ők legyenek a közönség kedvencek!!!
7-8. helyen állnak most...
Raon testvérnek a következő képet ajánlom szeretettel!
kepkezelo.com/images/685h04e3a938ufdp0p5.jpg
@Thomas_AV: még a Dartsban is az AV jel jön ki! :)
Macik vezetnek a Ljubljana ellen 1-el a 3. percben már
..
Az ember elönyös játékunk megint nagyon rossz:S pedig most meg vannak a lehetőségeink is böven
hmmm..na mindegy Hajrá Volán!
JEsenice kezd odavágni a graznak ...3:0
Jesenice megegeresedett...3:0...
@advocatusdiaboli: sajnos mi is... 3:0 a labancoknak
atya isten....megint 0 nekünk...ez így nem mehet sokáig a francba...
@Thomas_AV után szabadon:

A Bécs kezd odavágni a Volánnak ...3:0
@serjtankian: hááát a Volánnak azt hiszem oda van vágva rendesen
na most aztán véglegesen..:-((((
Megdöbbentően sima vereségek sorozatban....
Hát gyerekek megint hozzuk az osztrák formánkat még 1 tetves gólt sem tudunk ütni:@:S
Mit akarunk mi a rájátszásba?:S
Sziasztok! Nééégy? legalább szépítő gólt üssünk.
Az eredmény nem tükrözi a játék képét...........
jön majd mint mindig..........
Bassza meg...... szegény Fiúk.......
Majd a rájátszásban.....
Nyugalom emberek, ez az egész már nem fog sokáig tartani, pár meccs még, meg +négy a rájátszásban, aztán majd lehet értékelni a szezont, rájönni, hogy mi romlott el nálunk, és készülni a következőre. Addig meg kitölti az időnket a vb és a nyaralás. :)

@Thomas_AV: ez szuper kép, le is menettem, köszi! :)
csak a formaidőzítéssel van baj.
meglássátok a pléjoffra lesz ez még jobb is!
de lehet az is, hogy a válogatott játékosok nem akarnak 58 meccsnél többet játszani- és ezért meg is értem őket.
EBEL- pléjoff, visszajutás az A- csoportba túl sok ez egyszerre ugyanannak a gárdának...
Jó lenne kapust cserélni
@Dachstein: na ez az. Bár meglepődnék,ha lecserélné Tommit.
Ez a megtévesztő taktika a rájátszás előtt!:)
Csak azokat sajnálom akik saját pénzen kiautóztak Bécsbe a (történelmi) vereségünket megnézni. Mert talán ez az első szezonunk amikor nem nyerünk egy meccset sem ausztriában az alapszakaszban.
Hát itt nem a kapuson múlik\múlott ez a meccse hát volt 5 ember elönyünk könyörgöm legalább 1et be kellet volna ütni..!
Két gólt kaptunk hátrányban, ezt az előnyeink kihasználásaval ki lehett volna egyenlíteni. A másik két gólt öt az ötben a Bornhammar-Andersson védőpáros kapta. Mind a négy gólt a Bécs első sora lőtte. Előz harmadban kapuralövés 14-11 ide, most 7-8 oda. Brutál küzdés lehetett, ha most csak ennyi kapuralövés jutott.
Érdekes adatok ezek, sokféle gondolatjátékra lehetőséget adnak...
@^ShAdow: Azért a 79% és a Live-ticker beszédes. Nekem semmi bajom Tommival, de most sztem le kéne cserélni.
Csúnya vége lesz ennek... :(

Lehet nem is a Salzburgot kellene elkerülni?

Hajrá, 1 gólt azért szeretnénk!
@Sipulski: biztos elcsalják ezek a nyavalyás bírók a meccset, unalmas ez az örökös bírózás... mellesleg több kiállítása van eddig a bécsnek ...
írok , aztán meg sem jelenik...
szóval nagyon unalmas, hogy pl. sipulski kollega szerint ha más nem is a játékvezetők fogják megakadályozni a volán pontszerzését.
csak zárójelben mondom, a bécsnek kettővel több a kiállítása...
Szevasztok!
Ez a hajó sajna már elment,!
Fejben (is)gyenge banda lettünk!
@Dachstein: asszem le is lett cserélve... De már Zolikát is "felavatták" (Legalábis alul a kapusstatisztika rovatban ez van.)
Osztrák Tábla MUMUS Effektus...
@Imőcz: Mindenkitől elnézést, MÁR ELMÚLT (javították)
M.Lacnak mondtam, hogy a Capitals el kellene kerülni. Majd most kérünk tőle élmnybeszámolót! :)
@Bpstars: sztem kellően mérges lesz anélkül is
jó lesz nekünk az a 8. hely is... tavaly nyilatkozta az öreg, hogy minden évben csak egy helyet kell lépnünk:) azért nem gondoltam volna, hogy igaza lesz...:S
@Zsoldos91: nem lesz jó csak kénytelen kelletlen...
Ahogy most állnak a meccsek, szempillantás alatt a 8. helyen vagyunk ;(
a büdös francba........nesze Zolika meg a kispadon figyel állandóan....szép kell ez nekünk???
hajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Egyedül mi nem lőttünk gólt ;(
Sajnos nem tudtam kimenni a meccsre, pedig itt vagyok Bécsben... és ahogy elnézem nem is sok gólnak örülhettem volna. Kicsit sötét képet fest ez a rájátszás előtt. Megnéztem a többi csapat meccsét is, a Graz határozottan rossz formában van - a Jesenice határozottan jó formában van. A Klagenfurt úgyszintén. Ha a Graz megtartja az első helyét, szinte jó lenne ellenük játszani, ha ez a formájuk marad... a Salzburg és a Klagenfurt elleni itthoni meccsek brutálisak lesznek. És sorsdöntőek. Akárcsak a Medvék elleni utolsó meccs.
ez kezd egy kicsit gáz lenni!
Ráadásul azt írja egy gyenge lövésből volt a gól.:((
kemény vereség...majd a PO-ban!!!
jaaaaés ne mondja senki,hogy neki sem menne jobban!mert hülyeség,hagyni kellett volna ugyan annyit védeni és kiderült volna ki a jobb!
De nekünk mindig mást kell védetnünk vagyonokért.bassza meg....aki nem dolgozik meg a pénzéért menjen haza a francba nem csak a mezőny játékosokat lehet el küldeni....
@bsannamaria: ez egy folyamat nem egy szempillantás... legalább 6 pontot elszórtunk a semmibe, most már persze hogy nem tudjuk behozni.
Szépítettünk!!!!
gól ám! gyerünk fiúk! :)
Határainkon túl nagyon nem megy. Az Ausztria tábla meg valami rém lehet.
Végre máááááááár Godóóóóóóó miért kellett eddig várni?
Becsületgól :-)
Ezaz Godó! Jobb kedvem lett...
@ReignOfdark: úgy-úgy... a nagy lébecolásból ez lett.
még gyorsan négyet Fiúk!!!!
Egyébként téll nem értem ha Hete védett volna már rég le cserélte volna az edzőnk de h tomi véd őt nem cseréli le nem értem:S
Lehet hete jobban védene pedig!:S
Na de a becsület gól azért meg lett
@ReignOfdark: 5:1 ről 5:6 ra ? :D simán:)
Toki!!!!!!!!!! Emberelőnyös!!!!! :D WÁHÁHÁÁ
Na bazd a végére pörögtünk fel:S
Sajna tul késői:(
@^ShAdow: és mindig azzal jönnek hogy kell védenie az önbecsülése miattKirály!!!!TOKIIIIIIIII
jövünk ám fel! Kár hogy mindjárt vége a meccsnek....
De azért annak örülök h gólt is ütöttünk:D
A harmadik sorunk. A harmadik.
na már csak 3 Fiúúúúúúk! gyorsan!!!
5 másodperces PP. El se hiszem. :)
@^ShAdow: szerintem meg a Capitals eresztett ki...
Márcsak 1 10 perc kellene azt lehet 5-6 lenne a vége:D
öt másodperc alatt kihasználtuk az előnyt. Még hogy nem megy az előnyös szitu! :)
@serjtankian: Nem baj az a lényeg hogy legalább most ütöttünk gólt!!
a lényeg,hogy nem adták fel a Fiúk!
bazd az egész meccsen semmi aztán 3 perc alatt 2 gól O.o'
azért ez kicsit gáz:S:(
a medvék meg kijöttek ám a barlangjuból....
5 perces bünti gyerünk fiukk!!!!:D
Megint keménykedtek? Egy bécsi 5 perc keménykedésért.
hohóóóóó na most újra Fiúk!!!
Bocs, 5 + végleges :)
@bobitomi: enyhén... az az 5-3 Palkó is megmondta, hogy nem volt túl nagy győzelem
ha gólt lőnénk, nem egészülhetnének ki. Ha...
na na na gyerünk már......
@kiralyfi: Tök mind1 hogy mennyi a kiállítási arány itthon is vezetünk 5-2-re és a végén majdnem kikaptunk!! És akkor sem azért mert rosszul játszottunk!!
@bobitomi: úgy látszik nem ijedtek meg saját árnyékuktól.Sőt, az ellenféltől sem.
8. hely ahh ...fel kell hozzuk magunkat!
@ReignOfdark: ezt pontosan mire is válaszoltad?
Faustkampf!
Bjornlie lässt sich von Koger zu einem Faustkampf provozieren und muss drei Minuten vor Schluss unter die Dusche.
A kis Kóger és a bunyó????
Bjornlie lässt sich von Koger zu einem Faustkampf provozieren und muss drei Minuten vor Schluss unter die Dusche.
@bobitomi: a Ljubljana-Medve meccs 2-7es állására.
@Hajrá Magyarok!: hát nem igazán,hogy szakadjanak meg
Eddig ki sem nyitottam, most belenéztem, kár volt...Nem baj, lesz ez még rosszabb is a PO-ban, akkor végigdübörögnek rajtunk a baráti osztrák "tankok", vszinúleg Fehérváron sem nagyvonalúskodnak.
De a lényeg, ha utolsóként is de benn vagyunk, idénre ez volt a cél.
vicces, az előbb még a mienk volt a legnagyobb zakó, most meg mindjárt ez lesz a legszorosabb meccs.
ma ennyire futotta....most jól elaltattuk az ellenfeleket aztán meg csak néznek ha sorra verjük őket ezután.
Hajrá Volán!
Víge! Jobb, mintha 5:0 lett volna...
Az utolsó harmadra értem volna oda a pályára, és azt mondtam: á, nincs értelme. Francba. Ha nem nézem meg az eredménykijelzőt, most az hinném hogy nyertünk :-P
Was für ein Ende: Rotter und Goalie Satosaari liefern sich einen Faustkampf und müssen unter die Dusche. Nach der Schluss-Sirene brechen alle Dämme und die Teams liefern sich eine Massen-Schlägerei.
Basszus! Liveticker szerint Tommi leállt verekedni, aztán a lefújás után tömegverekedés... Most imádkozzon mindenki, hogy ne legyenek eltiltások!
basszus! tömegverekedés.:(( Más sem hiányzik.:((
nincs kézfogás!!!
Tommi mi a szarnak kell verekedned?o.O'
(istenem ne legyen eltiltás istenem ne legyen eltiltás)
azt valaki érti, hogy az EBEL live ticker miért mutat 7-2-t a Zágrábnak, miközben az alábbi linken meg csak 3-1?...
liveticker.laola1.at/eishockey/oeehv_livescores/livescores/12046.html
Szerintem Benket egy meccsre eltiltották.
Kicsit cinikus ez a liveticker: "A kezeket a végén eléggé igénybe vették amúgyis." :-D
@munkagep: mert a liveticker baromi lassan frissít...főleg ahol nincs osztrák érdekeltség...
@hokikori: JA.

Gut. Besser. Red Bull.
vajh' mi történhetett?...
@munkagep: Nem igaz az a meccs tényleg 2-7
@Skandinávia-mánia: de az egy január 10-ei meccs!

Karesz: most amúgy is Ljubjana-Zágráb van!
na végre valami, amivel Ausztriában felhívtuk magunkra a figyelmet:-(
Remélem viszont legalább verekedésben megszereztük első ausztriai győzelmünket:-),
és újra nem minket ütöttek ki....
@Skandinávia-mánia: Bár úgy tudna védeni ahogy dumálni, színészkedni tud :(
Zoli jővőre a tiéd lesz úgyis a kapu , remélem a finnek mennek haza...
Alakul a RBS-AV19 ( a Graz csak a 2.lesz !)
Hajrá Volán !!!!
A mieinknek: a vége legalább nem lett szégyen, kíváncsi vagyok a részletekre.
Azért érdekes lesz ez a két meccs két bunyó így a dead bull előtt... :)))))
@Raon: Már reflexből livetickerre kentem a ganét...:D
@Hajrá Magyarok!: ahh, tényleg. Akkor csak a blogon lett rosszul linkelve valami, úgy tűnik.
Ha már verekedés remélem az volt, hogy Satonak neki mentek és végre bevédték a védők, nagyon remélem kiütötték az összes osztrákot mint kedden a szlovén csókát :)
Gyerekek a végén mennyi ki állítás lett már:O:D
Mivan tömeg bunyó volt?:D
@Gooolem900: Nekünk most az annyira nem lenne jó!Simán meszelnék játékosainkat...
a végén megint jo kis bunyo volt!Videot!!!:)
Kiállítást is a Bécs nyerte 74-62-vel :))
GM vs GM?a 2 kapus :) Es meg n.G-t fikazzak,h miert verekedik.Tommi rutinos mar azt mit muvelt...Remelem lesz video minnel elobb!
www.erstebankliga.at/05211ce40428d69c7d244db8c9663cef.html?type=12001
Nézzétek meg az első harmad 5gólja EQ
2. harmad SH1, SH1, PP1, EQ
Ezek szerint a medvék meg állíthatatlanok??
Na akkor most ez hány perc? Nem bízom az ebel honlapban... Videót! Fight-night!
Nagy Gergőt se tiltották el. Annyi beleférne mint a múltkor :)
Ahogy a bünti percekből nézem csak Tomi állt oda a csk.-nál lehet televolt a gatya...
gyerekek úgy várom azt a vasárnapi dead bull meccset:D:D
Ennyi ki állítást gyerekek:D
@Scofi: Tokaji is megkapta a maga 2x2 percét. Tommi és Benk 5 + 20. Jó lehetett :)
@Gooolem900: Az nem mecs büntetés volt, most Benk kapot meccset a többi csak sima 20 perc abból 2 kell és utánna jön az eltíltás, ha jól tudom
A Csapat eddig lapított, de megirigyelték, hogy Nagy Geri lett a hős, és a blogon hihetetlenül elszaporodott a "tökös" jelző említése! :D
Te jó ég, mi történt itt? Legalább lőttünk 2 gólt, csak későn melegedtünk be. :(
@Gooolem900: a 2+2 az nem komoly bunyó sztem
@hokikori: nem fog hiányozni senkinek
na szoval a bécs 131 perc büntetés mi csak 72 perc:D
most számoltam össze:D
Ahogy látom Hete is védett ma komoly 3 másodpercet :)
Köszi fiúk!
legalább a szépítő megvan! Jó éjt!
@Gooolem900: Valamit összekevertél, nem?
@Scofi: Azóta frissítették a kiállításokat :) Amikor én számoltam még ennyi volt.
@Scofi: Amikor még én számoltam ennyi volt. Azóta frissítették :)
De most 59:57-nél kezdődött a bunyó nem??:(
Akkor hogy ment le az a 3 másodperc????:(
3 másodperc alatt ütőtűnk volna simán 4 gól már megint csaltak!!!:)
@Skandinávia-mánia:

ja, Gergő példát mutatott, vége a nyuszi társaságnak, most mindenki kiáll. Mit ér a liga legsportszerűbb csapata cím, inkább egy EBEL elődöntő. Kíváncsi vagyok az összefoglalóra, hogy mi is történt. Egyébként kemény gyerek a kapusunk :)
@Sipulski: 59:57-nél volt némi "matek", majd újraindult a játék, de az is verekedésbe torkollott.
@Scofi: Ja. A eishockey.at szerint beállt.
@KCs: Tudsz már valami konkrétumot?
A 2. gólunk után mind a 2 csapat megzavarodott!
Mi történt velünk Nagy Gergő megmutatta hogy nem kell minden meccs végén kicserélni a pelenkát???
@Sipulski: Lehet az osztrákok nem bírták elviselni, hogy 5 mp alatt kihasználtuk az előnyt :)
@KCs: Csabi ha vannak részletek lécci osztd meg.
edzői ukászra történt a bunyó!!!! 1000%
Be@rás! Tollvonás mester bekeményít a rájátszásra!
@Gooolem900: Igazad van lehetséges!! :):)
De ez már vicc kategória AV19 -Vienna meccsen is 5-2-re vezetünk és már akkor is idegbetegek voltak!!
Azért ez enyhén szólva is vicc kategória! Acroni meccs után befenyítik Gergőt, fejmosást kap, hogy "Oké haver jól verekedtél! Kiszolgáltad a nézőket, még meg sem sérültél! De még nagyon fiatal vagy, hajt a véred, a hormonok dolgoznak... legközelebb ne így járj el... Tessék, vegyél példát a rutinos idősebb csapattársaidról!"
erre a következő meccs végén beszedi mindenki az orosz speed-et (uzsgyi), aztán adjneki? Nemrossz, nemrossz! :D
Természetesen ne vegye senki komolyan, még nem tudjuk, hogy történt pontosan az eset...
Ennél többet én sem tudok: két részletben volt feszültség a felek között, Satosaari provokatőrként és verekedőként is kivette a részét az események eszkalálódásából.
www.youtube.com/watch?v=0H09MBynulM Remélem nem ezt hallgatták a srácok, mert erre be lehet pörögni nagyon! :)
@Gooolem900: ezvan fehérváron a csarnokba minden harmadkezdés előtt:Dmióta kerestem ezt a számot:D:D
köszi(Y)
süti beállítások módosítása