HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elég nagy hullámvölgyben vagyunk

2010.02.02. 11:59 Hblog

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy visszatérjünk a győzelem útjára, mondta Azari Zsolt Dab.Docler-csatár a Mol Liga-alapszakaszgyőztes kápmegyeri bukása után. A Stars–Dab.Docler összefoglalóját itt tekinthetik meg nyilatkozatostul, az UTE–FTC-t pedig itt.

57 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Stars-Dabot a hazai csapat nyerte...
Igazi CSAPATnak tűnik ez a mostani Fradi. Csak így tovább!!!
Először is gratulálok a Fradinak!
Egyre jobban összekapják magukat, és csapatként dolgoznak. Budai is jó, hogy válogatott formában véd.
Viszont nem értem, hogy Huckónak a meccs végén miért kellett aljasan, hátulról meglöknie (palánkközelben) Hetlert. Ez elég csúnya volt.
Kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázza ezt. :(

Látam még, hogy új névadó szponzor is van már a zöldeknél:
fradihoki.hu/index.htm
@orion66: Azzal, hogy volt kb. 20 mp a meccsből, mikor emberelőnyben játszottunk. Felálltunk, járt körbe a korong. Hetler ekkor már meg volt kattanva, mindenkinek nekiment, fejnél, nyaknál, mindegy, csak hátha sérülést okoz. Szóval ee-ben járt a korong mikor Jánosi volt hozzá a legközelebb, neki is nekiment, de mivel gondolta a bátor Hetler, hogy ő a legkisebb és még verekedni sem szokott hát ő nekitámad. Ekkor ment oda Hucko és arrébb taszajtotta úgy, hogy repült Hetler 3 métert és a palánk állította meg. Aki csak Hucko lökését látja megértem, hogy csúnyának tartja, de volt nem kis előzménye a dolognak.
Egyébként Hetlernek egész meccsen lett volna lehetősége verekedni, Schellin többször provokálta, de semmi fogadókészség nem volt. Erre mikor eldőlt a meccs, akkor váratlanul rátámad az egyik legkisebbre. Igazi CSAPAT vagyunk! Hajrá Fradi!
@freddi: Sajnos, a Hetler által edzett UTE serdülő csapat ugyanezt teszi, ha a meccs vége felé már nincs esélye a győzelemre.
@freddi: Amugy szokasa ez Hetlernek. Zsokot is kinezte maganak, aztan utotte ot a foldon amig birta. Teljes mertekben megerdemelte amit kapott Huckotol!
Zsók bőven megérdemelte, amit kapott, ezt a tv felvételek is bizonyítják.
Az meg a legszebb, mikor a corner moneygramosok sírnak alattomosság miatt, hát ezek tényleg elszakadtak a realitástól.
Azt mesélték hogy Hetler többször felszólitotta már Shellint egy táncra!
Huckó meg hát......
Hátulról,nyakra....bátor tett!
Kiváncsi leszek szerdára !
@Fugeute: 1. Földön fekvő játékos fejét nem szokás beleverni a jégbe. (Zsók)
2. Hetler jól teszi a dolgát ha csak a hokira koncentrál, ám sokszor elgurul a gyógyszere, mentálisan nincs rendben az ember.
3. Nem vagyok "corner moneygramos", csak tudod a hoki egy kemény, férfias sportjáték, amitől testidegen az alattomosság BÁRKI részéről is.
4. Megértem az indulataidat.
Nem hallatszottak a meccsen a dozsa szurkolok .
Mi tortenhetett ? :D
@freddi: Így már világos. Ez sem szép, amit Hetler tett, az sem szép. Attól tartok, hogy lesz folytatása Pesterzsébeten, bár ne így lenne.

De amit írtál sajna nem látszik a videón, amit a hírbe belinkelt Hblog.

Remélem jó meccs lesz és csak a szép jégkorongról fog szólni!!! :)
Komolyabb ligákba amit a szlovák gyerek csinált fél évet is kaphatna! Hátulról /védtelen a gerinc a nyak/beleverni a palánkba az embert!
Zsók ügy ? Rálökte a kapusunkra Hetlert ő meg lecsapta a srácot!
Jánosi is megéri a pénzét mert végig hergeli az ellenfelet a beszólásaival.
Szerintetek miért kapott pár hónappal ezelött nagy verést Harmatitól???
@fraind: Talán mert Harmati is egy olyan bátor emberke, aki hátulról kezdi el ütni a nála kisebb ellenfelet. Esetleg nézd meg a videót arról a bunyóról és utána visszatérhetünk rá...
A "szlovák gyerek" csak arrébb cseszte az odakeveredett szardarabot.
@Fugeute: Egyszer olvasnék Tőletek olyat, hogy elismeritek, ha undorító volt az egyik játékosotok. Még nem volt rá példa.
Ez a Pékúr mekkora egy mazsom. Hátbaszúrja a Kiricsenkót amikor ő a legponterősebb játékosa?! Saját magával persze meg van elégedve,inkább önmaga helyett kellene igazolni egy optimistább edzőt.
@freddi: Legkissebb? akkor ne menjen ugatni mindenkinek..Lehet a legkissebb de neki van a legnagyobb szája..Kis zsugori sz*r meg is érdemli a verést..Ahogy Hucko is megfogja kapni a magáét pesterzsébeten abba biztos vagyok..
Maradjunk annyiban, hogy sem Hetler, sem Hucko megmozdulása nem volt sportszerű. Nincs mit ezen kozmetikázni. Hetler a végén mindenkivel kötekedett, Huckonak meg elege lett ebből.
És még mindig jobb, hogy Hucko indult meg, mint Schellin. ;) :D
Magosi az egyik legnagyobb érték a Mol/ob1-ben, mint játékos, mint sportoló.
Nálam ő egy igazi SPORTEMBER!
@peterszky: ez ügyben fellapoztam a Mea Culpa Zöld-Fehérben című kódexet, de csak üres lapokat találtam benne...
Nem értem ezt Pék Györgyöt miért kell folyton a kifogásokat keresnie ha kikap az Újpest.Szép volt srácok csak igy tovább.Hajrá Fradi!!!!!!!
@ducks: Csak követik a példaképet...
@Fugeute: Akkor olvasd át még egyszer. Például pont tegnap is írtam egyet.
@Edi a Sas: Schellin ő biztos kemény. :D Heti leverné a fejét ahogy Zsóknak tette :DDD én még Kincsesnek verném le a fejét..fradista.... és még újpestinek vallja magát :DDD nevetséges :D
@Szotyeee: Te kint voltál tegnap a meccsen, Okoska?
Hetler nemegyszer kérdezte már Shellint hogy akar e bunyót ?
Nemleges volt a válasz mindig.......
@Szotyeee: Hát nem tudom emlékszel-e a 6-3-as UTE győzelemre, amikor volt a nagy verekedés, akkor is úgy kellett visszafogni, mert vérben forgott a szeme.
És egy Miskolc elleni hazai meccsen véresre vert egy jegesmacit. Úgyhogy szerintem ő verné le Heti fejét, de ez majd lehet kiderül szerdán. ;)
1/2 óra múlva kezd a meccs.Az nem foglalkoztat senkit, csak tépitek a szátokat. Gratulálok értelmes hasznos vitátokhoz.
@Uteapu: ez verkomoly dolog hogy ki kit fog elverni vagy leverni a masik fejet elvegre hokit nezunk nem bokszot :)
@qx92: Boldogok a lelki szegények...
@Uteapu: Milyen meccs kezdődik fél óra múlva? :)
@peterszky: Miért kérdezed a Volánt nem nézed?
@peterszky:Ha szereted a hokit csak akkor nézd.
@Uteapu: És ha szeretem a jégkorongot, de nem nézem a Volán meccset, akkor mi történik? :)
Jo hir: Nagy Istvan es Dubek matol magyar allampolgarok es jatszhatnak is mar ma este a Fradi ellen.
@csatoimi: a fenébe, akkor erre inni kell!
@Rock me Amadeus: Visszamondtad a megnyert sort, igy hat kulon kell igyunk.
@csatoimi: azt vissza, huckoval nem sörözök.
Gyerunk zoldek , ma verjuk meg ismet a dozsa tollaslabdazoit ! :)
@bereszsolt: Olvasom, már bajnoki címről álmodoztok, amitől csak a Volán foszthat meg titeket. A nyomorúság talajában gyorsan szárba szökken a remény. Egyelőre legyen elég célkitűzés, hogy bekerüljetek a négybe. Eddig ez sem gyakran jött össze.
Visszanéztem a hétfői meccs összefoglalóját. Láttam egy darab nyúl huckot, aki a bíró mögül szájaskodik, de nem mer odaállni Hetinek, meg egy darab budait, aki hívatlan vendégként okoskodik, ezért szintén el kell kenni a pofáját.
@Fugeute: Heteteknek meglesz amit keres hamarosan. Az is lehet mar a ma esti meccsen. :)
@Fugeute: túlhergeled magad mindig:(
@Fugeute: az iden meg jobb a Volan ! :) HAJRA FRADI !
@csatoimi: Nagyon remélem, hogy ma megtalálja :) Csak nehogy lemaradjak róla, mert a kézisek meccséről megyek, így késni fogok...
@bereszsolt: óvatosan azzal. rég játszottak magyar csapat ellen, fáradtak is, idegenben nem túl eredményesek... szóval nem lennék a volán helyében, amikor erzsébetre jönnek:D
@peterszky: Ha noi kezi, akkor en is reg keszulok oda. Vasarnap neztem a Debrecen ellen. Hetvegen nem lesz? Szucsanszky nagy kedvencem, meg akarom nezni eloben is. Hetler amit elmuvelt/elmuvel a palyan, az mar tulmegy minden hataron. Remelem hamarosan megkapja a maga nagygergojet.
@csatoimi:
"nagygergojet."

tudtam, hogy legenda születik. etalon. ez mostantól egy kategória. egy mértékegység. kellett hozzá a riporter is, de a pillanat varázsa még évekig beragyogja lelkünket, az biztos:)
@csatoimi: Zizi egy Istenno ! :) Tudtad , hogy van ket kezdivasarhelyi lany is a kezicsapatban ? :)
@bereszsolt: Nem. De hogy ne szolitsanak meg, ird meg levelben es barmit amit meg tudsz a csapatrol es erdemesnek tartod kozolni. Koszonom.
@szorgalmas: NAGY GERGO nalam a tegnaptol csak igy fog szerepelni a listamon, csupa nagybetuvel. Egy MAGYAR akinek nem remegtek meg a labai, megmutatta, hogy nem vagyunk nyulacskak, csak ugy nem lehet alazni minket.
@csatoimi: Nagy "hóhér" boxolónk volt már, aztán elitta az agyát.
OFF

@csatoimi: Ma itthon a férfi csapat játszik a Debrecen ellen, nagyon rossz ezt leírni, kiesési rangadót :(

A lányok ma játszanak Békéscsabán, feb. 10-én Fehérváron, 20-án itthon a Siófok ellen.

Amúgy Zizi valóban Istennő :) És ha minden jól megy, akkor újra együtt játszik majd az "álompáros" (Zácsikot szeretnék visszahozni).

Az Albert testvérek (Helga, Helén) származnak Erdélyből.

ON
süti beállítások módosítása