HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A korong nélküli játékban kell javulnunk

2010.02.02. 12:31 F. Kapus

A mérkőzés képe annyira nem volt gyászos, mint amit az eredmény mutat, értékelte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Linzben látottakat. A 4-0-s vereség oka, hogy mindenben egy kicsit jobb volt az ellenfél. Kedden ismét tévéközvetítéses meccset játszik a magyar bajnok, az utolsó Jesenice látogat Székesfehérvárra.

"A szerencsével is jobban állt ellenfelünk, két kapuvasat ütöttünk fontos időpontokban, nem játszottunk rosszul, de be kell látni, az ellenfél jobb csapat képét mutatta. Hat emberhátrányunkból egy gólt kaptunk a liga előnyben legjobban játszó csapatától, ez fontos javulás. De a mutatott teljesítménynél a playoffban sokkal több kell, ezt tudatosítottuk játékosainkban is.

Most megtapasztaltuk, milyen, amikor egy meccsen végig jól játszik a Linz. Még egyszer mondom, hogy nem lőttünk gólt, az csak az ő szerencséjüknek köszönhető, bőven voltak lehetőségeink ismét. Igaz, a Linz jóval többször lőtt kapura, mert nem volt topon a csapatunk, a párharcokat rendre ők nyerték, és a kapu előtt is határozottabbak voltak, jobban harcoltak, két gólt is ebből szereztek.

A rájátszásra készülünk tovább, kedden szeretnénk kiszolgálni lelkes és nagyszámú közönségünket. A korong nélküli játékban kell sokat javulnunk. Ekkor lehetünk még erősebbek védekezésben és támadásban egyaránt. A Jesenice ellen nagyjából tét nélküli presztízsmérkőzés következik, a csapattal szembeni elvárás, hogy a két pontot tartsuk itthon. A hátralévő mérkőzéseken is maximális figyelmet várunk el. A Jesenice ellen ismét Hetényi Zoltán véd, a negyedik sorban Benk András játszik, Vaszjunyin Artyom lesz a cserecsatár. Más változás nincs az összeállításban."

Pénteken Bécsben játszik a Fehérvár, ahová ismét indul szurkolói busz, részletek és jelentkezés itt.

160 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Volán, minden bele Árpi!
hajrá jesenice, dédapám szlovén!
@Lajos a mizse: hajrá birok, energiaitalom osztrák :-)
@kapusLaci: Szívesen elmennék most pénteken, de utálok télen autót vezetni, ráadásul még idegenben nem voltam meccsen. De ha van valami szervezett (akár buszos út is), akkor szívesen elmennék. Tudsz ebben segíteni, hogy milyen lehetőség lenne erre? De jól gondold meg, mert a cunami mindent elsöpör! Ráadásul kábítószeren élek (sűrűn fetrengek Light Cola mámorban)!
Enyi volt nem megy nálam a kurva életbe!!!!
a stream ujra elszallt ahogy szokott lenni.. valaki valami mast?
istok basztavolna meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ne tegyek be ember ha ugyis elmegy ne legyen stream vagy ha van menjem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
Ez beszarás basszameg, hogy 2010-ben ilyen ÉLŐ közvetítés...
@hokista25 csikszeredabol: Akkor se stream , se hang a Tv közvetítésben...
bar a Klagenfurt viszi a medveket, csak ahhoz nekunk is kene a gyozelem, hogy ez az eredmeny hatasos is legyen
@satti71: egy golrol lemaradtam :P
@-Toboz-: Meg kell mondjam, hogy a kifejtésedben minden egyes idegesíteni kifejezésed felidegesített és az egészben az az idegesítő, hogy nincs benne semmi idegesítő! :-)
Vezetünk 2-1-re és idegesítő, hogy nem többre.
Viszont ha a matekon múlna, akkor a vége 6-3 lenne. Ez már nem is lenne annyira idegesítő. Esetleg az idegesíthetne, ha nem jönne be a jóslatom, de ezért előre nem idegesítem magam.
További jó idegeskedést!
Na hála Istenek ujra megy:))
Hajra VOLAN! Hajra Pire!
Kell egy volan mez ki kuldi el nekem Londonba??? :)
Írja meg nekem valaki - legyen szíves - aki TV-n nézi a meccset, hogy nála sincs hang, vagy csak nálam itt Kaposváron...:(
Na igy na PIRE !
PISZKALD KIII ! :)
@Szoljanka: Én Pesten nézem nálam végig jó a hang.
Fasza, akkor kábelszolgáltató a hibás:((((((((((
Nálam is jó a stream! És az eredmény is!!
Ez az Gergőőőő!!! Sofi helyett is!!!
Na tessék, egy székely legény említette ma, hogy még sose látott kimutogatni sportolót.
A mai bejegyzés címe: "A korong nélküli játékban kell javulnunk":D:D

Szép volt Gergő!
Ritka paraszt a csávó, de jól kidekorálták...kár, hogy épp elszállt a stream...
@forestjr: sportolót nem is. de ilyen állatot már igen :D

szép volt a bunyó, Gergő szarráverte az ellenfelét!
@serjtankian: Akkor jó sok állat korizgat mostanában az OB1-ben :). Közben 4-3...
Hete elég szar napot fogott ki...
@forestjr: Kulonosen egy UTE nevezetu csapatban.
@csatoimi: Szerintem ezt mindenki tudta :D .
@csatoimi: Így van, kizárólag az Újpestben vannak ilyen játékosok, gyorsan keresek egy kis hamut a fejemre :D .
HATALMAS GRATULA NAGY GERGONEK!!!!!!
@forestjr: Te mar nem jarsz meccsekre, nincs honnan tudd. :)
@fradigy: Szia. Megyek is, csak egy provokaciora valaszoltam.
@csatoimi: Azért így is több OB1-es meccset láttam, mint Te :) . Sőt, most Volán- meccset is látok, igaz, hogy TV-ben, de így is élvezetes.
Nem nagyon lehet már véletlen, hogy Sofit többször is próbálják megfegyelmezni, viszont Nagy Gergőnek nagyon csúnyán odaütött az a bunkó, amikor a jégen feküdt, nagyon kevéssel kerülte el az arcát. Nagyon örülök, hogy szarrá verte utána azt a mocskot.
@csatoimi: Remélem nem rám gondolsz, amikor provokációról beszélsz... :D
Szegény Gergőt mindenki szidja.....mert boxolt egyet.a srác a földön fejen verte bottal.el akart menni de van az a pont ahol nem lehet kihátrálni
Nagy Gergő: respect!!!!
@Balee25: Ki szidja? Szerintem is ez volt az a szitu, ahol oda kellett állni.
Klásszikus! Mez fejen át, orr lelapít! :) Grat Gergő! Már ideje volt, hogy valaki megmutassa ki van itthon. Csak azt sajnálom, hogy nem egy osztrák volt a szenvedő alany. Viszont remélem a 3. harmadban a hokival fogunk foglalkozni!
Éppen 300km-t utaztam ma, és ez az első meccs amit TV-ben nézek idén :-) Remélem továbbra is ilyen izgalmas lesz és mi jövünk ki belőle jobban... a KAC durvul megint, a Zágráb meg a Villach bajban van. HAJRÁ!!

(És pont ezen a meccsen nem tudok kint lenni!!!)
Fekete mit művelt a PK-ban beszarás :D. Nem hiába kedvenc :D.
@forestjr: Nem nézed a tvbe?Lédereren kivül mindenki lehúzta h hibát csinált(Toki,Árpi,szakértök)
@Balee25: A sportklubbon mindig leveszem a hangot, régi szokás.
Én maximálisan megértem Gergőt, ezért bizony járt a bunyó, nagyon helyes, hogy beleállt és az is, hogy ráadásul jól elverte a csákót :)
@forestjr: Én hallgattam így volt hidd el
Mennyi az allas? Valaki nem irja ide is ? :)
Koszi
@Balee25: Elhiszem, pont az ilyenek miatt nincs hang :).
@erosske: 4-3 a Volánnak, még van pont 13 perc
ritka egy szemet , alattomos csapat ez a jesenice , mintha a par evvel ezelotti mujesztjavat latnam .
pont a legjobbkor elment a stream oh .................................................................
@bereszsolt: a jesenice évek óta az egyik legtechnikásabb csapat az Ebelben.
Mellesleg grat Nagy Gergőnek, de amit Léderer csinált...
hát az nálam nem fért bele.
16másodperc van vissza...lehozták a kapust de kiállitást kaptak....4-3
@Bpstars: nem ebben az evben . Az iden a legbuntetettebb csapat .
GRAT VOLAN !
SZEP VOLT !
vége 4-3 szép volt
@bereszsolt: volt már a Volán is ilyen szituban, mégsem hiszem, hogy alattomos lett volna. Szerintem nincs összefüggés.

Gratula a Volánnak!
Kikapott a VSV és a MED
@fradigy: no problem, nem vagyunk egyformák.
32:18 EQ 4:1 84 - VAS Janos (22 - MARTZ Nathan, 55 - BORNHAMMAR David)

itt nem Kóger adta a gólpasszt? Nekem úgy tűnt.
VÉGRE egy igazi szuper kör!

Minden eredménnyel elégedett vagyok! :-)
Bécsben megpróbálok kimenni a meccsre, majd meglátom!
Na végre Jankóban nem kell csalódnom meg mondta oda kellett állni:DD
Gratulálok a Csapatnak, sajnálom, hogy pont ma nem voltam kint a csarnokban. Gergő végre megtette, amire régóta vártunk. csak kár, hogynem a Robins gyerek kapta, nagyon megérdemelné a ritka nagy paraszt "játékával"...
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
@bereszsolt: én úgy értettem, Balu szerint is oda kellett állni, csak az előtte és utána történtek nem szükségesek, aszonta, nem?
@Lajos a mizse: Ja csak most már azt nem tudom, hogy Te minek vagy itt? osztrák nagyapával, szlovén dédapával. Vagy csak ilyen vándorló nép volt a tied? Tudod ugye mire gondolok???
Ja amúgy szánalmas vagy...
@Licsimi: Egy picit talán most te is túllőttél.

@Balee25: Sőt, elemezte a lefogást meg a horgokat :-P

@F. Kapus: De... és valahol nem is vicces ez. Ma végülis Sofit is véresre ütötték a kb. semmiért, és nem jó az ha tartósan(!) ilyen szellemben játszik a volán, elképesztően sok gyerek is van a meccseken, amit eddig nagyon jó dolognak tartottam.
@ReignOfdark: Nem állítotam, hogy vicces. A tartósan erős túlzás lenne, szezononként max. 2 bunyó van, abból 1 esik hazai pályára.
@DominiKing: Marihuanna,LSD;stb.szerintem ha sorolom mindjárt letartoztatnak:))
A szervezés az Fehérváron van,busz kicsi kocsi stb.Én szeretnék elmenni az utolso alapszakasz meccsre Zágrábba feb. 19-én.Továbbiakat megtudod a M.Lacéktol.
Meccs:Bagyula barátommal néztük,a felesége már imádkozott hogy nehogy hosszabitás legyen mert a kicsi már robbant.Hát mi is ezért imádkoztunk,nem a kicsi miatt henem fontos volt a 2 pont.
Alapjába véve jo meccs volt,minden volt benne a hokijavábol!
Szerintem lendületbe vannak jöttek a fiuk,ha igy ivelünk felfele akkor rendbe lesz a rájátszás is.
Mindenkinek jo éjszakát!
Üdvözöl kapusLaci
@edudus: Na ez jo hir,M.Laccal már beszéltem ök is jönnek.Még nem találtam rozsaszinü szemüveget,de remélem valamikor összejön:))
Jo éjt neked is!
@kapusLaci: A playoffra nem tudom honnan, de szerzek.. :DDD Igen, tudom, leszünk egy páran... :) Dejó lesz! :)
@Bpstars: Miért? Léderer már szocializálódott egy kicsit! :) A múltkor még meg akarta öletni a gólhelyzetben lévő csatárt. :) Ahhoz képest ez a szitu semmiség volt. Egyébbként kíváncsi vagyok rá, mikor veszi észre valaki az RTL-nél, hogy Erdei meccseit már nem Tóth Csabának kellene kommentálnia, Hanem Léderer "Fight2 Ákosnak. :)
Egyébbként a bunyó elkerülhetetlen volt, ne hagyjuk már, hogy a szánkba sz..nak. Ráadásul otthon!
Hát nem tudom srácok, miért kell ebbe a bunyóba belekötni... Stúdióban is annyit beszéltek róla, mintha a Gergő embert ölt volna, amúgy meg a szlovén kezdte! NHL-ben minden meccsen van egy bunyó, a show része, a győztest a végén megtapsolják, kimennek 5 percre, ennyi... Amúgy meg sajna még mindig úgy érzem, h a Volán túl puha csapat, sokat engedjük, h odapiszkáljanak a kapusunknak, lásd első Jesenice-gól. Kellene egy verőember a csapatba, mert olyan mindenhol van.
Mi olyam kis rendes gyerekek vagyunk...
Azért szép volt, fiúk!!!
@draz26: "Hát nem tudom srácok, miért kell ebbe a bunyóba belekötni... Stúdióban is annyit beszéltek róla, mintha a Gergő embert ölt volna, amúgy meg a szlovén kezdte! NHL-ben minden meccsen van egy bunyó, a show része, a győztest a végén megtapsolják, kimennek 5 percre, ennyi... Amúgy meg sajna még mindig úgy érzem, h a Volán túl puha csapat, sokat engedjük, h odapiszkáljanak a kapusunknak, lásd első Jesenice-gól. Kellene egy verőember a csapatba, mert olyan mindenhol van."

Ezzel is szorol szora egyet lehet erteni, de a veroemberunk matol megvan. NAGY GERGO. Igazi tokos srac, egy igazi hokis. Nagy gratula neki es neked is.
@gogosz: "Egyébbként a bunyó elkerülhetetlen volt, ne hagyjuk már, hogy a szánkba sz..nak. Ráadásul otthon!"

Orulok, hogy tobben vagyunk akik a helyen kezeljuk a dolgokat. :)

Bravo, NAGY GERGO, ezt en is igy latom.
Igen Bravó Nagy Gergö!Oda kellett állni!!azért írok ide mert úgy látom itt többen látják ugy mint én.Nekem nem volt bajom avval sem amit utána csinál....kicsit húzta a közönséget csinálta a showt:) szezononkén egyszer megjár nekünk akik a volánért szurkolunk egész éveben.Ne azt lássuk a mindig h a mi játékosaink fejüket lehajtva elkoriznak egy provokáció elöl.Minden tiszteletem Mihály Árpié tudása és a mentalitása miatt be kellett volna mutatkoznia az NHLbe.de mikor beszél nekem az jön le h Ö túl jó és szerény ember...azért nem jött össze neki
Bevallom férfiasan, nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak ezt az utolsót. Ha jól vettem le, Gergő bunyójának jogosságát kritizálják.

Ha Gergő nem veszi fel a kesztyű és nem válaszol arra az alattomos, gusztustalan arcon csapásra, amit a földön fekve kapott, sokkal súlyosabb sérülés is lehetett volna (akár másnál) a későbbiekben. Láthatóan a szlovéneknek elgurult a gyógyszerük és elkezdtek utazni a fehérvári játékosokra.

Egyetértek Imivel, ott, akkor, azt egyértelműen meg kellett tenni. Így hogy ronggyá verte, még szebb lett a sztori :)

(ráadásul nem hiszem, hogy a bunyó közben vagy közvetlen utána a most fanyalgók szidták volna Gergőt)

Bocs, ha valakit ismételtem :)
@Balee25: Ismered személyesen Árpit??? Szerintem nem, azért írod ezt...Kiemelkedő tudása mellett szerény, csendes ember.
@poraszabolcs: Nem nem ismerem személyesen.....de olvasd el még egyszer amit irtam(ugyan ezt mondtam mint te)
@Balee25: visszaszívtam...nagyon félreértettem, amit írtál. Elnézést kérek!
süti beállítások módosítása