HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Miért nem verekedhetett Ovecskin?

2010.01.13. 19:03 F. Kapus

Ritkán adja fejét ökölpárbajra Alekszandr Ovecskin, ám a Tampa Bay otthonában kétszer is találkozott Steve Downie-val. Elsőre kis pofozkodással letudták, de ahogy visszajöttek a páros büntetésből, egyből összeakadtak újra, hogy végérvényesen eldöntsék a vitát. Felálltak, ahogy kell, mindketten eldobták kesztyűiket és sisakjukat, ám ekkor meglepő esemény következett. Tovább után következnek a képsorok.

102 komment

Címkék: videók nhl ovecskin downie

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

En eloben neztem ezt, Ovecskin szetszedte volna azt a szerencsetlent, de nem a csapat legnagyobb sztarja kell altalaban verekedjen, ezert jott a tars helyette. Szegeny Ovecst mindenki provokalja, hokizni nem tudnak es igy akarnak feltunni.
@csatoimi: En is eloben neztem. Miutan nem nagyon ment a csapatnak a jatek, Ovecskinunknek a golloves, nekiallt balhezni. Nyilvan elkerulte a figyelmed a kiallitasoknal, hogy miert kapta az egyik 2 percet (kaphatott volna tobbet is) : Unsportsmanlike conduct. Szegeny Ovecskin angyal, mindenki ot bantja. Nem vagy elfogult :)
@johnny_b: Ha nezted lathattad, hogy miert kapta azt. Aki eldobja a kesztyut es a sisakot, mindenki ezt kapja. Ki akart allni ferfiasan, de a csapat nem engedhette meg maganak, hogy egy vizhordoval az ok legnagyobb sztarjuk kell verekedjen, ezert kozbeleptek. Az teny, hogy sem neki, sem a csapatnak nem ment a jatek, de ritkan van ez igy. Attol meg az emberunk a vilag legnagyobb jegkorongos zsenije.
de előtte mégis összejött Ovecskinnek egy kis box ,ha jól emlékszem :)
amúgy pont akkor volt a "szokásos" éjjeli leállás a blogon ,amikor történt a csetepaté :)
azért is ment az akkori monológom el legalább 4- szer ;)
Imivel szerintem nem gondoltuk a meccs elején hogy tényleg ennyi gól fog születni...
de összességében érdemes volt fent maradni éjjel.
@Thomas_AV: Persze, hogy erdemes volt. Ma a kedvenceid jatszanak a Calgaryval, azt is adja eloben a Sport tv. 3.30-kor kezdodik. Nekem is kotelezo program. :)
Bradley a gentleman... nekem tetszett a hozzáállás. Respect Bradley-nek!
amúgy ami előtte ment felvételről meccsen egy olyan
szituáció volt amit még nem láttam!!
hosszabbításban ugye ilyenkor 4 a 4 ellen játszanak a felek ,az egyik csapatból 2 embert is kiküldtek a büntetőpadra, de mivel a minimum 3 embernek meg kellett lenni a csapatban ezért a vétlen csapatban nem 4 hanem 5 játékos ,a büntetett csapatban pedig 3 játékos maradt fent a jégen...
majd az első büntetést leteltét követően ugye 4 az 5 ben játszottak a felek az első játékmegszakításig, ami persze nem történt meg ,ezért a második kiállítás is letelt így 5 az 5 ben voltak fent a pályán a megszokott 4-a 4 ellen.

na de mihelyst megtörtént a játékmegszakítás , 4 a 4 ben folytatódott a mecccs... persze utána már nem esett gól így jöttek a rálővések ,ahol az egyik fél játékosa a sorsdöntő pillanatban hát nem is tudom ,de látványosan elbalfaxkodta a rávezetést...

bocsi a hosszú Offért :)
@csatoimi: Hat azert Downieval lehet elkapta volna Ovie,mert volt par bunyoja,mig Ovienak nem nagyon:)
@csatoimi: Imi tisztellek, de ez megint hülyeség. Downey egy kis csíra, de idén a TBben nagyon nem vízhordó, sőt... Ebben a párharcban meg sok pénzt ne tégy Ovecsre, mert 1 fej előny nem lesz elég neki Sztivivel szemben.
Bár ha lesz idén még egymás ellen meccsük arra nyugodtan tehetsz, hogy összemérik e magukat.
asszem ezt hívják bunyóban "csapat játéknak"
:)
Downieval nem lehet csak ugy kekeckedni hiaba 20on valamennyi, egy igazi "tough " ember a jegen. Nala nagyobbak is veszelyben vannak ellene:) Ovechkin nagyon rovidet huzott volna....
Apropó. Egy pár meccsre kölcsönadhatnák Downiet a Volánba, hogy kicsit tisztességre neveljen egy pár sógort. Lehet nem mennének neki minden meccsen Tomminak.
@ifjvit: K.O.... :D

Azért baromi kíváncsi lennék mi játszódott le Ovechkin fejében, mikor hirtelen megjelent előtte Bradley... :D
@ifjvit: elég lenne egy pár meccsre vissza hozni Foci!
Focit/Fodort/ bocsi
@Lazlee: Kar, hogy nem koveted az NHL-t. :( Tennek ra penzt. Ovecskin egy gep, ez mar nem is ember. Ugy megadta volna a kis szemtelennek, hogy meg az orosz szora is reszketett volna azutan. Ne tevesszen meg titeket, hogy Ovecs a vilag legjobb jatekosa, tud o bunyozni is ha kell.
@ifjvit: namost ő konkrétan Aaron Downey, de nem gond :D
@csatoimi: megint alá kéne támasztanod, nem fog menni.
(ezért írtam ma Macnek, hogy utálom. tud felsorakoztatni ÉRVEKET)
@csatoimi: Nem hiaba segitett be Bradley...eleg ego lett volna ha Downie bemos neki! Attol meg O az egyik legjobb, ha kapott volna, ha nem!
@Thomas_AV: wow, ez érdekes :) ilyetse hallottam még.. NHL09-ben volt ilyen egy meccsemen, de akkor maradt simán a 4 vs 3.. :)

királyak ezek az apróságok :)
@ifjvit: Teljesen más emberről linkeltél videot, de keress még párat...
@Thomas_AV: Mintha lett volna valami hasonló szituáció az elmúlt 1-2 évben egyszer Volán meccsen...nem emlékszem pontosan, könnyen lehet, hogy tévedek. De rémlik valami. :)
@csatoimi: Attol, hogy a vilag legnagyobb jatekosa (szerinted), meg nem teheti meg, hogy magasrol tesz a szabalyokra. Ferfiasan ki akart allni = teljesen elborult az agya. Aki kiallt, az Downie, o allta a sarat Bradley-vel szemben is. Ovecskin a mai meccsen ugy viselkedett, mint egy elkenyesztett kolyok, Bradley meg alattomos volt. Jobb is, hogy nem verekedett, mert meg ugy jart volna, mint Steckel :)
Tobb tiszteletet az ellenfel fele, ha kerhetem, Downie nem vizhordo es Ovecskin farabol sem sut a nap.
Downey & Downie = :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Valaki linkeljen Alexander ORESKIN gólokat. :PPPPPPPPPPP
@Lazlee: Teljesen nyilvanvalo es vilagos dolgokat minek kellene alatamasztanom?
@csatoimi: mert nem nyilvánvaló? a bunyó dolgában még senki se állt melléd, de én leszek az első, ha mutatsz 3 győztes párharcot tőle.
@Lazlee: Nem fog tudni. Összesen 1 fighting majorje volt eddig Ovinak, azon is kikapott :D
@Lazlee: es akkor ketten leszunk. :) Csak mobilom van itthon, nem lenne egyszeru ezt megoldjam neked. Holnap talan az irodabol. Egy kerdes: Elismered, hogy Ovecskin a vilag legjobb es legsokoldalubb jatekosa?
@freddi: Kössz az infót! A szabadidőmet meg majd én beosztom. :P
@Lazlee: Attól még kaphatott volna Ovi egy hasonlót. :D
@MacPhisto: Én kérek elnézést! Akár lehetne Róbert Dáni Dzsunior is. :D
Szlovák tévén volt ez, a több mint testőr zenéjével bevágva, hatalmas volt :D
Megneztem par verekedos videot Ovecskinnal,haaat en nem fogadnek ra ha verekedesrol van szo...de barmi masban igen!:D
ovecs eddig csak egy féreg volt. most már a gyáva jelzőt is odatehetjük.
@csatoimi: nem akarlak megbantani, de ez a te "Ovechkin-ed" egy kis felenk nyuszi ha igazi bunyorol van szo...csak nezz utanna, hogy ahany bunyoba keveredett, valahogy orokke kihuzza magat. Milyen fair play jatekos az, aki sunyi, allatomos modon levadassza az ellenfelet (minden utkozesenel ezt csinalja) es utanna gyorsan eliszkol a helyszinrol, es ha szamon kerik akkor meg segitseget hiv mint, a mellekelt video mutatja. Minden tiszteletem a tudasa miatt, de egy sunyi jatekos, "nincs ver a pucajaban", ahogy mifelenk mondjak. Ha megfigyeled (es tudom hogy koveted a jatekat), akkor eszreveszed, hogy mindig elszalad vagy kibujik a bunyozas alol.
Attol elteroen meg egyik legjobb a vilagon, es az orosz hoki a legjobb.
Respect!
Ja es hogy felreertes ne essek, hokiztam es hokizok most is...
@csatoimi: a Vakar Lajos-on keddenkent es csotortokonkent Karcfalvan:)
Gondolom akkor te is tudsz bunyozni,erdekes eddig rolad nem hallottam,vagy inkabb hokizni kellett volna jobban tudnod? :)
@BOFFOCSKE: Ezt en meg soha nem vettem eszre, hogy elfutna ha bunyorol van szo, bar teny, hogy o nem ezert van szerzodtetve. Szerintem a legszinesebb egyeniseg az egesz ligaban, paratlan tudasa mellett mint ember is egy igazi jelenseg, nelkule szegenyebb lenne az egesz NHL.
@stero: Teged ismerunk, ezert nem vegyuk komolyan mit irsz. :)
@csatoimi:
hát szerintem elég sok magyar válogatott játékos lenne ott "vízhordó"
@stero: ne haragudj, de azért van abban valami komikus, hogy folyamatosan, habzó szájjal anyázod a világ egyik legjobb jégkorongozóját.

szóval érted. adott egy zseni, akiért csarnokok telnek meg, te meg ülsz a szobádban, amit a monitor fénye világít be, és... non stop fikázod. viccesen aránytalan az egész.

egyébként nem értem, hogy mit kell túlpörögni ezt a bunyó témát. ez egy show elem. kb a pankráció szintjén mozog. nagyon bírom laraque-t, downey-t, dj kinget, meg a többit, de azért ez annyira marginális része az egésznek...
@szorgalmas: Teljesen egyet ertek veled.
@Kukesz007: Termeszetesen ezt arra a szintre ertettem. Peldaul a csapat tarsaihoz kepest. Lecavalier, St. Louis, Stamkos, Hedman, stb.
@BOFFOCSKE: vazolom a temat mert agyilag nagyon gyenge vagy,Ovinak nem az a dolga,hogy Downie-val bohockodjon! Figyu,gondolom ismerjuk egymast,Te hokiban egy zseni vagy (bar ezt ketlem,mert meg nem hallodtunk rolad),En pedig egy "vizhordo" vagyok...remelem,hogy erted a kulonbseget,ha nem akkor a holnapi nap ezt szemelyesen is megvitathatjuk...
@szorgalmas: van abban vmi komikus, hogy a tudásától tovább nem láttok el. engem nevezel habzó szájúnak pedig csak az igazat írom le, ellenben ti fényesre nyaljátok a hátulját. egyébként ez olyan mint a három diploma esete, attól még lehet valaki egy büdös bunkó. csak neki nem papírja van hanem tudása.
mint embert semmibe nem nézem sokszor aljas, sunyi játéka miatt. amit a hokiról tud az teljesen más lapra tartozik.
ez nagyon mulatságos volt! kösz
Ez az Ovechkin egy nagy bohoc... mot mar csak hokizni kellene megtanulyon profi modra meg viselkedni(itt a blogon is valamenyien).Sajat magabol hulyet csinal, mar minden stadionban kifutyolik ez nem egy nagy sztar jatekosra vonatkozik. Itt latcik meg hogy az orosz hegylako inteligenciaja nagyon kicsi meg a jegen a kombinativ jatekba.
Meg anyit hogy kell tudni verekedni a jegen, nem eleg ha eross vagy.
Djárekek, egyhet mondok, NHL 10, ott ki lehet éni az aggressziót! Full hangerő, szól a Scorpions, jó a hangulat, nyilván a Capitals-szal vagyok _MINDIG_ és Crosbyt ütöm, ha csak van rá mód! :)
@DanZi: én a Pingvinekkel vagyok és Ovecskint ütöm :D na egyszer össze kéne hozni egy egymás elleni NHL 10 "menetet" :D
(rég nevettem fel ekkorát a beirásodon,tetszett;) )
kár hogy PC-re még nem adták ki az NHL 10 -et:(
most mirol beszelunk hokirol vagy bokszorol Ovechkin 37 meccs 56 pont ami azert beszedes akik elotte vannak azok mind 9-10 meccsel tobbet jatszodtak, Downie 43 meccs 21 pont ami nem rossz de kozel nincs az Ovechkin mutatoihoz
az hogy kiall bunyozni nem all ki bunyozni az szerintem sok mindentol fugg neki az tul nagy luxus a Capsnak hogy ismet leseruljon es kihagyjon 5-10 meccset es az is lehet hogy megvertek volna de abba sem halna bele gondolom
@stero: sajnos ezt te nem jol latod. valamiert nem szereted, de hogy aljas es sunyi jateka lenne, ezt nem irom ala. amikor ennyivel jobb vagy a tobbieknel, az neha igy johet le. en talalkoztam es beszelgettem is vele, velunk kedves es baratsagos volt nagyon. alaptalanul ne vadoljunk senkit.
Ennyi sutyerák hozzászólót már régen láttam...
Ovechkint lehet fikázni minden értelemben, de kevés olyan játékos rohangál a jégen, mint Ő, arról nem is beszélve, hogy nem szokott elfutni egy-egy bunyó elől sem. Nem azokkal kell bunyóban összehasonlítani, akik vadmalacok, mert azért Ő mégsem az a kategória. Ugye az nem lehet vitás, hogy nagyon komoly topjátékos.
Egyébként én nem szeretem sem a Capitalst, és nem szeretem igazán Ovechkint sem, de elismerem a tudását.
csatoimi: mikor jössz meccsre fehérvárra? esetleg csak a mol liga döntőn tudnánk találkozni? Üdv:)
@ifjvit: Én csak véletlenszerűen kattintgattam a belinkelt videokra, de egyiken sem ő nyert, szóval én nem jöttem rá, h ez a csávó mitől is olyan nagy bunyós:

www.youtube.com/watch?v=XVo4GJVDdL4

www.youtube.com/watch?v=zt55pj8GYd0

www.youtube.com/watch?v=1rODWcGMCfU
@kiralyfi: A Mol liga donto elott van egy Volan-Graz meccs penteken, azon mar ott leszek. Udv
@csik city: @csatoimi: Nem akartalak megserteni egyikotoket se, csak nem szeretem Ovechkin-t. Nem a jetekaert, mert szerinetm is az egyik legtechnikasab a vilagon es leggyorsabb, csak nem szimpatikus. Attol meg, ami az ove az az ove.
Visszaterve a hokira, tenyleg nem vagyok egy hoki zseni, csak amatorben jatszok, hobbi szinten, 15 eves koromig jatsztam hivatasoskent. Megegyszer bocs az Ovechkin rajongoktol.
@csik city: @csatoimi: Elnzest kerek, ha valamelyikotoket megsertettem, nem allt szandekomban. Nem vitatom Ovechkin tudasat, mert messze a liga legjobbja szerintem, de nekem nem szimpatikus a jatek stilusa, ennyi.
A hokira visszaterve, en csak amatorben hokizok hobby szinten, a jatek oromeert. 8 evet hokiztam hivatalosan, tanulmanyaim miatt hagytam abba.
@qx92: Bokszrol a hokimeccsen:)
@csatoimi: így van, nem szeretem ovecskint sosem titkoltam. aljas, sunyi módon ütközik és nagyon sokmindent elnéznek neki a bírók pedig a szabályok ugyanúgy vonatkoznak rá is. ráadásul ezzel vissza is él ezért nem szeretik nagyon sokan. az egyáltan nem mérvadó, hogy találkoztál és beszéltél vele. nem fog úgy viselkedni a pályán kívűl mint a jégen.
viszont a világ öt legjobb játékosa között van.
@ifjvit: Egyetértünk. Bár Ovecskin is szép szál legény, nem sokáig húzta volna szerintem.
@stero: Mitől ütközik aljas, sunyi módon? Nem sok "blind side hit"-et láttam tőle eddig... Talán tavaly a play off-ban Gonchar ellen volt köcsög, mikor elkaszálta térddel az öreg térdét, az tényleg gerinctelen volt, de mutass egy olyan játékost, aki még nem ütközött alattomosan, durván! OK, Palkovics Krisztián, de ő kb. sehogy se ütközött még, csak ha nekimentek. Ove szerintem leginkább Face to face szokott borítani, és a karja többnyire a mellkasa előtt van, ahogy az "szokás"... Nem védem, de azért erős túlzás sunyinak nevezni. Theo Fleury volt sunyi!

"viszont a világ öt legjobb játékosa között van." <- maximum 3, de inkább 2...
@stero: nagy szo, hogy eljutottunk idaig. :) most mar csak a masik negyet kell megnevezd, tenyleg kivancsi lennek ra, hogy velemenyed szerint kik azok.
@sutyi2: egy kis halmazelmélet: az 5nek része a 3. A legjobb százban is benne van. :D
@csatoimi: Henrik biztos közte van. :D
@Lazlee: Allitsd fel Te is a top otot. :)
@csatoimi: Morozov, Malkin, Ovech, Crosby, Jagr
a top10 már nehezebb lenne, ne kérj rá. :)
@szorgalmas:
"szóval érted. adott egy zseni, akiért csarnokok telnek meg, te meg ülsz a szobádban, amit a monitor fénye világít be, és... non stop fikázod. viccesen aránytalan az egész"

Ne haragudj, de ez a mondatod az igazán szánalmas.
Te meg valszeg ülsz egy internetkávézóban, mert otthon nincs géped, és magas lóról észt osztasz olyan embereknek, akikről szart sem tudsz, kompenzálván azt, hogy a való világban meg veled szórakozik mindenki. Ja, és közben szopkodsz egy olyan játékost, akinek te annyit sem számítasz, mint a száraz lószar.
Hogy is mondtad? "viccesen aránytalan az egész".
Hát valóban az...
@csatoimi: @Lazlee: Henrik??? Melyik? Zetterberg? Lundqvist? Sedin? :-)

Na most igazán feladtátok a labdát, h szedjük össze a világon a jelenleg legjobb 5 játékost! Hááát... Ovechkin, Crosby, Malkin tuti, ez így eddig 3! De a többi...? Kovalchuk? Jagr? Lidström? Thornton? Heatley? Datsiuk? Radulov? Backstrom? Kopitar? Omark? Semin? Afinogenov? Zetterberg? Semin? Stamkos? Passz!
@sutyi2: láttál te más caps meccset életedben?? ovecs mindig felugorva könyök-váll combóval ütközik. fejre. nem testre, nem vállra. fejre.
@Lazlee: henrik a kpusok között van. kipu, nabokov, luongo és brodeur
@Walmer: mi van bátyja, beszedtél valami gombát? :D

amúgy ja, este 23:37-kor rendszeresen netkávézókban ücsörgök. mi van, stero az öcséd, és anya rád szólt, hogy meg kell védeni?:)))
www.youtube.com/watch?v=DRBDG-mpRu4

Ezek közül szted melyik ment szándékosan, direkt fejre könyékkel??? Maximum Chelios apó nézett bele kicsit, de az meg a saját hülyesége volt, nem nézett fel, és lehajolt.
@sutyi2: @stero: Hat igen, ezek kozul kerul ki.
@szorgalmas: csak szimplán nem bírom az észosztó faszagyerekeket. Az olyanokat, mint kegyelmességed. Miért ne ülhetnél netkávézóban éjszaka? Sikertelen és magányos vagy, nincs miért hazamenned.
Világ öt legjobb játékosa: Crosby, malkin, Ovecskin, Heatley, Getzlaf.

Következő öt: Kovalcsuk, Thornton, Kane, Parise Backström
@Walmer: én meg azt nem bírom, hogy az öcséd minden egyes nhl-es poszt alatt azzal van elfoglalva, hogy ove mekkora féreg. akkor is, ha aznap a washington nem is játszott. elég unalmas.

egyébként hogy ovét szopkodnám? volt ilyen? idéznéd? nem hiszem.

"Ja, és közben szopkodsz egy olyan játékost, akinek te annyit sem számítasz, mint a száraz lószar."
kb annyit számítok neki mint a rangersnek az öcséd:)

egy dolgot viszont tényleg nem értek: nálatok 2010-ben tényleg ekkora státusszimbólum egy számítógép? Azért azzal legyünk képben, hogy az első laptomomat kb akkor vettem, amikor te a suli számtech termében, a hátsó sorban a zalatnay playboyos képeit nézegetted az önkormányzattól ajándékba kapott 486-oson.

a világ öt legjobbja: ove, crosby, green, stamkos, kovalchuk. és a hatodik örökké tie domi:)
@szorgalmas: nem semmi vagy harcos
most meg arra vered magad, hogy mikor vettél laptopot?
várom mikor jössz elő a kocsiddal, meg, hogy hol nyaraltál tavaly.
Ovechkinnek most megmutattak volna h mi is jelent az NHL el verekedes!!!!Luzer Ovie!!!
@spc87: Feltételezés... Pfff! :-)
@Walmer: hűha. érted, amit írok?
Aki komolyan gondolja, hogy lassan a rájátszás és az olimpia előtt hagyják Ovecskint verekedni, háááát.... Elég egy rossz ütés, amit bárki be tud szedni, és úszott a szezon, az olimpia! Aki ilyenkor nekiáll verekedni, az nem bátor, hanem hülye!
@gyogyo3: Ott a pont... Lehet, h ez akkor és ott el sem jutott Ovi agyáig, de szerencsére a csapattársa kapcsolt!
@szorgalmas: lol. te milyen szánalmas vagy.... ezt a napejos szöveget. azzal nem jössz elő, hogy apád rendőr és majd rendet rak??? tulok.
@szorgalmas: green és stamkos. bravo, ezzel beis ismertél mindent. először is azt, hogy qra elfogult vagy másodszor pedig azt, hogy lövésed sincs a hokihoz. csak magányosan.
@stero: öcsi, te ebbe ne folyj bele! ne koszold be a kezed. bratyó majd intézi.
@szorgalmas: na, akkor utoljára.
Az, hogy valaki utál egy játékost és azt közzé teszi, azzal nincs gond. Ez egy jégkorongblog, amibe ez beelfér. ha neked ez unalmas, ne olvasd, vagy kérdezd meg miért utálja. De az, hogy valakit elkezdesz minősíteni, mert éppen nem azt mondja, amit te gondolsz, az ultragáz. Az, hogy ezt nem fogod föl, mégnagyobb.

és az sem érdekel, ha az apád rendőr és itt rendet tesz:-) nekem amúgy már 1985-ben volt egy laptopom, mert a nagybátyám, aki a US Navynél volt felderítőtiszt, hozott nekem egyet a USS Iwo Jimáról, ahol akkoriban szolgált. Bibíí
@stero: nyilván te is tudod, hogy bármiből a világ öt legjobbját kiválasztani lehetetlen. egy ilyen felsorolás szükségszerűen szubjektív. mondhattam volna a malkin, thornton, kane, gaborik, chara ötöst is, az is bivalyerős. és még van egy rakás varició. azt viszont még soha nem állítottam, hogy értek a jégkoronghoz:(

de a szerencse az egészben az, hogy te nem vagy elfogult:DDDD
@stero: látod, én mondtam, hogy intézni fogja.

@Walmer: nézd, ha elhiszed, hogy van számítógépem, hát az, hát az... az nekem a világot jelenti. pár órája még azt hittem, hogy erről soha az életben nem foglak meggyőzni, mert ez annyira különös dolog. remélem blogtalálkozóra majd elhozod a 85-ös laptopod, az öcséd, meg a felderítőtiszt nagybátyád, nagyon kiványcsi vagyok. én elhozom a számítógépem.
@szorgalmas: @Walmer: @stero: Elmondhatjuk, ezt a témát elég rendesen körbejártátok. Ha tudtok egymás nélkül élni, akkor hagyjátok abba, ha nem, akkor máshol folytassátok ezt. Köszönöm.
Csak annyi, hogy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerintem ez akkor is vicces:)és amugy komoly összeget mernék rá tenni, hogy Bodreau üvöltve küldte fel az Bradleyt a jégre, ahogy meglátta, hogy AO elindult a hülyegyerek után:)
Nagy ovi fan vagyok de most ne errol azon a merkozesen nem volt meg egy masik bunyo, ahol szakamberek harcoltak?
Úgy látom sok itt a 14éves "mostmegmondomafrankót-teegykissenkivagy" faszagyerek.
Mindenki fél ove-től... mert gyorsabb mindenkinél és erősebb és ügyesebb. Az , hogy elcsuszik 1-2 ütközés az lehet a halandó-ove közti különbségnek betudható :)

Látod itt is milyen felháborodást okoz 1-1 hír róla. Ezért sztár és ezért iszonyat jó játékos mert vagy imádja valaki, vagy irigy. Ennyi. Egymást piszkálni meg teljesen felesleges, mert ti még a kesztyüket sem mernétek ledobni ha egymással szemben vagytok. Netharcosok nyugodjatok meg :) NE menjünk már át blikk és mónika feelingbe.
UPDATE :

"egymással szemben lennétek"
@sutyi2: Kicsit följebbről idézem magamat:
"Bár nem sok győztes Downie videót találtam"
Szóval egyet beszélünk. :) Én speciel arra céloztam, hogy nyilván nagyobb rutinja van a hoki eme elemében. :)
Go Bolts! Idén még a rájátszás is meglehet.
Az lett volna érdekes, ha hagyják Ovechkint bunyózni. Függetlenül attól, hogy nyer vagy veszít. Kap egy véglegest mindkettő, remek. Egyik oldalon egy Downie megy zuhanyozni, a másikon egy Ovechkin. Ezt ki vállalná fel? Plusz esetleges sérülés kockázata, eltiltás kockázata, mittudomén.

Today05 véleményével teljesen egyetértek: amikor az edző látta, hogy Ocehkin keresi magának a bajt, már küldte is be a killert. Aki rohant, hogy még az első pofon előtt odaérjen.

CsatóImi: Ovechkin élőben jófej, ez oké, de semmit nem jelent. Brashear sokgyerekes család feje, állítólag hangos szava nincs, és mindenféle árvaházakat vagy miket támogat, mert ő is valami intézet-félében töltötte a gyerekkorát. A pályán ismerjük. Speciel én nagy rajongója voltam :)

GO CANUCKS GO!
@FRee:
"mert gyorsabb mindenkinél és erősebb és ügyesebb"

és okosabb is. meg szebb. és oroszul is tuti jobban beszél, mint mondjuk Crosby.
ja az kicsit vicc lenne ha Crosby jobban vágna oroszul mint Ovie :D :D :D
@Walmer: Fáj az igazság ? :)

Nincs is olyan csatár aki übereli ezekben :) Főleg nem a hajolajos kipattanókat beütő nyálfiu :)
süti beállítások módosítása