HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újabb jelentős mérkőzés Ljubljanában

2010.01.05. 13:48 F. Kapus

Szomorúak voltunk a salzburgi eredmény miatt, mert teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy történetünk során először mi voltunk a jobb csapat Salzburgban. Ha fordított eredmény születik, egy szót nem szólhattak volna a hazaiak. Így azonban nem maradt más dolgunk a mérkőzés után, mint gratulálni a győztesnek. Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője végső soron elégedetten nyilatkozott csapata vasárnapi játéka után.

Nem indult könnyen a túra, hiszen a műtét után lábadozó Ondrejcik hiánya miatt amúgy is csak hat hátvéd áll a csapat rendelkezésére, ráadásul Bornhammar vasárnapra virradóra belázasodott, így el sem utazott. A helyére szükségmegoldásként jelölt, amúgy Mark Szücs attakja után komoly bordasérüléssel küszködő Vas János a buszos utazás során lázasodott be, így ő sem öltözhetett a Red Bull ellen. Így  öt védővel oldotta meg a feladatot a Fehérvár.

"A Salzburg az utolsó mérkőzések tapasztalatai alapján óvatosabb játékot mutatott ellenünk, nem vetette be a totális letámadó játékát, visszavett a ránk rohanós stílusból. Tiszteltek bennünket, és legyünk őszinték, ezzel megkönnyítették a dolgunkat. Egy mérkőzésen belül ennyi helyzetet nagyon rég dolgoztunk ki, de a szólók, a ziccerek és az üres kapus szituációk nem mentek be, ráadásul a salzburgiak kapusa is remek napot fogott ki. Mindezek miatt nem tudtuk megszerezni a győzelmet a Red Bull ellen. A mi statisztikánk szerint 39-31-re nyertük a kapura lövéseket.

Hosszú idő után az emberelőnyös és az emberhátrányos játék is jól ment, de ugyanaz volt elmondható ezekre az időszakokra is, mint az öt az öt elleni játékra fentebb. Mi diktáltuk az iramot, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. A Salzburg mindössze a két kapu előtti négyszer négy méteres területet uralta, de ez elég volt a győzelem megszerzéséhez. A le- és kipattanók nagy számban az övék voltak, sok gólt lőttek így, és sokat kerültek el."

A hétfői tréninget a két korábbi beteg, Bornhammar és Vas János is kihagyta, kedden is nélkülük indult el a busz Ljubljanába, egyikőjük sem tünetmentes. A salzburgi kezdőcsapat összeállítását mindez nem érinti, a keret annyiban módosul, hogy Peterdi Imre is utazik, a válogatott szélső lesz a 13. csatár. "Amíg nagy szükség nem lesz rá, öt védővel játszunk. Ha sérülés vagy kiállítások miatt megszorulunk, minden valószínűség szerint a legnagyobb védőtapasztalattal rendelkező csatárunk, Vas Márton lép vissza. A kapuban Satosaari kezd, jól teljesített Salzburgban is, a gólokról nem tehetett. Az Olimpija Ljubljanát sújtó pénzügyi krízisről tudunk, de egy pillanatig sem becsüljük le ellenfelünket. Bécsben is bizonyították, még így is jó csapatról van szó, amely ellen nem lehet lazsálni."

A Vas János ellen súlyos szabálytalanságot bemutató linzi Mark Szücs büntetéséről is szó esett. "A hatmérkőzéses eltiltást megfelelőnek tartom, azt gondolom, ezzel elégedettek lehetünk. Ebből is látszik, elfogadták csapatunkat, helyén kezelik az ellenünk vétkezők bűneit. A szezon eddigi legsúlyosabb büntetését szabták ki, jogosan."

A Ljubljanából távozó négy légiós mellett legutóbb több játékos sérülés miatt hiányzott. Frank Banham, a csapat és az EBEL egyik legnagyobb ásza sem volt ott, az indoklás szerint családi okok miatt. Az EBEL legponterősebb játékosáról nincs biztos hírünk, de a helyi hírforrások szerint még mindig Kanadában tartózkodik a klub engedélyével. A többi hiányó közül valószínűleg csak Harlan Pratt épült fel, ő ott lesz a jégen. A tervek szerint a szlovének finn edzője a kapuban hagyja a Bécsben remekül helytállt, újoncnak számító kapusát, a 20 éves Matija Pintaricot.

Palkovicsék a szezonban négyszer játszottak Tavzeljék ellen, és a megszerehető nyolcból hetet bezsebeltek, idegenben mindkétszer a rendes játékidőben nyertek. Mondani is fölösleges, milyen fontos lenne egy újabb győzelem a Tivoliban. A legnagyobb rivális ellen 14 fordulóval a vége előtt 14 pontra nőne a magyar bajnok előnye.

566 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na szóval!

Feb.20.-án (tm F.Kapus) megtarthatnánk az AVS 2009-10 évadzáró buliját. A helyszín kérdéses, én a Flíing Cat Irish Pub bowlingját javaslom (gyk. Szfvár...) egyrészt mert ott viszonylag sokan elférünk, plusz az üzemeltetőnél lehet, hogy ki tudok kilincselni egy kis kedvezményt az amúgy sem túl borsos italárakból... A program kötetlen, iszunk, meg közben megváltjuk a világot...

Akit érdekel kérem jelezze a evadzarobuli@gmail.com címen. (nicket, ha lehet írjátok bele) Semmi nem kötelező, pusztán fel akarom mérni az igényeket, hátha ki kell bérelni a sportcsarnokot...:D
Az osztrák fanok nagyon beindultak, Sofit visszaelőzték!
SZAVAZZATOK! (15 percenként)

www.erstebankliga.at/2379c681b1047e66534ede9935a147cd.html
Reszkess Ljubljana! Jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Nagyon fontos volna nyerni ma Szlovéniában, talán meg lehet tőrni őket, és sok góllal nyerni. Persze nem lebecsülve az ellenfelet, de a sok hiányzó/pénzügyektől tizedelt csapatot meg lehetne szórni szerintem.
És az jót tenne a mi lelkünknek is, lenne önbizalom...
@barnabas7: Szerintem egy szoros győzelem is nagyon megfelelő lenne (pl.: egy 11-1 és akkor nem lenne negatív már a gólkülönbségünk sem)
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@DominiKing: egy szoros 11:1-gyel én is kiegyeznék, de nekem most a 4:1 is jó...
Összefoglalom: nyerjünk, Árpi lőjön gólt, és Tommi csináljon Shotoutot.

ha ez megvan akkor halál boldog vagyok:)
egyértelmű, hogy shotout-ra megyünk :)
@DominiKing: azért az csücskös, hogy az éppen vezető klagenfurti srác még nem lőtt gólt ebben a szezonban és -14 a mutatója!!!
Szavazzunk egész este Sofi-ra :)
Csak egy icipicit kekeckednék:

Nem akarom lebecsülni a Ljubljanát, az Ebelben bárki bárkit megverhet (most már mi is a Capitalst, ugye), tehát komolyan kell venni a mai meccset, de ha egy csapattal szemben 15 fordulóval a vége előtt 12 ponttal vezetünk, akkor nem ők a "legnagyobb riválisunk". Sokkal inkább azok a tabella 6-8. helyén álló csapatok.
@promontor: A csapat célja a rájátszásba kerülés. Ebben ők a legnagyobb riválisok.
@TheKaszi: Hogy a francba lehet, hogy rengetegen szavazunk óránként többször is Sofira és visszaelőztek? Kezdem úgy érezni, mintha Ausztria ellen harolnánk. Kiváncsi leszek összesen hány szavazat ment Sofira.
@barnabas7: Akkor ráteszek még egy lapáttal. Legyen az eredmény 6-6 és hosszabbításban nyerjünk (kapjon csak nyugodtan 1 pontot a Ljubljana is, úgy is messze vannak már) és löjjön Árpi 3 gólt + 1 gól passzt, Palkó 2+3 -at és Ladányi 1+2 -t! És a hab a tortán, hogy emellett Tomi SHotoutot csinál!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@barnabas7: "4:1 is jó..." , "és Tommi csináljon Shotoutot" ez egy kicsit üti egymást :D
A lényeg, hogy nyerjünk

Három soruk van, ha végig nyomunk, a végére ígyis-úgyis kipukkanak

Hajrá Volán!
@[Roller]: ...nekunk meg 5 vedonk. Azert ez se sok.

De ettol meg nyerni fogunk, mint mindig. :) Hajra Volan!
@bagyula: volt már ilyen idén, és akkor is nyertünk, pontosan már nem tudom ki ellen, de az tuti, hogy itthon. Azért Banham hiánya nagy érvágás nekik.

Egyébként meg elég lesz az öt védő, mert végig nyomni fogunk :)
@barnabas7: számításaim szerint 430 szavazat kell, hogy utolérjük az osztákot, eltételezve, hogy addig egyetlen osztrák szavazat sem fut be
Én megelégednék egy egyszerü 1 gol külömbséges nyereséggel is,a 2 pont a fontos!
Remélem Árpi ma megtalálja a gollövö botját,de ha nem ö akkor Fekete Dani vagy akárki más a csapatbol csak gyözzünk!!!
Sok sikert!Hajrá Volán!
@advocatusdiaboli: már a múltkor írni akartam neked, csak elsikkadt a sok hozzászólás között. Az ötlet remek, egy ideje próbálunk összerántani valamit hasonlót MLac testvérrel. Most, hogy Thomas_AV végre túlvan a sulis dolgokon, a Blue Line Legion is ráérhet majd teljes létszámában. :)
Zágrábban megismert kollégáink szintén vevők az ilyesmire - feltéve ha van a célhelyen csocsóasztal, merthogy valahol le kell tudni az ilyen irányú tartozásainkat. Kérdés: ez a hely rendelkezik efféle speckóval? Ha nem, nincs gond, legfeljebb majd egy idő után párn továbbállunk az éccakába. :)
Ami a lényeg: részemről a támogatás, ha konkrétumok lesznek, jó eséllyel garantált plusz pár olyan úr is, akik ide nem írnak, csak olvassák a blogot. :))
Ja, este meg van miért bízni a fiúkban, az eredmény nem vitás. :))
@DominiKing: ha 6-6, akkor nem biztos, hogy shotout lesz... :)
@kapusLaci: Legutóbb itthon nagyon könnyen vertük őket, nekik van félnivalójuk. Az viszont igaz, hogy sok szlovén játékosnak itt a bizonyítási lehetőség. Szerintem a lelkesedésük csak az első harmadra fog elég lenni, remélem ezt taktikus játékkal megoldjuk, aztán pedig beindulunk.
Hajrá Volán!

u.i. Minden kommentnél (persze 15 percen kívűl) szavazzatok Sofira!
@Raon: Természetesen van csocsó, úgyhogy ez is megoldva... Remélem összejön, biztos nagy muri lenne...:)
@Raon: külsős is érdeklődhet?:)
Nem szeretek okoskodni, de fogok. :)
Az a "shotout", az igazándiból shutout. Végülis így is érti mindenki :)
@barnabas7: szerinted az osztrák okosok mit csinálnak? ők is nyomkodják a billentyűket:) osztrák okosok vs. magyar okosok:)
@LaCok: De igen! Hete kezd védeni. A 68 kapuralövésből 62-őt megfog, evvel az átlaga nem romlik. A 3. harmadra bejön Tomi és 15 újabb lövést hárít (na jó, ez nem klasszikus Shoutout de 100%-os védés).
Egyébként vicceltem, de ha bejönne a "tippem" gondold el, hogy milyen boldog lenne az összes érdekelt! (csodánkra járna az EBEL).
Reszkess Ljubjana! Jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Való igaz, nagyon kellene a győzelem,mert borzasztóan tömör a középmezőny ( 5- 8 hely közt 4p. a különbség)Viszont soha semmilyen ellenfelet nem szabad lenézni,főleg ha az hazai pályán játszik.Ebelben bárki bárkit ,bárhol megverhet,ez szerencse kérdése is, na meg a sporik hozzáállása is sokat számít.Most hogy hiányzik jó pár meghatározó játékosuk,esélyesebbek vagyunk,remélem élni tudunk a lehetőséggel.
@[Roller]: Sokféleképpen írják, sőt van amikor a két tagot külön is. Lehetne magyarítani is (pl.: üreskapu, hálónkívül, érintetlen). Ha van valakinek más tippje írja meg, de szerintem bármelyik verziót is használjuk, azért a "sátáut" angol kifejezés a világ minden táján egyértelmű (tényleg legyen a magyarított változat a fonetikus SÁTÁUT!). Eszembe jutott erről mégegy "sátánút". Ugyanis az a jégkorong kapus aki nullára hoz egy meccset az az ördöggel cimborál.
szerintem 1-2 vagy 1-3 lesz a vége egy EN góllal. Én a haverommal fogadtam az szezon elött, hogy előbb fog a Tommi gólt lőnni, mint hogy csináljon egy Shutout-t. Mai gólszerzők tippként Ljubjana Ziga Pance, nálunk: Kóger és Godó, ha lesz EN akkor Tommi :)
szerintem, 2-1 vagy 3-1re nyerünk a végén egy EN góllal. Előbb fog gólt lőnni a Tommi, mint csinál egy SO-t. A gólszerzők Ljubjana: Ziga Pance nálunk Kókusz,Godó az üreskapus gólt a Tommi :), na jó azt a Palkó
bocs a 2 hsz-ért.Meg le is maradt hogy HAJRÁ SAPA: FEHÉRVÁR AV19, @[Roller]: mikor érsz haza? Majd irj skájpon és akkor "nézzük" együtt a meccset.
személy szerint szoros meccset várok, egy nagyon küzdö, még azért is megmutatni akaro Ljubjana-ra szamitva. ugyhogy jo lesz komolyan venni az ellenfelet. de ezt a csapat gondolom sokkal jobban tudja...

jo szurkolást mindenkinek :-)

hajrá Volán, hajrá Árpi!
Az mondjuk gyanús, hogy most értem haza, bekapcsoltam a gépet, próbáltam szavazni, és kírta, hogy nem lehet, csak 15 percenként. :(
off: lehet tudni vmit a HC Szeredai szurkolói különítményről,ellátognak-e a hosszú hokis hétvégére újra Fehérvárra? mondjuk még egy hónapja a csütörtöki meccs péntekre volt beírva, de remélem ez nem okoz nekik gondot,hogy újra megtekintsenek 2 remek mérkőzést a Csicsó csarnokban---

@Raon: na végre vmi hivatalos formában öltött összeröffenés :) de addig jómagam szívesen egy Darts-partyra is kihívnálak a régi emlékeket felelevenítve a megszokott helyen...(Tomamálna ;) )
@kiralyfi: persze , gyere-gyertek ,max kihívhatjátok a győztes csapatot :)
mai napra pedig hajráááá !!
@advocatusdiaboli: Lehet jönni innen Pestről is( két fő)?
@[Roller]: nekem 2 napja nem engedi h szavazzak. moslék gecik ezek az osztrákok.amikor valamelyik játékosunk vezet akkor nekem érdekes módon rendszeresen "gondok" akadnak a szavazással
@DominiKing: ha csak a harmadik harmadra jö nel akk nem írják be neki a 100%os védést:Daz elöző kapus védési mutatója meg az övé összeadódik:D:D
Az én kis kiívánságlistám:
-mindenképpen legyen meg a 2 pont, meneteljünk tovább
-Árpi találjon magára, ennek szerintem jót tett a legutóbbi, győzelmet hozó büntetője
-jöjjenek a székely legények Árpinak szurkolni, beszélgetünk megint egy pálinka-gőzöset... :)
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLUE LINE LEGION _-_
@Henry The Navigator: Hát persze hogy lehet! smmiféle megkötés nincs a rendezvénnyel kapcsolatosan. Egyetlen kikötés, hogy minden résztvevő köteles magát nagyon jól érezni!
HAJRÁ VOLÁN PÉCSRŐL!
Jó szurkolást, jó szavazást, jó tippelgetést!
Ma kihasználjuk az emberelőnyeinket, és legázoljuk a Zöld Gyíkokat!
@[Roller]: @bojl: @ifjvit: Többször kell frissíteni az oldalt és utána enged szavazni. Nehogy már a sógorok nyerjenek! Hajrá Sofi!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@Skandinávia-mánia: Akkor még egy hajrá PÉCSRŐL!
@kocek94: Nem mondod? Ez a szabály? Mikortól kell valakit becserélni a kapuba, hogy neki számítson a statba? Mennyi percet kell védeni ahhoz, hogy a statba bekerüljön egy kapus védési hatékonysága?
nem tudom de nem szeretnék vitatkozni:)
Probálok szavazni de nem enged szerinte délután 3 15perce volt
@kocek94: Én sem akarok vitatkozni, csak érdekes dolgot vetettél fel és szeretném tudni az ide vonatkozó szabályt!
nem tudom amikor a hetét lehozták ugye 3-0 után és a tommi lehúzta a rolót nem 100%os védési mutatót írtak neki de nemtudom hogy hogy van
@[Roller]: hasonlo tapasztalatom volt nekem is de csak a Firefox-al. Az IE-vel ment.
@pic2: Szavazzunk a meccs alatt negyedkor, félkor, háromnegyedkor és egészkor => így ledolgozható Sofi hátránya, a Kalgenfurt úgy is otthon játszik...
Hajrá Volán!
bocs, elírtam, helyesen: Klagenfurt
@TheKaszi: Nagy szerencse, hogy otthon játszik, így van esélyünk a labancokkal szemben!
@bagyula: google chrome-al tökéletes:D@TheKaszi: Jó 5let;)
Sziasztok!
Tényleg bejött, hogy kb. 30-szor ráfrissítettem az oldalra, és engedett szavazni Sofira!
Úgyhogy F5, és hajrá! ;)
Most baromira irigy vagyok a klagenfurti "freiluft derby-re" ! Szép nagy stadion, egy csomó program, énekesek, két meccs, tüzijáték...
Nagyon tutkerály lehet, én is akarok ilyet!
@Borsy: Kezd alakulni Sofi helyzete, de még mindig kell a sok-sok szavazat!

www.erstebankliga.at/2379c681b1047e66534ede9935a147cd.html
Akkor még egy hajrá Kaposvárról! :)
Nekem mozillával nem frissíteni kell, hanem mindig baloldalt a "YS Wahl Dez 09" gombra nyomok, eddig egyszer sem hülyéskedett.
@ardea: IE-ben célszerű a negyedóra után új ablakot nyitni és a menüből rámenni a szavazásra, akkor nem hektikus, mint az F5-nél
Ott lakom királyfi! :)
live stream a mai meccsre vki? Tudom, hogy nem túl sanszos, de hátha vmi Ljubljana2 tv adja...
:)
Zúgjon a HAJRÁ VOLÁN!!!!!
@Skandinávia-mánia: én is én is!
Viccet félretéve, marha nagy az biztos, 35,000 ember, atom király lehet!
@ardea: Hajrá Sofi! ;) Hajrá Volán
Sofis szavazáshoz egy kis segítség, ha gondoljátok:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115
Innen akinek mozillája van le tudja ingyen tölteni a programot, és így nem kell nyomogatni, hanem be lehet állítani, hogy 15 percentként szavazzon:)
APA KEZDŐDIK APA KEZDŐDIK:D:D
@advocatusdiaboli: ok, akkor két főt tuti beírhatsz, a többiek meg majd jelentkeznek! :)

@kiralyfi: ne viccelj, neked ott bérlet helyed lesz. :))

@Thomas_AV: a darts-parti is egyértelműen kell, majd halmozuk az élvezeteket. Most vasárnap este pl. mennyire lenne ok nektek?

Mindjárt kezdünk, hajrá Voláááán!
Nem semmi lehet ott majd a hangulat és persze a bevétel sem( azt mondjuk nem tudom, hogy ilyenkor megoszlik-e a két klub között a jegy és reklám pénz)!
Benyomtam a lapitopit is, így 7,5 percenként tudok szavazni :P
nem tud vki 1 másik honlapot(nem az ebel lapot) ahol lehet követni a meccset?:D
Csoda a jégen! Retye meccset vezet!!!!
@gah: én is két gépen szavazok :)
A Ljubjana csak három sorral nyomja... kemény!
sziasztok!
Hajrá Volán!!!!
Az előző fordulóban mindkét csapat 5-2 re kapott ki. Annyi a különbség, hogy mi 46 - 30 -ra nyertük a kapura lövéseket, a Ljubljana viszont 64 - 20 -ra vesztette el!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Alén már megy is pihizni...
@Raon: Kar, hogy mar lefoglalt program van arra a hetvegere :( Persze az elso idegenbeli PO meccs is resze a programnak! :)

Hajra fiuk!
Letelt gond nélkül :)
Szavazzatok Sofira!
www.erstebankliga.at/2379c681b1047e66534ede9935a147cd.html
A múlt hónapban a szlovén fiúra 20553 szavazat érkezett, a második osztrák srácra 20550. Döntsük meg és állítsunk be egy magyar szavazati csúcsot!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Ma is nyerjünk a Hala Tivoliban, meg április-májusban, de mindet!!! :)
Azért livetickeren írhatnának szép dolgokat rólunk, de most kuss van
@Raon: értesítsetek, mikor és hol lesz a bánzáj:)
Jó estét,jó szurkolást!
Muzsikálist kirakták :D
@edudus: mert baromi régen vezetett utoljára!
Emberelőőőny gyerünk fiúk:D
Előnyünk van, de minek?... (remélem meg tudom válaszolni)
Most elválik mit gyakoroltak tegnap.
Acélváros vezet linzerek ellenében
@Nomad69: Eddig úgy néz ki, hogy a hátrányos védekezést :S
Hol a fenében van Maklári!?
Itt lenne a lehetőség!
Ennyi. Az első előny. :(((
Basszus Acroni... úgy bekezdett mint vasárnap a Jubjana a Bécs ellen!
@TheKaszi: Egy linket adjatok már! Köszi!
@drukker60: Ebelben lehet...div. 1. u20 vb-n volt Lengyelországban asszem.
Azért annak örülök, hogy Banham és a csarnok között van egy óceán...
@Raon: laola szerint a harmadik soruk sem teljes, mert három védőt írnak benne
Jese rendesen beindult! Még a végén megtáltosodnak?
@Szoljanka: Májusban már nemhiszem... :D Április 17-23-ig kell nyerni mindent! ;)

@Skandinávia-mánia: Nem fognak csak tényeket, mert nem osztrák meccs.
azt a jó.......életbe
@focijoci1969: itt pedig minden negyedkor, félkor, háromnegyedkor és egészkor illik szavazni Sofira:
www.erstebankliga.at/2379c681b1047e66534ede9935a147cd.html
Azt a büdös k............
csezd meg 1:0:S:(:(:(
@gah: Köszi! Ez a jobbik oldal. Hajrá Volán Jészberényböl is!
SÁTÁNÚT-nak annyi :(
@edudus: Azt hittem, áthúzódik májusba is...:S
Pirét már küldik is kifelé...! :S
huha remélem nem az öltöző ajtón húzták le a rolót
@drukker60: Bárcsak nyernének és akkor esetleg behozhatnánk a Linz előnyét.
Árpi 2perc gáncsolásért:(
mackómedvék is vezetnek.... :(
@Skandinávia-mánia: + még 10 misconduct!
Berneker spori biztos ért magyarul!
Medvék is harapnak ma! Nem jó...
király 2+10 perc
Macik emberhátrányban ütöttek még egyet.
Mi ez már basszus! :(
@drukker60: Akkor üzenem neki, hogy kapja be! :D
szórják a volánosokat:S
Macik is elkapták a fonalat... sajnos... Most már húzzunk bele! HAJRÁ VOLÁN!!!
Ackeström 2 perc térdhasználat.
Ez nagyon nem néz ki jól.
Oszit is kikütték
nah azért ezmááár...:@
@Skandinávia-mánia: Vigyázz, mert te is kapsz egy 10-est.. :DDDDDDDDD

A fiúkat rosszul érinthette a kapott gól...azóta folyamatosan ülünk...

HAJRÁ VOLÁN! GYŐZNI KEEEEEEELLLLLL!!!!
Sajnos elhagyja ajkam: hajrá bull!:):):)
végre onnan is kiszórtak egyet!
örüljünk hogy térdhasználatért csak 2 perc
szépített a villach,de hihetetlen,amit a medvék csinálnak idegenben bárki ellen
@drukker60: Szentségtörés :P Erre mégcsak gondolni se szabad :PPPPPP
Ennyire szerepelni akar a spori?
@OTeR: ezt akartam írni... láttunk már karón bikát!
valahol nezni lehet, vagy csak olvasni?:)
@fehérváricsabi: ja, de csak az észak amerikai import macik csinálják...
Eddig a szokásos. Gyengén kezdünk (de most nem kaptunk hármat) Aztán következő harmadban felpörgünk. Innen azért jobbak az esélyek a fordításra. Nem tudom elhinni, hogy végig bírja majd az Olimpija.
@edudus: csak a kac miatt, hogy maradjanak mögöttünk, egyébként :Á dehogy!!!
Az emberhátrányos védekezésünk stat-ját javítjuk :)
@edudus: Kösz nem, pedig nincs egyetlen szabad percem sem! :D
@drukker60: Akkor arra szugerálok, hogy kapjon ki a kac....de, hogy...áh..öregem, ilyet leírni :PPPP Elástad magad ;)
@Skandinávia-mánia: Import maci...ez tetszik :DDD

Akkor ne tessék szidni a bírót! ;)
Jól van, Villach betalált
Menjünk szavazni, vége a harmadnak:
17:54 2 Min. 17:54 - 9 - HENRY Burke (Slashing)

és azért ez így furcsa, hogy nem jött még vissza
Szerintem drukker60 szívesebben felvenné a zalcburgos pólómat, mint én... de akkor őt akasztjuk ki a játékoskijáróhoz! ;)
@gah: A szlovén kollégák ne állnak a jegyzőkönyvvezetés magaslatán... :D
kajolok vmit aztán re:D;)
@gah: megtörtént,
bár több mint 20 perc után engedett újra nyomni.
Osztrákoknál másképp múlik az idő...
@edudus: ha nincs rá jogosítványuk, akkor inkább ne azt vezessék, hanem a váltóáramot...
Ezt hozta ki belőlem a szlovén gól...
Hali egy múdszer a szavazásra, nekem müködik. Szavazok utánna át a Novemberre és vissza edig bevált
Mire leírtam nem megy bocsi.
Kint vagyunk, nagyon álmos a csapat, de csak egyet nyaltunk be..reméljük jön a szokásos jAvulás
A kapura lövés 14:7 nem a javunkre. :(
@gah: Biztos kiment pisilni, gondolta, úgyis nemsokára vége a harmadnak... :)
14:7 a kapuralövés.Hát ez nem lesz sétagalopp!
14-7 -re vesztettük el a kapura lövést az 1. harmadban!
érdekes, hogy a Laibach kétszer annyit lőtt kapura, mint mi
@Nomad69: ... ezek szerint én vagyok a türelmetlen :)
@Skandinávia-mánia: egy a baj! engem nem bír el a gerenda!
Különben is csak és most az egyszer (nagy nehézségek árán), hosszas vajúdásra stb...................
@Skandinávia-mánia: Nyugi, meglesz az! :)

@Voitih: Isten vagy, ha minden harmadszünetben írsz egyet! ;)

A gépem kb 3 napja megállás nélkül szavaz...jól bírja a kicsike.. :DDDDDDDD
@drukker60: És elb.tad...ennyi.. :P Ezt már nem mosod le magadról :P
@ardea: @gah: Ti egymás mellől írogattok, vagy rosszul gondolom, hogy együtt laktok?? :D
@edudus: Sajnos már nem! De ez nem volt mindig így :) Kb 22 évembe került, de sikerült meglépnem ;)
@edudus: Amúgy miből ennyire egyértelmű?
ahha!!! Így könnyű! Szóval ardea a nővérem!
Megy a 2. harmad, GYERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!
@edudus: és téged hogyan azonosíthatlak?
@gah: Hát ezt is tudtam... :D Rájöttem, mivel ugyanaz a vezetéknevetek.. :D
@edudus: igaz! Vissza a hockejkához! Hajrá Volán!
nah visszatértem:D:D
Hajrá fiúk:d
KAC-ék jól elvannak....remélem nem pont csúsztatásra játszanak....
@edudus: hohóóó! megvagy! Szóval, közös a vezetéknév, más a város!
Jaaa lemaradt:Hajrá Volán!!!!! bassza meg erre kapunk egyet....ááááááá
mi a büdös franc van?????ezt nem akarom elhinni......
B_____________ m___________a k___________ a_________ a_____ r_________ r____________ g___________ é_____________.......... :@
most mi az isten van????
Na a "kvázi- magyar válogatott" a fél szlovén válogatott ellen, otthon.. Nem jó előjel ez áprilisra.
Mire visszajövök, 2-2 legyen, ezt nem kérem...ez az akaratom!
Hát jó eséllyel nem úgy játszunk, mint Salzburgban... :(
@gah: az hogy a tabellát nézték, nem a múlt heti bécsi meccsen történteket! Nem elég a mezeket felküldeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Raon: miért játszunk???? sajna nem úgy tűnik....
VSV egyenlített, legalább ő!
@jágör68: Nincs ez fél szlovén válogatott.
Gyere vissza Árpi,oszt vágjál kettőt!
Na jól van srácok, most már elég! Gyerünk, elő a góllövő ütőkkel, aztán Palkó egy megszokottat nyomj be hátrányból, attól kiakadna, itt lesz a lélektani fölény, aztán Sofi beakrobatizálhatja a másodikat! Gyerünk!
2:1 A19 Fekete (Sofron, Horvath; 26.)/PP1
@drukker60: múlt meccs!!!bocs @gah: és az miért jó?
Na a meccsek mostani állása a lehető legrosszabb ránk nézve...:S
@teknosmittom: Hol nézed a közvetítést?
Feketeeee, 8 mp alatt beütöttük az előnyt és most jött vissza Árpi!!
Nem vagyunk emberek, ha ezt nem lőjük be!
kicsit off: Jól jühet mindenkinek egy kis zene:D: dubfx.bandcamp.com/
@teknosmittom: és tényleg... végre!!!!
Góóóóóóól????????
a laola azt írja 13 mp belül lejárt a kiállítás
beütöttünk egy előnyt! juhééééééééééééééééééééé
Elnézést kell kérnem mindenkitől, aki olvasta az egyik kommentemet, hogy szórjuk meg őket!!! Valahogy csikarjuk ki az a k... győzelmet! Nagyon kell!!! GYERÜNK!!! (nekem eddig csalódás)
HAJRÁ VOLÁN!!!
Szerintem is gól!
Na most mutassátok meg!
EMBEREK vagyunk!!!!! :D:D:D:D
@teknosmittom: úgy tűnik az a leggyorsabb most
@teknosmittom: Bazz, és tényleg... Hol nézed?

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!! Mindent bele!!!
na akkor most gyerünk Fiúk!!!
Hoppá!13 mp alatt bevertük?!
"alighogy" egyenlített a vsv, ismét vezetnek a matzkómedvékek...
Sofié az assist! Megyek is szavazni :)
úgy látszik bejött Lali jóslata, hogy Marci védőt játszik!
egy kis off: Ute-Dab 3-7, a Dab 2.sora agyonnyomta a lilákat: Magosi 3+2 MacSweyn 1+5 Korol 1+5
Mégegyszer érdeklődnék hol van Maklári?
de lassan nődögél az a zöld csík Sofi neve után....menjetek szavazni!
potyognak a gólok Villachban.
@bobitomi: igen ez számomra is elég fura, hogy állitolag mindenki ennyire szavaz és "semmit" nem nő az a k*rva csík:)
Kaptak a tehenek...kac-kac-kac! :D
@drukker60: Cáfolj meg, de összességében jobb nekünk, ha a Zágráb jobban lemarad, mint az hogy a VSV teszi ugyanezt
@OTeR: Szerintem tegnap játszott a Brassó ellen (Csikszeredában)
És vezet a KAC...ott is gyorsan zajlanak az események... :S
@fegya94: Lassan, de közelítünk.
@fegya94: nő az szép lassan, már 2% alatt van a hátrány, szavazzatok minden negyedkor, félkor, stb.
@Skandinávia-mánia: pedig bármilyen szar, most nekik kell inkább drukkolnunk
... és Villach újra egyenlít!
Igaza van gah nak ha ne adj isten lejebb csúszunk akkor még jol ön majd a tizen akárhány pontos előny a zágrábiakkal szemben rájátszást érhet...
@bobitomi: Voltam csak érdekes módon az arány semmit sem változik!?
Lehet ide-oda ír?
@Skandinávia-mánia: kac-kac...de jobb lenne ha kikapna a kac....bár a marhákra is ráférne egy kiadós zakó.....azt megnézném..
@gah: ez akkor igaz ha mi győzünk!!!
@OTeR: Erika ma is játszott a Miskolca, a Brassó ellen 4-3ra kikaptak sajnos :( rendes játék időbe Hutch és Ada ismét szerzett pontot.
@edudus: hát de kac-nak hazai meccse van... vagy kiadták otthon maradt feleségnek h szavazzon amíg apuka meccsen van?:D
@fegya94: Szerintem náluk sem ismeretlen a mozilla firefox és a reload every kiegészítő...
@edudus: szerinted ismerik ők is ezt a lehetőséget????nem mindegyikből néztem ki....:-))))
@bobitomi: Igen, én is azt szeretném, hogy a kac vesszen...(nem mondtam ki, hogy mit csináljon a patás csorda)... csak aláfestés a kac-kac! :D
@drukker60: Miért nem igaz akkor, ha ne adj isten kikapunk? A Zágráb akkor 2-re közelít minket, ha nyer, a VSV meg beelőz 2-vel, de várhatóan nem velük megyünk a playoff ért.
@munkagep: én is ezt írtam és felakarnak akasztani a mennyezetre:)
Előny...lőjjünk már egy gólt, mert lerágom az összes körmömet a gép előtt...
@fegya94: Ilyenkor az összes sógor rendesen nyomja a favorit osztrákot, ha már a többi bukásra áll. :(
@Skandinávia-mánia: én most egy PP1-nek is nagyon örülnék..
sajnos vezet a Linz :(

én még mindig a legvakmerőbb változatnak szurkolok, hogy beérjuk a Linzet a 4. helyen.

persze tudom, a végén úgy is a 8. helyért lesz a macikkal :(
@bobitomi: azaz PP1 lelőve...Martz pihen
4-4 Martot is kiküldték.
Na, majdnem lett egy előnyünk. :(
@gah: mert ha mi nyerünk akkor a villach is mögöttünk marad, és nő zig zaggal szemben az előnyünk
@[Roller]: akkor a következő kérdésem, hogy ha ilyen gondok vannak akkor mért engedik játszani Miskolcon. 1.-én még láttam Fehérváron írta a jegyzőkönyvet a meccs alatt.
Na, Rudi bácsi! Tessék kikeresni Palkó góllövőjét a kupacból, aztán hajrá! Tessék már kiegyenlíteni!
Azistenit, gyerünkmááááááááááááááár, megőrülök... :D Utálom a gépen követni a meccseket...
@edudus: Nekem ismeretlen. Lehet beállítania gépemet automata szavazásra? Hogyan?
Palkóóóóóóóó!lőj egy gólt....Most!!!
@ardea: Felhívom a Nándit,gyúrjon már valakibe néhány gólt.:(
@gah: Off - bocs: Petiék ott vannak?
@OTeR: Erre én is kíváncsi vagyok...
Azért a laola1.at livetickeren igencsak szikár a meccsközvetítés... :(
vannak néhányan, akik már nagyon adósak a gólokkal. KisKovács, 1 gól rendel.
@DominiKing: Mozilla Firefox böngésző kell hozzá. Google-be írd be, hogy mozilla reload every, így le tudod tölteni a reload every kiegészítőt. Ezzel be tudod állítani, hogy milyen időközönként frissítse automatikusan az oldalt. Oda kell figyelni, az első frissítésnél megerősítést kér, utána már magától szavazgat pontosan 15 percenként... :)
MI????? SATOSAARI MISCONDUCT????????
Fasza.Tommi 10 perc dumáért...
pffff Tommi 10 prc......pffffff
Tommi szerintem afférba keveredett a zebrákkal... 10p...
Na ez egy érdekes ítélet...
@ardea: Nem, talán majd csütörtökön, ha nem tudok lemenni.
Mi a fasz végleges Tomminak? Mi van ott?
@Nomad69: már a 2. 10 percesünk...
Basszus... B....A......ZZZZZZ.....
nem hiszem el a k.va életbe!!!!!!!!
Ilyenkor le kell cserélni?
Basszus ez a rohadt bíró finnül is tud...
Perkele! Vittu perrrrkele!
@ardea: Kulcsár Nándi,a masszőr.
helyi híreket kérnénk majd a kinti szurkoló társainktól mi volt a Tommi szitu...
@Raon: Szerintem más ül helyette.
@Nomad69: :D Nem tudtam! Köszi!
OFF, a Vienna elleni meccsen történt, azóta be akarom dobni, sznetben gondolkodjatok rajta:

mi van akkor az újkeletű "tilos felszabadításnál nincs csere" szabállyal, amikor a kapuslehozatal miatt 6 mezőnyjátékossal játszó csapat üti tilosra a korongot? (megtörtént a béccsel, ők simán cseréltek, játékos le, kapus be)
istenem mi lesz még itt??Lassan csak Rudi bá-nak nem lesz 10perces büntije....bár még kaphat ő is...
@OTeR: Gondolom azért, mert ők már tegnap reggel elindultak Miskolcról Csikszeredába, Erik meg még előbb innen Miskolcra,(mondjuk tegnapelőtt) Bornhammer is tegnapelőtt lázasodott be.

Egyébként nem tudom, de ez is lehet egy indok
Azért az érdekes,hogy Fehérváron folyamatosan pofáznak az osztrákok,de én még ezért nem láttam 10 percet.
@alpec: Erre a múltkor valaki beírta a szabályt, kivétel ilyenkor, és lehet, szabályos!
De lehet volt valami oka rá...Remélem...:D
@alpec: A kapust vissza lehet cserélni tilosnál is.
@alpec: utánna néztem vissza cserélhetnek a kapusra.
Alakul, bár még mindig több ott a helyzet.. Még mindig kissé álmosak vagyunk, remélem nem kell 500 km-t szomorkodni.. Talán elfáradnak, csak három soruk van..
@[Roller]: Bornhammer! Ez jó :D:D:D Mondjuk a hammar(svéd)=hammer(angol) de azért tetszik! :D
@alpec: A tilos felszabadítással kapcsolatos rendelkezés a 412./7. d) pontjaként került be, a következők szerint: "Az a csapat, amely tilos felszabadításra ütötte a korongot, nem cserélhet játékost a következő bedobás elvégzéséig. Lehet, hogy a tilos felszabadítást követő játékmegszakítás egybeesik a reklámszünettel, vagy az elkövető csapat időt kérhet, ám ebben a játékmegszakításban ezekben az esetekben sem megengedett egyetlen játékos cseréje sem. Megengedett, hogy a kapust visszacseréljék, ha helyette mezőnyjátékos tartózkodott a pályán, ha megsérült egy játékos vagy a kapus, vagy ha büntetést szabnak ki a csapatra, amely a játékosok létszámának változását eredményezi bármely csapatnál. A jégen lévő játékosok meghatározása az a pillanat, amikor a korong elhagyja a vétkes csapat játékosának botját." Ezek alapján elmondható, hogy a játékvezetők feladata sem egyszerűsödik.
@Raon: 511 – KAPUS BÜNTETÉSEK VÉGREHAJTÁSA

Kapus soha nem megy a büntetőpadra.
a) A Kisbüntetés vagy első Fegyelmi büntetés esetén:
 A kapus folytatja a játékot.
 Büntetését egy másik játékosnak kell letöltenie a csapatából, aki a jégen volt akkor, amikor a játékot megszakították, hogy kiszabják a szabálytalanságért járó büntetést és akit a Csapatvezető vagy az Edző a Csapatkapitányon keresztül kijelölt.
Elkeserít, hogy nem tudunk a 2. harmad után vezetni egy olyan csapat ellen, ahol 3(!!!) sor van... biztos benne van a bíró is, de szerintem most először magunkban kéne a hibákat kiküszöbölni.

HAJRÁ VOLÁN!!!! NAGYON KEMÉNY 3. HARMADOT!!!!! NYERNI KELL!!
Tommi késleltette a játékot, De ami a rosszabb, Palkó üli Le...
@Skandinávia-mánia: :) kimondani is könnyebb :) meg a hammer-nek van értelme (legalábbis nekem, sokat kell angolul kommunikálnom)
Ma nem a bírón mùlik, sajnos sok Tompika van nálunk a
mai napon:)
Palkó nem egyenlő a csapattal, úgyhogy megússzuk! Most villogjatok fiatalok! Gergő! Sofi! Lássunk már valamit!!!
@advocatusdiaboli: ....mikor Palkó vissza jön a büntiből,az ellen nem figyel és szólóból akkora gólt lő,hogy a szlovén kapus meccs végéig sírdogál az ijedségtől......őőőő legalább is én így szeretném....
@Voitih:
miért? Pirével voltak fent, kevés vedő van, és Pire már ült 10 percet?
@[Roller]: Én fordítva vagyok vele. :) Svédül tanultam legutóbb... de hát a nevem is utal rá
szerintem Tommi megtalálta, azt a ljubjanait, aki a múltkor megtérdelte, és most adott neki egy kis ajándékot.
Öten vagyunk, De ennyien sem tudjuk megfejteni..
@ardea: Nem egyenlő, de azért.... :D
@Norbee00: Remélem is! Sokat gondolkodtam, hogy miképp hagyta el élve a csarnokot az eset után...
@bobitomi: de azért remélem előtte még beköszön Pire meg Sofi ;)
Érdekes, hogy a színosztrák meccsek mind egálra állnak... Na de ez már összeesküvés elmélet...
NA majd most! Kezdődik!
Most már Benk ül, Palkó lázas. Infó:Peterdi
Bivalyéknak felállt a .... szarvuk!
Megint ajándékoztunk Egy golt...;(
@Voitih: Na már csak ez hiányzott...:(
@Voitih: jobbnál jobb hírek...pfff :(
Köszönjük az infot azért...
@bobitomi: A probléma az, hogy 10 percről csak játékmegszakításkor jöhet vissza...ami azt jelenti, hogy értelmetlenül robogna a kapura és vágná be...sőt...vissza is ülhetne gyorsan még 10 percre.. :DDDDDDDD
Nah, ezzel vége is lesz...
Püff 3-1... Ez se a mi esténk...:(
@edudus: de olyan jó volt elgondolni...most meg tessék asszem nagy gáz van :-((((
@Raon: hát igen ez nem a mi meccsünk lesz. :((
Csak utilaput adnék már a Tolvanennek...
Ezt nem hiszem el...:(:(
mi okosat lehetne írni most?
Sírás határán vagyok
Hullámvülgy, hivatalosan is.
@advocatusdiaboli: Mi vagyunk a külsősök a klubban.

Félek holnap azt olvasom, hogy nagyon jók voltűnk, csak az eredményen nem tükrőzi, inkább legyünk rosszabbak csak nyerjünk. Hajrá
Megint az öltözőben maradtunk?
3:2 A19 M. Vas (43.)
@Nomad69: Nem ennyi volt! Még nagyon sok van hátra!
1 másodperc:'( :DDDDDDDDDDDDDD
@gah: elfogultságot jelentek! :)))
MARCIIIIIIII!!! EZAZ VAN REMÉNY!
Vas Marci 3:2!!!!!!
a lehető legrosszabbkor betegszenek meg a fiúk.....bár ez sosem jönne jól...viszont Marci jókor jött!!!!!!!szép!
@fegya94: egy mp-vel késöbb irtad :O
Ne temessük még a meccset!!!! Vas Marci!!!!!!!!!!!!
HátaMARCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D:D:D:D:D Már kezdtem kétségbe esni.. :D
@ardea: naugye naugye naugye!
Nem fogtok még egyszer átverni, ennek még nem örülök! (3-2, Marci)
@gah: Bocs megkövetlek,csak hirtelen tele lett...
úgy látom az egész meccset a 3. sorunk játsza
Marci jól védekezik :) lehet mindig védőt kéne játszania és akkor több gólt lőne
Korai lenne még feladni
@Raon: még jön egy (kettő) juhé:)
Hosszabbítás után is jó a 2 pont!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Elég gólgazdag fordulónak néz ki.
Gyerünk!!!!! még 2-őt összehozni!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Nyugi meglesz az 1pont tuti HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!
Marci szólózott? ez így még szebb
Mennyi 3-mas az ebel honlapon!!!! Csatlakozzunk, légyszi!
@Zsiraf78: 1????valamit nem jól számolsz! 2pont....remélem
A hosszabbitásban a másik pont is!!!Gyerünk PIRE most 1Golt!!!!!!4
@Skandinávia-mánia: ha lehet akkor a Linz-hez csatlakozzunk
Lassan jöhet vissza a Palkó...
@Nomad69: ha az előbb jól értelmeztem Palkó már nem jön vissza max Benk
A 10 perc nem végleges,ha jól tudom.
@bobitomi: szerintem Godó játszhat az első sorban, valószínűleg most már csak 3 sorral megyünk
@Skandinávia-mánia: helyesen és magyarul: mennyi van még hátra?
K... döntetlenek...azok is változhatnának igazán...
@Nomad69: Palkó belázasodott,Benk Bandi váltotta a bünti padon
@csíki ember: mi ezt Mezőföldön kifalunkban így mondjuk, szerintem nem érthetetlen, miért kell kijavítani?
@csíki ember: ááááá ilyenkor képes vagy még ezzel foglalkozni, amúgy helyes ez is:)
hajrá volán!
Gyerünk fiúk,fogy az idő!
8 perc van vissza + Balut kiküldték...
@csíki ember: :D:D:D Fehérvári ember így mondja:D Ezt nálam is kifogásolják Bpn:)
jajjjjj ne máááááá
Mi késleltetjük a játékot... minnyá beszarok!
@gah: késleltesd a beszarást...szükség van a drukkra :D
így lágyabban, gördülékenyebben ejthető, nem olyan nyakatekert a vége :)
SH úgyis jól megy :)
Jajj, légyszi, csak eeeeeeeeeegy icipici gólocskát......
Csesszék meg, a filah meg a brumik osztozkodnak a pontokon!
Megúsztuk! De kevés van már vissza...
@csíki ember: felénk többnyire így mondják, ahogy a mániás ember írta...
Megúsztuk! Még van 5 perc, mindent bele!
Kezdünk kifutni az időből
@Skandinávia-mánia: magyarul szorítsd még egy kicsit! :D
@bobitomi: bocs énis ugy gondoltam,hogy 2 azzaz KKEETTÖÖ pont
@csíki ember: Azért az sem rossz, ahogy felétek beszélnek! Szeredában voltam, 3 nap múlva már úgy beszéltem, mint a csíkiak... nagyon jó volt! :)
@Zsiraf78: nagyon kellene...egyre jobban...
Jesenice-ben nagy bunyó lehetett!
Mikor hozzuk le a kapust?
Ha ez így marad, akkor ez sajna hullámvölgy :/
@Skandinávia-mánia: hamar belejön az ember és megkedveli... :)
@Nomad69: A végén a többiekkel együtt.
Nagyon nem tetszik ez a karintia-féle pontosztozás... mindenki összeesküdött ellenünk! Hát hány pontot szerezzünk egy meccsen? 6-ot?
Graz amit művel, megáll az eszem! :O
A tudással nincs itt semmi baj, fejben kell(ett volna) rendbevágni a bandát. Tolvanen a pszichológus énjét kellene előrántsa, mert vannak játékosok, akik a sikert mások a sikertelenséget kezelik nagyon-nagyon rosszul, segíteni kellene nekik.

Hajrá, Volán!
NAgyon nem akarják a 8-ban látni a Volánt.
1 perc
nincs kapus
Tommi lement! GYERÜÜÜÜNK!
Tommi lement...HAJRÁ VOLÁN!
2 perc van vissza, Tommi le. Na most segíts...
Tommi lement, mindjárt kapjuk a negyediket
Ez is csak egy szimpla emberelőny, amit ugye tudjuk milyen szharul játszunk...
Egyszer jöjjön már össze ez a kapuslehozatalos buli!
@veghist: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de menj te a tudodhova...
áááááááááááááááááááááááááááááa büdös francba
hála istennek vége.. huhu várom már Lajos magyarázkodásait
Már én is elhiszem, hogy hullámvölgy! Pedig nem akartam elhinni, főleg Bécs és Linz után!
Vége. Idegenben megint nem szereztünk pontot. Ezt kellene megfejteni, hogy miért van ilyen kontraszt a hazai és a vendég játék között.
na ennyi ... nulla pont
majd pénteken ujra nyerjük az otthonit
@veghist: tök mindegy, hogy 3:2 vagy 4:2 mindekettőért 0 pontot adnak...
a KAC is hozott egy pontot... szuper
kár érte
Na nem baj, majd itthon

Addig is szavazzunk Sofira és
HAJRÁ VOLÁN
Tulajdonképpen jobbak voltunk, beszorítottuk a szlovéneket, az hogy nem fordítva alakult az eredmény az csak fatális véletlen, hihetetlen pechünk volt ma is.
Akartok fogadni?
Jó lenne végre összekapni magunkat,mert nagyon jönnek ránk.
Pénteken azért kiszurkoljuk.
sajnos meccsek óta nagyon gyenge a muzsikálás, ma sem bírta el ezt a csapat. nem baj , fel a fejjel, nincs ok aggodalomra, csütörtökön hazai jégen lehet javítani
:(( ezt nem hiszem el, igy elcseszni egy aranylag simanak igerkezo meccset!
érdekes a VSV meg a dead tehén is pillanatok alatt megnyerte a hosszabítást....eddig meg mennyire egálban voltak...pffffff
@teknosmittom: "hála istennek vége."

Takarodj innen...
@OTeR: És megint 0 pont. Jól számolom, hogy 2/10?
Én inkább csütörtökön!
Villach győzött, előzőtt.. KAC legalább kikapott...
18-20 évesek lövik nekünk a gólokat, NAGY SZÉGYEN!
Hát a kicsik ellen nem megy Jese, Ljub ellen nem megy, illetve alapvetően idegenben gyatra a formánk.
Ha nem tudjuk orvosolni az emberelőnyös játékunkat, akkor nagyon nehéz lesz.
@veghist: pont ez a problema,mostanaban allandoan pechunk van, nem kellene a szerencsere bizni a dolgot.
Hajrá Volán! Csütörtökön nyerünk.
Van ennek a csapatnak egy pszichomókusa? Bocs, hogy megint itt tartok, de ez már tendencia! Itthon szinte legyőzhetetlenek vagyunk, idegenben meg a saját árnyékunktól is megijedünk, kézifék be.
Sajnálom a mai pontokat. Azért ez az ellenfél nem volt megoldhatatlan...
:(
Csütörtök!!!! Csarnokba!!!
@MecKenna: Nem jött át, hogy a nyilatkozatot jósoltam meg?
@bobitomi: villach egy előnyt vert be 3:45-nél,azért az egyszerűbb
Helyszíni emberek, valami infó az utolsó harmadról?
@veghist: 2 harmad után 29-20 volt oda a kapura lövések aránya. Akkor annyira mégse szorítottuk be őket.
@Szoljanka: vigye a @veghist barátunkat is...
Az idegenbeli mérlegünknek már úgyis mindegy... Most kettő itthoni meccs jön, ahol jöhetnek a pontok...

Hajrá Volán!
@Szoljanka: nyugi , ez is egy vélemény volt, még ha érdekes is, ne törődj vele
24(!!!)-et lőttünk kapura a 3. harmadban...
@veghist: ebben az izgalomban biztos h erre tudtam figyelni, tehat nem! :)
@Skandinávia-mánia: Azzal nem is lesz gond, ott leszünk, viszont remélem a srácok is fejben, mert most elkezdett rezegni a léc.
44-38 a lövések. Nagyon akarnak bizonyítani a szlovének!!!
@Borsy: utolsó harmadban tényleg. 24-9. Ezt már régebben is írtam, hogy a helyzetkihasználáson van mit javítani. Linz ellen is nagyon rossz volt.
Nézzétek az utolsó harmadban a kapuralövéseket....haaaaaaaaaahhhhhhhhh
@kiralyfi: Eddig megálltam, hogy reagáljak az ilyen barmoknak, most nem ment...
@Imőcz: Veszett fejsze nyele. Jobban kell koncentrálni helyzetekben, lövéseknél. Ez volt a Red Bull ellen is, mg még sok meccsen.
Most vagy mi vagyunk nagyon bénák, vagy a szlovének aranyat fogtak Pintaric-kal...
@Borsy: hidd el, én sem örömömben írtam...
Nem kell károgni, a cél továbbra is a playoff, MINDEGY melyik helyen!
Nincs semmi baj, csütörtökön nyerünk!!!
@Imőcz: Mégis csak egy gól jött össze...
@edudus: Fejben nem vagyunk a pályán, meg lehet le leszek köpve, de nekem ez az állandó játékoskevergetés sem tetszik az egyes sorok között.
Azért most már mi is erősen tartalékosak vagyunk, Ondrej, Bornhammar, Jankó, meccs közben meg Palkó is (valszeg már betegen vállalta a játékot)
Nem baj fiúk! Azért még szeretünk titeket. Pénteken nyerni kell, TV-s meccseken nagyon megy nekünk. Megverjük a Villachot és újra beelőzzük.
Reszkess Villach, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@Bencito: Ha már ott vagyunk, azért nem ártana olyan helyen bejutni, ahonnan akár még egy kört tudnánk menni.
Ezt csak azért csináltuk, hogy nagyobb eséllyel találjanak nagy szponzort a szlovének!
Na, jóccakát!
Csütörtökön meg HAJRÁ VOLÁN!
hááát .... ma megint nem jött be. és már az sem vígasztalhat, hogy a szlovének is azt számoljak az öltözőben zuhany előtt, mikor is járt hasonló képességű csapat náluk :)

mostanában egyáltalán nem jönnek az eredmények ... jelenleg 10 pont az előny a ljubljanával szemben ... lehet szoros lesz a vége ... cunami ide vagy oda, a macik nagyon megszornak január 19-én ... és addig is jön a Villach, Jesenice, KAC, Capitals ... 1 pont legjobb esetben.

lehet hogy a cunami sem mindig pusztít??? :)
@Borsy: kis öröm is öröm. Hajrá Volán, csütörtökön és vasárnap nyerünk!
Lassan Tolvanen munkajanak gyumolcse beerik, a sok sorkavargatas megboszulja magat, nincsenek osszeszokva a sracok es ez most ut ki. Ezen nincs mit csodalkozni.
@csiki hokis: sérültek helyét üresen kellett volna hagyni? Ne haragudj, de most nem a klasszikus "sorkevergetéses sztoriról" van szó!!!
majd csütörtökön:D
@Pierre: Nem mostanra ertettem, az egesz szezonra. Vannak itt osszeszokott sorok? Nincsenek
1 Moser Medical Graz 99ers 40 58
2 Vienna Capitals 40 56
3 Red Bull Salzburg 40 54
4 Liwest Black Wings Linz 40 50
5 Villacher SV 40 44
6 Fehervar Alba Volan 19 40 42
7 Klagenfurter AC 40 40
8 KHL Medvescak Zagreb 40 39
9 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 40 32
10 HK Acroni Jesenice 40 24
@csiki hokis: Mekkora mázlija van ennek a Tolvanennek, hogy a dilettantizmusa dacára eddig milyen szépen muzsikál a csapat! :)
A harmadik sor mindenik golban(+/-) benne volt...Nem ez az elso ilyen meccs. Mos, hogy egyenlo letszamu golok estek romlott egy nehany +/- mutato.

Sajnos a Marci bekkelese nem jott be. :(

En egyertelmuen a betegsegek szamlajara irom ezt a vereseget. Kar ebbe mast is belemagyarazni.

Hazai meccsek jonnek, lehet javitani! Jo eccakat.
este ki tart az eurosport 2 -vel? ifi vb...
@Thomas_AV: rám számíthatsz, de én junior meccset néznék inkább:)
@Borsy: Egyetértek Veled de az idei célkitűzés az, hogy jussunk be. Jövőre talán az lesz, hogy próbáljunk meg 2 kört menni, szépen építkezni, ahogy ez mindig is szokás volt Fehérváron. Engem is elkap hév amikor karnyújtásnyira a 4. hely, de vissza kell szállnunk a földre, mert szerintem a reális helyünk kb 7-8, persze bizakodni szabad sőt kell is de ne rakjunk a fiúkra olyan terheket amit még nem bírnak el. :)
Banham Kanadában, a fél csapat lelépett, a többiek a Plútón vagy akárhol! Itthon tudunk nyerni (már ez sem biztos!) de ha elhagyjuk Fehérvárt és a HK Felcsút alakít egy csapatot csupa 12 évesekből 6 emberrel csere nélkül végig biztos 1 góllal ott is kikapunk. Ki érti ezt?
Most nézem, hogy Árpi és Tomi véglegest kapott???
Mi történt? Akkor ez azt jelenti, hogy Árpinak 2 meccs eltiltás?
Miről beszéltek? Összeesküvés? Meg kéne nyerni néhány meccset idegenben, a liga leggyengébb csapata vert meg bennünket...
@Bencito: Egyik sem kapott véglegest, mindketten tízperces fegyelmit kaptak, ugyanúgy játszhatnak a következő meccsen
Sziasztok. Fentieket olvasva és a mai eredményt is tekintve csak annyit szeretnék mondani, hogy van köztetek pár ember aki erről az oldalról szinte kiutálta azokat, akik korábban a kritikáikkal előre éreztették azt, hogyha Tolvanen folyamatosan ragaszkodik a sorkeverésekhez, akkor eljön ez az idő, amikor asimán nyerhető meccseket is elvesztjük. (neveket direkt nem írok) Ha így folytatjuk, akkor nehogy az legyen a vége, mint tavaly, hogy a matematikai esélyeket számolgatjuk a PO-ba jutáshoz. Ennyi....... Jó éjt.
Bocsi... fenti kommentemhez csak ennyit : tisztelet a kivételnek
A statisztika szerint a következő 7-8 meccsen nem lövünk emberelőnyös gólt, ugyanis most betaláltunk...
süti beállítások módosítása