HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pontot szeretnénk hozni Linzből

2009.12.18. 12:19 F. Kapus

Ismét teljes a Sapa Fehérvár AV19 kerete, a betegek és a sérültek felépültek. Hosszú kihagyás után Kovács Csaba is visszatérhet, a szemsérülést szenvedett csatár szerda óta edz. A linziek tartanak a magyar bajnoktól. Énekes Lajos kijelentette, pontért utazik a csapat Ausztriába. Ráadásul három teljesen új összetételű csatársorral.

"A játékunkat és a mérkőzéseket elemezve egyértelművé vált, hogy a jó eredményeink dacára valamin változtatnunk kell. Az utóbbi időben nem a meggyőző, jó játék miatt jöttek az eredmények, hanem elsősorban a remek küzdőszellemünk miatt. Hosszú távon azonban a minőséget is emelnünk kell. Ezért némi módosításra volt szükség a szerkezetben. Az első csatársor továbbra is a Palkovics, Martz, Vas J. összeállításban szerepel, de a többiben más lesz a helyzet, mint eddig. A második sorban Kóger, Nagy G., Mihály, a harmadikban Ladányi, Vas M., Sofron/Kovács Cs., a negyedikben Peterdi, Fekete, Vaszjunyin játszik Linzben. A bekkpárok nem módosulnak, tehát Tokaji, Horváth – Ackeström, Jobb – Alen, Bornhammar kezd, Ondrejcik a hetedik ezúttal. A kapuban Satosaari kap bizalmat, Benk András nem utazik pénteken a csapattal.

A sorok nagy része túl hosszú ideje játszott együtt, sok dolog vált megszokottá, sokszor nem tudtak kilépni ebből a keretből. Úgy látjuk, ebben a formában jobban fognak működni a dolgok. Jelentős változás még, hogy nem lesznek kijelölt speciális sorok. Minden egység megkapja a lehetőséget a mérkőzésen, és amelyiknek jól megy, azok utána többször lesznek fent ilyen helyzetben. Természetesen sokat gyakoroltuk már ezzel a felállással ezeket a szituációkat a héten. Mindenképpen pontot szeretnénk hozni Linzből, még jobbá téve ezzel az aktuális ellenféllel szembeni, már eddig is jó mérlegünket. Az eredményen kívül bízunk a csapat jó teljesítményében is, most ez is fontos."

A Linzből a csapat harmadik legponterősebb embere, Robert Shearer hárommérkőzéses eltiltását tölti, ő tehát hiányozni fog a magyar bajnok ellen. A ligaharmadiktól sincs félnivalója a Fehérvárnak. A szezonban itthon eddig mindkétszer legyőztük Purdie-ékat, igaz, ott 3-0-s zakó jött össze. Vigasztaló lehet, hogy az akkor gólt szerzők közül senki nem játszik az ellenfélnél, mivel mindhárom találatot Shearer lőtte. Mondjuk a kanadai csatár a székesfehérvári teljesítménye miatt sem fog hiányozni nekünk, az első mérkőzésen négy pontot szerzett (1+3). Igaz, így is remek támadók és védők sora áll Collins mester rendelkezésére. Mindezzel együtt a hivatalos Linz-honlap írása szerint rettegett ellenfelet látnak a Sapa Fehérvár AV19-ben, már a cím is ezt jelzi.

Kedden lejátszották a Villach–Salzburgot meccset, 2-5 lett, így a Villach továbbra is a Fehérvár mögött áll a táblázaton. A Ljubljana megtalálta új edzőjét. Dany Gelinas menesztése után jó darabig a szlovén klubmenedzser irányította a szakmai munkát. Ennek most vége, a 46 éves finn Hannu Jarvenpaa az új tréner.

216 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsit furcsállom az új sorokat, de remélem bejön Tolvanen húzása... Hozzunk haza pontot! Én azzal elégedett lennék!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Ha jól látom Matthiason is el van tiltva, Scoville pedig sérült... Ettől függetlenül nagyon erős a Linz, de semmi sem lehetetlen... HAJRÁ VOLÁN!!!
@advocatusdiaboli: tévedtem, Matthiason játszik...:(
Kicsit nekem is fura, hogy nem egy sorban lesz Palkó meg az Árpi, meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok...
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Az elso sor tenyleg egesz jol muzsikalt az utobbi meccseken a tobbi ha lehet meg jobb akkor hadd legyen! En GYOZELEMERT megyek Linz-be es nem akarok tobb hosszabitasos verseget latni!!! Irtozatos, hogy hanyszor kaptunk ki hosszabitasban, foleg idegenben! Persze a Linz is kaphat ki egy fantasztikus napot, de en remenykedek, hogy le lehet oket "birkozni", ahogy tettuk Fehervaron legutobb).

Igerem, utoljara irok errol(!) de nem tudok belenyugodni abba, hogy az EBEL beharangozoiban (meg meccsosszefoglaloiban) allandoan "romanozzak" Piret. Ha mar egyszer amerikai allampolgar is (valasztott hazaja!) akkor miert nem "amerikaizzak"? Nem lehetne a hivatalos adatlapjat megvaltozatni valahogy? Pliiiiz??? Jovoben meg ugyis mar "magyar" lesz (de csunya mondat ez Istenem)! :)
Ha ezekkel az uj sorokkal is nyerunk, akkor szerencsenk lesz, ha meg nem, akkor kicsit megzakkant Tolvanen.
@csatoimi: Ez vsz nem egy tisztesseges allaspont. Ha nyerunk akkor szerencsenk van ha nem akkor Tolvanen a hibas? Biztos vagy, hogy az eddigi sorok voltak az elmeletileg lehetseges legjobb sorok? Ha igen mitol? Most, ha jol ertem, mar a playoffra keszulunk, ugyhogy egy Linzbeli idegenbeli meccsen igenis lehet kiserletezni.Szerintem.
@csatoimi:
A tegnapi FMH-s Tolvanen interjú:

- Gyakran kevergeti a sorokat, a szurkolók gyakran nem értik, hogy miért.

- Minden sorunknak ugyanaz az alapfeladata, szisztémája, így nem az a legfontosabb, hogy ki játszik kivel. A cseréknek volt oka, mint például felrázni egy hokist, vagy plusz energiát pumpálni valakinek a segítségével egy sorba. Minden döntést a csapat érdekében hozok, a sorok összetételének kialakításokor sok mindent figyelembe veszek.

fmh.hu/sport/20091217_meg_kuzdeni_kell__ujabb_harom_tamogato_az
@Horiko: ennek ellenére lehet, hogy nem volt jó döntés, majd eset kiderül.
Sztem meg igenis jó h kevergeti a sorokat. Árpi igen jó hatással volt a Fekete, Kovács féle sorra is, most pedig a fiatalokat kell inspirálnia. Sztem ez jó.
@csatoimi: ... nem szeretnék 'filozni' a kijelentéseden, ám nagyon testközelből kéne világos legyen számodra, hogy igenis a változások mindig a Csapat fejlődését eredményezik. Ha csak a csíki jégkorong kiugróbb eredményeit nézem, akkor is szembe tűnő: mindig a sablonokból való kilépések hozták a sikereket...
Ez olyan, mint egy tánccsoportban: mindenki mindenkivel kell tudjon táncolni. Sztem jól csinálja.
@Horiko: Hogy derul ki? Ha esetleg kikapunk akkor is lehetett jo dontes mert eles helyzetben nyer az edzo informaciot egy uj szisztemarol (nemcsak a sorok valtoznak hanem az emberelonyos alakulatok is!). Ez, hosszabb tavon, kifizetodhet. Ha jobb eredmenyt eruk el Linzben mint legutobb (0-3) akkor mar nem biztos, hogy rossz volt a dontes...bar Shearer, az akkori mumus, ma nem jatszik. :)
@csatoimi:
Ez úgy is lehetne, hogy ha kikapunk az a papírforma eredmény, ha nyerünk, akkor Tolvanen egy zseni! :-)

Nem értek a hokihoz, de látszólag az összeszokottság a legtöbbször többet ér, mint a változtatás!
Én a speciális sorok összetételét se igazán értem: előnyben rendben van, hogy a legjobbak játszanak, de hátrányban nem mindig a Palkóéknak kellene fent lenni, lehet többet érne, ha pihennének!

Este majd eldől a kérdés! :-)
@suzuka: latom, megvan a vesszoparipad neked is :)
@bagyula: hosszú távon lehet jó döntés, rövid távon a mai meccsre vonatkoztatva nem biztos, hogy az lesz. Én a mai meccsre gondoltam.
Nekem tetszett Fekete Kovács Mihály sor, kár volt szétbontani. Kíváncsi vagyok, mire mennek így a fiatalok, de szerintem, nem okoznak csalódást, de jobban örültem volna egy Sofi, Gergő, Pire buldózer sornak :D.
@durex26: Vajon amikor megszulett ez a sor, akkor is igy gondoltad? :)
@bagyula: igen :), Fekete és Pire a két kedvencem, sejtettem, hogy nem lesz rossz :D.
@durex26: Nekem is nagyopn teccik ez a sor (Suti is nagyon hozzatette a maget amig jatszott!) es szerintem meg lesz reszunk benne! :)

Az eddigi valtoztataosk bevalltak. A csapat jo helyen all. En megadom a bizalmat Tolvanennek es remelem bevallnak a huzasai. Ha nem, akkor szerintem levonja o is a kovetkezteteseket.
Szerintem akár még jól is kijöhetünk ebből. Mondjuk, hogy a múltkori meccs után miért nem Benk megy, azt nem értem. Úgy látszik, ha valakinek jól megy, jutalomból otthon maradhat, mert legutóbb ez volt Vaszjunyinnal is, meg Pedróval is. :)
Pedró mellőzését értem a legkevésbé, de ami a mostani sorkeverést illeti, az állóvíz felkavarására nem rossz. Sofinak ez óriási megtiszteltetés, és az ő játékával talán Godóék sora is veszélyesebb lesz kapura. Mivel Süti most tér vissza, szerintem nem számít rá teljes meccsen a mester, ezért nem hagyta meg az amúgy remekül működő Fekete, Kovács, Mihály triót. Így viszont kimondottan érdekes lehet Árpi szerepe a harmadik sorban, főleg mert a fiatalok ugyan nagyon elkapták a fonalat, de Kókusz mellé szerintem jól jöhet Árpi plusz lendülete és játéktudása. A negyedik sorunk így is feltűnően sokat tudja a támadóharmadban tartani a korongot, ki tudja, hátjha a rafkós "öreggel" több gól is összejön. :)
@Raon: Árpi szerepe a negyedik sorban, akartammondani.
@bagyula: Ha nincs fogalmad valamirol, ne mondj velemenyt. Okosabb maradnal.
Az összeállítás a mester dolga, ő viszi vásárra a bőrét a taktikával ,mi csak szurkolhatunk hogy sikerüljön neki.Hírlapban is megkérdezték tegnap a mestertől a szurkolók által oly sokat kritizált sor és játékoscserék értelmét,azt mondta állóvíz felkavarás, játékos inspirálás stb, az oka, ő tudja hisz a szado mazo :) ( SM ) ligában is volt ami elit bajnokságnak számít, nyilván ért hozzá.Az eddigi eredmények őt igazolják.Sok szurkoló által ( sokszor jogosan )kritizált Benk az utóbbi 2 meccsen kifejezetten jól játszott, mégsem utazik el Linzbe ,mert nem fér be a keretbe, kevés az ülés a buszban :) Én konkrétan betettem volna,de volán szerencséjére nem én vagyok a Head coach.Ma este majd elválik , hogy bejött e a taktika,végül is Linzben kilehet próbálni,hisz sok veszíteni való nincs,mivel hazai jégen nagyon jók,nem véletlenül hegesztenek az élmezőnyben,ha kikapunk ,az nem lesz bomba meglepi,és arcpiritó szégyen.
@csatoimi: Nem ez a celom (marmint minden aron okosnak maradni) Csak jaratom itt a szamat. :)
A közelmúltban sok esetben kapott kritikát a mester az általa kigondolt összeállításért, az eredményeink viszont azt mutatják, hogy igaza volt. Úgyhogy itt lenne az ideje a bírálóknak végre önkritikát gyakorolni.

Ez egy csapatjáték, ameddig a csapat jól szerepel, tökmindegy, ki kivel van egy sorban.
Hogy idegesít ez a csapatjáték duma :D. Eddig azt hittem teniszt nézek :D. Na de hogy én is felhívjam a figyelmet egy apróságra, mindenki halott Mike "sorkevergető" Terrien pens ex edzőjére, aki vezérletével, majdnem be se jutottak tavaly a playoffba, és miután messze zavartak stanley lett belőle (sajnos). A lényeg az, hogy időnként elmegy a cserélgetés (bár furcsa mód Palkót, Tokit, nemigen zavarta sehova), de tartósan ezt csinálni demoralizáló is lehet. Nem is beszélve a PP és SH keretek leszögezésének fontosságáról, mert oda igazán kell az "érzésből" játék. Szóval aki most vészmadárkodik teljesen jogosan teszi, mert nem precedens értékű.
@durex26: Ez annyiban sántít h perpill PO helyen vagyunk és magasan többet teljesít a csapat mint a vezetőség elvárása. Ergo Tolvonásnak áll a zászló és amig a caspatnak megy a szekér, a károgás sem jogos...
@KCs: Igazoljuk le Ovecskint es en is jo edzo leszek. Az eredmenyek a csapatot igazoljak ebben az esetben, kevesbe a mestert. Majd rajossz Te is.
Én reménykedem a mai győzelemben. Az első sor az utóbbi meccseken hozza magát. Pire biztos jól fog menni a lendületes fiatalok mellett. Nekem olyan érzésem van, hogy Sofi berakása Godóék mellé nagyon jó döntésnek fog minősülni. Az ő lendületével nagyon komoly gondot fog okozni ez a sor a linzieknek és akkor még ott van Süti is... Szóval meg fognak izzadni ma a fekete szárnyasok:)
@csatoimi: En tudom, hogy te honnan kozelited a temat es van igazsagod. A tobbit majd ejsze szemelyesen? :) Jan 10?
@csatoimi: "Majd rajossz Te is." Ezt úgy mondod, mintha Tolvanen egy dilettáns lenne, aki a szerencséjének köszönhetően mindenkit megtéveszt.
@jegib: nem károgok :), felőlem azt csinál amit akar, és az áll neki ami jól esik :). Csak zavar ez a "csapatsport" mint érv. Ezen azért már túl vagyunk.
@KCs: Nagyon havazik es vezetek, ezert lehet, hogy nem fogalmazok egesz pontosan. De ertsd jol. :)
@KCs: Azt azért szögezzük le sokszor tényleg nem a mesternek köszönhető a győzelem, hanem a csapat küzdőszellemének, úgyhogy én Imi-vel értek egyet. Az összeszokottság nálam jobban bejön mint az állandó kevergetés.

És az én véleményem szerint az eddigi eredmények sem csak a mesternek köszönhetőek. Néha vannak fura húzásai.
@csatoimi: Hűha, csak óvatosan. Majd inkább akkor folytassuk, ha nyugodtabbak a körülmények. :) Jó utat! :)
@KCs: @csatoimi: Kétség nem férhet egyikőtök igazához sem. mégis azt mondom, az igazság ennél bővebb: a csapat éri el a sikereket, a csapat része az edző, aki felelősséggel tartozik (persze a csapattagok is) a mutatott játékért, eredményekért és a fejlődésért. Kritikákat (még ha az edző is néha a célpont) a legtöbben "fehérvári szívvel" fogalmazunk meg, azt gondolom, jószándékkal! A fejlődésért és a jövőért érdemesnek tartom a kísérletezést a sorok összetételében, de egyetlen egy meccs ehhez kevés. Linzben általában nem nekünk áll a zászló (a legutóbbi 3-0 számunkra volt hízelgő), persze a mi csapatunk már bizonyított a Linz ellen, nem véletlen vagyunk "rettegett" ellenfelek. Éppen ezért jó mérkőzést és győzelmet várok a fiúktól :)
Hajrá Volán!
Nagy nap ez a mai! Két magyar csapatnak is lehet szorítani és követni az eredményeket:D
KCS barátunk ismét találgat valakit.Az eredmények szerintem is csak azért vannak mert jó és küzdeni akaró játékosok alkotják a csapatot!A KCS elfogult neki Sator is jó volt!Így egyet értek az Imivel meg a brunzwik barátommal!KCS te meg fejezd be a találgatást!!!Védje meg magát a mestered a következő ankéton!
OFF, de ez a post pörög most a legjobban az újabbak közül :)

www.youtube.com/watch?v=SGeQPaXLfOE
@yeti2: Áruld el, mit ittál.
@yeti2: Talán Imi nem elfogult? Vagy itt ki nem elfogult? Nem tisztem megvédeni sem KCs-t, sem tolvonást, de perpill ismét nem értem a kritikát. Nektek ki lenne a jó edző? Ütögessük be ismét kanadai módra a pakkot aztán majd lesz vmi? Perpill tolvonás azt a hokit játszatja ami jobban fekszik nekünk, bejött neki az is hogy Árpit berakta fekete kovács duo mellé. Szemre is szebb a játék, többet húzogatnak a srácok. Megint előre ítélünk, nem láttuk hogy muzsikál a csapat így. Ha jobb lesz akkor azt ismét mindenki természetesnek veszi...
Gondolom, Iminek különösen meglepő lesz, amit mondok :), de nekem nagyon tetszenek papíron ezek a sorok és az is, hogy ilyen bátran nyúl hozzájuk! Sokat várok a Pire-Nagy Gergő-Kóger sortól, és Sofron is sokat tanulhat a két "öreg"től.
Meglepett ez a sorkeverés.
Én spec. az összeszokásra szavazok, de lehet, hogy az edzőnek lesz igaza. Kipróbálja a fiúkat itt is, ott is.
No, meg az is lehet, hogy így az ellenfél nem tud minket kiszámítani.
Én háromesélyesnek szavazom a mai meccset, de, ha még plusz a hármat is le kell küzdenünk, akkor már csak döntetlen vagy....
Nagyon tetszik, hogy az ellenfél tart tőlünk!!
Ezt már elértük. :)
@KCs: nagyobb titok az, mint az Unicum receptje.
@jegib: és ma se fogjuk őket látni (legalábbis a többség) :)

Remélem majd vasárnap élőben is megtekinthetjük ezeket a sorokat. Kiváncsi vagyok így rájuk! (ha vasárnap is ez lesz a felállás, akkor bejött)

A lényeg ma is és mindig: HAJRÁ VOLÁN!!!

És még annyit ajánlok mindenki figyelmébe, hogy ha mindig úgyanazt játszuk, akkor könnyebb belőlünk felkészülni is.
Szerintem Tolvanen nagyon jó edző, és ezekkel a sor változtatásokkal, majd mindenki egyformán fog játszani a szezon végére, egyformán jól. Kíváncsian várom ezt a sor összeállitást. Minden sor nagyon erős, reméljük meg verjük a Linzt igaz nehéz lesz, de én szerintem 3-4 vagy 3-5 lesz a vége egy EN góllal lővünk még egy SH gólt is úgy érzem. Szerencse nem játszik a Shearer. HAJRÁ VOLÁN!
@vaze: Nem lepett azert annyira meg, csak en egy masik oldalrol is nezem a dolgokat. Pirenek viszonylag jol ment Palkoekkal, erre atraktak egy mas sorba es nem vagyok meggyozodve, hogy pusztan szakmai szempontok alapjan. Mit ad Isten, ezekkel a sracokkal meg jobban ment, erre szetszedik oket megint. Attol felek, ha Gergovel es Danival meg jobb lesz, nem lesz mas hatra es Tolvanen kirakja a csapatbol is. :)
@csatoimi: Sztem neked üldözési mániád van :) Árpinak ebben a csapatban húzóembernek KELL lennie (és az is), nem neki kell megtalálni a helyét egy sorban, hanem a sorok zömének kell felnőni az Ő kvalitásához. Ergo inspiráló ember. Egy játékosnak nem kell egyetérteni az edzőjével, nyilván Te mint a játékos pártfogoltja a játékos oldalát látod, hisz vele vagy napi kapcsolataban...
@KCs: Ha ma nyerunk, mindannyian orulni fogunk, de nagyon. Azert ne feledjuk azt sem, hogy a karacsony kozeledtevel vannak emberek, akiknek az a legfontosabb, hogy eljenek tul egy betgseget, es nem a mi "nagy" problemaink Tolvanennel es tarsaival. Ott van a beteg kislany a Volan honlapon, segitsunk valahogy rajta is. Fel kellene allitani egy urnat a Ljubljana elleni meccsen, es mindenki beledob mennyit tud. A cikket elolvasvan konnyek szoktek a szemembe, jo peldaval szeretnem kezdeni az adakozast, 100.000. forintot teven az elkepzelt urnaba. Kerek mindenkit, ha tud segitsen. A szerkesztoktol meg elnezest az offert.
@csatoimi: Biztos jobb a rálátásod mint nekem de a csapat érdekeit kell nézni szerintem, nem csak egy játékosét....Pire bármelyik sorban képes maradandót alkotni.
Végre megcsinálta! Nagyon jó húzásnak gondolom.
Mihály a rutinjával,kisugárzásával ,nagyobb önbizalmat ad a két fiatalnak.Le a kalappal Tolvonás mester előtt!!!Sofit pedig helyre teszik az idősebbek.( már passzolás szempontjábol) Szerintemremek húzás volt és igazolja a mestert.:))
@csatoimi: az én józan paraszti eszem azt diktálná, hogy minél több sorban tudok jól játszani, annál biztosabb a helyem a csapatban! Ha meg csapaton belül minél több ember tud minél több emberrel jól játszani, az jelentősen növeli a variabilitást, a kiszámíthatatlanságot (az ellenfél szemszögéből) és a rugalmasságot (sérülés vagy eltiltás esetén). Ez pedig csak használhat a csapatnak a szezon egészét tekintve (és mi mást is tekintenénk?). Mondjuk ebben az érvelésben tényleg szignifikánsan kevesebb az összeesküvés-elmélet! :) Ja, és a meglepődést természetesen abszolút csak viccnek szántam, hagyományosan homlokegyenest mást gondolunk erről a témáról! :)
@vaze: Nem szeretnek osszeeskuves elmeleteket gyartani, nem szokasom ez, ha valamit irok, akkor azt valamilyen informacionak a birtokaban teszem. Ettol fuggetlenul persze en is tevedhetek, vagy ertekelhetek tevesen dolgokat.
@csatoimi: de szerinted milyen elképzelhető más szempont lehetett a pusztán szakmain kívül?
pénz? irigység? nézőszám? valamilyen nyomás? szemszín? Egyiket sem bírom elképzelni, attól lehet igazad...
Tény az, hogy az utóbbi időben voltak akik szerintem alaptalanul kritizálták Árpit.
valaki valami stream-et nem tud?
@csatoimi: ez egy nagyon szép gesztus, ha lesz urna én is teszek bele mindenképpen egy kisebb összeget.

Sok ilyen ember kellene a világban.
6:3 nem ide a szokásos miatt..Csak szegény Godót sajnálom!Nem tud huzamosabb ideig Pedróval egy sorban nyomni a meccseken, most volt egy másik sorban, erre megint mássokkal kell maradandót alkotni!!Nehéz így de a "mester" tudja....Benk itthon maradt??Na ez komolyan mondom mellbevágott nem kicsit!!Az utóbbi meccsek teljesítménye alapján-amiket itthon láttam-nem vártam volna mára ezt a húzást!!De "mester" ezt is biztos tudja miért!!
na csapjunk a lecsóba
am nem értem az aggódást a sorok miatt.1 olyan meccset mondjatok ahol a mester nem nyúlt bele a sorokba meccs közben :)ma is bele fog ha látja h valakinek nagyon nem megy...
Hajrá Volán...
No akkor HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁÁÁN!!!!!!
Hehe, a livetickler szerint nem Árpi lett negyedik soros, hanem Gergő és Kókus lépett elő a másodikba. :))
Hajrá Volááááán!!!
Odaát már keményednek a fiuk, végleges a Salzburgnál és a Zágrábnál.
Capitals dolgozik ám......
@nazgul: @nazgul: A Zágrábnál meccs büntetés, de a Salzburgnál nincs végleges, ha jól látom
Capitals 7' alatt 3:0
Capitals meg 3:0-ra vezet. Most kellene egy győzelem, és akkor a Zágrábot 7el előznénk meg
Wazze ha nincs Shearer akkor van Matyi!!:((
nyugi csak hagyták kicsit játszani a Linz-et...aztán most majd jól megmutatják nekik.....
Hajrá Volán!
Gyerünk-nyerünk!!! Még semmi sincs veszve!!!
Nyugi emberek, azért azt sejteni lehetett, hogy nem győzhetünk kapott gól nélkül. :)
Miért nem:))))???
Nincs szétfújva a meccs eddig...hála égnek!
@Floki: ja mert nem mi vezetünk..
Yes!!!!!!!!!!!!!!!!
Bornhomár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jó vétel volt!!
ha páros a kiállítás akkor miért egészültek ki???
@bobitomi: és miért írják a gólt PP1-nek???
így már érthető, csak későn frissült a weblap
@TheKaszi: A szövegesben benne van, hogy spieldauerstrafe
Közben 1:0-ra megyünk Kína ellen! első perc
az gondolom csak tévedés, hogy a lap alján Hete védett 14et, miközben mindenhol máshol Tommi szerepel? Egyébként szerda reggel lesznek hokisok a NeoFM-en (a Sláger helyén). Most ideiglenesen Zana Zoltán popelőadó nyomja ott reggelente, azt nem hallottam, kiket hív meg.
@vaze: Várható volt a Ganxtától, hogy hokisokat is meginvitál előbb utóbb...meg is fogom hallgatni...ha sikerül addig rájönnöm hogy melyik a neo és melyik az fm vagy mi
@rezsi777: közben már 2:0 Kína ellen
es 21.percben palkot is kiszortak!...hajra volan!
@rezsi777: valahol lehet latni?
Hmmmm.....mi lehet Linzben????,........
azt lehet kérni, hogy a juniorok eredményét a juniorokkal foglalkozó utolsó poszthoz kommenteljük vagy ha már muszáj ide, akkor jelezzük, hogy melyik meccsről van szó? Köszi
hmmmm..na nem ezt akartam látni David kiült...
Sima rendes játékidős győzelmet érzek. Kár, hogy nem fogadtam.
@vaze: ne haragudj, ha ezzel esetleg megtévesztettünk volna...
@bobitomi: nagyon sok játékmegszakítás lehet, mert iszonyú lassan megy a meccs, ha Davidet csak a 33. percben küldték ki...
@vaze: sztem aki figyel az úgyis tudja,bár azért tényleg oda illene írni
@rezsi777: ez óriási volt, mester! :D :D :D (bocs vaze)
@Raon: én is erre gondolok,remélem minket próbálnak megállítani és nem mi tördeljük a játékot
ja már látom . bocs
@bobitomi: engem az sem zavarna, ha mi tördelnénk, amíg nem a Linz vezet. :)

@bakker81: David Bornhammar, egyik kedvenc légiósunk :)
@Raon: végül is igazad van...
A Zágráb nagyon csúnya pofonba fog beleszaladni Wien-ben. Már 6-0.
jó,jó ,Belekevertem én is a juniorokat fejben:)))
@rezsi777: komolyan megijedtem, hogy vezet a Linz, szimultán követek 3 meccset a telefonomról, a legkisebb dezinformációval el lehet küldeni Kenyába! :)
Ámbár nem tudom van e most dávidunk:))
@FIN/ICE: a dead bull szaladhatna már bele egy ilyenbe,de ők inkább kiegyenlítettek nem adják meg nekem ezt az örömöt
@vaze: tényleg bocs, csak gondoltam a 3:0 nem lehet annyira ijesztő eredmény egy 1:1 után!
@FIN/ICE: nem baj, hadd szokják csak, legalább nem lesz olyan fájó nekik 27-én :)
És vége a harmadnak! Húha. Ez az 1-1 eddig nagyszerű eredmény!
Túl sok minden nem történt ebben a harmadban... A Bécs viszont nagyon megy...
28-21 a kapuralövés oda, mostani harmad 14-11, ez teljesen jó. Ha kicsit lemosolyog ránk a Jóisten, ismét összejöhet egy szép kis meglepetés!
@bobitomi: Hát sajnos a "dead bull" az alapszakasz végére mindég belejön, de hát annyi pénzböl nem nehéz.
A Macik nagyon megvadulhattak, már a 2. véglegest kapják :)
Az elsőben tényleg Hete védett? Vagy ez csak valami elírás?
Ahogy elnézem az osztrák csapatok így az alapszakasz vége felé elég "pontosak" egymás ellen...mint tavaly.
Ha a Wien igy halad megdönti a tavalyi 10 gólos rekordunkat.
@FIN/ICE: jaja,könnyű nekik
@FrankK: 7-0-nál sztem senki nem lehet boldog,de hát ez nekünk nem olyan nagy baj,szokják picit
@FIN/ICE: ha nem ellenünk teszik,hát had csinálják
@Föld-lét: hát nem arány javító meccs nekik az biztos
@rezsi777: igazából a 3-1et láttam csak, de túl lett lihegve :)
Megmondaná vki hogy mennyi az állás Linz- Albavolán???
Köszi
@bobitomi: Amúgy eddig nagyon tetszik ez a 33. Runde
kezdődik...Hajrá Volán!
@FrankK: eddig még jó sztem is
Vki tudna küldeni egy linket ahol tudom követni a meccs eredményeit?Thanx
@Mamerr: ennyi talán neked is elég lesz:D
Asszem ez tipikus kétgólos meccs.
az olimpija is ugyesen tartja a KAC-ot igy a pontok maradnak le ott is :)
4 mérkőzésből 3 x , az utolsó harmadban. Nem rossz ez az EBEL.
@mL: valaki úgy is nyer a végén! :)
@mL: Vagy inkább szaporodnak.... :(
@mL: hirtelen nem is tudom melyik vereségének örülnék jobban....talán kapjon ki mindkettő:-)))
Nem tudom eldönteni az OLL-KAC mecsen kinek a győzelme jobb nekünk. A hosszabításos gyözelem semiképp!
kiosztott összpont 2 helyett 3
@FIN/ICE: egyik se kapjon pontot!!!
@FrankK: egyedül a macik lógnak ki a sorból ... de nagyon
Frankk, a Volánnak van a legtöbb 3 pontos meccse :)
ha már az egyik kap (OLL-KAC), akkor csak az egyik kapjon!
abüdösfrancbaaaaaaa
@rezsi777: Igen elég lesz:Dköszi
suttyó Matthiason
Most jön a Volán hajrá és nyerünk.
jajj fiúk legalább egy egált hozzatok össze a végére....így nem kaphattok ki....Győzni kellene!!!
illúzióromboló mikor nem történik semmi csak úgy kapunk egy gólt!
most már semmi sansz szerintem, a végére jönnek a szokásos kiállítások, 3:1 vagy 4:1 várható :((
@rezsi777: meg az is ,hogy nem tudom mennyi van még vissza
Hát a jegyzőkönyv írónak nem fog elkopni a keze az biztos.
@hBunny: neeeeeeeee máááááááezt te sem gondolod komolyan?
kiegyenlítünk.........mindjárt.....
@FrankK: 4 mérkőzésből 2-2 , az utolsó harmadban. :)
Vezet a Ljubjana...
@FrankK: 4 mérkőzésből három 2-2 , az utolsó harmadban. :)
Valamikor mostanában jön le Tomi. Én azt gondolom ez fog dönteni pró és kontra.
1-2 perc lehet még.......
@bobitomi: "Letzte 2 Minuten laufen" ... 4:1 biztos nem lesz :)
graz is gyengen szerepelhet +1 emberrel goltkapnak :)
hát közeledik a vége akkor lesz egy ilyen, hogy Satosaari Off
@hBunny: 2-2 legyen na most fiúúúúúk.
Tommi lejött... 1 perc van vissza... Na vajon...
ott is van, 6 emberrel támadunk
Kár érte. Vasárnap Ljubjanát ledaráljuk.
Hát majd legközelebb, most nem jött ösze. Majd vasárnap itthol.
abüdösfrancbabelemár.
Kár érte.Nem baj vasárnap kiszurkoljuk.
Hajrá Volán!
Vége... ennyi volt... Ettől függetlenül ez egy vállalható eredmény Linz-ben...
Viszlát mindenki,vasárnap meg lesz.
Kár érte, de ez jó szoros volt. Vasárnap majd javítunk!
Na ennyit a sor kevergetésről. Gólt sem tudtunk ütni egálban. Hát biztos ez a jó taktika, de kinek.
elég kevés statisztikai adat a meccsről, a 2. sor meg csak 1szer szerepel, ők kapták a 2. gólt. szerintem várható, hogy visszáll a Mihály/Kovacs/Fekete hármas
Jol megkeverte a "mester" a sorokat. Elkeverte. Sajnos. De mi csak dicserjuk tovabbra is, hisz jol all a csapat.
Kapuralövés 4-8???? Nem semmi, érdekes egy adat. Monjduk tényleg sokat elárul, hogy ma nem lőttünk sima gólt. Sőt, nem is emlékszem, mikor ütöttünk utoljára ilyen keveset...
@csatoimi: hát, én tényleg elhittem, hogy jobb lehet így a csapat :(
@Raon: És mikor kaptunk ilyen keveset idegenben?
@Raon: Ellenben emberhátrányban nem kaptunk egyet sem, és az egyetlen emberelőnyünket belőttük. Ilyen is régen volt.
egy percet nem látsz a mérkőzésből és véleményezed!
Kicsit vársz, itt lessz veled a többi huhogó is,meg az " én megmondtam"
Amennyiben nyernek akkor mivan?? Hihetetlen palik vannak!
@hBunny: A palkóék meg az elsőt. ÉÉÉSSS???
Normális ember nem is gondolja ,hogy minden meccset megnyerünk,.Idegenben nem egy rossz eredmény,.Persze bízik mindenki ,de most ez van. Na jó éjt.Hajrá olán!
Nincs baj ennyi belefért!
@nazgul: @Gaudi: ebben is igazatok van, és az eredmény papírforma, nagy bravúr lett volna itt egy pont is, de 1-1 után azért sokan bizakodtunk, valljuk meg, no :)
hajrá Volán! csak egy kicsit felhúztam magam.
@Raon: Persze, én is két pontban reménykedtem. :-)
Úgy is van. Repülőjegyet Tolvanennek!
Hihetetlen, hogy csak 5. a Volán!
Én kérek elnézést!
@Raon: Remélem a Bécs keddig első marad, mert akkor borítékolható az eredmény:)
...es ha nem keveri meg es kikapunk, mi lenne ma a tema?
@fradigy: Valószínűleg Martz.
Ez az eredmeny tenyleg nem szegyen es ha ugy vesszuk bele is fer de akkor sem ertem ezt a fejere forditott csapatfelalitast. Foleg ugy hogy ezt a Linz-et egy jobb felallitasban meglehetett volna fogni ha mar ezzel a ... felalitassal is eleg szoros volt.
Azert szep volt fiuk hajra vasarnap mindent bele!!!
Hajra Volan!!! Hajra Pire!!!
1 góllal kikapni nem tragédia egy sokkal erősebb csapattól. Az edző meg érti a dolgát, a szurkoló meg mindig elégedetlen ez teljesen normális bár ami néha megy az siralmas és bizom benne, hogy sem játékos sem szakvezető nem olvas minket.
@pic2: Ebben én nem lennék biztos:
süti beállítások módosítása