HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Küzdős, hajtós hatvan percre számítunk

2009.11.17. 13:34 F. Kapus

Nem várunk, egyből nekikszaladunk, ismertette a tervet Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, útban Ljubljana felé. A magyar bajnok újabb nagyon fontos mérkőzés előtt áll, a rájátszásba jutásért folytatott harcban közvetlen rivális otthonában lép fel ma este. Ráadásul az Olimpija a legutóbbi találkozás óta három NHL-es hokist igazolt.

"Bízunk benne, hogy a jó kezdés után folytatni tudjuk a magas fordulatszámú játékunkat, erre készülünk. Természetesen a két pont megszerzése a legfontosabb, de szeretnénk jó mérkőzést játszani, mert úgy ítéljük meg, hogy most erre van szüksége a csapatunknak.

Küzdős, hajtós hatvan percre számítunk, ahol az elejétől maximálisan kell koncentrálnunk, mert ha egy kis előnyt adunk az Olimpijának, nehéz lesz ledolgoznunk. Satosaari meggyógyult, ismét a keretben van, de ezen a meccsen kispados lesz, Hetényi kezd a kapuban. A sorok és az összeállítás nem változott a vasárnapihoz képest.

Győzni megyünk Ljubljanába, bár tudjuk, hogy sokat erősödtek a zöld-fehérek az utolsó találkozóhoz képest. A formánk remélhetőleg megmarad, és ha fejben rendben leszünk, nagy problémáink nem lehetnek a meccsen. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég."

Az Olimpija öt pontra van a Fehérvártól, a kerete alapján mégis nagyobb ellenfélnek ígérkezik a nyolcba kerülésért folytatott harcban, mint a négy egységre leszakadt Medvescak. Négy kanadaival bővült a csapat. Matt Higgins és Travis Brigley csatár, Harlan Pratt és Burke Henry hátvéd. Pratt kivételével mindannyian NHL-tapasztalatokkal rendelkeznek. Így már összesen hat volt NHL-es (Maracle, Kuznik és Banham a másik három) és három egykori AHL-es (Pratt, Mitchell és Yarema) van a ljubljanaiaknál.

Az Olimpija zsinórban három hazai meccsét megnyerte, ráadásul nem is akárkik ellen, a Graz, a Salzburg és a Villach is pont nélkül távozott a városból. Ezzel együtt idén jó élményeink lehetnek, a Fehérvár egy utolsó percben szerzett góllal nyerni tudott szeptemberben ott. Igaz, a visszavágón csak egy pont jutott Palkovicséknak. Ha már a jó sorozatoknál tartunk, meg kell említeni: a Fehérvár több mint 190 perce nem kapott gólt egyenlő látszám mellett. Utoljára a Salzburg lőtt talált be öt az öt ellen.

Fantasztikus formát mutat a 34 éves kanadai Frank Banham. 17-tel toronymagasan vezeti a góllövőlistát, emellett 14 asszisztot is jegyez. Legutóbbi bécsi meccsükön nélkülözték Ivo Jan, Brendan Yarema, Anze Ropret, Anze Florjancic és Nejc Berlisk játékát, és Burke Henry sem léphetett még jégre, mert nem voltak rendben a papírjai. A hírek szerint az öt sérült továbbra sem játszhat, Jan és Yarema az igazán nagy veszteség, de Henry bemutatkozására sor kerülhet a Fehérvár ellen. Várhatóan ismét három sorral állnak fel, akárcsak a Vienna Capitals ellen tették. Hogy a kapuban a fiatal szlovén Ales Sila vagy a kanadai Norm Maracle kezd-e, csak a talalkozó előtt dönti el a szakvezető. Sila amúgy az EBEL legjobbja jelen pillanatban, de Bécsben lecserélték.

273 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel olimpija

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

továbbra sem értem, hogyan férnek be ennyi légióssal a pontrendszerbe.
Teljesne igazad van, erre én is kíváncsi lennék.
Kcs, össze tudod szedni, hogy jött ez ki nekik?

Persze csak a statisztika kedvéért, hisz a mai meccs után mindenki számára egyértelmű lesz, hogy a győzelem nem mindig a sok légióson múlik. Hajrá Voláááán!!! :)))
Ugy latszik az edzo is rajott, hogy kar lenne kivenni Zolikat...Ezaz, adj egy shutout-ot nekik! :D HAJRA FEHERVAR!
Hajra Hete!!! Hajra Volan!!!
Bennem több csapattal kapcsolatosan is felmerült az a kérdés, hogy vajon hogy a fenébe férnek be a pontrendszerbe...bár nyilvánvalóan valahogy beleférnek. Nem hiszem, hogy ezt nem figyelné valaki az EBEL felügyelői grémiumában. De akkor is!
nem tudja valaki, hogy közvetítik-e a meccset valahol? csak megnézném
HAJRÁ VOLÁN!!
@Raon: A pontrendszer hétpecsétes titok, hivatalosan én sem tudhatok róla semmi. Szlovén kémeim jelentése szerint ugyanakkor a Ljubljana eredeti kerete az 50 pontot is alig érte el, így bőven cserélhettek és hozhattak légiósokat. Ennek hátterében az áll, hogy igen sok fiatalt neveztek be, és a középkorú játékosaik pontértéke is felettébb kedvező.
HAJRÁ VOLÁN!!!!

aki csak teheti 12. 27.-én Zágráb ellen jöjjön el szurkolni! Mennyünk minnél többen! szükség lesz mindenkire mert 5000 horvátot nehézkes lesz leszurkolni! xD :D
HAJRÁ VOLÁN, hajrá FEHÉRVÁR!!!

vasárnap Grazban velünk volt egy szimpatikus fiatalember aki Csikszeredából jött szurkolni a családjával Mihálynak és a volánnak! végig ordította velünk a meccsett!
@KCs: hát akkor van még mit csiszolni ezen a pontrendszeren....
@Tibó$z@: Az a szimpatikus fiatalember @bagyula: nick néven szerepel a blogon.
@kapusLaci: te hol voltál? igazolatlan hiányzás :D
Nem tudja valaki, hogy lesz-e stream?

A szlovén TV közvetíti 19.15 Uhr, Sport TV Slovenia live. (erstebankliga.at)

@munkagep: @KCs: A Sport Klubon volt egy összeállítás a pontrendszerről. Ott azt mondták, hogy a válogatottság száma is lényeges.

Tehát gondolom Palkovics, Horváth, Tokaji, Ladányi esetleg Vas Marci is 4 pontosak…
@KCs: ok, köszi. Időközben beugrott, hogy emlékeim szerint a válogatott játékosok több pontot érnek, mint a nem válogatottak. Ha így van, szerintem mindjárt adott a magyarázat, mert más csapatokban ebben a kérdésben azért nem olyan jó a helyzet, mint nálunk. :)
@horivan: hát nem tudom, én találtam egy ilyen leírást, de ebben meg szó sincs válogatottságról (pedig mondjuk logikus lenne):
"A pontrendszer jelentõs változáson ment át. Idén minden csapat max. 60 pontnyi és max. 22 játékost nevezhet be a bajnokságba, az alábbiak figyelembe vételével:

-idegenlégiósok: 4 pont

-max. három U20-as légiós: 2-2 pont

-hazai U20 játékos: 0,5 pont

-hazai U24 játékos: 1 pont

-hazai U28 kapus: 1,5 pont

-hazai kapus 28 év felett: 2 pont

-az 1988-ban vagy az után született hazai játékosok nem számítanak bele a 60 pontba és a 22 játékosos limitbe

-amint egy csapat eléri a 60 pontot, max. 3 játékost cserélhet a játékoskeretében."

a fene se érti.
@alpec: Elnézést,de nekem is megkezdödött a bajnokság,de igérem idömhöz képest elmegyek minél többször.Addig is Hajrá Volán!!!
@KCs: Ha hétpecsétes titok a pontrendszer, akkor aki azt őrzi, annak kezében hatalom van... Ha ő is úgy akarja... :) De viccen kívül, nem is értem, hogy akkor pl. hogyan ellenőrizhetik a csapatok egymás pontjait, vagy ha sehogy, akkor anno abban az emlékezetes döntőben a Red Bull honnan szerzett infót az Olimpia ponttúllépéséről...
Segítsen valaki (akár a blog szerkesztői közül is)!
Pesti vagyok és csak ritkán tudok lemenni a meccsekre (a történelmi 10-1 en az Innsbruck ellen ott voltam). Viszont rajongok az AV19-ért. A sportklub minden közvetítését nézem, de ők csak kevés meccset adnak. Amit nem ad a sport klub azt esetleg hol lehetne még elérni (akár neten keresztül)?
Itt a blogon keresztül nem lehetne jelezni, hogy az aktuális meccset éppen hol lehet látni? Vagy ha képileg sehol, akkor az is információ, mert ilyenkor, ha tehetem az EBEL honlapja előtt követem az eseményeket. Előre is köszi a segítséget.
@MrBlue: Az Ljubljana nem lepte tul a pontot, akkor kicsit mas szabaly volt, az uresen hagyott mezoket is ki kellett pipalni, o meg ebbol elfelejtett egyet. Ha jol emlekszem ezt vettek plusz 1 pontnak.
@csatoimi: Jól emlékszel Imi...vagy mindketten rosszul emlékszünk::))
Az üres mezőket ki kellett volna húzni ellenkező esetben az is egy pont...ennyin múlt nekik...::((
@Sityusz: Ja, nekem is igy remlik . . . Az a Ljubljana . . . bocs a sietsegert.
@Sityusz: Amugy akkor a szivem szakadt meg ertuk, bele voltam betegedve, kivancsi lettem volna forditott esetben hogyan dontenek . . . eleg rafkosok ezek a sogorok mindenben. :((
@csatoimi: azért ez nem teljesen így volt, bár ha jól emlékszem az elején tényleg ez a verzió terjedt el:D

A valóság cserében meg -emlékeim szt- az volt, hogy az akkori szabályok szerint a huszonkettes listán üresen hagyott hely 1 pontot ért és csókolom.

Hiába húzták volna ki, akkor is egy pontot ért volna, bele kellett volna kalkulálniuk a nevezett pontszámba és nem tették, annyit tettek, hogy 22-nél kevesebb játékosból rakták össze a megengedett pontszámot és a maradék üres sorok 1 pontjaival nem kalkuláltak...sajnos, teszem hozzá, mert én is nekik szurkoltam, nagyon is.
KCs! ha jól emlékszem te remek kapcsolatot ápolsz a szlovénekkel, nem streameli senki a mai meccset? :)

Kösz
@DominiKing: itt találsz linket a Fehérvár TV- hez, ők adnak hazai meccseket mindig- általában aznap 20:45- 21:30 körül kezdik (sajna elég gány minőségben általában)
wwitv.com/television/97.htm
valamint a Medvescak elleniket itt közvetítik:
www.balkansport.info/channel-1/
érdemes a meccsnapokon végignézni a műsorajánlatot
@kapusLaci: @Tibó$z@: Kössszi :)

Szuletesileg vagyok csikszeredai, jelenleg Becs varosaban eldegelunk, igy nem kellett olyan sokat utazni. A valogatott meccseken is voltam KapusLacival de az utobbi becsi meccsere nem tudtam elmenni sajnos, hetvegen is dolgoztam. A lanyoknak bejott a hoki meg a szurkolas, igy a 29-i becsi meccsre is jonnek! A masik lany meg Pirenek a csiki szomszedja volt.
@alpec: így a pontos.
Köszi a szakszerű kiegészítést!!
@csatoimi:én is szurkoltam nekik nagyon ...na de sógorék ellen...ráadásul a Bika verzióból..valamit tuti volt hogy (ki)találnak.
Húúú ha ez velünk esett volna meg...még most is ott tüntetnék valahol::))
off: @csatoimi: Imi lehet tudni mi lesz Botond-al???
Még nem hallottam melyik csapathoz ment, bár lehet csak nem figyeltem eléggé.
@jágör68: Nagyon köszönöm a segítséget! További jó szurkolást.
Hajrá AV19 és Magyar Hoki (lesz ez még Hungaricum)!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLL _-_
Nem nagyon értem, hogy a pontrendszer, ami az egész kiírás egyik sarokpontja hétpecsétes titok! Mi ebben a ráció?
Ja, és ami sokkal fontosabb: Hajrá, Volán!
Tud valaki stream-et? Az ebel.at meghalt, legalább is nálam...
@advocatusdiaboli: Észhez tért... Hajrá Volán!!!!!!!!!!
Francba! Ez hamar ment. :(
Sajnos ez gyorsan ment...
szerintem qrva nagy zakót kapunk, de ne legyen igazam - és nyerjünk.
3:4 nél lehozza a kapust az ellen és ebből lőjük az 5. gólt...
tehát 3:5
Fuck... sajna ez hamar megjott a Ljubljananak!
Hibaztam ma nem fogadtam a Volan ellen mert x-t ereztem a mai meccsre!!
Szerintem a Volán szinte minden meccsét megnyeri, ahol az ellenfél lövi az elsőt... szóval nyugi :)
Zold sas lesz belole?:)Imi?Penteken esetleg vasarnap jossz meccsre Fehervarra?
@csatoimi: Mondjuk nem értem, hogy mennyivel jobb a Fradi mint a Miskolc. Persze gondolom nem Te döntötted el...
Van valami livestream-etek?
Kozelebb van!Fradi azt fradi:)))
@rol71: Penteken es vasarnap is ott leszek.
@869065: A Fradi szine zold- feher. Ez akar a piros-feher-zold kombinacio resze is lehet. Flinta magyar erzelmu. Na meg a Hegyi is biztatta, hogy menjen oda.
Sporttársak!

Amennyiben akad köztettek olyan, aki a vasárnapi Klagenfurt elleni meccsre Budapestről vagy annak érintésével megy le, és befér hozzá egy vagy két fő az legyen kedves írjon nekem privátban. Benzin költség részarányos térítése evidens.

Üdv
@rol71: Tényleg hibáztál, mert Volán győzelemre kellett volna fogadni, ugyanis ma nyerünk!!! :)
@csatoimi:

Csato ur,lenne egy kerdesem.Mihaly Arpi miert nem lo mostanaban golt?
Igaz h jovobe ujra Hc-t tervez?Ilyen hirek mennek a varosban,mondjuk en az ilyet szivesen hallom mert veszem elo a dresszet s ulok be a G-be:D

Hajra Volan!!!
@csatoimi: Köszi a választ! Majd elválik,hogy jól döntött-e. Sok sikert hozzá!
Eleg szep csikszeredai kulonitmeny lesz penteken es vasarnap Szekesfehervaron .
Mi 4en megyunk egy autoban de meg legalabb 3 autorol tudok .
Flinta okosan dontott a FERENCVAROS az FERENCVAROS !
:)
Mit csinálhat Bécsben a Jesenice? 1-3 :D:D:D
Minden meccsen potyognak a gólok.
Lassan mi is elkezdhetnénk termelni...
Ez a Pance Ziga, csak ellenünk ilyen jó? Múltkor is Ő lőtt gólt ellenünk, meg a Pannon Hoki Tornán is eredményes volt, ha jól emlékszem...
Gyerünk Fiúk, Fordítunk!!!
BLL
@Nomad69: Mióta Martz az első sorban játszik 3,5 mérkőzésen 1 gólt hozott össze a sor ... Elomoval azért kicsit jobban ment .
De azért Hajrá Volán!
nyerunk igyis -ugyis.... GYOZELEM LESSZ meglassatok!!!!!!!!s remelem arpi eredmenyes lesz vegre!
Valaki latjae a meccset neten,vagy egy linket tudtok adni?
Nem azért, de Martz hatalmas paaszokat szokott adni- más kérdés, hogy az érkezőnek általában nem sikerül belőni.. Viszont a csodavárás nagyon eltúlzott volt az eddigi 3 meccs alapján
keresztet ne vessetek már.....
@Mihaly Arpad the best: Mihaly Arpad jovore nagy valoszinuseggel a Volannal fog jatszani, csak igy tud magyar valogatott lenni, az pedig fontosabb mindennel. HC ha nem is lesz, de egy HSC lehet. Csak tarsakkal birom meg en is.
emberelőnyben Ladányi a kékről fog egyenlíteni!
az is az egyik baj,hogy kevesen ismerik azt a gyors hokit amit ő játszik ...sztem
csinálhatnánk egy rendes székely partit, kolozsvárról és szentgyörgyről is lesz vendég :D
Balúúúúúúúúúúúúúúúúúú:)
@rezsi777: Remélem Balu gólja nem gond?:)
tesséééééééééék
góóóóóólllllll
Igeeen!!!Horváth!!!:D
akkor most induljon a banzáj,gyerünk fiúk.......
Na ezért utálom ha Balut mérkőzés közben szídjáka "nagy okosok" .. gyerünk fiúk !
Koszonom szepen a valaszokat!Csak igy tovabb!!!Sok sikert mindenhez!!!
@FrankK: minden kivánságod ilyen gyorsan teljesüljön (még ha csak félig is volt csak az első sor)
@munkagep: (még ha csak félig is volt csak az első sor)

Nem baj nem haragszok ám :)
@Mihaly Arpad the best: Hogy miert nem lo golt mostanaban? Lehet tul jok az ellenfel kapusai.
@Szoljanka: A fordítás beindult....
@FrankK: általában vicces egy-egy embert kiemelni és szidni, így Martzet is :D

hajrá, Volán!
amugy villach -graz 2-0 volt most meg 3-3 hasonlit vasarnapra...
@alpec: ha @FrankK-on múlna, már Satosaarit is eladná, mert nincs rá szükség. :-)
@csatoimi: O Csikban lott szep golokat,egyik kedvencem volt Saluga mellett!Rola valami hir?Marmint Salugarol....allitolag Salugat is on fizette...
@alpec: Mikor szídtam Martzet? A tényt írtam le valamint azt , hogy amikor azt mondtam ,hogy Elomo nem rosszabb játékos Martznél, többen azt mondták , hogy össze sem lehet hasonlítani kettőjüket. Na akkor most mi van?
@FrankK: Így van!Senkit ne szidjunk meccs közben.Mindenki teszi a dolgát!
Legutóbbi 9 gólunkból (tehát a szünet óta)4-et védő szerzett.Igazi csapatmeló van!!!
@Pierre: hál' istennek nem rajta múlik. Amúgy jó arc FrankK, semmi baj nincs vele :)
@Aron78Bp: Legyen na! Egye bassza!
amúgy azt nem mondtam melyik emberelöny:D
@alpec: akkor vigyunk szilva palinkat ?
a 2. harmadban már többet lőttünk kapura, mint az Olimpija.
Hajrá VOLÁN!
@FrankK: nem szidtad, csak idő előtt itélkeztél, még ha közvetetten is. Én is szerettem Elomot, ha visszakeresel meg is győződhetsz róla, de ettől még az ilyen összevetések teljesen értelmetlenek, szerintem.

/Martzet meg még jobban szeretem, bár elsősorban tavalyi alakításáért :D/
na,akkor zúgjon a Hajrá Volán!!!!
@Pierre: :)
Igen jól állunk kapusposzton , nem?
@alpec: Oké akkor maradjunk ennyiben , ha hozza a tavalyi teljesítményét az csak nekünk lesz jó.
@FrankK: a Zebel honalpja szerint Zoli a liga harmadik legjobb teljesítményét nyújtja 91.5%-kal.
@FrankK: Bocsi én sem neked akartam mondani, csak alpec-el értettem egyet és véletlenül neked címeztem!
Amit írtál az tény,de jó ez a sor együtt Martzal.Kemények gyorsak,lekötik az ellenfél legjobbjait...aztán jönnek Sofiék és..::)))
@rezsi777: Ebben azt hiszem meg is egyezhetünk.:)
@bereszsolt: jöhet, bár nekem is van, mézes-ágyas szilva, verhetetlen:D nekem meccsen még feladataim vannak (4 éves gyerkőc, semmi pénzért nem hagynám itthon), de utána jöhet :)
@rezsi777: Így van , ezért mondom , hogy jól állunk kapusposzton.
Gyerunk Volan loniiiiiiiiii a kaputttttttttt!!!!!!!!
Lassan több ablakot nem tudok megnyitni de mindenhol 1:1!!
Győőőzni kell!!!!
a vienna összekapta magát....
Elomo biztos sokkal jobb játékos annál, amit mutatott, de a tény az tény: nálunk szürke kisegér volt, Martz meg olyan dolgokat tett már le nálunk az asztalra, mint senki más. Hogy ezek után ki mit gondol a két játékosról, az magánügy, de ezek a tények. :))
Ezzel együtt igaz, hogy az első sorban még nincs meg az összhang, ez jól látszott pénteken is. Remélem csak idő kérdése, és itt sem lesz gond - és akkor már...
pffff graz is elindult...
@Mihaly Arpad the best: lovik eleget, 96%-os a szloven kapus ket harmad utan!
Ahogy látom a Capitals is hajrázik ám!:)Az is csak nekünk jó,de mi is hajrázunk!!!Gyerünk fiuk!!
VIC belehúzott! :)
ne a kaput lőjék...hanem gólt!:-)))
@bobitomi: remélem be is húzzák ezt a meccset ha már így belelendültek...
@Sityusz: isten szóljon belőled....
hát a harmadikbak eddig semmi tőrténés:S
Szerintetek tényleg ennyire nem történik semmi a 3. harmadban, vagy a közvetítés akadozik?
jaj Oszi bácsi.....
na kitették Ackestromot
@bobitomi: ha ilyen tulajdonságaim lennének elintézném hogy megnyerjük az EBELT::)
Pierre Page-t meg száműzném valami jég nélküli országba:)
tehát felmentek a csapatok:D
@Sityusz: jó lenne annak egy jéghegy is:-)))
Kár, hogy így bizonyították, hogy semmi gond a közvetítéssel :S
Jesenice lehet, hogy nem ment fel a végére?
mi a picsa? Végleges?
@Licsimi: hát ez kemény... főleg Oscartól.
Oszi bácsi vajh mit tett amiért GM a bünti...?
@gah: A kozvetitessel nincs baj egy szal se..de a csapattal van. Oszi MECCSBUNTI!
emberhátrányos gólt nem lőttünk még idén, legalábbis nem emlékszem :) itt az idő!

Oszi is elvesztette a fejét, nem szabadna...
1:2 A19 Vas M. ( Ladanyi, Horvath, 51.)/SH
@Licsimi: nem ilyen legény Oszi bá..
Vajon mi történhetett????
Volt 2 emberhátrányos gólunk is!
Osztiól kár volt...
ebből baj lesz, védőnk így sem volt sok
Alba: 12 + 20 (Ackestrom) + 20 (Martz) (4,4) Martz is
Nathan-nál is elszakadt a cérna...
Mit művel a Vienna!:DD
@Sityusz: szerintem lenyelte a korongot, és az lehet,hogy akadályozás:)
asszem a pályán áll a bál...
Nem kellene ilyet tények nélkül állítani, de ez így azért nagyon durva bírói belenyúlás lehet ám...
húúúúú mi lehet ott????
DE VEZETÜNK :D EZ A LÉNYEG :D NEM A BALHÉ :D
Hát ezt érdemes lesz majd megnézni összefoglalóban, mert ha nálunk 2db 2 plusz 20 akkor nem hiszem el hogy a másik oldalra nem jár semmi...
Ráadásul több, mint egy percig kettős fórban van a Laibach... Ez lehet, hogy drága lesz...
@teknosmittom: vááá ember! te tudsz valamit:D
góóóóóóólllllllll
Mire beírtam, Vas Marci rámcáfolt!!!! Ki hiányolta a SH gólt???
mi a??? kettős emberhátrányos gól???
Valaki kifejezetten kérte a shorthanded gólt! Rendelésre ...parancsoljon...itt fogsztja??
@bobitomi: bazé má kábé 3 perce bemásoltam hogy vezetünk :'D
Most, hogy az EBEL is kiírta már elhiszem...:)
Vezetnünk:) Ez az:) Nagyon kell a 2 pont az olimpia ellen Hajrá fiúk!
@alpec: bruhahaha. de beletrafáltam :D
kicsit meg vannak zakkanva ott Ljubjlanaban, összevissza írják a dolgokat. Szokásos :s
@teknosmittom: te tényleg tudsz valami...
@bobitomi: mi van itt???
@Licsimi: ahogy Vágó úr mondaná "foglaljuk össze mit tudunk"::))
@serjtankian: szerintem csak egyes, mert Nathant a góllal egy időben állították ki, gondolom elhajított valamit örömében
@teknosmittom: igen láttam,azt hittem hülyéskedsz...igérem hinni fogok neked ezután:-)))
valami gondd van a honlappal vagy csak én nem értem hogy miért küldék ki 2 plusz 20 után 30 mp-vel Martzot még egy 2 percre?
@alpec: btw melyikek voltak az idei SH góljaink?
mennyi van meg hatra mert az ebel oldal elege le van kesve
@teknosmittom: Azt hittem viccelsz... Remélem Lajos megosztja velünk, hogy mi is történt....
@teknosmittom: drága barátom, ilyen helyzetebn ezt LEGALÁBB ötven felkiáltójellel kell egyértelműsíteni :)))
Juhééééé!!!!
@alpec: miútán kérted egyből írta teknosmittom de senki sem hitte...egyéb kérés??::))
@munkagep: látom már, de talán nem kéne ennyire segítenie a zebráknak a ljubit...
throwing stick or any object (referee) :D:D:D
@bereszsolt: Nem kell a szünetben a középső dohányzóban n 1 páleszt kapsz tőlem
össze-vissza irogatnak, most már 30 mp-cel később állították ki Nathan-t, a live-tickeren meg még mindig 1-1...
@Raon: kövi meccsen egy forraltbor? :D
szerintem a mai forduló megdönti a 20 perces büntik vb rekordját, mindenhol van egy-kettő!!!!!
de örömért nem adnak véglegest vagy igen???
@Raon: Jesz A székely barátainkat invitáld a szokásos helyre 2 lityi páleszt viszek
HKJ nem hagyja magát
A Graz viszont nem kegyelmez
@benö51: azert megkostolhatjuk a mienket is ! :)
Basszus az Acroni behúzta!!Pfff...
1:3 A19 Nagy ( Ladanyi, Mihaly, 57.)
Na most nézzétek meg hogy áll a Jesenice :)
Az nem 2+10 perces büntik ? Ilyet ,hogy 2+20 perc még nem nagyon láttam ? Úgy tudom 5 perces bünti után szokták beírni a 20 percet , nem?
@KCs: ??? mit tudsz amit mi nem látunk??
2+VF akkor jár boteldobásért, ha a kispadról dobja be jellemzően.
JUHÉJUHÉJUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! :))))
Imádunk titeket!!!
@alpec: De lőttünk, csak még szerencsére nem kaptunk ember előnyöset az egész mezőnyből egyedül
@KCs: ez most sok felkiáltó jeles???mert mindenhol 2-1-et látni...
@KCs: kérem szépen igaz ez?
@bereszsolt: a szünetben középső vészkijárat régi Szilasi mez
21:31 Uhr - Tor für Jesenice! 4:5, Torschütze: Makrov (62.)
@benö51: jól hangzik, megízleljük. :)@teknosmittom: vagy meccs előtt, vagy első szünetben. Fent a kamerák mögött? :)
de jó megnéztem igaz 1-3
csak hogy Pirenek is legyen meg a golpassz ! :)
@Raon: jó de azért ismerj meg :D vagy ne tévesszük el egymást ennyi év után :'D
1:3 A19 Nagy ( Ladanyi, Mihaly, 57.)
Hát bár Ladányi nem lőtt gólt a kékvonalról, de azért három asszisztot összetalicskázott...hehe
csak hogy Pirenek is legyen meg a golpassz ! :)
Tényleg 1-3!!! Nagy Gergő!!!
@Raon: jó de azért ismerj meg :D vagy ne tévesszük el egymást ennyi év után :'D
@teknosmittom: Hol nézed? Az előbb is azt hittem, hogy álmodod!
@rezsi777: igen Godó belelendült!!Hála égnek!!::))
nagyon jól alakul a többi eredmény is, teljesen elszakadunk az alsóháztól, a 4. Villach meg csak 1 pontra van!!!
Olimpija honlapja szerint 2200 néző, EBEL szerint 2800. Azért ez elég durva különbség.

De a lényeg, hogy 2 góllal megyünk.
@KCs: és ha csak elejtette véletlenül????:)
@teknosmittom: miért, volt olan egyszer is, hogy nem láttalak? :)

Az Olimpija honlap szerint vége, NYERTÜNK!!!
@teknosmittom: Mennyi az annyi 77 óta kevesen maradtunk tán a Rudi meg a Benő akik láttuk mind a tíz bajnokságot mint szurkolok
Szép volt fiúk!!!!!
örömmel nyugtázdd a napot! Hejhej de jók lettek ezek a mai eredmények! rájátszás szagúúúú a dolog:D
vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juhéjjj!! Grat a fiúknak!
@benö51: egy baj van hogy fiatal vagyok én keveset láttam de amiota járok kint vagyok az összesen meccsen most lesz 7 éve hogy járok meccsre
további szép estét sziasztok!
Ezzzzzzzzzzzzaaaaaaaaazzzzzzzzzz meeeeegvaaaan
Csak a VOLÁN!!!!
Jók vagyunk.Ennyi..::)))
Juhééé! Nyertünk!

EZ FEHÉRVÁR!!!!
@benö51: 10-12 en leszunk es HC-s mez lesz rajtunk , megismertek :)
Megtudhajta bááárki,
Akiii ránk kíííváááncsi,
hogy
nem lehet a nagy Volánnal,
nem lehet a nagy Volánnal,
kikukorííízáááázni!
Al-ba Vo-lán,
ALBA VOLÁN!!!
Nesze neked exNHL sorok... :)

Szép volt FIÚK!!!
@Raon: @benö51: akkor meccs elött kamerák mögött
SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!!!!
Vasárnap ez az oldal volt makrancos, most meg az Ebelé. De, ez nem számít! Csak nyerjünk! :)
következő két meccs, 1 győzelem, ez az álmom-kívánságom! :)
Erre mondjak azt, hogy ORIASI! :) Csak igy tovabb!...sajnos Hetenek nem lett meg a shutout! :(..keves hianyzott!!!!
Vienna meccs, EBEL szerint nincs meg a 2. bécsi gól. Legalábbis eddig
pénteken:FOLYTATÁS KÖVETKEZIK!!!;)
@ekanai: igen, én is kerestem...

kb. most értük be a tavalyi teljesítményt, csak akkor épp leszállóágban voltunk, most meg egyre jobbak vagyunk!
és tapadunk a középmezőnyre! ha a hétvége jól sikerül, akkor már tényleg nem a szlovéneket meg a Zágrábot kell figyelgetnünk.
Utolsó 3 meccs, 6-ból 5 pont, ebből 4 rettentően fontos ellenfelek ellen, egy pedig idegenben a listavezető otthonában.
@benö51: a Szilasi mezed idősebb mint az én Zalavárim? :):):)
@alpec: azért ha kettő lesz ugye nem baj?
@KCs: jár érte egy meccs pihi?
GM esetén nincs automatikus eltiltás?
@drukker60: automatikusan nem, mert nem végleges kiállítás volt.
@KCs: az jó!
Köszi! joccakát mindenkinek!!
@drukker60: Meg az is kérdés lehet, hogy Szilasi vagy Szilassy... :))
nagy gratula! Örülök Nagy Gergő góljának és Godó ezzel a 3 assziszttal már majdnem pont/meccs átlagot hoz
pénteken találkozunk
köszi mindenkinek
CSAPAT van, KIRÁLYSÁG van!
Viszlát pénteken!
Remélem te is ott leszel, Imi. :)
Szép volt, Fiúk! :) Raon, olyan rég láttalak :P Nem talizunk pénteken? :D
EBEL-en csak a mi meccsünk "nem zöldült még ki"... remélem nincs nagy gáz... :S:S:S
@Raon: Penteken ott leszek en is. Ha kell, nekem is megvan a HC-s mezem. :) Akar Mihaly Arpi, akar Flinta.
@edudus: de, most már mindenképpen legyőzöm a korlátokat. :) De ha valamiért nem sikerülne, akkor meccs után. :))
skacok,örüljünk a győzelemnek!!!
Ami pedig Martz-et illeti ő igazi klasszis véleményem szerint. Üde színfolt,öröm nézni minden megmozdulását, szeme van a korongjainak, és akkora de akkor csibész :-) nagyon kell a csapatba egy ilyen játékos!
@csatoimi: az jó, rég beszéltünk. :)
Ami a mezt illeti, mindenki úgy öltözik ki, ahogy jól érzi magát. :))
Le a kalapokkal a fiuk elott.!!! Ez mar tenyleg nem semmi. Itt Hete a titok.!!!
@Raon: A meccs vegen a bejaratnal varlak. De igerd meg, hogy nem szaladsz el ha kikapunk sem. :)
@Raon: "mindenki úgy öltözik ki, ahogy jól érzi magát."......meg, amit a pénztárcája enged. :(
@EisHockey: Itt talán nem erre gondolt Raon barátunk.
@csatoimi: ok, rendben. Persze ez a veszély nem fenyeget, jók leszünk pénteken is (bár iszonyat nehéz lesz). :)

@EisHockey: úgy van, ahogy ekanai mondja, itt csak a mezre céloztam (mint legszebb ünneplőre :) ).
@Raon: Én is arra értettem. Kevesebben vannak mezben, mint amennyien szeretnének.
süti beállítások módosítása