HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Stars idegenben kapta el az UTE-t

2009.11.13. 20:45 AG 2.0

Meglepetés született a Mol Liga IV. kerületi rangadóján. Az eddig szezon eleji jéggondjai ellenére meggyőzőbben teljesítő Újpest nem bírt a Vasas Bp. Starssal. A vezetést Fodor Szabolcs szerezte meg a vendégeknek, Borbás még egyenlített, de a harmadik harmadban már csak a Stars ütött gólt, Gergely, illetve Virág révén, utóbbi 1+1-gyel zárt, Maszlov Szergej két assziszttal zárt, 1-3. A nap másik meccsén a Dab.Docler 5-2-re legyőzte a Miskolcot, az első harmad után még 2-2-es döntetlenre álltak a felek. Az állás.

79 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincs miért szégyenkeznie az Újpestnek,jó meccsen kaptunk ki. És bár nehéz elismerni,de tény: a starsnak piszok jó kapusa van,nagyon-nagyot alakított ma!
hát, nem csodálkoznék, ha JP mester holnap két száraz erőnléti edzést vezényelne a fiúknak, spanyolcsizmával és ólommellénnyel súlyosbítva. nagyon enerváltan mentünk, és bár a második harmad utolsó perceitől nem volt kérdés, ki nyer, összességében szinte sütött, hogy két hete nem játszott együtt a csapat. remélem, vasárnapra kicsit kitisztulnak a fejek, mert ez így kétesélyes lesz a Stars ellen - gondolom, ők most, hogy elkapták az Újpestet, kettős erővel harapnak majd. persze ne legyen igazam, de ettől sokkal több kell ott.
@progmet: gratula Rajna Mikinek a mai mutatványhoz!
Az Újpest is lőtt gólt a harmadik harmadban, csak Babic úgy döntött hogy nem adja meg...
@Nyuszí O_o: Szerintem sürgősen felejtsük el ezt a meccset. Aztán vasárnap verjük meg a Starst. Remélhetőleg Fodor Szabina megkülönböztetett figyelmet kap :D
@Video Tóni: újpesti vagyok,de azt kell mondanom: akkor hibázott volna,ha megadja.
@fetyiszov:
Hála az égnek nem te vagy a többség(értsd ahogy akarod).
Jó meccs volt ez az Újpest-Stars. Az iram és a színvonal is az egeket verdeste! Szerintem rengeteg Alba Volán meccsnél volt magasabb a színvonal. Komolyan mondom, élmény volt nézni a hajtást, a cseleket, a passzokat, a lövéseket.

És az Újpest bizony két harmadon keresztül leiskolázta a Starst! De valami olyan szinten, mintha a Miskolccal játszanánk. Két harmad után a kapuralövési arány 38:23 volt! Percenként egy lövés újpesti részről... és akkor a rengeteg mellélövést, meg lövés nélkül befejezett támadást nem is számoltuk... A Starsnak egyszerűen köze nem volt a meccshez. De mi valami hihetetlenül peches napot fogtunk ki, mindent kihagytunk. 10-ből 6 lövést védett Rajna, a maradék 4-et meg a gólvonalról is kihagytuk. Döbbenetes volt nézni, hogy mik maradtak ki...
A hatalmas újpesti nyomás persze nem is végződhetett másképp, ahogyan végződött: egyszer ment el a Stars, és be is kotorták...

Aztán az utolsó harmadban feljött a Stars (vagy talán az Újpest érezte meg, hogy Hetler, Harmati és Rafaj is hiányzott, és Dubek is megsérült a meccs felénél, majdnem egy teljes sorunk hiányzott!), de ez nem jelenti, hogy fölényben voltak. Hanem innentől volt "egál" a meccs, kiegyensúlyozott lett a játék. A kapuralövési arány abszolút reális: 13:12 az UTE javára ebben a játékrészben. Ennek ellenére megint mi kaptuk a gólokat. De milyeneket! A másodiknál az első újpesti meccsén játszó (ráadásul hátvéként szereplő, eredetileg csatár!) Simon Dániel lábán megpattant egy lecsorgó, teljesen veszélytelen korong, és az oldalsó kapuvasra vágódott. A kipattanó a gólvonalon landolt. Gergely csak arra járt, be kellett kotornia. Még az ág is minket húzott...

Aztán kaptunk mégegyet.

És utána jött Babic. Mindent megtett - ellenünk. Sikorcin szerzett egy gólt, de nem adta meg. Tény, hogy a korcsolyájáról ment be. De az is tény, hogy abszolút nem történt rúgó mozdulat, rápattant a korong, és bepattant a kapuba.
De ezen felül is nevetséges emberelőnyöket kaptak a vendégek. Miközben az újpesti előnyök elmaradak. A Stars csak kapueltolással, szimulálással tudott "védekezni". Ez nem hoki volt, hanem kisasszonyjáték. De eredményes, mert a játékvezető vevő volt rá. A koronát a teljesítményére az 58. percben tette fel. Simontól mintegy két méterre esett el az egyik Starsos. A szabálytalanságnak még csak a lehetősége sem merült fel ebben a szituációban! És két perc... és vége...

Egyébként nem értem a Stars játékosait. Úgy viselkedtek, mintha ők lennének a Fradi. Hisztiztek, mutogattak. Svasznek szerintem kitalálta, hogy ő az alfahím. Mindenkibe belekötött, mindenkit lekönyökölt, minden szituációban ment reklamálni. Ellökte a kaput, ellökte a csatárunkat. Persze büntetés az semmi.

Mi meg mindent kihagytunk. A játék képe alapján a reális eredmény kb. 6-1 lett volna. Egyszerűen a gólvonalon álló korongot is képesek voltunk ma mellé lőni. Sajnos vannak ilyen meccsek. Itt az idő javítani!

HAJRÁ LILÁK!!!!!
@progmet: nem volt rúgó mozdulat! Hibázott, hogy nem ítélt gólt!
@AG 2.0: Szerintem egy végleges nagyfegyelmi! két meccs eltiltás neki :-)
@gabute:
aha értem, szal a Stars kisasszonyjátékot játszott és egyben kemény volt ( :) ). Az UTE sokkal jobb volt, csak nem volt szerencse, ráadásul 'B' csapattal és a bíró is ellenetek volt.

Köszi a szakértő HSZ-t!
Így tovább!
Szerintem az újpest kapusa is nagyon jó gratulálok fiúk majd legközelebb:)
@check: hát ha 'hátulróltolóFisera' megkapja ukáznak, akkor lesz! :)
@CTZ78: annyit nem érdemel egy számunkra mindig kedves törzsolvasó. ráadásul értem én, hogy ideges, én is az lennék :)
@gabute:
Progmet jó srác, ha azt mondja nem volt gól akkor én hiszek neki ;) :D
@gabute:
Jobbak voltunk az első 2 harmadba az kétségtelen, bár a Stars 4 sorral mi meg 3 sorral nyomtunk.
Hiába álltunk át a hármadik harmadba 2 sorra, a Stars pedig 3 sorra, nekik jött ki jobban a lépés.
Nagyon elfogult vagy. A meg nem adott gólunkat nem a Siki hanem a Kiricsenkó próbálta berugni, igy jogosan nem kaptuk meg. Nem a Babic döntötte el a meccset.
Az első 2 harmadban lévő lehetőségeinket jobban ki kellett volna használni, mert a 3. harmadrban bekapott gólok után a koncentrálás helyett elvesztettük a fejünket.
Most nekik jött ki jobban a lépés, majd legközelebb ........
Csabinak nagy nagy gratula!! Biztos jó érzés volt!!
@xymeta: és még realisztikusan is tudok értékelni:)
Elvégre ez nem az Arsenal...:)))
Bár lassan 40 évesen a sok tizenéves űjpest-fradista pötsvakarókkal nem akarok azonosulni, de HAJRÁ STÁRSZ! csak ne lenne vasas!
@gabute: jézusom! mosolyogtató! hány éves vagy?
@Bpstars: Mondtam már Neked, hogy úgysem fog sikerülni... :)))
Reménytelen eset...
@Licsimi: a remény hal meg utóljára! :)
Éhségsztrájkba kezdek a fetyiszovot ért diszkrimináció miatt!
@Rock me Amadeus: Tiltasd ki magad légyszi egy hétre! Csak, hogy szolidálj vele! :D
Jó kis meccs volt, a helyzetek és a játék alapján győzelmet érdemeltünk volna, dehát ilyen a hoki. Az eredmény ellenére emelt fővel jöhettünk le a jégről, remélem ezt a srácok is érzik. Sajnálatos, hogy a sapporói hősök Starsos része nem tudja kezelni a közönséget, ettől függetlenül gratulálok az ellenfélnek.
a lepény hal meg utoljára! istenem!
@defó: Nem, a lepényhal először, a reményhal meg utoljára.
Vegyél vissza @gabute Miskolc leszarozásából.Mi ez olyan Miskolc szintű volt a STARS az UTE netán KHL-es vagy NHL-es?
Kiállítási arány 14-14 perc... Akárhogy osztok, szorzok, kivonok, összeadok, nekem így is úgy is 0 percnyi különbség jön ki...
Rajna Miki egy isten. Vagy legalábbis közel volt ma hozzá. A Starsnak voltak jó percei (az UTÉ-nak meg jó TÍZpercei), az eredményt futballközhelyekkel kiválóan lehet magyarázni.

Én végig azon röhögtem, hogy a korcsolyás kislányok músora után rajtamaradt a hangrendszerre kötött PC-n a hang, és tisztán lehetett hallani, amint valaki kattingat. Gondolom, netezett.
Mi lett volna, ha pornót tölt le, és belenéz??:)))

Vagy ő irányította a játékot, és csak biorobotok mentek a jégen? Úristen, hallatszott a Mátrix hangja!:)

A tea továbbra is üt a Megyeri úton (cukros, mint az állat, imádom), a zsírosdeszka meg ugyan vékony, viszont a kedves, interaktív, fulllilába (mimásba?..) öltözött csinos büféskislány, kérésre telepakolja LILAhagymával.

Adalék: a fiam végképp eldöntötte: UTE-s lett. Kész. 18-as Sikorcin-feliratos mezt kér a Jézuskától. Már kezdődnek a gondok, pedig még csak 5 éves:) De egy UTE-Stars meccs után legalább garantált a családban egy vidám ember. Egyébként a szurkolótábor szerzett a Liláknak egy új rajongót, nem a csapat, úgyhogy gratula Inferno és tsai-nak, jól nyomjátok!:)
@gabute: Azért a Starsban is volt néhány hiányzó.Az UTE légiósai(mert nektek vannak)gyengébb napot fogtak ki. A mai Újpest sajnos,csak róluk szól,ha ők gyengélkednek az zakóhoz vezet.Ja ,ha a Svaszival gondod van ,miért nem mondod meg neki...
@gabute: hehe. ezt a gamet golra jatszak ocsem (hugom?), nem kapuralovesre. eddig milyen meccsekre jartal, ha ennek a szinvonala az egeket verdeste? maradjunk annyiban, hogy erdemes volt kimenni, de meg ket cukrostea es elfelejtettuk.

ilyen picsogo kommentekre meg, amit irsz, csak annyit lehet mondani "kisasszonyjatek".

a windows klikkeles meg kabare volt. legkozelebb ezt toljatok bevonulozenenek: www.youtube.com/watch?v=P9P6MHPj9Bs

amugymeg kedves szervezok, az ujpesti kozonseg nem erdemelne meg valami rendes showt? zene, hot-dog, konfetti? es a vendegek? legalabb szeket a lelatora? trogerek.

Rajna Miki pedig igazan nagy orom. eljon meg, mikor o tolja a nemzeti mezben!
@gabute: Szerintem te az utolsó harmadban egy teljesesen másik meccset néztél... na mindegy, majd legközelebb...
@gabute: Te melyik meccset nézted? Az általad leírtak köszönő viszonyban nincsenek a valósággal!
A Vasas megjelenése a magyar hokiban arra biztos jó volt, hogy a földből kinőtt néhány sztársz drukker. Mondjuk meglep, hányan szakértik itt meg a tegnapi meccset, én ugyanis Facsipeszen kívül mást nem láttam a csarnokban (meg Laciékat...ti bújtok meg az eszes hsz-ek mögött?:)
Ehhez a meccshez sok köze nem volt a Vasasnak, ha nem Rajna véd, illetve ha csatáraink nem a mellkasát használják lőtáblának, a gab által jelzett 6-1 lett volna a mecss vége. A vasasosok közül páran - Cica, Svaszi - tényleg dúvadok voltak, be is ugrott Williamson meccs előtti nyilatkozata, hogy érzelmileg túlfűtött meccset vár. Megpróbáltak kizökkenteni minket, és ez sajnos sikerült. Nincs baj, legközelebb meglesz a sima győzelem, én nem látom a fene nagy fejlődést a Vasason. Virág Csabinak üdvözlet, remélem, hamarosan megint újpesti mezben látom a pályán. Defónak meg annyit, hogy magam is a negyvenhez közelítek, de eszem ágában nincs oltani a fiatal szurkolókat a koruk miatt. Ők csinálják a hangulatot a pályán, nélkülük a magunkfajták zsőrtölődése lenne az egyetlen audiovarázs a lelátókon. Ez meg kinek hiányzik?
Azért ennyire nem kell lesajnálni a Vasas "megjelenését" a bajnokságban.Ami a szurkolókat illeti valahol el kell kezdeni.Valószínűleg az első UTE-szurkerek is a "földből nőttek ki":)
@Fugeute: Minek nektek Virág? Hogy átkorcsolyázzon letölteni a csapat és a kapus büntetéseit? Ti ugyanis csak arra használtátok, persze érthető, mert kellett a hely a szlovákoknak... :P
@Licsimi: Virág tavaly 37 meccsen 20 pontot dolgozott össze, ez a büntetőpadról nem is olyan rossz eredmény, igaz? :)
sajnos csak a második harmadra értem ki a meccsre, de amit onnan láttam az tetszett. én is igyekszem reálisan nézni a dolgokat, és ahogy azt már említették előttem, ha a Miki nem így védett volna nekünk, akkor szerintem még a 6-1el is finoman fogalmaztatok. a szurkolás meg már egy más tészta, majd kialakul (remélem:P), mert az azért kicsit lelombozott, amikor egy-egy "hajrá stars" kiabálás után jött a másik oldalról a dob meg a hangadók. :)
@Licsimi: Jó, hogy szóba hoztad a fiatalokat, hogy érzik magukat Miskolcon a fehérváriak? Tudod, akik saját magukat szorították ki a SAPA-ból:P

Ha úgy tetszik, tegnap újpestiek (Gergely, Virág) verték meg az Újpestet.
@Licsimi: te mit szólsz bele a MOL ligába?
@Fugeute: @forestjr: teljesen egyetértünk. Gyakorlatilag ugyanazt írtuk. Aki mást látott, az nem volt kint a meccsen :-)
@gabute: Voltál már rengeteg Volán meccsen, hogy ezt így megítéld??? Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan... :)))
@Fugeute: meg az Újváros, úgy is mint Rajna Miki! :) visszatérve a fehérvári fiatalokhoz, tegnap azon gondolkodtam, hogyan juthatott komoly embernek eszébe őket bekiabálni az EBEL-keretbe! Biztos sok gondunk lesz még velük, de egyelőre még Miskolcon is akad tanulnivaló bőven a számukra. Mi pocsékul játszottunk, valszeg a szünet volt a baj, a Macik meg megérezték a vérszagot! Mestyán óriásit játszott, öröm volt nézni! Azt egyébként technikailag nem lehet megcsinálni, hogy bizonyos kommentelőket szűrni lehessen? A komisszárok igehirdetése kifejezetten bosszantó!
@gabute: "Szerintem rengeteg Alba Volán meccsnél volt magasabb a színvonal."
Minek szólsz bele az EBEL-be?
Csak csatlakozni tudok vaze-hoz...
@Licsimi: MOL Ligáról szóló cikkhez azt írok, amit akarok. Legközelebb az Újpest honlapra is jössz utánam rendőrködni, mert megemlítem Székesfehérvár városát?
@gabute: mindenhová azt írsz, amit akarsz és én meg azt olvasok, amit én akarok.
Rendőrök meg nem az én csapatomban voltak. :PP
Olvasd már el a többiek hozzászólásait is. Ők a mi "barátságunktől" függetlenül megmutatták a neked való webhelyet...
@Fugeute: Köszönik jól vannak. Rengeteg meccset játszanak a Miskolcnál, illetve a junior bajnokságban a Volán színeiben. Azonkívűl Ők most is fehérvári fiatalok elsősorban, úgyanis hosszútávú szerződés köti Őket a Volánhoz. Majd jövőre, vagy 2 év múlva fognak az EBEL-ben vitézkedni.
@Licsimi: Azért a Virággal kapcsolatos észrevételeddel akár még Te is mehetnél a nevezett oldal környékére, a legjobb lenne, ha mindenki lecsendesedne.
@forestjr: mennyi jégidőt is kapott?
@Licsimi: Percre pontosan nem tudom megmondani, de sokkal többet, mint addig bármikor. Ha a büntetőpadra járt volna ki, akkor aligha szed össze 20 pontot, ezt be kell látnod. Az más kérdés, hogy Pék hülyesége miatt ment el, de most nem is erről volt szó.
@Licsimi: Ahhoz képest hogy tavaly még az volt a magnószalagon hogy a Mol ligában nem lehet úgy fejlődni a fiataloknak mint az EBEL-ben...
@Video Tóni: Miről beszélsz? Pont azért volt farmcsapata a Volánnak, hogy a Mol Ligában fejlődhessenek a fiatalok és ne az EBEL-ben a cserepadon üljenek minimális jégidővel.
@Licsimi: tök jó, hogy kizárólag olyan emberek alkotnak véleményt, akik nem voltak kint az Újpest-Starson. No de sebaj...
@KCs: Nem. Azért volt farmcsapata a Volánnak mert úgy indulhattak el az EBELben hogyha indulnak a magyar bajnokságban is és valakiknek ki kellett húzni a rájátszásig az időt. Ha a szerepeltetés lett volna a feltétel akkor maradhattak volna Titánok.
@Video Tóni: Megint mellé lőttél. Tavaly szabadkártyája volt a Volánnak a rájátszásba, mégis indult a farmcsapat.
@KCs: Igazad van, ez a tavalyelőtti koncepció volt. Jövőre jöhet az újvárosi fiatalok beépítése.
@Video Tóni: A koncepció négy éve ugyanaz: a legtehetségesebbeknek biztosítani a fejlősést a felnőtt bajnokságban. Ebből már kinőtt egy komplett EBEL- és válogatott sor.
@Video Tóni: Nektek van koncepciótok?
@gabute:
neked viszont teljesen felesleges meccsre járni, kb. ezt írod mindig:
1. ha 5 gólnál többel nyer az UTE (évente 2szer): akkor jó a bíró és bajnok lesz a csapat
2. ha 1-4 góllal nyer az UTE: xar a bíró, de bajnok lesz a csapat
3. veszít a csapat: xar a bíró és bazi nagy mákkal nyert az ellenfél.

Egy szó, mint száz mindig jobban játszotok, csak azok a fránya körülmények.

...ennek így semmi értelme! Te nem sporteseményre jársz, hanem a vízióid igazolását kergeted.
@Licsimi: Legjobb védekezés a támadás az alapkoncepcióm :)
@Bpstars: az még nem lenne baj, minden szurkoló ilyen, de az a mennyiség és minőség, ami mindezek után önigazolásként itten reprodukálódik... na az nem áll összhangban semmilyen IQ-val, ha értitek, hogy mondom! :)
@OliBLOOD: koszi a linket.
amit itt kimondtak, es nekem is szilard velemenyem, aki a kettosbol nem lo golt, az ne sirjon. itt egyik csapat sem lott.
@B@ndi: "mert az azért kicsit lelombozott, amikor egy-egy "hajrá stars" kiabálás után jött a másik oldalról a dob meg a hangadók"

Vennék dobot, de:
1. permamens szurkolás kis keménymagnál (~2) nehezen megvalósítható
2. doboláshoz nekem kell kis "hangulatjavítás":)
3. "hangulatjavítással" nem megy a dobolás.. (22-es)

De ha jól emlékszem, tavaly sokkal kevesebben voltak a Megyerin a vendégszektorban, már fejlődés. 2. szezonban ennél több nem várható el. A vízilabdás szurkerarcok jót tesznek a hazai meccsek hangulatának, kérdés, hogy a nemrég indult pólószezonban mennyien jönnek el.
Egy szurkolói ankét is hiányzik a repertoárból, hogy észrevegyük egymást. Mi és a csapat...
@Bpstars: ez totális hülyeség, és szerintem életemben egyszer írtam le, hogy bajnokok leszünk, olyan 2004 táján, poénból.

De ha gondolod bármit a számba adhatsz, amihez csak kedved van. Nincs ezzel bajom.
Uraim.
Lehet egymás hozzászólásait fikázni,élcelődni rajta, de minek.
Lehet örülni egy ritka sikernek Újpesten,szomorkodni egy ritkán elveszitett meccs miatt.
Nyert a Stars, mert több gólt ütött.Nagyon jó volt Rajna.Nem voltunk elég koncentráltak.A biró csak annyit tévedett,mint általában,nem miatta vesztettünk.Aki a lelátórol el tudta dönteni,hogy gól volt vagy nem,annak külön gratulálok.
Senki nem szeret vesziteni,mert rossz.A legrosszabb viszont,két (2)szurkoló(?) mosdatlan szája volt.

@gabute: Lilatesó.Az utolsó mondatoddal nem szolgáltaddad ki magad?
süti beállítások módosítása