HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Brassó tízet kapott a Dab.Doclertől

2009.10.30. 21:54 D. Gromov

Egyre reménytelenebbül teljesít a Mol Liga-újonc Brassó. Az erdélyiek Csíkszeredában fogadták az éllovast, és gyorsan összeomlottak. A vendégek az első harmad után már néggyel vezettek, a végére elérték a két számjegyet, Kurt MacSwayn triplázott, 1-10. Az Újpest–Ferencváros vége közte három lett, de helyszíni emberünk tudósítása szerint a hazaiak sikerét nem veszélyeztette érdemben az ellenfél, 6-3. Az SC Csíkszereda szerda után pénteken is kikapott Budapest IV. kerületében, ezúttal a Vasas Bp. Stars örülhetett. Négy perccel a vége előtt még egál volt, ám válogatott keretből kimaradt Fodor Szabolcs előbb az 57., majd a 60. percben is betalált, másodjára üres kapuba, 3-1.

102 komment

Címkék: mol liga

Jajj szegény fradi!!
Megyerin mi volt a 300 perc !!!! tömegverekedés !!!! Irjátok meg !!!
Ahogy nézem a statisztikát az UTE-Fradi meccsről, nem tudom, hogy rekord született-e kiállítások terén. Harmadik harmadban bunyó bunyó hátán!
166 és 160 perc.
Nem rossz meccs lehetett, a nézők örülhettek. :)
@fraind: igen tömegbunyó volt!
@fraind: Nem tömegbunyó volt az,hanem fradista verés!
@Mr Bean: ez a pontos kifejezés!
Miről beszéltek?
Az nektek verés, hogy a Kocka hátulról rámegy Renczre? Az nektek verés, hogy hárman rámennek a halvérű Jánosira? Mentalita dózsa, ennyit tudok rá írni.

Egyébként ha már verésről beszélünk, akkor inkább dózsás verés volt, Barabás és Zsombi szépen megverte az ellenfelét.

Játékban verés volt, sajnos.
hááát, nem mondanám, hogy annyira hoztuk a bunyókat, Barabás a végére hozta helyre a mókát, Zsombi x-es, a többi... mondjuk Csabira rámenni tökös bevállaós dolog, az tény. jobbak voltak a lilák játékban, ez van. a lelátót uraltuk, az utcát uraltuk (volna). erzsébeten folyt köv minden szinten.
@peterszky: Elhiszem,hogy egy kicsit ideges vagy,de enyhén szólva is nem pontos amit irtál.
Kérlek akkor, hogy javíts ki, nem mindig tökéletes a kilátás :)
@szorgalmas: A lelátót az elegáns drapikkal uraltátok, a plexi és a rács birta,mi meg szurkoltunk és tapsoltunk.
Gratulálok a srácoknak! Sajnos nem tudtam ott lenni a meccsen, de ezúton is köszönöm az illetékeseknek a közvetítést.
nincs videó a bunyókról???
de megnézném:D
@Uteapu: ok, tapsolásban jobbak voltatok, de a szurkolásról szerintem ne vitatkozzunk:)
@szorgalmas:"az utcát uraltuk (volna). erzsébeten folyt köv minden szinten."
te szerencsétlen! Évek óta nem esik le, hogy az újpesti jégkorongszurkolók nem partnerek ebben?? Fociról találhatsz erre megfelelő embereket! Addig meg csak a cigányokra jellemző viselkedés marad, ami itt kiválóan kiütközött rajtatok.
Végülis a plexi meg a háló jó meglátás boxra, azok nem ütnek legalább vissza.
A lelátót uraltátok? Ti faszszopóztatok a leghangosabban a 4. beszedett gólotoktig. Gratula.
@ÉN#21#: Arégi időket idéző "kanadaias" bunyó volt, láttam kamerákat,majd kiderül.Azért most nem irigyeltem a birókat.
@szorgalmas: Mit nevezel szurkolásnak?
boldogok a lelki szegények
elég szánalmas volt a vége a meccsnek, főleg, hogy az egész bunyó egy nagyjából lefutott állásnál és előzmények nélkül kezdődött. Elég érthetetlen volt, hogy minek kellett Jánosit két újpestinek is vernie, mikor az ÚTE már rég megverte a meccset és Jánosi nem az a verekedős gyerek, azt hiszem Hetler meg Harmati volt, akik aztán még jól ünnepeltették is magukat a közönséggel, hogy hú de faszán tudunk verekedni.

A meccs egyébként egész jó volt.

Ja, a fradi tábor viszont szintén kritikán aluli.
@Fiesole: Korrekt válasz volt!!! Kiváncsi vagyok az értelmesebbje elrágódik-e rajta!
@Fiesole: ez a,khmm, "korrekt válasz" abszolút mutatja morális trónusotokat...
Azért majd kíváncsi leszek, hogy az eltiltottak mennyire fognak hiányozni az SC ellen vasárnap... Mármint ilyen fényben volt-e értelme a bunyónak...
@kispufi: Az, hogy nálunk a hokis törzsgárda inkább a diplomatikus megoldásokat kultiválja? Ez valóban mutatja.
Nekem a brassói csapat kapcsán az a legérdekesebb, hogy még egyszer sem merült fel a szakvezetés kompetenciája. Mindenki beszél hullámvölgyről, bírókról, összeomlásról stb. Mihez képest omlottak össze vagy vannak hullámvölgyben? A legelső Mol liga mérközésen elért egyetlen győzelemhez képest a Macik ellen?Ez a "brassói" keret szerintem sokkal többre képes. De elsősorban a jelenlegi edzőpáros és szorosan utána a szakvezetés nagyon messze járnak, még az ideji Mol-liga színvonalátol. Nagyon gyanús nekem, hogy zsinorban 8 elvesztett meccs után sem gondolkozik el senki egy esetleges edzőcserén, sőt, talán még ők állnak a kert felől. Nincs fegyelem, fizikai felkészülés a srácok szerint egyenlő a nullával, hogy a taktikai oldaláról ne is beszéljünk a dolognak. Kérdem én két olyan "edző" aki eddig gyerekcsapatokat edzett (az egyikük), a másik még azt sem, hogy akarja felvenni a versenyt a túloldali pad hátánál álló kanadai, svéd, amerikai stb, tapasztalt szakemberekkel. De nem ez a baj, sőt gratula, hogy próbálkoznak, csak valamiért ez mindenkinek tetszik a brassói "szakvezetésből", hogy eddig nem léptek és úgy néz ki, hogy nem is fognak.
Az egésszből engem csak az zavar (mert az egyáltalán nem, hogy elfolyik egy csomó pénz a brassói önkormányzat kasszájából és az egy külön téma, hogy mire...), hogy ez idő alatt egy jó pár nagyon tehetséges szeredai játékos el fog kallódni, ami egy komoly edző keze alatt nem biztos, hogy megtörténne.
@check: Ez nagyon jó kérdés.Sajnos a helyzet olyan volt, hogy muszály volt belemenni.Nem a cirkusz miatt.
Milyen szimpatikus lett ez a tabella hirtelen! :D
@Uteapu: Próbáltam rákeresni a szabálykönyvre,sajnos nem találtam...De úgy rémlik,hogy tavaly csak a második végleges kiállítás után járt eltiltás! @kispufi: inkább törjön a csont,meg folyjon a vér a lalátón meg az utcán??? Ez lenne a követendő? Biztos,hogy a mi morálunkkal van a probléma?
@progmet: Én ugy tudom, hogy automatikusan a következő mecs kimarad.Biztos van aki jobban tudja.
Mindenkinek lilafehér jó estét!

Szép nap ez a mai, győzelem a ződek, győzelem a lokika ellen. Bocs, hogy nagyon örülök, de jó legyőzni a nemzet első és második csapatát, ráadásul mindjárt két sportágban. Az élvezetet emeli, hogy két ősi ellenfelünk szurkolói mindkét meccsen jóval többet foglalkoztak útszéli mocskolásunkkal, mint saját csapatuk buzdításával.

A bunyó értékelhető jónak is, de úgy is, ahogy munkagép értékelte. Számomra is furcsa volt, hogy mi (lilák) voltunk a kezdeményezőbbek, hiszen inkább a vesztésre álló fél (vagyis általában a fradi) szokott provokálni... Ezzel együtt botrányos volt, amikor a bunyó után a kijelzőn megjelent: UTE: 2x5; fradika:1x2.

A három szerencsétlen zebra a kétperces bunyó után fél órán keresztül rakott rendet, mialatt többször úgy tűnt, hogy a meccset félbeszakították és / vagy a fradika levonul. Ez érthetetlen volt, mivel játékos volt bőven és a pályán már rég nem volt káosz. (A nézőtéren is csak csak néhány frusztrált majom rázta a ketrece falát, de az kit érdekel.) Haszonits hosszasan magyarázta ítéleteit, ahelyett, hogy elrendelte volna a játék folytatását és nagypapa korában írt volna a meccsről egy könyvet.

A kiállítási arány izgalmas folytatást ígért és kimerítette a (már-már lefutott) meccsbe való durva belenyúlás fogalmát. De Haszonits "észbe kapott" és "rutinosan" elkompenzálta a döbbenetes fradi-emberelőnyt, úgy, hogy a végére abból szinte semmi sem maradt. (Más kérdés, hogy a fradi ebben "partner" volt.)

Az pedig már nem is meglepő, hogy ha egy csapatból egyszerre több, mint két játékos kap "letöltendő" büntetést, akkor a bírók és a zsüri azt képtelenek lekönyvelni és úgy visszaengedni a fiúkat, ahogy kell. Természetesen ma sem sikerült... (A jegyzőkönyv, ahogy számolgatom, nekem sehogy sem jön össze azzal, amit látni véltem, meg bele is dudáltak a meccsbe, de most már mindegy.)

Végül annyit: mi, lilák, elsősorban a játékot akarjuk uralni és azt uraltuk is. Folytatás Erzsébeten.
@Uteapu: Végleges kiállítás (MATCH): automatikusan 2 mérkőzés eltiltás. Végleges fegyelmi kiállításból (GA-MI) kettő ér egy meccses eltiltást.
A Jégkorong Szövetség honlapján követni lehet, hogy ki hol tart:
regi.icehockey.hu/magyar/fegy09.php
Na írjunk a vasas meccsről is !
Ilyen korrekt bíráskodást rég láttam ! Azt meg nagyon nem értem,hogy nem fér be a Fodor Szabi és a Gröschl Tomi ebbe a keretbe azt meg végkép,hogy a Sándor Szilárd mit keress ott ? Mert ez nagyon gyenge mutatvány volt amit ma mutatott ! Vagy a volt csapata tabuuuuuu ?
@HC4ever: lehet h neked van igazad sot szerintem biztos,mert ennyi zsinorban elvesztett merkozes utan mar a szakvezetesben kellene keresni a hibat. kar egy ilyen csapatert mert ebbol a jatekos allomanybol sokkal tobbet kilehetne hozni de ezzel a szakvezetessel tonkreteszik ugy a fiatal jatekosokat mint az idoseket.lehet h valami rokoni viszony van az edzok es a vezetoseg kozott es nem akarjak egymast felreallitani nehogy sertodes legyen belole???
@hoki_40: jaja, a mai meccs áldozatai (két mérkőzés erejéig pihennek): Hetler, Harmati, Rafaj, illetve Gergely Zsombor és Barabás
@kerusz: Ez olyan mint egy jó buli utan.Először a dinomdánom utána meg szánombánom.
kekfeher HC4ever Felettéb érdekes dolog hogy a Brassói csapat zsinorban 8 meccset kapott ki szerintem is van olyan játékos állománya a Brassói csapatnak hogy szorosabb eredményeket tudjon kiharcolni.....szerintem játékos téren nem lehet probléma máshol kellene a probléma kiküszöbölését megkezdeni illetve javitani a jelenlegi állásponton....
@progmet: A www.hokibirok.hu oldalon a szabályok menüpont alatt megtalálod. Lehet azért nem érted el, mert most valamiért nem működik az oldal, de amúgy majd ott keresd.
Korrigáltunk valmit a szeredai meccseredményeken.
@HC4ever: Brassónak nincs egy tulajdonosi háttere, aki megkövetelné az eredményeket. Az egyetlen tulajdonos a brassói önkormányzat, akinek csak a klub nevéhez és költségvetéséhez van köze.
@thor80: A brassoi vezetes a leggyengebb a ligaban. Nekem a szomszedom a Brassonal jatszik, hozza nem erto kezek sokasaga tevekenykedik ottan, hulyeseget hulyesegre halmoznak.
@Rock me Amadeus: nem kell ahhoz túl nagy teológiai műveltség, hogy tudd: ennek egészen más az értelmezése. maximum anyukád boldog, hogy a meccsek idején sem kell nélkülöznie a társaságodat.

én egyszerűen csak arra gondolok, hogy aki elég nagy legény ahhoz, hogy szigorúan minden hazai gól után a vendégbe mutogasson, az hazaérkezés után nem hány tele mindenféle fórumot, hogy ő milyen kulturált, bezzeg az ellen... és mi a különbség a plexiverés, meg a rohamrendőr hátán ugrálás között? semmi, és egyiknek sincs sok értelme.

Uteapu: azt nevezem szurkolásnak, hogy 2,5 harmadon keresztül megállás nélkül megy. semmmiképpen sem az egyszemélyes safri duó paródiát.
@progmet: nem, nem, az az ilyet én is szégyellem és megvetem. az itteni ződezés meg cigányozás meg egy másik. nem voltam kint a meccsen, alighanem rosszul éreztem volna magam. de érdekesmód itt se jobb...
@szorgalmas: hű de híres lettem hirtelen :) Már a dobbal is bajod van? És mi a baj velem? Hogy nem vagyok fasiszta huligán és nem okád ki magából az egész magyar jégkorong-társadalom, mint a Fradi tábor magját?
Megsúgok nektek valamit. Inkább a tizes-huszas éveikben járó fiataloknak lesz új. A régi 70-es, 80-as újpest-fradikon és fordítva jó sok bunyó volt. A két csapatban sok rokon játszott egymás ellen(!). A meccs vége után 1 órával már békésen együtt sörözgettek, mert csak ingyen cirkuszt csináltak a meccseken. Ezt egy volt sokszoros válogatott csatártól tudom (aki régen a szomszédom volt).
A jegkorongban nem divat a szurkolok kozti verekedes.
ute meccsen tömeg bunyó volt itt a videó:
www.jegkorong.tv/index.php?video_id=91030uf
@kekfeher: Rokoni viszonyról nem tudok a vezetőség és az edzők között, de, hogy mind régi "haverok" az biztos...

@thor80: Igazad van, nincs tulajdonosi háttér aki megkövetelné az eredményeket, de ugyanakkor bárhogy szerepel a csapat, az önkorményzat "hagyja fojni a csapot..." egy nagyon tapasztalatlan és gyenge szakvezetés fele... ez nekem feletébb érdekes.

De mégegyszer hangsúlyozom, engem ez egyáltalán nem zavar, mindenki ugy "ügyeskedik" ahogy tud vagy ahogy hagyják, csak ezt ne egy csomó tehetséges csíki hokis kárára tegyék.
@szorgalmas: Szánalmas, hogy ilyen kérdéseken túráztatod magad. A lényeg a jégen dőlt el, ahol végre a helyetekre kerültetek. A DAC és az UTE ellen csak akkor van esélyetek, ha az aktuális ellenfél ellinkeskedi a meccset, ahogy az Újpest tette 4-2 után Erzsébeten. Légy boldog azzal a tudattal, hogy szorgalmasan végigóbégattad a meccset, és természetesen csak azok a rohadék Újpest-szurkerek mutogatnak a lőtt góloknál az ellenfél becsületes, kedves, tábortűz-dalokat éneklő, cserkészmentalitású táborának.
Én összeteszem a két kezem, hogy a Debrecen-Újpest meccsel egyidőben volt ez a derbi, így legalább lila oldalról távolmaradtak azok, akiknek nincs helyük a jégcsarnokban.
A meccs kemény volt, egyértelmű újpesti fölénnyel, soha rosszabbat :)
annyira tudtam miket fognak ideírni bunyófölény meg társadalomból kiátkozott fradisták.Nézzétek a videót Rencz leütközi kisst megfordul az meg fogja lerántja és leteperi hátulról,utána jánosi szemből ugat egy lilának aki háta mögött van az fogja és ráugrik,mentalita dózsa.Kultúrált dózsa szurkolókról annyit hogy aki tud mutogatni felénk akinek van bátorsága ugatni a rendőrök mögül az ne csodálkozzon hogy egyszer fel lesz kérdezve netán meznélkülivé válik,meg kell hagyni hogy a csarnok többsége nem foglalkozott velünk,de aki főleg mellettünk lévő szektorban ugatott az ne csodálkozzon a jövőben semmin
én csak annyit kérdeznék nagy tisztelettel, hogy ez a Rafaj nevű valaki miért ünnepeltette magát, amikor Barabás leverte??? volt pillanat, mikor nagyon menekült volna az ütleg elől:) nem vagyok sem utés sem fradista, de ez nagyon böki a csőröm...
@zsolt007: szerintem meg foglalkozzatok magatokkal, a videon is jól látni, hogy messze volt a kulturált viselkedéstől amit a fradi tábor művelt, a transzparensekről nem is beszélve. Tök mindegy, hogy ki mutogat mit, nem kell visszamutogatni és pont. Szurkolni kell, a játékot buzdítani, a cigányozás és a mocskoslilázás pedig nem fér bele.
Az NS-ben Rick Leach világosan fogalmaz, ez nagyon jellemző,milyen a hozzáállásuk.Jánosin én is csodálkoztam,de volt két, általában rá nem jellemző sunyi ütése.Volt következménye és a balhét játékostársa vitte el.Az ártatlan,őzike szemekkel adott nyilatkozata csúszik mint a jég.
De ez már történelem.Az SC-nek ez nem igazán jó sorozat,a Brassó vegetál,pedig ha az állományt nézzük enyhénszólva furcsa,a DAB góljai ugy jönnek, mint iskolából a gyerekek, szépen sorban.
Ha a fölösleges indulatok elmaradnak,nem lesz ez unalmas bajnokság.
@zsolt007: ezzel meznélküliséggel ne hőzöngj inkább. Konkrétan velem történt az eset, aki sosem mutogat nektek (és ezt szerintem tudod te is), mert ez a huligánok szintje. Egyenesen fáj nektek, hogy nem vagyunk partnerek az erődemonstrációban. Bocs, hogy engem szülők neveltek és nem a lakótelep, vagy az utca. Bocs, hogy az ÖSSZES jégkorongos táborral jóban vagyunk kölcsönösen. Bocsánat, hogy tudunk ember módjára viselkedni. Ami meg az erzsébeti parkolóban történt, az a mi szókincsünkben nem behúzás, hanem bűncselekmény. Örülnötök kéne, hogy nem tettem feljelentést, nem lettek megszemélyesítve sehol az elkövetők.
@zsolt007: "jánosi szemből ugat egy lilának aki háta mögött van az fogja és ráugrik" - házifeladat: értelmezd ezt a mondatot, mert értelmetlen és a fizika jelenlegi törvényei szerint lehetetlen!
Amúgy ha saját játékosodat is csak annyival tiszteled meg, hogy szerinted "ugat", akkor azt gondolom, sok mindenre választ kaptunk.
Arra is szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ha az a "dózsa" szurkoló a rendőrök háta mögül "ugatot" nektek/neked, akkor valószínűleg te is a kékek mögül "ugattál" vissza neki, ergo: egy szinten álltok és nincs mit egymás szemére vetnetek.
@Bertuzzi: rém unalmas a nagyképű dumád, a helyetekre kerültetek, meg az ellinkeskedés.
De kérdezem: mit nyertetek az utolsó 20 évben???
@Lila Dínó: Folytatás a Kisstadionban a Winter Classicon!!!!

SZÉP VOLT FIÚK!!!

HAJRÁ LILÁK!!!

Kár, hogy a Fradi-verést úgy időzítették, hogy a Loki-veréssel legyen egy időben. Így csak az utóbbit láthattam....
@vodopjanov: minden nb2-ben és alsóházban eltöltött évetek BL-győzelemmel ért fel. Na vidd a kukoricát a disznóknak. Nincs rátok szükség.
@Uteapu: ez a csávó azt hiszi, már a rájátszásban vannak?

Pék: "Rick Leach már a második kanadai edző ebben az idényben, aki nem fog kezet a lefújás után..."

Aki bunkó, az bunkó... vagy amilyenek a szurkolók, olyan a szakvezetés...
@1nf3rn0: Tavaly mikor nyertünk a megyerin nem te voltál az aki meccs után átugatott hogy mi van egyet nyertetek mi hármat buzik,akkor megvédett a kerités.Azért sikerült egy pitiáner ügyet elvinni a klubbodik az meg továbbitotta a szövetségnek,elsírtad magad mindenkinek.Fiatal voltam hoki előtt nekem is sikerült rosszkor rossz helyen lenni kaptam a pofonokat de nem sírtam tele a fórumokat nem levelezgettem a szövetséggel,elviseltem.Bertuzzi szerinted a kiirás melyik része tartalmazott valótlanságott???
@zsolt007: ha valaki az életben nem mutogatott nektek, az pont Inferno.

De ti fradisták vagytok, az meg más állatfaj, és úgysem tudjátok értelmezni a szavakat, úgyhogy hiába ír az ember bármit.

Egyébként kitűnő hangulat lehetett a vendégszektorban, ha egyetlen ember kiabálását hallottátok...
@gabute: Ehhez nem is kell semmit hozzáfüzni.Mi mást várhatnánk?
@HC4ever: Az első nagy hiba amit elkövettek, hogy légiósok nélkül próbálnak versenyben lenni. Ez egy HATALMAS hiba, főleg egy olyan klubtól, akinek az egyik legbiztosabb pénzügyi háttere van a ligában. Edzői szempontból pedig szerintem épp Brassónak volna a legnagyobb szüksége külföldi edzőre vagy menedzserre, mert jelenleg csak egy véletlenszerûen összeverődött társaság képét mutatja.
@zsolt007: Utolsó mondatodat vegyük fenyegetésnek?
@gabute: Mérközés után volt a játékosok bementek öltözni mi szedtük össze a cuccainkat nem voltunk már bent többen 6-7 embernél kb ő is pár emberrel volt odaát tudom hogy ő a dobosotok nem nehéz megjegyezni az arcát,azóta meghúzza magát mégjobban.Nálatok van kitünő hangulat safri dou :D:D:D
@Fejér Lilla: Bertuzzi szerinted a kiirás melyik része tartalmazott valótlanságott???@Fejér Lilla:

ebben van ám fenyegetés
@zsolt007: Keresd vissza, hogy mikor írtam tele bármilyen fórumot. Nem írtam semmiféle levelet. Nem szóltam át senkinek soha! És ez most is így volt, ezt pontosan tudod, hisz végig velünk foglalkoztatok a meccsen. Jó lenne, ha olyanok köztött keresnéd a balhét te is és a többi huligán is, akik partnerek a bunyóitokhoz. Mert én SOHA nem leszek partner ebben, kedves bűnöző fórumtársak.
Egy tacepao, a fradisoktól:megjártuk a poklot és el is hoztuk magunkkal.
Egyet nem kalkuláltak be.Itt nem fognak "partnert" találni.A jégkorong más kategoria,ki fognak kopni , más terepet kell keresniük.
Ezután csak a hokival fogok foglalkozni,értelmesen beszélni sokukkal ugysem lehet.
@1nf3rn0: Biztos azért lett belőle szövetségig jutó történet mert nem montad senkinek hagyjuk ezt.Nem vagyok huligán képzeld még verekedni se szoktam de legalább férfiként viselek dolgokat ez a különbség.
@Uteapu: Focit keversz a jégkoronggal foglalkozó oldalra,mikor egy olyan személy nem volt a vendégbe akit a focit jobban támogatná hokinál.Elkéne már felejteni a fóbiátokat hogy fociról átvedlett huligánok járnak jégkorongra
@zsolt007: már elmodtam, hogy nem írtam semmiféle levelet. Épp elég tűrés az, hogy nem jelentettem fel őket. Tudom ki tette és nem nevesítettem sehol, nem is fogom.
@zsolt007: jó, akkor a dobosunk volt. Azt képzelsz be magadnak, amit akarsz.

Remélem majd megnézeted magad orvossal.
@zsolt007: amúgy soha nem jöttem volna újra a történtekkel, ha nem hoztad volna fel már másodjára a mez témát. Mostmár le lehetne állni a rágalmaiddal Zsolt.
@1nf3rn0: Hagyd őket, sajnos genetikailag ilyenek :-(
@zsolt007: Na jó.De ez az utolsó reagálás.
Foci vagy nem,az a fajta mentalitás itt is megjelent.Sajnos.
@zsolt007: Végülis nézőpont kérdése, hogy az-e a baj, hogy Ti az erzsébeti csarnok parkolójában meg tudtok támadni vendégszurkolókat, vagy pedig az, hogy erről a szövetség is tudomást szerez.
Nem képzelek én be magamnak semmit nem rágalmazok akkor ott tavaly ez megtörtént igenis átszólt.Én tegnap hazafele belefutok egy lila szekcióba aki kérdezés nélkül szétüti a fejem nem lehet egy szavam se,régebben megtörtént ez is egy fradi-újpest nem babazsúr.
@zsolt007: "egy fradi-újpest nem babazsúr." - hanem jégkorong mérkőzés. Legalábbis szerintünk.
Az utés kiss egy utólsó görény és ezt a videón mindenki megnézheti és ha mi kaptunk 3 mecset mikor fisera eset volt akkor kissnek minimum 5 mert annyi gerinc sem volt benn hogy szemből mennyen oda és ez alaptomosság + a födönfekvő embert nem ütöm és arról nem is beszélve hogy a jánosi nem is akart boxolni és kihúzta magát és ennek a jutalma 2+10 ez elég érdekes nem? Remélem a kisstadionba nem ez lesz.
Hará bikák
@Boby80: Jó bíráskodás? Remélem itt nem a vonalbírókra gondoltál, a második delaying game kiállítást, bemondásra fújták be, jól látszott, hogy a starsos kezéről ment ki a korong. Ettől függetlenül jó meccs volt, bárki nyerhette volna, nagy napot fogtak ki a kapusok.
@rosi02: Milyen 3 meccsről beszélsz? Itt kutakodj: regi.icehockey.hu/magyar/fegy09.php
Nem vagyok egy nagy fórumos , de amit itt most levágotk kedves jégkorongbarátok... Kedves újpest szurkolók azt mondjátok bunkók vagyunk, mégis az előző irásokban számtalanszor majmoknak nevezetek minket , hát én azt mondom akkor mondj véleményt másról ha te magad fedhetetlen vagy. Az, hogy szerintetek alpári módon szurkolunk ,ti se vagytok angol kisasszonyok. A régi sérelmekről meg annyit , hogy mindenkinek van elég hadjhuk a picsába...és ne azon vitázzunk , hogy ki hoza fel..A meccsen sajnos jobb volt az ute , dehát ilyen a sport , legközelebb meg fordítva lesz... HAJRÁ FRADI!!!!!!
@zsolt007: ha így lett volna, felvállalnám, ebben biztos lehetsz. Nem buziztam át, az 100. Az előfordulhatott, hogy az eredményjelzőre mutattam (és nem a középső ujjammal), a két harmadnyi fasszopózásotok és kurvaanyázásotok után, hogy inkább az eredménnyel foglalkozzatok. Szerinted van különbség? Nem érzd a súlyát? Miről beszélünk?
olvasgatom a kommenteket, és lassan azt hiszem, hogy dózsáéknál csupa teréz anya jár meccsre...

csak akkor tudnám, hogy nem is olyan rég kik locsolták sörrel a játékosainkat, kik mutogattak nekünk kést, kik kiabálták ,hogy "sz*r Ferencváros", meg, hogy "lesz*pott a Ferencváros", kik mutogattak a vendégszektor felé, illetve tegnap is biztosan csak egy jót beszélgetni akart az a lila gyerek, akit az éppen szolgálatban lévő szurkolótársai nem akartak hozzánk átengedni

megjegyzem tény, hogy a csarnok nagyobbik része észrevehetően nem szidta a Fradit, nem foglalkozott a vendégszektorral de a dózsás tábor (a dobos arc és környéke), azért csak-csak mutogatott, illetve kiabált ezt-azt felénk

a meccsen tegnap jobbak volt a belügyesek, mi gyengék voltunk
Én már csak egy kávét kérek..:D..jó ez csak vicc!Azért rossz nézni,hogy ilyen verbális csépelés,száj karate megy itt.Tudom,hogy a hokihoz hozzátartozik a bunyó és én is szertem a korrekt kis összepattanásokat a jégen,de azért mindig bennem van,hogy valami komolyabb sérülést is szerezhet valamelyik kedvencünk!Kéne valami tolerancia terápia,mondjuk 1 meccs erejéig ruhát és szektort cserélni...béke veletek hoki imádó barátaim!
A két transzparens vicc volt. Az első, Sikorcinnak szólt. Nézzetek körül a saját házatok környékén, aztán legyetek ennyire bunkók.

A szurkolás nem szurkolás volt, hanem mocskolódás. Az Újpest tábor pedig SZURKOL, nem kurvaanyázik. Ez a nagy különbség. Nem balhét akar, hanem meccsre jár, szereti csapatát! Ez a nagy különbség.

Ami Kiss Gabi transzparensét jelenti, érdekes, de szerintem nem ide való. Ha nem tudtok valós okokat, akkor ne irogassatok ilyeneket.

A bunyók jók voltak, bár Harmati tényleg hátulról húzza le Jánosit, aki azért nem egy bárányka.
Nálunk a 2 szlovák bekk nem akar magyar válogatott lenni.Aki nem beszéli a nyelvünket mit akar a válogatottban.Honosítsátok magatoknak hogy jöjjön még egy szlovák az okés.Kocka meg no comment eladta a lelkét pénzért egyértelmű,persze ti még tavaly és azelőtt minden meccsen szídtátok Bontoviccsal együtt most meg hirtelen milyen befogadóak vagytok.Az Újpest tábor pedig SZURKOL(Erzsébeten hol,mikor?)szurkolásnak nehezen mondható amit ti ott
csináltok.
@Pallus: Sikorcin elég jól megválaszolt az 1+3-mal arra a drapira.
lilák és zöldek nem unjátok? hokiszurkolók vagytok vagy állatok? ezért a kérdésért elnézést a normális lila és zöld szurkolótól...
Kész, mindenki meg lesz verve. Komoly felnőtt tulajdonság. Hajrá DAB
Még szerencse, hogy én évek (kb. 25 éve) óta klubfüggetlen magyar hokiszurkoló vagyok!
Tudom, ribanc! :)
Csak hogy mindenki értse a kiírás szövege:Lácika,te beszélni mádzsár alatta pedig állampolgárságot minden igazi magyarnak
az 1+3-mal szerinted mit válaszolt meg igen értelmes
Gyerekek! Csendes pihenő! Kettőig meg ne lássam, hogy valaki titokban mobilnetezik, mert el fogom venni a telefonját! :DDDD
@zsolt007: Öööööö, jól látom, hogy ez olyan félig vicces drapi akart lenni? Ti vagytok a jégpályák Gálvölgyi Jánosai! :D
@zsolt007: azt, hogy nevetségesek vagytok :-)

Hajrá Mirjuca Laci!
@gabute: Lehet sírnál visszanéznéd a szurkolásotokat
@zsolt007: Aha. És ez hogy jön a Sikrocin témához?

Bár sohasem az eszetekről voltatok híresek...
@zsolt007: a szurkolásunkról a ti véleményetek nekünk nem mérce, bocs.
@Fejér Lilla: szerinted mit válaszolt meg ? megtanult magyarul a meccs alatt, és kiderült, hogy ő valójában Szekeres László ?
Ne haragudjatok hogy mi nem szoktunk szlovák kiírásokat feltartani.
süti beállítások módosítása