HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pontot szerezni ott, ahol más még nem

2009.10.04. 10:42 F. Kapus

Ha azt a játékot tudjuk hatvan percen át játszani, ahogy az előző mérkőzést befejeztük, Villachban is lehet keresnivalónk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző. Kóger Dániel az előzetes híreknek megfelelően vasárnap még nem játszik, a csapat felállásában egy kis változás történt a Medvescak ellenihez képest. Nehéz lesz az EBEL-első otthonában.

"Meg akarjuk szorongatni őket, szeretnénk bravúrt elérni. Villachba is azért megyünk, hogy eredményesek legyünk, ott már az egy pont is hatalmas teljesítmény lenne, ez még senkinek sem sikerült a szezonban. Kóger Dániel még nem játszik, de az elképzelhető, hogy jövő héten már jégre lép a csapatunkban."

A listavezető otthonában újra a kezdőcsapat tagja lesz Hegyi Ádám, aki Benk András helyét veszi át a negyedik sorban. A keretből Maklári Erik nem utazik, a kapuban Tommi Satosaari kezd.

1. sor: Tokaji, Horváth, Palkovics, Vaszjunyin, Mihály
2. sor: Ackeström, Jobb, Kovács, Fekete, Peterdi
3. sor: Alen, Ondrejcik, Vas J., Vas M., Ladányi
4. sor: Flinta, Sofron, Nagy, Hegyi, Benk

A Villach vezeti az EBEL-táblázatot, öt eddigi hazai mérkőzése mindegyikét megnyerte, valamennyit hatvan perc alatt. Legutóbb a Klagenfurt otthonában ugyan kikapott 4-1-re, de ez nem jelenti azt, hogy rossz formában lenne. A villachi edzőnek némi gondot okozhat, hogy három hiányzója is lesz a Fehérvár ellen. Michael Raffl és Mickey Elick sérült, Nico Toffot eltiltották. A legérzékenyebb a 20 éves osztrák Raffl hiánya lehet, aki hét találatával vezeti a góllövőlistát. Szintén hét gólt lőtt a kanadai Kiel McLeod, aki viszont ott lesz a pályán. Rajtuk kívül a svéd Mikael Wahlberg is a liga hat legjobb pontszerzője között áll, mindhárman 11-12 egységet termletek eddig.

308 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert a fiuknak, Flinta Botondnak meg Boldog Szuletesnapot kivanok.
örülök, hogy Hegyi végre játszik. Pont a listavezető ellen bizonyíthat, nem lesz könnyű, de ha sikerül bejátszhatja magát a csapatba.
Flintának én is Boldog Születésnapot kívánok.

Hajrá Volán.
Gyerünk Gyerekek/
A szurkolók Veletek!!!
---BLUE LINE LEGION---
Zúgjon mindenki szívében az alábbi régi szurkolói nóta a meccs alatt is :)!!!
"Mi vagyunk azok,a kék fanatikusok,mi vagyunk azok az Alba Volánosok,

a Volán pályát már rengetegszer láttuk, a szívünket ezért a Volánért adjuk,

Szurkolj Te is velünk az Alba Volánért, Fehérvárnak egyik nagy büszkeségért ,

köszönjük hát újra bajnok csapatunkat, öröm lepi el az egész városunkat,

Lalalalalalaaaa,Lalalalalalaaaa,Lalalalalalaaaa,Lalalalalalaaaa !!!"

...::: BLUE LINE LEGION :::...
A Sportklub csak a hazai meccseket kozvetiti?
@RCH: Igen, azok közül 15-öt, meg 2-3 zágrábit.
Én úgy tudom, hogy még október folyamán a Fehérvár TV, vagy most már fehérvár médiacentrum vásárolni fog egy közvetítőkocsit. Ezért elvileg ha meg lesz az autó utána már minden hazai meccset tudnak ők is élőben adni.
@stulquec: Csak ez nem igy mukodik. Kozvetitesi jogok, stb . . .
OFF : nemtudom ,hogy láttátok-e már Kóger Dániel és Nagy Gergő nyári 4*4 -es alakítását :
www.sportside.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1975:fantasztikus-4x4s-feat-koger-daniel-es-nagy-gerg&catid=37:magazinok&Itemid=53

NEMsemmi alakok :D Múúúkodj :D
A Medescak új igazolás! Egyszer jó lenne ha mi is tudnánk igazolni hasonó sztárt. Álom.
www.eliteprospects.com/player.php?player=3729
@FrankK: Tenyleg nem semmi a csavo. Egy ilyentol a meccs/pont garantalt. Erre fogadni is lehetne.
@FrankK: @csatoimi: Nagyon komoly játékos, hihetetlen statisztikákkal. Mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, az egyszer biztos.
@KCs: Lesz elegunk jovo vasarnap Zagrabban :) AHL es DEL meccs/pont, nem semmi.
@csatoimi: Egy fecske nem csinál nyarat... :) Azért szerintem ha a Zágráb ellen megfelelően koncentrálunk, akkor meg lehet őket fogni akár otthon is.

Hajrá, Fiúk ma is! Nagyon szorítok nektek! Már csak 2 óra...
@edudus: Meg vagy harom fecske vissza fog terni, akik itten nem jatszodtak, de persze ennek ellenere meg lehet verni oket, csak jobban kell oszpontositani mint itthon.
@csatoimi: Hát, 5000 néző előtt ott kint nagyon nem lesz könnyű dolgunk. Ennek ellenére persze, nem verhetetlenek.
Az olyan kocadrukkereknek, mint én, akik idetévednek az index címlapjáról, nem lehetne elárulni azt is, hogy mikor van a meccs, és urambocsá azt is, hogy hol lehet megnézni, ha lehet? :)

Ez valami indexes szokásnak tűnik, hogy mindent elmondunk, csak ezt az információt nem. :) Aztán a kocadrukker a következő mérkőzésről csak úgy értesül, hogy utólag cikket olvas róla. Tudom, nem vagytok indexesek...

Remélem nem veszitek hisztizésnek. Igen, tudom, hogy van EBEL-webhely, meg Google, meg minden. De a kocadrukker olyan, hogy lehet, hogy megnézné a meccseket, HA segítenek neki kicsit ebben. Arra viszont nincs ideje-energiája, hogy időben tájékozódjon.

Egyébként ez a (nagyon jó) blog szerintem ordít egy kis dobozkáért, ami a kezdőlapon elmondja, hogy mikor mi következik a napokban.
@utó: néhány link: www.erstebankliga.at
www.albavolanhockey.hu
Az EBEL honlapon tudod követni a meccset(ha éppen nem közvetít a sportklub), a mai meccs 18:00-kor kezdődik, remélem tudtam segíteni! :D
@utó: bloghu motor erősen limitálja a lehetőségeket... Fos az egész úgy ahogy van. Szerencsére a tartalom ennél jobb nem is lehetne. A motort meg max mas helyen tudnák lecserélni. Gondolom nem szeretnék elveszteni a látogatókat....
Peterdinek volt egy nagy helyzete....
amit beraktam linket ott is írják.
De nagy a csend!!!!
hátrány két perc ....
kóstolgatják még egymást a csapatok....
@Progym: liveticker.laola1.at/eishockey/ebel/eishockeyat.html és katt a Volán meccsére...jobb oldalt folyamatosan frissül a meccsinfó...persze csak labancul...
@Thomas_AV: bal oldal... 5 ACKESTRÖM Oscar (Boarding) 2 perc...:(
De azt írják, mi vagyunk a veszályesebbek, remélem ez így is marad
@Thomas_AV: De jó lenne kicsit jobban tudni németül..
na,talán most.......
Azt írták, hogy a Villach rosszul játszotta meg az emberelőnyét, csak egy kapura lövésig jutottak, de azt fogta Satosaari
@Szoljanka: translate.google.hu/ parancsolj Szoljanka cimborám...márcsak a labanc szöveget Ctrl c - ctrl V és megvan a nyers fordítás ;)
hmmmm....nem íródott ki" Na,talán most".....
@Szoljanka: azt írják, egyelőre nem lehet túljárni Satosaari eszén. :) Viszont most kiállítás a túloldalon. Be kell lőni! :)
kíváncsi leszek lemegy-e az első harmad null-nullra.
kivédekeztük...uhh
És kivédekeztük! :)
Eddig jó, erste drittel 0:0!
@Szoljanka: jöhet akkor most egy zsíroskenyér hagymával meg egy jókis tea ...persze csak a konyhából ;)
ollééé ..............Alba Volán lé ollléé!!!
Ohnenschieden null zu null
énekeljük eggyütt!!!:-)
@rol71: Böksz ein Becks jááááá?
Becks jaa!Benk nein!!:))
@rol71: :ĐĐ még ilyenkor sem hagyod szegényt? :D
@Thomas_AV: Milyen jó volt a tavalyi szezonban Villachban, nem? Szép csarnok, jó hangulat, barátságos vendéglátók....
HAJRÁÁÁ AV19!!!
Idén lesz vhova szurkolói busz?
Na, kezdődik a második!
Hajrá fiúk!
@scip_:Írtam valami csunyat?Nem hinnem!:))
nyugi,nincs még vége!
fog ez még változni a javunkra!
az ebel honlapján nem irja a gólt :S
Ahogy a Legenyanyaban elhengzott:Bacca mega a kutya...
innen nem lehet szerinted felállni???????????? pénteki meccs ehez képest rémálom volt. :)
@rol71: ez komoly, hogy nem szereted őt, vagy csak kamu?
Közben Zágrábban sem lehet egy izgalomszegény meccs...
Előnyben vagyunk...
1:0 oda Michael STEWART (kék vonalról) :(
a laola sem ír semmit,csak a gólt
A gugli ilyeneket fordít nekem:

18:57 óra - VSV teljesen
A Villach vannak nagyon jó és most túlerőben mutatnak továbbra is jó Penaltykilling. A magyaroknak nincs esélyük.

18:54 óra - Punishment
Most már ismét közel Villach: Lanzinger megállítani egy támadást Magyarország egy ocsmány.

???
rol71 2009.10.04. 18:59:40
@hugi1971:Kit is?
...meg a kedves édesanyját is!...
@ardea: jó dolog a Google fordító :)
@M.Lac: én is azt nézem,de nekem nem ír semmit a gólról csaka tényt 1-0
@bobitomi: a főoldal irja ahol a többi meccsről is irnak...
@Imőcz:es a kedves feleseget is!Csak azt ide nem akartam írni!Oriasi film!! ::))
@bobitomi: Finally, the path to the Villach past goalie Satosaari have found. Stewart takes off from the blue line and allows the goalie no chance. The leadership is in order.
@hugi1971: Bár én nem rol71 vagyok, de én nem szeretem....
Érdekes: azt írják a gól PP1-ben született, de a kiállítást még nem jegyezték be
igen,köszi megnéztem....,én klikkeltem a saját meccsünkre,ott nem írták.
Nem baj innen mi vágunk egymás után 3-at...

Hajrá Volán..
22:20 PP1 1:0 4 STEWART Michael
Assists: 37 - KRISTLER Andreas 8 - KASPITZ Roland
Spieler EC VSV: 4, 37, 8, 27, 71, 35
Spieler SAPA Fehervar AV19: 32, 4, 23, 78, , 41
22:03 2 Min. 22:03 - 22:20 73 ONDREJCIK Rastislav (Hooking)
Megint jönnek a kiállítások, úgy néz ki így tudnak érvényesülni...
Sajnos a többi eredmény nem olyan jó a számunkra vezet a Zagreb és a Jesenice ( csak 1200 néző van a szlovén városban )
En az edesanyamat,edesapamat,felesegem,gyermekeim es a velos pacalt,Jagermeistert,buza sort SZERETEM!:))
Villach mutatnak nagyon jó Überzahlspiel. A sasok is számos lehetőséget Satosaari kapus, mint egy fal. gugli fordító:))))
@Floki: tök vicces, de a lényeg lejön! Tommi = A FAL
:)
76 %-al véd a salzburgi kapus.....
@fehérváricsabi: Osztozni fognak a pontokon azon a meccsen...
Lécci-lécci egy icipici előnyös gólt!
@scip_:

reméljük nem.vagy ha igen,akkor ne a medvéké legyen a 2 pont
Vége a harmadnak, előnnyel kezdjük a harmadikat!
Remélem, fölszívják magukat a srácok a szünetben!
Hajrá Volán!
19:15 Uhr [EC VSV - Sapa Fehervar AV 19] VSV kontrolliert
A Villachiak lassan átvették az irányítást a játék felett. A magyarok csak alkalmanként jutnak a támadóharmadba.
na most egy olyan 3.harmad mint pénteken itthon.....húúúúú az király volna
1-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most akkor 1:1 ???
19:19 Uhr - Tor für Alba Volan! 1:1, Torschütze: Palkovics (40.)
2 harmad után 1:0 Villach-nak?
19:20 Uhr - Drittelende
-

19:19 Uhr - Tor für Alba Volan! 1:1, To
Palkó YESSSSSSSS!!!!!
@fehérváricsabi: lehet nekik de akkor nekünk is 2pont,oszt nincs baj,aztán pagé bekaphatja...
ez komoly?????Palkó_1-1???
Videóbírós gól:

19:19 óra - Cél az Alba Volán! 1:1, gólszerző: Palkovics (40).
A játékvezető a vitatott jelenetet újra látható videó, de úgy döntött, hogy hit. A cél pontozó-ban a Power Play Palkovics kellett volna.
Éljen a videóbíró??? :-)
Most mi van?
Nem adták meg?
Vagy...?
@banyszi: szerintem meg nem adta meg a bíró....de ne legyen igazam
Videobírós gól! Előbb még azt írták, hogy vas volt.
19:20 óra - vége a harmadik
A játékvezető volt az első játék a harmadik felett, és kritikus szemmel nézte a jelenetet. A szünet sziréna tehát 1:1.
írják már ki,hogy 1-1!!!!
Ratyinson betalalt?
Most akkor mi van? 1-0 vagy 1-1???
@rol71: ki talált be?lehet,hogy nam értem?
@neonlampa: góggllegyorsanlefordítókészülékátkailyenstresszhelyzetben :D:D:D
Most akkor mi van? 1-0 vagy 1-1???
Na tehát a mieink örültek, de kapuvasnak tűnt az újságíró számára. Aztán a videóbíró visszanézte, és megadta.
@cric82: azt értem,csak a megnevezést nem értem rol71 részéről.
@KCs: De még megváltoztathatják, soha nem lehet tudni náluk.
Nagyon helyes, már ennyi előnye volt a videobírós rendszernek. Tavaly szívtunk volna tuti.
@KCs: Annyi érdekesség volt, hogy az akció futott tovább, lejárt a harmad és utána adta meg. Tökös ítélet.
@bobitomi:"Ratyinson" Palkovics Krisztian!
@bobitomi: Ratyinson= Palko, Ratyinak szokták becézni.
@rol71: az ilyen megnevezés előtt nézd meg az előző évek statisztikáját.nem hiszem,hogy ez a név illeti Palkót.
@KCs: Akkor miért nem írták még ki?
@bobitomi: Én sem értettem régen miért becézik így, még most sem, de sok helyről hallottam már.
@Floki: ok.csak az én értelmezésemben ez nem túl hízelgő jelző!
na végre ezt jobb látni.....
@Thomas_AV: :-D még jó, hogy legalább ez van...

39:53 PP1 1:1 24 - PALKOVICS Krisztian (11 - LADANYI Balazs, 32 - TOKAJI Viktor)
Spieler EC VSV: 21, 9, 4, 19, 35
Spieler SAPA Fehervar AV19: 24, 11, 32, 5, 23, 41
Süti, Ratyi, Godó, Sas és még sokan mások. :)
39:53-nál esett a gól. Az utolsó 7 másodpercet lejátszák újra, csak utána fordulnak. LOL
@Floki: mert ami gagyi, sz..r volt, arra mindig azt mondta,h ratyi
4-4 a medve - tehén összecsapás
KAC vezet jesenicevel szemben..ez jo..
Elmentem zuhizni és mit látok? Palkó gól és a riválisok meccse is alakul :)
@Devo209: Majd utánakérdezek, de annyi elsőre is bizonyos, hogy szokatlan eljárás.
@AVfan: A ratyi az nem hm... alternatív szexuális érdeklődésűt jelent? Csak mert akkor becenévnek eléggé necces...
@AVfan: Áhhh így már értem, köszi szépen!

Más: Gugli fordító:A sasok elkapni a jobb indulástól az utolsó harmadában. Kaspitz nem kétszer egymás után a magyar állattartó.
A KAC nyerésre áll, a medve-marha párharcban kinek is szurkoljak, most nem tudom...
Gyerünk Fiúk, MINDENT BELE!!!
Ez megint izgalmas lesz és végig fogjuk bírni.
Godo ismet "pontos" meg ha aszisztbol is!:))
@Floki: Figyi, már rájöttünk, hogy kalap szart se ér ez a fordító szerintem. Minek ide beírogatni ezeket az értelmetlenségeket?
@jacint70: Godo ismet "pontos" meg ha aszisztbol is!:))
@KCs: Mert jót röhögtem rajta. De ha zavartalak vel elnézést.:DDDDDDDDDD
@Devo209: Te a Tomi Vagy?......hegyről?
Kész ez a gugli! Marha vicces! :D

19:38 óra - Erős Villach
A sasok elkapni a jobb indulástól az utolsó harmadában. Kaspitz nem kétszer egymás után a magyar állattartó.
@jacint70:Fejezzuk be ezt a temat ne boncolgassuk tovabb!Nem az meg ha azt is jelenti a szlengben!Gyonyoru feleseggel es nemreg szuletett szep kisbaba!
@fehérváricsabi: Menj, zuhizz le mégegyszer!!! ;)))
kíváncsi lennék a lövési statisztikára, de sajnos azt nem frissítik...
Emberelőnyben vagyunk...
@ardea: KCs örülni fog:)))))

Remélem kihasználjuk ezt az előnyt.
zárójelben jegyzem ide: 2.harmad közepe: Dab-Csíkszereda 4 :0
@bobitomi: Igen Hello! Tomi a bobiról :)
@KCs: Mert vicces! És ide szórakozni (is) jönnek a népek! :)
19:46 Uhr - Strafe
A villachiak megkapják az első emberhátrányukat a záróharmadban: Martin ül a büntetőpadra visszahúzásért.
@Devo209: ok. akkor nekem sem kell bemutatkoznom.hello.:-)
@Floki: Kicsit lassan reagálok/olvasok, nem láttam, hogy már volt, de sebaj! :)
Zágráb - Bull hosszabbítás, remélem megint össze kell törni az ütőjét a kapusnak!:))))))))))))))))))
19:49 Uhr - Prohaska sicher
A magyarok jól játszottak ez emberelőnyös helyzetben, minden irányból lőttek, de Prohaska megállította a lövéseket
@rol71: Félreértettél! Nem állítottam azt, amit a második mondatodban írsz... De tényleg fejezzük be, nincs jelentősége, csak mindig is furcsáltam ezt a becenevet... :-)
(Hajrá Volán, csakhogy a fősodorhoz visszatérjünk...)
@greg_k: Ezaz! Támadunk! Lövünk! Csak így tovább!
Toki ki,nyertek a tehenek.
Ha ezt kivédekezzük, van esély az egy pontra .
Kettős előny, jaj...
Győzött a Dead Bull....
nem igaz.játékkésleltetés.....Jobb
@Floki: az vicces volt, valóban. De jobb így, hogy ma csak egy pontot kapott a Zágráb
majdnem 2 perc kettős hátrány...
Jobbot is... kettős hátrány majd két percig... Bacca meg...
na ezt klell kivedekezni!
Kettős emberhátrány :(
...ez kemény 2 perc lesz...
Gyerünk Tommi, húzd le a rolót!!!!!!
na most a telepatikus kitartás...vagy mi a szösz...
@neonlampa: Arra én is, de ki sem írják, csak a másik négy mérkőzését.., már mint az EBEl honlapon.
19:52 Uhr - Kein Tor
A villachiak örülnek állítólagos gójuknak: Piter küldet Satosaari lába közé a pakkot, de a bíró röviddel korábban már lefújta
@ovechkin8: Volt egy meg nem adott gólja a hazaiaknak - közbesípolt a bíró. utána viszont hamar kettős hátrányba kerültünk.
@greg_k:
A Villach ujjongó arról az állítólagos 2:1. Pintér Satosaari kapus a lövés, hogy legyőzze a lábát, de a játékvezető nem sokkal azelőtt, hogy az utolsó sípot fúj. Így szól a google!
19:56 Uhr - Strafe
1 perc 52 másodpercig 5 a 3 ellen játszik a villach (Tokaji, Jobb)
Ez szemétség, már rég lejárhatott az a két perc...
kivédekezték a kettős hátrányt
@KCs: Kössz.Remélem kihuzzuk a végéig.
Na... elvileg kivédekeztük :)
és kivédekeztük !!!
Jól van gyerekek.akármi lesz,ez bravúr
nem lőttek belőle gólt!
akkor most szóóóljon a GYŐŐŐZNI KELL RITMUS !!!!!
Huhh! Szuper!
Hajrá gyerekek!
Ezzzaaazzzz, most már visz minket előre a kitartás!!!
a 3 fő rivális otthon játszott és 1 pontot szerzett összesen.ez jó
...A VOLÁÁÁNNAK GYŐŐŐZNI KELL!
AAAAZ ellenféltől ne félj!!!!!!!!!
Közben a Jesenice is kikapott...
@Thomas_AV: rajtunk ne múljon :))
Hajrázz Godó!
@ardea: Mindig pontot lop a jobbik féééél!

(kicsit aktualizálva :D )
@drukker60: kb. 3-4 perc, de ha sok a játékmegszakítás...
Vége!!!!! 1 pont a zsebben! Szép volt fiúk!!!!
Már József Attila is megmondta:

„Dolgozni csak pontosan, szépen, / ahogy a csillag megy az égen, / úgy érdemes.”

:D
Óriási bravúr, szép volt fiúk!!!
1 PONT MÁR TUTI!!!!!!!!
Ez igen, van egy pontunk, KAC-al már pontegyenlőség van minimum.
akkor most mindenki nézze meg a cikk címét :) :D:D:D
@KCs: Milyen költői hangulatban vagy
Elindult a hosszabítás.
Gyönyörű! Szorítunk Nektek!
20:07 Uhr - A hosszabítás megkezdődött
telihold van! és van, aki segíthet fentről...
huh....ez kemény lehetett,aztán most meg kellene nyerni:-)...én bízom bennük.
F.Kapus előre megmondta!!Pontot szerezni ott, ahol más még nem
respect
Ezaz! Pontot szereztünk ott, ahol még más nem!
1 marad. Az is nagyon szép eredmény...
AZért ez eddig szép eredmény
Mindegy! Ez is ÓRIÁSI eredmény!
@greg_k: de az 1 pont megvan és az a nemsemmi dolog...
ejjjj. Nem baj, így is mi vagyunk az elsők a ligában akik pontot hoztak Villach-ból!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát, ezt bevágták, de azért loptunk egy pontot! Szép volt fiúk!!!
:)
nem sokat teketóriázott a villach
2:1! Nem baj, így is szép volt!
Másnak még ez sem sikerült! Szép volt fiúk, kedden folytatjuk!
Ez HATALMAS bravúr így is, szép volt fiúk!!!
nem baj,1pont van,sikerült ez a lényeg."Tisztes helytállás "Ezt Mondta Énekes Lali asszem,na az meg volt!!!Szép Volt Fiúk!!!
Így is SZÉP VOLT FIÚK!!! KÖSZÖNJÜK!!!
Megvan a pont. Reálisan nézve ez lehetett a maximum.

Szép volt fiúk! :)
@fehérváricsabi: szerencséjük volt, azért grat az egész csapatnak, szép volt fiúk!
Sebaj, jó ez az eredmény, majd kedden kettőt szerzünk...
Most hogy is néz ki a tabella? Hányadikak vagyunk?
ennyi, legalább 1 pontot szereztünk.
BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
@Szoljanka: ELVILEG MARADUNK AHOL VOLTUNK
@drukker60: nem.a KAC megelőz minket a gól arány miatt.sztem.
Medvék 1 ponty, szlovének 0 (köszönjük szépen)
@scip_: @drukker60: nálam is ahat jött ki...
rbs 10
avs 9
mza 8
@Szoljanka: Holtversenyben 9 pontunk van a Zágrábbal, meg a Klagenfurttal. 6-8 helyen állunk valahol.
@drukker60: Kac elénk ugrik jobb golkülönbség miatt
látom ezt szépen megírtam
mégeccer:
...
5 RBS 10p
6 AVS 9p
7 MZA 8p
@Leo945: Kac 9,és +3 ha jól számolok
@Leo945: A MZA is hosszabbításban kapott ki a tehenektől, tehát szereztek egy pontot.
KAC, RBS 10-10 pont, AVS, MZA 9-9, ha jól számolok...
Gratulálok a srácoknak, az egy pont is nagyszerű, és csak 1 gólt kaptunk 60 perc alatt. Úgy tűnik, ma működött a védekezés is.
@bojl: egymás ellenit nézik, nem? akkor a kac lesz a hetedig és a macik a nyolcadik... :)
így is elrontottam :D:D:D
32-t lőttünk!!! És csak 6 kiállítás. Érezhető a fejlődés.
@Leo945: 5 RBS 10p
6 KAC 9p
7 AVS 9P
gyerekek ezt szétmatekoztam... :):):)
@Leo945: egymás elleni a végelszámolásnál számít elvileg
ebelben mintha az egymás elleni eredmény számítana ,nem a gólkülönbség.
@Nomad69: minden esetre szerintem a kac mögénk kerül... nem úgy van hogy az egymás elleni dönt? :D:D
@bojl: Így van,különben az RBS előtt lettünk volna.
Szerinem 7.-ek vagyunk...
Jóccakát! Jó volt veletek szurkolni!
Akkor kedden élőben...
@Leo945: Nem, csak ha azonos a gólarány.
Akkor kedden a pályán.
Addig is hajrá Volán!
@ardea: úgy legyen!!! neked is joccakát!
Hatalmas gratula a fiuknak!!!!!
@csatoimi: Flinta tudod jatszott-e es ha igen mennyit?
@Progym: Meg nem hivott, de ahogy tud hiv es akkor megirom.
@Rock me Amadeus: Azért mert VAN minek örülni!!!

Hajráááá Volááán!
@Rock me Amadeus: Sok a Volan szurkolo. Ne huzd fol magad ezert :)
süti beállítások módosítása