HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kaposvár tovább keresi emberét

2009.07.25. 22:46 Hblog

A korábban esélyes befutónak tűnt finn edzővel az anyagiakról nem tudott megállapodni a Kaposvári Sportiskola. Így az előző tréner menesztése óta szakvezető nélküli csapat még keeresi a megfelelő embert, ebben a magyar jégkorongszövetség is segít nekik. A feladat egyszerűen hangzik, fel kell építeni a kaposvári jégkorong jövőjét, és lehetőség szerint versenyezni kell a már meglévő kölyök és serdülő csapattal a magyar bajnokságban. Mivel végleges megoldást még nem találtak, ezért akit érdekel ez a lehetőség, Balogh Tibort, az MJSZ utánpótlás-igazgatóját keresse a 06209292286-os számon.

30 komment

Címkék: kaposvár utánpótlás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ebben a témában az edzőbizottság elnöke Géczi Gábor lenne az illetékes, legalább egyeztetni kellene.
tényleg még ehhez is külföldi edzőre van szükség?... Azért nem hiszem el, hogy ennyire ne lenne magyar edző a láthatáron, főleg, hogy nem felnőtt csapatról van szó. És azért Szlovákiát is meg lehet próbálni, nem kell mindjárt Skandináviába menni.

Úgy érzem kicsit átestünk a ló túloldalára.
@Tejpalkó:
Ő is képben van!:-)
@munkagep:
Szerinted a szlovák edzők kevesebbet kérnének, mint a finn fiú? Elkeserítelek, többet..
Amúgy az MJSZ itt már melléfogott, így most ide már csak Ászt lehet küldeni.
És azért lenne ideiglenes megoldás, de azt ott nemigen akarják.:-(
@Tillasz: biztos a laikusságom mondatja velem, de az utánpótlásneveléshez azért csak találni magyar edzőt, nem? Biztos rengeteg kiöregedett hokis van aki szeretne a hoki közelében maradni, 14 évesekhez meg nem kell egy Marcello Lippi, elég egy Nyilasi Tibor is.
@munkagep:
Mondjuk, azért egy Nyilasi szerintem Ász lenne!
Tudod a baj az, hogy aki még nem bizonyított azzal nem szabad már Kaposvárott kisérletezni, aki meg már bizonyított nem olyan könnyen adja fel egzisztenciáját.
Óvnék mindenkit attól, hogy az alsó korosztály képzését alacsonyabb rangra helyezze, mint a legnagyobbakét. A korcsolyázótudást, testjátékot és a botkezelést nem 17-18 év felett sajátítják el a játékosok.Éppen a prágai torna mutatott rá sok olyan dologra ami a hiányos alapok terméke!
Nagyon nem mindegy ki fekteti le az alapokat egy induló hoki projektnél. A szakmai érvek mellett az se baj, ha motiválni is tudja a gyerekeket.
Sajnos 8-10 év múlva derülhet ki, ha pl. a korcsolyázó alapok nem megfelelően lettek oktatva. És akkor már veszett fejsze.
Szerintem a finn vonal nagyon jó, a szlovák pedig nem annyira! Kár, hogy nem tudtak megállapodni, de ha van eszük, a skandináv vagy az észak-amerikai, kanadai vonalat követik. Esetleg cseh vagy orosz, a szlovákot lehet felejteni..., vagy bízzák meg Kercsót, biztosan lenne előrelépés!
Pedig van jelentkező!
Mindenhova 1 Árpád kell!
@ztitans: Kercsó nem a titánoknál dolgozik?
@ztitans: Ká a Dzsungel Könyvéből? :P
Jelenleg is van képesített edző Kaposváron.
A szülők is és a gyerekek is elfogadták szeretik. Sajnos a munkáját egyedül a sportiskola és a város fafejű magas szaktudással rendelkező vezetői nem ismerik el, ez nagyrészt köszönhető a menesztett "A" liszenszes sztáredzőnek.
Személyszerint Én is foglalkoztam a legkisebbekkel, a Bukta miatt adtam fel. Az a meglátásom, hogy a Bukta A. a problémák egyik része volt. Amíg a Sportiskola élén ez a remek szakember áll, nehéz lesz bárkinek is a hokiban Kaposvári színekben eredményesen dolgozni.
Ha a Képes Palit hagynák dolgozni a gyerekekkel, önzetlenül melléállnánk jópáran és az még pénzbe sem kerülne.
@kígyó: Nem gondoltam volna, hogy erre senki nem szól hozzá, majd egy napig!
Mindenesetre érdekes amit írsz.
@műszerész: Senkinek sem sikerült még prófétának lenni saját hazájában. Nem hiszi el a húsvér ember, hogy van olyan húsvér ember, aki jobban ért valamihez, mint Ők. Hazánkban csak Szentgyörgyi Albertnak sikerült kibontakoznia a paprikahegyek tövéből. Kívánom néktek , hogy hagyják dolgozni Képes Palit, legyen Neki , akár külsős szakmai főnöke is, de hagyják létezni Őt! Az okostojások pedig, minél előbb pusztuljanak.
@Kivago Ivan Györgyné: Szavazd már meg még egyszer a fővárosi költségvetést!
Ha, már úgy is mindenről, és mindenkiről van véleményed!
Autentikus forrásból szerzett értesülésem alapján, úgy látszik, mégis lesz a hoki iránt elkötelezett, szakképzett edzője a kaposvári gyerekeknek. Kívánok neki sok erőt és kitartást a munkájához!
Ne titkolózzunk már! Tényleg ki az a "szerencsés"?
@heves jeges: Hokikori időben írni fog róla. Legyen nyugodt mindenki, megfelelő személy.
@oldspieler: Remélem K.Á. a "megfelelő" személy...
A bajnokságban fognak indulni? Mármint "serdülőben-kölyökben", mert úgy tudom a többi korosztályban nincs megfelelő létszám.
A serdülő is csak 93-asokkal lenne meg!?
@műszerész: Akkor tényleg K.Á. a ti emberetek, majd visz busszal 8-9 erdélyi srácot, 3 egerszegit, aztán meglesz a "kaposvári" csapat:-)
@orwell7: A "TI" emberetek??? Nekem semmi közöm Kaposvárvoz, bár szurkolok Nekik, hogy összejöjjön a csapat. Én csak furcsállom, hogy Finn edző kell egy olyan csapathoz ahol csak két korosztályban van ki a létszám!!!
Üdv a tiszántúlról.
@műszerész: Akkor szurkolóként értsd a "TI-t":-)
Hidd el a Dunántúlon sem mindent értenek edzőkérdésben és nemcsak Kaposváron. Kivéve persze egy-két szakértő és mindentudó szülőt. Amúgy ez a világ arról szól aki a pénzt adja, tehát ha van aki megfizeti a finn edzőt akkor az lesz, ha csak két korosztályban van létszám akkor is.
Nézz körül és ne keress logikát vagy észérveket.
Üdv a Dunántúlról.
Csak hogy mindenki tisztán lásson!
A KASI-ban április 30-án felszámolták a serdülő korosztályt. A Sportiskola csak 14 éves korig foglalkoztatja a gyerekeket. Ezt már 2006 februájában eldöntötte a város vezetése, amit a Buta Andrással az élen rendesen eltitkoltak, pontosabban teljesen mást adtak be nekünk szülőknek.Na most ha ezt azért tették, hogy valakinek meglegyen a jó kis fizetése, azt a Btk. másként fogalmazza meg. Kölyök korosztályból nincs egy fél csapatra való gyerek, több az előkészítő korú és a miniből frissen kikerült 10 éves. Más a papír, és más a puszta valóság. Mi már kezdünk hozzászokni, hogy néhány vezető ember megpróbál mindenkit h-nek nézni.
Kíváncsian várjuk egyébként, hogy valójában milyen korosztályos csapatokat nevez a KASI.
Zsigmond Imrének sok sikert kívánok, ha rajtunk múlik minden segítséget meg fog kapni, van mellette egy remek edző ( K.P.). A Sportiskola jólszituált igazgatójával azonban nem lesz könnyű a dolga.
Kívánok Néktek igazi békét, jó munkát!
Kívánom,, hogy hagyják dolgozni a szakembereket!
@oldspieler: Csatlakozom - békében dolgozni hagyni a SZAK-EMBER-eket türelemmel hosszú távra gondolkodva. Kívánom, hogy nektek sikerüljön - csak hagyják!
@kígyó: igen más a papír, más az adott szó és más a valóság nemcsak Kaposváron - de ehhez hozzászokni nem kell ha h-nak néznek tehetsz ellen!
Zsigmond Imrének sok sikert, kitartást és kellő számú "gyerekanyagot" kívánok.
süti beállítások módosítása