HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kercsó Árpád visszatér Magyarországra

2009.06.11. 14:38 hokikori

Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási programjába. Azt mondja, az U18-asok kemény munkával feljuthatnak az A csoportba.

Milyen rövid és hosszú távú tervekkel vág neki a mostani idénynek?

– Határozottan magyarországi és csakis hosszú távú tervekkel tekintek az új idény elé.

Mit lehet tudni a jelenlegi anyaországi megkeresésekről?

– Több egyesülettel tárgyalok. A zalaegerszegi klub vezetése még nem hozott döntést. A legnagyobb valószínűséggel Budapesten fogok dolgozni, de erről egyelőre nem árulhatok el többet. Úgy tervezem, kölyök korosztállyal és az azt követően, 1996–2000 között született generációval fogok foglalkozni. Előreláthatólag 15, korábban velem már dolgozó gyermek és a hozzájuk csatlakozó 20 vagy akár 30 srác lesz a csapatom magja. A 15-ből 3-4 fiatal székelyföldi, a többiek anyaországi hokisok.

Milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy eredményes munkát tudjon végezni?

– Legyen professzionális a klubvezetés. Olyan sportvezetővel szeretnék együtt dolgozni aki imádja a jégkorongot, és határozott a jövőképe a sportág fejlesztése terén. Képes biztosítani úgy az infrastruktutális, mint az anyagi feltételeket. Alap, hogy a sportolók augusztus elejétől április végéig jégen legyenek, és az őket felkészítő szakemberek időben megkapják a fizetésüket

Ellentmondásos a magyarországi megítélése. Ön szerint mi az oka a szélsőségesen eltérő véleményeknek?

– Akik ismernek, megértenek és értékelnek. Beszéljenek a volt játékosaimmal, akár 15-36 évesig, meg kell kérdezni, mi a véleményük rólam. A névtelenségbe burkolózó kritikusaimmal nem foglalkozom, az ilyen emberek nemcsak engem, másokat is sértegetnek. Nem akarok olyan lenni, akit mindenki szeret, mert az gyanus. A sikereim jellemeznek, de még csak nem is a sok bajnoki címre, megnyert kupára vagyok a legbüszkébb. Az év elején Karcfalvára is követtek gyerekek, akikhez ha ott maradok, augusztustól további 4 fő csatlakozott volna. Ez önmagáért beszél, és ez az, ami nap mint nap örömmel tölt el. Az új állomáshelyemre kb. 15 játékos elkísér. Bizonyára vannak irigyeim, de melyik sikeres embernek nincsenek? Túl van lihegve a téma. Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne. Tény, hogy kategorizálok. Van a jó, tehetséges játékos, és van, akiben nem látok fantáziát. Az első kategóriát keményen fegyelmezem, de a srácok is tudják, hogy nemcsak a szidást kapják, mert adott esetben tűzbe megyek értük. A másik kategóriába tartozóknál a szidással és a kritikával nem sokat érek el. Furcsán hangzik, de nálam a szidást és a kritikát jó munkával lehet ki érdemelni.

– Nem először hagy félbe biztatóan induló történetet. Az ellenlábasai szerint azért, mert csak U15-ig képes fejlődést produkálni.

– Ezek az emberek mit mondanak Galló, Hári, Hentes, Nemes, Hardi teljesítménye kapcsán? Több csapattal nyertem már U15 felett is magyar bajnokságot, felnőttcsapattal is
megszereztem ezt a címet. Be fogom bizonyítani a kétkedőknek, hogy nincs az a korosztályos határ, ahol megáll a tudományom.

– Megkínálták egy ígéretes utánpótláscsapat, az U14 tehetséggondozásának az irányításával, az anyagi források is kedvezően alakulnak. Ebből teljesen kiszállt?

– A válaszom határozott nem. Szeretnék visszakerülni ebbe a remek társaságba. Szándékomban áll egyeztetni erről a vezetőkkel. A programban szerepet vállalt szakemberekkel békességben szeretnék együtt dolgozni. Az a tervem, hogy a magyar hokiért minél többet dolgozzak.

– Az elitbe majdnem feljutott U18-as válogatottunk több kulcsemebere a keze alatt nevelkedett. Mire lehetnek képesek ezek a többnyire még csak 16-17 éves srácok U18-ban és később?

– A következő vb-n A csoportba lehetne jutni. Ez nemcsak álom, jó szakmai munkával meg lehet csinálni.

241 komment

Címkék: kercsó árpád

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@kapusLaci: Mindennap edzés szinte mindig mindenki ott volt.De most hova?
Sok sikert Oli!Lehet hogy vége?Kapus nélkül esélyünk sem lesz.
@hokisok: Minden rendbe lessz meglátjátok!
Én nem vagyok ilyen optimista!Jelen pillanatban azt sem lehet tudni,hogy kik lesznek azok akik folytatják és kik nem.
@zalai ember: és az a mi csapatunk lesz? ;(
@kamphore: sajnálom a döntésetek. Olivér azon gyerekek egyike volt, aki barátokat szerzett és teljesen beilleszkedett. ez nem csak a pályán nyújtott teljesitményének szólt.
azért még reménykedem hogy van visszaút. az ajtó nyitva.
@ztitans: Most,hogy Olivér elment gyakorlatilag kapus nélkül maradtunk.Hogyan tovább bármilyen edzővel is?
Bízom benne,hogy csapat azért tud indulni a korosztályos bajnokságokban!Megérdemelnék,hisz sokat tettek érte,edzőtől függetlenül.Ha a tulajok nem feszítik eddig a húrt,lehet,hogy még mindig bajnokesélyes csapat lenne Zalaegerszegen.De így csak szép álom maradt,amiben minden szülő bízott!
@zalai ember: azért a Marcit se tegyük a sarokba. Bendi talán vállalja az esetenkénti feljátszást.
és mese nincs nevelni kell!

bár a fenti két kapus maradása szerintem 1 ember nem érkezésének a függvénye.
Csodák nincsenek, és mégis vannak.
Meló alul. Kori oktatás az ovisoknak,lehetőleg minél nagyobb létszámban. Sport osztály indítása a kiválasztott leendő elsősökkel. Persze ez nem egyszerű , az első évben 6 fővel indult nálunk. Hárman folytatják. Most 12 gyerekkel kezdjük a sulit elsőben , és a 3 "öreg". A szülő nem hiszi el, hogy nélküle is képes fejlődni a gyermeke a déli órákban ingyen és bérmentve. Igaz, már csak egy Apuka dolgozik állandó éjszakai műszakban , hogy biztos minden rendben legyen. A mi testnevelő tanárnénink hibátlan. A hozzáállása, a motivációja példaértékű. Kosaras alapokkal is érti miről van szó a mi sportunkban, mi a lényeg. Nem utolsó szempont, a nagycsoportos ovisok , akit eltudnak hozni a szülők, nagyszülők, végig dolgozták az évet.Ezt remélem a többi csapat, és ti is észre fogjátok venni.
A széles alapból kikerülő tehetségeket pedig nyugodtan bízzátok Árpira. Onnantól kezdődik az Ő munkája.
@ztitans: A lehetőség megvolt,én is nagyon sajnálom ,mindenki mást akar és ebben most már nem szeretnénk részt venni.
@ztitans:
zsolt. most a kapusokkal zsarolod a tulajdonosokat?!
örülj neki, hogy egyáltalán van hol csúszkálnia a gyerekednek. neked mit ártott Árpi?
@szerencsételen: Úgy látom, felettébb rossz irányból közelíted meg a szándékaimat. A rózsaszín blogot mondhatni, hogy jól ismerem, de az nem igazán jó terep az ilyesmire - egész egyszerűen azért, mert nem sok köze van az Újpesthez. Kíváncsian várom, miből gondolod azt, hogy én rosszindulatból írtam azt, amit. Ha nem gond, akkor emailen, mert itt egyre inkább elveszünk a posztok között. De tényleg.
Kercsó visszatért!! A sok külföldi ajánlatközül a Zalaegerszegit fogadta el.
@kamphore: Köszönjük , hogy itt volt....mosolygós, kedves, illedelmes, nagyon szimpatikus gyereket ismertünk meg benne...sajnálhatjuk....sok sikert Nektek !!!
@gagman: Ha nem vállalod a neved (mint tudjuk), akkor miért szólítasz meg valakit újra.....és ha a gyereked nevét egy listán nem találnád, vagy áthúzva lenne a neve (nem egyedűliként), vajon röpdösnél örömödben???
@háromszög: Milyen listáról van szó? Csak nem feketelista?
@háromszög: @ztitans: @kispadosok: @zalai ember: köszönjük a jókívánságokat és a 2 évi odafigyelést is mindenkitől!
@hokisok: Mondtam hogy minden rendbe jön!
@kapusLaci: Te így látod egy kapus már elment!Ezt nem nevezném jó hírnek!
@BENDI: Lesz az előkészítő korosztálynak kapusa?
@Erika1969: Lesz nyugi!!! Csak nem mi.
@hokisok: Szerintem megoldodik ez a gond is.
@hokisok: lehet, hogy @kapusLaci-ék jönnek?
@gute: Mennék szivesen,csak néhány évvel fiatalabb kellene legyek :)))
@gute: "Alakul" a "zalai" "egerszegi" "csapat"...
@kamphore: Igen fog hiányozni, de szerintem nem csak Ő...
@BENDI: Én már megnyugodtam. Az viszont érdekelne, ki lesz az ún. másik műhelynek a vezetője. Tegnap osztogattak egy "Toborzó"-t, abból számomra ez nem derült ki. Tudsz esetleg valamit?
@kapusLaci:Ne haragudj de ez nem lehet gond.@Erika1969: Másik műhely? Te melyik városban vagy?
@kapusLaci: A minden rendbe jön azt jelenti, hogy jön 20 idegen nem zalai gyerek? Szerinted hány kisgyerek álma "szakad" meg vki/vmi miatt?? Szerinted az Egerszegi önkormányzat támogat majd nem zalai többségű zsoldoscsapatot? MIT NEVEZEL REND-nek?? Érdekelne!!
a másik vonal csak púder lesz...
@BENDI: Én Ausztriába élek már 20 éve.
Most akkor mi a "stájsz" Zegen? Van mágus vagy nincs mágus?!
@orwell7: Szerintem a gyerekek is megkell küzdjenek a posztjukért,ezt kikell nekik is harcolni akár a felnötteknek.Ez teljesen mindegy hogy honnan jött a gyerek,és ha a gyerek nem Zalaegerszegi akkor is a helybeli csapatot erösiti.Persze ez nem jelenti azt hogy csak a legjobbak játszanak,megkell adni mindenkinek a lehetöséget.Szerinted az Alba Volánban hány Fehérvári játékos van? Kevés,de azért a Volános szurkolok szeretik öket.
@kapusLaci: Szerinted az Alba Volán mondjuk előkészítő csapatában hány nem fehérvári játszik??
Miért kevered a gyerek és profi sportot?
@kapusLaci: Félreértesz! Nem bérelt helyekről beszélek, hanem kb. 20 gyerekről...
Nem felnőttekről beszélek, hanem 10-13 éves gyerekekről...Igazat beszélek, hidd el csak késő lesz annak a 20 gyereknek amikor más is rájön az iGAZságra...
MI A REND? Mit jelent a REND? Azt, hogy eltakarítom, szőnyeg alá söpröm amit/akit nem kívánok látni?
Lista 11-13 éves gyerekekről???
@háromszög: Miért,a gyerekeknek nem az a vágyuk hogy felnöttkorban profik legyenek?Ez profi sport a gyerekek szintjén is,csak kicsibe!
Az lesz a lejobb,ha nem szólunk semmit,mert még felkerülünk valamilyen listára!Csak az a szomorú,hogy lista van nem pedig CSAPAT!
@BENDI: Zalaegerszegen vagyok. Ha érdekel az egész 4 oldal, e-mailben át tudom küldeni.
arra leszek kiváncsi, hogy a "zsoldosokat" melyik szülőkhöz kényszeríti be eltartani?
@kapusLaci: IGEN és ugye ehhez csak és kizárólag egy ember vezetheti el őket? Ezt Te sem gondolod komolyan... Profi sport, de bárki nem attól profi, hogy annak vallja magát... Pl. számtalan sportközvetítésnél látom, hogy az edzők nyugodtan magyaráznak és rajzolgatnak olyan táblákra ami az éppen aktuális sportnak felelnek meg, tehát kosárpálya, focipálya, hokipálya csak kicsiBE:-)
MI A REND nálad? Mit jelent a REND??
@Erika1969: Egy kicsit még várj,mert most kint a mezőn kapáljuk a repcét!
@orwell7: Szerintem a rend az hogy elsösorban az edzö minden edzést pontosan megtart,fegyelem van a csapatba,a gyerekek idöbe megjelennek az edzésen,és maximálisan dolgoznak.
Itt a nagyobb gond az hogy a szülök is egymás ellen vannak,részbe meg az edzö ellen.
Ezzel nem tesztek jot a gyerekeknek se meg a csapatnak se,de még magatoknak se!
A legjobb az lenne hogy egymás szémébe néznétek,megbeszélnétek a dolgokat egymás közt,nem pedig egymás háta mögött.
Remélem nem sértettem meg senkit,nem ez van a tervembe.
Szép napot neked!
Üdvözöl kapusLaci
@BENDI: Már elküldtem. Remélem olvasható. Este hívlak.
@kapusLaci: Egyetértek, ilyen edző hál Isten sok van nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában, Svájcban, Kanadában, Finnországban, Csehországban, Szlovákiában, stb.
Igen a szülők nem egyformán látják a helyzetet. A baj az, hogy egy részük csak egyféleképpen - ha nem KÁ akkor senki... A másik, hogy ezt az én vagyok megmentő, én, én, én dumát megeszik az új tulajok is...
Nem sértettél meg, szívesen beszélgettem veled és szemtől szemben történt mindez - nem a szőnyeg alatt...
Szép napot neked is!
@kapusLaci: Az kinek a hibája,ha 3 perccel edzés előtt hozza a gyereket,utána pedig szapulja az edzőt /bárki legyen is/ hogy nem kezdődik időben az edzés.Nem csak az edzőben van hiba,bár néhányan úgy gondolják,de a szülőknek is magukba kéne nézni.Néha ha épp nem szapulnak senkit!
@gute: Félsz hogy hozzád beteszi,hogy Te tardsd el öket? Ellesznek valahogy,de mindenesetre le a kalappal azok a szülök elött akik mostanáig vállaltak gyerekeket!Nagyon nagy felelösség!
@kapusLaci: hozzám nehezen, mert ahhoz a Hardival kellett volna megegyezzen, de más ha hív valaki 1 gyereket magához vagy az edzésen vakkantják csak úgy oda, hogy akkor nálad lesz ma estétől egy vendég gyerek. eddg még nem mondtak biztos nemet.
Amúgy tényleg le a kalappal, csak a módszer, a presszió az nem az igazi!
Ha valakit érdekel ma 17 30-kor a sport 1-en interju Kercso Árpáddal
Nálunk itt falun nincs sport 1 felvennéd nekünk?Természetesen kifizetjük a dvd-t.Nagyon kíváncsiak vagyunk,hogy miért pont Zalaegerszeget választotta!
@BENDI: Ezzel a beirással ugratni akartál?
Amugy én is falun lakom.
Megtudhattuk, hogy 3-4 év múlva a mostani gyerekek a mai Volán EBEL-csapat szintjén lesznek, abba beférnének...

És gondolom, van, aki ezt el is hiszi.
@KCs: Sokmindent nem hittetek el Ká.-nak,végül pedig igaza lett szinte mindenbe.
Amugy a Volánnak lehet hogy fele Ujvárosi,és nála nevelkedtek.
@kapusLaci: Nem akartalak megbántani hidd el, azhogy nem vagyunk egy véleményen még nem ok a köpködésre.De különben tényleg csakazért írtam.
@kapusLaci:
Tudod én szakmámból kifolyólag foglalkozom előrejelzésekkel.
Ha akarod, megmondom Neked, hogy az elkövetkező 100 napban, biztos lesz eső ott, ahol Te élsz.
Hogy mikor azt nem tudom.
Az igazi előrejelzés az, amikor pontosítok, holnap 16-20 óra között esni fog.
És, ha esik bejött az előrejelzés, ha 10 nap után fog csak, annak nem sok köze van már az én előrejelzésemhez. De azért még viloghatok vele!
@Tillasz: Én ugy tudtam hogy másodállásban a Magyar jégkorongszövetségnél dolgozol,nempedig az idöjosloknál.
Ezek szerint bajnokcsapat van kialakulóban Zalaegerszegen?De hol vannak a hokisok?
@gagman: 1., ez nem zsarolás, ahhoz én nagyon kicsi ember vagyok
2., nem stilusom a zsarolás
3., egyszerű tényközlés
4., egy ujabb megoldandó feladat.
5., a tulajdonosoknak csak a legnagyobb hála hogy pénzt áldoznak erre a szép sportra
6., a tulajdonos döntését edzőkérdésben elfogadom, de nem értek vele egyet
7., a döntés szabadságának a joga innentől a gyereké
8., esküszöm tőlem a családban sem eddig, sem ezután semmi rosszat nem fog hallani a gyerek
9., a véleményem ismert és nem titkolom ez viszont az én szabadságom!
10., mindenesetre jómagam ugyan sajnálva a 3 évet de örömmel fogadom el a gyerek döntését : APA TEGYÜK FEL A VATERÁRA A KORIMAT

sajnálom hogy ez lett a vége
Látjátok megmondtam.
@üresjég: Persze meg NHL...
@karajka: remélem egyszer meg tudom ki vagy...
@ztitans: Komoly forgalom lesz a vaterán most Zeg-ről - de miért nem kérdezed meg azt akitől "olcsón" vetted?:-)
@kapusLaci:
Ezt speciel rosszul tudod:-)
Amúgy most a főállásomról volt szó, és az nagyon hasonlít az "időjósláshoz".:-)
@ztitans:
Azért szerintem még várjatok azzal a hírdetéssel...
@kapusLaci: Te mindent tudsz ahogy karajka meg gagman is:-) Tillasz nevében kérek elnézést... Rosszul emléxem, hogy eccer már elköszöntél ma? Bécs mellett is "tisztán" ellátsz Egerszegig?
@kapusLaci:
"Én ugy tudtam hogy másodállásban a Magyar jégkorongszövetségnél dolgozol.."
ebben tévedsz!:-)
@orwell7: Azért mert nem élek Zalaegerszegen lehetek jol informálva!Vagy mostmár ez is bün szerinted?
@Tillasz: Tévedek?Akkor nézd meg magad a szövetség honlapján SzA.fénykép is van rolad.
@kapusLaci:
Szerintem SzA nem másodállásban dolgozik a Szövetségnél. Sőt nem is dolgozik ott....
@kapusLaci: bűn az élet meg a gyerekek elleni vétek... Miért ne lehetnél informált? A mai világban - kiben bízhatunk? Titkok nincsenek - kivéve ugye "mesterfogásokat" ... Gyere át a másik topikba az télleg KÁ-ról szól... ahogy innen minden majd Zeg-ről és nem a gyerekekről...
@Tillasz: Miért nem irtad ki az SZA nevét egészen?
@orwell7: Nem ismerem a másik topikot!!?
Lenne egy halk kérdésem az Urakhoz: mi értelme van a személyeskedésnek? Attól jobb lesz valami? Megoldódnak a kérdések?
@MeLa: Ebbe igazad van,mert itt csak megy a vita,szerintem tulvan tárgyalva már minden.
@kamphore: Na Figyuzz:Sajnálom,hogy elmentetek de teveled egyetértek és amiről sokat beszéltünk megértelek.Mi valószinü még párszor találkozunk.Üdvözlöm asztat a tünér fiadat.Eggyik legtündérebb fickó volt,szia oli.
@kapusLaci:
Ha nem vetted volna észre nemigen szoktam senkinek a nevét kiírni, csak a monogramját...
Blogos:Miért vetted le másik bejegyzésem csak kérdezem?
@zalaicsávó: mert inkorrekt voltál, aki akarja, majd maga nyilvánosságra hozza, hogy ki rejtőzik a nicknév mögött, a többi részét nyugodtan írdd vissza, ha gondolod
@Tillasz: Itt a Te nevedröl van szo!
Jobb hogyha nick nevet változtatsz,igy ideig oráig nem tudjuk hogy ki vagy.
@F. Kapus: korrekt válasz,sötéteknek
@kapusLaci: már elnézést, hogy azt mondom arra, amit írtál, hogy hülyeség... Lehet, hogy nehéz "onnan a távolból" megérteni, hogy a hazai jégkorongot fanatikusok egy kis csoportja tartotta életben, így aztán a legtöbben ismerik egymást.

A másik, amit nem igazán értek, hogy ha valki önkéntes alapon végez egy munkát, attól még miért ne lehetne magán véleménye. Tillasz mindig magán véleményét írja a nicknév alatt, ha a blogon hivatalos minőségben kérdezik, akkor természetesen a nevét vállalva közli a Szövetség álláspontját. Szerintem ez igen nagy különbség...
@MeLa: Nagyon vitorlázol.Múltkor sem hallgattál rám,látod megmondtam.
@karajka: ezt nem igazán értem, de gondolom felhomályosítasz, ha megkérlek rá... küldheted nyugodtad privátban is.
@MeLa: Felhivott Tillasz hogy ird le hejette amit ö akart irni? Vagy már megis változtatta a nevét!
@kapusLaci: ha a nevemre kattintva visszaolvasod a history-t gyorsan rájössz, hogy már elég régi az accountom... ;)
@MeLa:
igen. régóta közös a számlátok.
persze. persze. részetekről ez nem Árpi személye elleni személyeskedés. magánvélemény. szigorúan.
@ztitans:
"ztitans 2009.01.30. 09:18:10
hát eddig tudtam türtőztetni magam!
1., nagyon magyaros ami itt folyik. elmegy egy ember aki tény hogy nem egyszerű. erre mi történik? köpködünk utánna!!!! miért?
2., ha vki ilyen szintem megosztó személyiség - vagy egekbe emelik, vagy sárba tiporják, de középút az nincs!- azért az vmit tudhat nem?????
3., az senkit sem érdekel hogy a hokibolond megfertőzött gyerekekkel mi lesz???
4.,én tegnap este a szülői értekezleten, ahol elbúcsuzott Árpi láttam kb 40 síró kisgyereket, 50-60 zokogó szülőt! és láttam egy embert aki a könnyeitől 5 percig megszólalni sem tudott!
ez az ember a vérszívó, vámpír stb....????????
(hozzáteszem ég mielőtt vki beírja hogy Jászai Mari díjat neki) ezt eljátszani nem lehet, őszinte volt.
5., ez az Ember mindenkitől - szülőtől gyerektől bocsánatot kért!!!

Na szóval röviden ennyit.
kérek mindenkit hogy innentől ezt hagyjuk abba.

értelmetlen dolog egy megváltoztathatlan tényen vitázni.

Buta és kicsinyes dolog egy megtört, hibáit belátó emberbe még belerúgni.

kedves hokis szülők! én senkinek sem kívánom azt a tegnap estét és az azt követő otthoni beszélgetést a gyerekkel! remélem soha nem lesz részetek benne!

Hajrá Titánok!

Csakazért is bajnok csapat lesz Zalaegerszegen!

További sportsikereket mindenkinek!"

@gagman: akkor kérlek olvasd vissza figyelmesen a hozzászólásaimat és idézd be, amikor egyetlen szóval is KERCSÓ ÁRPÁD munkásságát illettem kritikával. Én csupán azt fogalmaztam meg, hogy nem biztos, hogy az az egyetlen helyes út, amellyel eredményt lehet elérni, hogy a gyerekeket a korunknak megfelelőnél nagyobb fizikai és pszichikai terhelésnek tesszük ki. Illetve az eredmények eléréshez vezető utak különbözőségéről elmélkedtünk itt többen...
@ztitans:
szembesítenélek a 2. pontoddal, no meg az "azt követő otthoni beszélgetést a gyerekkel".mivel. amitől azóta változhatott a véleményetek (tiéd+gyereké), az nem az Árpi hatása!
@MeLa:
riszáljuk így is, úgy is!.
@gagman: Gyáva besúgó,spicli vagy !!!!!!!!Csalódtam benned,ha meglátlak csak köpök egyet.
Jó hangulat lehet Zalaegerszegen,,,,,
Látom, azért elvoltatok éjszaka.
@kapusLaci:
Ha nick nevet változtatok, akkor megértenéd válaszaimat? Nem hiszem...:-(
@gagman:
Ha már önálló gondolatod nincs, az idézeteket tedd idézőjelbe légyszi, és ne emelj ki belőle részeket, ha korrekt akarsz maradni. (Vagy ezt jelezd.)
Ha valami bajod akadna a hozzászólásaimmal, vagy azok ellentétesek lennének a máshol általam képviselt véleménnyel, szívesen meghallgatlak, akár vasárnap 2 után is!
Minden amit ide írtatok az lényegtelen!
Az eszközök és a módszerek maradnak a régiek!
Tudjátok "Kutyából nem lesz szalonna"!!! :)
@Tillasz: Én 23 30-kor lefeküdtem,de addig jol elvoltunk.Végül is ez az egész egy végtelen vita,mindenkinek megvan a véleménye,ezért én senkire nem haragszom!
@Tillasz:
A korrektségre neked már esélyed sincs.
süti beállítások módosítása