HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A tüntetés megvolt, tárgyalások jönnek

2009.06.04. 21:45 Hblog

300-an tüntettek a Miniszterelnöki Hivatal előtt a magyar jégkorongért, enyhén szólva különös közleményt adott ki az Önkormányzati Minisztérium, a hokisok és a NUSI-sok jövő hét elején állítólag tárgyalni fognak a legfontosabb kérdésekről, kíváncsian várjuk.

A Hokisok Érdekvédelmi Társasága, a 7 egyesület (elnök: Babay Miklós, alelnök: Balogh Tibor, elnökségi tag: Ziegler János, további alapítók: Simon Ferenc, Hudák Gábor, Kassai György, Mészöly András, valamennyien egykori első osztályú játékosok és válogatottak) által szervezett tüntetés már a bejelentett 16 órai kezdés előtt hozott némi eredményt.

"Délelőtt megkeresett Török Ottó, a NUSI főigazgatója (az Önkormányzati Minisztériumnak ez a szerve a Gyakorló Jégcsarnok és a Millenáris kezelője – F. K.), hogy beszéljük meg az aktuális kérdéseket – tájékoztatta a jégkorongblogot Balogh Tibor, az MJSZ utánpótlás-igazgatója. – Abban maradtunk, hogy jövő hét elején folytatjuk a tárgyalásokat."

Abban a közleményben azonban, amelyet a minisztérium a demonstrációhoz kapcsolódóan kiadott, nem sok konszenzuskeresési szándék tükröződik. A benne foglaltak a politika jól ismert és kedvelt technikájának – beszélj másról, mint amiről kérdeznek – megfelelően íródtak. Az állásfoglalást "A Millenáris csak a jégkorongozóké lesz – megnyugodhatnak a petíciót átadó hokisok" címmel adták ki. A 7 egyesület természetesen korántsem az őszre állítólag felépülő jégpálya miatt aggódott, arról nem is beszélve, hogy a Millenáris legalább annyira a kerékpárosoké is, mint a jégkorongozóké.

A közlemény a folytatásban is igen sok furcsa állítást tartalmaz. "60 nap múlva teljes egészében a jégkorongsportot szolgáló otthonhoz jut a sportág" – írják, miközben ezen a jégpályán legjobb esetben is csak szeptember második felében indulhat el a jégkészítés. "Napi 24 órában a hokisok rendelkezésére áll majd az átalakított Millenáris" – olvasható később, de azt elfelejtették hozzáfűzni, hogy ezt alig több mint hat hónapon át teszi.

Márpedig éppen ezekhez a kérdésekhez kapcsolódik a tüntetés egyik sarkalatos pontja. "Elég nekünk, ha csak napi 20 órában szolgálja a jégkorongot az új létesítmény – mondja Balogh Tibor. – Ha a Gyakorló Jégcsarnokból (GyJ) kitesznek bennünket, áprilistól szeptemberig nem lesz hol edzenünk, mert a Millenáris ezekben a hónapokban nem lesz képes a jégkészítésre. Azt kérjük, hogy ebben az időszakban bemehessünk a GyJ-ba tréningezni. Ha elbontják a palánkot, anélkül is tudjuk használni a jeget."

Ezek szerint tehát az ÖM-közlemény azon megállapítása sem fedi elvágólag a valóságot, miszerint "ezt a megoldást a szervezők is elfogadták". Annyi bizonyos, hogy június 8-án, hétfőn a felek tárgyalóasztalhoz ülnek. Ha Török Ottó tartja magát a közleményhez, és valóban "a magyar jégkorongsport és az utánpótlás-nevelés érdekeit, a sportolási lehetőség biztosítását tartják szem előtt", akkor nyilván abban a kérdésben is meg tudnak egyezni a felek, amit Balogh Tibor tett hozzá az egészhez. "Megállapodásunk szerint a jégkorongosok akkor hagyják el a GyJ-t, amikor a Millenárison elkészül a jég. Ezért azt kérjük, addig folyamatosan biztosítsák számunkra az edzési lehetőséget a GyJ-ban."

Az ÖM közleménye teljes terjedelmében: "Közel száz jégkorongmezbe öltözött hokibarát petíciót adott át ifjabb Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet főigazgatójának a Miniszterelnöki Hivatal előtt.

Pár órával korábban a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból beadványuk szerint kiszoruló jégkorongozók szövetségének vezetői már jártak a NUPI-NUSI első emberénél, aki megnyugtató lehetőséget vázolt a hokibarátok előtt: lezárult a közbeszerzési eljárás, s megkezdődik az új jégpálya építése a Millenárison. A beruházóval pénteken aláírásra kerülő szerződés eredményeként 60 nap múlva teljes egészében a jégkorongsportot szolgáló otthonhoz jut a sportág. A Gyakorló Jégstadion eddigi heti 35 óra edzésidejével szemben napi 24 órában a hokisok rendelkezésére áll majd az átalakított Millenáris.

Ezt a megoldást a szervezők is elfogadták, mint ahogy a főigazgató meghívását is a további egyeztetésre. Török Ottó hangsúlyozta, hogy a június 8-ai, hétfői megbeszélésen is a magyar jégkorongsport és az utánpótlás-nevelés érdekeit, a sportolási lehetőség biztosítását tartják szem előtt."

42 komment

Címkék: millenáris gyakorló jégcsarnok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hányadszor hallok már már erről, de még mindig meg tudok döbbenni mennyi barom van ebben az országban...
"A benne foglaltak a politika jól ismert és kedvelt technikájának – beszélj másról, mint amiről kérdeznek – megfelelően íródtak."
Ennél jobban össze se lehet foglalni.
Amit még nagyon szeretek, hogy tényként beszélnek olyasmiről aminek talán még a terve sincs kész teljesen. Én nagy tételben mernék fogadni, hogy 60 nap múlva a fiam nem fog jégre lépni a Millenárison (és nem azért, mert nem viszem edzésre).
örültem,h legalább ennyien eljöttek,viszont az ok,ami miatt ma oda kellett mennünk az felháborító...saját anyagi és egyéb érdekek miatt egy sportág fejlődését nem lehet veszélyeztetni...esetleg nem tudja valaki,h a helyszínen készített riportokat mikor vetítik a különböző televíziók(elvileg az mtv,sport tv és echo tv is csinált interjút,a telesportban volt is este ebből egy kis részlet)?
hajrá magyarok,hajrá hokisok!
"A 8-i megbeszélésre szerettetel várjuk a Hokisok Érdekvédelmi Társaságának tagjait, de reméljük 7-én tudják kire szavazzanak!"

az biztos, hogy a kerékpáros mezben tüntetőknek is lesz ehhez pár (keresetlen) szavuk. és petíciójuk is, amit pár héten belül ők fognak majd ugyanitt átadni...
hogy valaki két ilyen történelmi mércével mérhető sportágnak tegyen be egyszerre, ez borzasztó!
Ez már tényleg abszurdisztán..
én csak figyelek , és pislogok hogy mi történik, hogyan teszik tönkre kis és közép talpnyalók azt amit az utóbbi 10-15 évben vért verejtékezve létrehoztak csupaszív emberek, szülők, edzők, játékosok.. bosszantó hogy mindenki arról beszél nincs pénz erre, nincs pénz arra., de egy sátorra és egy sátoros pályára van . Senki bele nem gondol hogy mekkora plusz ráfordítás lenne egy tisztességes pálya felépítése. a NUSI és a NUPI biztosan tudna helyet biztosítani, és egy kis akarással össze lehetne kalapolni az a pluszt ami egy kulturált pálya felépítésére elegendő lenne. Jó oké össze lehetne, de akkor valószínűleg el kellene adni a sátrat, ami már tuti megvan, és vissza kellene utalni a "járandóságot" a kivitelezőnek aki valószínüleg MINDENT elkövetett, és minden követ megmozgatott, hogy legyen kinek eladnia a nyomorult sátrát.... szerintem :-((
Arról nem is beszélve hogy egy ilyen mobil jég minősége meg sem közelíti egy tisztességes jég minőségét. Egy szó mint száz megint a "kapcsolati tőke" kerekedik felül a közösségi, és sport élet érdekein. És sajnos tenni ellene nagyon nehéz, hiszen nem lehet tudni az ügy ezen szakaszában hogy ki az aki a nyilvánosság előtt velünk van , közben a háttérben lepaktál valakikkel az önös érdekeit szem előtt tartva, viszont mire kiderül mindez már csak történelem lesz ..

Ez már tényleg abszurdisztán..
én csak figyelek , és pislogok hogy mi történik, hogyan teszik tönkre kis és közép talpnyalók azt amit az utóbbi 10-15 évben vért verejtékezve létrehoztak csupaszív emberek, szülők, edzők, játékosok.. bosszantó hogy mindenki arról beszél nincs pénz erre, nincs pénz arra., de egy sátorra és egy sátoros pályára van . Senki bele nem gondol hogy mekkora plusz ráfordítás lenne egy tisztességes pálya felépítése. a NUSI és a NUPI biztosan tudna helyet biztosítani, és egy kis akarással össze lehetne kalapolni az a pluszt ami egy kulturált pálya felépítésére elegendő lenne. Jó oké össze lehetne, de akkor valószínűleg el kellene adni a sátrat, ami már tuti megvan, és vissza kellene utalni a "járandóságot" a kivitelezőnek aki valószínüleg MINDENT elkövetett, és minden követ megmozgatott, hogy legyen kinek eladnia a nyomorult sátrát.... szerintem :-((
Arról nem is beszélve hogy egy ilyen mobil jég minősége meg sem közelíti egy tisztességes jég minőségét. Egy szó mint száz megint a "kapcsolati tőke" kerekedik felül a közösségi, és sport élet érdekein. És sajnos tenni ellene nagyon nehéz, hiszen nem lehet tudni az ügy ezen szakaszában hogy ki az aki a nyilvánosság előtt velünk van , közben a háttérben lepaktál valakikkel az önös érdekeit szem előtt tartva, viszont mire kiderül mindez már csak történelem lesz ..

Ez már tényleg abszurdisztán..
én csak figyelek , és pislogok hogy mi történik, hogyan teszik tönkre kis és közép talpnyalók azt amit az utóbbi 10-15 évben vért verejtékezve létrehoztak csupaszív emberek, szülők, edzők, játékosok.. bosszantó hogy mindenki arról beszél nincs pénz erre, nincs pénz arra., de egy sátorra és egy sátoros pályára van . Senki bele nem gondol hogy mekkora plusz ráfordítás lenne egy tisztességes pálya felépítése. a NUSI és a NUPI biztosan tudna helyet biztosítani, és egy kis akarással össze lehetne kalapolni az a pluszt ami egy kulturált pálya felépítésére elegendő lenne. Jó oké össze lehetne, de akkor valószínűleg el kellene adni a sátrat, ami már tuti megvan, és vissza kellene utalni a "járandóságot" a kivitelezőnek aki valószínüleg MINDENT elkövetett, és minden követ megmozgatott, hogy legyen kinek eladnia a nyomorult sátrát.... szerintem :-((
Arról nem is beszélve hogy egy ilyen mobil jég minősége meg sem közelíti egy tisztességes jég minőségét. Egy szó mint száz megint a "kapcsolati tőke" kerekedik felül a közösségi, és sport élet érdekein. És sajnos tenni ellene nagyon nehéz, hiszen nem lehet tudni az ügy ezen szakaszában hogy ki az aki a nyilvánosság előtt velünk van , közben a háttérben lepaktál valakikkel az önös érdekeit szem előtt tartva, viszont mire kiderül mindez már csak történelem lesz ..

Ez már tényleg abszurdisztán..
én csak figyelek , és pislogok hogy mi történik, hogyan teszik tönkre kis és közép talpnyalók azt amit az utóbbi 10-15 évben vért verejtékezve létrehoztak csupaszív emberek, szülők, edzők, játékosok.. bosszantó hogy mindenki arról beszél nincs pénz erre, nincs pénz arra., de egy sátorra és egy sátoros pályára van . Senki bele nem gondol hogy mekkora plusz ráfordítás lenne egy tisztességes pálya felépítése. a NUSI és a NUPI biztosan tudna helyet biztosítani, és egy kis akarással össze lehetne kalapolni az a pluszt ami egy kulturált pálya felépítésére elegendő lenne. Jó oké össze lehetne, de akkor valószínűleg el kellene adni a sátrat, ami már tuti megvan, és vissza kellene utalni a "járandóságot" a kivitelezőnek aki valószínüleg MINDENT elkövetett, és minden követ megmozgatott, hogy legyen kinek eladnia a nyomorult sátrát.... szerintem :-((
Arról nem is beszélve hogy egy ilyen mobil jég minősége meg sem közelíti egy tisztességes jég minőségét. Egy szó mint száz megint a "kapcsolati tőke" kerekedik felül a közösségi, és sport élet érdekein. És sajnos tenni ellene nagyon nehéz, hiszen nem lehet tudni az ügy ezen szakaszában hogy ki az aki a nyilvánosság előtt velünk van , közben a háttérben lepaktál valakikkel az önös érdekeit szem előtt tartva, viszont mire kiderül mindez már csak történelem lesz ..

Ez már tényleg abszurdisztán..
én csak figyelek , és pislogok hogy mi történik, hogyan teszik tönkre kis és közép talpnyalók azt amit az utóbbi 10-15 évben vért verejtékezve létrehoztak csupaszív emberek, szülők, edzők, játékosok.. bosszantó hogy mindenki arról beszél nincs pénz erre, nincs pénz arra., de egy sátorra és egy sátoros pályára van . Senki bele nem gondol hogy mekkora plusz ráfordítás lenne egy tisztességes pálya felépítése. a NUSI és a NUPI biztosan tudna helyet biztosítani, és egy kis akarással össze lehetne kalapolni az a pluszt ami egy kulturált pálya felépítésére elegendő lenne. Jó oké össze lehetne, de akkor valószínűleg el kellene adni a sátrat, ami már tuti megvan, és vissza kellene utalni a "járandóságot" a kivitelezőnek aki valószínüleg MINDENT elkövetett, és minden követ megmozgatott, hogy legyen kinek eladnia a nyomorult sátrát.... szerintem :-((
Arról nem is beszélve hogy egy ilyen mobil jég minősége meg sem közelíti egy tisztességes jég minőségét. Egy szó mint száz megint a "kapcsolati tőke" kerekedik felül a közösségi, és sport élet érdekein. És sajnos tenni ellene nagyon nehéz, hiszen nem lehet tudni az ügy ezen szakaszában hogy ki az aki a nyilvánosság előtt velünk van , közben a háttérben lepaktál valakikkel az önös érdekeit szem előtt tartva, viszont mire kiderül mindez már csak történelem lesz ..

Örömmel fedeztem fel az érdekvédők között a sok egykori kiválóság mellett Mészöly Andrást. Aktív játékos korában hihetetlen tekintélye volt a Fradi öltözőben, a játszótársak inkább hallgattak rá, mint az edzőre. Pedig abban a gárdában nem elsőáldozók kergették a pakkot. Ha a nyári alapozáskor "Kandúr" azt mondta hogy ólommellényben kell futni a Szabadság-hegyen, nem azt kérdezték hogy miért, hanem hogy mennyit?
De erről az alelnök úr többet tudna mesélni.
Őszintén remélem hogy sikeres lesz a 7, bár ettől a történettől émelyeg a gyomrom. Szíves elnézést, de hiba volt belemenni ebbe a megoldásba, ráadásul a döntéshozók már úgy tüntetik fel, hogy jót tettek a hokival...
Én a Kossuth rádió sportműsorában hallottam az összefoglalót, az teljesen felháborító volt. Török Ottó kifejezetten visszataszító módon kioktat és csúsztat. Mindenesetre ide nyugodtan írhat bárki levelet, ezek a címek elvileg a köz tájékoztatására vannak (javaslom, emilezésre fel):
Civilkapcsolati és Esélyegyenlőségi Osztály emilcíme: civil@otm.gov.hu,
Sport Szakállamtitkárság emilcíme: sport.szat@otm.gov.hu.

(A címeket amúgy a NUSItól kaptam celebesz.blog.hu/2009/05/23/valaszolt_a_nusi#more1139266)
akkor a focisták se Telkiben wellness-ezzenek, hanem az év hat hónapjában játszanak salakos pályán, amit meccsek elött jól fellocsolnak vízzel...
Mit kell még a jégkorongnak elérnie, hogy komolyan vegyék???
Sajnos ez Magyarország!Üzleti és politikai érdekekkel le lehet söpörni mindent.Még egy ilyen sikeres,fejlődni akaró sportágat is mint a jégkorong.
Kíváncsi lennék az aranylábú focisták felhördülésére, ha valamelyik stadiont a jövőben csak atlétikai célra lehetne használni, és kizárnák onnan a focistákat...
asszem, adott esetben nem a focistákkal van a gond, nem ezt a vasat kéne ütni. viszont ez az oldal hangsúlyosan politikamentes, csakhogy ezeket a történéseket meg a háttérben álló "kiszolgáló személyzetet" hogyan lehente a politika használata nélkül jellemezni? tényleg csak a legzűrzavarosabb Kossuth téri jelszaval jutnak az ember eszébe. úgyhogy abba is fejezem....
@kispufi: Nem a focistákkal van a gond, hanem a mögöttük álló lobbival. Mit kéne még a jégkorongnak letennie az asztalra, hogy legalább hasonló elbírálásban, hozzáállásban részesüljön, mint az évtizedek óta tökéletesen eredménytelen futball?
A fránya arányok: Telki edzőközpont 3 MrdFt - Jégkorong utánpótlás 170 MFt
2Sportot szeretek. A jegkorongot es a kerekpar sportokat. Akkor en most hol es kiert tuntessek? Szerintem vesszenek a focistak. Fu de szep lenne egy nepstadion meretu jegcsarnok. :) Tuti megtoltenenk, egy-egy valogatott meccsen.
ah, nem mondok semmit inkabb a gyors/műkorisokrol meg politikusokrol se... mar elnezest, de p*csaba veluk...
Az UTE jégpályával mi van, a cikk nem tesz róla emlitést, pedig a tüntetés nem csak a GYJ miatt volt?
@avessik: Balogh Tibi szerint ott biztatóbban alakulnak a dolgok, mint a Gyakorló esetében.
Az egész egy vicc. Nekem 3 fiam van és a 2 nagyobb 15 évvel ezelőtt kezdett hokizni.Gondolom sokan tudják,hogy ez mit jelentett akkoriban (nyitott pályák,kevés jégidő stb.)Végigcsináltam velük, mert Ők is és én is imádom ezt a játékot. Közben Ők felnőttek és már csak kedvtellésből járnak le játszani(DE LEJÁRNAK RENDSZERESEN)és a legkisebb testvérük,aki 7 éves focizni kezdett,de egy iskolai korizás alkalmával kiválasztották,hogy menjen le hokizni,ha van kedve. Mit mondjak volt és én is azt hittem, hogy az eltelt 15 év alatt fejlődött annyit a jégkorong elismertsége itthon, hogy bátran elvihetem a gyereket,mert már nem kell azokkal a gondokkal küzdeni,mint 15 évvel ezelőtt. Csalódtam,mert kell! És ez elkeserít és felháborít is egyben . Azt látom, hogy ugyanúgy van egy pár ember ,aki mindent megtesz azért, hogy megteremtse a feltételeket és vannak mások ,akik meg csak a saját érdekeiket nézik ésnem törődnek azzal,hogy hány gyereknek okoznak csalódást,fájdalmat felelőtlen döntéseikkel. FELHÁBORÍTÓ!
Valaki, aki ért hozzá, írja már le, legyen kedves.

Mitől van inkább létjogosultsága a műkorcsolyának és a rövidpályás korcsolyának, mint a jégkorongnak?

Olcsóbb? Gondolom igen.
Többen járnak le? Kizárt dolognak tartom.
Többen nézik a helyszínen? Dettó.
Több pénzük van? Nem tudom.
Komolyabb a szponzoráció mögöttük? Nem hiszem.
Jobban érdekli a médiát? Szinte kizárt (most az olimpiai műkorcsolya előtt üldögélő "rajongókat" hagyjuk, máskor sosem néznék).

Akkor miért? Az nekem valahogy önmagában kevés, hogy "erős a korcsolya lobbi". Mitől, ki(k)től?
Az megint nem áll össze, hogy valaki(k) tudatosan akarná(k) ellehetetleníteni a jégkorongot. Kit zavarhat ez a sportág?

A szimpla idiotizmus faktort elfogadom, de a többit tényleg nem értem.
@Von Siebenbuergen: Nem értek hozzá!
Annyit talán hozzátennék,hogy a kérdésre talán senki nem tudna jól válaszolni.
Szerintem minden,-maradjunk a jeges-sportágnak van létjogosultsága.Teljesen mindegy a népszerüsége,elfogadottsága,hogy mennyien művelik.
(A műkorcsolya,mint ahogy a MŰ előtag is mutatja, nekem a sznobok sportja de lehet,hogy nincs igazam)
A 06.02.-es Miért jó a ... cikkhez irtam véleményt és ugyanott gregorio667 hozzászólása mélységesen felháboritott.Talán az ilyen hang mögött vannak azok akik "erősek"?Nem tudom.
Kevés a fóka (jég)és sok az eszkimó.Ez viszont már üzlet és pénz.Ez ilyenkor már nem a sportról egészségről,a fiatalok testi lelki neveléséről szól.Több jégpálya több melegséget áraszt magából,mint a sok tömött pénztárca,de ez sokaknak nem számit.El is férnénk egymás mellett,csak lenne hol.
van valami alapitvany, amivel lehet tamogatni a jegkorongot? es csak azt?
Közben ezt találtam az archívumomban:

kepfeltoltes.hu/090605/DSCF9827_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya delegáció csodálja a Finnország-Kanada jégkorongmeccset. :)
a blog fő balneológusa is készített képeket, várjuk ám
Ja, és ezt még érdemes elolvasni, Török Ottó már 3 éve is ígérgetett ezt-azt...

index.hu/belfold/budapest/mill0524/
Sőt, úgy látszik hogy a bicajosoknak még nem szóltak hogy el akarják venni a pályájukat, holnap mennek felújítani:

criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090603/edzoverseny-millenarison-2009-06-06
@Video Tóni: Miért is vennék el a bicópályát?
Ez egy marhaság,a közepére épül a jég amit a bicósok ugye nem használnak.
@b23: Szerintem egy versenyen szokták használni a közepét is tárolásra, szervizelésre, stb. Na mindegy, úgy látom már kezdik ötvözni a két sportágat :D
www.fotosport.hu/kerekpar/edzoverseny-millenaris-09-05-16/egyeb/slides/DSC_8216.html
@b23: Ez igaz, reméljük nem lesz belőle gond. Annyiból jó a bicajosoknak is hogy télen nem lesz kihasználatlan és így talán kevésbé jut eszébe valakinek hogy amiatt ledózerolja és plázát építtessen helyette.
@Video Tóni: pontosan. Nyáron meg úgysem lehet a sátor alatt jeget csiholni.
@Video Tóni:

Így volt ez a 80-as évek végéig is. Ősztől tavaszig a sátor alatt a hokisok hokiztak, amikor jött a nyár, a sátrat elpakolták, és megindultak a kerékpárosok a pályán. A mai napig megvan a sátor helye, és a gépészet egy része. Aztán a sátrat széttépte egy vihar. Azóta pusztul minden.

Tehát amit a t.o. ígérget, az gyakorlatilag csak egy helyreállítás, nem pedig fejlesztés.

Ez a politikus csak a saját hasznát lesi, ne várjatok tőle semmi jót. Akkor higgyetek a török ottónak, ha ló legel a sírján.
@Video Tóni:

Hehe::)) Most látom a képet, amit linkeltél. A bal oldali figura vagyok én::))
"Török Ottó hangsúlyozta, hogy a június 8-ai, hétfői megbeszélésen is a magyar jégkorongsport és az utánpótlás-nevelés érdekeit, a sportolási lehetőség biztosítását tartják szem előtt."

Lehet tudni valamit arról, hogy mi volt a hétfői megbeszélésen?
@bedipapa: "Török Ottó hangsúlyozta, hogy a június 8-ai, hétfői megbeszélésen is a magyar jégkorongsport és az utánpótlás-nevelés érdekeit, a sportolási lehetőség biztosítását tartják szem előtt."

Közvetlenül a saját érdekeik után,a zsebük véleményét is kikérve.
@bedipapa: keddre halasztották. Én tegnap már láttam a nyertes pályázó kisteherautóját a Millin...
Én kb. 1 óra múlva megyek arra. Lehet, benézek a Millenárisra.
süti beállítások módosítása