HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nagy tervek vannak Zalaegerszegen

2009.05.24. 09:32 hokikori

Zalaegerszegen mindenki jót akar, de másként. Heves vita zajlik blogunkon is a zalai hoki körül. Sok a szereplő, sok az indulat. Az új tulajdonos a helyzet hosszú távú megoldására törekszik, ezért a hokicsapatban is szerepet vállal. A jövőben sok változás várható, ráadásul Kercsó Árpád, a régi edző is feltűnt a színen.

Mint beszálmoltunk róla, a Markó Galéria Kft. (jogi képviselője Fendrik Zsolt) megszerezte a jégcsarnok tulajdonjogát, és tervet dolgozott ki a hosszú távú üzemeltetés érdekében. A hasznosítási elképzelésekről nemrég tájékoztattuk olvasóinkat. A tulajdonosok eredeti terveik szerint a létesítmény hasznosításán dolgoztak volna, de mint a sportág helyi sikerének jövőbeni támogatói nem nézhették tétlenül a kialakult helyzetet.

Fontos hangsúlyozni, a jégcsarnokot üzemeltető kft. független marad a jégkorong-utánpótlással foglalkozó egyesület(ek)től, csupán a tulajdonos vállal feladatot. A szerepek kőkemény szétválasztása érdekében a tulajdonos külsős projektmenedzsert kért fel a csarnok vezetésére, az orosz származású Denis Levshovot. Ő munkája során csak és kizárólag a jégcsarnok érdekére lesz tekintettel, annak ügyeivel foglalkozik. Feladata a jelenlegi helyzet felmérése, a jégcsarnok körüli elvégezendő feladatok felderítése.

Denis Levshov többéves tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb projektek indítása és újraindítása területén. Hosszú távon a tulajdonosok egy helyi vezetőt szeretnének látni a zalaegerszegi jégcsarnok élén, erről folynak is egyeztetések. A projektmenedzser fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a jégcsarnokot képviseli, amely nem szeretne átvállalni számára idegen feladatokat, nem fog beleszólni más dolgaiba, úgymint edzőválasztás, egyesületalapítás, szülők közötti igazságtétel stb.

Nagy valószínűséggel új egyesület alakul, de erre csak a jogi helyzet tisztázása és az átlátható működés érdekében van szükség. A Zalai Titánok csapatnév megmaradna, de a jövőben nem az eddigi 1913 Zalaegerszeg Jégsport Egyesület, hanem várhatóan a Zalaegerszegi Titánok SE állna mögötte. A magas szintű szakmai munkát folytatni kívánják, de mindenképpen szélesebb bázist kívának kialakítani.

A hét közepén Kercsó Árpád tárgyalt dr. Fendrik Zsolttal, a felek úton vannak a megegyezés felé. Péntekig eldől, hogy megállapodnak-e. A mesteredző a jégkorongblognak elmondta, Kurkó Jánosban látott fantáziát, de mivel úgy tűnik, őt ellehetetlenítették, nem lát esélyt arra, hogy Székelyföldön meg tudja valósítani elképzeléseit. Így szívesen visszatérne Magyarországra.

A sikeres létesítményüzemeltetés fix hátteret teremthet azon hosszú távú elképzeléshez, hogy idővel Zalaegerszegen is professzionális jégkorongcsapat jöjjön létre. A debreceni elképzelésekhez hasonlóan az utánpótlás-fejlesztés az előfeltétele annak, hogy a későbbiekben ütőképes felnőttcsapata legyen a városnak. Fendrik Zsolt egyértelműsíti, az ingatlan sorsa biztosított, a kft. tervei komolyak. "A zalaegerszegi önkormányzattal jól haladnak a tárgyalások, valószínűleg munkanapokon 8 és 14 óra között a diákoké lesz a csarnok. Tárgyalunk egyéb önkormányzatokkal is a bérlési lehetőségről. Délután a Zalai Titánoké, este a közönségé lesz a jég. Célunk, hogy az U14-es korosztály alatt minden bajnokságban induljon a Zalai Titánok. Szeretném, ha széles tömegbázisa lenne Zalaegerszegen a jégkorongnak, de csapataink a korosztályok élmezőnyébe tartozzanak. Olyan programot dolgoztunk ki, amelynek elfogadása és végrehajtása esetén a kettő egyszerre biztosítható."

Denis Levshov sorolja a példákat, miszerint nem telt tétlenül a mögöttük hagyott néhány hét sem: "Még egy hónap sem telt el, hogy átvettük a csarnokot. Az előző hét végén tartottunk ingyen közönségkorcsolyázást, szinkronkorcsolyabemutatót, ezen a hétvégén 24 órás vetélkedőt, amelyen 500 gyermek vett részt. Újra üzemel a büfé, jönnek vissza a régi alkalmazottak, elindítottuk a karbantartásokat, élnek a telefonok, készül a honlapunk. Tettekkel is igyekszünk felélénkíteni a csarnokot, a hozza kapcsolódó sportokat is. Július végéig nyitottak vagyunk bármilyen rendezvényre, önköltségi áron. Július végétől várjuk a régi és az új nyári táborozókat. Minden ötletre nyitottak vagyunk." A tervek szerint a csarnokban 2009. július 26-áig lesz jég, augusztusban pedig edzőtáborral indul a szezon.

182 komment

Címkék: zalaegerszeg gáspár kercsó zalai titánok fendrik marosvári levshov

@gagman: G.(tévhitben élsz szálj le a földre.)B.
@gagman: Gondolom azt szeretné,ha lenne egy csapat Zeg-en!Én is így vagyok vele,de most már nagyon kevés esélyt látok "sajnos".
@gagman: Azt,hogy egyetértés legyen minden szülő közt mert csak ez vezet a jövő felé.Nem kellkétségbe esni ha egypár meccset nem nyer meg a csapat.jónapot..
@zalaicsávó: Kercsó vezet a jövő felé.
Az biztos, felnőttől kölyökig ott volt Kercsó. A jövőhöz talán még több kell, ő nem baj, ha ott van.
@szerencsételen: kicsit bor ízű volt ez a gondolat! HAJRÁ ÁRPI!!!
Hajrá bizony mert most egy kicsit lemaradt!
@így is jó: miről maradt le ???
@karajka: Itt a vége fuss el véle!Elértétek amit akartatok!
Tisztelettel kérhetem, hogy nekünk tudatlan kívülállóknak foglaljátok össze, most akkor mi is a helyzet Zalaegerszegen. Köszönöm.
@így is jó: Jól van ,estére megvilágosodtál.HAJRÁ ÁRPI!
FELHÍVÁS

Tisztelt jégkorongozó, jégkorongozót nevelő és jégkorongot szerető barátunk!

Aljas és érthetetlen merénylet készül a sokat szenvedett magyar jégkorongsport ellen: 2009 június 7-től a hokisokat végleg ki akarják tiltani a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból!

A palánkot a kapuk mögött már le bontatták, a hokizásra alkalmas palánk helyett szivacs palánkot készül építtetni a Korcsolyázó Szövetség, hogy még véletlenül se tehesse be hokis a Jégcsarnokba a lábát az átalakítás után! Így az első magyar fedett jégpálya( BS edzőpálya) helyett épült Gyakorló Jégcsarnokból véglegesen kiszorulnak a hokisok. A Korcsolyázó Szövetség „ pálya felújító tevékenysége” érdeksértő és jogtalan. Nem Ők a tulajdonosok, a hokisoknak ugyanakkor érvényes szerződésük van a csarnok használatára! 2008 őszén Török Ottó Úr, az Önkormányzati Minisztérium államtitkára levelében garantálta a csarnok hosszú távú használatát a hokisok részére, a Magyar Jégkorong Szövetségnek.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik a gondosan felépített budapesti jégkorong élet a hetvenes éveknél is rosszabb helyzetbe kerül! Éppen most, amikor a zürichi VB-n kiderült a sportág határtalan népszerűsége hazánkban. Megszűnik a központi fedett jégkorong bázis, a jeges idény ismét lerövidül a novembertől március tartó, négy-öt hónapos időszakra.

A jégkorong részére kárpótlásként beígért sátor építésére és működtetésére, valamint a kiesett jégidők pótlására a szükséges írásos garanciák még nem születtek meg!

Minden budapesti jégkorongozó érintett az ügyben, ugyanis a központi döntéshozók a többi fedett jégpályára akarják átirányítani a több száz, eddig a Gyakorló Jégcsarnokban edző hokist. A felnőtt és amatőr hokisok is nehéz helyzetbe kerülnek!

Rövid időn belül több száz gyerek fogja abbahagyni imádott sportágunkat!

A döntéshozók politikailag erősnek tűnnek, gazdasági önös érdekeik Őket erősen motiválják, ezért csak magunkban és a nyilvánosság erejében bízhatunk!

Meg kell akadályoznunk, hogy a sport és a józan ész ellen hozott döntésüket végrehajthassák és hokizásra alkalmatlanná tegyék az első fedett jégpálya helyett épült jégcsarnokot!

Tiltakozzunk együtt a Magyar Jégkoronggal szembeni kirekesztő magatartás ellen!

Ezúton kérlek, hogy gyere el a 2009. június 4-én, csütörtökön 16 órakor a Parlament előtt tartandó tiltakozó rendezvényünkre. Ha lehet viselj magyar válogatott vagy bármilyen klub jégkorong mezt!
Mi a megvilágosodás Zalaegerszegen?
@vioola: Te látsz megvilágosodást?!
@MeLa:
összefoglalni még korai, majd a szerkesztők ezt idejében biztosan megteszik, de remélem a helyzet az, hogy sikerül megállapodni és Kercsó Árpád visszatér Zalaegerszegre.
@gagman: És ez neked miért jó?
@így is jó: Írd le mit szeretnél. Miért,kell nekem ???
Az nem baj ha különbözik a véleményünk,csak ne tegyük tönkre amit a gyerekek 4 év alatt elértek.És sztem ez minden szülőre vonatkozik.
@így is jó:
sajnos Kercsó négyéves munkáját sikerült pár hónap alatt tönkretennetek. az egyetlen esély. ő maga.
@így is jó: Szeretném,ha végre a hokiról szólna megint minden Zalaegerszegen. Szeretném,ismét a győzelmeket.Szeretném,hallgatni a Titán indulót,a gyerekek szájából az öltözőben.Szeretném látni újra mosolyogni a gyerekeket.Mindenkinek egészséget! Kercsó Árpit,hogy végre visszaérjen Zeg-re.Tudod ezeket szeretném!!!
minden jó, ha jó a vége.....:)))
@háromszög: Ez most mit jelent?Eldőlt valami az edzőkkel kapcsolatosan?
@háromszög:
nagyon mosolyogsz. mit kavartatok már megint?
Kavarás?Nem Fendrik úr tárgyal a jelöltekkel?
@gagman: hát nem szivesen beszélek róla, de üsse kavics.....paprikáskrumpliba szegedi paprikát...:))
@így is jó: Fendrik úr biztos tudja..:))
@háromszög: A paprikáskrumpli receptjét?
@háromszög:@gagman: @karajka: @zalaicsávó: Most mi a helyzet?Hány gyerek fog hokizni augusztustól?Ha tudtok valamit írjátok meg!
@gagman: Te nagyon optimista vagy,de vigyázzál csak.Főnyeremény még hátra van.
@így is jó: Tudomásom szerint nagyon sok,lesz normális edző és vezetőség mellett.
@háromszög: Megkérdezném:kolbász is kell bele?
Nagyon szomorú,hogy még mindig itt tartunk.A gyerekek nagyon szerették a hokit,de úgylátszik a meccset a szülők akarják lejátszani.Rá fogtok jönni,hogy szülői összetartás nélkül nehéz csapatot létrehozni.De sok sikert,remélem mindenki azt kapja amit érdemel!
Szívni fogtok !!! Jönnek,még nevek is. Nagyon elbíztátok magatokat,majd én is felajánlom a kolbászom
@karajka: Bocsi de hallottam nevetni a gyerekeket,sőt, énekelni is nem egyszer.Mindig nem szabad nyerni mert legnagyobb pofonokat kapják egy-két év multán.Akkor a sor végén zárnánk az rosszabbul esne,hidd el mert nem fejlődnek-nének a gyerekek..Ez az én meglátásom.
@karajka: Bocs de nem erre vagy arra gondoltam.
Szerintetek ebből kialakul egy jó kis szülői közösség?Kötve hiszem.
@BENDI: Sajnos még az ellenségeskedés,meg az edző rontotta el a csapatot szinróma egyeseknél a manő de futatott gyerkőc szülő nem tud nyugodni.Sajnos.Nekik mindeggy milyen edzőt hozol, ha azt nem ugy hivják K.Á.(csak az jó).
Még egyszer kérdezem,hogy mi is a helyzet?
@így is jó: én már egy ideje (MeLa 2009.05.31. 22:32:52) türelmesen várok a válaszra, lassan már virágkereskedést nyithatok a sok rózsából... ;)
@karajka: a sport nem a megfélemlítésről szól,különösen a gyerekek esetében nem.........
@MeLa:
Szerintem nyugodtan vehetsz még földet. Ha érdekel magánban megírom.:-)
Ki a király Zalaegerszegen?
Leírom utoljára a véleményem: az új tulajdonosnak kell az edző személyére vonatkozóan egy döntést hozni !! Arról nekünk szülőknek véleményünk ugyan lehet, de beleszólásunk NEM !Egy a lényeg , bárki, hangsúlyozom BÁRKI lesz a(régi-új)tréner, a szülő ne szóljon bele a szakmai dologba...ha ezt elfogadjuk, akkor van jövőnk...
Kedves csarnoktulajok.

Ígértetek weboldalt. Megyünk szokásos zalai nyaralásunkra, amit egyébként mindenkinek szívesen ajánlok, és megnézegettem volna a közönségjég időpontokat. De még semmi.

Húzzatok bele.
@háromszög:
az elmúlt négy hónap után, ez pont a ti szátokból eléggé hiteltelenül szól.

@vioola:
telitalálat.
Nekem olyan érzésem van a Zalai szülők lassan de biztosan elintézik ,hogy ne legyen Zalaegerszegen hokiélet,de legalább szájkaratéban és okoskodásban évekig világbajnokok lesznek.Félve kérdezem ,nem kéne inkább csendben és kellő alázattal dolgozni?Lehet az inkább szolgálná a fejlődést az edző személyétől függetlenül.
kezded.....szóval ki volt az, aki nem fogadta el a szlovákot??
Ki tudja,hogy mikor döntenek a tulajdonosok?
@háromszög: Szerinted én ? Ezeknek teljesen mindegy csak ő legyen!szevasz
@vioola: Ki a király,ki a király na én lennék a király.
@MeLa: Rózsa is lassan nő meg,türelmesen kell várni még a virág is kinyillik.Ez a helyzet, türelem rózsát terem!
A rózsa lassan nő,ti meg közben elhervadtok!
@így is jó: igen méghozzá felfele!
@jósoló: azt nem hiszem,sőt a felvirágoztatás most kezdődik csak igazán.
@bietigheim steeler: Te miért nem szólsz hozzá.legalább irj annyit,hogy fapapucs.
Ne legyél ideges!Sztem kevesebb l is elég lenne.Csak nyugodtan!
@így is jó:
De miért pálya tulajdonosa dönt arról,hogy ki legyen az edző??
Ezt miért tőlem kérdezed?
@Kivago Ivan Györgyné: Ha Te lennél a pálya tulajdonosa akkor ki döntene az edzösorsrol? A szülök?
Ha szülök döntenek hogy ki legyen az edzö akkor Zalaegerszegen hetente uj edzö kellene.
Persze van néhány kivétel is akik csak egy ugyanaz az edzö mellett döntenének,és szerintem nekik van igazuk!
@kapusLaci: gondolatmenetedet követve, akkor a NUSI igazgatójának kellene megmondania, hogy a MAC összes korosztályában, a Dragó összes korosztályában és az Üröm összes korosztályában ki legyen az edző. A műkorisokról és a short trackesekről nem is beszélve... Jaj a szinkron korisokat majdnem kifelejtettem. Ezt komolyan gondoltad???
@kapusLaci: de tudod mit? MOndok más példát is. Nálatok Bécsben az Önkormányzat határozzam meg, hogy ki legyen az edző a Capitals vagy akár az Eislöwen utánpótlás csapatainál? Meglepődnék, ha így lenne...
@MeLa: Ha Te ugy gondolod hogy igenis a szülök döntik el az edzö sorsát,akkor mond már meg nekem hogy miért tököltök annyit? Nem tudtok közös nevezöre jönni?Van edzö nincs edzö,most ez van most az van,annyi biztos hogy rengeteg vita van nállatokfele.
@MeLa: Miért tököltök nállatokfele?
Tudom,hogy te Kercsót akarod!! De…
Én azt mondtam,hogy a szülők döntsenek????szöveg értés???
A tulaj a pályát vette meg. A klubbot is??
Ugye foci válogatott kapitányát nem a Puskás Ferenc stadion igazgatója nevezi ki?
mehet itt az agytágítás mindenfelől, de azt azért tudjuk, hogy eddig nem voltak tiszta jogviszonyok. majd talán ezentúl. várható volt, hogy a tulajt is kikezditek. reméljük ő okosabb lesz. nálatok.
@vioola: XD nálatok laknak-e állatok?
@Kivago Ivan Györgyné: akkor mégis ki?
(tényleg csak viccből, de miért csak férjed ékezet nélküli?)
"szöveg értés???"
A szöveg értése még nem tudományosan bizonyított. A szöveg inkább értendő, mint értő, legalábbis. Ha szövegértő.
@kapusLaci: azt hiszem engem rossz helyre pozicionálsz, én a véleményemet írtam le, s egy szóval sem írtam olyat, hogy a szülők válasszák az edzőt. Normál módon a - ismét hagsúlyozom szerintem - a szakosztály vezetése (ahol természetesen a szülők is képviselve vannak)választja ki az edzőt(edzőket).

Persze felmerül a kérdés, hogy mit tehet az a szülő, akinek nem tetszik a kosrosztályos edző. Nos, szerintem 3 dolgot: 1: vár, mert elképzelhető, hogy anélkül alkotott véleményt, hogy ismerte volna az új edzőt; 2: más csapatot keres gyermekének, ahol szerinte megfelelő kezekben van; 3: összefog több hasonló véleményen lévő szülővel és új egyesületet alakít.

Zalaegerszeg azért van speciális helyzetben, mert elérhető közelségben nincs másik jégpálya, így marad a 3. verzió mindazoknak, akik már ismerik az edző módszereit, s nem kívánják, hogy gyermekük vele dolgozzon. A kérdés az, hogy 2 csapatra való gyereket sikerül-e összehozni a rendelkezésre álló rövid idő alatt, vagy születik egy mindenki számára elfogadható kompromisszumos megoldás.

Szerintem.
Az elírásokat kéretik a kései időpont rovására írni... ;)
@szerencsételen: Mer az ellenzék kikezdett a közgyűlésben
Hát szerintem a klub vagy a szakosztály vezetője,mint a többi klubban!
Vagy a jégpálya vezetője nevezi ki pl a műkori edzőt is?
A jégpálya vezetője a hokisok vezetője is??


@gagman:

Ki és mivel kezdte ki??
@MeLa: szándékod nemes, ezért most az egyszer megmenekültél ;)
@Kivago Ivan Györgyné: Itt(en) nincs szakosztály.
Van jég és van csapat. Akkor?
A jég hosszú távú megtérülést álmodik.
A csapat
1) minél több hokis gyereket, vagy
2) minél több eredményt álmodik.

Lehet, hogy az első generálja a másodikat, de lehet, hogy a második generálja az elsőt.

Az egyik úton muszáj elindulni, mert a dimenziókapuk nincsenek nyitva.
Ki az idő ura Zalaegerszegen? - V.
@szerencsételen:
Nincs klub?akkor furán működi a dolog,kik adnak fizetést?edző kinek az alkalmazottja? Egy jégpálya a jégkorong szövetség tagja??
Amúgy egy pálya tulajdonosának aki egy gazdasági vállalkozást irányit nem feltétlenül az az érdeke ami egy sport klubbank
Remélem Egerszegen minden szülő emlékezik Minarik Ede örök érvényű mondatára!

(Gyk.: www.youtube.com/watch?v=_EyWmQLEFtE&feature=related )

Én remélem, hogy lesz egy CSAPAT.

Kikapcs.........
@MeLa:
Ez mekkora film volt!:-) Amúgy a kanadaiak is nézhették, mert a hullámzást innen vették át!:-( (2,50 körül nézzéket.)
Amúgy ez most nem segít a Zegieken. @szerencsételen:
Jó amit leírsz, de kivéve a "Gyevi bíró!":-)
@MeLa: Jo reggelt mindenkinek!
A kérdés az, hogy sikerüle 2 csapatra valo gyereket összehozni? Szerintem pillanatnyilag alig jön össze az 1 csapatra valo játékos.
Hogy csak a véleményedet irtad le azzal egyet értek,én is azt teszem,és szerencse hogy mindannyian nem vagyunk egy véleményen.
Ki fizeti fizetné a jövö beli edzöt?Pályatulajdonos?Szülök?
Teljesen mindegy ki fizeti,de a jövöbeli edzö ne engedje hogy beleszoljanak a munkályába,mert ha beleszolnak akkor minden szülö edzö lessz,és ez nem vezet jora.
KÁ. amig edzösködött nem engedte meg senkinek hogy beleszoljanak a munkályába,ezért lett egy jo csapat,ezért nevelkedtek tehetséges gyerekek Egerszegen!
@kapusLaci: Van olyan család aki külföldre költözik,vannak pedig olyanok,hogy a kialakult ellenségeskedés miatt, inkább más sportra járatják a gyerekeiket.Valahol igazuk van.Tehát 5-tel kevesebben vagyunk,hol itt a 2 csapat jó ha egy lesz.
@kapusLaci:
Azért az nem baj, ha egy edzővel lehet beszélni. Az még nem beleszólás a munkájába, hogy figyelemmel akarod kisérni a gyerekedet és ha valami nem tetszik, vagy nem érted, akkor azt jelzed. VAgy szerintetetek ha a gyerek intőt hoz haza akkor nem kell megbeszélni a tenárral? hogy mi volt az ok és ezt esetleg milyen módszerekkel lehetne kijavítani, milyen közös álláspontunk legyen? egyből büntibe megy?
Az edző csak egy nézőpontból nézi a gyereket van még egy rakás. A szülő, a nagyi, a barát, az egészség.....
HA egy edzővel nem lehet őszintén beszélni, mert akkor lapátra teszi a gyerekedet akkor az már régen rossz.
Ezért kell olyan edzőt választani aki nem megosztó személyiség, és van terve amihez lehetőleg 3 éves kialakított metodika amiről lehet beszélni. Az nem terv hogy aranynyérem, az cél.
Hát ilyenek miatt már egy rakás klub alakult Bp-n.
@ob4: Egyetértek veled.Cél viszont kel hogy legyen,és az nem cél hogy kullogunk a tabella végén.Igenis a cél mindig az kell legyen hogy megnyerjük a következö meccset is.Lehet hogy ez mindig nem sikerül,de igy tanulnak a játékosok belöle,igy csiszolják a játékképességüket.
Az edzövel természetesen kell komunikálni,ebbe egyet értek veled,söt ez a jobb választás,nem az hogy a hátamögött beszélünk a tudta nélkül.
Ne legyen félreértés,a véleményem irtam le,nem céloztam egy szülöt se meg.
Üdvözöllek
@kapusLaci:

igen

Mindenesetre én úgy látom, hogy kell egy versenyistálló, ZEG-en és egy kis klub. Akkor van választás. Mert hogy ezek a szülők képtelenek egy csapatban evezni az biztos. DE ez nem őket minősíti, hanem ilyen különbözőek vagyunk, SZERENCSÉRE.
NEm tudom Debrecenben és Miskolcon hogy van ez, ott valahogy megy a meló aztán kész.
üdv
@így is jó: Ha valaki külföldre költözik ott is tudja fojtatni a jégkorongot persze ha van lehetöség rá.
Aki pedig más sportra adja 3-4 év hokizás után,hát elöször megkérdezném a gyereket hogy mit akar,inkább legyen az ö döntése minthogy eröltetve nekifogjon egy olyan sportágnak amit nem szeret,aztán késöbb megbánja.
Annyi biztos hogy kevés a gyerek Zalaegerszegen,és ha igy megy tovább még kevesebb marad, sajnos.
Szia Gáspár Péter!
Csak azt nem értem, mivel Te voltál Kercsó jobb keze, a legnagyobb hátbaszúrást miért tőleg kapta.
A másik kérdésem,Te Grazban kaptál állást ( amit kisírtál) és viszed oda a fiadat jégkorongozni, akkor itt miért kavarod még mindig a szart. Most elérted, hogy sem Kercsó sem Ladislav nem lesz hanem egy finn edző érkezik. Erre adjál elfogadható magyrázatot.
Üzenem a Zalaegerszegi szülőknek!
Néhányan céloztak rám, mintha Én irtam volna pár bejegyzést. Ezt a blogot folyamatosan olvasom, de most Írok előszőr (illetve másodszor). Ti amít műveltek egymással és elsősorban a gyerekekkel, az felháborító és vérlázító. Így nem csodálom, hogy szeptemberre nem lesz meg a nevezéshez szükséges létszám. Üdvözlet Mindenkinek!
Remélem a Finn edző jobb lesz mint a Szlovák, mert az fabatkát sem ért.
@zalaicsávó:
Nem válaszol, mert lapul mint szar a fűben!
Pénteken kirándulni vitte az új tulajdonost Trncsénybe, sütögette a saját pogácsáját, és majd hátbadöfi mint Kercsót.
Szia Dárido!
Nem tudom ki vagy,de amit irtál azt jol megirtad.
Kérdés:a Gáspár Péter milyen nick néven szerepel itt a blogon?
@kapusLaci: bietigheim steeler néven szerepel, aki már itt a blogon elhagyta nem csak a csapatot, hanem az országot is!!!
@dáridó: Értem,és köszönöm.
@kapusLaci: Dáridózzon kedvére!
@vioola: A korábbi hozzászólásaidat olvasva Neked Orvosra van szükséged!
De sűrgősen!!!
Mi a Suomi Zalaegerszegen?
@kapusLaci:

Szép ez a nagy összeborulás.:)
Na már két tagja van a fan clubbnak:)
@dáridó: Tévedsz Dárido @vioola: -án már orvos nem tud segiteni,neki már annál nagyobb segitségre van szüksége mint orvos :)))
vioola mi a semmi Zalaegerszegen?
Na mulatozz tovább:)))
@Kivago Ivan Györgyné: Szia Jucus!
Ne hari de én igy szolitlak mert a Györgyné nekem furcsa,tehát ezután Te nekem Jucus leszel.
Hogy velem nem fértek meg az egy dolog,én számotokra egy teljesen idegen vagyok,persze tisztelet a kivétel.
De Tiii együtt sem fértek meg,egymást megeszitek élve.Gyerekek vagytok,és rosszindulatuak.
Kussoltatok amig KÁ. ott volt,szavatok se volt,most pedig ugy gondoljátok mindent lehet nektek!?
Egy edzö se lessz huzamos ideig nálatok ezt hidd el nekem.
Gyávák vagytok!!!
Szi(jjj)a Mindenkinek!

G. Lajos vagyok Grácbú(úúú), .."szerb(v)usz itt a...ridó"
...ippeg szennyvízárokásásbu gyüvök a sógoroktú,..háát mitmonnyak ott kemén a főőd, főleg Grácba'
Látom "sztárlettemablogom", ...HJA, MIÚTA VÁRTAM MÁR ESZTET...

dehamárígyesett, haddd válaszuljak.

1, ..."hátbaszúrta a Mestert"

HA ERRE ÉNE KÉPES VÓNÉK, MÁ NEM A KÖZALKALMAZOTTAK SAVANYÓÓ KENYERIT MALLLYSZÓGATNÁM

2,..."kisírta magának"....
Azlehetetlen, mer mán a "sein" és "haben kösszti külö(m)nbségné elakattam a németen...( a faluba)VELED ELLENTÉTBEN (Te kis "poliészter"...)

3, Most má mennem kéne,..mer aztat a barna bélsárt biza szivesörömest kavargatnám..TOVÁBB,

SOK PUSSZANAT ÉS TOVÁBBI ÖRÖM

te "gehirnamputiertes Arschloch"
(Halász Előd gyorsan le a polcról!!!...Akadémiai Kiadó 1988. ISBN 234-7123, ha megvan..........)


(SZERK.---köszi!!!)
süti beállítások módosítása