HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Új tulajdonos Zalaegerszegen

2009.05.06. 09:14 F. Kapus

Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük.

A felszámolási eljárás után a jégcsarnokot ideiglenesen a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány üzemeltette. A Markó Galéria ajánlatát februárban fogadta el a bank. Az új tulajdonos a szezon végéig, május 11-ig tartja nyitva a létesítményt, majd a nyári felújítások után július 26-án kezdi az új szezont. Augusztusban edzőtáboroknak biztosít jeges edzéslehetőséget a létesítmény, szeptembertől kezdődik a rendes üzem.

A város és a tulajdonos szándékai szerint Zalaegerszeg minden iskolájának tanulói rendszeresen lehetőséget kapnak korcsolyázásra tanítási időben. A kft. a környék iskoláit is bevonná korcsolyaoktatási programjába, ehhez biztosítja az utaztatást is.

A tulajdonos a Zalai Titánoknak délutánonként biztosít edzéslehetőséget, lehetőségei szerint segíteni kívánja a csapatot a további sikerek elérésében. Így a kft. révén máris együttműködési megállapodást kötöttek egy első osztályú finn és egy orosz egyesülettel, ami az anyagi támogatás mellett az ifjú korongozók szakmai fejlődést is segítheti.

A tervek szerint az esti időszakban amatőr jégkorongcsapatok kapnak edzés- és mérkőzésidőt, hét végén pedig a közönségkorcsolyázás és a jégdiszkó lesz a fő attrakció. A felszereléssel nem rendelkezők számára a bérlést megoldják.

Az új tulajdonos tájékoztatása szerint hosszú távon is jégcsarnokként kívánja üzemeltetni az ingatlant, tevékenységével bebizonyítja, hogy elhivatott és professzionális üzemeltetéssel a csarnok hírnevet szerez, a jégsportok is híveket, Zalaegerszeg  pedig sikereket. A tulajdonos távlati tervként jégkorong-akadémia alapítását tervezi, erre alkalmas, kollégiumrendszerű elhelyezést biztosító ingatlan megvásárlása folyamatban van. Jó hír, hogy rövidesen elindul a jégcsarnok új honlapja, amely egyedülálló módon az interneten keresztül jégidő foglalására is lehetőséget biztosít majd.

248 komment

Címkék: zalaegerszeg markó galéria kft.

Minden jó, ha vége jó!!! Hála Istennek!
Erre mit lehet mondani,Ámen.
Minden tisztelet a befektetőnek, ha mindezek csak egy része is megvalósul. A magyar hoki lehet jó üzlet ha azt ésszel csinálják.
Hány év múlva lehet felnőtt csapat Zegen?
"együttműködési megállapodást kötöttek egy első osztályú finn és egy orosz egyesülettel"
Melyek ez a csapatok? Az orosz első osztály a KHL-t vagy a Viszsaja Ligát takarja?
Csak annyit kívánok nekik, hogy 15-20 év múlva Zalaegerszeget úgy emlegessük, mint most Fehérvárt és Dunaújvárost.
Jó hozzállás! Ugy látszik érdemes befektetni, és befektetőket keresni jégcsarnokok üzemeltetésére. A Jégkorong-akadémia létrehozása azt sugallja, tényleg hosszú távra terveznek, reméljük minden rendben lesz és egy ujabb hokiváros születik Magyarországon.
Ez a nap híre nálam!!!
Kedves egerszegi sportbarátok, írnátok Ti is néhány bejegyzést, hogy Nektek mi a véleményetek?
A sok rossz hír után végre egy jó is, még jobb lenne a kedvünk ha Újpesten is végre valahára megoldódna az áldatlan állapot!
"Így a kft. révén máris együttműködési megállapodást kötöttek egy első osztályú finn és egy orosz egyesülettel, ami az anyagi támogatás mellett az ifjú korongozók szakmai fejlődést is segítheti."
Ez amúgy mit jelent? A sok huzavona után talán megoldódik a dolog?
Végre egy jó hír! Úgy legyen!
ha 32.000.000 kanadai el tud tartani 2000 fedett csarnokot akkor Zalaegerszeg és környéke is képes lehet rá, csak csinálni kell, remélem ez a cég működteti végre a helyet és nem a dotációra vár. Meló van vele, írni kell egy csomó sulinak, hirdetni, aztán hagy menjen.

@vioola: KC mint Krilja?
Köszönjük a tájékoztatást, nagyon, nagyon jó hír!
Hátha néhány év múlva kikerül abból a körzetből is egy-két tehetséges játékos.
Sok sikert!
Ez tenyleg nagyon jo hir...csak meg is valosuljon amit elterveztek.
Ha csak a fele megvalosul mar jol jar a Magyar Hoki!!!

Sok Sikert

Kovago Kristof
Csatlakoznék borostom83-hoz. Ez a nap híre nálam is, végre!
Örülök neki, most már csak az UTE pálya ügye oldódjon meg, aztán még épülhetne pár jégpálya az országban :D
Nagyon-nagyon örülök, végre lezárult a kálvária, és a magyar hoki nagy jövőjének egyik bázisa, a Zalai Titánok is folytathatja a műhelymunkáját, ez Kercsó Árpád távozása óta az első igazán jó hír.
Isten áldja az új tulajt!
Na végre mára egy jó hír.
Nahát! Történnek azért néha jó dolgok is ezen a bolygón! :)
De jó! Észbontó volt, amilyen bizonytalanság volt eddig Zegen.
Yo-yo ilyen híreket olvasni!

Sok sikert kívánok a jövőben!
Hát az MKB-vel tuti nem lőnek mellé. Amelyik sportválalkozásra ráteszik a kezüket, azok nem csődölnek be, sőt... Elég ha Veszprém férfi kézilabda vagy a Sopron női kosárlabda csapatára gondolunk.
ITT AZ UTOLSÓ SZALMASZÁL KERCSÓ ÁRPIT VISSZA!!!
@karajka: ne kezdjük ezt újra.....

hát talán ez a hosszúra nyúlt bizonytalanság most megoldódni látszik. a tulajdonosoknak konkrét elképzeléseik vannak, amihez gazdasági szakértelem és pénz is társul. ez mindenképp pozitív. Ez a tulajdonosi kör hogy egyáltalán szóba került az alapvetően Kercsónak köszönhető. és tényleg köszönjük. ha ez a megoldás nincs, akkor marad a lakat és a szétszéledés.

Csípjetek meg! Ez Magyarországon történik?
Gratulálok a befektetőnek és kívánok nekik sok-sok sikert és kitartást. HAJRÁ HOKI!


vissza Kercsót és lesz fellegvár.


@ztitans:
végre óvatosabban fogalmazol. ezeknek a tulajdonosoknak több eszük lesz annál, hogy hagyják szombathely szintjére süllyeszteni a titánokat.
ne a tehetségek vándoroljanak, menjenek a Kercsó-ellenes botlábúak a szlovákuk után akit odavittek.
bizonyította, hogy sikeres kontár.

@gagman: ugye nem haragszol hogy nem minősítelek.

a botlábuak nélkül az 5-7 zseni nem tud kiállni te szerencsétlen.

amíg ilyen emberek vannak, addig nem is biztos hogy a botlábúak sportolni akarnak.

tudtommal van Árpinak csapata biztos örömmel fogad.
nehogy 25 gyerek menjen 5 miatt! menjen az 5 és nem lesz konfliktus.

már ha van konfliktus.

javaslom lapozz és tekints előre. így vagy úgy, de ELŐRE
bocs kicsit elragadtattam magam.
de a véleményem akkor is ez
@karajka: sikerült ezt az oldalt újra bepiszkolnod...mindenki korrekten, pozitívan szólt előtted, de Te megint kezded...hihetetlen..... amúgy Karcfalva befogadó, úgy tudom......és oda csak egy személyautónyi gyereknek áll szándékába menni.....a minősített szlovák edzőt pedig busznyi gyerek követné...miről beszélünk????
@gagman: Az enyémek nem fogják zavarni a zseniket ebben biztos lehetsz,de azért némelyik zsenit meg kéne tanítani korcsolyázni.Mert úgy látszik három év nem volt elég.
@ztitans:
nem haragszom, más a véleményem.
az arány nem 25:5.
a busz menjen a szlovákkal.
Kercsó majd hoz egy másik buszt, és lehet akadémia.
ugyanezt a szlovák nem tudja megcsinálni.
Apa most kezdődik...
@gagman: nem a szülőknek kell eldönteni azt, hogy ki legyen az edző ( a gyárban sem a takarítónő dönt erről), ez legyen az új tulaj döntése, hiszen így helyes.
az aránynál valóban nem jó....26-4

Hova követik a szlovák edzőt,iskolába??? Lenne tanulnivaló bőven. Írd le a mérlegét mit teljesített itt.Másnak meg úgy sem hisztek menj szlovákiába nézz meg egy edzést.Vigyázz VIDÉKI buszbérlet nem jó oda
A szlovák edzővel 3-0-ra vertük az albát,4-0 a MAC meccs eredménye!Utána elment három gyerek egy pedigmárnem itt edzett.Kiben is van a hiba? Úgy látom,hogy a másik hét-nyolc sztárcsemete csak ennyit tud.De ez már legyen a ti gondotok szedjétek szét egymást cafatokra akkor lessz csapat!
az hogy más a vélemény, természetesen nem gáz. sőt....
de azért az nagyon csúf hogy 1-2 szülő kivételével a Kercsó párt csak sunyít lapít és mindig úgy beszél ahogy a pillanatnyi helyzet megkívánja. na ez a gáz....
tisztelet annak a kevés kivételnek aki konzekvensen kiáll és mindig is kiállt ezen véleménye mellett.
még akkor is ha én másként gondolkodom.

mindenesetre azt hiszem hogy olyan mély a szakadék (csak és kizárólag ebben a kérdésben) hogy a döntési pont az az hogy ki igazodik kihez.

meg kell találni azt hogy melyik oldal a kisebbség. igazodjon az ha akar. ha nem akkor viszont a többség véleményét tartsa tiszteletbe és VAGY ÁLLJON BE A SORBA, VAGY TÁVOZZON!

persze elöször tudni kell hogy melyik a többség....
Egy dolog nem világos számomra a fenti postból. Az új tulajdonos és a Zalai Titánok csapat között milyen a kapcsolat? Hogy világosabban fogalmazzak: a tulajdonos mint szponzor jelenik meg az egyesület életében, vagy a tulajdonos fogja ezentúl menedzselni (nem tudom, hogy ez e a helyes kifejezés) a jégkorong szakosztályt vagy "csak" működteti a jégcsarnokot és az egyesület ügyeibe nem kíván szerepet vállalni.
Mi a Mi Zalaegerszegen?
@karajka: Próbálok indulat nélkül reagálni Neked :
kérdezzed meg a gyerekeket egyesével, hogy az elmúlt 3 hónap edzéseiről mi a véleményük?! Számomra a mérleg nyelve ez alapján billen ....elismerve KÁ érdemeit persze.
Jómagam láttam edzést Szlovákiában, egészen véletlenűl 8 mai NHL-es sztár karcolta a jeget...mellesleg vastagon volt Trencsényi kötődésük....ja és vonattal voltam, napijeggyel
@háromszög: Amikor te voltál nem volt még vonat!Azok a játékosok pedig nem ennek az edzőnek a kezei közül lettek ilyenek.Ez az edző egy nulla. CSUSZI-hoki.Ja,és a gyerekeket szeretem én is csak ez nem erről szól.Kicsit drága mulatság!!!!!!
@ztitans:
te nem sunyítottál, amíg el nem értétek hogy magán szlovák edzőt vigyél a gyerekednek?
persze, igazi okos magyar vagy. üldözzük el a tehetségeinket, menjenek más országba.
az ilyen szemlélet miatt marad álom csak az A-csoport.a te és a baráti köröd gyerekeiből soha nem lesz igazi jégkorongos. nem véletlenül voltatok mellőzöttek Kercsónál. tudom, hogy ez nagyon fájó és nagy öröm ezt megtorolni másokon, de békén hagyhatnátok azokat, akiknek még van esélye erre.
a reális arány fele-fele.

@ztitans: Ez vagy te is sunyi-lapos ha a többség az Árpi mellett lesz oda nyalsz te is! Szülőin megse mertél szólalni lapítottál mint sz.. a fűben.
@háromszög: Azt kihagytam,hogy ezek a gyerekek többsége egyesével sírt az Árpival,mikor elment. Csak azóta,sajnos mást hall otthon.Láttam edzést az Árpival,és láttam edzést a szlovákkal az ÉG és FÖLD kis különbség.Pá Pá
Ez az! Hajrá!Erről beszéltem!Az én fiam hokis lessz!A tiéd meg csak azért kellett eddig is,hogy az enyém játsszhasson!Elment három ember,hol a többi 7-8?Miért nem nyernek meccseket? Azért mert a jók között könnyü jónak lenni,de a gyengébbek között már nem tünt ki egy sem.Páran azt is elhitték,hogy az összes titános gyerek befér a kölyök válogatottba.Ehhez képest jó sokan kiestek.De nem baj,majd ha Árpi bácsi visszajön megint ti lesztek a legjobbak.Újra lehet kezdeni a nyalakodást,nektek ez hiányzik semmi más.
@türéshatár: Szerinted reális válogatás volt? Nyalakodni annak kell aki nincs megfelelő szinten.Azt sem gondolod komolyan ugye,hogy Gáspár,Mazzag,Galló,Gombos,Vokla.... nem a legjobbak között vannak.Bocs értesz ehhez a sporthoz valamit?
Én nem mondtam,hogyértek hozzá ezért isnem szólok bele,hogy kiazedző.A KOROSZTÁLY95-96-os volt.A Gombos,Gáspár pedig nem az a korosztály.De szerinted az reális amikor a szülő után kiabál az edző:TE IS ELHOZHATOD A GYEREKEDET HA AKAROD!Lenne még egy kérdésem.Mi a dolga a hátvédnek a csapatban?Mert sokunknak furcsa volt,hogy a hátvéd azért van a pályán,hogy meglegyen az öt ember.
Kedves Titánok!
Ti tényleg nem unjátok egymás csesztetését itt?
Tényleg ez a legfontosabb, hogy az én fiam, a Te fiad? Nem volt közületek senki Svájcban, hogy tanuljon egy kicsit?
Borzasztó!
@gagman: ne haragudj de nagyon buta vagy!
tényleg jó lenne- ha csak igy tudod a problémáid kommunikálni- hogyha vennél jegyet vhova Ázsiába
@karajka: na addig ne állj 1 lábon
Így nem lessz csapat egy irányba húzzátok a szekeret!Most biztos jókat röhög az a valaki aki szarba hagyta a csapatot.Remélem visszajön!
@karajka: Tudod én már egyszer megfogadtam amit ztitans 18:33-kor, DE...
A sporthoz, jégkoronghoz alapvetően szakmailag az edző ért - "szurkolóilag" meg a néző ill. szülő.
Zeg-en az utóbbiból páran úgy gondolják értenek hozzá szakmailag is, hiszen 10-13 éves korú gyerekeikről meg tudják ítélni ki a jó edző nekik ki nem. Gondolom mindegyiknek van komoly sportolói múltja pláne hokiban:-)
Tisztelt MJSZ javaslom az edzőkiválasztó központot Zeg-en működtetni karajkával, gagman-nel és társaival. Gondolom "társadalmi" munkában ellátnák ezt a feladatot is hiszen ÉRTENEK hozzá.
Én nem vagyok orvos, pláne nem pszichiáter, DE...
Csak így tovább:-(
@fatcat53: Igazad van.Nem is hokiakadémia kell,hanem edzőközpont.Ezekkel az edzőjelöltekkel újra ott leszünk az A Csoportban.A taktika pedig ez leszz:a k...a a...d,s....j,mit csinálsz te hülye o...n disznó vagy mint az anyád.Ha pedig véletlenül mégis kikapunk,akkor pedig az edző ne menjen be az öltözöbe,ezzel is érzékelteve,hogy nem bírták végrehajtani az utasításokat
@türéshatár: Miért erőlködsz?Nem mindegy neked?
Akkor ismét megpróbálom, hátha valaki felfigyel a kérdéseimre:

MeLa · www.machoki.hu 2009.05.07. 15:15:27
Egy dolog nem világos számomra a fenti postból. Az új tulajdonos és a Zalai Titánok csapat között milyen a kapcsolat? Hogy világosabban fogalmazzak: a tulajdonos mint szponzor jelenik meg az egyesület életében, vagy a tulajdonos fogja ezentúl menedzselni (nem tudom, hogy ez e a helyes kifejezés) a jégkorong szakosztályt vagy "csak" működteti a jégcsarnokot és az egyesület ügyeibe nem kíván szerepet vállalni.
@MeLa: válasz:
"csak" működteti a jégcsarnokot és az egyesület ügyeibe nem kíván szerepet vállalni

igy gondolom még érdekesebb a fenti pengeválltás
@ztitans:
ezt is rosszul tudod.
@jósoló: Mint már mondtam neked,amíg itt lessz,addig itt.
a csapat így is -úgy is borul. a jelenlegi állás szerinti maradók fele nem fizetőképes.kevés a gyerek, a befolyó tagdíj még a jégidőt sem tudná fedezni. nincs egész zegen annyi gyerek, hogy a hoki talpra álljon, főleg a tehetségek nélkül.
az arány fele-fele.
a busz menjen a szlovákkal.
Kercsó majd hoz egy másik buszt, és lehet akadémia. lehet új és mégjobb csapat.
ugyanezt a szlovák nem tudja megcsinálni.
Kercsó neve garancia. nélküle nem lesz zalaegerszegen semmi!
Kercsó nélkül nincs ott jövő.
háááát ( Laci) most már látod, mi itt a helyzet Zeg.-en.......
NO Future!!!!!
Made in Hungary.......pá....és (jobbra el.)
Látom Egerszegen megint beindult az élet.
Nincs már Kercso de folyik fölötte a vita!
Tudjuk mindannyian hogy nagyszáju volt,kiabált,de szerette a gyerekeket,megtett mindent értük,kiharcolt nekik mindent,és eredményes volt.
És még egy dolog:nem engedte meg hogy a szülök vezetöség belepofázzon a munkályába,ezért volt Kercso Árpi eredményes,és természetesen a sok munka és szakmai tudása ami nincs meg ezeknek a kizsákmányolo szlovák edzöknek.
Most KÁ csak halgat,dolgozik csendesen,de nemsokára hallunk megint rola,abba biztos vagyok!!!
Kivánok az Egerszegieknek kevesebb vitát,és több összetartást!
Üdv.kapusLaci
sziasztok. Ezt nem gondoltam volna ,hogy a Z Titans csapatának szülei közt ilyen csata dul.Azt elfelejteni könnyü,hogy Kercsó a csapatot elhagyta a rájátszásban kiváncsi lennék a sok szülőre ha kapna egy csapatot, nulláról mit tudna kezdeni vele.Mellesleg az ujgazdag gyerek szülők 3-4 éve tudják mi is az a hoki.Sajnálom a gyerekeket.Többet kellene a gyerekekkel foglalkozni nem egymás ellen uszitani.
@kapusLaci: Kedves Laci,

a FRANCBA már ezzel a " kizsákmányoló szlovák edző" dumával ( ..már bocs'..), ISMERITEK ŐT???
Vagy "magyarvagyokmindenttudoktehátÉNVAGYOKaKárpát-medencébenEGYEDÜL"-attitüd a jelemzőtök?

vioola. ..tényleg "mi a mi Zalaegerszegen??"
.......egyszer ebbe halunk bele mi magyarok...
ez a k....okoskodás...ez lesz egyszer a halálunk!!!!
"..Nézd meg "országodat", mivé lett..."

El innen!!!!!! 40 év óta először ( és utoljára) nem jó magyarnak lenni!
MENTEM!!
(jó, biztos gyáva féreg vagyok, DE lesz..om!!!!!!
Ide jutottam.......
Kösz Mindenkinek !!!! ( ..őszintén...)
Megmondom őszintén nekem - a szülői torzsalkodásokon túl - az a furcsa, hogy miért ez a nagy eredmény kényszer Egerszegen? Soroljam, hogy mennyi olyan csapat van, akik mindent megtennének azért, hogy egy olyan csarnokban edzhessenek, mint Ti? Kitartó, alázatos munka, s az eredmények is jönni fognak...

Azt már csak remélni tudom, hogy a szülők ellenségekedései nem nyomják rá a bélyegüket a gyerekek egymás közötti viszonyára, mert ellenkező esetben a csapatnak annyi... :(
@MeLa: ..hát ez az!!!
ALÁZATOS MUNKA ÉS HOZZÁÁLLÁS!!

És ki nem sz..ja le K-t, MINDEN ÉRDEME mellett??
@ZOOTTI:
nana. nulláról? pont addig volt győzelem, amíg a munkája benne volt a lábukban. megnézheted a mostani erőnlétük milyen.
ez az edző kapott egy bajnokesélyes csapatot. nézd meg pár hónap alatt mit tett azokkal a szülőkkel karöltve, akik idehozták. lehet, hogy kedves ember, de szakmailag nulla.
egy edzőt, egy sportolót az elért eredményei igazolnak. más országban rég repülne ilyen mutatóval.
Kercsó zokogva hagyta el a csapatot. de neked is elmenne a kedved és forogna a gyomrod azoktól a szülőktől, akik hátba szúrnak.
@bietigheim steeler: Ezt jol meg irtad:))
Okos ember saját kárán tanul,a buta meg még a sajátján se!!
További jo vitatkozást nektek,mert ezt nagyon értitek!!!
@gagman: tiszta szívből sajnállak...nem tudok mást írni
@kapusLaci: kizsákmányoló szlovák???? én azokról az emberekről tudok véleményt alkotni(talán nem is reálisan), akikkel legalább egyszer már beszéltem az életben........
Könyörgöm miért kell nekünk vitáznunk????
Mindenki döntse el saját belátása szerint felelősséggel, hogy mi a jó és ki kell ehhez neki....hogy hisz vagy nem bízik az újonnan érkezőknek...aztán menjen jobbra, balra vagy maradjon.....A KÁ táborból amúgy egy úr és egy hölgy a karakter...tisztelem is ezért őket, annak ellenére, hogy más a véleményünk.....mások pedig mint a lengedező nádszál......ez a rohadt nagy helyzet .....
@háromszög: Nem tudom hogy mi a zavaro abba hogy azt irom hogy kizsákmányolo.
Végül is nem az én pénzemet zsákmányolja ki hanem a tieteket!
De hát ha nektek ilyen sok van......
Szakmailag nulla? Ő már akkor edző volt amikor némelyitek még homokvárat épített! Aki meg szakmailag is,meg emberileg is nulla az már nincs itt!
Komolyan a zalai szulok is kb olyanok mint a Hc Sc szurkolo tabor ahol megjellenek ot mar csinaljak a fesztivalt.En nem ertem mi a gond Kercso elment , sok sikert neki Karcfalvan (ahogy KapusLaci irta dolgozik csenben) a zalaiak keressenek egy edzott es dolgozannak csendben. Kinek oromere kinek banatara a Kercso era elmult egerszegen ezt nincs amit vitattni tovabb.Szerintem abbol a korosztalybol CSAPAT soha nem lessz mert a szulok tehat TI elbasszatok ugy ahogy van , mert a csapattarsak egymas legjobb baratai segitik egymast jobban rosszban de TI kedves szulok azt eritek igy el hogy a gyerekek kezdjenek kis csoportokba szervezodni es ellensegeskedjenek egymassal.Ott nem lessz csapatszellem soha.Amikor en hokiztam akkor is volt olyan aki tobbet jatszott es volt aki kevesebbet de sem mi a gyerekek sem a szulok nem kerdojeleztek meg az edzo (Gyorgypal T) munkajat es hozzaerteset.Ez csak egerszegen mukodik igy szerintem hogy mindenki belekopik a csapat dolgaiba mitha egy nagy kopocsesze lenne.
Szoval kedves szulok SZEGYELJETEK magatokat.
@kapusLaci:körülbelül annyira "kizsákmányoló" mint az előző edző...
Magyarooooorszzáááág!

Köszi MINDENT Nektek !!!!!!!!!!!!!
@qx92: egyetértek a véleményeddel....január végéig amúgy nem is mert senki szakmázni...bezzeg azóta....
@háromszög:
veled az élen. inkább aggodalmaskodj az új egyesület gyors megalapításán, mert véletlenül a szövetség észbe kap és máshova vándorol a négymillió.
miért aggódnék, nevetek.....
@háromszög: Kercso Árpinak csak annyi követelése volt amit a szerzödésbe beleirtak,de ezt se kapta meg,igy is adosak neki még néhány havi fizetéssel!
Ezt nevezed te kizsákmányolásnak?Szerzödés meg van, aztán pénz? Ad majd az Isten,dolgozzon a hülye!Na de meddig!Igy is sokat türt de ezt csak a Ti gyerekeitek miatt tette!
Mostmár nincs Ö de legalább megmutatta hogy a Zalaegerszeg egy név lett az Europai jégkorongba söt mondhatom hogy már az egész világon tudnak rola!
Hát ennyit tudott elérni Kercso Árpi Zalaegerszegen.
Ezt Te ne vedd veszekedésnek,csak vitatkozunk,erre pedig mindkettönknek joga van!
Szép napot még!
@kapusLaci: Normális vita mindig előre visz ,semmi gondom ezzel és persze Veled sem.(nem a púder miatt)Én arra gondoltam, hogy a szlovák is azt kapja(amit kizsákmányolásként reagálsz), ami a szerződésében van...azt pedig, hogy ŐK milyen szerződéseket tudnak kötni, az legyen az ügyességük vagy bénaságuk....nem tartozik rám...sőt nem is érdekel.Kellemes hétvégét Neked is, izgalmas vasárnap esti döntővel! :))
@háromszög:Hello Háromszög!
A szlovák edzö és Kercso között csak annyi a külömbség hogy Árpi minden edzést megtartott becsületesen,a szlovák pedig hébe hoba.
Na látod itt vannak a bajok,hogy ki mennyit dolgozik,és milyen eredménnyel!
Nem mindegy hogy csapra szarni vagy szarra csapni!
Ha ezt nem érted megmagyarázom.
Kellemes hoki VB nézést neked is.
Üdvözöl kapusLaci
@kapusLaci: "annyi a külömbség hogy Árpi minden edzést megtartott becsületesen,a szlovák pedig hébe hoba."
EZ NEM IGAZ!
@ztitans: Ezeket a hireket Egerszegröl hallottam,illetve Egerszegi hokis szülök mondták.
Ebbe én se lehetek biztos,de szél fuvatlan nem indul!!!
Ne szlovákozzatok már okostojások!Ha nem tudjátok a nevét sem biztos kurvára ismeritek.Az edzésekről meg csak annyit,hogy ő a jégen volt a gyerekekkel a másik csak akkor ment fel,ha meg kellett rázni.Ja és vesztett meccs után nem futott ki a jégcsarnokból,mint eggyesek.
@kapusLaci:
abból fizették a szlovákot.
aki azonnal kivett az ötből egy napot, ami alatt üresen állt a jég, harmadolta az edzésidőt és sokszor utazott haza. ugyanannyi pénzből.
@ztitans:
igen, nem igaz, mert az általatok instruált edzéseit edzéseknek sem lehet nevezni. a szombathelyi latabárról nem is beszélve. szép párost alkottak.
bohóc hoki.
@gagman: Te miből fizetted a kercsót?Zsebbből?Miért nem monddjátok már ki,hogy a ti gyerekeitek különbek az összes falábunál?Csak azt nem értem,hogy a ti sztárcsemetéitek miért nem nyernek meccseket?A fizetésről pedig csak annyit,hogy ki tette zsebre a tagdíjakat?
@türéshatár: Ha már ennyire informált vagy,áruld el nekünk is hogy télleg ki tette zsebre a tagdijakat?!!
Úgy látszik ha ma Magyarországon valaki havi 400000 forintotkap az nem kap fizetést.De egyébként megmondták neki,hogy biztositva lessz a fizetése nem az elmaradás, hanem amíg az alapitvány müködteti a csarnokot.Ennek ellenére ment el.Szerintem az elmaradásait attól kérje számon akivel szerződést kötött.Szerintem a Zalaegerszgi szülők is tettek érte nem keveset,nem csak ő a csapatért.Nem értem a szülők egy részét sem,hogy most mi is a gond valójában.
@türéshatár: Azt hogy a szülök tettek érte és a csapatért abba én is biztos vagyok. Le a kalappal a kitartásukért,és az odaadásukért!
Csak azokat a szülöket nem értem meg akik a KÁ idelye alatt egy szot se szoltak ellene azok most a legnagyobb szájhösök!
@kapusLaci: Valóban igazad van,senki nem mert szólni mert akkor a gyerek a jégcsarnok közelébe se mehetett volna.De nehogy azt hidd,hogy haragszom rá,hisz az ő edzősködése alatt szerették meg a gyerekeim a hokit,sportoltak és ez már nagyon jó.Ennek most sajnos vége szakadt,és nem a kercsó miatt,hanem azért mert teljesen megváltozott a légkör a csarnokban.Na de fátylat az ewgész dologra,sok sikert neki ha itt dolgozik,ha máshol.
@türéshatár: Kár lenne a csapatért.
@türéshatár:Nem akarok vitázni senkivel.
Kivánom hogy a gyerekeitek a céljukat megvalositsák,legyenek jo hokisok!
Mindenkinek jo éjszakát!
Üdvözöl kapusLaci


@háromszög:
"kérdezzed meg a gyerekeket egyesével, hogy az elmúlt 3 hónap edzéseiről mi a véleményük?! Számomra a mérleg nyelve ez alapján billen ....elismerve KÁ érdemeit persze."

mit mondana egy gyerek mást, ha az új edző sörért cserébe kólát osztogat edzésen. azelőtt még szénsavas üdítőt sem ihattak.
@gagman: NAGYON JÓL LÁTOD A HELYZETET!
Karajka,gegmen az az undoritó ,hogy itt minden undoritó szövegetet leirtok jégcsarnok elött meg kezetráztok.véleményeteket nem tudjátok elmondani mikor meg kell szólalni.K.Á.minden elismerésem övé de miért kell ezt csinálni.
gegmen ugy csinálsz mintha a te sztárgyereked soha nem ivott volna szénsavas üditőitalt.ez egy játék volt és nem más csak kiforditatok mindent.
Kapuslaci. K.Á.megtartotta az edzéseket de csak a palánk mellett dülleszkedett,szlovák edző(Ladiszlav)soha sem láttam dülleszkedni a pályán.Soha nem láttam,hogy legyintett volna valamelyik gyerekre is,hogy ta szar vagy,béna vagy.
"sztárgyereked" ugylatszik celebeket es Gyozikeket nevelnek Egerszegen :D
qx92: sajnos pár gyerekkel elhitette azt.hogy NHL játékos lessz,de a szülő is elhitte ez az utóbbi sulyosabb.A szülő kártékonyabb.
igen a szülő a legkártékonyabb. elüldöztétek Kercsót, hoztatok egy bohócot majd tönkretettétek a csapatot.
szerencsére ritkán fogunk kezet, ámbátor hónapok óta olvaslak ugyanazokkal a helyesírási hibákkal. legalább az egyik nick-név alatt írd, hogy lesz.
Most már Vladislav Boross sem tart edzést Zalaegerszegen.Hogy is van most?Nagyszájuak!Hozzatok edzőt,különben nincs NHL.Azért még időben rájöttetek,hogy egyszerübb visszacsábítani,mint a gyerekedet visszautaztatni az időben kb 40 évet.
Tisztelt Ti! Tudjátok mi a baj Zegen,az ,hogy nem érdemlitek (szülők) meg,hogy megmaradt a csarnokotok...A MAC-ban a seggüket a földhöz vernék,ha ilyen körülmények között edzhetnének a gyerekeik!Szégyen és már nevetséges is,amit egymással és így a gyerekeitekkel is műveltek.KÁR ÉRTETEK.
@canadien: ezt csak megerősíteni tudom, sőt még kiegészítem a Dragó Skorpiókkal és az Ürömi Sárkányokkal.
@canadien: Az a baj, hogy Kercsó behülyített pár embert, hogy NHL-szintű játékos lesz a gyereke.

Csak sajnos három tényt nem vesz senki figyelembe:

1: A Kercsó-nevelte gyerekek legjobbjai is már drámai, ismétlem, drámai lemaradásban vannak az A-csoportos nemzetek hasonló korú gyerekeihez képest. Ez egyszerűen a feltételrendszerből fakad és nem hozható be. Max. az olasz-francia-olasz-norvég-dán szint az elérhető, ami persze szintén nem kevés. Vagy azonnali külföldre kerüléssel csökkenthető, de akkor máris nem Kercsó keze alatt dolgoznak, ugye.

2: Nincs olyan csapat, ahol a "jobbak" és a "rosszabbak" ne lennének egymásra utalva. Kercsó elhitette, hogy egyrészt már kölyök korosztályban megmondható, hogy ki lesz felnőttben is jó hokis, másrészt hogy az a normális, ha ezek a "jobbak" előtérbe vannak helyezve, rengeteget játszanak, hozzák az eredményeket, a "rosszabbak" pedig fizetik a tagdíjat és biztosítják a létszámot, ami az edzéshez kell.

Ebből látszik, hogy Kercsó mennyire végtelenül kártékony edző, és egyetlen egy módon tudott segíteni a magyar hokin, hogy végre elment.
Nem is mentünk játszani szlovákiába és csehországba.Vajon miért kedves sporttássak?
@KCs:
téged sem tartott túl sokra. természetes, hogy így írsz róla.
Kercsót leszámítva igazad van.

@canadien:
@MeLa:
mindenki megoldása. busz a szlovákkal, mac, dragó, üröm zegre.

@kispadosok:
csak svájcba.

@gagman: Így legalább biztosítjátok a szügséges létszámot,nem kell különféle trükkökhöz folyamodni.De ki látja el az edzői feladatokat.Miért nem hoztok ti valakit?Bár úgy látom nálatok csak egy ember jöhet szóba.
@türéshatár: Milyen trükkökhöz?Visszajön Árpi jönnek a gyerekek is ne aggodalmaskodj.Kapus is van még a fiadon kívül is!Itt csak egy ember tud csapatot csinálni!
@kispadosok: Alapjában véve rendes ember vagy csak gondolkodni nem tusz.De lehet jobb is így neked!
@gagman: azt hiszem érdekes lenne, ha egy cca. 450 fős kontingens megérkezne Egerszegre...
@kispadosok: Te tudsz konkrétumokat? Olyan hírek érkeznek Csíkból, hogy nagyon nem jöttek össze kint a dolgok...
@gagman: Sztem összekeversz valakivel.
Nem tudok konkrétumokat,de sokan szeretnénk ha visszajönne,de sokan viszont nem.
@kispadosok: Ha gondolod ezután is szívesen beszállok a bírói költségekbe,utazásba,edző szállásába,akár a tiédbe is.Fizetjük az idegenlégiós gyerekek összes költségét mint eddig.Még így is sokkal kevesebbe kerül,mintha a két gyereket is utaztatnám.Legalább nem fáznak meg,mert játszani nem játszottak.Pedig "nagyon tehetséges gyerekek" legalábbis szemtől szembe.A hátam mögött,már nem annyira!Ennyi hazugságot 42 év alatt nem hallottam mint itt 30 hónap alatt.
Kedves Zalaegerszegi szülők!Mac,Drago,Üröm, mind,mind örülne,ha annyi jégidő állna rendelkezésre mint nálatok.Olyan edzőt aki mindenkinek megfelelő soha nem találtok.Dolgozni kell alázatosan nap mint nap.Nem kell egy kis nézeteltérés miatt azonnal költözni.Székesfehérvárra,Pesterzsébetre,Dunaujvárosba,ott Zalaegerszegen próbáljátok meg közösen megopldani a problémákat.Számtalanszorkikaptunk tőletek,mégsem költözött senki egy-egy vereség miatt.De a ti dolgotok oldjátok meg,viszont ezek a viták a blogon már súrolják az ovis szintet.
josoló:igazad van csak4-5 tokosagyu nem fogja fel ezt az egész ügyet.olyan simán mehetne minden.
Türéshatár:neked azt üzenem,hogy ha kitartasz több százezret fog keresni a fiad-id.csak győzd kivárni..........
KI nem szarja le ki minek örülne! Nézd meg hova jutottak Zalai Titánok.ÁRPIT VISSZA! Nehéz elfogadni,hogy eddig mindenki rettegett a Titánoktól,most mindenki rajtuk RÖHÖG!Ja,és a hozzá nemértők tábora egyre nagyobb,párosulva primitívséggel. Kedves Fendrik Úr ÁRPIT VISSZA,megtérül a befektetés.
@ZOOTTI: Több százezret?Nem ismered a k....ó féle mondást?Aprópénzért nem dolgozunk!Egy nyilatkozatában mondja,hogy Sváci csapatok is hívják.Én mégmindig nem bírtam rájönni,hogy minek,mert amikor ott ordítozott a gyerekekkel már készenlétben állt az elsősegély.
Hol vannak azok,akik Árpi mellett voltak,vannak. MOST MINDENKI ÁLLJON A SARKÁRA! Galló,Daoda,hajrá most neki is szüksége van rátok.
@karajka: Te egy primitiv barom vagy miért nem követed?Nincs gumicsizmád?Kérj kölcsön a GY.....l biztosan ad neked kölcsön.
türéshatár:király
@karajka: Mi a terv?Miért nem cselekszel?Miért nem hozod vissza?Arra vár mindenki,hogy csinálj valamit ne csak a blogon járasd a szádat.Amúgy meg a nick név nem takar mindent.Érted?Nem hiszem.
Te itt neveket irsz.És a te neved?Úgy lenne ferr nem?Ne köpködj te senkit ha nem tetszik menj karcfalvára.Esténként majd jól ellesztek a karcfalvai plázákban,majd ott agyonlesz dicsérve a gyereked.Ügyes gyerek,tehetséges sokkal jobb mint a többi.De csak a szemedbe,utána seggfej vagy!
Úgy érzem, hogy a tragédia (csarnokbezárás) kezd komédiába átváltani... Vagy inkább tragikomédiába vagy grotesztkbe hajlani.
@MeLa: Egyetértek ez kész röhej, mégis inkább sírni lenne kedvem. Az új tulajdonosnak javaslom, hogy az első lépés az legyen, hogy a szülőket nem engedi tovább a parkolónál:)
@borsz: ha egy kicsit visszaolvasol, azt írták, hogy nem lesz közvetlen köze a tulajdonosnak a jégkorong csapathoz.
ztitans 2009.05.07. 21:25:56

"..."csak" működteti a jégcsarnokot és az egyesület ügyeibe nem kíván szerepet vállalni..."
@MeLa:
nemcsak nem csak, hanem is.

@borsz:
akkor már látod, hogy Kercsó nem véletlenül beszélt úgy velük. ahogy kell.

de majd a tulaj visszahozza és beírja magát a sporttörténelembe.
@KCs: Újvárosban ugyanez folyik...
@redwhite2006: ott is Árpi kell? :)
@gagman: ha a tulaj visszahozza, akkor erre pénz is kell. amit a tulajdonos fog fizetni? tulajdonos megmondta érthetően hogy segíteni fog, de konkrét anyagi támogatást most senki ne várjon tőle.
@kapusLaci: KÁ napi egy edzésen volt a palánk mellett 2-2,5 órát 30 gyerekkel...a szlovák pedig napi 3 X 1-2 órát korosztályonkéint....azt ugye ismerjük, hogy 2x2 néha 5, de én ezt nem biztos , hogy egálosnak érzem....bár gondolom Te igen....
@gagman: az én fiam csak sört vitt és nem kapott kólát......de vitte, mert fogadást veszített.
De az edző már előre fölhívta a figyelmet arra Botfán, hogy motivációt fog alkalmazni az utolsó hétre...és ezt nem azért csinálja mert nem jut neki sörre.....
Ha most egy csak egy kis szülői összefogás lenne a következő bajnoságban újra bajnokesélyes csapat lenne Zegen.De összefogás nélkül nincs csapat se a szlovákkal,se árpival!Gondoljátok át augusztusig még van idő,utána viszont már ne lehet visszacsinálni semmit,ha szétszélednek a gyerekek!
Vannak ügyesebb gyerekek és vannak ügyetlenebbek, ez tény. Vannak olyan szülők akiknek ügyesebb és vannak akiknek ügyetlenebb gyereke van. Ez általában szorosan összefügg azzal, hogy mikor kezdte az egészet. Hol itt a baj?
Mindenki járjon edzésre és álljon össze a legjobb a csapat. Hol van olyan a világon, hogy mindenki játszik? De aki nem fér be, mehessen felzárkózni, több jégidőt nekik, legalább annyit mint a meccs ideje, amire ugye nem vitték. És senki ne költözzön sehova.

A felnőttek meg sürgősen keressenek maguknak valami elfoglaltságot a gyerek helyett, mert ugye 3-5 év és a legnagyobb ellenzékünké lesznek, nem mindegy hogyan szaladunk bele.
Láttatok már 16-20 éves gyereket? Hú az kemény lesz. Már előre fázok tőle.
Nem vagyok ZEG-i. Hajrá.
@háromszög: Ti ugy vagytok(tisztelet a kivétel)hogy annak az edzönk nyaltok amelyik pillanatnyilag Egerszegen dolgozik,most a Szlovák edzöre került a sor.Igaz Árpinak hiába is nyalt bárki mert az játszott aki hozta a teljesitményt.
A Szlovák edzöt nem ismerem hogy mit tud,de lehet hogy KÁ. 2-2,5 ora edzéssel a palánk mellett könyökölve, jobban megtanitotta a játékosokat hokizni mint a Szlovák napi 4-5 orával.
Na de ez kiderül várjuk ki a végét mindannyian!
Üdvözöl kapusLaci
@kapusLaci: Hozta a teljesítményt? Ezt gyorsan szívd vissza,míg nem olvassák sokan!Vicc!
@ztitans: Nálunk már csak a szelleme lebeg...:-)De soha nem lehet tudni mit hoz a jövő!
@redwhite2006: Jó nektek,hogy csak a szelleme,nálunk néha ő maga is megjelenik.
@kapusLaci:
senkinek nem nyalok.....
elfogultnak érezlek és merevnek ebben a témában, így nem látom értelmét a diskurzusnak...
további szép napot :)
Aki itt nyalt azt úgy hívták kercsó!Hogy miért?Azért,hogy legyen munkája.Tudtommal Magyarországon nem fogadták sem Szfváron,sem Dunaujvárosban,a Svájci ajánlatokat nem írom mert minek, hisz nem igaz.Ha olyan kiváló szakember miért nemm kell sehova?Kispadosok,Gagman,Karajka, válaszoljatok.
@türéshatár: Te nem voltál ott?Vidd a gyerekeidet ahova akarod lázítókra nincs szügség!Megvana csapat nélkületek meg a barátaid nélkül is.
@kispadosok: Egy igaz szó volt a hozzászólásodban:nélkületek,hánynom kell az olyan emberektől mint te vagy.
ob4:igazad van de ezekkel nem lehet düllőre jutni,csak a sebeiket nyaldossák.sajnos emberi mivoltuk nulla sajnálom.ide csak,á nem érdemes semmit.viszlát mindenkinek.
@ZOOTTI: Igazad van,pénz,pénz,pénz,ez van nekik de semmi más.Köszönjük a Zalaegerszegi szülőknek,hogy itt lehettünk,további sikereket kívánunk a csapatnak.Hajrá Titánok!
te gumicsizmát tudsz adni nekem mert valamelyik azt irta.
Neked és kispadosoknak bármit!A másik kettő meg csaksunyít.
Miért nem mertél megszólalni szülőin,biztos nyalt volna neked?Miért kellett volna máshova mennie,csinált Zalaegerszegen egy jó csapatot? Azért örültetek,hogy elment,mert azt gondoljátok értetek ehhez a sporthoz.Állítom korcsolyázni se tudsz,csak amikor végzel a földeken leteszed a kapát,jössz osztani az észt a jégcsarnokba,majd a szlovák sípszavára felugrasz azt gondolod vége az ebéd időnek.Tudod,sípszó felugrás,és azt gondolod ez a jégkorong alapja.
Kedves F.Kapus!
Nem kéne itt megint szüneteltetni a hozzászólásokat?
@háromszög:
sör hármasával, kóláért. számomra érdekes motivációs eszköz.
nem egy hete ment ez.
sajnos folyamatosan csúsztatsz.
kábítod kapuslacit, zsonglőrködsz az edzésidőkkel, pedig te is pontosan tudod, hogy Kercsónál közvetlen tanítás után mindenki felmehetett a jégre gyakorolni,lőni. ezután jött a két és fél, három órás edzés (kölyök, előkészítő, feljátszó minik) pihenővel, jégkészítéssel és nagypályás játékkal. majd edzés után is maradhattak játszani, amíg a mini félpályán edzett. ő még karácsonykor is edzést tartott.
a szlovák az ötből azonnal kivett egy napot. azalatt üresen állt a jég. harmadolta az edzésidőt. eleinte korosztályonként. a négyből egy nap még kiesett, amikor összevont edzést tartott a legkisebbekkel, pontosan egy óra tizenöt perceset.
számold össze.
az utolsó hónap edzésrendje végig összevont volt.
a sörözős, kólás.
a csapatot pedig tönkretette. ha ezért fizettétek, akkor a legjobban végezte a dolgát.

te sem vagy kevésbé elfogulatlan.
hagyjuk.összehasonlíthatatlanok.

@türéshatár:
relax.

@karajka:
szegény gyulát kihoztad a sodrából. hamar kitörölték.
bohócparádé ami megy.
Innen látni milyen primitív vagy,ne idegeskedj,nyugodj meg. De ne felejtsd sípszó,felugrás! Az Árpi,csak könyökölt a palánknál majd minden meccset megnyert a gyerekekkel,és a GYEREKEK élvezték a játékot,úgy daloltak az öltözőben,öröm volt hallgatni. Majd elkergettétek az Árpit,és egy mérkőzés után,mint egy beszart gyerek,úgy mentek minden meccsre.Érted? Aki valamire szeretné vinni ebben a sportban,annak az Árpi mentalitása kell.Természetesen valakinek ez nem jó és nem tetszik,de mindig a maximumot hozta ki a gyerekekből,és ami a legfontosabb,győztek is.Most kérdezd meg az őszinte gyerekeket,milyen ülni az öltözőben meccs után.Ne azt várd a gyerekektől,hogy azt mondják amit TE hallani szeretnél. Egy utolsó,szerinted nem a győzelemért játszanak,ez a lényege a sportnak,és ezt az ÁRPI megadta nekik.Ja ,és szerette őket,mondhatsz bármit.
bohócparádé ami megy.
@gagman: szegény gyula,nem primitív egy kicsit? Na ilyeneknek kellett az Árpi,ja és a győzelmekért!
bohócparádé ami megy.
Most mi van?F.kapus Kercsó ellenes lettél
Szegény húgom,mi folyik ott lent,úr isten.
@türéshatár: "a ti sztárcsemetéitek miért nem nyernek meccseket?"
Kercsó nem csak a "sztárcsemetéknek" tartott edzést. Hétről hétre változott is a sorok beosztása a teljesítmények alapján. A negyedik sort talán többet játszathatta volna, de az első és a harmadik között simán cserélte a játékosokat, ha edzésen úgy ítélte meg.
A meccsekre pedig olyan csapatot állított össze, amelyik nyerni tudott. Az edző nem csak edz, hanem eredményeket is elér. Ezért edz ő.
Láthattuk, hogy a nagy hokiországok kölyökcsapataival szemben lemaradásban vagyunk. Ezért van szükség olyan szakemberre, aki ezt a lemaradást be tudja hozni. Kercsó távozásáig a Titánok nyerő csapat volt.

@türéshatár: "Ha nem tudjátok a nevét sem", "Vladislav Boross"
Én úgy tudom, Ladislav Boros a neve. Na ő az, akire igazán semmi szükség nincs Magyarországon. Mert a jövőnek nevelni azokat a gyerekeket, akik már most sincsenek egálban a szlovák, cseh, svéd stb. gyerekekkel, bárki képes (persze amíg a jövő csak jövőidő). Tessék megbecsülni azt, aki a jelenben képes eredményeket felmutatni az élmezőnyben!
A zalaegerszegi szülők nagy tévedése volt, amikor kezükbe vették a dolgok irányítását és új edzőt kívántak a gyerekeiknek. Ilyen sehol a világon nincs! Cortinát sem zavarják el, amiért "X Y" kispadon ül.
Igen, a szülő felelőssége egyik vagy másik edző kezébe adni gyermeke fejlődését egy sportágban, de edzőt lecserélni amiatt, hogy az amúgy mindenhol győztes csapatba nem kerül be a gyereke, az csak ebben az ostoba országban fordulhat elő!

A szlovák edző, Boros, nem azért jött, mert Kercsó távozott. Őt fél évvel korábban már megkereste az az egyre nyilvánvalóbban szembenálló szülői group, amelyik UTÉ-s (nevető harmadik) szülőkkel összefogva elért egy szövetségi eltiltást.

@gagman: "kevés a gyerek"
...és eredmények nélkül nem is lesz több. Itt nincs felnőtt bajnokcsapat, mint Fehérváron, vagy ultra-csoprtok, mint bp-en.

Legyen akadémia, de akkor fogadják el a "csak fizető"(?) zeg-i szülők, hogy a TELJESÍTMÉNY A MÉRCE. Nincs előttük STOP-tábla, csak lehetőség a minőségi fejlődés felé! Ez az a mérce, ami miatt egy profi sportolónak készülő játékos átköltözik egy másik városból Egerszegre!

Jo reggelt mindenkinek!
Két éve Szlovéniába voltam a div. 1-es VB.-n.
Találkoztam a Zalaegerszegi szülökkel és gyerekekkel. A gyerekek példamutatoan követték a meccseket,nem volt se hülyülés se rosszalkodás.
Megvoltam lepödve,hiszen gyerekek! Egy kis hancurozás belefér.Megvoltak tanitva fegyelemre,ezt pedig többnyire Árpinak köszönhették.Nem csak a jégen voltak fegyelmezettek hanem a privátéletben is.
Beszéltem több szülövel is,azt mondták hogy Árpi megfertözte a hokival,a gyerekek gondolataiban csak hoki van.
Aztán jöttek a gyözelmek,sikert sikerre halmoztak!
Motivált volt minden gyerek,imádták a hokit,és Árpit is nagyon szerették!
Ahogy Karajka is irta "kérdezzétek meg a gyerekeket"!! Mennyire lehetnek motiváltak?
Zalaegerszegen Ti a szülök teszitek tönkre a hokit(persze tisztelet a kivétel),és ennek a levét a Ti gyerekeitek isszák!!!
Kivánok nektek szép napot kevesebb vitával!
Üdvözöl kapusLaci
@kapusLaci: Karajkás mondatodig mindenben igazat írtál !Viszont az nem furcsa, hogy a szülők-gyerekek 90%-nak az elmúlt 3 hónap sokkal jobban tetszett? Ezek pedig tények, csak egy körkérdést kell intézni és bebizonyosodik bárki számára....
Minden jót !:)
@háromszög: Vitatkozni lehet a végtelenségig hogy ki kinek ad igazat.
Én többnyire Karajkának,és Gagmannak adok igazat,de ez csak az én véleményem,én is csak egy ember vagyok a sok közül aki legalább annyira szereti a hokit mint mindannyian akik ide beirogatunk.
Üdvözöllek
@kapusLaci: Persze, persze és nincs is ezzel semmi gondom, nem lehetünk egyformák(ne is legyünk)!Jómagam azért írok Neked, hogy az ismert arányok esetleg elgondolkoztassanak.
Jó étvágyat !:)
@gagman: " Mennyit ér, aki úgy fordul mint a szél?"...és ezzel az idézettel bocsánat, hogy nem
a merev és elfogult álláspontodra válaszoltam.
@háromszög:
"mennyit ér? mikor nem látsz már színeket. fáradtan induló reggelen. hidd el, hogy én is érzem s nekem te nem vagy idegen. mikor nem látod már a célt s tán hited sem töretlen. mennyit ér aki korlátok nélkül él?"

ti tényleg nem vagytok normálisak.
először versidézetre gondoltam.
mindjárt sírok.
@gagman: " az író dolga, hogy meséljen, de igazat írni ne féljen, de igazat írni soha ne féljen ! "
én ennek szellemében írtam ide eddig minden betűmet ......
mindig mondta anyám, soha ne vitatkozz idiótákkal lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
@gagman:
Szép kis család! Tudsz róla, hogy anyád Woody Allennek is az anyja? °/°
@szerencsételen: Te képben vagy? A sorok összetétele legfeljebb akkor változott, ha valamelyik kisgyerek lebetegedett. A három sor az ugye 15 fő, ebből jó ha kettő hely volt képlékeny. A cserék közül ha véletlenül valaki felkerült a pályára és a lemerevedett izmai miatt elesett, akkor azonnali cserét "érdemelt", de legalább két hónapra. Persze vannak, akik eshettek és kelhettek, vagy ott sem voltak a korong közelében, de a gólpaszt neki tudták be a nem hivatalos jegyzőkönyvben. Ennyire mélyen kár is ebbe belemenni.
A következő gonodolatod, hogy az első edzőt lecserélték a szülők, szintén fals. Ő már régóta fenyegetőzött azzal nyíltan, hogy elmegy -az okai érthetőek voltak. Erre fel kellett készülni, és csak köszönet azoknak, akik egy esetleges edzőtávozást követően szinte azonnal mozgósítani tudtak egy új trénert. Tény, hogy más mentalitású, más metodikát alkalmazó emberről van szó, de nem lehet róla rosszat mondani. Egy megcsonkított csapatot a bajnokság véghajrájában, ismeretlenül a legnagyobb sikerig elvinni mindenkinek lehetetlen lett volna. Azt tudod, hogy Ő egy hokiakadémia trénere évek óta? Lehet ilyen jellegű oktatást szervezni több éve úgy, hogy hozzánemértő edzőket alkalmaznak? NEM!!! Jobb ha minden bajnokságot megnyernek a gyerekek és mire tényleg profivá érhetnének már ki is égtek? Inkább szépen, "ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes"!
@kapusLaci: Tudom K.Á.sokmindenre megtanította a gyerekeket, csak azt a feszültséget, ami bennük kialakult ő elfolytotta és most az egypárukból kitör. Még nem is lehet igazából haragudni rájuk. Mellete nem csak a gyerekek voltak csendben, hanem a szülők is. Most embernek érezheti magát mind a gyerek, mind a szülő és ez így egészséges. A legnagyobb motiváció az volt (még ha eredményesnek is tűnt), hogy csak nehogy elrontson valamit, mert akkor nagy bajba kerül. Nem csak a gyerek, hanem a szülő is. Most már nem kell a szülők többségének a torkában hordani a gyomrát - ami ugye ismerős érzés a mindenáron megfelelnivágyás állapotában. Nagyon sok családban nem az volt az első kérdés a gyerekhez, hogy mi volt az iskolában, hanem, hogy mi volt edzésen? Mit mondott? Mit csináltál? Megdicsért? Ha nem, akkor pedig: nagyon megszidott? Kiabált veled?
Azt hiszem most írok utoljára ehhez a posthoz, mert véleményem szerint nagyon jól elvannak itt az egerszegi szülők egymással - és 3 év tapasztalatával -, s nem kíváncsiak arra, hogy más egyesületeknél hosszabb ideje edződő szülőknek mi a véleménye a kialakult helyzetről... Személy szerint nekem több, mint 6 szezon van már szülőként a hátam mögött, s láttam egy-két dolgot a jégpályák környékén. Azt, hogy KÁ nálatok 3 év alatt milyen eredményeket ért el senki sem vonja kétségbe, de a módszereinek helyességét sokan megkérdőjelezik…
Több olyan játékost találtok az utánpótlás korosztályokban, akik nem, hogy 3 év alatt, de sokszor még a duplája alatt sem jutottak korosztályos döntő közelébe, mégis kitartóan járnak edzésre, mert egyszerűen imádják ezt a sportot, s a szülőkkel együtt mindent megtesznek azért, hogy évről-évre jégre léphessenek. Nálatok, ha jól emlékszem egyetlen '95-ös születésű játékos van, a többiek mind fiatalabbak. El kell dönteni, hogy mit szeretnétek: mindenáron eredménykényszert vagy azt, hogy saját elhatározásból műveljék ezt az összetett, sokféle képességet igénylő CSAPAT(!!!) sportot. Az utóbbi részre fokozottan felhívom a figyelmeteket! Egy csapat nem csupán játékosokból és edzőkből áll, hanem - ha nem is közvetlenül - a szülők is részesei. Éppen ezért nagyon fontos, hogy otthon mi hangzik el a csapattal kapcsolatban. Nem szerencsés egymás között más játékos(ok) teljesítményét értékelni. Higgyétek el, hogy ezt minden esetben megteszik az edzők helyettünk.

Végezetül csak annyit: remélem, hogy rendeződnek a csapaton belüli problémák, s a következő szezonokban még sok jó mérkőzést fogunk vívni egymás ellen, mert az utánpótlásnak szüksége van minél több jó képességű csapatra! Sporttársi üdvözlettel: M.L.
@ZOOTTI: Bármit is irtam ide azt nem azért irtam mintha a Zalaegerszegi szülök,gyerekek vagy csapat ellen lennék.Egyáltalán nem.
A véleményemet mondtam el,nem veszekedtem senkivel,és a jövöben se akarok.
Nektek kell tudjátok hogy milyen volt Kercsoval,mostpedig kostolgatjátok hogy milyen nélküle.Ezt egyelöre még Ti sem tudjátok pontosan,gondolom én.
Hogy miért nem tudjátok? Azért mert most is megy a vita fölötte.Kercso már nincs Egerszegen,söt Magyarországon se már.
Elkezdett egy ujabb korszakot,és ahogy én ismerem öt,ismét kinevel néhány nagyszerü játékost.
Kercso Árpi egy nyerö tipus,Ö nem szeret vesziteni,és ha jol megnézzük bármilyen sportágban is az ilyen edzök érik el a nagy sikereket.
Én nektek Titános szülöknek csak annyit kivánok hogy áljon össze a csapat,de az ugy nem müködik ha minden kettö veszekszik,ami pillanatnyilag végbe megy.Miért nem ültök össze hogy beszéljétek meg a dolgokat?Vagy ilysmire gubbanc van a torkotokban hogy megbeszéljétek.
Szerintem igy lenne a helyes.
Minden jot!
Üdv.kapusLaci
@kapusLaci: Köszönöm a higgadt leveledet. Pont erre lenne szükség. Higgadtságra, meggondoltságra és nem utolsó sorban elhamarkodott ítélkezések mellőzésére. Minden edző vágya (és szülőé is), hogy a gyermek minél több sikert arasson. Azonban úgy nem megy, hogy az egyébként sok örömet adó sport (bármilyen)a szülők arrogáns viselkedése miatt átmegy már nemcsak a szülők közötti, hanem a gyerekek közötti gyűlölködésbe. Amíg vannak szülők, akik nyíltan misősítik más gyermekét (amiért én bocs, de ölni tudnék), addig nem lesz béke. Nem csak a profiké a sport. Ezen a szinten igenis hagyni kellene mindenki számára az érvényesülést. Higgyék már el, hogy a másik is fejlődő képes, de ha nem bizonyíthat, addig nem is tud letenni semmit az asztalra. Próbáljanak meg ezek a szülők úgy érvényesülni az életben (hisz többük vállalkozó), hogy nem kapnak megbízást. Valószínűsítem, hogy semelyikük nem úgy született és vágott neki az életnek, hogy azonnal sikeres lett. Nekik is voltak sikertelen próbálkozásaik, de szerencsére a következő megbízást is megkapták és éltek vele. Kérem őket, hogy hagyják érvényesülni a később érőket is.
Érdekes lehet egy szülői nálatok.
@gagman: Ti ketten megértek egy misét!Másokon élősködtetek,csinálni nem csináltatok semmit,csak magatokat fényeztétek.Nem véletlen,hogy ide kellett jönnötök,mert másutt már mindenki ismer benneteket!
Bocs még valami!Fényesre nyaltátok az edző s....t,meg a Zegi szülőkét is.
Ha nem vettétek volna észre vége a bajnokságnak.Szünet van ti nem akartok szünetelni?
@TUTI: sajnos csak a blogon nagy a szályuuuuuuuk.
@ZOOTTI: nem döglik, ki lett moderálva. te meg követted őt
@ZOOTTI: azért legyünk tárgyilagosak.
a véleményüket - mégha nem is ilyen markánsan - nem rejtették véka alá.
igaz nem is butlábúztak és nem is szlovákoztak.
bár lehet hogy az agymosás náluk is révbe ért.
ha kicsit gondolkodsz akkor kinek a szavai ezek?

javaslom a kedélyeket kicsit csillapitsa mindenki - örüljön a gyereke bizonyitványának- , legalább a nyári szünetre.

igaz ha igy marad minden lesz még pár cikk a blog-n
(nem a létesitményre gondolok)
ahova lehet irogatni az egerszegi viszonyokról.
@D. Gromov: engedd vissza őket. jobb mint a heti hetes
@ztitans: ne haragudj, de nem engedem. többet ilyen hangütésű vita itt nem lesz. én egyszerűen nem értem, hogy ezek az emberek hogy nem szégyellik magukat. az egyik figura pár hónapja megvádolt, hogy én adtam ki kercsónak, akivel amúgy még életemben nem beszéltem. azt sem veszik észre, hogy gyakorlatilag ezrek előtt vetkeznek itt pucérra már régóta, nem egyszer, nem százszor, hanem nap mint nap. nem tudok mást mondani az ilyeneknek, csak azt, amit már sokszor: felejtsétek el az ostoba ambícióitokat és a még ostobább sérelmeiteket, gondoljatok a gyerekeitekre. akinek nem inge, ne vegye.
@D. Gromov: nem védve őket, de pont a gyerekeiket próbálják védeni. igaz sajátosan.

ha nem akarsz ilyen hangvételű vitát, akkor többet az egerszegi csapatról ne irj :)

akkor most már kezd képed lenni arról hogy live mi van???? :)

tutira tudod ezt
Henczi Gyuláné vagyok,Henczi Bendegúz és a Henczi Gyula anyukája.Pár hónappal ezelőtt sokat adtunk volna azért,hogy a gyerekek edzeni tudjanak.De most úgy látszik ez nem elég.Most semmi nem jó,se edző, se szülő se gyerek.2006-ban kezdtek a gyerekeim korcsolyázni,minden szülő el volt ájulva KÁ-tól.Én nem annyira.De ettől függetlenül minden edzésen ott voltunk.Nem titok,volt aki az én gyerekem miatt ment el,mert az edző szerint jobb volt a másik kettőnél.Sok mindent eltűrtünk,mert számunkra és a gyerekeim számára is a CSAPAT volt az első.Most másik edző volt,van akinek nem tetszik.Ez eddig rendben is van csak nem értem,hogy miért nem lehet közös nevezőre jutni?Miért kell egymás gyerekeit köpködni?Megkérném azokat a blogozó embereket,akik bármilyen módon is véleményt nyílvánítottk a gyerekeimről,hogy ezt egy kicsit szüneteltessék,csak úgy mint a hajnali 1-4 közötti telefonokat.Ugyanis,ha még nem tünt volna fel ők még csak 10 és 12 évesek.Ígérem senkinek nem fogjuk gátolni a karrierjét.Előre is köszönöm.
@ZOOTTI: "vannak, akik eshettek és kelhettek, vagy ott sem voltak a korong közelében, de a gólpaszt neki tudták be"
...úgy érzem, te nem vagy képben.
Mivel Árpinak az volt a célja, hogy megnyerje a meccseket, simán kihagyta azt a gyereket, aki két hete nem jelent meg edzésen - sőt, meg is büntette: edzésen duplázott a feladatokban. Persze ilyen szigorú csak azokkal volt, akikre számított.
De pont amiatt, hogy nyerni akart, nagyon figyelt arra, kit tegyen be az első három sorba.
Szóval az, hogy szerinted ezek a sorok előre el voltak döntve, nem Árpit minősítik... bocs... azt, aki nem került be oda!
... és ettől még Zalai Titánok volt az a gerek is, aki meccsen nem játszott, de bizonyított edzésen, mert mint mondtam, stop-tábla senki előtt nem volt(!), a "nem játszó" negyedik sorból bármikor fölkerülhetett, ha edzésen elegendőt nyújtott!
... felmerül a kérdés, hogy mi a fontosabb, a természetes szelekció, vagy a "kedves gyerekek"?
Szociálisan érzékeny anyukák-apukák biztos az utóbbit választják, de a világranglistán való feljebbjutáshoz erő kell! Szigorú bírálat!
Kanadának mindegy, seggbe rúgnak-e egy 12 éves gyereket a jégen: 1300 másik gyerek áll a helyére.
Nekünk ehhez képest 1/1300 gyerekünk van, ezért sokkal szigorúbbnak kell lennünk.
A Balaton-átúszás lehet tömegsport, de a jégkorong nem!
Tehát: ha Zalaegerszegen nem akarnak akadémiai szinten jégkorongot oktatni, akkor valaki csinálja meg máshol.
És akinek igénye volna rá, találja meg, hova menjen ezután!
@szerencsételen: 4 sor az 20 ember.2 sor pedig tíz.Zalaegerszegen az összes korosztályban van40 gyerek.Jöttek volna,csak tulkoros volt a 98-as akkor amikor én a 97-es fiamat vittem.Bocs hogy így belejöttem a blogozásba,de éjszaka úgysem tudunk aludni a telefonok miatt.
ez itt a magyar Monty Python legújabb felvonása...
@szerencsételen: Most már szelekció sem kell,mennek magugtól akik nem képesek felfogni,hogy ez nem egy amatőr csapat!
@BENDI: Gratulálok az egyenességedért,bátorságodért,de föleg azért mert merted a neved vállalni!
Szerintem ez egy kezdet,és ha mindenki igy viselkedne akkor hát akkor minden jobban menne a Zalaegerszegi hoki körül!
Üdv.kapusLaci
Ui.én biztos nem foglak hivogatni hajnali 4-kor
Hajnali négy? Ezt nem értem.Ebbe az idöbe zaklatni valakit.Durvulnak el a dolgok sajnos.
Én csak azt nem értem,hogy lehet 3-5 éveseknek 10-12 éves gyereke
@szerencsételen: Nem érted?Akik nem akarnak itt játszani menjenek.Tartalék szintü játékosokra nincs szügség.
Mi a prioritás Zalaegerszegen?
@kispadosok:
Hát ez nagyon szép mondat „Tartalék szintü játékosokra nincs szügség.” A te fiad gondolom már most NHL- színtű és te meg egy híres edző, lehetsz,hogy így tudod ki milyen „szintű” De ugye tudod,hogy 10-12 éves gyerekekről beszélünk,lehet,hogy a „tartalék szintűekből” lesznek a legjobbak ,ezt fel bírod fogni!! Meg ez egy csapatsport,de játszatok 5 NHL- színtűvel végig és abból 4 legyen „idegenlégiós” ez a legfontosabb előkészítőben és kölyökben (neked)
@Kivago Ivan Györgyné: korrekt helyzetértékelés.
sajnos ;)
@kispadosok:
Tényleg szerinted hova kellene menniük Zalageerszegről? Hol a következő jégpálya? Aki később kezdte az járjon messzebb? Sok-sok gyerek kell, hányan vagytok korosztályonként, hogy ennyire félsz a feltörekvőtktől? Ha jól tudom tavaly alig voltatok meg?
Egyébként, ha más gyerekeket leszólsz attól még nem lesz jobb a gyereked. Jobb akkor lesz ha lesz jégidő, az pedig akkor lesz ha sokan lesztek. Ha kevesen lesztek, kevés jeget tudtok majd venni.
Ennyire egyszerű, de persze jöhetnek az önzetlen támogatók, akkor majd lehet izguni, hogy holnap is ad pénzt? Nem, csak akkor, ha játszik a gyereke.
Na mindegy innen ezt nem tudhatjuk, és nem is akarok belemenni, de higyjétek el kb 100 gyerek havi rendszeres tagdíjjal simán eltart egy csapatot, piaci jégárakkal. És akkor megszabadulhattok a gyors eredményt hajszoló koloncoktól.
Tehát toborozzatok, és legyen már szupermini meg hokisuli a jó életbe.
@ob4: 100 gyerek nem tud eltartani egy egyesületet. Számoljunk egy kicsit! Legyen ez a 100 gyerek elosztva 3 korosztályra (szupermini, mini, előkészítő). Az egyszerűség kedvéért a szuperminit és a mini edzessük 1 jégen, bár 60 gyerek szerintem már kezelhetetlen kategóriába tartozik.

Tehát szezonban legyen minden csoportnak 4 db. 1 óra 20 perces jeges edzése, ez tehát 8 x 1,2 x 20.000=768.000 Ft., vagyis az edzők fizetésére marad 232.000 Ft., ami minimum 4 edzővel számolva 58.000 Ft. havi javadalmazást jelent...

Persze a fenti számítás módosul, ha olcsóbban adják a jégidőt, de valójában még 50%-al több idővel kell számolni, ha a szupermini és mini külön edz... Szval nem egyszerű.
Az előző számításból a mérkőzések rendezésének díját figyelembe sem vettem...
@MeLa: a számolásod jó, de ne feldjük, hogy 100 gyerek 200 szülő, 600 barát, 1500 osztálytárs, 100 vállalkozó, 400 nagyszülő, 10 iskola.
és persze ismételten szülői hozzáállás (amiről már tettünk tanubizonyságot) igy már ha
100 gyerek) ha nem is egyszerű, de legalább megoldható feladat a fennmaradás.
és ezt most nem a kincstári optimizmus mondatja velem.
ami ennél sokkal fontosabb, hogy a 100 gyereket ki képes behozni és tartósan benntartani a csarnokban!??????
Hát igen, ezért kell nagyobb tagdíj. ez mondjuk szerintem 14.000.- ezt még ki lehet köhögni. Sok klubnál ennyi a atgdíj. És utána lehet a tagdíjat szponzoráltatni valakivel. Pl önkormányzat jó tanuló jó sportoló ösztöndíj. Vagy ne adj isten aki kevesebbet tud fizetni azt kipótolják, egy alapból, amit egész éveben gyűjtenek. ne felejtsük el bárki kerülhet bajab.
És elsőre legyen egy edző és önkéntes segítő szülő. Akkor, azért már közelít.
És senki nem tiltja meg szponzor keresését persze, de a működés ne attól függjön. Az hozza a mezt meg az italt, utaztasson, stb. Így nem kell belenyúlnia a zsebébe. Erre még most is lehet találni lelkes embereket akik a válságban kapacitásfelesleggel rendelkeznek.
@ob4: ez igy van, de a kérdés továbbra is az hogy hogyan lesz 100 gyerek. ki tudja beoltani őket ilyen nagy számban (ez a hangsúlyos) a hoki szeretetére?
ha ez megvan akkor kisüt a nap.
@ob4: személy szerint nem tartanám jónak a szülői segítséget, mert ebből előbb-utóbb konfliktus adódhatna, jobb ezt előre elkerülni, másrészt úgy tudom, hogy Egerszeg nem arról híres, hogy nagy jégkorongos múlttal rendelkező szülők lakják (elnézést lehet, hogy tévedek, ezzel senkit nem kívántam minősíteni).

Amit az egyéni támogatásokról írtál, azok nogyon jó ötletek. Egy városban, ahol egyetlen jégpálya van még realitása is lehet - mármint az Önkormányzat bevonásának -, nem úgy mint itt nálunk.

Ismét leírom, mielőtt valaki megkérdőjelezné, szerintem nagy szükség van egy egerszegi utánpótlás bázisra, mert kell hogy hosszú távon minél több csapat szerepeljen a korosztályos bajnokságokban!
@ztitans: esetleg egy közönségtalálkozó a válogatott tagjaival? Élménybeszámolóval és dedikációval egybekötve? Esetleg szabad korcsolyázás a nagyokkal? Kovács Zoli ha módjában áll biztosan tud segíteni...
Nem arra értem, hogy szakmai munkát végezzen, hanem mondjuk bólyát pakolni.
Lehetne ötletelni. A legfontosabb, hogy mindig az érdekeinket mondjuk és ne a pozíciónkat:
pl: Kinek van busza: ez pozíció
fel kéne menni pestre közösen, van ötlet? ez érdek
hentestől ne pénzt kérjünk, hanem húst, szalámit.
a barkácsboltostól: festéket
És mit adunk nekik? egy kis linket a weboldalon, vagy meccsjegyet, dedikált mezt tehát semmit, és mégis felbecsülhetetlen értékű valamit.

ezt a Gyárfás már rég megcsinálta, nem újdonság.
@ztitans: honnan lesz száz gyrek?

ezt a jégpályások már kitalálták: iskolai, óvodai kori.
Amikor ezek lesznek, ne felejtsetek el kimenni beöltözött gyerekekkel. És kicsit parádézni.
@ob4:
..és az egyesületi edzők tartanák ezen oktatásokat!
@ob4: @Tillasz: IGEN, IGEN IGEN!!!!
csak ahhoz kell egy olyan személyiség aki edző, korcsolyaoktató, tehetségfigyelő stb... egy személyben és a szavára elindulnak a gyerekek, de személyisége nem megosztó és tud tömegben is gondolkodni. hisz ebből a tömegből tud korosztályonként 20 gyereket versenyeztetni.

(látom nem értitek hogy mire célzok, de ezt nem szeretném tovább feszegetni)

az ötleteket lés a segitő szándékot köszönettel vesszük és biztos vagyok benne hogy sok minden nem csak az elképzelés szintjén fog maradni
@ztitans: elhiheted, hogy Tillasz-szal tisztában vagyunk azzal, milyen gondot jelent, ha egyik évről a másikra hirtelen megcsappan a szupermini létszáma, s a "megszokott" csatornákon már nem érkeznek újabb gyerekek... Úgy gondolom, hogy az elmúlt évben erre már sikerült egy jó modellt kidolgozni, amelynek eredményeképpen megtelt a jég a szuperminis edzések alatt.
@ztitans:

persze-persze személyi kérdés, ennél elakad a dolog.

De:

kell egy faliújság, vagy vitrin sok képpel, uszodából, szárazedzésről, utazáról, kupákkal, érmekkel. Hagy lássák, hogy mi minden van ebben, főleg a szülők. Hogy a sport egy közösségteremtő dolog. Nem pedig üzlet. ÉS ne legyenek titkok, minden nyílvánosan. Nyílt honlap, nyílt árak, semmi kivételezés.

ui: az edzésre járást lehetne premizálni pl úgy hogy aki nem jár rendesen az több tagdíjat fizet (KIHAGYOTT EDZÉS 500FT)és a többletpénzt elosszák azok közt akik mindig ott avnnak. Így előállhat az a helyzet, hogy aki többet játszik kevesebbet fizet.

@ob4: ez Egerszegen lehet, hogy megoldható, de azt azért vegyük tudomásul, hogy általában kölyök korosztályig még a szülő viszi edzésre a gyereket, ezért az edzéslátogatottság nagy mértékben Tőlük függ és nem a gyerektől...
Most már tényleg csak a tulajdonosoktól függ,hogy száz gyerek lesz,vagy csak húsz.
@BENDI: Szerintem ez nem csak a tulajdonoson múlik, de ha a tulajdonos és az egyesület gyümölcsöző kapcsolatot tud kialakítani, akkor nem marad el az eredmény. Remélhetőleg tudatában vannak annak, hogy egymás nélkül nem lehet sikeres egyik projekt sem.
@MeLa: hát persze, ezért is fizessen többet a szülő, ha nem hozza a gyereket. Igazolatlanul persze.

Jó ez csak egy ötlet, de ki ne hallotta volna már: Csk ennyien vagytok szárazedzésen?

Hát erről beszéltünk végig, hogy dehogy csak a tulajtól, sőt. Őrajata más múlik, az hogy lehetőleg ne a 10.havi bevételeiből fizesse ki a kikapcsolás előtt 10 percel a 4. havi villanyszámlát. De hát ez már üzlet.
@MeLa: @ob4: Azt hiszem félreértettétek amit írtam.Ha sok gyereket akarunk látni a pályán, akkor olyan ember kell akinek van türelme a gyerekekhez.Ezért írtam,hogy sok múlik rajtuk.Az eggyértelmü,hogy ha ő fizeti az edzőt,akkor azt is megmondja,hogy ki legyen az.A szülőknek pedig nem az a dolga,hogy összeállítsa a csapatot.
@BENDI: na, akar valaki fogadni?
(Gyuszi, az egy az nem eggy, akkor sem, ha értelme van; és hogy ki az edző, az általában nem a szülőn múlik - fizet, ha hozzá jár a gyerek.)
-> értem: neki azért fizetnek.
-> a szülő az edzőnek, bocs - érti valaki?
-> a szülő az edzőnek, bocs - csak én nem értem, amit írok?
-> a szülő az edzőnek - bocs, csak én nem értem, amit írok?
-> a szülő fizet, az edzőnek fizetnek - bocs, csak én nem értem, amit írok?
-> a szülő fizet, az edzőnek fizetnek - bocs, csak én nem értem, amit írok?
@BENDI: kapálj bendi,ha írni nem megy ! SZÖVEGÉRTÉS???????
Fizess ha sok a pénzed a fiad meg??????
Valaki letiltotta a másik cikket???
Miért kellett letiltani ,végre pezsgett az élet ,semmi rosszat nem írt senki. Hol élünk már ????? Szerkesztők ébresztő
@MeLa: @karajka: nem tiltottunk le semmit, idővihar volt a bloghun, megpróbáljuk visszaállítani az eredeti állapotot, nem egyszerű feladat
Ezt én se értem,miért tiltottátok le a cikket?
Azért mert ismét KÁ.volt a középpontban?
Ilyen itt még a blogon nem volt hogy kivegyetek teljesen egy cikket!Érthetetlen
@D. Gromov: Rendben,remélem minden vissza áll!
@D. Gromov: köszi! Mostanában elég bizonytalan a rendszer... Tudom, hogy Ti csak "albérlők" vagytok, vagyis semmilyen ráhatásotok nincs a "vas" működésre.
@D. Gromov: Minden rendben,bocsi!
süti beállítások módosítása