HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Fehéroroszország 1-3

2009.04.28. 16:00 D. Gromov

Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél röviddel a vége előtt szerezte vissza a vezetést. Ott volt a spiccen az egész csapat, de most muszáj kiemelni Ladányi Balázst, aki az egész mezőny legjobb hokisának tekintendő. Ez a meccs is bizonyította, Magyarország jó helyen van az A csoportban. Ahhoz azonban, hogy ott is maradjunk, az alsóházban legalább két válogatottat meg kell előznünk. Ellenfeleink még nem ismertek. Alant a csata online közvetítése.

A magyar jégkorong-válogatott ki-ki mérkőzést játszik Fehéroroszországgal. Ha nyerünk, középdöntőbe jutunk, és a további három meccsünknek már nem is igazán lesz tétje. Azaz biztos, hogy bent maradunk az A csoportban – igaz, megcélozható a negyeddöntő is. Ha elbukunk, akkor sincs veszve semmi, csak az alsó ágra kerülünk, és a további három leggyengébbel küzdhetünk a bent maradásért. Ott a négyből a legjobb kettő közé kellene kerülnünk. A mérkőzést ebben a posztban közvetítjük online, szövegesen.

A magyar válogatott első két mérkőzését elveszítette a világbajnokságon, az elsőt szoros csatában, a másodikat simán. A fehéroroszok előbb szintén alaposan kikaptak Kanadától, majd hosszabbításban a szlovákok fölé kerekedtek. Minden eredményt megtalálnak az oldaldobozokban, ott keressék a csoportok állását, illetve tudósításainkat és a válogatottak kereteit is. Arról, hogyan állnak fel a csapatok a mai találkozón, itt írtunk. Ladányi Balázs, a válogatott legjobb támadóinak egyike itt beszélt várakozásairól.

D KOS20090428010

ELSŐ HARMAD

Elkezdődött, elhoztuk a bulit. Az első lövés is a mienk, Sille. Az első kiállítás is a mienk, Szélig. Antonyenko lő, Szuper óriásit véd. Grabovszkij is meglódul, nem megy be.

Gól, 0-1, Kaljuzsnij, nem sikerült kivédekezni.

Grabovszkij lő, fölé, 5. perc. Nem túl pörgős a játék, egyelőre óvatosak vagyunk, nem nagyon jutunk el a fehérorosz kapuig. Újabb magyar kiállítás, Horváth András. 7. perc. Ezt most megúsztuk néhány nagy Szuper-védéssel, 9. perc. Sikerül be-betörnünk a fehérorosz kapu elé, egyenlő létszám mellett nem bír nyomni az ellenfél. Túl vagyunk a harmad felén. Mezőnyfölényben vagyunk, vannak lövéseink, vigyázni kell a kontrákra.

13. perc. Óriási magyar helyzet marad ki, Palkovics passzolt, Fekete lövését fogta Mezin. Vas Márton kapuvas! Két ziccerünk marad ki két perc alatt.

16. perc. Ladányi váratlanul, Mezin. Újabb óriási magyar helyzet Palkovics szuperpassza után Vas János nem tudott igazán jól belepiszkálni a korongba. Kaljuzsnij, Grabovszkij, Kaljuzsnij akció, Szuper fogja, 18. perc. Peterdi szólózhat az utolsó másodpercekben, kimarad. Vége a harmadnak.

A magyar válogatott teljesen egyenrangú ellenfele az elvben sokkal esélyesebb Fehéroroszországnak, de a helyzeteink egyelőre nem mennek be. Közel sincs akkora nyomás rajtunk, ezzel együtt a folytatásban is veszélyesek lesznek a kontrák.

MÁSODIK HARMAD

Mienk a korong az első bedobás után. Fehérorosz helyzet, Ugarov elgázolja a bírót. Újabb lehetőség a magyar kapu előtt. Óriási magyar ziccer, Vaszjunyin nem tudta kihasználni. Beszorítjuk a fehéroroszokat, 3. perc. Vas Márton lő, Mezin. Megint Vas Márton, utána Ladányi, kimaradnak a helyzetek. Szupernek is védenie kell.

A kapura lövések aránya 13-15, 5. perc.

GÓL, 1-1! LADÁNYI ELKÉPESZTŐ PASSZÁBÓL PETERDI!!!!!!!!!!

Elképesztően jól játszik most a magyar csapat, sokkal közelebb van a középdöntő, mint valaha is gondoltuk volna. A fehéroroszok támadásba lendültek, felgyorsultak, lőnek.

Ugarov esett rá a kapuvasra, fáj neki, 9. perc. Kis híján a kapunkba csúszik a korong, Csuprisz örül, de nincs minek. A videóbíró szerint sincs. A fehéroroszok megijedtek, megnyomják ezeket a perceket. Ladányi helyzete mellé megy.

D KOS20090428011

Túl vagyunk a harmad felén. Grabovszkijt szereli csodásan Tokaji. 13. perc, továbbra is támad az ellenfél. Az utolsó nyolc lövés az övék. Vannak kontráink, de a fehéroroszok most hatalmas lendületbe jöttek. Magyar kiállítás, Svasznek. Kivédekeztük. Nagy fehérorosz helyzet, Gyemagin, Szuper. Két Ladányi-villanás, vége a harmadnak.

HARMADIK HARMAD

Harmadjára is elhozzuk a bulit. Ladányi lő, Mezin véd. Jánosi előtt óriási helyzet. Megint magyar kiállítás, Palkovics, 3. perc. Ladányi kilép, Mezin. Jönnek a fehéroroszok, Szuper a helyén. Kivédekeztük.

5. perc. Korongszerzés, Ladányi, Mezin. Kovács, mellé. Vas lő, blokk. Jól kontrázunk. 8. perc. Hármat lőttünk egyszerre. Vas Márton, Ladányi, Vas Márton, kimarad. Közben fehérorosz helyzetek is. A harmad felénél vagyunk.

A feszültség egyre fokozódik. Nem lehetetlen megnyerni ezt a meccset. Peterdi kerüli meg a kaput, kimarad ez is. Magyar kiállítás, Szélig, Mihaljov esett el mellette. Mihaljov is lemegy, színészkedésért, túljátszotta. 4 a 4 ellen.

Szuper védi Grabovszkij lövését, 13. perc. Nagy Kolcov-helyzet marad ki. Mindkét csapat kiegészül, elhagyjuk a korongot, Gyemagin hatalmas lövését védi Szuper.

Gól, 1-2. Ugarov lép ki egyedül, megcsinálja a cselt, vezetnek.

Két gólt kellene ütnünk, de megint a fehéroroszok jönnek, már 5 perc sincs. Peterdi fonákkal, Ladányi passza után, Mezin. Még 4 perc. Kovács ütőjét szedik fel, még 3 perc. Palkovics lő, blokk, Gyenyiszov, még 2 perc. 1 perc 10 másodperc, időt kérünk, Szuper bizonyára lejön.

Gól, 1-3, Grabovszkij, üres kapura. Az utolsó lövés a mienk, vége.

703 komment

Címkék: magyarország vb a csoport fehéroroszország

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KI A JOBB?

KI A JOBB?

KI A JOBB?
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEOLEOLEOLEOLEEEEEEEEEE
OLEEEEEEEEEEEEEEEEOLOLEOLEOLEOLEOLEOLEOLEEEEEEEEEE

Magyarország Magyarország hyeeeeee hoooohohoo
Már most csomóban a gyomrom csesszus! Hajrá Magyarok!
HARCOLJATOK!!!!!!!!!!!!!
multis proxyk, nem tudom online nezni, az ideg megol!
szurkolok nektek fiuk!
1100 néző online :-).
sajnos már én sem kintről, de akkor is RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!!!!!!!!!!4
Nos! Akkor kezdödjön a hengerles daräljuk be a Belarusokat! Hajrääääää MAGYAROK!!!!!!
Nektek is zavaros a hang? Nekem úgy pattog, mintha bakelitről hallgatnám. Mondjuk tényleg történelmi meccs lesz:):) HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem megy a stream. tud segiteni vki? se a euroHD, se az lsportos link nem megy.:-(
@zsolkov: melyik linken lehet nezni, nekem ez a lsport.we.bs/ nem csinal semmit, csak negy feketeseg, pedig adobe flash letioltve, installalva
van link ahol lehet nézni???
Nekem EuroHD megy
www.ustream.tv/channel/eurohd
Próbálkozzatok, hátha összejön.
Küzdeni kell!

HAJRÁ MAGYAROK!
Magyarorszag 1 : 5 Feheroroszorszag
a eurohd-n nézem, pattog a hang, de 2000-n lógunk rajta
Lehet, hogy csak nekem volt furcsa, de nagyon nyitottan védekeztük a hátrányt, mintha korongot akartunk volna szerezni. Persze, lehet h csak bebesuélem :(( HAJRÁÁÁÁÁÁÁ
2000 nezo az ustreamen
nekem itt sydneyben a hang szinte hibatlan. a kep az szar...de kit erdekel
KUZDENI MINDOROKKEEEEEEEEEEE
HAJRÁ MAGYAROOOOOOOOOOOOOK
ustream hang nélkül :(
Hát ezek nem cicóznak...

Emberelőnyük valami nagyon brutál, nem szabad fölöslegesen szabálytalankodni
HAJRÁ MAGYAROOOOOK!!!!!
ustream hang nélkül :(
Sajnos, nekem pesszimista a hozzáállásom, lesz 4-5 gól közte, és nem a mi javunkra.
De annyira szeretnék bocsánatot kérni a fiúktól...
Nem ezt a meccset kötelező megnyerni, majd a sógorokat és a frankokat kell elintézni. Annyi elég is lesz:-)

A mai meccs is kötelező iskolai anyag a fiúknak. Bármi szép kijön belőle, örüljünk neki.
jol van, helyzetecskekbol lesznek itt golokacskak
En TV-ben nezem, valami hatborzongato nezni es hallgatni a magyar szurkolokat, mintha itthon lenne a meccs.
Vazeg! Minek állítattjuk ki magunkat állandóan.
Kapuvas ... Majdnem 1-1
Anyám! Na most már csak bemegy egy!
Sziasztok!

Hajra MAGYARORSZAG!

Neten lehet valahol nezni a meccset, mert kulfoldon vagyok es jo lenne nezni!!


Koszi
Hűha, micsoda ostrom alá fogtuk a kapujukat az előbb!
A mé@Tyss: A mérkőzés elején kétszer. Sajnos nem láthatom, csak követem a neten.
vazze 3-1 kellene, hogy legyen
Szaisztok!

Neten lehet valahol nezni a meccset?

Koszi
BE KÉNE MOSTMÁR KÚRNI AZT A KURVA KORONGOT NA!
valamelyik rádió nem közvetiti?
Egyelőre verhetőnek tűnik a belorusz csapat.
Kár, hogy nem tudjuk a helyzeteket kihasználni..
Kérem szépen, kis bravúrral verhetőek azért! Nem reménytelen ez
3026 néző ustreamen
Ez a stream megy csak kicsit várni kell amíg magához tér:

www.ustream.tv/channel/eurohd

RIA!RIA!
Legyszi irjatok egybol ha lovunk golt! Dolgozom es nem tudom nezni a meccset.
HAJRA MAGYAROK!!!!!!!!!!!
ááááááááááá
Áhh ilyen nincs :(
Hatalmas helyzetet hagytunk ki :(
Egyelőre teljesen kiegyensúlyozott a meccs,
bőven partiban vagyunk.
ez közel volt nagyon
nem igaz, kettővel mehetnénk...
és szerintem egy tiszta hookingot nem kaptunk meg...
Jézusom, ez a végén mi volt...! Hát lehet, hogy jobbak a fehéroroszok, mint a szlovákok, de ma nem játszanak jobban, mint a szlovákok pénteken... A játék képe alapján egyáltalán nem tűnik lehetetlennek a legyőzésük.
úristen...mit hagyott ki!
A hátrányokra figyelnünk kell és meglehet fogni őket!

HAJRÁ MAGYAROOOOK!!!
Nem szabadna ennyi lehetőséget elpuskázni :(
De azért Hajrá magyarok !
Eddig ma játszunk a legjobban, igazán érdemeltünk volna egy gólt! De föl fejjel, mindent bele fiúk!
@snail1982: siraly a stream, koszi a linket
@cziffra plachta zasztava: Remélhetőleg a következő helyzetünket, mert tényleg sokat kihagyunk. A szlovákok ellen ezekből bement volna vagy kettő.
Jobbak vagyunk!!!
Viszont ez a Mezin gyerek ....
ez a kihagyás jobban elszomorított, mint a szlovákok utolsó gólja
nagyon nehéz meccs lesz, de hátha meglesz
Türelem, jönni fog, aminek jönnie kell!
HAJRÁ MAGYAROK!
Nekem a stream 20 perce nem megy:-(
a svájciak vezetnek az oroszok ellen 2-1...

4 (!) orosz kiállítás volt eddig. 13-4 (!!!) a kapuralövés a svájciak javára...
hát egy pici szerencsével, akár...

mezőnyben jók vagyunk. Palkó kezd magára találni, illetve van már ezen a meccsen tere játszani.

Mezin... hát igen...
@Balu1st:
itt sokkal inkabb partiban vagyunk, mint a szlovakok ellen. kivancsi lennek a lovesi statisztikara.
Koszi a linkeket, nalam mukodik

Koszi megegyszer
Én is teljesen kész vagyok ettől az utolsó helyzettől!
GYERÜNK!!! ilyet nem szabad kihagyni!!!!!!
Mindent beleeee!
Hát ez hihetetlen, az egyenlítés mindenképp kellett volna! Mindegy, hajrá!!
@ulrik: hihetetlen
ez azt jelenti kanadaiak nyerik a vbt
szerintem nem játszunk ma jól, idegesek vagyunk és pontatlanok, a emberhátrányos védekezésünk se a legmeggyőzőbb, nagyon felkínáljuk nekik a helyet.
Cortina szerintem összekapja őket.
Az akarattal nincs gond.
Nem fogunk kiesni.
Most ezt nem biztos, hogy lehozzuk, de szerintem nem esünk ki.
Ez a gyors gól se tett jót, talán ennek tudható be a pontatlanság, támadunk, és ha 0:0 lenne akkor is támadnánk, de akkor bátrabban, mert most ha hibázunk és nem zárunk vissza akkor lehet itt 2:0, de az se ledolgozhatatlan.
Ezt nem hiszem el. Micsoda egyenlítési lehetőség volt. Nem baj. Gyerünk előre. HAJRÁ MAGYAROK!
Teljesen egyenrangúak vagyunk...Sőt, helyzetek alapján vezethetnénk min. egy góllal.
Azt hittem, a fehéroroszok jobban be tudnak szorítani egyenlő létszámnál.
Mintha a taktikánk is más lenne...Jóval bátrabban letámadunk, és előrébb védekezünk.
Remélem, bírják ezt a tempót a végéig a fiúk.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
(Teljesen belém rögzült és napok óta az a dallam jár az agyamban, amit odakinn a szurkolók énekelnek:)
Esetleg más stream? Kerestem szerte a neten, de működőt nem találtam. :-(
ez az
zarjuk pe a jegpalyakat
ZARJUK BE AZ OSSZESET BAZDMEG OLJUNK TOBB PENZT A FOCIBA EZ AZ
hang linket tudtok dobni elvileg az mr6 (mi a szösz?) közvetíti. Azonban itt: www.frekvencia.hu/mrstreams.htm#mr6 nem találtam fogható anyagot :(
@ulrik: Elég komoly hazai pályát fújnak a bírók. Nem hinném, hogy az oroszoknak gondot fog okozni a fordítás.
nem tud valaki egy hasznalhato streamot?
Hajra Magyarorszag! Vass es Peterdi es 2-1 lesz:)
@Föld-lét: A kanadaiak érzik a hajót az tény, s talán meg is nyerik, de igen cool lenne ha ma megvernénk a fehéreket
nekem bejon a sport 1 az ustreamen. vagy ha tudjatok nezni a szlovak kettest, akkor ok.
Az első harmad után én nagyon bízok a győzelemben. Át kell venni a vezetést és utána... Remélem bejön a tippem. HAJRÁ MAGYAROK!
Azt gondoltam, hogy remekül felkészültünk a világbajnokságra, de azt nem, hogy a vb középmezőnyének eleje és élmezőnyek vége szenvedni fog ellenünk. Ki-ki meccsen a fehéroroszok ellen több ziccerünk volt az első harmadban, öt az öt ellen abszolút iksz a játék képe. Nem is írom tovább, mert még hülyeség csúszik ki belőlem ebben a hangulatban. Köszönjük, srácok!
Az első emberelőnynél az a védés. (messze van a TV az ugye védés volt?) Földöntúli.
ha átvennénk a vezetést, tuti nekünk esnének a f'oroszok, kemény lesz
@kicsiszékely: igen, de ehhez olyan eredményesen kéne játszani, mint a szlovákokkal
reméljük úgy lesz
Kanadában egy városra jut annyi korcsolyacsarnok mint Magyarországra összesen!! Ez a tragikus szitu! Ehhez képest Vb-n vagyunk. Ez nagyon nem mindegy. Olyan mintha 19-el 21-eznénk.Le minden kalappal!! HAJRÁ FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK!!!!!!
@Diewith: Szerintem jó lenne, ha át tudnánk venni a vezetést...elég sebezhetőnek tűnik a fehérorosz csapat védelme. Ha jobban kéne támadniuk, kiugrásokkal zavarba lehetne őket hozni. És az jobban is illene a magyar csapat stílusához.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Hát már megint!
óriási kihagyás megint
Mekkora helyzet megint, félek, hogy meglesz ezeknek a bőjtje....
Na, megtettem egy ötössel a bwinen, hogy megnyerjük a második harmadot! 7.50-es odds! :D
@Szenszej: Drukkolok, hogy nyerj... :D
Lassan a kapuralövésben is egyenlítünk.
Most amúgy melyik csapat az erősebb papíron? :-DDD
be kellene már lőni a helyzeteket, jobbak vagyunk, HAJRÁ FIÚÚÚÚÚÚÚK!!!
Vállalkozókedvben, bátorságban nincs hiány, de könyörgöm, ha már nálunk van, pontosabban, fegyelmezettebben! Könyikönyi!
@Steve the Great: Az elmúlt 1 percben lement a szorzónk 6-ra, mostmár "csak" 4.5! Érzik, hogy jók vagyunk!!!
ez az ugarov meg lesz ma még verve
vezethetnenk, baszki. csak egy kicsi szerencset. leccilecci
kapura lövés arány 13:15 nekik.
Baszki de jol jatszunk. Nem letezik hogy kiessuk...
@cziffra plachta zasztava: az előbb 15-13 volt a fehéroroszoknak
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1:1
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
ENNYINEIYNEHSABSZANDEREWFDS5555555555555555
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak megérett! GÓóóóóóóóóóóólll!
EZAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
GGGGGÓÓÓÓÓLLLLL!!!!!!!!
1-1 !!!!!!!!!!!!!!!!

█ Fekete drazsé █ (törölt) 2009.04.28. 17:10:03

Igeeeeeen!

PEDRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
már nagyon érett!!!!
Juhuhú! Ezt az okos gólt! Gyönyörű!
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
@Szenszej: Ez mit jelent??

Nem hiszek a szememnek!!! GOOOOOLLLLLLLL
MAGYARORSZAGE EJAJAJOEJOAOEOEJAJEOLEEEEEEEE
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OLEOLEOLEOLEEEEEEEEEEEEEEOLEOLEEEEEEEEEEEEEE
MAGYARORSZAG
gggggggggggggoooooooooooooooooooollllllllllllllllllll
Hát bizony az ustream a 2 mbit/sec-es T-Home-on nem jött le, csak a 4 mbit/sec-es Fibernet-kapcsolaton. Többször kipróbálva...
1:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Furcsa... sörözőben nézem és rajtam kívül senki... hülyék az emberek. (mondjuk ők nem hadonésznak az öklükkel)
"hallgassuk egy kicsit a közönséget!"
Hát, tök mindegy mi lesz az egész VB-n a vége, baromi jó érzés, hogy így küzdünk.
AZért az komoly, hogy szinte egészen szétütközik a fehéroroszokat...
Pedró-Godó... már megint, milyen fontosat!!!!!!!
na most még izgalmasabb lesz :D őrület :)
Kb. hany magyar nezo van a helyszinen?
Nem győzök betelni a lassítással. Így kell sírva fakasztani egy Mezin súlycsoportú kapust.
jaj de szeretném ha nyernénk!
na, mar a hatamon a magyar zaszlo

HAJRA MAGYAROK
Gyerünk, gyerünk!
Ezt meg kell nyerni, ezek verhetők!
Hajrááááááááááááááá!
GOOOOOOOOOL 2-1 !!!!
mondtam h ugarov kap ma még :D
Húha, ebből lehet,h. videózás?
Megorulok. Mi tortenik?
Igy nem tudok dolgozni:)))))
HAJRA FIUK!!!
nincs gól, csúnya lett volna..
HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
videobirozás van, de nincs gol.
Ezt kéne kibírni.
kinek és milyen videóbírózás???
KEzdenek eldezni a feheroroszok.. VAgy mi eresztettunk le??
@Heyerdahl: f.oroszok örültek, de messze volt a bentléttől.
valaki írja le legyszi hogy mi van
A fehéroroszok rájöttek, hogy hajtaniuk kell a győzelemhez...A gól óta eléggé beszorítanak bennünk. Most kéne egy kontra, egy kiugrás, hogy vezethessünk.
fütyit nyomnak, teljesen partiban vagyunk!
De jol utkoznek a fiuk!!
@cziffra plachta zasztava: köszi, csak felnyomtam magam, mert úgy tűnt vki lelkesen gooooolozott 2:1-es beírással

kiakasztó a melóhelyen a sívár lét se rádió, se nettv, se normál tv sehol
de szép az a magyar címer!!!!
Valaki tudja hogy Pat Cortina honnan valo?

Koszi
nálam nagyon akadozik, pedig sávszélességem aztán van dögivel...

Esetleg egy másik stream az eurohd-n kívül??
Pat Cortinának miért nincs olyan müanyag -filces izéje?? Nem trendi, de nyerünk akkor is
énis csak hallgatom itt melohelyen, aztán ha gol van, gyorsan katt a lassitásért...

pedig 5ig volt csak munkaidö, de mire hazaérek, lemaradok egy harmadrol...:D

@krinya78: Mindegy, már honosítjuk - nagykeresztet neki!
gyerünk fiúk csináljátok a csodááááááát
Nincs változás, nyomnak a fehéoroszok, de helyzetig nem jutottak el.
@krinya78: Kanadai, olasz származásuként.
Hajtunk vért izzadunk és továbbjutunk... remélem . A szurkolok fantasztikusak a srácok fenomenálisak .
3 Szuper-védés egy sorban. Jájj...
Már helyzeteik is vannak, de Szuper 3-at védett.
hat ennek nem lesz jo vege. most mijafasz van?
@medve2: Koszonom, de igazad van, muszaj lesz honositani!!!!
huhhh ez meleg volt Szuper 3-at zsinorban...
Kiállítás nálunk, elég fura ítélet...
Vazeg. Kiállítás.
NA baszdki...2 perc...
Á, nagyon érett az emberhátrány:(
MINDENT BELE!!!!
B. meg mekkora meccs, csak mi is maradjunk jók. A gyomrom egyszerűen szingularitás
most az infarkto határán vagyok ... írjatok sűrűn, köszönöm
Kiállítás felét kihúztuk.
eddig jó a védekezésünk
Ha így megy tovább, lelépek az első kocsmába...
KI KELL VÉDEKEZNI!
gyerünk,gyerünk,gyerünk,gyerünk!
SIKERÜLNI FOG!
Írjatok sűrűn mert nemtom nézni bazzzz....
Ilyen drukertábora egy csapatnak sincs:))
büntetés lejárt, még 2.30 hátra a harmadból
Nyerjunk mar baszkiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MAGYAROK!
Milyen a játék képe? Írjatok már!
aztaaaaaaa....Levi Superrrrrrrrrrrrrr
Továbbra is nyomnak a fehéroroszok.
megint a mi harmadunkban megy a jatek. legyen mar vege a harmadnak. azannya kozben helyzet, de szuper ved.
@kozsar: szerintem mi lassan elpusztulunk itt az idegben média nélkül
Izgalmas nagyon és nagyon gyors
A szívem!!!! Nem bírom kép nélkül! Már rég haza kellett volna indulnom!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!
közben mi is oda oda szúrunk nekik
vége a harmadnak
ennyi, kovetkezoben neggyel megyunk el
Második harmad vége, 1-1.
még pont egy ilyen harmad kéne csak
egyutt szurkolnak a magyar es a szlovak nezok. azert ilyet se latni mindennap.
szenszej megszedi itt magát :)
Hajrá Magyarország!!!
jó lesz ez fiúk, jó lesz! végén benyesünk még egyet, oszt kész!
Köszönöm nektek a közvetítést, nem bírom tovább, keresek gyorsan egy csehót a közelben. Leléptem
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
Ha döntetlen a vége akkor büntetők jönnek vagy hogy van ez ?
vége, bár a végén szinte 15-öt lőttek sorban a f.oroszok.

Szenszej, grat a nyereményhez... :)
@Heyerdahl: hát bakker, van netem de az a szar akadozik.
van tv-m azon meg sport1 nincs milyen f.s csomag ez?
Hülye főbérlőm nemtom mit köttetett be ide...
Koszi az infot mindenkinek!
HAJRA MAGYAROK!!!!!!!!!!!!
A fene vigye el , verehtőnek érzem őket! Be kéne valahogy nyesni egyet Mezimnek.
Hihetetlen, hogy egy 30 fős irodából senki nem akar velem keresni egy kocsmát, de még hülyének is néznek... Eeeehhhh.

Közvetíccsetek!!!
csak még egy ilyen harmadot játszanánk
vazze, szívom a cigiket,mint egy őrült, ez valami csúcs ez a meccs, szurkolás meg hihetetlen..az egész hihetetlen. Hajrá!!!!!
@B4c4rd1: Igen, de ha abban nyerünk, akkor csak 2 pontunk lesz, és maradunk 4-ek. csak szépségtapasz. Ha viszont találnánk még egy gólt és utána kihúzzuk, megelőzzük őket és maradunk A csoportosak.
ez fantasztikus volt fiúk!!
nhl, khl, ahl, stb ezek a fiúk meg mint a piszkos 12-ben innen onnan, amatőr körülmények között....hát ez hihetetlen..HAJRÁ, CSAK ÍGY TOVÁBB!!
Most nezem a svajciak 2:2 allnak az oroszokkal. Az sem semmi...
Azért az egyenlítés után volt még egy sebességi fokozatuk a fehéroroszoknak, de tartjuk magunkat. Amúgy Szuper kiváló, de Mezinnek is sokat köszönhetnek a fehéroroszok.
@B4c4rd1:

Ha döntetlen, akkor döntetlen, egy kis pont.
@girosz: Mivel soha nem tennék magyar csapat ellen, így nem tudom azt mondani, hogy inkább veszítsek a sportfogadáson, de a magyarok nyerjenek... De a magyarok nyerjenek!!! :) Óriási élmény ez a meccs! Amikor a harmadunkban van a korong a rosszullét kerülget...
hány perc szünet van?
Drukkol velünk Szlovákia. Ha ezek után valaki fütyül a himnuszuk alatt, odamegyek és kitekerem a nyakát :)
Hajrá fiúk!!!!
Hat bazmeg meg megnyeritek :D Go hungary go !!!
@Sussudio:

Bocs, hülye vagyok hozzá, én csak nézném, ha tudnám... :)
www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0


ezt hallgatom az utolsó harmad elött+++"""!!!! mindent bele fiuk%!!!!!
Szlovak vagyok es nagyon jo lenne ha ti gyoznetek ! :D Jo lenne nektek is meg nekunk is :D:D
@Steve the Great: Köszönöm, és én köszönöm a fiúknak! Látszott, hogy óriási hokit játszunk már az első harmadban is! De jó is lenne megnyerni ezt a meccset...
Elhomályosult a kontaktlencsém a gólunknál... Ilyen csikicsukit utoljára boldogult ifjúkorom Izvetyija-kupáin láthattam a "nagyoktól", tévében... :-)))

Legeslegpesszimistább énem is azt üvölti most: Nem létezik, hogy ne vernénk meg két csapatot az alsó háromból! Ha... De ilyen játék mellett erre gondolni sem akaruk.

Hajrá fiúk, mindent bele. Életünk legfontosabb harmada jön!
basszakurvaanyját, hogy a 21. században ezen az akadozó szar eurohd-n kell nézni egy meccset és nincs egy moslék rádió se, amelyik érdemesnek találná közvetíteni...
kapják be mind!
Drága kisfiam és Csicsó segítsétek őket odafennt!! Megérdemelnék!
ez a meccs hihetetlen !!! bekészítem a székelyhimnuszt,sírok egyet és iszom a köményes páleszt...már most nyertesek ezek a fiúk a szívemben s a szememben is
@Sussudio: Itt en vagyok a fonok, aki akart eddig tolem valamit azt elzavartam, hogy hokimeccset nezek:))) NEznek ki a fejukbol, hogy megorultem. MEg persze uvoltok mint a sakal, de ez van 2 hetig kibirjak, hogy orult vagyok!
@Patrik_B: en a Szlovak barataimmal egyutt neztem a Szlovak Magyar meccset. Koszi a szurkolast.
Újabb nyert harmad egy nálunk sokkal előrébb rangsorolt ország ellen... Akármi lesz is a vb vége, ezeket már nem vehetik el tőlünk. Természetesen még mindig úgy látom, hogy komoly esélyünk van a meccs megnyerésére.
Nem büntetők, hosszabbítás, de akárhogy nyeri is valaki, nem 3, hanem csak 2 pontot visz a 60 perc utáni döntetlenkor, de most nemtom hogy a VB-n hány perc a hosszabbítás, csak utána jönnek a rávezetéses büntetők. Ah az a régi szép hirtelen halál!
Most mutattak a golt megint. Elnezett balra bejatszotta jobbra gol...Semmi izmozas..
Jáccik a csapat :)
Basszus. Még van 1 harmad? Bocs de nem nézem.
Isten hozott Patrik!;-)

írjátok, hogy mi történik!!!!

köszi!!!
@Long R3 IGF-1: ne idegeskedj ember, miért nem megy neked ez a szar?
sziasztok!
lehet, h rosszat teszek vele magamnak, de ez a finn sztrím - ha kicsit akadozva is - de nálam megy: lsport.we.bs/tv/105.html

gó, Magyarz!
@Aye:

Én attól kaptam agyrohamot, hogy azt sem tudták, miről beszélek. Szééép.
Mindegy, most én is kizavartam egyet...

HAJRÁ!
Apám ilyenkor szokta kikapcsolni a tévét. Túl sok neki ennyi izgalom :-))
Sport1-en nem akad :D
A csapat meg fantasztikus, ha bírjuk erővel, bármi lehet az utolsó harmadban. HAJRÁ MAGYAROK!
@cziffra plachta zasztava: A "miért" most mindegy, szurkoljanak csak nekünk :-)
még 2 perc a harmadik harmadig
:-DDDD

köszi, melyik autót kell megvennem, hogy jöjjön a végre a 3. harmad?:-DD
@texas bill:

Ha most épp hülye reklám megy rajta, akkor ez nálam is nyerő! Kösz.
basszus, én meg csak most tudtam bekapcsolódni, és most is csak online? fájdítsátok a szívem, TÉNYLEG OLYAN JÓ A MECCS??
gyerüüüünk!!!!!
2-1 ide elég lesz:)))
kezdődik, izgalomra fel.. :)
Azt reméltem, ettől a kicsit alázós góltól valami el fog törni Mezinben, de sajnos úgy tűnik, hiú ábránd volt.
Jol hallom, hogy kb. 2500 magyar szurkolo van a helyszinen?
Remélem nyerünk és bent maradunk :) Megérdemelné ez a csapat.
szerintem 2-3-at be kéne vágnunk...
@Sussudio:akkor az lesz az :D

néha frissíteni kell, ha beakad :)

de most már: ungari-beloruszi :)
az állás: ükszi-ükszi :)
mindegy mennyit csak a mienk 1el több legyen.
Valószinüleg a semleges nézök is mi meccseinkre mennek ki. Ott jobb a hangulat...
hajráááááááááááááááá mi vagyunk leszünk a jobbak
Kétszer annyit lőttek kapura.
gyerunk, baszki gyerunk. mondjuk 16-tal mennek a lovesi statisztikaban.
kéne már egy magyar előny
4700 néző van most mondták, gondolon nagyrésze magyar
pontosabban gyerekek......könyörfgöm
lehet a neten látni a meccset?
kéziben és hokiban tényleg verhetetlenek a drukkerek :)
volt egy kontrank, de kimaradt. meg masfel perc.
egyaltalan mennyi van hatra a meccsből?
34 rálövésből 33 védéds nem semmi:))Superrrrr levi
Mi kell ahhoz, hogy kiállítsanak egy fehéroroszt?
kevés a helyzetünk a gól óta. Hajrá.
Egy pici előnyt azért mi is kaphatnánk...
@TasnerLevente: mindent bele, még 16:30
Megőőőőőőőőőőrülök!!!!!!
Pár perc múlva gólt ütünk! :)
gyerünk fiúk...csak beakad egy....
Gyönyörű szerelés ahogy belépett a csere a jégre egyből...
Soha nem tudnék sportriporter lenni. Olyan ideges vagyok, hogy beszélni sem tudnék, nem hogy még szalonképesen fogalmazni...
uhhhhhhhh most mi vagyunk a jobbak
vas janos helyzete is kimarad. most nyomunk. nincs emberelony kurva birok.
legalább egy rádió közvetítené! Basszamegaveresseggűördög
Wazzz, beakadhatott volna...
Náma percenként elakad a finn adás, és ujrainditáskor elölről kezdi lejátszani.
nem igaz, hogy nem jön össze a gól, pedig milyen jók vagyunk :-(
Most legalább nem ítéltek ellenünk, bár lehetett volna az eddigiek alapján
Tetves hozzátartozódat volt ez magas bot, kéne egy emberelőny
Sünt a bíróknak :D:D:D:D
Az ustream-en nekem nincs kép,csak hang!!! Valakinek tipp?
csak varakozz nekem 10 perc után indult be

█ Fekete drazsé █ (törölt) 2009.04.28. 18:05:07

Nagy helyzet nálunk, csak így tovább
Helyzetek itt és ott.
Megint mi maradt ki. azta
@cork77:
az stv 2 online nem adja. nem tudod nezni a foldi adast? a hatar mellett megy.
egy évben vajon hányszor van alkalmuk ilyen ellenféllel játszani?és milyen jól bírják....
4000 néző a ustreamen:)
szimpatikus, hajtós kis csapat ez a fehérorosz, remélem a következő körben kiharcolják a bennmaradást ;)

hajrá fiúk! óriási meccs!
9:30 van még hátra!
Egy gól kellene megérdemeljük, hogy nyerjünk!
Megint egy nagy helyzetünk volt!
Peterdi lassan gólkirály lehetne... :)
peterdi kihagyja. nem hiszem el akkkurva eletbe

█ Fekete drazsé █ (törölt) 2009.04.28. 18:08:51

Ejnye, megint mi maradt ki
uhhhhh ezt nem hiszem el, gólt kell lőni, megint milyen helyzetek!!! Hajrá MAGYAROK
Ez a szurkolás!
Le a kalappal!
Minnyá elsírom magam
megint hátrány, a kurva életbe m,ár!
szeliget kiszorjak. ez a biro egy nemiszerv. kurman a biro neve
Hogy játszunk!! Ha valakinek kétsége lett volna, TÉNYLEG ITT A HELYÜNK. Kezdem megfogalmazni a bocsánatkérésemet, akár mi is lesz a végén.
Itt is ott is kiállítás!
Ezek a parasztok megint kiállítják...
na, legalább páros kiállítás lett
ki fogjuk vedekezni. ja es a feherektol is kikuldenek egyet. cortina lobbizott.
pat cortina felkapta a vizet, ezért:) egy fehérorosz is kimegy
@LET\'S GO PENS!: Cortina kireklamált egy büntetést a f.orosznak is
Na ez a paros kialitas mi volt???
Akadjon már be egy magyar lövés.... nagyon megérdemelnénk már...
egy kiallitas ott, egy itt
Huhh, nem vártam ilyen izgalmakat, remeg a kezem az idegtől.
@Takika:
ez nekunk nem jo. nagyobb teruk van a jobban korcsolyazoknak. hajra
@cziffra plachta zasztava:
de legalább nem hátrány, vazze
szerintem meg kéne nyomni, olyan óvatoskodás megy.ilyen helyzeteket a kanadaiak már úgy bevarrtak, hogy csak úgy csörgött...
@cziffra plachta zasztava: De én most Pesten kapok idegbajt!Itt meg bármivel próbálkozom,semmi nem megy! Lehet hogy ezért kapni fogok,de: bezzeg Szlovákiában...
Sugiyama - Szavai döntő szett 5-4 :))
mikor lesz már vége?
(a végeredmény érdekel)
@cork77:
nekem meg a cégnél le van tiltva minden stream oldal itt ülök és harapom az asztalt........
Szuper megint nagyot fogott
Kicsit ugy erzem leultek a fiuk...Most kene nyomni a szurkolast meg jobban..
Majdnem kaptunk egy potyát, Szuper hatalmasat védett!
Hány perc még?
HAJRÁ MAGYAROK!!!
óóóóóóóóóóóóóóóóóóó wazze......nem érdemlok meg
elpöcsöltük baszki...
most mi van ? közvetítsen már valaki!!
Kiegyezem a 3-2-vel is, csak gyerünk, gyerünk...
Vazzzzeeeeee!!!Innen kell fordítani!!!
Fehéroroszok vezetnek. Na de lehet még egyenliteni!
@Circus:
le a kalappal a fiuk elott. erejukon felul teljesitenek. kozben bezarnak ket jegcsarnokot odahaza. azert ez is meger egy ket gondolatot.
fatyom a bugyi gyenyós bírokba miattuk van
@LET\'S GO PENS!:
meg nyerni :)

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ennyit a miért nem szabad kihagyni a ziccereket-ről
5 perc és vesztünk ..
kimondani is rossz...
a rohadt eletbe ez majdnem bement...Gyerunk fiuk...
mindent megtesznek a fiúk a győzelemért.....
Látni akarom az esti meccset!!!De nem az anyámnál.
@cziffra plachta zasztava:
így van, akármi is lesz, az A csoport alja/közepével SIMÁN álljuk a versenyt!
egy perce nincs újság, mivan, bealudtatok???
Nen baj fiúk! Csodálatosak voltatok, vagytok és lesztek!
@Circus: Nem, csak mindenki olyan ideges, hogy nem találja el a billentyűzetet
@cziffra plachta zasztava:
ja, mindegy, hogy 2 vagy 3-1
hátha
És már megint csak mázlija van az ellenfélnek, meg + birója.
kapus le, üreskapus gól. picsába
óóóóóóóóóóóóóóó....
@Loander:
én meg itt ülök vakon az irodában
Pénteken az osztrákokkal.
Hát, ennek vége.

Nem baj, maradunk, akkor is, tuti!
@Steve the Great: Nem baszogatom a magyarokat, de most jól jött volna ha betalálunk még :) Nincsenek illúzióim :)
@medve2:
mindegy

SZÉP VOLT, FIÚK!
és
SZEBB LESZ, FIÚK!
szép volt, sajnos megint pont nélkül... :(
megint a bírók miatt
Szép volt fiúk. Nekünk ti vagytok a legnagyobbak.
megint a bírók miatt
szép volt fiúk.... hogyafrancba :(
de kar erte!
de megint nagy meccset jatszottak a fiuk! ha igy jatszanak a tobbi meccsen is, nem lesz gond a bentmaradassal.
Az viszont biztos hogy ez nagyon jó meccs volt
nagyon nagy gratula a fiuknak. hokinemzet vagyunk basszameg.
Nem baj SzEP VOLT FIUK!!!

Ilyen jatekkal siman benmaradnak!
Nem baj, majd a bratyókat elkenjük!!!
Szép volt fiúk !

A kieséses körben ilyen játékkal sokkal több esélyünk lesz, mint a csoportunkban bárki ellen is volt. Hajrá !
Pedig óbe szép lett volna...
legyen mindenki okosabb nálam, de szerintem a 3. harmadban elfogytunk, megint nem támadtunk eleget, de legalábbis jó, kihasznált helyzetek nem voltak.
megverhettük volna őket.
nem kell szégyenkeznünk....Gratu fiúk:)))
@Föld-lét:
majd, ha már hozzánkszoknak a soksok A csoportos év alatt, akkor nem lesz ilyen

kövezzetek meg, de szeretnék ilyen hangulatot, csak mégjobb eredményt ősszel, füvön, labdával!
Hajrá MAGYAROK!
Szép volt fiuk! A bennmaradás meglesz.
ok, hogy újak vagyunk, de nem játszottunk aljasan, hogy meg kelljen minket fosztani az emberelőnytől, nem hiszem el... nem volt szép a játékvezetés részéről annyi szent... na mind1, majd a következő körben, tényleg egy picit sok volt ezen a meccsen győzelmet várni.
Nem tudom minek hoztuk le a kapust! Most ez is csak azért volt, hogy nagyobb legyen a gólkülönbség. Persze a szlovák meccsen nem kért időt, amikor kellett volna! Nem vagyok elájulva Cortinától!! SŐT! 2 gólt nem lehet ezen a meccsen lőni! Hülyeség! Most legalább a világ azt érzékeli 3:2, ez sima meccs, pedig ez nem az volt. Kár érte!
@Föld-lét:

Ez ilyen. Vizilabdában is mindig ellenünk fújtak, amint el nem kezdtünk kurvajók lenni Firenze után...
Azóta jelentősen kevésbé, szvsz.

Itt is ez lesz. Ha beesszük magunkat az A-ba, akkor már nem lesz ennyire egyoldalú.

A próféta szóljon belőlem.
Bravó, gyerekek! Ma ismét igazoltuk, hogy nem ajándékba kaptuk az A-csoportot, abszolút méltó tagjai vagyunk az elitnek. Tiszta lelkiismeret, nagy szív, ez a lényeg!
Biztos, hogy bennmaradunk, így játszva itt a helyünk.
el kell mondanom, hogy a vereségek ellenére én már nagyon régen voltam ilyen büszke magyar válogatottra! ilyen küzdést, szívvel-lélekkel hajtást és győzni akarást kéne minden magyar szívébe ültetni, és akkor talán nem tartana itt az ország. Szép volt fiúk! még egy megjegyzés: remélem a magukat betegre kereső focistáink látták, hogyan hajt egy minimálbér közeli fizetésből élő testnevelőtanár-hokis és jól elszégyellik magukat...
@Circus:

Látom, másból is a próféta szólt. :)
Így van! Sok focista remélem nézi, hogy mi az h küzdés...
Hajnal: Te tudod mi az a hoki?
@HAJNAL:
necsináld, nem tökmindegy, hogy mennyivel kapsz ki? Így meg volt egy esélyünk - nem jött be.
Majd legközelebb!!!!
A svajciak meg 39:23 ra tullovik az oroszokat. Mi van ma itt?:))))
Nem baj Gyerekek, gyönyörű volt!
mondjuk, az hülyeség, hogy abírók miatt, ők nem lőhetnek gólt, de azért az tényleg érdekes, hogy nem kaptunk egyetlen előnyt sem... finoman szólva érdekes :)
Ellógtam a melóból, h megnézzem, csodálatos meccs volt, szétvágott az ideg 1:1-nél a TV előtt!

SZÉP VOLT FIÚK!!!! Helytálltunk, a pontozás nem mutat ebből semmit a legnehezebb csapatban, oda se neki.

Büszkék vagyunk rátok, HAJRÁ MAGYAROK!!!
@HAJNAL: tökmindegy, hogy 1:2 vagy 1:3, a világ majd megnézi, hogy az utolsó EN volt, és fejet hajt, hogy a "magyarok megpróbálták".
kurwa kar erte... :( De igy van ez ... A jobb csapat nyert
Igenis hokiban mi vagyunk a császárok!!!!!
Szep volt fiu!!! Mindent bele! Ilyen jatekkal meglesz a bentmaradas :)
@HAJNAL: Aki ert a hokihoz az tudja mi tortent itt, ne aggodj ennek a meccsnek is hire megy!
@Sussudio:
bárcsak úgy lenne, egyelőre még ábrándnak hivják :o)
@HAJNAL:

Szerintem tök mindegy, mit "érzékel" a világ - akit érdekel, akinek fontos, az tudja, mi van az eredmény mögött.

Le kellett hozni - két gól nem volt benne, de a döntetlen igen. Akkor most épp ellentétes lenne az optikai színezete.
Csak gratulálni tudok a fiúknak!
Már ez is sokkal több volt, mint ami elvárható!
Csak így tovább, meg lesz a bentmaradás!!!!
Nem félő, hogy kipurcantak az alsó ág küzdelmeire? Mentálisan értem.
@Sussudio: úgy legyen, de, hogy olyan jók legyünk hokiban, mint vizilabdában az nem ebben az évszázadban lesz

lásd jégpályák bezárása
@Turambar:
csitt, még meghallják :)
akkor most hajrá németek!
ha már ránk hoztátok anno a német katonákat,most lehet kárpótolni!meg harcolni!
úgyis gyűlölik a franciákat nemigaz?
mondjuk sajna fordítva is.
Most el fogok határolódni magamtól. A focistáktól idézném, bár semilyen szinten nem szeretem őket. " A Bírók %#&#@%+##@*!"

Mert ezt elvették tőlünk. (talán)

HAJRÁ FIÚK!
meg kellene nézni, hogy milyen pénzek mennek itt a focira, de csak úgy mennek, eredmény évtizedek óta nuku. miért nem lehet átnevelni az embereket? nézzen mindenki hokit!!! :)) úgy látszik, ebben több a tehetségünk mint fociban.
@Turambar: Szerintem meg Szlovak es a Feherorosz meccs utan most mar ok is tudjak, hogy itt a helyuk, szerintem az onbizalmuk az egig kellet hogy nojon, meg akkor is ha vesztettek.

De egy hosszu tornan barmi megtortenhet!
Akkor kezdődhet számunkra az igazi küzdelem...
Viszont, most hallom, hogy a németek nem eshetnek ki, mert jövőre ők rendeznek. Tehát, ha most nem esünk ki, és 2014-ben mi rendezünk, akkor a 2013-as vb-t(mert, hogy akkor is "A"-ok leszünk) ölbe tett kézzel nézhetjük.
Egyetértek a nemistomkivel előttem, ha van egy vagy két fórunk mienk a meccs de minimum döntetlen, tényleg furcsa, hogy csak közös kiállítás volt, azonkívül csak tőlünk ilyet régen láttam meccsen, és főleg úgy hogy nem kellett favágással kompenzálnunk
Legalább egy hosszabbítást megérdemeltünk volna.
Továbbra is remélem, hogy a fiúkban még maradt elég erő további 3 meccsre. Ha bírják erővel, akkor a játékunk színvonala alapján jövőre is A csoportosok leszünk.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
b+!! nyerhető meccs ment el a rossz helyzetkihasználással. a bírók meg villamost vezessenek.....
@Föld-lét:

Azért ehhez egy komment - egy stabil A-csoportos csapatnak lenni hokiban majdnem olyan rang, mint folyamatosan a legjobb 4-ben lenni vízilabdában. Egyszerűen azért, mert a hokit tízszer annyi helyen játszák és veszik komolyan.

(Nem a vízilabdát akarom leszólni, imádom-szeretem, sőt, többet is tudok róla, mint a hokiról - ez csak egy objektív megállapítás volt.)

Ez a csapat úgy lett A csoportos, hogy eddig is borzalmasak voltak a körülmények... (Mondjuk ez a jégpályabezárások alól senkit nem ment fel...:(
@Circus: nem tökmindegy! Nekem legalább is. Az elkövetkező generáció meg csak a 3:1-re emlékszik! Persze igazad van, most már tök mindegy, csak sajnálom a fiúkat, persze, ez a papírforma. Habár hozzá kell tenni, hogy újoncként talán mindenkit a legjobb teljesítményre kellett spanolnunk. Hát majd az alsó házba. Ne legyünk telhetetlenek! Talán sikerül.
Köszönöm ismét. És megint megmutattuk. 3ból kétszer rendesen partiban voltunk, a szlovákok, meg a fehéroroszok is fostak egészen a végéig. ennyi.

ja meg már nemtom kinek, de köszönöm a linket, az irodából tudtam nézni.
Ha a következő vb-t rendező németek kikapnának ma a franciáktól, akkor csak egy kieső lenne? Erről azért lehetne írni, ill. ezt is meg lehetne említeni... (ha már megtörtént, csak nem láttam, akkor bocs)
Amúgy óriási meccs volt, és megint nagyon nagyok voltak a hokisaink, le a kalappal előttük, és nyomják le mind a három következő csapatot!!
(no meg long live euroman :) )
Átfogalmazva Bill Pullmann Függetlenség napja c. filmben tett kijelentését:

'Atomot nekik! Atomot a beloruszoknak!'

Mondhatni, hogy szét@@#@*#@>*#@>*#@>*#@>*#@> az ideg... Mert - szerintem - főleg a 3. harmadban JOBBAK voltunk. Megérdemelték volna a fiúk...

Az meg, hogy 1 nyomorult emberelőnyt nem kaptunk...

Mindegy, harcra fel! Meglesz ez! Meg KELL LENNIE!!

Egy ország szurkol Nektek!
@Semerreretyó: Nem azon múlik! Ha hokiban lenne az a pénz, ott jelennének meg azok az emberek, akik kimenthetik valamilyen címen a pénzeket önmaguknak... Amíg egy kis becsületes közösség irányítja a jégkorongot, addig sikeres lehet, a komoly pénzek megjelenésétől félek...
@Szekig:

Szerintem az túlzás, hogy elvették tőlünk. Nem volt meg...

De a lehetőséget sem adták meg.
akkor most hajrá németek?
nekem ez a vereség fájóbb mint a szlovákok elleni, sajnálom hogy 1-1 nél nem volt nagyobb szerencsénk, ugy érzem verhető lett volna a Fehérorosz csapat. A fiúkra ettől fügetlenül nagyon büszke vagyok, megint megtettek mindent a győzelemért. Hiszem, hogy ezzel a játékkal bent lehet maradni!
sajna ez sem jott osze... remelem a fiuk nem tornek le attol hogy ketszer is kozel alltak a csodahoz... remelem a kovetkezo korben sikerul kettot hazakuldeni...

HAJRA FIUK!!!
@tmnk: NEm akkor is ketten esnek ki...Ugyhogy akkor mindenkit meg kell verni az alsohazban...
Nagyon megérdemelné a csapat a bentmaradást. A szlovákok ellen minden helyzetünket belöttük és nem volt elég, ha ma sikerült volna, mehetnénk tovább. De "ha" sajnos a sportban nincs. Egy másik nach hátránya a két jó meccsünknek: az alsó ágon nagyon fognak vigyázni ellenünk!!!
Szép volt fiúk, tovább fogtok jutni!!
A bíró vezetés katasztrofálisan 1 oldalú vólt.
Ha kicsit korrektebbek és mi kihasználjuk a 100°os zicereket akkor nyerünk

3 nagy ziccerből 1 bemegy nyerők vagyunk
@Aye:

Hm. Valaki leírhatná a szabályokat pontosan. Nem tudom elhinni, hogy ha az egyik kieső a köv. rendező lenne, akkor az előtte lévő esik ki?
De nagy meccs volt!!!!
@Sussudio: Kulonben tobb csapat maradna mint 16 es a divizo 1-bol is hianyozna egy.
Egy baj azért van a sok jogos dícséret mellett: nem vagyunkk gólerősek. Egy-két góllal nem lehet nyerni még az alsóházban sem, és lehet hogy emiatt fogunk kiesni. Szinte bárki ellen pariban vagyunk, de most már gólokat kell szórni. Ma akár nyerhettünk volna, mert megvoltak a helyzeteink. Persze emeberelőnyt is kellene majd kapni, mert az is kellene a győzelmekhez. A csapat megérdemelné a bennmaradást, de meccsenkénti 1-3 gól nem valószínű, hogy elég lesz. A franciák legyőzhetők, és talán a norvégok is. Piszok nehéz lesz. Nem akarom, de szerintem utolsó előtti helyen esünk majd ki...:(
@Aye:

Ezt a részét értem, csak a rendező ország ilyen szintű plusz jogát nem... Mármint értem, hogy mit írtok, csak nehéz elhinnem.
mi ez a jégpálya bezárás? tud valaki linket is erről?
@Füli: Igy is jobb szazalekkel utottunk golt, mint a Szlovakok es a Feheroroszok.
@Sussudio: Miért ne? Jó darabig az volt a rendszer, hogy egy ázsiai csapatnak bent kell maradni, függetlenül az eredménytől.
@HAJNAL:
aki látta a meccset, azt egyrészt irigylem, másrészt meg az emlékezni fog erre is, hidd el - lásd pl. fociban akár a döntő 54-ben, akár az olaszok legyőzése. Nemcsak az eredmény marad meg - de remélem, hogy ez tovább lesz még homályosítva, még itt, Svájcban!

Az meg, hogy mennyire tudunk lelkesedni, megint a focin mérhető - a tulajdonképpeni minimumot hozva (de végre, legalább azt hozva...), majdnem tele volt a stadion Málta ellen!

Ezek a srácok (mostmár lassan mindkét csapat, plusz viziladbáról, kézisekről nem is beszélve) most rengeteg kiscsákónak jelentenek példaképet, én szebbnek látom a jövőt - újra jövünk föl!


Az megint másik kérdés, hogy focihoz kb egy labda kell, semmi más, míg a hokihoz...

JÉG JÉG JÉG, ENNYI NEM ELÉG!!!
:D
@Steve the Great:

Nemtom, azért ne, mert igazságtalan és érint(hetne, de persze nem fog!!!!) minket! :)
Szép volt fiúk, fog ez menni még ennél is jobban.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Kitudjahány év óta csodálom a hokit, és mindig más csapatokat néztem, más bajnokságokat, VB-ket más szereplőkkel, és 3-4 éve se gondoltam volna, hogy egyszer magyar csapatot látok ezekkel a csapatokkal játszani, magyar csapatnak szurkolok és ilyen meccseken. Úgyhogy ne temessünk semmit. Én nem vagyok elkeseredett, sőt rohadtul nem.
(ja meg hülye vagyok, egy _bentmaradót_ akartam írni a kérdésemben (mármint hogy a németeken kívül), bocs)
Fent van a meccsértékelés az IIHF-en. Külön kiemelik:
Once again, Hungarian spectators were out in full force with drums, chants, and the usual enthusiasm that has been emblematic of Team Hungary’s experience here in Kloten.

For fifty-five minutes, the game could have gone either way.
Goalkeeper Andrei Mezin kept Belarus in the game.

Szomorú vagyok, de büszke is. Köszönöm, srácok, és veletek vagyunk a következő 3 meccsen is!
Tudja valaki, hogy hol lehetne az új hokis mezt beszerezni?
Egy kanadai rokonomnak kellene megszereznem még 2 héten belül. Előre is köszi
Nekem ne mondja senki, hogy 3 rohadt meccsen két 2 perces és egy 5 perces emberelőnyt kaptunk. Azért jó lenne, ha átgondolná a kedves IIHF a birói felfogás gyakorlatán. A mostani meccsen is vérrforraló volt a bíráskodás. Az 5. kiállítás is elég vicces volt, hát még az, hogy a fehéroroszok csak csapat kiállítást kaptak. A fiúk így is fantasztikusok voltak! A drukkerek előtt le a kalappal. Nagyon lehetett hallani a fehérvári dobokat! Amúgy simán bentmaradunk.
@DarthPaul-something wicked this way comes -:
dettó ugyanez itt is, még mindig nehezen hiszem el :)
@Steve the Great:

De elhiszem amúgy. Pláne, mert tényleg így van sajna.
Megjártam a kocsmát, benyomtam egy sört, drukkoltam és kikaptunk. Voltak nagyon biztató lehetőségeink, sokáig pariban voltunk. Aztán szvsz elfáradtunk, jött egy holtpont pár percig, amikor a fehérek simán azt csináltak, amit akartak. Valljuk be, képzettebbek nálunk, és ők is sokkal gyorsabbak. Egy kérdés: az egyébként szuperul védő Szuper kinyúlhat egy a gól előtti szituban a botjával? Mintha lett volna rá esélye, úgy láttam a visszajátszáskor, hogy volt egy ütem, amikor csak gurult a korong.

SEBAJ, eddig csak jó dolog történt velünk, és azt kívánom, hogy mindentől függetlenül minél több ilyen éles meccsünk legyen komoly ellenfelekkel, de nem feltétlenül a krémmel. Mondjuk a ranglista 6-20. helyezettjeivel. Akkor tudunk fejlődni.

Most kezdődik az igazi rész és remélem, hogy a fiúk és Cortina is tudja: van mire építenünk. Senkitől nem kell félni.

HAJRÁ MAGYAROK!!!!
azert is jo lenne bentmaradni mert akkor oriasi eselyunk lene a 2014re... s akkor elvileg meg 5 evig nem fognak kiejteni... igy van?
ezt a vereséget,kicsit a sporiknak köszönhetjük.Sille és Svasznek helyett nem lehetne életképes jégkorongozókat játszatni?Észre kellene már venni nem bírják a tempót.jó tudom a tapasztalat....de ma szükség lett volna még néhány gyors játékosra.
Mindennek ellenére:SZÉP VOLT FIÚK!!!
Nem vagyok hoki rajongó, csak átlagos sportbuzi, így azért követem a hokit is (újságban, meg itt rendszeresen a blogon). Örömömre szolgál, hogy megkövethetem magam: a vb előtt nagyon féltettem a csapatot, sőt a kandai-belorusz meccset nézve még inkább kezdtem aggódni. De szerencsére a Csapat alaposan rám cáfolt, és bizonyította, hogy helye van a legjobbak között!! Ha a Kanada elleni meccset kivesszük a csomagból (az egy másik galaxis), biztos kevesen gondolták (én biztos nem), hogy a másik két meccsen alig 6 percre leszünk attól, hogy két pontot szerezzünk. Jó volt látni, hogy, ha fizikumban és gyorsaságban vannak is hiányosságaink, taktikailag igenis a világ legjobbjai között vagyunk, és van eszünk, van finesz a játékban, a játékhoz. Ezek után egyszerűen MUSZÁJ bent maradni, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljünk a masszív középmezőnyhöz. Röviden: nagy gratula, és Ladányi for president!!
@Sussudio: Nem lenne nagy öröm így kiesni, az biztos. Viszont a házigazdának ez szinte minden sportban "jár" ez, a lebonyolítás miatt itt meg ilyen furcsán jön ki.
@Vészmadár: AValami fordítást tudnál hozzá mondani mert sokan nem értenek angolul én sem és jólenne a tudnánk miről lenne szó

köszi:)
Csak gratulálni lehet a csapatnak. Nagyon jól megfogták a gyors fehéroroszokat.
Kár, hogy a játékvezető nem állt a feladata magaslatán. Bizonyára csak annyi az egész, hogy nem akarta a norvég csapat ellenfelének a fehéroroszokat.
szövetség honlapján: www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/news/news-singleview-world-championship-2009/article/ugarov-mezin-are-big-in-win.html?tx_ttnews[backPid]=2717&cHash=80841e4e8c

idézem: "55 percig másként is alakulhatott volna a verseny" - és hogy megmutattuk ismét, hogy tudunk harcolni, dícsérik a nagyon lelkes szurkolókat, uraltuk a 2. harmad és 3. harmad elejét, de a végén a beloruszok el tudtak lépni..

a cikk nagyobb részében minket dícsérnek, a fehéroroszoktól csak a kapusokat
@Aye:NEm akkor is ketten esnek ki...Ugyhogy akkor mindenkit meg kell verni az alsohazban...

mármint a németeket nem kell megverni..., lehet azon a meccsen pihenni. Mert nézzük így: két csapatot meg kell előzni - és ne a német legyen az egyik! :-)))
Fel a fejjel egyébként. Ha maradt erő (szerintem maradt, sőt!), akkor meg lehet.

Hajrá Magyarország!
@Steve the Great:

Igen, a szabadkártya az teljesen általános, csakhát ugye máshol az úgy van, hogy kiesik, aztán kap szabadkártyát - ez meg itt nem működne a rendszer miatt.

Ez van. Végülis egyébként érthető - minket meg úgysem fog érinteni. :)
De azért hajrá németek akkor már! :)
Ne már, iszonyat jók voltunk. Gratula, aztán húzás aludni, rá kell pihenni a következő meccsekre.

Hajrá Magyarok!
@Füli: sajna pontosan ez a legvalószínűbb ahogy írod, de ne adjuk fel a reményt!

én abban reménykedek, hogyha a gyengébb csapatok ellen nő a kapuralövések száma akkor talán több gól megy be, mert elég eredményes a csapat ebből a szempontból, főleg a szlovák meccsen volt ez így.
Kellene szólni Bajnai Gordonnak, hogy utazzon ki Svájcba a meccsek egyikére és csináljanak valami kis diplomáciai nyomulást a csapat és a 2014-es vb miatt. Mindenhol mindenki ezt csinálná. Ezt most tuti komolyan gondolom és írom le. Valaki valahol tud neki jelezni, hogy ebben a szomorkás kis országban végre büszkék vagyunk újra valamire?
@red7: A szlovák tévében néztem, ők is úgy látták, hogy a magyar játékosok ésszel játszanak. A hiányosságokat is abban látták tulajdonképpen amiben Te! Ha nem is vagy hokirajongó, az észrevételeid helytállóak.
Péntek délben is lesz meccs...shit... sebaj, remélem már nem csak MOL-ligás góloknak örülhetünk ezentúl!
@Circus: Hát igen, és szembesülnünk kell újabb csarnokok bezárásával. Úgy látszik a pénzes embereknek semmi nem elég. Most is kihúzzák alólunk a szőnyeget! Remélem nem hagyjuk, de ez elszomorító. Akármit is visz véghez a jégkorong csapatunk csak nyírják, nemhogy felkarolnák. Szomorú vagyok! Borzasztó!
Cévitamin:
Pongyolán:
"55 percig a meccs nem dőlt el.
A kapus Andrei Mezin tartotta a mérkőzésben a Belorusszokat."

Once again, Hungarian spectators were out in full force with drums, chants, and the usual enthusiasm that has been emblematic of Team Hungary’s experience here in Kloten.Illetve a szurkolókról:
"És újra, a Magyar szurkolók itt voltak teljes erővel, dobokkal, kórussal, és azzal a példaértékű lelkesedéssel, rajongással, amellyel a Magyar csapatot övezik."
Kb... de nem vagyok jó fordításban...
akkor is SZÉP VOLT FIÚK!!!

papíron talán az a valószínű, hogy pénteken az osztrákokkal játszunk...
szerintem meg kellene lenni az 1. győzelemnek...
utána dán/norvég. hááááááát....
és a végén német/francia. franciákat verhetnénk, ha a németek lesznek, talán nem hajtanak majd mertugyis benn maradnak, de akkor a dán/norvégot is nyerni kell...

szerintetek?
egyszerű szurkolóként mondom, szerintem eddig ezen a meccsen voltunk a legjobbak. állati, ahogy a csapat játszik, hajt, küzd. sajnálom, mert lehetett volna bármi, nyíltnak tűnt. a bírók meg szívjanak gázt.
Most az oldal szerkesztőihez szeretnék szólni

Meglehetne e oldani azt hogy a rólunk szóló cikkeket lefordítva kitennétek itt az oldalon?

Nagyon hálásak lennénk az online fordítások sajnos nagyon rosszak érthetetlenek.

üdv:

Ahogy korábban írtam, jöjjenek a sógorok és aztán a franciák. Nekik kell menni, mint az állat! Veszíteni valónk semmi.
@red7:
"taktikailag igenis a világ legjobbjai között vagyunk, és van eszünk, van finesz a játékban, a játékhoz"

pont, mint fociban, amikor vertük a világot - JÁTSZOTTUNK! Okosan és szépen.

Ami a fociban Anglia, az a hokiban Kanada(+USA).
Fel fogunk nőni hozzájuk :)
Jó volt látni, hogy voltak időszakok amikor a a Fehéroroszok csak néztek, hogy mi van és nem győztek védekezni, talán ilyen főlényünk most először volt a vbn. Nagyon jól játszott a csapat tényleg csak egy hangyfszni kellett volna az 1 ponthoz. Minden elismerésem a drukkereknek kint, megint nagyon jó volt a hangulat!

Hajrá magyarok!
@t81: A németek verik a franciákat szerintem. A norvég, francia, osztrák csapatot tippelem.
Bíróknak annyit: nem azt vártam volna, hogy megnyerik a meccset nekünk, de azért esélyt adhattak volna. Milyen az már, hogy emberelőnyben sem voltunk 60 percig?
Igaza volt a szemét mutogató magyar vízilabdaköntösös szurkolónak...
Soha eletemben nem szurkoltam meg csapatnak ennyire. Igazan megerdemeltek volna a gyozelmet ennyi kuzdelem utan, mert azt nem vonhatja ketsegbe senki, h mindent megtettek a gyozelemert. Koszonom, h ilyen csapatnak szurkolhattam.SZEP VOLT FIUK! HAJRA MAGYAROK!
Miért nem eshetnek ki a németek???És ha megverjük őket akkor is kiesünk helyettük???Ez nem ér...
28-04-09
Szeretné ezeket a sorokat beidézni az iihf honlapjáról, ami beszámol a meccsről. Ld. alul a magyarokról írott válogatást. Emberek, ez állat, hogy ilyen pozitívan látják a dolgokat rólunk.

www.iihf.com
ZURICH-KLOTEN – In a game that had ramifications for both sides, Belarus defeated a much-improved Hungary team 3-1.

For fifty-five minutes, the game could have gone either way. Hungary showed its ability to generate scoring chances and move quickly to the puck. As well, Levente Szuper rebounded from a difficult game against Canada to a solid performance.

Once again, Hungarian spectators were out in full force with drums, chants, and the usual enthusiasm that has been emblematic of Team Hungary’s experience here in Kloten.

Teams traded chances throughout the first period. Hungary had several close quarter chances on Andre Mezin, who was making his second straight start.

"We had a little problem with our start again," said Szuper. "I don't know whether we get nervous or what but that is the third game in a row. We have to learn to calm down."

Towards the end of the first and for the rest of the game, Hungary took the action to Belarus. Imre Peterdi tied the score scored off a no look pass from Balazs Ladanyi at 5:14 into the second period. The goal was Peterdi’s second of the tournament. Marton Vas picked up the secondary assist.

Hungary came out in the third and dominated the first ten minutes of the period. They peppered Mezin with shots from close range. Ladanyi had a dead on scoring opportunity that Mezin saved and two minutes later Janos Vas fired a snapshot that Mezin knocked away.

"This was a hard game, a tough game," said Mikhail Grabovski. "They played smart in the defensive zone. They always had five men back."

Hungary now moves to the Relegation Round.

Our main goal is to stay up and keep dreaming the dream," said Szuper. "We want to show our fans and the world we want to be here."
Szép volt Fiúk, de ma nem volt szerencsénk, a bent maradás meglesz!!!
@Csokiii: szerintem erről két okból is fölösleges beszélni. egyrészt a németek nem fognak kikapni a franciáktól. másrészt ha az alsóházba kerülnek, úgy megvernek mindenkit, mint a pinty.
Hát egy-két ember elküldenék melegebb éghajlatra ...
Szép volt fiúk!!!
@Csokiii: anno a japánok se eshettek ki, rossz szabály volt.
Akárkivel is kerülünk össze,ilyen játékkal....na kössék fel a nadrágot.
Fog ez menni Fiúk!Bent maradtokaz A-ban!(de jó ilyeneket írni:-))))
szerintem a norvégokat kellene megfogni még egyszer de iszonyú nehéz, és a franciákat.
az osztrákokkal szerintem lehetetlen a győzelem
például osztrák bajnokság
akárhogy ők rutinosabbak, és van egy olyan érzésem, hogy a mai teljesítmény volt a csúcs, és a végére elfárad a csapat.
bár ne lenne igazam
még persze nem lehet tudni, hogy kivel játszunk de én erre a kombinációra tippelek.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
www.2014budapestws.com
oldalon olvastam a hírt hogy magyarország a 2013 as vb re nem nevez kapust és anélkül is fog játszani.

nem verhetetlen az osztrák csapat, az osztrák bajnokság azért erős mert tele van légiósokkal, és nem az osztrákok miatt.
Tavaly ők a lengyelek ellen jutottak fől, nem volt sima meccs ha jól emlékszem
vagyis visszavonom, viszonylag sima volt
Ausztria-lengyelország 7:3 (1:1 5:0 1:2)
@Diewith: szerintem is verhetőek, ill hasonló erőt képvisel a Norvég, Magyar, Osztrák, Francia négyes, közülük bárki bent maradhat és ki is eshet. Uhh idegbajt fogok kapni! A mai meccset is alig bírtam már végig nézni, életemben nem szurkoltam még egyetlen csapatnak sem ennyire.

Hajrá Fiúk!
és nem ártana minimum 4 pontot szerezni, mert itt egy győzelem nem biztos hogy elég lesz.
az osztrákoknak egy nappal kevesebb idejük lesz pihenni!! ki tudja..ez is számíthat...
@D. Gromov: Aha. Mint a szlovákok, meg a beloruszok minket?:)
A szlovákok elleni és a mai meccs is bizonyítja, hogy nem véletlenül kerültünk az A csoportba!
Ha belegondolok, hogy az f.oroszok ilyen teljesítménnyel a VB végén akár 7.-ek is lehetnek, akkor mi is ott vagyunk /nem is messze/ a nyomukban.
A mai meccs kétesélyes volt, szinte végig!

Nem voltunk ma gólerősek. Kidolgozott helyzetek, ziccerek......
Már az összecsapás előtt - a sorainkat látva - felvetődött bennem egy kérdés. A Volánosok nagyon szét vannak "dobálva". Nem lehetne belőlük egy összeszokott sort kihozni, hátha ütőképesebbek lennének?! / Elnézést Cortinától, hogy belebeszélek. S tudom, hogy valaki hiányozna abból a sorból. :( /

Amikor először voltam hokimeccsen teljesen meglepődtem, hogy itt is mennyire szubjektív a bíráskodás: akarom meglátom, akarom nem.....akarom, megítélem....akarom, nem......amit szabad Jupiternek, nem szabad a Kisökörnek!
Az EBEL -ben is ellenünk fújnak és itt is. Mondjuk, nem látványosan, de mi nem kapjuk meg a lehetőségeket. Birkatürelem kell ám ezek elviseléséhez! S mindig kérdés: mikor szakad el a cérna?
Korrektséget a hokiba !!!

FIÚK!
Pihenjetek, regenerálódjatok! Aztán mindent bele!

Hajrá Magyarország!
@Semerreretyó:
Valahol - a buzeráns szolgáltató miatt - még a Sport 1 sem fogható. Így átnevelni valakit a hokira enyhén szólva is nehéz ...
Ez nem volt semmi!
4 ovist megszereztünk a hokinak.
Csak így tovább!!
Most kezdődik a VB, eddig álom volt.
Kollégája, Pat Cortina is Ocskay Gáborral kezdte:

„Gábor nagyon-nagyon büszke lehet ránk. Nagyon hiányzik…” Itt és ekkor elcsukló hangon elnézést kért az elérzékenyült szakvezető, majd mély lélegzetet véve mintegy 20 másodperc után folytatta: „Ez a mi játékunk. Fegyelmezetten védekeztünk, a játékosok maradéktalanul betartották az utasításokat, ráadásul szemre is tetszetős támadásokra is futotta az erejükből. Csak a dicséret hangján tudok szólni, le a kalappal a srácok előtt!”
@Paripa: ezt hol lehet olvasni?

mikor lesz a kovetkezo meccsunk?
Szerintem nagyon jók voltunk csak nem volt szerencsénk. Nagyon sajnálom őket. Szerintem nagy jók voltak és most is azok. Ők az igazi magyar sportolók nem mint a szánalmas focisták.
Kipurcantak? Most jött meg meg az étvágyuk!!! :)
Csak remélni tudom, hogy az elmúlt hetek csodálatos meccseit az "illetékes elvtársak" is látták vagy legalább az eredményekről hallottak valamit. Ennek tükrében a jégcsarnokok bezárása visszataszító döntés. Azt hiszem ha még ezt is hallanák riválisaink talán még jobban csodálkoznának a magyar csapat fantasztikus teljesítményén. Bár sajnos ezek a sportlétesítmény bezárások más sportokra is vonatkoznak és vonatkoztak a múltban is. És még is értünk el gyönyörű sporteredményeket a körülményeket megcáfolva. De meddig lehet ezt így??? Elvárások vannak......győzelem esetén mindenki egyformán boldog, de a hátteret miért nem biztosítja egy ország a sportolói számára.???
Éppen ezért....(is).....szívből gratulálok a fiúknak!! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Szép volt srácok! Nem tudom honnan merítitek az erőt, de remélem még legalább félig van a tank :)
Most egy kicsit nehéz higgadtan irni, de az első ami kijön az a
KÖSZÖNÖM FIÚK!
KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM!
Amikor az ember új helyre kerül,három napig "szorulása"van, nem találja a WC-t,nem tudja mikor mehet ki,stb.
A fiúk nem sz..tak be és megmutatták magukat.
Ezek után soha senki nem kérdezheti,hogy "kik Ők és mit keresnek itt"
Már itt vagyunk,és itt is maradunk!
Nincs kifogásom a műkorcsolya ellen, szeresse aki szereti,de ne előlünk szivják el a levegőt és vegyék el a jeget!
Hokizni ezrek fognak,tripla leszúrt Rittbergert tiz évente fog egy valaki,-világversenyen- hibátlanul ugrani.

HOKI MINDÖRÖKKÉ!
Ezt mondták rólunk:

Pat Cortina:
"Nagyszerű mérkőzés volt, már-már igazi A csoportos szinten játszottunk, és komoly gólhelyzeteink voltak a sokkal erősebbnek tartott fehéroroszok ellen. Ocskay Gábor és a közönségünk megint erőt adott, sajnos, ez nem volt elég a győzelemhez, mert a rivális jobb csapat. Az eddigi három mérkőzés - amiből kettő nagyon szoros volt - remekül szolgálta a felkészülést a következő három, bennmaradásról döntő találkozóra."

Glen Hanlon,
a fehéroroszok szövetségi kapitánya: "Először is szeretném kifejezni együttérzésemet, hogy Ocskay Gábor már nem lehet a magyar csapattal. Nagyszerű játékost veszített el a sportág. A világnak pedig olyan csapatokra van szüksége, mint ez a magyar válogatott. Jól szervezett, jól felkészített alakulat, amely szinte mindenki dolgát megnehezítheti. Kívánom a magyaroknak, hogy a lendületük tartson ki, a fantasztikus közönségük segítéségével szerepeljenek eredményesen. A mi játékunk most nem volt tökéletes, de a kapusteljesítmény átlendített minket, és elértük a győzelmet."

Mihail Grabovszkij: "Minden elismerésem a magyar csapaté. Évről évre egyre magasabb szinten játszik. Kívánom nekik, hogy harcolják ki a bennmaradást, mert nagyon szimpatikusak, és a közönségük is fantasztikus."

Mi is így érezzük, fantasztikus meccs volt! KÖSZÖNJÜK
A magyar szurkolóknak külön köszönet azért, hogy egész meccsen tesznek arról, hogy minden itthonról szurkoló borzongások és libabőrözések közepette úgy érezhesse mintha Ő is ott lenne a csapattal
Na gyorsan irok valamit, hogy ne 666 hozzaszolas legyen!! Szep volt fiuk!!! Remelem sikerul bent maradni!
dsagésdhgésafgha, hát nem gólt lőttek a franciák?
Gratulálok a fiúknak.

A teljesítményükről mindennél többet elmond az, hogy a szlovákokat és a beloruszokat végig teljes erőbedobásra késztették - le a kalappal a csapat előtt.

Egy teljesen AMATŐR megjegyzés: Ha nem hozzuk le a kapust és marad a 2:1 akkor a minimális vereséget szenvedjük el, ami hatalmas fegyvertény. Így viszont kaptunk még egy gólt.... Tudom, mindegy , hogy mekkora gólkülönbséggel kapunk ki, de akkor se jó érzés ez a "talált" gól. És szerintem egyáltalán nem arányosak a valószínűségek, azaz hogy a kapus-lehozatallal szerzünk egy gólt és nem mi kapunk még egyet!

@honeymil: én se értettem, az X se lett volna már jó.
@Rock me Amadeus: Tudom, hogy az X se lett volna jó.
Annak az esélye viszont, hogy két gólt ütünk a hátralevő alig egy percben viszont gyakorlatilag nullával egyenlő.

Mindegy, hajrá fiúk! Most jön még a java!
nagyon mennek a franciák:(
akit erdekel....a kov meccsek....
maj 1. zurich-kloten 16.15
maj 3. zurich-kloten 12.15
maj 4. bern 12.15
@honeymil: Ha lövünk "csak" 1 gólt az is hosszabbítást ér. Igaz h azzal is *opóágon vagyunk de ez a magyar virtus: küzdeni a végsőkig :)
Amúgy meg 1 pont is pont, és sokat érhet a vb-pályázatunkban...
@iceice: az a hétfői meccs nagyon jó időpontban van, remélem lesz délutáni-esti ismétlés, de akkor napközben a munkahelyen internetet hanyagolni, füldugó, rádiót összetörni, mobiltelefont kikapcsolni.
@honeymil: egyértelmű döntés volt, le kellett hozni a kapust. A jégkorongban 1 perc alatt sokminden lehet.

Nekem dereng egy kb. 10-12 évvel ezelőtti volán-fradi meccs. Sosem felejtem el, vasárnap de. 11 óra körül kezdődött, mert tv-s meccs volt. 1:0 volt a volánnak az első harmad közepén, a harmad utolsó 1 percében 3 gólt lőtt a volán, így lett 4:0. A végén 7:5-re, vagy 7:6-ra nyert a fradi...

Szóval amíg a legkisebb esély is megvan, meg kell próbálni. Arra meg, hogy majd hogy emlegetik, hogy 2-1, 3-1... teljesen mindegy. Aki szakértői szemmel nézi, úgyis tudja.
Nagy játék volt srácok! Gratula!
Pedró, szép gól volt!
valaki átdobná azt a sztreamet, köszi
mennyi lehet a can-skv meccs? s a fra-deu?
@D. Gromov: nagyon nagyon benne vagyok a temaban mar....nezem a menetrendet is a vonatokanal..hogyan lehet atmenni a berni mecssre...nem kicsit vagyok bezsongva...
minden tiszteletem a Tied...irogatsz eppen eleget meccsek alatt utan es kozben...gondoltam segitek elore....
Szegény Cortina elsírta magát a sajtótájékoztatón, amikor a fehérorosz kapitány Ocskay Gabiról beszélt. Hátborzongató videó is van róla. www.hirsarok.hu/node/23782
@4-4-2: Meghalt ez a hirsarok.hu? nekem nem tölti be
@kicsiszékely: www.iihf.com/

Bíráskodás tényleg érthetetlen volt eddig.
Az első kiállitás se volt az szerintem (amiböl gólt kaptunk). Meg utána volt 2 belorusz szabálytalánság egymás után amire nem adtak semmit (még a tv is visszajátszotta)
nekem betoltotte...pat egy nagyszeru ember...es diego is...rola kevesebb szo esik de o is remek szakember es imadja a csapatot....
@Paripa: nem tudom, nekem bejött...
Na szerintem napjainkban Cortina a legnagyobb magyar.
Na basszák meg. Ennyit se tudnak a germánok, hogy lenyomják a csigazabálókat? Asszem a szerencse a srácok ellen van, de igy lesz szép nyerni és bennmaradni.
nem kovettem folyamatosan az elmult evek torteneseit, de azt gondolom fantasztikus, amit ezek a SRACOK, ez a STAB es ez a MESSZIROL JOTT EMBER tett, egyutt.
es hat a MAGYAR SZURKOLOK!!!!!
en is buszke vagyok rajuk!

ISTEN ALDJA MINDANNYIUKAT!
HAJRA MAGYAROROISZAG, HAJRA MAGYAROK!!
@iceice... ezek a meccsidopontok akkor bombabiztosak? mer kene jegyet rendelnem.

koszi!
@soleeroo: igen..nezd meg az iihf.com on ott vannak fent az osszes meccs idopontok
Ha valaki azt mondja 1 évvel ezelőtt h ilyen tisztes játékot mutatunk a csoportkörbe de az alsóházba kell kiharcolnunk a bent maradást, szerintem mindenki beleegyezett volna! de most látva a csapat képpességeit és a bírók "utálatát " felénk kicsit nehezebb elfogadni a dolgot! ilyen nincs h nem jáccunk emberelőnyben 1 másodpercet sem! mindenesetre gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz, így kell jáccani a maradék három meccsen és meglesz azaz egy kiadó hely! HAJRÁ MAGYAROK
Fantasztikus látni ezt a csapatot! Süt róluk, hogy óriási élvezettel játszanak, nem utolsó sorban azért, mert egyenrangú ellenfelek voltunk Szlovákiának és F.oroszországnak is. A küzdés és a szinvonal tényleg méltó az A-csoporthoz, úgyhogy csak így tovább!! Ja, és a szurkolókra legalább ennyire büszkék lehetünk, mert egyedülálló az a hangulat, amit létrehoznak! Ja, és Pat Cortina nélkül nem lennénk itt!
Hajrá MAGYAROK!!
Nekem tetszett a meccs! Sajnálom, hogy 1:2-nél lehoztuk a kapust, mivel sztem értelmetlen volt (amúgy abszolút nem éreztem már akkor a játékban, hogy akár egy gólt is tudunk lőni, nem hogy kettőt, mert végtelenül fáradtak voltak már a fiúk addigra). Ha döntetlenre álltunk volna, akkor lett volna csak értelme a kapus lehozatalnak! Az 1:2 sokkal inkább tükrözte volna a két csapat közötti kis különbséget, és a hatalmas küzdelmet utőlag, mint az 1:3.

A többi tanulsága a mérkőzésnek, hogy nem szabad ennyi helyzetet kihagyni, és hogy a bírói működés tényleg nem fair a kis csapatokkal szemben!

Mostantól cél a győzelem, minden meccsen! Ehhez sok sikert, érőt, és SZERENCSÉT kívánok!
Szép, hogy itt vagytok, fiúk, ám ahhoz, hogy itt is maradhassatok, jó lenne belődözni a helyzeteket! A tegnapi meccs nyerhető volt, úgyhogy én nem tudok felhőtlenül örülni az 1-3-nak...
Az 1. kiállítás - amiből a gólt is kaptuk - nevetséges volt.
Ezzel a helyzetkihasználással nincs itt keresnivaló, a játék szépségéért pont nem jár!
jo meccse volt... egy kicsit sajnalom, de ez igy is nagyon jo...

egyebkent en Tokival ertek egyet...
Szelig kiallitasa egyszeruen vicc volt... megcsapta a menetszele a feheroroszt es mar mehetett is ki 2 percre, szemben az elso harmados ipponokkal, amiket a beloruszok bevittek nekunk...

mind1... tovabbra is HAJRA MAGYAROK!!!
héj srácok

a hivatalos oldalon az iihf.com -on szavazás van arról hogy kinek a szurkolói a leghangosabbak:

WHICH TEAM HAS THE LOUDEST FANS?

és nem MI vezetünk !!!!

tegyetek érte nyomás, nehogy már!
www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home.html

VAN OLDALT EGY SZAVAZODOBOZ AHOL A LEGHANGOSABB SZURKOLOTABORRA KELL SZAVAZNI, TESSEK A MAGYAROKRA SZAVAZNI!

süti beállítások módosítása