HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Akkor most elkezdődik a bajnoki döntő

2009.03.13. 14:42 F. Kapus

Este hatkor kezdődik a magyar bajnoság döntője. Négy nyert mérkőzésig küzd az Alba Volán és az UTE. Rég látott várakozás előzi meg a találkozókat. A szurkolók a lilák remek védekezésére és a légiós soruk támadójátékára alapozva már-már EBEL-színvonalat jósolnak. A helyszínen és a tévében bárki megtekintheti az összecsapásokat.

Énekes Lajossal, az Alba Volán megbízott vezetőedzőjét a péntek délelőtti edzés után beszélgettünk. A jeges programot videómíting követte, az edző a saját csapata és az ellenfél játékát elemezte.

"Nem készülünk semmi speciálissal, azokat az előnyöket szeretnénk megtartani, amit eddigi felkészülésünk és munkánk biztosít számunkra: a gyors tempót és az erős játékot. A döntő előtt átnéztük a felvételeket, amelyeken az UTE játszik, de mindentől függetlenül az a célunk, hogy mi határozzuk meg a játék képét."

Megkérdeztük, kudarcnak tartaná-e, ha más végeredmény születne , mint 4-0-s Volán-győzelem. "Természetesen a realitás talaján maradva is a 4-0 kell legyen a célunk. De lehet úgy mérkőzést veszíteni, hogy jól játszottunk, és mégsem jön össze. Akkor nem fáj annyira, de ez is csalódást okozna." A legtöbb fehérvári szurkoló és szakember az UTE szlovák játékosok alkotta sorától tart a leginkább. Megüti-e az EBEL-szintet ez a sor? "Azokon a meccseken, amiket megnéztem, nem teljesítenek az EBEL mérce szerinti átlagon a szlovák fiúk, mert nincsenek rákényszerítve erre. Úgy gondolom, bennük van a kiemelkedő teljesítmény, képesek lehetnek EBEL-szinten hokizni. Erre a kérdésre az ellenünk lejátszott mérkőzések alapján később fogunk tudni válaszolni."

Hír a csapatról, hogy a csütörtöki edzésen Fekete Dánielt fejbe lőtték. "Szétnyílt a szemöldöke, azonnal kórházba szállítottuk, megvarrták. Délelőtt már velünk gyakorolt. Így teljes lehet a csapatunk. Az EBEL-keret Tóth Adriánnal kiegészülve 22 játékossal várja az UTE-t. A kapuban Szuper Levente kezd." Pikáns részlet, hogy szintén csütörtökön meglepő vendég érkezett az Alba Volán edzésére. "Ted Sator búcsúzni jött. Sok sikert kívánt a srácoknak a bajnoki döntőre, szombaton repül haza Amerikába."

Érdemes elolvasni Ocskay Gábor aktuális blogbejegyzését. A válogatott csatár ír az UTE elleni döntőről és értékeli a Dab.Docler elleni elődöntőt. Egyúttal figyelemre méltó őszinteséggel bírálja a dunaújvárosi játékosokat.

Pék György UTE-vezetőedző is edzést tartott a találkozó délelőttjén. Utána még arra is volt energiája, hogy az öregfiúk között maga is tréningezzen egyet. Ezt követően hívtuk fel. "Előbb a csapatom edzett, majd én is mozogtam egy jót, mint kisangyal az öregekkel. Formában kell tartanom magam, ha bármikor be kell szálljak a játékba."

Komolyra fordítva a szót gonosz kérdést tettünk fel. Ha öt nagyon jó mérkőzésen 4-1-re kikapnának a Volántól, elégedett lenne-e? "A legteljesebb mértékben. Sőt már akkor elégedett lennék, ha négy meccset vesztenénk, de olyan játékkal, hogy az a két játékosom, aki nagyon megérdemelné a válogatottságot, bebizonyítaná a stáb jelen lévő tagjainak, helye van a csapatban. Kicsit vérzik a szívem, hogy egy állandó csapattagja sincs a magyar mezőnyt felülmúló UTE-nak. Még azt is meg tudnám nevezni, melyik két válogatottat lehetne kihagyni a mostaniak közül, de hagyjuk, hiszen senki nem kérdezett meg, és nem is lenne etikus. A nagy hajtás előtt az én jelöltjeim nevét sem akarom kimondani, mert a csapatunkból ennél is többen kacsintgatnak a válogatott felé."

Nemcak kapus sérülése súlyosnak bizonyult, izomszakadás miatt áprilisig szóba sem jöhet a játéka, így adott, hogy kapusposzton Palko kezd. "Teljes csapattal állunk ki, ami nálunk három sort jelent, egy-egy hátvéd- és csatártartalékkal. Azt gondolom, a Volán négy sorral fog játszani. Így nehezebb a dolgom, nem tudom a sorokat úgy beküldeni, hogy mindig az ideális ellenféllel találkozzanak, duplázni meg hosszú távon nem lehet.

Nagyon jó erőben vagyunk, akkora iram nem lehet a mérkőzésen, hogy fizikailag felőröljön minket az a hátrány, hogy egy sorral kevesebbet tudunk pihenni. De térjünk vissza a földre: a Volán játékosai sem félistenek, az enyémek sem birkák. Hokisaink oldottan gyakoroltak a héten, várják a megméretést, várják, hogy ennyi néző előtt játsszanak, és várják, hogy megmutassák tudásukat a válogatott stáb tagjai előtt. Ne felejtsük el, hogy sok játékosom tavaly alig kapott szerepet csapatában, most pedig a bajnoki címért küzdhetnek. Ők azt várják, hogy megmutassák mindenkinek, nem a kukába valók."

Az internetes portálokon is érződik a döntő előtti izgalom, felpezsdült az élet. A szövetség honalpja mindkét vezetőedzővel terjedelmes interjút készített a héten. Énekes Lajos, az Alba Volán edzője óvatosan beszél a sokak által tőlük elvárt söprés esélyéről: "...a játékerő alapján akár reális igény lehetne, hogy nyerjünk összesítésben 4-0-ra. Csakhogy a hokiban többek között éppen az a szép, hogy a jégen bármi megtörténhet, minden csapatban benne van a bravúr lehetősége."

Pék György, az UTE vezetőedzője csapata küzdőszellemére építi nyilatkozatait, ígéri, utolsó leheletükig küzdenek majd, de teljesen igaza van abban, hogy "akkor is lehet tisztességes a helytállásunk, ha egyébként nem nyerünk meccset."

Az Alba Volán hivatalos honlapja elsősorban az UTE játékát és statisztikát elemzi. Az UTE hivatalos honlapján remek összeállítás olvasható a két csapat mérkőzéseinek több mint harmincéves történetéről. Érdekes adat, hogy az UTE statisztikusa szerint 1977 óta 168 mérkőzést játszott egymással a két egyesület hokicsapata, és 86-71-re vezetnek az újpestiek. Szintén a lilák oldala szemlézi a sportnapilap cikkét, benne három rövid interjúval, a két edző és Horváth András szólal meg, aki nemrég még Újpesten játszott.

A Nemzeti Sport arra is kitér, hogy a mérkőzésre "együtt is utaznának a két csapatot támogató szurkolók. Békésen szervezkednek a táborok, szurkolók egyeztetnek az interneten, hogy miképpen tudnának péntek délután Budapestről Fehérvárra jutni, akár egy autóval, támogatott csapattól függetlenül. Merthogy EBEL-szereplésével az Alba Volán a fővárosban is gyűjtött drukkereket, akik az Újpest ellen vívandó fináléban aztán vagy kitartanak mellette, vagy a lakóhely alapján váltanak. A lényeg azonban ugyanaz marad: ott akarnak lenni a döntő első meccsén" – olvasható a lapban.

Az utehoki.hu utóbbi hetekben mutatott formája alapján nem meglepő, hogy még egy posztjukból szedhetünk ki adatokat, mely szerint a három évvel ezelőtti bajnoki döntő óta jelentősen kicserélődtek a játékoskeretek, mindkét csapatban négy hokis maradt. Az Alba Volánban Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Kovács Csaba és Artyom Vaszjunyin, az UTE-ban Vladimir Dubek, Borbás Gergely, Hetler Ádám és Tolnai Attila. Megjegyzésként ide kívánkozik, hogy a fehérváriaknál a 2006-os döntő alatt sérült volt Fodor Szabolcs, és hogy Borostyán Gergely, valamint Rajz Attila továbbra is a klubnál van, de csak a farmcsapatnál jönnek számításba. Kiszámolták azt is, hogy Az Alba Volán játékoskeretének átlagéletkora 26,5 év, az Újpestnél pedig 24 év ez az adat.

Az UTE-szurkolók Real Újpest blogján a jégkorongblog egyik alkalmi szerzője, Quitz foglalja össze gondolatait az OB I.-es döntőről. A Sport Tv jóvoltából minden mérkőzést élő egyenes adásban élvezhetnek a tévénézők. A mérkőzést Gebei Péter vezeti, segítői Nagy Attila és Németh Márton lesznek.

Ugyancsak pénteken játsszák a bronzcsata első mérkőzését. Káposztásmegyeren az NZ-Stars a Dab.Doclert fogadja. A csapatok eddig hatszor mérkőztek egymással, 3-3 győzelem született, hazai pályán háromból kétszer nyert a Stars. Robert Spisak vezetőedző érmet kíván szerezni. Az UTE elleni sikertelen elődöntőhöz képest a helyzetkihasználáson és a fegyelmen kell javítani, mondja a bpstars.hu-nak a szlovák mester. A káposztásmegyeriek megújult honlapja érdekes átigazolási hírekkel is szolgál. Három fiatal játékos távozott a csapattól. "A 18 éves gyergyószentmiklósi születésű Laczkó Dávid Levente és Pál Ferenc mostantól a brassói SCM Fenestela 68 Brasov keretét erősíti. A szintén 18 éves Ruczuj Gellért szülővárosába költözik vissza, hogy a Sport Club Csíkszereda hálóőre legyen. A felnőtt csapatból Becze Tihamér távozik. Jó hír, hogy Fodor Csanád szerződést hosszabbított klubunknál, további három évre írt alá!"

A vendégeknél Tőkési Lajoson kívül mindenki játszhat. A találkozó előtti napon az első meccset kihagyó veterán hátvéddel beszélgettünk az elődöntő tapasztalatairól: "Nagyon sajnálom az elveszett lehetőséget. Már túl vagyunk rajta, de még mindig nehéz megemészteni, hogy a hazai találkozónkon a bírók nem engedtek nyerni minket. Kijelenthetem, segítségük nélkük nem nyert volna a Volán Újvárosban. Nem állíthatom, hogy ha ez nincs, akkor lett volna esélyünk döntőt játszani, mert erről szó sincs, de fontos élménnyel lettünk szegényebbek. Jó lett volna még egyszer fogadni őket odahaza. De már előre tekintünk, a fiatalok is túltették magukat a kudarcon. Szeretnénk érmet szerezni. Ehhez nagyon sokat kell tennünk a Stars ellen, már csak azért is, mert ismét pályahátrányból indulunk." Az Icecenterben 19 órától az Árkovics Miklós, Haszonits Miklós, Soós Miklós hármas fújja a sípot.

Az alsó ágon a Miskolc az Alba Volán farmcsapatát fogadja. A miskolciak honlapján ismét remek plakát látható. A hírek között edzőinterjú van, közönségtalálkozóról és az FTC elleni mrkőzésre szervezett szurkolói buszról is olvashatni.

Ha már a Ferencváros szóba került, nem hagyhatjuk említés nélkül az e heti eseményeket. Elsőként a hivatalos honlap írta meg a csapat orosz idegenlégiósaival kapcsolatos problémákat. A jégkorongot érintő lényeg, hogy Kovsov és Fegyasov után a hét elején Parfirjev és Szafonov is távozott a zöld-fehérektől. Ennél is nagyobb meglepetés, hogy a klub elküldte a remek formában védő, de néhány távoli lövést benéző Sájevics András kapust. Indokként a szakosztály-vezetővel szembeni tiszteletlen magatartást jelölték meg egy részeletes interjúban, ahol további nüanszok is szóba kerülnek. A fradihoki.hu értesülései szerint Sájevics és Parfirjev az UTE-val tárgyal.

Negyeddöntők

Az Alba Volán erőnyerő

 
 
 
 
 
 
 
Újpesti TE (1.)–Alba Volán farm (6.)
2-0
-
 
 
 
 
NZ-Stars (2.)–Miskolci JJSE (5.)
2-0
-
 
     
Dab.Docler (3.)–Ferencvárosi TC (4.)
2-1
 
 
 
 

Elődöntők

Alba Volán–Dab.Docler
3-0
5-3
6-0
-
-
 
 
UTE–NZ-Stars
3-0
4-2
2-0.
-
-
 
 

Döntő

 
0-0
03.13.
03.15.
03.17.
03.19.
03.21.
03.23.
03.25.

109 komment

Címkék: énekes miskolc pék ftc ute tőkési alba volán nz stars dab.docler ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gebei fújja a mérkőzést!!! Talán végre a zebrák is felnőnek a feladathoz... Ezzel egyidejűleg megkérem a T. blogtársakat, hogy a meccs utáni kommentjeikben ne minősítsék a játékvezetést, mivel az idő rövidsége miatt a szövetségnek valószínűleg nem áll módjában NHL bírókat szerződtetni a további mérkőzésekre... :)
Hajrá, gyerünk csodás Újpest!
Hajrá, gyerünk csodás Újpest!
Hajrá, gyerünk csodás Újpest!
VELETEK GYŐZNI FOGUNK!

VELETEK MÁR GYŐZTÜNK!!!

Hajrá Lilák!!
Elképesztő, hogy tényleg mennyire felpörögtek a hokis oldalak, fórumok! Teljesen el vagyok varázsolva... az internetes hokifejlődés szerintem lenyűgöző, aszondom: szépen passzol a válogatott teljesítményéhez ;)
Köszi, blog, ez a cikk is nagyon ott van!
Szép pénteket mindenkinek! HAJRÁ LILÁK!
@Rock me Amadeus: Így van... Ennél a posztnál aktuálisabb, mint a másiknál. Amúgy örülök, hogy ezek szerint ott sem sikkadt el! :)
Eljött az igazság pillanata.

Haaaaaaaj-rááááááá LILÁK!!!!

De idén mi vagyunk Az Igazi Bajnokok; nem!?:):)
Biztos izgalmas meccs lesz este!!

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Valaki nem tud egy streamet esetleg? Itt Erdélyben is szívesen nézném a döntőt...
Üdv mindenkinek itt a blogon!

Mi lassan indulunk Fehérvárra. HAJRÁ LILÁK ÉS CSAK AZ ÚJPEST! Nekünk már bajnokok vagytok!
nyerni kell
nyerni kell
a volánnak nyerni kell!!!
Frankó hangulatba hozó cikk, köszönjük.
Akárhogyan is kerültek ide, a két legjobb csapat döntőzik. Két érces torkú szurkolótábor. És a felhajtás is alakul, amit régebben hiányoltam. Jó lesz! Hajrá UTE!
Csak annyit tennék hozzá, hogy
HAAAAJRÁÁÁÁÁÁ VOLÁÁÁÁN!!!!!!
Megmondom őszintén,nagyon tetszik,hogy ilyen jókedélyűen áll hozzá a döntőhöz mindkét tábor! Nincs anyázás,torokátharapás és ehhez hasonlók...
Remélem így megy végig a döntő és akkor elmondhatjuk,hogy megint sikerült előbbre lépni! HAJRÁ LILÁK!
Most kell megmutatnuk mit ért a két év EBEL!

Hajrá Volán
Csatlakozom Acilleshez, ha valaki tudja neten hol lehet nezni nagyon megkoszonnem!
Akkor hát...lássuk!

Ezredszer írom le, de kéne egy MOL Szuperkupa pl. augusztus 20.-án, 4 csapattal, akik saját hazájuk döntőjét játszották (alba, ute, csíkhc, csíksc). egy szezon eleji erőfelmérő lehetne pl. a Debrecen-Főnixben. Nem semmi csemege lenne. És Erdélynek sem lenne olyan mesze.
Tudom...Virágkarnevál.

Na, lássuk. Hajrá hoki
Kek-feherek,kek- feherek,ole,ole ole.
Mintha nem is lett volna PP az utóbbi 2 percben
Hmm, tetszik az Újpest játéka egyenlő létszámnál
@ekanai: Látványos, köszi :D...
Ajjéé, de gyönyörű gól
En is nezznem de egyiken se talalom
Én egyenlőre nem látok osztály különbséget a két csapat között, ez szerintem a lilákat dicséri. Gyerünk fiúk, meglehet a bravúr!
Na jo en nem kapom sajnos.Sok sikert a Volannak.
1-0 az ujepestnek hihetetlen :)
Azért szétlövik Palko hasát is szépen
@lemieux: hanyan vannak kint a meccsen kb??
jah es milyen meccs az ute mennyire van alarendelve a volannak?
ejha nagyon nagyot fogott a kapus nem semmi:)
@lemieux: az ilyen szep megmozdulasokat a tedd fel kerlek :)
Hát azt meg nem mondom, hogy mennyien vannak, de nincs teljes teltház és feltűnően nagy a csend, de ez betudható az eredménynek :)
Én, mint abszolút elfogulatlan néző úgy látom, hogy nincs alárendelve az UTE a Volánnak, persze kell Palko, hogy meccsben legyenek, de nincs akkora különbség, mint én előzetesen vártam. többet van a Volánnál a korong azért jóval.
hopp, egyenlítés
interneten hol nézhető a meccs?
Ezt kerdem en is mar egy oraja
Vége a 2. harmadnak, 1-1. Több kell a volántól, kissé enerváltnak tűnnek.
Kadlubiak Juraj hattrickje sokba kerulhet, harmadszor 2 perc a padon
Én ugyan az Újpestnek drukkolok, de nem értem ezt a tompaságot és ötlettelenséget amit az Alba nyújt ma.A fehérvári közönség pedig azért lehetne lelkesebb is, egy szoros meccsen kell igazán drukkolni,támogatni a csapatot, nem egy gála előadáson.
@csoka 78: netten nem kovetheto a merkozes, csak szoveg tudositas: www.regi.icehockey.hu/magyar/merkozes.php?mit=2715
@Eye: Koszi azt mar megkaptam.Gondoltam hogy online kozvetites is van valahol.De megegyszer koszi.
@schurrer: @lemieux: szoval az utenak van eselye mar az elso meccset megnyerni?
jah es hogy megy a Sikorcin fele szlovak csatarsor?
a volanos vedoketszorongatjak? vagy nem boldogulnak veluk
Na en leptem.Hajra Volan:)De hajra Sport Club!!!!!!
@qx92: ??? Most mit akartál ezzel mondani, mert nem értem...
@qx92: Egy újpesti vélemény. Szerintem sokkal jobb a Volán, de azért nem annyival, mint ahogy számítottunk rá. Ellentámadásokra helyezkedtünk be, a mérkőzés nagy részében a Volán birtokolja a korongot. Abban az esetben győzhetünk, ha Palko kapusunk tartja a formáját a záró játékrészben is, és sikerül valahogy bepréselni még egy gólt. Ha viszont mi kapunk, akkor félő, hogy feloldódik a görcs a Volánban, és több helyzetüket is gólra fogják váltani, amiket eddig nem sikerült. A szlovák sor nem igazán villog, érződik, hogy jóval erősebb ellenfél ellen játszunk. Mintha meg lennének illetődve, persze a Mol-ligában agresszív letámadás volt a feladatuk, most pedig teljesen mást kell csináljanak, mint eddig.
Megpróbálok utánanézni és kísérletezgetni, hogy tudnám-e streamelni a következő meccseket. TV kártya van, VLC-vel talán menne...
Egyébként meg jó a meccs, ez a lényeg.
@lemieux: ha valahol torrenten elérhetővé tennéd ezt a meccset, én azért is nagyon hálás tudnék lenni...
Hallja ezt valaki?
mms://192.168.1.200:2107/
@lemieux: én nem... nem saját belső IP címet adtál meg...?
Ihhh... 14 másodperc alatt két gól. :s
@lemieux: en sem
de NZ Stars - Dab.Docler 1:0

27:27 1:0 NZ Stars gól: +2 19 Majoross Gergely (21 Hertl Tomás)
Meg se nyitja a Media Player?
de, kinek mit, nekem BS playert
mms://192.168.1.200:2310/
Elvileg mindent egy útmutató alapján csináltam, a program generálja ezt a címet, nem tudom, hogy mi lehet a baj. na majd még próbálkozom
@lemieux: nem nyitja meg, server connection error érkezik hibaüzenetként

De nekem az IP-címed alapján az a gyanúm, hogy ezen a címen csak otthon találod meg magad.
beindult a gepezet, 3 perc (es 8 ms) alatt 3 gol Palko, Kovacs, Kovacs
Hmm, érdekes. Valóban, én hallom ezen keresztül. Sebaj, a következő fehérvári meccsre már összehozom a cuccot és akkor lesz stream, lehet, hogy csak hang, lehet, hogy videó is. köszi a segítséget, próbálkozom majd tovább
Erről beszéltem. Gratulálok a Volánnak!
A meccsről: végül keményen zúzott a Volán, kár, hogy az UTE ennyire elgörcsölte a végét, lehetett volna ez szebb eredmény is
Gratulálok mindkét csapatnak!
2 valtoztatas a jegyzokonyvben:
a 2:1 -es golt nem Palko, hanem Ocskay rakta be ->

40:40 2:1 Alba Volán SC gól: +1 19 Ocskay Gábor (24 Palkovics Krisztián, 91 Fekete Dániel)

a 4:1 -es golt nem Kovacs, hanem Palko lotte ->

24 Palkovics Krisztián (11 Martz Nathan, 44 Byström Andreas)

@lemieux: az nem jo. az router mogotti ipcim (NAT)
csak akkor fog menni, ha csinalsz egy port forwardot a routeren, es KULSO ipcimet adod meg a felhasznalonak (az is ottvban a routerben)
Gratulálok a CSAPATnak, Énekes Lajosnak és a szakmai stábnak a taktikához, remek meccs volt!
@fradigy: Á, értem. vagyis nem, de még jó, hogy informatikus a másik albérlőm, majd ő kitanít. köszi a segítséget
Na igy na.Csak is a kek feherek.Gratula
Gratula a Volánnak!
@lemieux: 1xu. 2310es portot forwardoljatok a belso 2310re ahonnan kuldod a streamot. es megadod azt az ipt ami a wan kapcsolatnal van, es nem 192.1681.valami.
Hát nagyon bedarálták a végén őket,a nagy szlovák sornak pillanata se volt!!!
Hajrá volán!!!
Én pedig gratulálok az Újpestnek, Pék edzőnek és a két és fél harmadig való, hősies helytálláshoz és a követendő taktika, sokáig sikeres megvalósításához. Otthon akár le is győzhetitek srácok a sokkal esélyesebb, jóval gazdagabb és játékosállományát tekintve messze jobb székesfehérváriakat.
Kettő sorral Négy ellen más nem is lehetett volna a vége, meg kéne tanulni Újpesten, hogy a hokit többen játsszák mint 10 ember.
@Koksz: Ok, akkor adjál pénzt, és lesz négy jó sorunk.
@forestjr: Miért csak 10 ember ült a kispadon?
@Koksz: szerintem ezt nagyon jól tudják Újpesten, csak értelmezned kellene tudni Pék mester nyilatkozatát... De valahol csak el kell kezdeni csapatot építeni.
Az első két sorunk van olyan szinten, hogy talán fel tudja venni a versenyt a Volán ellen, legalább momentumokra. De ha adsz pénzt, akkor lesz négy olyan sorunk, akiket körülbelül egyenlő arányban játszathat Pék.
@Koksz: 10 a kispadon ül, 5 a jégen, egy véd, az 16, a cserekapus nem ül, mert az ajtót nyitogatja, az már 17.
@forestjr: Akkor a 3. sor szerinted kuka?
Nem kuka, de nincs még megérve arra, hogy huzamosan a jégen lehessen a Volán ellen. Fiatalok, ha sikerül őket együtt tartani, akkor egy-két év múlva talán. De ha türelmetlen vagy, akkor adj pénzt, és biztos lesz a javulás :) .
Lilák: 2,5 sorral feljönni ellenünk több, mint vakmerőség. Az eredmény szoros volt 2 harmadig, de egy pillanatig nem kellett izgulnunk a győzelem miatt. Én a 2. szünetben a 8.percre tettem, hogy összeestek, kicsit tovább bírtátok -
Borbásék voltak olyanok, mint a szlovák sor, Berta nem válogatott.
@forestjr: rafaj most is ügyes volt, igyekezett
@mannisenmaki: na en pedig izgultam. sztem jol vette az uppe a lapot, csak hat aztan jott az uthenger. az a kapusjatek meg durva volt..... csak neztem es neztem es neztem.....

vasarap eloben, remelem nem daralnak le az uppe szurkerek :D:D:D:D

haver azt mondta hogy ha 1 volant kiejtek a szamon hazarak :D:D:D
20 újpesti és 22 fehérvári játékos volt beöltözve. Szerintem az 50. percig nagyon jól tartotta magát az UTE, na és Palko kapus főleg!

Gratula az Újpestnek!

HAJRÁ VOLÁN!
@mannisenmaki: Mint régi "blogoló",azt hittem jobban képben vagy... Ennyi az újpesti keret,ezért is hatalmas bravúr,hogy idáig jutottunk! Természetesen
gratulálok,jobb csapat a Volán! Azért remélem vasárnap még jobban bírjuk! HAJRÁ LILÁK!
@fradigy: a lilák kapusa volt csapata legjobbja...de a szurkolók után csak.
grat a volannak az 1-0 utan azt hittem megint szenvedni fog a volan de ugynez ki hogy a vegere ossze kaptak magukat :)
@progmet: simán játszhatott volna a 3.sor, nem csak minden 2-ra, nem lógtak ki. Az első harmsdban talán 5x voltak fent.
@mannisenmaki: reméljük, fognak is játszani majd többet is... utólag mindig okos az ember... ;)
hajrá lilák, csapatunk van!
@kerusz: a csapatotok jobb, mint az edzőtök...Ha előtte megkérdeztek, mondtam volna, hogy a 3. sort minden másodikra beküldeni kevés lesz :-). Mi nem nem játszottunk jól, csak a diktált iram volt elfogadható az 1 és a 3. harmadban.
@D. Gromov: Majdnem mindig jók, Németh Petya, Rafi, Virág Csabi, nincs velük gond, de Pék úgy gondolta, hogy még korai huzamosabb ideig egy jóval erősebb csapat ellen játszatni őket. Mannisenmaki: Okoskodhatunk, de ennyi erővel azt is mondhatom, ha többet vannak fent a kicsik, lehet több gólt kapunk. Pék Gyuri bá' dolgozik velük nap mint nap, gondolom tisztában van vele, hogy milyen és mennyi terhet rakhat rájuk.
@forestjr: 2009.03.13. 19:37:49 : teljesen igazat adok neked ugyanez a véleményem nekem is, volán szurkolokent.
vasárnap ujpesten...

hajrá mindenki aki a magyar jégkorongért bármit is tesz!!!!!
süti beállítások módosítása