HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ki volt a Mol Liga legjobb játékosa?

2009.02.04. 16:38 D. Gromov

A Magyar Jégkorong Szövetség megint szavaztat hivatalos honlapján, azt firtatják, a publikum szerint ki volt a Mol Liga legjobb játékosa. Aki klikkelni szeretne, klikkeljen ide, aztán pedig menjen le a jobb alsó sarokig. És ne írjon senki programot, ha nem muszáj.

52 komment

Címkék: szavazások mjsz mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

En szemely szerint azt szeretnem jobban, hogyha eppen Onnok, a Jegkorongblog szervezne egy ilyen jellegu szavazast mivelhogy jobban bizok az Onok semlegessegeben.
Nem kell nagy langesznek lenni, hogy az ember eszrevegye, hogy a MJSZ honlapjan elinditott szavazasnal santit valami.
Hogyha komolyak lettek volna akkor betettek volna a masodik UTE-s szavazando jatekos helyere egy DAB-os, gyergyoi vagy fradis jatekost. Ellenkezo esetben pedig hogyha nem komolysag vezerli oket, akkor a kovetkezo szavazasuknal javasolom, hogy tegyenek be 5 drb. UTE-s jatekost es akkor garantaltan ok fogjak megnyerni a szavazast. Es akkor meg csak programot sem kell irjanak.......
@ájszhoki: lehet, hogy a román szövetség ezzel kapcsolatos szavazásán meg csak csiki játékos van...
-ja, hogy nincs ilyen a román szövetség lapján?
szerintem ezen nem kéne megsértődni...
@1VOLÁN: ezen lehet nem de azon,hogy Rufus egy tavalyi kiirason,a honap jatekosa versenyen, 20 perc alatt tobb mint 2000 szavazatot kapott mar igen...
@1VOLÁN: sőt kikérem magamnak!
Volános és Starsos sincs, ugyan úgy, ahogyan a maciknak és a stevanak sem. és hogy én ki ne hagyjam a progym is kimaradt.
@1VOLÁN: Sertodesrol szo sincs. Nekem teljesen mas bajom van az, hogy az egesz szavazasnak van egy olyan UTE-s "hangulata".
Csak ennyi.
Sajnos ennek a szavazásnak nincs sok értelme amíg nem raknak mögé egy normális szavazómotort. Láthattuk, hogy az előző szavazásokból is mi lett.
Teljesen komolytalan ez a szavazósdi! Elsősorban nem azért mert hiányos a névsor (ki-ki hovatartozás és szimpátia szerint hiányol), hanem mert semmi "adat" nincs a nevek mellett. Ha nem kezdem el fürkészni a statisztikákat akkor (ha laikus lennék) azt sem tudnám megmondani hogy ki milyen poszton játszik! Miért nem tudnak egy kétsoros összefoglalót írni a nevek mögé...? szal vicc az egész!
Csak a legjobb 4 csapatból van bent játékos a szavazásban, még mielőtt elkezdődik hogy miért nincs ez vagy az.
Tényleg jobb volna egy blogon kiírt szavazás, bár nem sok értelem szokott lenni, mert nem a legjobb szokta nyerni a szavazásokat, hanem annak a csapatnak a játékosa amelyiknek a legnagyobb a szurkolótábora, de ez már csak ilyen.
Ha lesz blog-os szavazás akkor már egy MOL liga legjobb 5+1-et kéne összeállítani...
Ezt a szavazást meg legalább 10játékossal írtam volna ki.
Mi ez a sírás? Nagy Gergő is young star lesz.
Lehetne egy Mol ligás All-star gála:D:Dtök jo lenne szerintem:Da csapatok lehetnének a youngstarok 23 év allatiak:D:Da másik csapat meg az oldstarok 23 év felett:D
@ovechkin8: Az East-West is megoldhato... az orszaghatar a valasztovonal...
A Mol liga kimagasloan legjobb jatekosa Mihaly Arpad es messze utanna kovetkezik Sikorcin,Wallenberg es Severson. . . Mihaly egy kituno jatekos es egy nagyszeru ember is. . . szerintem a Mol liga csapata a kovetkezokeppen nez ki:Polc,Suur-Rufus,Wallenberg-Sikorcin-Mihaly.
Remelem jovore ez lesz majd a HC elso sora. . . :)
OFFahhoz kepest jol anyaztatok wallenberget a masodik meccsenON ... kar hogy egy kivetellel kulfoldiek alkotjak, egyebkent a tamadotrioban egyetertek, a vedelembe inkab Ordzovenskyt tamogatom Rufus helyett; a kapus szamomra is egyertelmu
Na már most, gondolkozzatok el a következőn.

Ha két UTE játékos van, az nem azt jelenti, hogy "UTE-hangulata" van a szavazásnak. Sőt... ha én mondjuk Stars vagy Sportclub szurkoló vagyok, egyértelmű, hogy kire szavaznék. Viszont az UTE szurkolók szavazatai megoszlanak. Újpest szurkolóként elgondolkozom, hogy Borbásra, vagy Szikire szavazzak. És csak az egyikre tudok a kettő közül.

Én egyébként Sikorcinra szavaztam, miközben ha nagyon őszinte akarok lenni, úgy gondolom, hogy Mihály Árpád volt a legjobb játékos. De nem csak a MOL Ligában. Szerintem Ocskaynál, Palkovicsnál és Ladányinál is jobb jégkorongozó Mihály.
@gabute: koszi,na ez egy derek,oszinte velemeny!!!
Egyértelműen Sikorcin a legjobb.

Az a Mihály nem jégkorongozó, sőt nem is sportember. Aki azért lemondja hazája válogatottjának olimpiai selejtezőjét, mert nem lát esélyt a továbbjutásra, az nem a legjobb nem lehet, hanem...
Mihaly Arpi, Pire es Mihaly A. -elso sor
Wallemberg Ramstedt es Sikorcin - meg a masodik
Kapuba Polc,ez azthiszem mindenkinek egyertelmu.
A vedok? Harabin es Ordzovensky,tremeszetesen!
Hat nekem ez a velemyen! De azert nagyon kivancsi lennek egy Pirere a Volanban...
@Prince09: Most szerintem nem errol van szo...Pire akkor is egy klasszis,ezt nincs mit vitatni,szerintem a VB-n ott lesz,s o fogja a hatan hordozva bent tartani a roman valogatottat...ez is csak egy velemeny...
Szerintem jól fog egyszer még jönni hogy Mihály Árpád nem szerepelt a román válogatottban! Én szívesen látnám a magyarban minél hamarabb!
Ha ezért mondta le, akkor természetesen megkövetem :-))
@Video Tóni: Oszinten megvallva en is inkabb,nem latom a felemelot abban,hogy egy olyan orszag mezet vegyem magamra ahol folytonosan mocskolnak es "bozgoroznak" a nemzetisegem miatt,inkabb veszem a vagyok magyar,meg ha odaat kozbe le is romanoznak,mert tudom,attol meg magyar maradok ha tetszik hanem!
A "veszem a" resz nem tartozik oda:)
@Joegep: Harabin es Ordzovensky...? bocs de a Sc-tol nincs olyan hatved ami fogna a keretet...
@csik city: Ember:
1.a ketto kozul csak az egyik kllubbos
2.ezen vitatkoznek,hogy egy Mol liga dontos csapatban egy hatved aki ne fogja a keretet,en megertem,hogy elfogult vagy a HC irant,de ez mar atcsap(korabbi hozzaszolasaidbol is megitelve),"mindegy csak kossunk bele a klubba" nevu jatekba... S ezt ne vedd szemelyeskedesnek,csak te nagyon elfogult vagy,mert szerintem ha Pire szezon vegefele nem razta volna meg magat,nyomaba nem ert volna a Wal-Ram parosnak!
De azert fejtsd ki te kit raktal volna s miert?
Harabinnal mi a gond?
@Prince09: ha a valogatott hozta volna haza es fizeti akkor rendben,de ez nem igy volt...Ha leserul a selejtezon?Talan te fogod a tulajnak megteriteni a befekteteset?Ketlem....Az is lehet,hogy a szerzodese sem engedi,hogy mashol jatsszon,erre gondoltal pl.?
Be kell valljam: nem nagyon érdekel, hogy mi mozgatja a HC-Furkó-román válogatott háromszöget...
@techman: Van benne valami,de nem tudom (velemenyem szerint: nem hiszem),hogy a valogatottban valo szereplest lehet-e szerzodesben szabalyozni,foleg ha tetmecsrol van szo,foleg ha a klubcsapatok is szuneten voltak.
@Joegep: Harabin ok,Suur ,Rufus pl..sokkal jobbak ezek mind mint Ordzovensky,szerintem.
@Joegep: lehet szabalyozni,a sehol masholban az is benne van....nem?
@Joegep: valoszinu ha a szovetseg alair egy biztositasi szelvenyt,hogy serules esten x osszeget fizet a klubnak akkor meg lehet egyezni...
@szekely gobe: Egy All Star gálán elmenne ez így, de különböző stílusú játékosok, tehát nem biztos, hogy így együtt is olyan jól menne nekik, mint a jelenlegi csapatukban. Szerintem Sikorcin Zlochával és Dubekkel, Wallenberg pedig Ramstedttel jó ahogy van, esetleg Mihály Árpád mellé kéne még egy-két hasonló tudású ember, akik ki tudnák szolgálni őt.
@guriga uram jr.: Egyébként meg örüljünk, hogy három csapat osztozik ezeken a játékosokon. Így lesz erős egy bajnokság.
@techman: Ertem amit mondasz,de nem tartom helyesnek,persze igaza van a klubnak,de pl. a fociban ilyet nem lehet csinalni,meg abbol is nagy cirkusz lett,hogy egyes klubbok nem akartak engedni az Olimpiara a jatekosoikat,mert az Olimpia programja nem resze a Fifa naptarnak...szerintem kulon kene valasztani a valogatott versenynaptarat a klub napatartol,hogy ne keresztezzek egymast,nem tartom helyesnek azt ha megvonjak egy jatekos azon jogat,hogy hazajat kepviselhesse(lasd. NHL-es szisztema)
@guriga uram jr.: All Star gala en szivesn megneznek egy idegenlegios vs. magyar+roman valogatott(a MOL ligabol) merkozest,Egy Kelet nyugat sem lenne rossz persze:)
@Joegep: helyes nem helyes,igy a korrekt is szerintem.Kepzeld,hogy te mint klubtulaj kiadsz egy valag penzt egy jatekosert,a valogatottban leserul...Maradsz a karral,teped a hajad es nem ered el a sajat klubod celjait csak nehogy helytelennek nezzek a jatekosod tavolmaradasat?Ha szezon befejezte utan van a buli akkor mas,de akkor sem lehet kotelezo.
@Joegep:Harabin,Suur,Rufus
Velemenyem szerint Pire csak ugy hagyhatja el a csapatat ha egy komoly biztositast kotnek ra amit a valogatott biztosit...ez olyan hogy megjelenek egy jo verdaval azt mindenki korozne majd egyet vele,hat azert ez nem epp igy mukodik valaki ezert az emberert komoly penzt fizetett. Pl. Ovechkinert 1 milla eu biztositast kotottek hogy az orosz valogatottat kepviselje Kanadaban.
@techman: @csik city: Hm...nem akadeskodom tovabb,mert pontosan latom a nezopontotokat,csak a sport szellemet probaltam vedeni a tulsagosan elanyagosiadassal szemeben..lehet kicsit naiv vagyok?
A jatekosokkal kapcsoltaban pedig tudnank vitazni holnap reggelig is:)) De en kitartok Ordzo mellett szimpatikus volt nekem a jateka
itt sztem mondhattok akarmit de a mol liga legjobb vedoje ordzovensky.nagyon gyors , tehetseges jatekos es meg fiatal is. es ami meg tetszik benne az hogy nagyon odateszi magat: belevetodik a lovesekbe,minden korongert megkuzd.nemegyszer volt olyan hogy jott 2 3 jatekos a kapusra es ordzovensky hatulrol berobbant,bevetodott es mentett.dehat ez az en meglatasom :D
tegnap volt egy musor a Sportklub tv-n, Tanczos Barna es Marius Gliga voltak a meghivottak. Itt beszeltek a mol ligarol es a valogatottrol is. Mihaly Arpi ott van most bukarestben es a kerettel keszul a vb-re... azt nem tudom hogy az olimpiai selejtezore miert nem ment el, dehat nem o az egyeduli : tobb sportklubos es Hc-s is itthon maradt akkor...
ime a roman valogatott keret:
www.rohockey.ro/RO/News/PENULTIMA_PERIOADA_DE_PREGATIRE.aspx
Az en velemenyem ,mivel nem lehetek partatlan,wallenberg,de ha csak szeredai jatekosra tippelek,akkor MIHALY A. ez a napnal is vilagosabb.Habar pire eleg sok borsot tort az orrunk ala,de tükröt tartott elenk,hogy lam,egy szeredai jatekos is lehet profi,csak ugy kell edzeni,nevelni,ahogy itthon sokaig nem tettek.Most ebben is valtozni latszanak a dolgok,ugyhogy megallithatatlanul a fejlodes utjara leptunk,es van egy olyan erzesem is,hogy par ev mulva,mar azert fogunk izgulni,hogy feljutunk vagy nem az A csoportba(megha az a mez,nem a legszebb szinkombinaciot tartalamazza,es most nem akartam nyers lenni).Még valami,szerintem pire nem fogja sokaig itt kergetni az a bizonyos ördöngös pakkot,mert a volannak annyira kellene(es nemcsak neki)egy ilyen jatekos mint egy falat kenyer.HAJRA SK.
nem is tudtam hogy van a roman jegkorongnak oldala ! de szerintem az lenne a legjobb ha maga a Mol liga keszitene egy weboldat ami roman es magyar valtozatban is futatthato ! ott lehetne egy igazi szabalyos szavazast csinani !

Ami a legjobb jatekosokat illeti en 2 fel keppen osztaloztam


1. egydeuli jatek \:

1. C. Severson : o tud rendesen hokizni csak meg nem szokott hozza a roman gyengedsekhez
2. P Wallenberg ; o a nagy ASZ o volt a klub huzo embere
3. Sikorcin L : o szinten igazi huzoember

4. Mihály Á o is mikor egyedul volt remek cseleket mutatott be


Csapat jatekban a legjobban szereplo :

1.5 Mihály Á 38 gol 38 Golpasz remekul erezte a csapatot

1.5 . Ramstedt J neki 58 golpaszt sikerult adnia legtobbjet Wallenbergnek

3 Zlocha J o is 40-nel tobb golpasszal rendelkezik Sikorcin tarsasagaban jol el van o az UTE egyik legjobba

4. Galanisz N Dab-os neki 22 golja es 1el tobb aszisztja (golpassza) vab
@Joegep: ,,ELANYAGIASODASSAL szemben,, ezen velemenyeddel egyet ertek,es azt is fel kellene fogjak egyesek,habar ez meg nalunk nem tortent meg,de egy jo VB szereples ,ugrodeszka is lehet a jatekosnak,es nemcsak elmehet ezek utan egy jatekos tolunk,hanem lehet szivesebben jönnek ide sokkal jobb kaliberu jatekosok,mint eddig,habar a penz szamit de soha nem lehet tudni...
szerintem egy ilyen All Stars jatekok helyett kene csinalni egy rogtonzott kupafelet 4 csapattal

1. Szekelyek : HC, Progym es SC
2. Magyarok : UTE DAB NZ AV
3. romanok : Steaua
4 . idegenlegiosok : mindegyik mol ligaban szerplo idegenlegios valogatasda !
@pisti.sportklub: Azert mert anyaztuk attol meg lehet jo jatekos es ezt mi is elismerjuk csak na . . . ilyen a merkozes heve . . . de azert ti sem kell panaszkodjatok mert a masodik meccsen mikor Mihalyt kiallitottak 10 percre bizony ti sem banatotokban szidtatok . . . de jovore egy sorba fognak jatszani ugy hogy akkor tenyleg mar egyszerre fogunk orulni is meg busulni is miattuk vagy veluk :)
@Video Tóni: A magyarban en is szivesebben latnam vagyis igazan csak ott latnam szivesen . . . nem masert csak nekem sem tetszik ez a piros sarga kek szinkombinacio :) a piros feher zold sokkal szebb . . .
@pisti.sportklub: Ordzovensky tenyleg egy nagyon jo hatved amiert en Rufust valasztottam vele szemben az az volt hogy Rufus testi felepitese jobb es ezaltal egy eroszakosabb es kemenyebb vedo aki meg jol is lo . . . Ordzo jatekinteligenciaja tenyleg kivallo es le a kalapokkal elotte de csak ot kulfoldi jatszodhat es ezert igy ti megmenekultok es csak Rufus jon a HC-hoz :)
süti beállítások módosítása