HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Székely–magyar csata, két fronton

2009.01.24. 09:41 Hblog

Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.

Ismét csak irigykedhetünk a csíki hokiszurkolókra, akik csapatai tettek azért, hogy a hét végén négy izgalmas mérkőzést is megnézhessenek a Vákár Lajos-csarnokban. Mivel első és második helyen végeztek az alapszakaszban, ők az elődöntők kedvezményezettjei. A versenykiírás értelmében két nyert mérkőzés kell a döntőbe jutáshoz, így az is megeshet, hogy a két negyedik kerületi csapat hívei nem látnak egyetlen elődöntőt sem.

Szombaton először a HC Csíkszereda lép pályára az NZ-Stars ellen, magyar idő szerint fél négytől, majd este hétkor következik az SC Csíkszereda és az Újpest összecsapása. Vasárnap a menetrend megfordul: előbb következik az SC–Újpest, majd utána a HC–Stars harc. Sajnos az elődöntők televíziós közvetítése meghiúsult, így csak a csarnokba kilátogató szurkolók láthatják a lényeget.

A HC Csíkszereda csapatában Szabó István térdműtét előtt áll, biztosan nem játszhat. Flinta pályára lépése kérdéses, ujjtörése után nemrég szedték le kezéről a gipszet. A csapat célja az elejétől egyértelmű: ahol elindulnak, nyerni akarnak. "Természetesen a Mol Ligát is szeretnénk megnyerni – vázolta a lényeget Kurkó János fő támogató. – Nagy pofont kaptunk a román kupában, ezt még egyszer nem kívánjuk átélni.  Azóta elégedettek vagyunk a játékosok hozzáállásával. Január óta csapatunk van, addig egyének voltak leigazolva a HC-hez."

A talán legerősebb kerettel rendelkező klub minden csapategységben több olyan játékossal is rendelkezik, akik képesek a mérkőzések eldöntésére. December eleji, Újpest elleni rangaóújuk előtt már bemutattunk közülük hármat, akikről a véleményünk mit sem változott azóta. Most újabb három játékosra hívjuk fel a figyelmet.

Bár Patrik Polc mellett kicsit kevesebb lehetőséghez jutott, de bármikor nyugodt szívvel vethető be a rangadókon is Ivan Fedor. A korábban a Ferencvárosban is megfordult kiváló hálóőr 91% feletti teljesítménye a liga kapusrangsorában a negyedik helyhez elegendő. Az észt–orosz kettős állampolgár Dmitri Suur a HC második legeredményesebb védője Harabin mögött. Sok éves észak-amerikai és szlovák extraligás tapasztalait nagyszerűen kamatoztatja, szeret ütközni, a test test elleni küzdelemben nehezen lehet megverni. Valószínűleg sokszor verték a falba a fejüket a ferencvárosi és újpesti vezetők, amikor a korábban mindkét csapatban megfordult Petres Tivadar gólt lőtt nekik az előző szezonban. A még mindig csak 24. éve felé közeledő játékos tavaly a HC egyik legnagyobb sztárja volt. Idén Mihály Árpáddal és Martin Salugával játszik a legtöbbet egy sorban, így talán kevesebb figyelem irányul rá, pedig ez nem indokolt. Hárman együtt félelmetesek: összesen 66 gól és 142 pont a termésük, amiből Petres 13 góllal és 37 ponttal vette ki a részét. Az ellenfelek legerősebb sorai is sokszor tehetetlenek ellenük.

Az NZ-Stars soraiból két védő hiányzik majd. Bereczki Gergő régóta nincs játékban, de biztató, hogy lassan felépül, Lencsés Tamás viszont továbbra sem egészséges. Maszlov Szergej lába rendbe jött, így ő ott ült a csütörtök 23 órakor Csíkszeredába induló csapatbuszon. Robert Spisak edzővel az esti edzés után, indulás előtt beszélgettünk: "Mint eddig is mindig, győzni akarunk. Azért utazunk, hogy jövő szerdán otthon játszhassuk le a harmadik elődöntős meccset. Helyzetkihasználásunknak javulnia kell, ha a taktikai és a személyi fegyelem és a körülmények rendben lesznek, százszázalékos hozzáállással legalább egy mérkőzést hozni tudunk."

Björn Wallberg személyében a Mol Liga alapszakasz legjobb kapusa próbál ebben Spisák edző segítségére lenni. Eddig a káposztásmegyeriek kapták a legkevesebb gólt, és ebben a stabil védekezés mellett nagy szerepe volt a szezont Rajna Miklós sérülése miatt szinte egyedül végigvédő svéd kapusnak. 30 mérkőzésen lépett pályára, és ezeken összesen 93%-os hatékonysággal védett, mindez önmagáért beszél. A stabil védekezésben oroszlánrészt vállalnak a csapat rutinos védői. Közülük a klubmenedzseri posztot is betöltő Kangyal Balázs ebben a szezonban új oldaláról is bemutatkozott a szurkolóknak: sokszor tűnik fel az ellenfelek kapuja előtt, és védő létére gyakran eredményes is. Az örökmozgó Holéczy Roger a csapat legveszélyesebb támadósorának agytrösztje. Maga is sok gólt lőtt, de kitűnően megérti magát a csapat jelenlegi pontkirályával, Szappanos Dáviddal és Bobby Davis sérülése óta a fiatal, tehetséges Fodor Csanáddal, így góljai mellett rengeteg gólpassz is áll a neve mellett. Az apró termetű center kitűnően tartja meg a korongot, jól hozza helyzetbe társait, és a liga minden valószínűség szerint legjobb teljesítményét nyújtja a bedobásoknál.

Az SC Csíkszereda egyedül Zsók Levente játékát kényszerül nélkülözni, bár vannak kisebb sérültjeik, de ők szombat estig helyre jönnek. Gál Sándor edző elmondta, mindvégig hangoztatták, mind a Mol Ligában, mind a román bajnokságban a döntőbe jutás a cél. "A Mol Ligában ezen a hétvégén szeretnénk elérni céljainkat, kétmérkőzéses továbbjutásra törünk. Persze ez nem lesz könnyű, a legjobb formában lévő magyar Mol ligás csapat ellen
játszunk. Fiaink kemény fából faragottak, az elmúlt hetek tragédiáján túl tudják tenni magukat, amikor a pályán küzdenek. Az utolsó hónapban nem nagyon voltak meccseink, ez kis nehézséget okoz, amit remélhetőleg a pihentség kompenzál majd."

Stanislav Kozuch személyében az egész mezőnyben legtöbbet jégen levő kapus tehet valamit az újpesti rohamok hatástalanításáért. A svéd Andersson őszi távozásával egyértelműen első számú kapussá lépett elő, szinte a teljes szezont végigvédte, csak egy meccsen nem lépett jégre. A szlovák Extraligából tavaly Csíkba érkezett kapus 91,54%-os teljesítménye a harmadik helyre elég a kapusrangsorban, talán csak egyetlen mérkőzés volt, éppen az Újpest ellen, ahol csapatával együtt ő is gyenge volt. Az Iglóról érkezett 23 éves Peter Ordzovensky a csíkiak védelmének egyik vezére, aki emellett a gólok előkészítéséből is jócskán kiveszi a részét. Wallenbergék mögött játszva komoly segítséget ad a rohamozáshoz is. Az ellenfél kapuja előtt is határozott, az Újpest elleni idegenbeli győzelmük során ő ütötte a győztes büntetőt. Az utóbbi időben Sprencz Istvánnal párban bekkel az SC első sorában. Ki másra is hívhatnánk fel a figyelmet a Sport Club támadói közül, mint Patrik Sigvard Wallenbergre? A 32 éves svéd fölényesen nyerte az alapszakasz gólkirályi címét a 32 mérkőzésen ütött 46 találatával. Fölényére és egyúttal gólérzékenységére jellemző, hogy rajta kívül a 40 gólt sem sikerült megközelítenie senkinek, pedig nem akárkik üldözik: Mihály Árpád (32 gól) és Ladislav Sikorcin (31 gól) áll a dobogó két alsó fokán. Mindezek mellett abszolút sportszerű játékos, az egész szezonban nem volt egyetlen fegyelmi büntetése sem.

A négyes döntő legjelentősebb hiányzója egyértelműen az UTE csapatánál van: Ladislav Sikorcin. A liga egyik legjobb és az alapszakasz legeredményesebb játékosa kézsérülést szenvedett, amire gyors visszatérése után rásérült. Nem tart a csapattal a második számú légiós kapus, Matus Palko sem. A Megyeri útiak csütörtökön este 8-kor vágtak neki a hosszú útnak, Pék Györgyöt, a csapat edzőjét a buszon értük utol: "Sikorcinra még két hét pihenő vár, még a múltkori sérülése miatt egyik csontjában egy kis repedés keletkezett. Fontosnak tartjuk játékosunk egészségét és az OB I. rájátszását, nem kockáztathatunk jelentősebb  sérülést. Ha már ott vagyunk az elődöntőben, megpróbáljuk behúzni a győzelmeket, persze igazából nem mi vagyunk az esélyesek. Ha egy mérkőzést nyerünk kint, már elégedett leszek."

Juraj Nemcak személyében az Újpest a ranglista hatodik helyén álló kapust küld harcba a hét végén. Nemcak idénye döcögősen indult, de ahogy a csapat játéka jobb lett, úgy javult az ő teljesítménye is. Voltak mérkőzések, amelyeken szinte gólt sem lehetett lőni neki. Legutóbbi, Dab elleni formája biztató lehet az elődöntők előtt. Az újpesti sikerek legfőbb letéteményese a szlovák vendégjátékosok alkotta második sor. Igor Rúfus mellett a másik védő Juraj Kadlubiak, akire talán kevesebb figyelem irányult eddig. Hogy ez ne így legyen, arról egy hete, az NZ-Stars ellen tett a fiatal védő, két kék vonalról szerzett gólja döntő volt a mérkőzésen. Különösen az első, ihletett pillanatban született bombája lehet emlékezetes a szurkolóknak. Védőmunkáját kiválóan jellemzi, hogy +47-es mutatójával a hatodik helyen áll a +/- statisztikában, az öt újpesti légiós közé egyedül a szeredai Johan Ramstedt tudott beférkőzni. A tavalyi szlovák invázió után a kapitány Vladimir Dubek mellett egyedül a szezon közben érkezett Jan Zlocha tudott megmaradni a keretnél. Tudását az ellenfelek szurkolói is elismerték. A negyvenedik évében járó csatár hihetetlen alázattal játszik, ha kell, hason csúszva szerel, ha kell, bevetődik a lövésekbe, hozzáállásával és magatartásával is példát mutat a fiataloknak, és mindezek mellett a liga harmadik legeredményesebb játékosa. A Steaua elleni mérkőzésen Piszarenko megfegyelmezésével összeszedett 25 perces büntetésén kívül összesen 8 kisbüntetése és egy 10 perces fegyelmi büntetése volt az egész szezonban. Sikorcin kiesésével még több feladat hárul rá az elődöntőkben.

A csíkszeredai mérkőzéseken négy játékvezető lesz a jégen. Minden mérkőzésen egy-egy magyarországi és romániai vezetőbíró valamint vonalbíró működik közre. A vezetőbírók kerete: Gergely Lehel, Valentin Lascar, Kincses Gergely, Árkovics Miklós. Segítőik: Csomortáni Botond, Galusnyák Levente, Cosmin Toparceanu, Abonyi Attila, Nagy Attila.

228 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@geriszu: igen mert kozben dolgozok is :D
nem nyilatkozom! -öööö-
@kiralyfi: tudjuk, ez van évek óta, de látatlanba akkor se... nagyon szép eredménytől a stars-tól, hogy ennyire szorossá tudták tenni a meccset!
iceice, elfogadoma meghivast de csak jovore viszonzom ha meg alkalmas lesz akkor:D
@barcelinho: de ez a kiallitas most donto szituacioban volt
@dattila: akkor írj már léci egy hosszabb beszámolót. (csak félve kérem, hogy próbáld meg reálisan) Köszi.
@vaze: szep es ezt ki lehet tenni az ablakba is ott is szepen fog mutatni
Majd holnap szépitünk.... :(
kiralyfi, hat ott en nem lattam a emcset ugyhogy nincs amit a birokra mondjak jot se meg rosszat se.
@barcelinho: fogalmazzunk ugy hogy szimpatizas de mar csak azert sem ulok be a szurkolo taborba mert megvan a megszokott helyem ahol a barataimmal ullok amikor megtehetem a masik amiert nem ulok oda mert en nem akarok reszt venni ebben a sc-hc cirkuszban
HAJRA STARS!!!!!!!Szerintem is dicseret illeti oket....szepen helytalltak....majd a kov meccsen!!!!
A hangulat biztos jo lehetett kint...tudtommal sokan mentek le Budapestrol is....Bill, Cica, Svaszi, Mogyi gyerunk....osszeszedni a fiatalokat es nyerni kell!!!!
amugy brasso szurkolo vagyok :D mostanaban majd minden meccsukon ott vagyok :)
hovatartozástól függetlenül, azért lenne jó, ha valamelyik elődöntőt az itteni magyar csapat nyerné, hogy mi is láthassunk még meccset a Mol-ligában.
kiegyensulyozott merkozes volt, Mihály Á. volt a mérleg nyelve, zsniális megoldásaival. Mindkét csapat bűngyengén játszott...a kiállitások jogosak voltak lesyámitva az utolsót a Gröschlét..Holnap akármi megtörténhet. A Stars problémája talán az volt h szűkebb a keretük és ezért vsokáig kétsoroztak..A HC pedig egy verhető csapat és a mai formájukból kindulva bárki elkaphatja őket nagyon könnyen..

most egyeélőre ennyi, majd még irok
ertelek qx, jol teszed maradj is Hc szinpatizans:) azt a felet meg hagyjuk az Sk-val mert szamomra hulyseg, meg unalmas dolog az a civodas, de hat az nem a Hc szurkolok miatt van;)
Attila, Sportclubot is adod gondolom
kis webcamet nems zerelsz fel?:D es adod azon is?:))
amugz a sportoldal.ro n lehet kovetni a szoveges kozvetitest
tudom, csak kerdem hogy kozbe lassunk egy ket jelenetet is a hokimecsekrol:D
@dattila: hanyan lehet kint a meccsen kb??
"A hangulat biztos jo lehetett kint...tudtommal sokan mentek le Budapestrol is....Bill, Cica, Svaszi, Mogyi gyerunk....osszeszedni a fiatalokat es nyerni kell!!!! " Sokan? Starsra?
Gratula a Starsnak, a végére csak összeszedték magukat, eddig pocsék volt a kinti mérlegük.
@Rock me Amadeus: Igen...sokan...mivel a csapatnak vannak szurkoloi...nemcsak a csalad es a hozzatartozok...akadnak Budapesten akik szeretik oket...engedelmeddel...
A bíráskodásról kérdezzétek Árkovicsot.Gergely Lehel annyira meg volt illetődve ,hogy max.négyszer fújt a fütyülőjébe.:))
Jó meccs volt,sajnálhatja aki nem látta.
@qx92: salamoni döntés. :)))
Ne menjetek semerre. Hamarosan következik a Sportclub- Ujpest meccs. Itt már én a Clubnak szurkolók. Az a csapat az egyetlen aki igenis megérdemli a győzelmet, és azt is hogy ő legyen a Mol liga bajnoka.

Hajrá sportclub! Nekem Sportclub van a szivem helyén!
@gergeliz: igyvan ! mi Akkoris BAJNOKOK leszunk hogy ha egesz vilag ellenunk . .. . . .. =) !
eh varjatok meg azzal;)
@iceice: szerintem annyi tortent hogy volt egy kerdese kiallitas jatek kesleltetesert Groschl kiment elszakadt a cerna kezdett csapkodni es akkor jott a 10 perc fegyelmi mondjuk arra kivancsi lennek ki fujta be a jatek kesleltetest
@qx92: mindegy...mar kar errol beszelni...majd a holnapi derbyn meglatjuk..mindensetre mindjart jon a kov. meccs....hajra mindenkinek!!!!!
elkezdődött a nagy meccs! Hajrá Sportklub. Már a hangulat is nagyobb. remélem az eredmény is szép lessz!
Sajnos vezetnek alilák. Huzzatok bele kék- fehérek. Mindent bele fiúk. Ezt a meccset megkell nyerni
Ez az 1 -1. Szép volt fiúk, csak így tovább.
latom alakul itt is a kiallitasi arany 2-16 ez azert mar no comment...
Úgy látszik a bírók olcsóbbak Romániában, mint egy magyarországi visszavágó :-((
@kiralyfi@Prince09: ha nem vagytok ott es nem latjatok mi tortenik a meccsen akkor miert tesztek ilyen kijelenteseket ???"Úgy látszik a bírók olcsóbbak Romániában, mint egy magyarországi visszavágó :-(("
azert igy sec pec latlatlanban meg gyanusitani 1 csapatot es a birokat korupcioval finoman fogalmazva nem szep dolog
kiralyfi ezt csianlta a masik mecs allatt is;)
@qx92: Szerencsére nem vagyunk ott .-))
@kiralyfi: Ebben van egy 10 perces is... az úgy kissé más
mert az nem kiallitas ugye? en tenyleg egy dolgot kerek mert en megcsinaltam: vegyetek elo a jegyzokonyveket es szamoljatok ossze mennyi volt a kiallitas a magyar csapatok ellen? vagy ennyivel szabalytalanabbak a magyar jatekosok. csak azt nezzetek mikor a ket csiki csapat a progym es a steaua jatszott otthon. erdekes adat fog kijonni...
@Zsoldos: igen, de Zlocha kapta. mondjuk a sportoldal.ro szerint szövegért, amit meg lehet adni, de tudjuk, hogy ki ő az UTE-nak...
a sportoldal.ro egy kifejezetten elfogulatlan hírforrás :-))
akarcsak te Prince09, te is elfogulatlan vagy;)
És hogy, hogy nem, előnyből 2:2 ...
@Prince09: szerintem kar hogy nem vagytok ott akkor nem lenne gyanusitgatas mert azzal lenetek elfoglalva hogy szurkoljatatok :) esetleg a meccs vegen :P
na az igen 2-3?:)) irni s egyozzuk
unalmas es mniakus vagy prince
Én elfogult vagyok, de, mint szurkoló ez teljesen normális, szemben egy hírportállal ...
Te pedig ékezetnélküli...
Meg lesz az a HC-UTE döntő:D
na de felpörögtek az események
ami az online közvetítésekből lejön, az alapján tényleg kár, hogy nem adja egyik sport tv sem :S
@Prince09: Pff és mivan akkor ha ékezet nélkül ír? semmi!!!
gergeliz kicsit le vagy maradva...

tudom sztereotipiam van esetleg maniakus vagyok de 4-20 a kiallitas aranya sprenczet is most kuldtek ki a vegen mert azert ket harmadot nem lehet egy kiallitassal meguszni:)
kiralyfi, az sportclub jatekos;)
de fo hogy tisztaban vagy magaddal es olyannak latod magad amilyen vagy;)
@Prince09: sajnalom, tenzleg igzekszunk korrekt modon irni...az elso harmadban nem mutatott sokat az UTE, de most jobban jatszanak mint az SC..
Ha Ti írjátok a sportoldalon a közvetítést, akkor már az is szuper, ahogy lehet követni az eseményeket. Csak emlékszem egy tavalyi Volán meccsre, ahol a mi kapusunk mindig óriási bravurral, Kozuch pedig könnyedén hárított. Azt hiszem 6:1 lett nem oda :-))))
@barcelinho: olvass, értelmezz! királyfi is pont azt írta, hogy sportclub játékos... Másrészt tényleg ne a bírókkal foglalkozzunk már, úgyis mindenki tudja, hogy megvan a vélemény erről a témáról! Jó a meccs, szoros az eredmény, hajrá egyedül! :)
3-3. Moldován. Sándor Sz. vitte be a korongot az UTE harmadába (Filip lesgyanús pozícióban volt), majd Moldovánhoz kerül a korong, aki addig cipelte a korongot, míg végül gólt ütött, a kaput megkerülve.


Szóval les volt:)
jol tette, en ertelmeztem;) csak elegge unalmas mar hogy birokkal foglalkoznak, H alatna mecset eloben megertenem! Amugy Hajra Hc:D
OK! Hajrá UTE! :D
Én már meg sem merek szólalni! :))))
mi ez, a budapesti jatekosok ki vannak ultetve a ketrecbe? folyton?
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: igen az Sc minden biro lefizetett megvette a meccset mindenkitol akitol csak lehetett hisz ez mar ugysem meglepo mert az Sc kurta el a Mol liga veget mert nem jatszotta le a meccseit ez tortenik
most gondolom mindenki boldog
Örök téma már ezx a bírósdi. A meccsen magyarországi bíró is van. Az elfogultságot sokat lehet vitatni. De ez benne van a pakliban.
Amugy a Mol bízik mind a magyarországi, mind az erdélyi bírókban., mert lehetne külföldi bírókat is hozni. Ez itt Romániában már bevált szokás. a döntő mérkőzéseket idegenek vezetik. Továbbra is hajrá Sportclub!

Ők bírói segédlet nélkül is tudnak győzni!!! Remélem ezt mindenki tudja!
A döntőn igen! :) ..de oda is el kell jutni valahogy (sic).
@gergeliz: a mol nagyon foglalkozik azzal hogy ki fujja a sipot:) pffff
qx92 Ezt nem hiszem hogy te annyira tudod, mint ahogy leírtad. romániában egyetlen csapat a mely korruptan oldja meg dolgait az a Steaua. Ez bizonyított. A sportclub mindig tisztességesen lett bajnok, kupa győztes!!!!!!!!!!!!!!
ugy kellene jatszani, hogy a biro szegyenljen csalni :D
@gergeliz: ironia cinizmus szarkazmus ezek neked mondanak valamit ??
4-3 a scnek wallenberg
no comment! már vártam!
...de én nem úgy, mint te! :)
Na hajrá(f)!
vege 4-3 aranyban nyert az sc :)
na, akkor ez volt az ajándékmeccs, holnap behúzzuk és akkor szerdán mi is látunk elődönőt
hajra ute es hajra stars.....holnapi sikeres meccseket!!!!!!!!!!!!!!
a kialitasok aranya 12-22 amibol az utenak volt egy 10 perc az sc meg egy 2+2
szoval csak nem volt eladva a meccs ??
nem jon hogy elhiggyem
Remélem holnap nyer az UTE és a Stars. Ha nem az sem baj, akkor jöhet végre az igazi Magyar bajnokság.
@Prince09: Tényleg jöhet az igazi "Magyar bajnokság" (tudtommal OB I, de tévedhetek!) nektek, a második hely a tét!!!
@kiralyfi: Kérlek ne mosd össze a fegyelmi 10 perceket a valós emberelőnnyel/emberhátránnyal járó 2 percekkel, mert ez elég gyenge, bár uszítani jó. Hangsúlyozom, nem láttam a meccset, tehát nem tudom megítélni, hogy egyes kiállítások jogosak voltak-e, de mindent összeadni és a 2 meccsre kihozni egy 12-22-es, 16-44-es kiállítási arányt, csak azért, mert az van a statisztikákban, hát, hogy is mondjam...nem az igazi. Ha ezeket kivennéd, kijönne 12-12 és 16-24. Ugye szebb?
Ismétlem, lehet, hogy pl Gröschl kiállítása jogtalan volt, de ezeket a fegyelmiket kezeljük a helyén
@lemieux: Még normálisabb, ha megnézzük, melyik csapat mennyit játszott előnyben, de az már sokszor tényleg macerás.
@qx92: te mirol beszelsz b*zmeg ? ! hokimeccsre egyaltalan jarsze ? ! ne feledd hogy mindig ez a csapat huzta a rovidebbet s pont `o` kezdjen birokat lefizetni ? ha`t ,, bara`tom ,, eleg gyenge huzas volt !
@Csak a Sportklub : cinizmus ironia szarkazmus ezeket a kifejezeseket egyetlen sportclub szurkolo sem ismeri???
@qx92: mint kifejezést igen,amugy tölünk ez távol áll.Nem hiszed?
@qx92: te milyen parti vagy hogy igy mocskolod a klubbot ? ! Amugy tudom miket jelentenek .
@lemieux: persze vegyuk ki, az a jatekos is jatszik aki a fegyelmit kapta ugye? a jatekos ki van rakva 10 percig netan vegleg tehat a csapat is sujtva van. miert is kellene kivenni?
@kiralyfi: eh-eh, Unalmas;) fejezd be;) Menjel el a mecsekre, es azokrol beszelj, amit lattal!! Oke?
Megy mar a mai elso meccs...a 2.harmad vegen 2-1 az Sc nek....hajra ute!!!!!!
@Csak a Sportklub : @mik vogymuk: Olvasstaok el az elozmenyeket,nem volt a Klub sehol mocskolva(qx92 reszerol),ez egy kis ironia,ha ugy tetszik fricska volt azok fele,akik osszeeskuveselmeletrol beszelnek a magyar csapatok ellen a szekely csapatok javara.... Teccik erteni?
@Joegep: nem is fogjak de nem kell oket ezert bantani :P
süti beállítások módosítása