HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Bonni marad, Sille Erdélybe megy

2008.11.26. 13:53 F. Kapus

Ryan Bonni elfogadta az Alba Volán új ajánlatát. Sille Tamás a HC Csíkszeredához tart. A címszereplőkön kívül szólunk Nyerges Lajosról, Bálint Györgyről és Peter Hricináról is.

Ryan Bonni úgy döntött, elfogadja az Alba Volán szerződésmódosítási ajánlatát. Az egyezség értelmében Bonni lemond a szezonra kikötött jövedelme harminc százalékáról. A védő feltétele annyi volt, hogy a klub engedje haza családjával együtt, az eltiltás nagy részét Kanadában kívánja tölteni. Az egyezség megszületett, a Bonni família csütörtökön utazik. A visszatérés dátuma december 27. Az idegenlégiós eltiltása után először a január 2-án esedékes Villach-meccsen szerepelhet. A következő mérkőzésen, 4-én az Alba Volán a Red Bull Salzburg csapatát fogadja.

A magyar válogatott veterán védője, Sille Tamás egy hónapja csapat nélküli, mert a szlovák extraligás Skalica nem kívánta tovább alkalmazni. Több szlovák, magyar és romániai klubbal is tárgyalt, egyelőre még nem kötelezte el magát sehová. Információink szerint a legesélyesebb kérő a HC Csíkszereda. Az erdélyi klub fő támogatója, Kurkó János így kommentálta erre vonatkozó kérdésünket: "Tárgyalunk Sille Tamással. Ugyan még nincs nálunk, de lehet, hogy hamarosan itt lesz. Valószínű, hogy hozzánk igazol."

A legnagyobb mozgás az FTC játékosállományában történt. Bálint György reaktiválta magát (néhány héten belül ő a negyedik új FTC-játékos, Rosztocsil, Gergely Zs. és Rencz után), és rögtön gólpasszal mutatkozott be a Miskolc elleni mérkőzésen. Hogy egy kis bulvárt csempésszünk a hírbe: ő nem más, mint az egykori szépségkirálynő, jelenlegi médiamunkás Bálint Antónia testvére, továbbá az első százszoros magyar válogatott jégkorongozó, Bálint Attila fia.

A csapattól távozott viszont Nyerges Lajos, aki négy év után minden bizonnyal visszatér Újpestre. A Mol Ligában 21 mérkőzésen 5 gólt lőtt, 3 gólpasszt adott.

A Progym megvált szlovák kapusától, Peter Hricinától. Az indokok között az ingadozó forma és a sok sérülés szerepel. Hricina már harmadik romániai csapatától távozik, korábban az SC Csíkszereda és a Steaua alkalmazottja is volt.

84 komment

Címkék: átigazolások ebel mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonni maradása jó hír, de én a Volán helyében megpróbálnám megszerezni Sillét is, nagyon hosszú a szezon, jól jön egy rutinos védő (is).
Épp a Salzburg ellen jön vissza :) ez jó..
S.C nak is szüksége volna rá de bisztos egy kicsit sokat kért. Amúgy kitünő hátvéd.
Bonnival kapcsolatban ez jó hír, jól fog jönni a véghajrára.

Raffat1:
Sille Tomi sokat tett a Volánért és a válogatottért is, de be kell látni, hogy ő már nem úgy játszik, mint régebben. Mondatnám, hogy a kora, meg hogy elérkezett a generációváltás ideje, de ott van pl. Ondrejcik, aki a kora ellenére magas szinten jégkorongozik mind a mai napig. A másik névsornál (Kangyal, Tőkési, Sille) már nincs jövő, se jelen, csak a szép múlt.

Szerintem Sillének sok lenne az EBEL. A rutinja tagadhatatlan, de ő már a Volános pályafutása végén is eléggé beleszürkült a mezőnybe, és engem a válogatottban mutatott teljesítménye sem győzött meg arról, hogy sajnálnunk kellett volna anno a Volánból való távozását. Akkor már inkább játsszon Jobb Dávid, aki az elmúlt meccseken a védőfeladatain túl egyszer-egyszer már támadásban is meglepően ügyes dolgokat mutatott. Ő a jövő, és nekünk inkább ilyen emberek kellenek!
Egyetértek Raonnal, jöjjenek a fiatalok!
Jó hír hogy Bonni marad, és a véghajrára nagy szükség lesz rá:)))

HAJRÁ VOLÁN!!!
Raon, sok dologban tökéletesen egyetértek veled, lehet, hogy Sille talán már lassú az ebel-hez. De egy ilyen, nyugodtan mondhatjuk, gyilkos szezonban mindenkire nagy szükség lehet, arról nem is beszélve, hogy pont a fiatalok tanulhatnának tőle nem is keveset. Erről mi a véleményed? Olyan drága lenne a Volánnak? És természetesen a fiatalok is jöjjenek!
Igaz, most jut eszembe, hogy valószínűleg négypontos játékosnak sorolnák be és nem is biztos, hogy játszhatna.
Kíváncsi leszek, Sille mennyi játéklehetőséget fog kapni a HC-ben (ha tényleg aláírhozzájuk), ahol ő lesz a tizensokadik idegenlégiós. Ez végülis a válogatott miatt igazán érdekes.
Nagyon jó hír hogy Bonni marad, azt esetleg nemlehetne megtudalokni (F.Kapustól kérdezném) hogy otthon tartózkodása alatt milyen csapattal fog edzeni?
Csak egy felvetés. Ha már ilyen szépen összedobtuk a büntetés árát , nem kéne megpróbálni szurkolóilag finanszírozni egy klasszis légióst?
Én akár egy újabb bérlet árát áldoznék rá.
Vélemények?

Bonninak örülök hogy marad!!!
Sille ,ha a hc-hoz megy akkor még egyet rúg majd a válogatottba.Nem elég ,hogy 1 komplett sor a szapporóiak közül mol ligában játszogatt,most Sille is efelé tart....
Örülök hogy Bonni marad de arra én is kiváncsi lennék hogy kanadában meik csapatnál tartja magát edzésben!
Scofi jó ötlet ez a gólerős légiós
a volán is biztos örülne egy ien karácsonyi ajándéknak a kérdés az hogy ki legyen ez a légiós
Én arra gondoltam hogy hasonló gyűjtős rendszerben, összelehetne dobni pénzt egy légiós fizetésére ami havi szinten 6 hazai meccsel ill. 2000 adakozóval jelképes összeg lenne.
Véleményem szerint amúgyis jelképes áron tekinthetjük meg a hazai mérközéseinket.
Nevezhetnénk ezt egy pártolói egyesületnek is.
Az egyszeri alkalmak varázsa általában abban van, hogy egyszeri alkalmak.
Fradi-Mate!

El kell felejteni a szapporói csapatból egy csomó mindenkit. Sillét is! Jók voltak, megérdemelték a sikert, de nem ők a jövő! Öregek már, jöjjenek a fiatalok. Én már nem is hívnám be Cortina helyében se a Sillét, se a Kangyalt, se Peterdit, se Svaszneket.. meg még egy párat..
Minden tisztelet az övék és szeretem őket, de ha egyszer nem hozzák azt a szintet, akkor minek erőlködni.
A nyugaton játszó légiósok még tudják hozni azt a szintet, amit "elvárunk", de a MOL ligások nem nagyon...
Azért ne dobjuk ki az öregeket, főleg ha nincs helyettük más. Direkt figyeltem Jobbot a Villach ellen, hogy mire képes több játéklehetőséggel. Messze van még attól, hogy a védőjátékát stabilnak nevezhetnénk, sok hibával játszott és könnyen zavarba hozták. Szerintem éppen a védőknél számít nagyon sokat a rutin.
KCs! Nem az egyszeri alkalmak varázsáról bezséltem, hanem szeretett klubunk támogatásáról.
Lássuk már be hogy milyen arányban van a kapott szolgáltatás az érte fizetett árral! Siránkozni könnyű hogy nincs pénz jobb légiósra, tisztában vagyok vele , hogy ez nem lenne megváltó az anyagi helyzetünkre, de 1 esetleg 2 játékos bérébe jelentősen betudnánk szállni és az azért nem kis segítség.

Hajrá Volán!
scofi, igaza van Kcs nak.Az a gyűjtés teljesen másmilyen volt.Szerinted mennyibe kerülne egy jó légiós 4havi fizetése???(én nagyjából tudom)ezt oszd el cirka 2800al (ebeles nézőszám)durva összeg jönne ki, hidd el / fő amit adakozni kellene.
4 havi bér gondolom valahol 4-6 milla között
4 hónap 24 hazai mecs
2000 fővel számolva: 1250 Ft/mecs/fő

ez nem horror szerintem és persze lehet eltérés kinek kinek pénztárcája szerint.
De srácok ez csak egy vélemény!
Scofi, viszont ha nem válik be az a légiós, lehet kiabálni egyszerre: háromezer hülye, háromezer hülye:)
Scofi: maradjunk annyiban, hogy közel 3 milla lenne havonta egy Ebelben klasszisnak mondható légiós/hó.
Ez 4 hazai meccsel számolva/hó, ott van, amennyit most gyűjtöttek a csapatnak(ft+€ együtt).
De amúgy viccet félretéve, elég sok emberen látom, hogy ha nem is "szponzorként", de mégiscsak támogatóként szeretne segíteni, így talán egy számlaszám nem feltétlenül jelentene olyan nagy hülyeséget.
Nem akarom kizárni a kispénzüeket a meccsekről, de a jegyek ill bérletek is messze ebel átlag alatt vannak. Én ennél többet is szánnék rá és szerintem még sokan mások is.
A számla is jó ötlet, asszem te megérezted a lényegeta mit kiakartam ebből hozni
Scofi, átlag alatt van a magyar emberek fizetése is. :(
Sziasztok!
A jegyekkel kapcsolatban tenném azt hozzá, nekem bérletem van és már jóval több meccsen voltam kinn mint ahányra a bérlet árából tudtam volna menni. Szóval szerintem maradhatna egy állandó persely az ajtóba, mert magamból kiindúlva én szívesen dobnék be pár százast minden meccs előtt.
Scofi van erre megoldás. A saját jegyed mellé veszel még x db diák/felnőtt jegyet, amit nem használsz fel. De akár VIP bérletet is vehetsz, azzal is támogatod az egyesületed.
A néző ne szóljon bele egy klub belügyeibe sztem..

Ha segíteni akarsz vegyél tombolát, (akár minden meccsen) v. keresd meg az illetéskest, megadja a szlaszámot... Sztem ez a járható út, de ne általánosítsunk. Én is szép summát tettem bele a tombolába vasárnap -mert szeretem a klubot- de eszem ágába nem jutna minden meccsen bedobni ezt a lét. (persze ez is csak egy vélemény)
Én is kíváncsi lennék, hogy hol edzeni Bonni! És mi van akkor, ha dec. 27.-ig talál magának egy másik csapatot? Benne van a pakliban.
Így van. Szerintem is a tombolavásárlás vagy a bérlet mellé még a jegy megvásárlása a jó megoldás, ha valaki segíteni szeretne. Az adó 1%-át is fel lehet ajánlani.
Sziasztok! Mindenki szereti a csapatot, ezt bizonyította a gyűjtés sikeressége. Ezen felül, aki támogatni szeretné a csapatot, gondolom meg találja a módját. A Redbull bojkottja viszont nagyon jó ötlet, úgy sem támogatja a csapatot, vagy mégis, gondolom nem ingyen árusíthat a jégcsarnokban. A bennfentesek ezt biztosan jobban tudják, viszont a csarnokon kívül választhatunk más energia italt és ismerősöket is sarkalhatunk erre. exL:1-nek köszönet a perselyes ötletért, megérdemelne egy zsíros kenyeret lilahagymával +VIP meghívóval egy meccs erejéig.
Lehetne Dead Bull ábrás pólókat gyártani a következő hazai meccsre!
beth01: L1 mester már így is a VIP-be jár, a tavalyi szezon óta derogál neki az egyszerű nézők közé járni. :)))
Szerintem - ha az illetékesek meg tudják oldani - szép gesztus lenne, ha a következő hazai meccsen a meccs előtt bemondanák a nevét, és köszönetet mondanának neki.

Raffat1: igazad van abban, hogy Sille rutinja sokkal többet ér, mint mondjuk Jobb tudása. Az is igaz, hogy Jobb sok mindent tanulhatna tőle. Viszont amit Sille tud, azt Jobb megtanulhatja Tokitól, Balutól, Ondrétől, Byströmtől is (ők még jobbak is, mint Sille), de akár Martenst is említhetném, aki jó igazolásnak tűnik (és annyiban haosnlít Sillére a játéka, hogy ő is elég aktív a támadásépítésben).

Sillével a vége felé nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy látványosan visszavett a korábbi alázatából. Az első két szezonjában megalkuvást nem ismerően küzdött, csúszott-mászott a pályán - a végén felment a sztár, és jórészt azt addig szerzett tekintélyéből élt meg. Nagyon hiányoltam a játékából a test test elleni harcot (ha emlékszel, a franciák elleni válogatott meccset is azért buktuk el, mert Sille nem ütközött a csatárokkal, két gólt is kaptunk belőle, na ilyeneket csinált a Volánban is), illetve hiányoltam azt a vehemenciát és korcsolyázás mennyiséget, amit korábban mutatott. Szándékosan nem akarom az alibi kifejezést használni, mert azért ennél jobban játszott, és a mélypontján is fel tudott mutatni egy szintet, de ezért nem kellett nagyon megizzadnia. Korábban megmutatta, hogy ennél lényegesen többet is hozzá tudna tenni a csapatjátékhoz, de nem tett. Szerintem egy ideje a válogatottban is ezt csinálja - és ez nekem nem túl szimpatikus tőle.

Szóval, ha már jó példa, Jobb szerintem inkább Ondrétől és Bytrömtől tanuljon, ezzel a Volán is és a válogatott is jobban fog járni.
Az a DEAD BULL poló jó ötlet de egy nagy zászlón jobban mutatna a két döglött osztrák marha. A további támogatáshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy az utánpótlás támogatása a tombolával a csapat jövője miatt fontos.
Szia Raon! Tudom, ismerem, csak nem tudtam kihagyni, a zsíros kenyeret viszont tényleg szereti.
Kezd egyre unszimpatikusabbá válni az egyik csíkszeredai klub! Volt már olyan,hogy a nagyon feltörekvő klubbok egyszer csak....kipukkannak!
KCs vagy valaki más! Nincs egy számlaszám? Egy kisebb összeget szivesen átutalnék, az 1%-os felajánláson kívül... ("Vidékiként" nem igazán megy a meccsrejárás...)
Köszi, meg fogom kérdezni.
Szerintem elférne a csapatban Sille Tomi.Mert tudna segíteni a fiataloknak, és azért nem rossz játékos,szer5nte0
Scofi én benne vagyok. úgyis kinn lesznek még az urnák, ha jól tudom. és biztos h ha a bűntetést összedobtuk, akkor tuti h sokan adakoznának még. :)
HAJRÁ VOLÁN!!
jó h Bonni marad:)
Az urnák nem lesznek kint, mivel a büntetés már összejött, és a klubvezetés álláspontja szerint a továbbiakban nem volna etikus tovább kérni a szurkolók adományait.
defo!
talan azert unszimpatikus az egyik a csiki klub mert zsinorba lepofozza a mol liga osszes csapatat..? es ezt Te unszimpatianak nevezed..? :)
Hogy "zsinórban lepofozza az összeset", az azért barokkos túlzás.
kerusz draga teged "barokkosan" nem kerdeztunk,ugy kepzellek el mind Ceausescut o volt az az ember aki mindenkinel okosabb volt.
csík sziti, én sem kérdeztelek Téged. Sem barokkosan, sem rokokósan. Progym-HC 6-1...
Szerintem a HC-val annyi a helyzet hogy sok penz van beltomve szerintem a legtobb a MOL ligaban es valamit le kell tegyen az asztalra a szezon vegen a szponzorok ele mert ha nem akkor meg 1-2 szezon es kipukkad ezert probalnak minden hasznalhato jatekost megszerezni.Ez szerintem a szabad piac ekes peldaja tobben akarjak megszerezni de az fogja akinek tobb penze van.Az hogy szimpatikus vagy nem azt mindenki maga donti el
csik city, nálatok Bukarestben ilyenkor már leoltják a villanyokat, ezért ütöd vágod azt a szerencsétlen klaviatúrát, aztán majd nem győzöl magyarázkodni.
kerusz!
Progym-HC 6-1 sajnos hogy igy alakult de nem voltal elege informalva a meccsrol ugyanis tobbnyire fiatal 18 eves csiki hokisok kaptak lehetoseget ezzen a derbin de nem tudtak elni az adott lehetosseggel.
Nem tudom hogy mit csinalna egyedul Palkovics K.egy tucat fiatal volan jatekkossal a nyakan a mol ligaban es raadasul egy olyan gyengen vilagitott,befejezetlen palyan mind Gyergyoszentmiklos!
Mondtam hogy ne okoskodj mert nem lattad az adott korulmenyeket!
bukarestben Ceausescunak volt anno egy nagyon jo tanacsadoja akit Fugeutenak hivtak..
csík sziti.

1.) A Ceausescus megjegyzésedhez: lehet, hogy C. szeretett mindent jobban tudni, de az biztos, hogy nála volt az divatban, hogy csak annak lehet véleménye, akit kérdeznek kitüntetett emberek. Nos, Te éppen ezt a jogot vindikálod magadnak, kettőnk közül asszem, Te ütöttél jobban a kondukátorra.

2.) Ami meg a Progym-HC meccset illeti: akkor légy oly kedves a későbbiekben pontosan fogalmazni, pl. emígyen: "zsinórban lepofozta az összes ellenfelét, kivéve..." és itt légy oly kedves felsorolni a kivételeket.

3.) azt hittem, a HC akkor is HC, amikor nem az első két sor játszik, hanem a többiek is. Pl. azért is, mert volt itt valami székely Bilbao projekt is, vagy mi a szösz. Senki nem korlátozta a HC-t abban a jogában, hogy legerősebb keretével álljon ki azon a meccsen. Szar ügy, amikor egy csapat annyira nem bízik a saját fiataljaiban, hogy egy magyar kupa döntőre hoz még egy sor szlovákot kapussal, meg év közben újabb légióst igazol a tucatnyi mellé.

4.) a gyengén megvilágított, befejezetlen jégpályára való hivatkozás az év vicce, köszönöm Neked ezt a feledhetetlen aranyköpést. Egyébként is, azon a meccsen még a bolha is csípte a HC játékosait, nem igaz?

5.) nem okoskodom, hanem mondtam egy ellenpéldát a nagyarcú állításodra - amely egyébként a történeti hűség kedvéért defo egy megjegyzésére válaszul született, bár defo sem kérdezett téged.
kihagytad a voros szonyeget...
kerusz, defo, fugeute szerintem nem erdemes csik ctyvel vitatkozni azon kivul ahogy beszel az alapjan azt sem erdemli hogy valaki szoljon neki hogy terjen magamhoz
jo ejt mindenkinek
Koszi Kerusz,legalabb nem nekunk kell SK szurkoloknak valaszolni ennek a csik city vagy inkabb karcfalva citynek.Nem gond,vigyek Sillet plusszaba meg vagy 20.000 euro leuszik az Olton.De mit szamit,a sok 100ezer mellett.Amugy is a HC olyan mint a felkaru bandita,csak tomik a penzt bele s a vegen semmi erdmeny
Amúgy a mai Csíki Hírlap tényként közli Sille HC-hoz igazolását, valamint, hogy a hétvégi meccseken már játszani is fog. Van aki bélyeget gyűjt, van aki idegenlégióst.... Vajon mekkorára van tervezve Karcfalván a hazai csapat öltözője, mert most kellene megnagyobbítani, met osztán jön az ikszik s büntet, ha eltérnek a tervtől :-)))
Gyerekek: szerintem ide nem kellene belekeverni se Ceusescut se a politikát,se a multat.
Itt sportrol van szo,méghozzá jégkorongrol!
Adjuk meg ezt a tiszteletet szeretett sportunknak hogy ne mocskoljuk be ilyen nevekkel mint Ceusescu!
Volt gondd elég annak idelyén tudjuk mindannyian,inkább nézzünk elöre és támogassuk a jégkorongot!
Üdv. Kapuslaci
Erdekes sok kulb vezetoseg meg mindig nem fogja fel, hogy nem csak a keret fontos, hanem a CSAPAT. De oda, kell hozzaertes, kitarto munka es alazat a sport irant. Ahhoz nem eleg egyes "nagylelku tamogato" penzszorasa.
Kivancsi vagyok, hogy mit fog szolni egy ket szponzor fokonyveloje vagy penzugyi igazgato, illetve HR managere, amikor ev vegen megnezi, hogy kiadtak egy rakast penzt egy par eve letezo kklubnak, hogy fizessen az atlag ber 20 szorosat, nehany olyan jatekosnak, akikrol kiderul csak berencek. Kozben a huseges alkalmazottakat ki kell rugjak, penzihiany miatt. Es mi van ha ezek utan meg nem is nyerik meg a bajnoksagot.
Szerintem ott nagy gondok lesznek.
Csik city> a hc kerete gyergyo es a klub ellen. Kik azok a fiatal jatekosok akik lehetoseget kaptak? Nem latom...bocs...

Progym ellen: Polc, Fülöp R. – Szőgyőr, Foltin-Stefanka, Zablu, Pupak. Góga, Harabin-Tivadar, Ede, Zsombi. Flinta-Lőrincz,Szabó, Molnár. Solti,Páll Z-Péter L., Bálint, Bíró.

SC ellen: Polc, Fülöp R. – Güzü, Suur-Tivadar, Pire, Saluga. Szőgyőr, Harabin-Stefanka, Zablu, Molnár. Góga, Flinta-Zsombi, Ede, Péter L. Solti, Páll Z-Szabó,Lőrincz, Virág.
Nem tudom de nekem nagyon ugy tunik hogy mindenki nagyon irigy a HCra mert van penzuk. Megvesznek egy csomo legiost hogy erositsenek es hogy nem jatszanak a fiatalok es akkor mi van nem tudom miert faj ez a Sk vagy Fradi vagy Ute szurkoloknak az sajat illetve a sajat szponzoraik penzet koltik nem a ti klubjaitoket a vegen ha megnyerik hanem a bajnoksagot ok kell elszamoljanak a szponzoroknak nem ti.Ok ugy lassak jonak hogy megeri nekik 10-20-30 ezer euros adni Sillenek akkor adjanak nem a ti penzetekbol adjak.En nem ertem mi az a nagy ellenszev hogy bezzeg igy bezzeg ugy a HC szerintem mindenki a sajat csapata haza tajan nezelodjon mert mindenutt van megoldani valo gond.
Amugy a Hc-s fiataloknak is meg van adva az esely hanem elegedettek azzal amennyit jatszanak menjenek mas csapathoz, es kedves Sk szurkolok ne kezdjetek el hogy de a HC-s fiatalok a sportvlub utanpotlasanak voltak nevelve mert ez nem igaz. En is hokiztam abban a csapatban (a legelso HC-s listan meg rajta van a nevem [Bartos Istvan] mondjuk en nem jatszotam abban az evben hagytam abba a hokit) es a sportclubnak az egadta vilagon nem volt koze sem ahoz sem az azelott levo generaciokhoz, mert a csapat neve CSS M-Ciuc (Csikszeredai Iskolas Sport Club) amit az allam penzelt illetve a Sport miniszterium mi ugyanugy fiztunk a jegert a Sportclubnak mint barmely mas amatr csapat es semmit az egvilagon nem kaptunk a Sport Klubtol.Ami felszereles vagy edzotabor vagy tornak kupak magyaro.-n vagy ausztriban azokat mind a szulok es a tamogatok fizettek a sport klub szamottevoen nem segitet.
Ezt most csak azert irtam le hogy eloszlassam ezt az Urban Legend ezt a tevhitet hogy jott a gonosz Kurko es lenyulta a Sport Club fiataljait es megcsinalta a Hc-t.Ha jol emlekszem a Hc-t azelott alapitotak amielott Kurko oda jott es ha nem tevedek bar ezekben nem vagyok biztos a szulok otlete es nev szerint Molnar Ferenc (Totyi bacsi) volt aki a Hc szuletesenel babaskodot. Ez utobiakban nem vagyok 100% biztos.
P.S.: elnezest ha egy kicsit elut a tematol a hozza szolas
Úgy látom, tegnap páran félreértették amit írtam. Nekem semmi bajom egyik MOL csapattal sem, vsizont a HC mindenkit összevásárol. Így a légiósok közül egyik sem játszik folyamatosan. Többek közt Sille sem fog. Ezt akartam érzékeltetni.
de az hadd legyen a Sille dontese.. :)
Kedves gx92 kicsitt jobban útánna kéne nézned, hogy ki mit és mennyit költött rád mind jégkorongozó és akkor a felsorakoztatott tételek között megtalálod SC-ot is, közvetett és közvetlen módon is(csak a sarkitás elkerülése végett jegyzem meg). Ami a Hc bevásárlást illeti ahoz tényleg senkinek semmi köze, azonban vannak etikátlan lépéseik, amelyeket nem lehet említés nélkül hagzni. Az idei bevásárlásuknak fő célja a keret erősítés mellett a MOL-ligában szereplő vetélytársak gyengítése volt lásd. Foltin- Dab, Fegyasev-Fadi, Zabludovszki, Bazilidesz testvérek –Steua, Adorján, Nagy Isti – SC, Góga – Progym. Ellenlépésként a rivális Romániai csapatok játékosainak béremeléseire és hosszabbtávú szerződéskötésekre kényszerültek(ami mellesleg nem olyan rossz a játékosok szempontjából).
Jövőre vigyázhat az UTE Sikorcinra, Zlochára, Dubekre , a SC meg Wallenbergre és Ramstedtre ....ezt a sort lehetne folytatni. És nyilván Silére is azért csaptak le, hogy nehogy az UTE-hez, DAB-hoz vagy netalán a Sc-hoz kerüljön, ezt azért mondom mert igazábol sok szerephez nem jut majd a Hc-nál és kár, hogy egy válogatott játékos a cserepad mellett áldogáljon a mérközések több mint 50%-nál.
venyige, százas, amit írsz, ippeg erről van szó!
Hát, szerintem Sille eltudna menni egy erősebb ligába/csapatba...
azt azert meg kell emliteni, hogy a HC amikor alakult mint a felnott bajnoksagban resztvevo csapat, az azert volt, hogy a Sportclubban meg stabil helyet nem kapo, tehetseges szekely hokis sracok ne kallodjanak el. Ezen reszt vett akkor Kurko is, akkor mg a SK elnokekent.
Utana "privatizalt" egyet es elvitte az egesz csapatot
qx92,erdklodd meg,hogy elengedik-e a HC-tol azokat szeredai jatekosokat akik menni szeretnenek,mert akad egy ket jatekos aki menne de nem engedik.Vajon miert?
csiki drukker: "Ezen reszt vett akkor Kurko is, akkor mg a SK elnokekent."
Kurkó a büdös életben nem volt az SK elnöke, de még a jégkorong-szakosztály elnöke sem. Sőt, még főszponzora sem. Ennyire azé nem kell eltérni a valóságtól.

Sille 10000000% a HC-é, 5000 euró/hó a szrződése, biztos a forrásom, pénteken már lehet, hogy Fehérváron jégre lépik. Aztán kap egy piros dzsekit és melegíti a nézőtér valamelyik székét, mind a tehetséges székely fiatal HC-sok, valamint a hébe játszó ukrán-szlovák-orosz HC légió. Azért nem hébe-hóba, mert hó van, s amúgy a hokit jégen játszák :)
Amágy Kicsi Kutya (ifj Bíró Ottó) menne a HC-ból, nem engedik, sőt az utolsó, Progym elleni meccsen pályára is küldték.
Rossz fele vagy zsiguli001,Kicsi Kutya barmikor elmehet csak epp a szerzodeseben megallapodott osszeget kell valakinek kifizetnie.
Ami pedig Sillet erinti Te nem aggodj mert kap egy szep piros dzsekit es majd ha nem jatszik akkor az ujsagirasban(meletted)segitkezik neked,hogy tobbet ne irj annyi baromsagot a csiki ujsagokba... :)
Zsiguli, amilyen nev alatt vagy bejelentkezve, pontosa tukrozi a meglatasaidat, ugyanis te a zsigulik koraban maradtal es ahogy latom nem is keszulsz tovabblepni onnan...
Latom pattan szet a karburatorod az irigysegtol es nem a te sulyos problemaiddal foglalkozol... ugyanis ha a kedvenc klubbod igazolja le Sille Tamast (ugyanis ok is probalkoztak) akkor biztos vagyok benne, hogy nem zavart volna sem a piros dzseki, sem a legio, sem a ho... Es amugy ebredj fel zsiga, ez mar reg nem arrol szol, hogy mindenki oda megy ahova akar es amikor akar, itt szerzodesek vannak... habar nem is tudom miert farasztom ezzel magam. Hidd el nekem a kedvenc klubbodtol is futnanak a jatekosok, nem egy kopogtatott a HC ajtajan is a szezon elott, ugyhogy te maradj a zsigulinal... Amugy az a piros dzseki egessz jo...
P.S. Zsigulinak: a %jel ele eleg lett volna 100-at irni, ugyis tudta volna mindenki rajtad kivul, hogy mirol van szo... Vagy talan merges vagy...?
76ers fussal hamar te is es erdeklodd meg, hogy elengedik-e azokat a szeredai jatekosokat a SC-tol akik menni szeretnenek, ott vajon miert nem engedik...? Normalisok vagytok? Innen latszik, hogy nem lattok tovabb az 5 Kutyanal....
Tisztelet a kiveteleknek...
Zsiguli - sok helyen Ocsi ugy szerepelt, hogy a SK Jegkorong Szakosztaly Elnoke. MEg a Csikszereda Polgarmesteri Hivatala altal kiadott "hivalatos" program fuzetben is, a tavalyi donto elott.
Te zsiguli vagy 76ers szerinted a klubtol elengedik Wallenberget? kicsi Kutyaval is ugyan ez a helyzet amikor alairta a szerzodest akkor nem volt sem reszeg sem magankivul tudta latta alairta kessz ha nem tetszet miert nem kereste meg a Dabot a Fradit vagy akarkit hogy gyertek fiuk itt akarok hokizni enyi meg ennyi penzert rendben van?! Szerinted ez igy mukodik amikor lejar a szerzodese akkor megy ahova akar most is mehet csak akkor a jovobeli csapata fizet kessz, hogy nincs csapat aki fizetne erte ez mar mas kategoria.
Venyige en akarhol nezzek utana abban tutti biztos vagyok hogy a nem a Sport Klub koltot rank legalabbis en nem tudok rola a szuleink soka koltottek a szulok altal felhajtot szponzorok is segitettek a Sportklubtol max 1-2 alkalommal kaptunk buszt de azert is fizettunk en komolyan mondom nem emlekszem mit kaptunk mi a Sportklubtol max nehany regi felszerelest darabot de azt az akkori edzonk Gyorgypal Tamas kerte szerezte innen onnan, de ha te tudsz valamit akkor szolj nekem is mert kicsi voltam lehet hogy elfelejtettem.
Ami pedig a Mol liga vetelytarsaknak a gyengiteset illeti szerintem ezt nem gondoltatok komolyan a fent emlitett jatekosoknak le volt jarva a szerzodesuk (vagy hanem akkor ki lett fizetve a masik klubbnak az adott jatekos jatekjoga) es kaptak egy jobb szerzodest es kessz az szerintem egyertelmu hogy azokat a jatekosokat probaljak megszerezni akik mar letettek valamit az asztalra es a vezetoseg ugy latta jonak hogy megeri belejuk fektetni a penzt. En nem tudom mit vartatok hogy 2-3-4-5 ezer eurokert majd a Volan farm csapatbol vagy esetleg a minibol hoznak jatekosokat.Az en velemenyem az hogy egyszeruen irigyek vagytok mert a Hc a legtokeerosebb jelenleg a Mol ligaban
Persze, hogy irigyseg beszel beloluk es a kitalalt erveiket mar mindenki unja, annyira elcsepeltek, gondolod ha mar a piros dzseki is idegesiti akkor mekkora bajban vannak. De hat ez van..., eddig a sok legios idegesitette, most mikor csak 5 jatszhat, most az a baj, hogy a lelaton is HC-s legiosok ulnek. Helyukben engem inkabb az foglalkoztatna, hogy kedvenc sziv-csapatuk es sziv-vezetoseguk lassan nem tudnak feltenni 3 sort egy merkozesre ha 1-2 jatekos leserul, szoval jobb ha az "otthoniakkal" foglalkoznak. Ja, es hogy a vetelytarsak gyengitese.... ezt remelem viccnek szantak... venyige, ezen gondolom nagyon sokat ragodtal... Sajnos ezek a gyerekes kifogasok mind az irigysegetek szamlajara irhato.
Venyige,kerdeznek valamit:ha valaki megvasarolja Jagr-t pl.azt azert teszi,hogy a masik csapatot gyengitse vagy a sajatjat erositse?Remelem,hogy nem gondoltad komolyan ezt a "gyengitos" szovegedet....vagy talan igen?
Kicsit Off Topic de a SC is szerzodtetett egy szlovak idengenlegiost. Radovan Sloboda a szezon elejen meg az UTEnel volt probajatekon: jegkorong.blog.hu/2008/08/12/magyar_csatar_tart_a_hc_kosicehez
Zsiguli,talan te konyveled a HC koltsegeit?Vagy csak fontosnak akartal tunni azzal,hogy tudsz ilyen infokat mint a Sille gazsija?Amugy nagyon jol fog allni Sillen a piros kabat,meglatod.Azt veletlenul nem tudod mennyiert tudnek vasarolni egyet magam is?:-)
To:fekmen,qx92.Kicsi kutyanak van aki kifizesse a lelpeset de ugy sem engedik el.Es ne is engedjek el,de akkor engedjek jatszani vazze.Itt nem az a baj hogy nem engedik el hanem,hogy meg be sem nevezik a meccsre.Inkabb engedjek el oda ahol jatszhat,es nem csak elveszik,mert van tehetsege neki.Wallnberg meg jatszik,ugyhogy nem latom miert kene elengednunk Ot,s szerintem nem is akarna elmenni.
Az SK tol elengedtek Guzut is meg Joskat is.Ok nem akartak SK szinekben jatszani hat menjenek pirosba,senki nem banja.Ha titeket az bant,hogy van egy olyan taborunk akik ossze tudnak ulni a kutyaba es jol erzik magukat akkor irjatok le,es ne hulyesegekkel farasszatok a blog olvasoit,mert a ti szurkolo taborotok max az internet elott tud osszegyulni.Na csaszti
76ers,kicsi kutya semmivel sem jatszik kevesebbet mint pl. Kanya..ugyhogy nem ertem mit agitalsz.A Joska elengedese pedig erdekes,azert jatszik azota is mert elengedtek...legy komoly.Amugy piros-fekete-feher...
zsiguli001 semmi hozzaszolas..,nem beszeljuk ki a problemat ugy ujsagiroi szemmel..? :)
76ers, az infoid borzaszto hianyosak, felre vagy vezetve te is mint a szurkolotaborotok, csak meg nem tudtok rola... meg dokumentalodnod kell....
P.S. Kutya, jatszani fog , ne aggodj...
fekmen,pont ugy fog jatszani mint eddig.mikor kiborul akkor adnak neki 5 percet gyergyo ellen.a mi szurkolotaborunk lat is nem csak a conducator szavait habzsolja.S te csak figyelj,mar ami Joskat illeti
süti beállítások módosítása