HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ocskay: Nehéz hátizsákot kaptunk

2008.11.20. 07:53 F. Kapus

Az EBEL-büntetést kézhez kapva szerdán azonnal összeült az Alba Volán vezetése. A konkrét döntések még nem születtek meg, illetve nem publikusak, de idősebb Ocskay Gábor sok mindent elárult a jégkorongblognak.

"Szerdán összeült a szakosztályvezetés és az edzők csoportja. Áttekintettük a helyzetet, előkészítettük a döntéseket. Ezeket a döntéseket csütörtökön reggel hozzuk meg, közösen a stáb tagjaival. Alszunk még rá egyet, kitaláljuk, hogy mi lehet a legjobb megoldás a folytatásra vonatkozóan. Ezt követően a játékosoknak tartunk értekezletet, ahol tájékoztatjuk őket a helyzetről. Elmondjuk, mit várunk el a jövőben, mik a célok, mire figyeljünk oda jobban.

Nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot ez a két játékos. Mondom ezt függetlenül attól, hogy végül is mennek vagy maradnak, függetlenül tetteik okaitól, és attól, hogy a fegyelmi szankciókat végtelenül inkorrektnek tartjuk. A szövegben az szerepel, hogy jogorvoslatnak helye nincs. Ezt értjük, de azért elküldjük az észrevételeinket.

Nem védem a játékosaimat azért, amit tettek, mert hibáztak. De azt is látni kell, hogy egy végtelenül agresszív Red Bull Salzburg érkezett hozzánk. A mérkőzésen az ő részükről is voltak ütközések, amelyek következményei lehettek volna olyan súlyosak, mint amilyenek a mieink után lettek. Hogy ez nem így történt, az a vakszerencsén múlott.

Nagyon megbüntettek minket, de nem is ez a tragikus, elsősorban nem is emiatt kell tiltakoznunk. Hanem a becsületünket kell megvédenünk, mert most ez is a tét. Amit a mérkőzésen, a mérkőzés után és a mérkőzés óta tesz ellenünk a salzburgi csapat, az felháborít. Megdöbbentő, hogy Pierre Pagé, az NHL-es edzői krém tagja, világhírű szaktekintély ilyen hadjáratot vezessen az Alba Volán csapata ellen. Nem hagyhatjuk, hogy a salzburgi nyilatkozatok és megnyilvánulások miatt az osztrák médiában bemocskolják a nevünket.

Pagénak hatalmas presztízsveszteség volt, hogy az első mérkőzést megnyertük idehaza, majd kint is csak nehezen vertek minket. Aztán a harmadik meccsen ismét 1-1-re álltunk, egészen a végjátékig. Nyilván megkérdezik tőle, vagy átfut az agyán, hogy ha már egyszer nyolcmillió euró játszik egymillió ellen, az miért nem látszik a pályán.

Mondom még egyszer, engem is felháborít, hogy négy légiósunk ilyen fegyelmezetlenül játszik, hogy ennyi kiállításpercet gyűjt össze. De az is felháborít, ha Székesfehérvárt és az Alba Volánt ilyen színben tüntetik fel. Végigutaztam Ausztriát, az összes EBEL-csapatnál jártam, nyugodt lelkiismerettel kijelentem, a mi közönségünk a legsportszerűbb és a legkulturáltabb a ligában. Voltam Klagenfurtban, amikor félbe kellett szakítani a játékot, mert a jégből gyakorlatilag semmi nem látszott, annyi mindent dobáltak be a nézők. Nem olvastam róla másnap sehol, nem volt tele a sajtó ezzel a hírrel.

Szóval nem fogadhatjuk el, hogy bárki is lebalkánozzon minket, hogy azt terjessze, életveszélyben volt minálunk, és hogy meg volt félemlítve. Nálunk nyugodtan szurkolhatnak az ellenfelek rajongói is, jöhetnek akár holtrészegen, mint legutóbb. Mi történik? A mi szurkolóink megtapsolják őket, aztán közösen elmennek sörözni. Ilyen az Alba Volán-drukker, és ha nagyon is elítélhető módon dobálnak vagy öten, az nem jelenti azt, hogy ránk kell sütni a bélyeget. Itt nem szoktak leköpni senkit, de nagyon sajnálatos, hogy ez megtörtént.

Az is fontos, hogy ne felejtsük el, mit tett az ellenfél. Elfogadhatatlan, hogy minden bírói ítéletet kommentálnak az osztrák játékosok. Szintén nehezen érthető, hogy állandóan elmagyarázzák a játékvezetők az ítéleteket az ellenfélnek. Az meg egyensen megdöbbentő, hogy a minket most oly hangosan bíráló és balkánozó szakember Couture ütközése után beküldi a pályára a csapat verőlegényét. Az tényleg nem ide tartozik, hogy az a csata nem úgy végződött, ahogy Pagé elképzelte. Ez is mind jól látszik az általunk benyújtott videókon.

Nehéz, nagy hátizsákot kaptunk most, miközben éppen egy magas hegyet kívánunk megmászni.

Számítottam arra, hogy az egyik játékosunknak tíz mérkőzés feletti büntetést osztanak ki. Tavaly éppen Trattnig kapott több mint tíz meccset, tehát nem példa nélküli ez. Még egyszer mondom, ez nem bosszant fel, de a hangulatkeltés felháborít.

Azonban higgadtan kell a jövőbe tekintenünk. Ha megnézzük a góllövőinket, azt látjuk, hogy Palkovics, Ocskay, Kovács és Fekete áll az élen. Ha a legtöbb gólt kapók listáját vizsgáljuk, akkor Forsyth vezet. Egyszóval nem lehetünk elégedettek a légiósok teljesítményével, idén sem húzóemberei csapatunknak. 22 forduló lement, lehet vitatkozni a statisztikával, de attól még ezek a tények visszatükrözik a pályán látottakat.

Mindenféleképpen kell még igazolnunk. Két nagyon jó kapusunk van, a védelem is megfelelő, de egy gólszerző légiós csatárt muszáj találnunk. Az utolsó hat mérkőzésen alig lőttünk gólokat.

Most az lesz a lényeg, hogy a következő 11 mérkőzés után ne kerüljön kilátástalan messzeségbe a rájátszást érő hely a tabellán. Minden egyes pontért harcolni fogunk, mert égető szükségünk van rájuk. Sok nehéz helyzet volt már a csapat életében, ez is az. Nagyon nehéz. De azt gondolom, ha a közönség is mellénk áll, pontosabban mellettünk marad, akkor ebből is ki fogunk mászni."

56 komment

Címkék: alba volán ebel ocskay

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A közönség marad a CSAPAT mellett, szerintem ez nem vitás. Egyébként meg "bajban" derül ki, ki is az igaz barát!

Továbbra is támogatom a szurkolók által kezdeményezett gyűjtési akciót, akár a KCs által javasolt tombola (nyeremény egy Ocskay-mez) formájában. A bejáratnál szórólapon, és a hangosbemondó által is reklámozva azt!

A gólvágó csatárt pedig szintén szeretettel várjuk.

Igen ez már valami! Eddig hiányoltam a Volán vezetősége részéről ezt a kiállást. Igenis meg kell védenünk a csapatot! A hátizsákot pedig segítünk cipelni! :-) Remélem a pénzgyűjtési akció eredménye nem csak a büntetésre lesz elég.
Én a köpködős "szurkoló"-hoz fűznék annyit, hogy az illetőnek nem ez volt az első esete. Amit én konkrét láttam, hogy legutóbb a Ljlubljana edzőjét köpte le ugyanez az "ember", ráadásul az egy győztes meccs volt. Szerintem lehet, hogy be kellene hozni a vonalkódos szurkolói kártyát, amit mindig ellenőriznének a bejáratnál, így ki lehetne szűrni az ilyen illetőket. (gondolok itt a kitiltás utáni ellenőrzés hogyanjára) Csakazértis Hajrá Volán!
Ismét egy korrekt nyilatkozat az első számú embertől! Le a kalappal! Továbbra is a csapat mellett a helyünk!!!

ifjvit> ha már konkrétan tudod, hogy ki volt az "illető" segíthetnél abban, hogy egy ilyen alak a jégcsarnok közelében se tehesse a lábát!
Több mint 10 éve idegesít h van olyan paraszt aki bedob vmit a pályára... ez azért nem egyszer fordult már elő:S Ééés senki nem tett ez ellen semmit!!!!! MIÉÉÉÉÉRT??? Ez kellett h rájöjjön a vezetés h ez baj??? Hát örülnék ha ezen változtatnának. Nem a mostani meccs miatt írom ezt, hanem NE LEGYEN EZ a mi csapatunknál.
Nem is olyan régen láttam egy szarházit bedobni egy sörösdobozt a jégre... arra a szent jégre, a kezét törném el az ilyen fíregnek:S
Abban a pillanatban elgondolkodtam h megkeresem a Csicsóbácsit és megmutatom neki h ott az egyik... aki nem ide való. Lehet jobb lett volna:):):)
Ezek a srácok soha nem adják fel.
A pályán olyan biztonságban érezheti magát bármelyik család, hogy pl. a Kontinentális kupa dupla mérkőzéseinek szünetében a hokis gyerekek leckéjüket is a lelátón tanulták meg szüleik békés társaságában. A könnygázos Fradi meccsen is a legbékésebb szurkolókba kötöttek bele a belőtt Fradi szurkolók. A fehérvári drukkerek egyáltalán nincsenek felkészülve ilyen Pagé által túldimenzionált megfélemlítésre. Eddig sem lett volna indokolt a szurkolók kordában tartása, de gondolom hivatalból kell lépni a rendbontók ellen.
Korrekt nyilatkozat!

DE, NEM KELL IDE LÉGIÓS!!!

Hozzátok fel SORFONT legalább a 2. sorba, de én még az elsőbe is betenném Fekete helyet!!!! Harcos gyerek, Ocskayék mellett lőné a gólokat!!
a köpködős "ember" mindig ugyanazon a helyen áll. én tudom, mert én is mindig 2vel állok tőle balra...
ja és a bedobálós szurkolók... hmm mindenki tudja aznap volt a videoton-újpest meccs. akadt egy két "lelkes" szurkolók, akik oda siettek a foci után, h talán kicsit "szórakozzanak". ezek a marhák nem oda valók. nem véletlen, h lassan többen járnak ki jégkorong meccsre, hisz sokkal jobb a hangulat (az már más tészta, h eredményesebbek is vagyunk). Nem valók hozzánk, ezek az agyament, idióta... "szurkolók"

végre megérkezett egy többek szerint is "kötelező" nyilatkozat, hisz nem hagyhatjuk szó nélkül, h sárba akarnak minket taposni.
a magam és szurkoló barátaim nevében kijelenthetem, h kitartunk a csapat mellett, és ezek után torkunk szakadtából fogjuk üvölteni, h HAJRÁ VOLÁN!!!
Miki78!
lehet,hogy igazad van de:
ha nincsenek légiósok honnan töltjük fel a csapatot, mert fiatalokból nem állunk túl jól. Sajnos a farm csapatban játszó fiataloknak kell még egy-két év, hogy olyan meccs rutin szerezzenek amely megfelel az EBEL szintjének. A Jesenice hasonló lépéseket tett, hazavitte a fiatal (és nem fiatal) szlovéneket, igazolt 3-4 légióst, és látszik az eredménye.
Ha nem a mi fiataljainkra építünk, itt a blogon is megszólaltak olyanok akik azt írják, hogy "ha válogatott akarsz lenni, menj a volánba", -idióta gondolatok! De a szűkös magyar játékos placcon nincs más választás!!!!
Vagy van?
Szurkolókon biztos vagyok benne hogy nem fog múlni,mind ahogy eddig sem múlott semmi.Valóban elkelne egy igazi góllövő csatár,akik tehermentesithetnék az elsősort.Nemtudom mi lesz a 2légiós sorsa,maradnak, vagy mennek e, de Couture szerintem melléfogás volt,max a bunyókkal ,és kiállításaival tűnt ki,a gólokkal jócskán adós maradt.Szezon közben , hol- honnan fogunk találni igazi gólerős megfizethető csatárt ,az nem kis kérdés,hiszen ez szezon előtt sem sikerült, de bizakodjunk.Salzburg a közelmúltban bukott jópár fontos meccset otthon is, ez a balhé szerintem jól jött Pagénak, elterelte a figyelmet a kissé botladozó sztárnak kikiáltott csapatáról.Mivel ők a liga kirakat csapata, nyilvánvaló volt ,hogy hatással lesznek a fegyelmi bizottságra. Megvoltak félelmítve???fura,kíváncsi lennék,hogy a 3 Kac drukker akik pár hete részegen vonatozták végig az egész mérkőzést, (volán szurkolók tőlük 3cm-re ültek) vajon félelmükben ittak-e,és vajon utána félelmükben mentek-e el a fehérváriakkal egy kis utántöltésre egy sörözőbe???Láttam már itt vendég drukkereket,osztrákot is szlovént is, hokis mezben sállal sapkával a fején a büfében sorban állva, eredménytől függetlenül ,egyik sem lett soha bántva.!Vasárnapi hazai meccsen ,amelyiken lesz vizslaszemű ellenőr,remélem mindenki normálisan fog szurkolni,és nem érez senki magában késztetést arra, hogy bármit is behajigáljon a jégre.Ezek ellen a többi normális szurkoló is sokat tehet.Sok településen olvastam táblára kiirva:az itt lakók egymás házát is figyelik( na nem a kgb nek kémkedve ,hanem a betörők végett)itt is ha valaki észreveszi hogy egy csiszolatlan kőkorszakból itt maradt előember bármit beakarna dobni a jégre, bombázza le mint drezdát a szövetségesek,vagy ha nem elég erős hozzá, szóljon egy mellette állónak,nem lenne jó ha 1-2 tuskó miatt 10 mérkőzésre elvennék a pályaválasztó jogot, mert akkor max a farm csapat meccseire lehet kimenni szurkolni, ami ugye kategóriákkal alatta van a megszokott színvonalnak.Remélem lesz kitéve pénzgyűjtő edény a bejárathoz,és minden szurkoló aki jön bérletes vagy jeggyel érkező,bedob 250hufot amivel a klub kitudja fizetni a pár amőba agyú miatt kapott büntetést
Vjacheslav!
Ezek szerint igen: www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=menu_8
Nekem a személyes véleményem róluk (szoktam járni "kis"Volán meccsre is), hogy ügyes gyors játékosok, főleg a Tóth Adrián, de nem hiszem, hogy megütik még az EBEL szintet. Mindemellett szerintem egy-két próbát megérnének a 4. sorban...
Most öszintén, mikor vessünk be fiatalokat, ha nem most?

Az a 4-5 perc jégidö alatt mi történhet vajon?

Segítsetek, hol van leírva a játékosok pontértéke?
Hol lehetne megtalálmi?
miki78 én egyetértek veled. hiába nem sokat mutatott eddig, látszik h küzd, és ha a szituáció is úgy hozza, gólt is tud lőni. szívesen látnám a 1-2. sorban.
Köszi, további kérdésem, a Tratting pontértékével ugye csökkentik a Bullnál nevezhetőket is ugye?:)
Nyilván, de ettől az Alba Volán helyzete fikarcnyival sem lesz könnyebb.
De Kóger Dani esélyeit növeli...
Békések a fehérvári szurkolók, de azért én láttam Vargyas László mezbe öltöztetett bábut fellógatva a csarnok közepén az öreg Ocskay teljes egyetértésével!
Láttunk már sok mindent. Azt hiszem mindenkinek megvan a maga takargatnivalója, de ez szerintem nem az a pillanat, amikor még tovább kellene kelteni a feszültséget.
macska..
Tudod miért lógott ott?
Mert egy alattomos, bot véggel történt ütésnél a Rajz Tilunak okozott, kórházi kezeléssel végződött sérülést!!!
A kettő nem ugyanaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem a közepén lógott, hanem a TV közvetítési hely felett!!!!!! Csak az igazság végett!
drukker 60
Egy eszeveszett ámokfutás következménye volt a sérülés amit Rajz mutatott be miután már előzőekben lefejelte a palánkot és agyrázkódást szenvedett.
Az meg csak helyrajzi kérdés hogy éppen hol lógott.
A kettő tényleg nem ugyanaz!!!!!!!!!!!!!!!
Ha az emlékezetem nem csal, a fellógatott Vargyas-mez is valaminek a következménye volt.
Mi, Volán szurkolók nem szoktunk balhét provokálni. De ha sértenek bennünket az önérzetünkben, azt nem szeretjük! És azt sem szeretjük, ha bántják a csapatunkat!
A szurkolókon biztos nem fog múlni, ahogy már előttem is írták. :) Én ott leszek és kiabálok változatlanul! :)

Vjacheslav, sajna szerintem épp, hogy csökkenti, mert Kóger Dani 4 pontosnak számít légiósként.
Dani csak két pontos, ha nincs a keretben rajta kívül 3 22éven aluli külföldi légiós...
Azért négypontos Dani, mert az RBS közel 60 fős játékoskeretében (redbulls.com/icehockey/) nagyon sok a fiatal külföldi, és a kanadaiak lettek 2 pontosak,ők elvitték a három első helyet, a többiek maradtak 4-esek.
Ez egy nagyon korrekt nyilatkozat volt.Az a sajnálatos,hogy az osztrákok iylen szűklátókörűek,és barmok.Pagé beszólásai meg egyenesen felháborítóak, lehet véleményt formálni normálisan,de nem így.Egy iylen gerinctelen alak ,aki csak úgy beküldi a verőlegényeget ,mert nem úgy alakulnak az események,ahogy a kedve tartja az gusztustalan.Egyedül annak örülök,hogy Fodor nagyjából hülyére verte a salzburgit,míg Couture egy döntetlen szagú "meccsen" egy picivel,de jobb volt.
Még valam,ha úgy alakul és a relegation roundban találkozik a két csapat a vb-n,remélem megszégyenülve kullognak vissza a Div I.-be
Az messze nem állja meg a helyét, hogy megfélemlített, megfenyegetett lett volna a csarnokban bárki is. De ahogy előttem azt már megjegyezték, a dobálás 10 éve is ment Fehérváron, senki nem tett ellene semmit, nem kell csodálkozni, ha megtorolják. A köpködésre is igaz ez, de azért a közönség is kiválasztódhatna már.
Hello Mindenki!

Úgy néz ki megtámogatjuk cégesen egy kicsit a tombolát, hogy összejöjjön a bünti összege !
Vasárnapi meccsen tessék sok-sok tombolát vásárolni, fantasztikus ajándékok lesznek ( közel 100.000,- Ft értékben !!), támogassátok a csapatot !:)

Ha sikeres a dolog, akkor még 1-2 meccsre tudjuk biztosítani a dolgot !

Gyerünk !:)
Köszönöm id. Ocskay Gábornak a hozzáállását, ezt hiányoltam. Csípi a 8 millió szemét az 1 millió, mert állandóan borsot tőr az orra alá, Page látta, nem tudja másképpen aznap sem megverni a csapatunkat! Ennek a gátlástalan embernek sztem az állása forgott kockán, azért nyúlt ilyen tisztességtelen eszközökhöz. A légiósaink volán mezben játszanak, tehát ők is a mi kutyánk kölykei, nem helyes amit tettek, de én elítélni sem tudom őket. Annak kell örülnünk, hogy egyetlen magyar játékos sincs az eltiltottak között és annak, hogy nem sérült meg senki közülünk. Szép volt Foci!!!! Nekem exL:1 ötlete tetszett nagyon, gyüjtsünk a klubnak annyi pénzt amennyit csak bírunk, szürjük ki magunk közül azokat akik nem oda valók. Töltsük meg vasárnap a csarnokot, én is hozok magammal még egy embert, mutassuk meg az ellenőröknek, hogy mennyire is szeretjük mi a magyar hokit.
drukker60!

Igen, lehet, hogy kell néhány légiós, de eddig sajnos nem nagyon váltak be, talán Martz kivételével. Gondolom szűkös a keret, ennél nagyon kaliberű játékosokat nem tudunk idehozni, akkor adjunk a fiataloknak lehetőséget!
Én sok kis Sofront szeretnék még látni, akik hajt, küzd, odateszi magát, kemény stb.. és még jó is!!! Szerintem még lenne ilyen több is, csak nem mindegy, hogy melyik sorban van.

Az 1. sorban egy ilyen fiatal csodát tenne, mint anno, mikor Ladányit berakta Kercsó!
Benk sajnos nem hozza amit várunk tőle, Vaszjunyinban bízom még..
Nem tudom, hogy Toki bordája hogy van, szerintem még nem 100%-os, tehát a védelem is problémás, pedig most nagy feladat hárul rájuk!

De rövid távon, pl. holnap. ha gólt akarunk szerezni, akkor Palkó és Ocskay mellé Sofron kell és mindegyiknek 110%-ot kell nyújtania!
miki78 Ugye ezt a hozzászólást viccnek szántad? Talán ez az amit nyugodtan rábizhatunk a szakmai stábra, edzőre, segédedzőre, stb.
Csicsóbá nyilatkozata szerintem óriási, nagy-nagy elismerés érte! Igen, pontosan ezt a korrekt kiállást szerettem volna látni tőle (sőt, talán még többet is kaptam, mint vártam)!

Banyszi: abban mondjuk igaza lehet, hogy ha bizonyos csatáraink képesek lennének úgy küzdeni, mint Sofi, akkor a törvényszerűen bekövetkező hullámvölgyek ellenére sem itt tartanánk. Amit ő csinál, az követendő példa lehetne bármilyen magyar jégkorongozó számára.

Fekete szerintem nagyon jól kezdte az első sorban, de mostanra eléggé elszürkült, kis változás talán megmozgatná őt is. Nem tudom, hogy ennek a rossz formának mi az oka (mert összességében mostanság az egész első sor halványabb kicsit), de most talán meg lehetne játszani, hogy Fekete Süti mellett lenne Martz-zal a második sorban, Sofi meg megérdemelné, hogy az első sorban bizonyíthasson. De ha már bizonyítás, Sofi szemszögéből az is jó lenne, ha Fekete marad az elsőben, Sofi meg Couture helyén bekerül Kovács és Martz mellé.
Mondjuk szerintem esélyes, hogy ha Sator hozzányúl az első sorhoz, akkor Vaszjunyin kerül Csicsó és Palkó mellé - nagy baj ekkor sem lenne, végül is láttunk már olyat, amikor ez bejött.
Ami a lényeg: pontszerzés szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy milyen társakkal kell együtt játszani - és szerintem Sofi többet hozzá tudna tenni a csapat eredményességéhez, ha jobb játékosokkal tudna támadni.
banyszi!

Nem, nem szántam viccnek! Egy szurkoló is leírhatja a véleményét, ez egy fórum!
Nyilván nem ez alapján lesz összeállítva a csapat, de a jelenlegi 1. sort nem igazolják az eredmények.. főleg nem Fekete ottlétét...

A légiósok közül meg kit emelnél még ki Martzen kívül?
Raon!

Igazad van. A 2. sorba is jó lenne Sofron, akkor nem kéne az 1.-t bolygatni.. de a 3. sort szerintem kinőtte!
Mondjuk most már csak 3 teljes sorunk lesz, szóval mindenki többet lesz a pályán, csak nem mindegy, hogy kivel..
Köszönjük Ocskay bá!
Már jó ideje várok tőle egy ilyen nyilatkozatra, mert sokszor - számomra érthetetlenül - a bírókat és az ellenfelet védte!
Sziasztok!

jutti87 2008.11.20. 09:15:59 -ra válaszolva.

Miből gondolod, hogy csak akkor van Fehérváron bedobálás ha fociszurkolók jönnek a jégpályára? Pl. a tavalyi ljubjana elleni alsóházi meccsen szerintem több minden került a jégre. Amit írtál, hogy a videoton szurkolók dobálnak az elég komoly rágalom, kérlek gondold át mégegyszer mielött ilyeneket írsz. Személy szerint én is a focimeccsről siettem át, hogy lássam az utolsó harmadot. Megmondom neked rajtam és pár barátomon is vidi sál volt, de eszünkbe nem jutott soha bedobni bármit is. A másik aki kimegy fehérváriként jégkorong meccsre az csak VOLÁN szurkoló!

Az itélethez pedig annyit fűznék hozzá, hogy ebben az esetben teljesen mindegy, hogy a kő üti meg a tojást vagy fordítva... Ez az ő ligájuk és tényleg mindent elkövet(het)nek a külföliekkel szemben(pl.: tavalyi nagydöntőn Westlund sérülése, Ljubjana legyőzése a kékasztalnál)

További szép napot!
miki78 Természetesen leírhatja mindenki a véleményét, mert ez valóban egy fórum, de csak ennyi. Igazatok van, hullámvölgyben az első sor, talán Csicsót kivéve, de ő meg nem teljesen egészséges, Balu hulla, hónapokig duplázott, mert hol a Toki, hol a légiós hátvéd volt sérült, Toki szintén kiveszi a részét a jóból, mert sérülések sorozata után kell újból hoznia a legjobb formáját, Palkó meg most nem találja a gólütő botját, de majd vasárnap. Nem vagyok szakember, de annyit tudok, látok, hogy fél győzelem egy összeszokott sor és ezzel a megjegyzésemmel nem Sofi ellen érvelek. Tehát: én a szakemberekre bíznám és ilyen messze nem mennék el. Ennyi
Még annyit, hogy nézd meg a statisztikát, a góllövő listán Fekete Ocskay, Palkovics, Kovács mögött a 4.
Többen előszeretettel emlegetik a tavalyi EBEL döntőt. Itt szögezném le, hogy az Olimpija azért bukta el azt az ominózus meccset, mert a vezetőik nem tudtak számolni, sajnos... Más kérdés, hogy a pályán jobbak voltak! Iszonyú bosszantó lehetett, de ők rontották el...

Ettől függetlenül nagyon unszimpatikus egy csapat ez a Red Bull.
Játékosaiknak mielőbbi felépülést.

HAJRÁ VOLÁN! 2 meccs 4 pont! Meglehet!
Van egy kérdésem a vezetőséghez. Nincs a csapatnak egy olyan nyílt bankszámlaja amire bárki, bármennyi adományt utalhatna. Így a kevesebbet adni tudók is kivehetnék a részüket a sponzorálásból.Mert hát ugye 1.000 vagy 10.000Ft-al nem lehet odaállítani, hogy sponzorok legyünk, de névtelenül talán sokan megtennénk. Tudom nem alamizsnából kell, hogy éljen a csapat, de sok kicsi sokra menne, talán!
Gabor_HUN--> Semmi rágalom nincs abban, hogy nagyrészt a Videoton szurkolók keltik a feszültséget. Rendszeresen a 3. harmadban jelennek meg a mérkőzésen. Nem elég, hogy bedobálnak a jégre, de folyamatosan verekedést is akarnak provokálni. Nem hiszem, hogy erre valóban szüksége lenne a csapatnak, főleg, hogy a 3. harmadra már belépőjegyet sem szednek. Környezetünkben számtalanszor tapasztaltam jelenlétük negatív hatását! Erre már a vezetőség figyelme is fel lett hívva! Gondolkozz csak el a legutóbbi grazi utazáson....!? Ott ki csinálta a balhét? Vagy sorolhatnám a All Star Galat, kit tessékeltek vissza a korlátról a biztonsági őrök?
Erről asszem sokáig vitatkozhatnánk!
Természetesen tisztelet a kivételnek! Tőlük bocsi!
Ha tegnap megemlítettem, hogy nem tetszik, hogy id. Csicsó nem áll ki a játékosok mellett, akkor úgy látom helyesnek, hogy itt is elmondjam, nagyon szimpatikusak ezek a szavak, és ilyenkor büszke vagyok arra hogy fehérvári vagyok, és a csapatomra! Nagyon köszönöm, ez kellett!!!! Így kiállni a szurkolók mellett, nagyon jól esik. Látszik, hogy szívből szereti a nézőket! Köszönöm mindenki nevében! Mi ott leszünk minden meccsen, és szerintem a többi 3300 ember is! Csak azért is Volán! Szeretem a Volánt! Az életem része, és semmi nem tántoríthat el! Főleg nem most! Ilyenkor derül ki, ki az aki igazán volános! De nem hinném hogy ezzel probléma lesz! És azt az urnás dolgot tényleg csináljuk meg! Dobjuk össze a volánnak a büntetést, és vágjuk a salzburg képébe, hogy a kultúrálatlan balkáni szurkolók kifizették a szeretett csapatuk büntetését! Ez lenne a legjobb érzés, ez lenne a legnagyobb elégtétel! Tartsunk össze! SZERETÜNK VOLÁN!!!! HAJRÁÁÁ VOLÁN!!!!
Rex!
teljes mértékben egyetértek Veled, igazán megindító szavak ezek. Ennél jobban nem is szólhattál volna szívemből. Vegyünk tombolát minél többet. inkább nem eszem egy hétig:)
én személy szerint zászlót készítek... megint, de ezer örömmel. tudom h látják, és tetszik nekik
kedves Gabor HUN! ezúton is bocsánatot kérek ha esetleg magadra vetted a rágalmazást. sajnálom, de nem hinném h csak ti voltatok kinn vidi meccsről. szeretem a focit, de sajnos vannak köztük huligánok... amúgy akinek nem inge nem veszi magára...
ja és nem általánosítani akartam azzal a kijelentésemmel, csak egy megjegyzés volt, h sajnos ott is vannak eszementek...
még egyszer bocs.
Szanee!!grazban milyen probléma volt?
banyszi!

Igaz lehet, hogy nem jó felborítani az összeszokott sort, de ez esetben talán nincs sok veszteni valónk. Linzben nem mi vagyunk az esélyesek, egy próbát megér. De mondom, lehet, h elég lenne a 2. sorban kipróbálni.
Toki és Balu szerintem jók!
Fekete meg persze, h több pontot szerzett, ő az 1. sorban van, Sofi meg a 3.ban..

De majd a mester megoldja! Hajrá Volán!
miki78 Na látod, hogy a mester egész másképp látja, megoldotta. Hajrá fiúk! Győzni szeretnénk!
szerintem a huligan foci szurkolok nezzek a szanalmas magyar focit es huligankodjanak es a jegycsarnokot pedig keruljek el szerintem a csapat az o jegyuk nelkul is megel es ha megsertodnek a foci szurkolok nagyon sajnalom de ha egyenkent kezdjuk nezni hogy ki mit csinalt vagy mit nem akkor soha senki nem lessz bunos
Banyszi!
Na látod! Az első sor csatárai megint nem mutattak semmit, Sofron pedig gólt lőtt! :)

Gratula a csapatnak!
elnezest elirtam a jegcsarnokot keruljek el
qx92: Szerintem ez a sztereotipizálás és kollektív bűnösség kikiáltása felháborító és szégyenteljes! A bedobálást egyes személyek követték el, nem egyes csoportok, és igenis az egyes személyeket kell megfegyelmezni, nem pedig csoportokat megbélyegezni.

A Volán-meccseken mindenkit szeretettel vár a klub, aki sportszerűen szurkol, ha pedig olyan sportszerető drukkerről van szó, aki a város más csapatainak meccseit is látogatja, értük is szurkol, annál jobb.
süti beállítások módosítása