HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Negyedóra alatt tönkreverték a HC-t

2008.10.19. 21:56 F. Kapus

Három sima mérkőzést várhattunk a vasárnapi Mol Liga-sorsolás alapján. Az is lett, de becsúszott egy hatalmas meglepetés. Az UTE, az NZ-Stars és a Progym nyert.

Kezdjük a váratlansággal. A 38. percig vezető HC Csíkszereda negyedóra alatt hat gólt kapott Gyergyószentmiklóson, és a Mol Ligában először a rendes játékidőben szenvedett vereséget. A fontos mérkőzéseken állandóan játszó HC-légiósok és Mihály Árpád nem szerepelnek a jegyzőkönyben.

A Progym javára billenő 45:30-as kapura lövési statisztika még így is meglepő, nem beszélve a 6-1-es végeredményről. A sérüléséből nemrég felépült Borsos két góllal segítette a Progym csapatát.

Az UTE harmadonkénti egyenlő arányban elosztva lőtt hat gólt a Miskolcnak. Válasz nem érkezett. Vasárnap a lilák legjobb magyar sora és az idegenlégiós-kvintett csatáját utóbbiak nyerték 4-2-re. Borbás két gólt lőtt, Dubek hármat. A végén Zlocha szerezte a 6-0-hoz szükséges találatot.

Az NZ-Stars 5-1-re verte az Alba Volán farmcsapatát. Gólpasszal tért vissza a hazaiakhoz sérülése után Robert Davis, aki eddig csak a Dab elleni nyitó meccsen szerepelt. A cseh harmadosztályból érkezett fiatalok továbbra is ponterősek.

Mivel a HC legutóbi két meccsén csak egy pontot szerzett, így az UTE győzelmével öt pontra zárkózott fel az éllovas mögé. Táblázat és statisztika itt érhető el

33 komment

Címkék: miskolc ute alba volán hc csíkszereda progym nz stars mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól játszott a Progym, de aggasztó a liga jó csapatainak ennyire hullámzó teljesítménye.
Grat a Progymnak, nagyon szépen játszottunk ma este a Hc ellen, Polc csak hatot kapott :D, de ha ne cseréljék le még egy pár összejött volna neki :D! Na nem Polc volt rossz formában hanem mi játszottunk nagyon jól! Szép volt fiúk, csak így tovább!!!
Még szerencse, hogy nem Fedor védett, mert akkor aláztunk volna :)
A szeredaiak mély völgyben voltak a hétvégén , se baj , innen csak felfele vezet az út!!
Hajrá Szereda , hajrá Sportklub !!!
a Miskolc folyamatosan csökkentve saját létszámát, alig két sorral kezdte meg a harmadik harmadot ésfejezte be a meccset.

az ujpesti támadójáték egyre jobb !

nekünk megint volt néhány érthetetlen kiállításunk és olyan is , amelyik TELJESEN FELESLEGES volt !
Ez igen, Gyergyó! Mi történt a HC-val? Nem túl elegáns Ozimák nyilatkozata, hogy egy 5 góllal elvesztett meccs után a bírókkal foglalkozik, még akkor is, ha esetleg igaza is van...
Nemhogy nem túl elegáns Ozimák nyilatkozata, hanem egyenesen szánalmas.
Azt nem ertem egyedul a Gyergyo miert csak a csiki csapatokkal szemben tudja megrazni magat. A steaua ellen szinte sose. Kikapp penteken 8-1 re bukiban, vasarnap elveri a tabella vezeto HC t. Eddig ez a szezon legnayobb meglepetese. De kozben kinlodnak a Miskolccal es a kicsi Volannal
Kivancsi vagyok mit csinalnak most a DAB al?
Egy tiszta, ebben a ligaban nincsenek elore lejatszott meccsek. Vegul is ez teszi erdekesebbe az egeszet.
Kiderült, hova lett a Miskolc .

A Mayer-Nagy edzőpáros a fegyelmezetlenkedő, kiállítást elérőket elküldte öltözni !
Nem mindenkit, mert akkor a végére egy sor sem maradt volna !

Popovics, Egri ment öltözni meccs közben - lehet, hogy még néhányan a szünetekben...
Először azt hittem hogy az egész csapat hirtelen csontgyenge lett.
Mi sem értettük Popovics mutatványát a gólbírófülkénél először...

Nyberget az egész meccsen nem láttam, pedig kerestem. Csak vaksi voltam, vagy tényleg nem játszott?
Én ott voltam a mérkőzésen. Rendkívül pörgősen indult a meccs. Már az első percekben kétszer is állt a mérkőzés, mert a pályáról vért kellett felmosni, második alkalommal még a jeget is újra felmosták helyenként (nem verekedés miatt).
A bíráskodással szerintem sem volt a megszokottnál nagyobb gond, tény viszont, hogy a HC cserepad büntetést is kapott annyira sportszerütlenül viselkedett a bírókkal, miután vesztésre állt.
Ami furcsa nekem, hogy Polc egyre másra kapta a gólokat, a hátvédek tétlenek voltak az edző pedig csak akkor kért időt és a kapust is akkor cserélte le, amikor már idő sem és esély sem volt a fordításra.
A Progym az idei legjobb formáját hozta, végig nagyon iramos volt a mérkőzés, nem volt egyetlen unalmas perc sem.
Ja és én a HC-nek szurkolok, de nem azért amit a tegnap láttam tőlük, a hozzáállásra, a játékra, és a viselkedésre gondolok most.
az első harmadban ott volt ő is , meg Strengell is.

a meccs végén Kivinent meg kiakasztották száradni a palánkra.
A Finn fiuk , amikor idejöttek, azt hitték , hogy elkorcsojázgatnak itt, ütnek egy rakatgolt és ellesznek mint a befőtt.
Yuha is kicsinálta magát( a mutatvány után én simán haza küldtem volna), Holmström meg még mindig rehabos .
Fiatal suhanc csikó ez még mind.
Viszont Robocop nagyon a helyén van. Biztos hogy nem játszik úgy mint Vorobel, de a csapatnak sokkal fontosabb. Igazi profi öregmedveként segít a csapat összekovácsolásában.Eleinte kételkedtem, de most azt mondom, hogy összességében, jelenleg a LEGJOBB miskolci igazolás !
MEGSZERETTEM !

A renitenskedőknek , meg igenis észbe kell kapni, mert az nem állapot, hogy vezetjük a kiállítási listát.Ha ehhez még hozzá teszem az időnkénti érthetetlen bírói ténykedést, nos ez így együtt nagyon lehúzza a csapatot. a bírói hibákkal a csapat nem tud mit kezdeni, de a fegyelmi helyzeten igenis lehet javítani.A kettő együtt folyamatosan gödörbe vezeti a csapatot.

DE ÖRÖKKÉ NEM ESHET !

Volt szerencsém közelről látni, hogy miért kapta a HC kispadja a 2 percet. A Progym játékosának eltörött a botja, a hosszabbik részt eldobta, de a csonkot a markában szorongatva korcsolyázott le a jégről. Ozimak mutogatta a bírónak, hogy mi történik, de az nem nézett arra, így nem láthatta. Viszont erre Ozimak rettenetesen elkezdett káromkodni, amit viszont nem nézett el neki a játékvezető. Nem sokkal később Zabludovsky is törött bottal korcsolyázgatott a jégen, jelzem ezt se fújták le.
Mikor a meccs elején a két játékos egy nagy X-et rajzolt a csepegő vérrel a pálya közepére, lehetett sejteni, hogy itt vmi különleges fog történni. :)
Kedves gyergyoi barataim . . . mielott meg tenyleg azt hinnetek hogy tudtok hokizni nezzetek meg azt hogy azok az emberek akik a HC-nal tudnak hokizni ugy mint Stefanka Saluga Mihaly Suur meg tarsai azok nem jatszottak . . . meg volt nehany kivetel mint Mihaly Ede Zabludovszkij Goga meg Harabin esetleg Pupak akik mnident megtettek a tegnap a tobbi meg a mindig nyafogo HC-s fiatalok akik kozul sajnos sokan csak a szuleik miatt vannak a csapatban nem csinaltak semmit . . . ok csak nyafogni tudnak es hajat csinalni de a jegen kicsit mutatnak . . . a tegnap nem csinaltak semmit mint mindig altalaban de a nagy pofajuk az megvan mindig . . . ennek ellenere ha ne lett volna a katasztrofalis biraskodas akkor igy is nyerhetett volna a HC de sajnos a roman birok szinvonala kritikan aluli
Kedves szekely gobe baratom voltal mecsen?
Mert ha lettel volna tudnad h Stefanka is kezdo volt amig el nem lottek az orat:),megint a birok mi hat ha masra nem lehet fogni es nem lehet elismerni h a Progym sokkal jobb volt csak a kapuralovesek aranyat kell meg nezni ami 45-30 volt a Progym javara...es csak 2 perccel volt a Hacse tobbet buntettve a Progymnal;),de te csak nyugtassad magad es a tarsaidat:D,minden jot;)
Hajra Progym Hargita Gyongye!!!
Tenyleg jo a Progym ezt elismerem . . . ezzel a gyozelemmel fel is jott az elso helyre . . . gratulalok TPS csak igy tovabb . . . ha megint elverjuk a mezonyt akkor megint pihentetjuk a legjobbjainkat ellenetek hogy valahogy ti is eljetek meg elvegre Gyergyo is HARGITA megye . . .
kicsi draga szekelygobe: hogy megvaltozott ez a vilag ket ev alatt... ez az a HC a SZEKELY BILBAO, az a CSAPAT, ahol a fiatal csiki tehetsegek megmutathatjak magukat, hiszen ok a legjobbak, es a legszebbek. Ide csak tanulni jottek salugaek es zabludovszkiek. a ket fulop gyermek is csak azert all a palank mellett, hogy jo tanacsokkal oktathassa polcot es fedort. A csiki titanok csak azert nyafognak, mert nem birjak nezni, hogy ezek az amator kulfoldiek milyen ugyetlenek, es a hajukat is azert zselezik mert maskepp egnek all a szornyulkodestol, hogy suur es stefanka csak nem erti meg, a jatek lenyeget. Meg szerencse, hogy mihaly meg odateszi a lelket 8000 euroert és igy valahogy elboldogulnak a legiosok. Kell az a penz neki, nehogy mar a felcsiki gyermekeknek jusson. Karcfalvan az edzok utoljara marciusban kaptak penzt. Jobb helyen van az mihaly arpi es a tobbiek zsebeben. S meg ezek a gonosz birok is csak a HC ellen vannak!!!! elsirom magam.
to szekely gobe:
:)akkor koszonjuk HC!!!:D:D:D
Koszonjuk h megverhettunk,sot mi tobb otober 31-en el sem kell jonni Gyergyoba es akkor az egesz csapat pihenhet:))
Te gobe ennyire luser nem lehetsz,de tetszenek a hozzaszolasaid:D
Akkor ha a Romania Kupa dontobe veletlenul talalkozunk legyszi szolj Ozimaknak h "adjak" ide a mecset hisz a bajnoksag a tietek lesz es ha mar ennyire joszivuek lettetek:D:D:D,valami jol jonne nekunk is;)
Varom a reagalasodat:P
Hajra Progym HGy!!!
Még szerencse elhajtottátok azt a bohóc svéd "trénert". Nem csinált az semmit amíg itt volt, csak nyert a csapat vele egy Gyilkos-tó kupát, egy Csíki Sörkupát, azt a fránya valamit Nyitrán, meg valamennyi meccset amire csak ki tudott állni a csapata. Hány meccse nincs a HC kispadján? Ha jól tudom 2 egész meccse már. Mit csinált azóta a HC? Szerintem ti jobban tudjátok. Ozimakot kell szidni, mindennek ő az oka. Vagy ki tudja?
Draga szekely gobe baratom. Ha nem tevedek az elotted hozzaszolok egyike sem emlitett olyasmit, hogy a Progym lenne a legjobb csapat, csupan oremoet fejeztek ki nehanyan. Erre te idejossz es megmondod a frankot. Ennyire nehez az a franya gratulacio? Ha nem megy, legalabb az indulataid kielesere keressel mas eszkozoket. Valahanyszor szep jatekot mutat egy csapat, kepes vagyok megtapsolni, legyen az HC, Steaua, Progym vagy barmelyik anyaorszagi egyuttes. Mindamellett, hogy gyergyoi vagyok, tavaly teljes szivembol szoritottam, hogy a leheto legjobb eredmenyeket erjetek el a magyar pontvadaszatban, nem volt nehez, a Gyilkosto/kupan pedig megtapsoltam csapatodat, elotte es utana is szamtalanszor tettem, nem esett nehezemre. Bizom benne, hogy neked sem fog kinokat okozni csapatod gyenge idoszakanak atveszelese es az ellenfeleket, netan azok szurkoloit megprobalod emberszamba venni. Koszonjuk!
gratula Progymnak, tetszett Elike es tps kommentarja. Oszinte, sportra koncetralo, ojektiv velemeny. Tobb kellene ilyen, minden oldalrol. Az ellenvelemenyek mar nem voltak annyira sportszeruek, inkabb olyan bunbakk kereso, morcos kisgyerek velemeny.
Egyik volt edzom azt tanitotta, hogy a sportban az elso dolog amit meg kell tanulni es a legfontosabb,hogy tanulj meg VESZITENI EMELT FOVEL ES SPORTSZERUEN.
a gyergyoi baratoknak csak egy kritikat tudok felhozni, hogy miert nem a steauat veritek el igy?? ez ugy hiszem nem uj tema, hogy eddig a Klub most mindket csiki csapat ellen jobban kuzdotok mint a bukarestiekkel
csiki drukker! Erre nem tudok konkret valaszt adni, csak sejtesem van. 18 eves koromig magam is hokiztam es mindig az a cel lebegett elottunk, hogy Szeredat kell megverni, a fovarosiak gyengek ifi korban. Eppen ezert nem koncentraltunk a bukarestiekre, mindig a szeredaiakkal voltunk harcban, ugy lehettunk bajnokok, ha oket vertuk, es forditva is igy volt, nekik is minket kellett verni az elso helyert. Ez az ugynevezett rivalizalas minden bizonnyal fiatal korbol atoroklodik felnott korra is, ami szerintem nem problema, egyszeruen igy alakulhat ki, hogy a Progymnak is a HC meg a Sportclub a fontosabb preda. En igy magyarazom ezt dolgot, lehet nincs igazam. Valamennyire elfogadhato ez a magyarazat csiki drukker?
elikenek teljesen igaza van, de meg megtoldanam ket dologgal: az egyik az, hogy nagyon sok esetben a ket szeredai csapat ugy all fel gyergyo ellen, hogy ez egy laza meccs lesz, utunk 5-6 golt, visszuk a harom pontot es kesz... magyarul: gyergyo nem ellenfel, az ilyen "laza meccseken" pedig barki el tudja kapni ugy a hc-t mint a klubot.. foleg egy motivalt gyergyo. A steaua nem az a csapat... ott a mentalitas az, hogy 100 szazalekot kell nyujtani barmilyen meccsen. Az regebben meg elofordult, amikor bovebb volt a keretuk, hogy 4 golos elonynel az elso sor levetkozott, de a tobbi annal jobban hajtott. Eddig az elso magyarazat. A masik meg az, hogy ebben a szezonban a steaua még nem jatszott a gyergyoi palyan. De fognak jonni, es a Progym mindent meg fog tenni, hogy oket is legyozze. De mindemellett tetmeccsen meg mindig tobbszor vertuk meg a steauat mint a szeredaiakat.
... vagy kb ugyanannyiszor
Remèlem is,hogy mindent megtesztek a steaua ellen!
Hat erossen varjuk, hogy a steaua t is kapjatok el. csak oda kell figyelni a forma ingadozasokra, bar ez az iden szerre mindegyik csapatot befolyasolta.
Egy dologra vigyazni kell, nem tudom Gyergyoban milyen a kozhangulat, de Hricinaval vigyazni kell a steaua ellen, foleg tetmeccsen. En Inkabb biznek Szabiban.
Minlket e leheto legrosszabbkor arult el hricina es krehac, egy simman vegignyert alapszakasz utan, a ket legnehezzebb donto merkozesen minden potyat beengedett. Felettebb gyanus korulmenyek kozott : meccs elott fogadasok, utana rogton atigazolas a steuauhoz, a steuaa se vedetta a klub ellen stb.
Hajra Szekely hoki, Hajra Sportklub
nem akarok josno lenni, de szerintem hricina itt gyergyoban mar bizonyitott. nem kell. Szabi vegre rendbejott, es nagyot is vedett a Hc ellen, most nincs akkora szukseg itt tartalekkapusra. ugyhogy szerintem hricina helyett hamarosan egy masik kapust fognak keresni. legalabbis remelem
A legjobb volna, ha hazahoznatok bukibol a kapusaitokat. Eppugy mint Bazi ekat. Vagy legalabb az egyikuket. Mindenki jol jarna. kiveve persze... az eloskodoket.
Baziek itthon vannak. A kapusok meg nem sokat vedenek mostanaban a sztelinel sem. Meg Kosztandit kellene hazahozni de abbol mar nem lesz semmi.
süti beállítások módosítása