HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megegyeztek a felek Pesterzsébeten

2008.10.10. 08:10 F. Kapus

Gondok voltak az FTC hazai pályájának számító csarnok jégbeosztása körül. Emiatt elhalasztatta a klub pénteki Mol Liga-mérkőzését. Úgy tűnik, nem lesz ilyen a jövőben.

Optimisták voltunk, a fent hivatkozott cikk kommentjei között írtuk is, ha ezen a tíz percen múlik, nem lehet akadálya a megegyezésnek. A jelek szerint ezen a tíz percen múlt, és jóslatunk beigazolódott, most minden rendben lévőnek látszik.

Az érdekelt felek, a két klub, a szövetség és a pályaüzemeltető képviselője csütörtökön tisztázta a problémákat. A megállapodás  értelmében a Pesterzsébeti Farkasok utánpótláscsapata azokon a pénteki napokon, amikor az FTC hazai pályán fogadja ellenfelét, tíz perccel hamarabb kezdi és fejezi be edzését.

37 komment

Címkék: ftc erzsébeti farkasok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez nagyszerű!!!
Külsősként úgy látom könnyen sikerült dűlőre jutni.

Azonban elgondolkodtat a kérdés, hogy vajon a egyezmény megszületéséhez a blog kellett vagy csupán az érintett felek is használták a józan paraszti eszüket.

Elnézést a szófordulatért nem bántásnak/támadásnak szántam, egyszerűen csak így szól a közmondás.
No,akkor most elmarad a mai meccs? Vagy nem?
És a Fradi felnőtt csapata továbbra is ingyen jéghez jut "Oktatás" címszó alatt?
A pénteki és a vasárnapi mérkőzések tekintetében nem történt változás. Tehát a mai FTC-Alba Volán mérkőzés elmarad, vasárnap pedig Újpesten fogadja a Fradi az UTE-t.
adlak Tónikám, a magyar jégkorong legnagyobb problémája jelenleg, hogy a Fradi mindnet megkap ingyen, körbenyalják, elvtelenül segítik úton-útfélen. háborodj, lázadj!

gondolom akkor is felháborodtál, amikor egy másik egyesület csarnokot kapott ingyen, úgy, hogy már tudható volt, épül egy másik a kerületben.
Pártatlan szurkoló vagyok, de szerintem a Fradit nem nyomják már úgy évek óta, mint pl. 15 éve.
Nekem speciel nem az jön le, hogy a Fradit annyira tolná valaki, vagy valakik. A jégpálya hiányában pont ők vannak a legnehezebb helyzetben. Most nem az anyagiakra gondolok, mert az mindenkinek problémát jelent, még a Volánnak is, de legalább tudják, hová kell menni edzésre, meccsre.
Fradista vagyok. (Csak hokiban) Nem sajnálom az Újpestől a saját jégpályát, se más csapattól, ez a normális, hogy egy petináns klubbnak van saját csarnoka. De miért baj az, hogy akkor a Fradinak úgy próbálnak segíteni mások, ahogy tudnak?????
Az "egyeztetésen" semmi új nem történt néhány apróságon kívül.Persze jó lett volna, ha az "elnök úr" is tiszteletét teszi eme kardinális probléma kigubancolásánál.Azért olvassuk csak el mégegyszer, hogy mi volt az indok
jegkorong.blog.hu/2008/10/08/ujpesten_lesz_otthon_a_ferencvaros....no comment.

Az igazi ok, hogy újpesten több pénz ( legalábbis azt hiszik..) marad a kasszában.Ez teljessen érthető, csak sokkal elegánsabban és korrektebbül is lehetett volna tálalni.

Ha valaki még nem ismerné rövid pályafutását, hát így legalább "bemutatkozott" szűk tarsaságunknak.

Én ott leszek Újpesten,

Ja...Különben HAJRÁ FRADI....(és ez most nem irónikus)
Tonika! Felejtsd már el, hogy ingyen kapunk jeget, kőkeményen fizetünk érte. Sokkal többet, mint ti.
Dzsymm

"De miért baj az, hogy akkor a Fradinak úgy próbálnak segíteni mások, ahogy tudnak?????"

Komolyan gondold át a "segítség" szó fogalmát.
Szerintem az nem egyenlő azzal, hogy megpróbálunk kicsinálni valakit tisztességtelen ( törvénysértő) módszerekkel, és a magunk hasznára hajtani a hozadékát.
Fejlett társadalmakban a nemes küzdelem dicsőség, a jobbik elött fejet hajtottak még rómában is..
Aztán hagyták a gladiátort, hogy készüljön a következő csatára.......
Ezt véssétek az eszetekbe!!!!
freddi:

Azért ennek nézzél jobban utána....
adsi!

Légyszi írd le a konkrétumokat, mert nem vagyok naprakész.
Ha a Fradi ki akarja csinálni a Farkasokat erszébetről, akkor természetesen elítélem a történteket.
De azt se felejtsük el, hogy az erzsébeti sportcsarnok nem a farkasoknak épült. Biztos vannak szerződések a csapatok és a jégpálya üzemeltetői között.

Még egyszer mondom, nem tudom miért nyílt ki a bicska az emberek zsebében!!!!!

HELP!

Bocs ha fárasztom a társaságot.
Dzsymm
A csarnok nem a farkasoknak épült, de nem is a fradinak.
A jégcsarnok második évében jelent meg a fradi miután a Koriközpontból menniük kellett.
Egyébként pénteken amikor meccs van eddig is fél órával előbb kezdődött a gyerekek edzése ez nekünk nem okozott problémát nem értem, hogy ha még plusz 10 percre volt szükségűk miért nem jelezték...
adsi! Hidd el utána van nézve. Úgy mehettünk idén Erzsébetre, ha rendezzük a tavalyi tartozást. 6 milliót utalt a Club! Idén pedig rendszeresen fizetünk. A Hokiakadémia például félévente előre!!
Értem!

Már csak egy kérdés. A Fradi felnőtt játékosai lezavarták a pályáról a kis Farkasokat?

Vagy mi ez a hiszti?
Egy nagy táskából ugye??Persze nem én számolok el a végén az óraszámokkal.....
Ha már egymás mellett vagyunk, nem rugdosni kéne, de a tények azok tények.Legjobb védekezés...

Részemről befejezve.

Mostantól PEACE (hokis)TESTVÉREK
Legyen béke, hagyjuk egymást békén, és akkor talán még segíthetünk is egymásnak szakmailag.( Kéne játszani edzőmeccset nem?? Loikus lenne, és hasznos is..)
Már le kellett volna jönni a Farkasoknak a jégről, a jégfelújításnak lett volna az ideje. De azt hiszem a "balhé" abból lett, hogy a lelátón levő szülőket megkérték, hogy ezeket az utolsó perceket lentről, a palánk mellől nézzék. És ekkor indult a hiszti...
adsi! Ezzel én is maximálisan egyetértek! Dobos nálam például egy ikon, a Fradi egyik ikonja.
Nem, nem a játékosokkal semmi probléma. Ráadásul a farkasos szülők többsége fanatikus fradi szurkoló.
Sokkal inkább a vezetőségnek szúrja a szemét a mi kis csapatunk.
Látod freddi mindig így indul, amit leírtál abból egy szó nem igaz!
Dzsymm!

Nem velük semmi probléma nem volt sohasem.Egyszerűen lezárták a csarnokot 1 órával a kezdés elött amig még a gyerekek a jégen voltak.Ez még érthető is, csak elötte lehetett volna szólni, és nem ott kirobbantani egy vitát...
De ez már a múlt...remélhetőleg az utolsó

Mindenkinek!!!!

Tessék kultúr emberként viselkedni, és elfelejteni a sérelmeket.A cél közös.....GYEREKEKRŐL,TÖBB SZÁZ CSALÁDRÓL VAN SZÓ, AKIK SOKSZOR EREJÜK FELETT TELJESÍTENEK MINDKÉT RÉSZRŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ehez a felnőt csapatnak van a legkevesebb köze.
Borsz! Cáfolj rá!
No akkor Hajrá Farkasok, Hajrá Fradi, Hajrá Ute, minden Magyar jégkorong csapatnak. És mutassuk meg, hogy a Fradi Ute meccsen MI, jégkorongot szertető emberek megférünk egymás mellett, legyen a vérünk zöld vagy lila nem számít. Nem háború, hanem kedvenc csapataink mérkőzése, ahol a jobbik fog győzni! (Ez most az Ute lesz sztem sajnos)

A csűrhe ne jöjjön, kérem szépen! Lesznek gyerekek, szülők. Nem kérünk a balhéból!
Dzsymm: ámmen:))))

Na,akkor mégsem hiába keltem fel ma reggel...
borsz:

gyere velünk...!!!Piti eset volt, nagy tűz lett belőle..nézzünk mostmár előre:)
Ugye a Pesterzsébeti Farkasokhoz nincs semmi köze annak a Farkasnak, aki az FTC-ben színeiben játszott a régi BS-ben tartott Dunaferr-FTC döntőn? Egész szezonban nem volt kori a lábán a döntőbe felvette és verni meg kergetni akarta az akkor még nagyon fiatal újvárosi gárdát. Szánalmas és undorító volt! Remélem ennek az embernek már semmi köze a jégkoronghoz!
freddi!A gyerekeket nem zavarták le a jégről, mível maguktól lemennek a jégről amikor a rolba bejáratának ajtaja nyílik. Egyébként még soha nem fordult elő, hogy bárki is lezavarta volna őket a jégről és ezt soha senki nem is állította.
Az edzés vége előtt több, mint félórával a szülőket már be se engedték a csarnokba (18.50-kor), ez nem gond, ha előre közlik rendben ehhez tartjuk magunkat. Nem kértek ahogy te fogalmaztál, hanem közölték ez van ezt kell szeretni és most én is finoman fogalmaztam...
Engem ez se zavar csak az lepett meg, hogy a pénteki meccs elmarad a vasárnapit meg Újpesten játszák és az elnők úr szerint ez a csapatok közötti nézeteltérés miatt van (amit Ő szított és most nem a pénteki mutatványra gondolok). Szerintem ez elég röhejes, vasárnap a csarnok közelébe se vagyunk.
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy az lenne a legjobb, ha a két csapat megférne egymás mellet. A gyerekek edzőmeccseket játszanának az ő fejlődésüket ez szolgálná nem a hátérben folyó hatalmi harcok.
Nem akarnám senkinek elrontani az örömét (különösen a frappánsan ferdítő adsi olvtársét - ami egyébként rettentően undorító attól, aki le meri írni, Hajrá Fradi!), de nyilvánvaló, hogy ez kvázi béke (ha valóban ez volt egyáltalán a háttérben, hiszen ne feledjük a cikket egy hokiapuka írta, akinek a fia a Farkasokban nyomja!) max. erre szezonra lehet érvényes, és ahogy telik az idő, úgy lesz egyre negyobb a harc!

És még mielőtt nagyon meg lennék szólva. Kölyöktől felfelé dukál a napi egy órás jég egész pályán (legalábbis, ha komoly a képzés).
Nem tudom, mi van a háttérben. Kvázi béke (ahogy írod), 10 perc miatti probléma, vagy személyes ellentét, esetleg egyéb. Ezzel nem foglalkoztam. Megpróbáltam arról tájékoztatni, ami történt.
Amikor a háttérről írunk, az hosszabb cikk, pl. a tegnapi Gyakorló Jégcsarnokról szóló cikk. Ott utánamentünk.
Legyünk őszinték, ez a történet két csapat vezetőjének a magyar jégkorong szempontjából piti ügye. Ezért nem is kívánunk vele részletesebben foglalkozni.
Egyébként éppen ma délután beszéltem Kassai Györggyel arról, hogy össze kellene hozni egy közös meccset a két csapat gyerekeinek, és el kell felejteni az ellenségeskedést, amely egyébként a gyerekek közötti viszonyra, és a Fradi felnőtt játékosaira abszolút nem ragadt át.
Hagyjuk már ezt a fokozódó harcot meg ilyeneket, jégkorongozzunk nyugodtan.
De miért a Kassaival??ő még ott van??
veldhuis

Miért ne merném leírni, hogy hajrá Fradi.Hisz világéletemben Fradista voltam, és az is maradok.
Ha figyelmessen olvastál volna, akkor megérthetnéd, hogy itt EGY (két) ember morális magatartását bíráltam(szerintem nem Ő(k) az Ősfradista(ák).Nem szeretnék belemenni semmilyen további személyeskedésbe, de az utolsó mondatod minősít...........
Ja..szerintem a MINDIG tárgyilagos cikkírót ilyen formán belekeverni....majd más megdorgál...

Harc csak harcot szül, de ne feledd, hogy kik lehetnek az áldozatok.Neked nem lenne kedved minden nap mosolyogva lemenni erzsébetre?

"Neked nem lenne kedved minden nap mosolyogva lemenni erzsébetre?"

Ráhibáztál! A Ferencvárosnak a saját csarnokában kéne játszania, és akkor nem lenne szüksége ilyen piti kuncsorgásokra...

És jó lenne, ha végre bizonyítanád, hogy a Fradi ingyen kapja a jeget! Hiszen ezt állítod (ráadásul pejoratív környezetben)!

F.Kapus!

Ezen a héten már volt egy jégen a két csapat a beosztás szerint. Mit akarna bizonyítani ez a dolog?

Még egyszer. A jégidő már most sem elég, mert ugye senki nem gondolja, hogy jó az az amatőr Fradinak, hogy jópár játékosát el is felejtheti a szezonra, a délután kettes edzések miatt. A Farkasoknál (nem néztem utána) egy év múlva, az FHA-nál már most van kölyök korosztály. Alig telik el egy kis idő, lesz mindenütt serdülő. Nekik már komoly terhelés kell, ezt pedig ez az egy csarnok nem tudja kiszolgálni.

S mi van akkor, ha nem is a két csapat (vezetője, támogatója, kabalaállata, stb...) között volt nézeteltérés?

1.Nem gondolom,hogy bármelyikünk képes a fradi jégcsarnokát felépíteni,ergo:jelen pillanatban ez van...tedd össze a két kezed, és gondolkozz milyen jó dolgotok van pl. a MAC-hoz képest.

2."Egy nagy táskából ugye??Persze nem én számolok el a végén az óraszámokkal....."-szerintem ebből sem az ingyen szó hallik ki...

3.Minden héten a korisulikat csütörtökön tartják ugyan abban az időpontban.Egy "demarkációs vonal" választja el Őket, gyere ki és nézd meg mennyi közük van egymáshoz...

4. Talán az ex elnököt kéne megkérdezni ez ügyben, hogy miért csak adóságot halmozott ahelyett, hogy időben szerződést kötött volna az FTC felnőt csapatának a jégidejére....

5.Nagy gáz lenne, ha két up. csapat nem tudna elférni egy csarnokban ennyi korosztályban...továbbá lásd 1 pont 2.bek...Ugyanis ez a csarnok utánpótlás nevelésre,és egészség megóvásra, korcsolya oktatásra ( még csak most kezdődik a közönségkori szezon..az a nagy bevétel a csarnoknak amire szükség is van a fentartáshoz) és nem OB I. felnőt csapat kiszolgálására lett tervezve.Sajnálom a felnőt csapatot, de most a Fradi vezetőségének térfelén pattog a laszti...

6.Erre Te is tudod a választ...ne provokálj
(Ex és Új elnök rokonok...:))))vicces nem?
adsi!

Akkor most már csak arra válaszolj, hogy miért a nagy gazdasági világválság (hamár beütöd az orrodat mindenbe...)
Csak egyszerűen( hogy megértsd ).Azért, mert minden túl van értékelve.
Most ebből egy páran húznak a többség pénzéből.Ha hiteled van ne rezelj ( azért egy kicsit fájni fog ), ha tőkéd van....Ez most az én titkom:)))

Nem válaszolok többé, mert úgy látom eme topik érdektelen vitánkba torkolott.

Csak még felvilágosítalak egy kicsit.(talán másokat is).

A szezon kezdetén Rieb úr a csapat öltözőjében kijelentette, hogy a Fradi jövőre egy 5.000 fős csarnokba kezd a Fehér úton.( Ezt a játékosoktól tudom...)Namármost. Ennek azért kell hogy legyen valami alapja?...Mivel a terület a NUSI tulajdonában van www.nusi.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26 ezért egy koncepciózus terv esetén ez akár meg is valósulhat.Az "elnök úr"(al-DM) feladata adott.Az általa "csarnok pletykaként" elhangzottak alapján( ezt én is csak több száj után hallotam...:))egy dubai befektető majd belenyomja az aprópénzt."Csak" az a bibi, hogy a befektető csak akkor ad pénzt, ha a csapatból és környékéről - hogy is fogalmazzak, hogy ne legyen moderálva? - eltünnek a biztos SZDSZ szavazók...( Blog!ez így jó???)
Szerinted....Ezért kell ezzel a csarnokkal bíbelődni?
Vagy csak nem ennnek a csarnoknak az üzemeltetésére fáj a foga az "elnök úrnak"...??
Tovább,Konkrétan:
Publikus, hogy a csarnok üzemeltetésének az aszisztense az FHA egyik "edzője".Nem volt sosem olyan eset szerinted, hogy a csarnokban szombat délelött úgy edzettek a felnőttek,- mikor csak az "azisztensedző" volt ügyeletben- hogy a főnök nem tudott róla??Aztán meg nem győzték körbenyalni.Biztos olvasotad, hogy az egyeztetés után "rövid időn" belül megjelent az alábbi írás

2008. október 9.
Jövö héttől újra Pesterzsébet

A FTC jégkorong szakosztályának vezetése ma egy megbeszélésen eloszlatott minden félreértést tárgyaló partnereivel, így nincs akadálya annak, hogy a következő héttől ismét a Pesterzsébeti Jégcsarnokban rendezze meg hazai mérkőzéseit és továbbra is ott tartsa edzéseit. A megállapodásért a legnagyobb köszönet Mészáros Pétert, a csarnokot tulajdonló Pesterzsébeti Önkormányzat képvielőjét illeti. Legközelebb október 22-én lép majd itt pályára a csapat, amikor is a junior válogatottal játszik majd OB I-es mérkőzést.

Itt:
www.fradihoki.hu/index.htm
(Ami azért nem szokott ilyen gyorsan frissülni:)))

Szóval ad némi választ arra, hogy az elszámolások az előre kifizetett jégből hogyan történnek.De az illetékesek most vizsgálják a kérdést, mert már kezd megtelni a hócipő...

Tehát akkor tessék hát TISZTESSÉGEG VÉGIG JÁTSZANI A SZEZONT (id:aDM) és jövöre reményeid szerint már nem kell lássad a képünket.

Akarsz még róla beszélni....????
süti beállítások módosítása