HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Edzésen fantasztikus dolgokat láttunk

2008.10.10. 09:41 F. Kapus

A hátsó sorokban játszanak ma a finnek, ha egyáltalán szerepet kap mindkettőjük, tudta meg a jégkorongblog Énekes Lajos Alba Volán-edzőtől az Innsbruck elleni EBEL-mérkőzés előestéjén. Nagyon optimista nyilatkozat következik tovább után.

A derűlátás ellenére kezdjük két sérüléssel. Miután Tokaji Viktor vállproblémái rendeződtek, a legutóbbi bécsi mérkőzésen újabb testrészét érte inzultus. A hátára, a vese fölötti tájékra kapott jelentős ütést, amit elsősorban izomzata és egyik bordája sínylett meg. Úgy tűnik, csak az izom okoz fájdalmat, de válogatott védőnk péntek esti játéka kérdésessé vált. Mint az idei példából tudjuk, ha Tokajin múlik, pályára lép. Vaszjunyin Artyom is a hátát fájlalja, de az ő játéka kevésbé kérdéses.

"Az első sorban ismét a Palkovics, Ocskay, Fekete trió kezd elöl, már a Vienna Capitals elleni harmadik harmadban is visszaállt ez a hadrend – ismertette a szakmai stáb koncepcióját Énekes Lajos. – Martz és Kovács mellé valószínűleg Sofron kerül a második sorba, Vaszjunyin, Nagy és Benk alkotja a harmadikat. Esetleg Sofron és Vaszjunyin helyet cserélhet, meglátjuk. A negyedik sor összetétele nagyban függ Tokaji állapotától. Ha nem tud pályára lépni, akkor rajta kívül mindenki befér a keretbe. Ha vállalja a játékot, egy embert ki kell hagyjunk. Azt gondolom, nem Fodor lesz az, hanem valószínűleg valamelyik finn csatárunk. A kapuban ismét Szuper Levente kezd.

Pénteken az Innsbruck jön, vasárnap mi megyünk Villachba. Ted Satorrel azt a célt tűztük ki a csapat elé, hogy ezen a két meccsen legalább két pontot szerezzünk, de igazán elégedettek hárommal lennénk. Az Innsbruck ugyanolyan lendületesen kezdte a szezont, mint mi, és úgy is esett vissza. Nyilván jobb játékosanyaggal rendelkeznek, mint az Alba Volán, de fegyelmezett, jó játékkal és jó kapusteljesítménnyel megverhetjük őket.

Biztató, hogy Bécsben javuló formát mutatott a csapat, a védekezésbeli problémák ellenére sokan játszottak jól. A héten a hangulat is remek volt a csapat körül. Edzésen fantasztikus dolgokat láttunk a srácoktól, példás a hozzáállásuk, hihetetlenül hajtanak, biztató a mozgásuk. Ismét a győzelemben reménykedem."

A csütörtök estére előrehozott EBEL-mérkőzésen a Graz–Vienna Capitals csata 3-2-es hazai sikerrel zárult, büntetőlövések után.

22 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Innsbruck nem gyenge csapat az tény, bár az ebelben olyan hogy gyenge nem létező fogalom.Mint ahogy az sem hogy van a meccsnek esélyese, olyan van hogy esélyesebb,teljesen mind1 hogy valaki első vagy 9ik.Remélem a kimaradó finn Alanen lesz,mert ő nagy nulla, viszont ha kimarad abból is látszik, hogy nem Schindler munkás,nincs rá szükség, nyugodtan hazamehetne lékhorgászni,lassan itt a peca szezon.Remélem ma megtörik a tv-s átok, mert az eddigi ebel meccses közvetítéseken ha jól emlékszem nem szereztünk pontot.Ehhez az kell,hogy játszunk jól,ne úgy mint a Graz ellen. Ne csak az első sor legyen eredményes,és ne csináljunk tucatszám felesleges szabálytalanságot.Ugyanis nekünk befújják amit csak lehet,(szerintem a volán büntetőpad a legfényesebb a sok üléstől az ebelben)mig az ellenfélnél akkor fújnak 2perces büntetést ha a spori úgy itéli meg hogy szándékos emberölési kísérlet ténye forog fenn,vagy ha már ravataloznak a jégen tőlünk.Kapus bravúrok sem ártanának,megspékelve nagy adag szerencsével,és kevésbé elfogult játékvezetéssel, csak így lehet nyerni
Én is bízom a legjobbakban. Hajrá Volán!

A kiállításokkal kapcsolatban néhány érdekes adat: 7.-ik helyen állunk a kétperces büntetések tekintetében (130 ponttal), ami meglepően hangzik. A "listát" a Villach vezeti 188 perccel, míg a legszabályosabban játszó csapat (mármint a bírák szemével) a KAC és a Salzburg (96-96 ponttal). Összesen 3 csapat, a KAC, a RedBull és a Volán, aki még nem gyűjtött be idáig 5,10 ill. 20 perces büntetést. Szóval már ez is egy nagyon fegyelmezett csapatra utal. Hajrá Fiúk éljen továbbra is a Fair Play játék!
Remélem ma megtörik a exL1 által is emlegetett TV-s átok és sikerül potokat szerezni az Innsbruck ellen.
M.Lac!
Ebből is látszik, a bírók milyen érdekesen fújnak a Volán ellen. A 2 perceket könnyedén osztogatják, de nagyobb fegyelmezetlenség hiányában többet nem nagyon tudnak.
Remélem a fiúk ma előveszik a gólszerző ütőiket! Hajrá Volán!
Remélem a tv-s közvetítés elleénére ugyanolyan szép számban mennek kiaz emberek mint eddig!!!!! MINDENKI A JÉGPÁLYÁRA!!!
Mekkora mázli, hogy nyomja a tv! :) Ez az első meccs, amire nem tudok elmenni (s remélem az utolsó). Kedden mindenesetre ott leszek ismét! HAJRÁ VOLÁN!
Remélem én is,hogy sokan lesznek a mai mérkőzésen és az október 19-én sokan jönnek Grazba.
Hajrá Volán!
Érdekes dolog azért, a Nemzeti Sport mai számában fotóval hirdeti a sportklub a meccset, a túloldalon található tv-műsorban viszont nem szerepel a meccs. Nem tom hányszori nem-közvetítés után kissé már paranoid leszek az ilyenektől...
Szuper Levente óriási nyereség a Volán számára!
Toki ma biztos nem lép pályára, és 2 hétig sem, ugyanis akkorát kapott, hogy eltört a bordája!. Ennyit a bíráskodásról. Ezt nem vette észre, csak a mi kis apró hibáinkat, amiért azonnali kiállításokat kaptunk.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk.
Most akkor lesz közvetítés vagy nem? valaki gyorsan válaszoljon, mert ha nem lesz haza se megyek hanem inkább elmegyek sörözni.
Azt írja a Sporklub TV honlapja, hogy igen és a programajánlóban is benne van. Viszont biztosat majd akkor tudunk, ha látjuk! Igaz, én nem, mert nekem nincs ilyen csatornám-sajnos!
solaris;ma "potokat"is szerzunk!
Na, adja a SportKlub, ezért köszönet nekik.
(Lédererért meg egy fekete pont :))
4:0 a Volánnak
ollé, ollé, ollé, ollé.... :-)))
Fantasztikus dolgokat látunk!!! :):)
Pont most nem tudok ott lenni, ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
De majd kedden! :):)
Kövezzetek meg, de még csak léderer miatt sem fáj a szívem. Szemmel láthatólag jobban ért a hokihoz, mint a focihoz, amit az aznapi nemzeti sportból mond föl rendre. A Volán meg... fanasztikus!
nullàk tomkelege!imàdom!
Ja, én is pont ezt akartam megjegyezni, kellemes meglepetés Léderer.
fiuk szurkoljatok!8-0ra fogadtam!
A fiúk tényleg megtalálták a gólszerző ütőiket. Hatalmas gratuláció az egész C S A P A T -nak!! Szép volt fiúk! 5-0
Milano69 ez legyen a legnagyobb bánatod hogy 3-al kevesebbet ütöttek a fiúk.
süti beállítások módosítása