HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Tízcsapatos lesz az interliga, ha lesz

2008.07.14. 20:40 F. Kapus

A nagy érdeklődéssel várt hétfői ligaülésen gyakorlatilag semmi nem dőlt el. A csapatok átbeszélték az átbeszélendőket, és megállapodtak abban, hogy legfeljebb tíz csapat vehet részt a hat magyar és négy romániai együttest tömörítő interligában.

Radványi Róbert ligaelnök tájékoztatása szerint "technikai kérdések kerültek szóba, a létszám, a fordulók száma, ilyesmi". A Steaua Bucuresti végül nem jelent meg az ülésen. A ligaelnök tájékoztatása szerint egy utolsó utáni időpontot kaptak az egyértelmű állásfoglalásra. Ha pénteken 14 óráig nem jelzik véglegesen és visszavonhatatlanul indulási szándékukat, nem vehetnek részt az interligában.

De lesz-e egyáltalán interliga? Ezt még mindig nem lehet biztosan tudni, mert a leendő névadó szponzor addig nem nyilatkozik a támogatásról végérvényesen, ameddig az alapvető kérdések nem tisztázódnak a részt vevő klubok részéről. Sőt a szerződés aláírásáig kérésének megfelelően nevét sem szerepeltetjük a jégkorongsporttal összefüggésben. Nem árt megjegyezni, ha nincs szponzor, valószínűleg interliga sincs.

Abban az esetben nyolccsapatos magyar bajnokság lesz, az anyaországi klubokat a két csíkszeredai egyesület egészítené ki.

Márpedig ebben a pillanatban még a reménybeli interligában részt vevő csapatok kiléte sem egyértelmű. Hat magyarországi (FTC, UTE, Dab.extra.hu, Alba Volán 2, Miskolc, Bp. Stars) és három romániai (HC és SC Csíkszereda, gyergyói Progym) együttes szereplése kézenfekvő.

A Steaua meg nem jelenése a Brassó indulása felé sodorhatja az eseményeket. A múlt héten ennek a csapatnak az alelnöke lett a román szövetség elnöke. A korábbi elnök és HC-támogató Kurkó János csapatába tartozó Tánczos Barna rövid időn belül egyértelművé tette, hogy bár le kell mondania a brassói hokiklubnál betöltött tisztségéről, még idén szeretné csapatát az interligában látni.

A jégkorongblog telefonon érte utol Bukarestben Gheorghe Boroit, a Steaua sportklub nagyhatalmú elnökét. Első kérdésünk lényegre törő volt: "Indul-e a Steaua az interligában?" Boroi elmondta, még néhány nap türelmet kérnek. Miért nem jöttek el a mai ligaülésre, hangzott második kérdésünk. "Megállapodásunk szerint a román szövetség új elnöke képviselte érdekeinet ma Budapesten."

Ezután a Steaua elnöke elnézést kért, és jelezte, semmilyen jégkorongos kérdésre nem tud konkrét választ adni. De minden eldől még ezen a héten, érzékeltette.

Információink szerint a Steaua esetleges távol maradása nem jelent kizáró okot a névadó szponzor számára, ettől még támogatná az interligát. A végső válaszra ezek szerint minimum még jó egy hetet várni kell, de most már az sem lenne meglepő, ha csak július végére látnánk tisztán. A bajnokság eredeti nevezési határideje május 30. volt.

56 komment

Címkék: steaua interliga ligaülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És ki hiszi el Boroinak a dumáját?Ezeknek minden második szava hazugság.
jól van, bakker, ha jól látom, minden megváltozott! :)
minden.
:)
így már minden világos!
"Megállapodásunk szerint a román szövetség új elnöke képviselte érdekeinet ma Budapesten"

Valaki dekódolja már ezt nekem legyen szíves!
Vaze: szerintem ez annyit jelent, hogy időt akartak nyerni, és időt nyertek, péntekig
vaze: képviselték az érdekeiket, mert kaptak még időt.
Köszi! Nem nagyon értettem, hogy a megpuccsolt bukarestiek mit értenek az alatt, hogy az interligában az érdekeiket a puccsisták védik majd, akik egyébként ugyanazok, akik helyettük szeretnének elindulni az Interligában...
Szerintem ez a bizánci diplomácia nem nekünk való, de sokkal jobbak ebben ők. Látod, most is hónapok óta az történik, amit ők akarnak...
Steaua egyre nagyobb szarban van.Szerintem nyíltan nem fogják visszautasítani a részvételt.Majd állandóan halasztást fognak kérni,ilyen vagy olyan ügyek miatt,amíg a többiek nem bírják cérnával és kiutasítják őket.És akkor rögtön megvan a bűnbak,aki vagy Tánczos lesz,vagy az MJSZ vagy a csíki csapatok ,vagy mindenki együttvéve,akik aláásták román jégkorongot, amit a román nemzet sportszimbóluma a Steaua képvisel.
Ez az én kissé paranoiás forgatókönyvem.:))
Ez már hihetetlen,a Steaua zsarolja a többi csapatot valamiféle előnyt szeretne kiharcolni,ez világos! a szponzor amennyiben belemegy,hanyagolni kellene a Bukarestieket,játszanak egymás közt!
Muki76 2008.07.14. 20:45:54
És ki hiszi el Boroinak a dumáját?Ezeknek minden második szava hazugság.

Akárcsak a Kurkó esetében.

Akárcsak a te főnöködnek.:))
legalább a mjsz megspórolta a tolmács pénzét! :)
sok hűhó semmiért
Eleve nem lett volna szabad szóba állni románokkal...
Ne románozzzz én már kaptam érte....
még nem tudom, hogy Mario Puzo vagy Joseph Heller mellé helyezzem a Román Jégkorong Szövetség és így az újabb interliga saga-ját, de szórakoztató! Sokat szerintem (most már) nem tudnak ártani, hiszen B-tervnek ott van a nyolccsapatos bajnokság. A menetrend meg már mindenképp csak az utolsó pillanatban fog összeállni...
Erre vártunk napok óta??????
Ha nem jelent kizáró okot a steaua távolmaradása, akkor inkább maradjon távol és jöjjön a Brassó! Azért már jó lenne, ha kiderülne a végleges helyzet, és a csapatok!
Ha nem jön a Steaua és a Brassó lesz helyette akkor javaslom a liga nevének, hogy Unióliga. :-))
Mért mindíg csak a tetü románokkal van a baj? A szeredaiakkal, csonkaországiakkal sosincsenek ilyen problémák, beadják időben a nevezést, elmennek az ülsekre. Nem kéne ilyen kultúrálisan alsóbbrendű, balkáni mentalitású népséggel tárgyalni, mert nem lehet. Aki valamilyen szinten is ismeri azt a népet, az előre tudhatta, hogy ez lesz belőle. Kényszeríteni kellett volna a Steaua-t, hogy májusban döntsön, és nem kompromisszumot keresni. Ennek az lesz az eredménye, hogy az lesz, amit ők akarnak. A szponzor meg nem engedi leírni a nevét? Ebből látszik, mennyire (nem) fontos neki a sport...
Oké! Én eddig észérveket tartottam fontosnak az érzelmiekkel szemben és következetesen a liga pártján álltam. De most már belátom, hogy gyenge dolog ez. Kurkó és színtársulata sokadszorra bemutatta, hogyan lehet lejáratni a legjobb ügyet is a saját, kicsinyes előnykovácsolgatással. Hozzátéve, hogy a legegyenesebb, legőszintébb, legszavatartóbb tárgyaló fél a határ túloldaláról a Steaua volt. Éljen - és amennyire tud, virágozzék - a 6+1 csapatos magyar bajnokág!
Tiszta Vicc.
8 csapatos bajnokság kell és kész, mit szórakozunk itt?!
Most kaptuk a hírt miszerint X csapat kérésére a nevezési határidőt kitolták november 28. Akkor már tényleg el kell mindennek dölnie. Ha nem van még egy december 18-i határidő is amikorra már igazán, de tényleg döntést hozunk. Ha esetleg ez nem jönne össze 2009 február 20-án már becsszóra huzunk valamilyen döntést.
Egyszerűen nem értem mi történik itt !!!????
Álljunk már a sarkunkra emberek ! Ha idén nem, majd jövőre összehozzuk, de ami itt folyik az "vicces" és egyuttal szánalmas.
legar, ha tudnál olvasni, akkor már rég rájöhettél volna, hogy a HC-vel és az SC-vel nincs baj, azok akkor is indulnak a MAGYAR bajnokságban, ha nem indul az Interliga.

Persze akkor nem írhattad volna ezt a fröcsögő kommentárodat. Észkombájn.
Eddig még úgy-ahogy érteni véltem. Arról volt szó, csak akkor "dől a lé", ha a bukarestiek szíveskednek nevezni a ligába. Most már ez sem feltétele a titokzatos szponzornak, akiről már csak az nem tudja hogy kicsoda, aki nem akarja tudni. Ezekután udvarolunk még egy kört a románoknak....
Kedves Radványi Robi, mi folyik itt?
Vajon van e még olyan ország, amelynek válogatottja ellenfelünk lehet jövőre Svájcban és a mai napon nincs másodpercre lebontott, fix bajnoki menetrendje?
Könyörgöm, rendezzünk már CSAK magyar bajnokságot, ha az erdélyi csapatok elfogadják a feltételeket, induljanak és kész.
Az a baj, itt már jó döntést hozni nem lehet, a farok csóválja a kutyát, közel két hónapja!
Palkovicsék Sapporóban kihozták magukból a maximumot, vagy még többet is talán. A palánkon kívül még lenne tennivaló....
Úgy látom,hogy tisztelt hokistársakkal egyetértünk,ne egy román csapat szabja meg mi legyen! Döntsünk végre mi MAGYAROK!
azt kurva ennyit teketóriázni ezen a kibaszott ligán???
lassan már a bajnoikság kezdődik és még nincsen döntés!!!
milyen emberk ülnek abba a röhadt liga székbe???
Hülye ez a "szponzor"? Ha nem fontos neki a Steva, akkor nem mindegy, hogy Interliga vagy Magyar bajnokság?
Hülye ez a "szponzor"? Nem az lenne az érdeke, hogy minél többször le legyen írva a neve?
Hülye ez a "szponzor"? Most akkor van pénze a hokira vagy nincs? Ha van, akkor miért nem áll elő, mondja meg, hogy milyen feltételekkel hajlandó adni, 'oszt' adja? Ha nincs, akkor honnan lenne, ha indulna a Steva?
Hülyék az erdélyi csapatok? Minek nekik Interliga, így nem lehetnek magyar bajnokok, esélyük sincs játszani az Ebel Volánnal...
Nem értem hol itt a probléma péntek határidő akkor eldől h. steua brassó v. egyik se.
Csak azt ne várjuk meg a menetrend kiirásával amíg a Brassó felépíti a stadionját (mondjuk a Brassó az előző szezonban 1 meccsen kapott 5 nél kevesebb gólt :D ).
A jelen helyzet kicsit az mjsz sara nem is a halasztások miatt az végül is korrekt hanem h. elég későn álltak elő ezzel az egész ligabővítés dologgal egy ilyen felkérésről azért nem lehet két hét alatt dönteni, a másik meg hogy nem a köztudottan zűrös Steuát hanem a sportult kellett volna felkérni, akkor a steua lehet hogy csak sértettségből is összekapta volna magát és már most dörömbölne az ajtón hogy az interligában akar játszani.
Engem az érdekelne, hogy mi a sz**t tud vagy igért a Steaua amiért minden kívánságukat lesi a szövetség. Eddig a szponzor miatt loholtunk utánuk, mint egy pincsi ebből a cikkből kiderült, hogy feleslegesen. Én már a szponzorban sem hiszek. A mostani óriási siker után végre elkezdődhetett volna valami, de így ez az egész egy nagy vicc kár, hogy nem tudok nevetni rajta...
mint egy molijer darab
Smits41!

Ilyen "pénteki határidő" már volt jónéhány. A ligabővítés végsősoron nem későn jött elő, mint gondolat. Először ki lett alakítva egy 8+1 csapatos bajnokság, amennyire emlékszem még a menetrend is ki lett dolgozva. Aztán jött az ötlet, hogy jönne még két csapat. Na ez sem lett volna nagy probléma, mert egy menetrendet gyorsan át lehet alakítani, ha nem változtatunk az elveken. Aztán jött az ötlet, hogy ne Magyar Bajnokság, hanem Interliga legyen. Na ez sem lett volna nagy probléma, tök mindegy hogy hívják, az alapszakasz ugyanaz marad, a rájátszást kell kicsit átszervezni. (Itt nem indul az Ebel Volán, viszont van külön magyar bajnoki rájátszás.)
A probléma ott kezdődött, hogy a kedves Steva húzza az időt, ebből is látszik, hogy mennyire odavannak a ligáért, az MJSZ nem áll a sarkára, a székelyek meg a "három milka" meg egyéb hatalmi harcok miatt beállnak a sunnyogók sorába...

Csak olvasom a cikket és csak ámulok (sokakkal együtt). A kérdés az, ki a "szponzor"?
Mert ha.... magyar akkor nem értem mi a túróért kell nekünk támogatni a román jégkorongot, ha román akkor meg mi a túróért a magyar jégkorongot szponzorálja, komolyan ez már pszichiátriai eset. Valóban nézzünk körül "Európában" mindenhol kész menetrend van, mindenki tudja kivel, mikor és hol játszik. Piszkosul kell a pénz ebbe a sportba. De ilyen áron?
A javaslatom: az ilyen szponzor sz*rjon sün két hétig, és húzzon oda ahová idáig is fizetett!!!!!!
természetesen sünt!
Ha érdemben nem tudsz segíteni, akkor csak figyelj, várd a végkifejletet, de ne legyen célod, ártani a sportágnak és az abban tenni akaróknak.
Bántó, sértő megjegyzéseket tenni egy leendő támogatóra nagyon „egyszerű” dolog, s egy biztos, nem könnyítesz vele a kialakult helyzeten. Maradj „Szurkoló”!
Aki úgy érzi, hogy ez a pár sor „inge”, az kezdjen el öltözködni!
Kedves drukker60! Ha a postíró nem írhatja le a szponzor nevét, én sem teszem, de képzelj el egy olyan céget, amelynek mindkét országban van érdekeltsége! Ő a pénzéért nézőket akar! Az MJSZ szeretné, ha sok különböző csapattal mérkőzhetnének a magyar csapatok, így egybe esik a szövetség és a szponzor akarata. Kérdés, meddig kell engedményeket tenni egy, ám annál fontosabb nagyváros csapata felé. Nehéz döntés, amibe beleszólni érzelmi alapon nem szerencsés. (románozás, bunkózás, stb.)
Az érzelmeket nehéz ebből a történetből kizárni, de... A sapporói vb után megnőtt azok száma akik PR fogásként, majd mi is beszállunk, érdemes atámogatásra .. szöveget elnyomták, néhányan el is hitték. Aztán a valóság? Hát nagyon vékony az a szál amin függünk. Elhiszem, hogy a szövetség próbálkozik, de amikor arról volt szó, hogy csekély 3 millát csengessenk be a kasszába a nem magyarországi csapatok, hű de nagy lett a felháborodás, ugyanakkor ennek a sokszorosát fizetik ki légiósokra. Én akkor is szurkoló maradok, ha a nem mondom a "nevét"szponzor idejön és nem csak a csíki csapatokat támogatja, mert mi néhányan nem csak akkor mentünk ki meccsre, ha média támogatott csapat ellen játszott a kedvencünk, hanem akkor is amikor egyszerű meccs volt( és voltunk nagyon sokan, akik mint cél személyek lehettünk volna a "cég" szempontjából). Szóval ezért van az, hogy érzelmileg erősen csípi a szemünket ez a gumicsontként húzható történet. Arról nem beszélve. hogy a leendő liga, milyen mértékben fogja javítani a felkészülésünket a VB-re, a növekedő meccsszámon kívül. Nem akarok vitatkozni és senkit megsérteni, de csak azt szeretném, ha végre a játékról szólna ez az egész, és nem erről ami most.
Valóban idegesítô a Steaua habozása, de aki ismeri ôket, annak nincs ebben semmi meglepô. Ami idegesítô, az a MJSZ határozatlansága.
drukker60! Az ide írogatók jelentős része Sapporo előtt is járt meccsre, így én is, de ez nem jogosít fel semmire. Newton óta is ér fizikusnak lenni, új ötletekkel előállni! Ám nem érzelmi, hanem racionális alapon! Ez a játék, a világ azon részeiben, ahová mi is szeretnénk felzárkózni, elsősorban üzlet és azután sport. Lehet nem szeretni ezt a világot, ám így működik! Ettől még igaz, hogy furcsa, ha egy csapat nem tudja megérteni, mire jó a határidő. Nehéz dolgok ezek...
Hja... Ezt a fajta fejetlenséget sokszor átéltük már itt Csíkban, többnyire a bukarestiek miatt, de aztán tavaly láthattuk, hogy mi (csíkiak) is képesek vagyunk összecseszni a dolgokat. Szerintem nagyon egyszerű a képlet, a Steaua, ha nem nevez be idén, szögre akaszthatja a korcsolyát, jövőre már nem lesz csapata, s már idén is a Sportullal fog szoros fővárosi derbiket játszani. A Steaua nélkül lesz Brassó akkor már idéntől, ahová több steauás játékos fog igazolni, s nagyobb az anyagi-sportszakmai-infrastrukturális perspektíva. A csarnok hiánya persze továbbra is probléma, de akkor legfeljebb három csapat interligabeli hazai mérkőzéseit fogjuk látni a Vákár Lajosban, s hirtelen be fogják fedni a külső edzőpályát is a tehermentesítés érdekében. Az M kezdőbetűs reménybeli szponzort pedig meggyőzik, hogy legyen ez az első év azonnali visszatérülés nélküli befektetés, ami majd megtérül, ha megerősödik-megcsarnokosodik a Brassó, amely hozhatna majd egy ahhoz hasonló a piacot, amit a Steauától várnának. Mert népszerű klub a Steaua ugyan, de szerintem amúgy sem azok körében, akik az M kezdőbetűs reményteli névadó szponzor piros-zöld létesítményeit választanák tankolás céljából.
Morgó kolléga!
Én tudom, hogy ez üzlet, de a "nem mondom ki a nevét" szponzor előbb támogatta az un külföldi jégkorongot (Csíki hoki), mint a hazait. Na ez a bajom ezzel a fajta szponzorálással. Tudom hogy így működik, de miért kéne szó nélkül elmenni e mellett. Nyilván a Steli is sáros ebben, de a határidő az határidő, főleg az üzleti életben. Ha nem teljesíted, akkor pá-pá, vagy ebben az esetben nem így van? Hidd el nem a "saját" fajtámmal akarok vitatkozni.
A reménybeli szponzornak, akkor számít, hogy magyar vagy, amikor a menedzsment céljai ezt kívánják és azt mondják: Védj meg az ellenséges felvásárlástól! Egyébként meg egy nemzetközi hálózat a részvénytársaságából adódó rengeteg különböző nemzetiségű tulajjal.
Az meg, hogy nem a hazai hokit támogatta? Manapság már ez sem számít. A győri ETO kézilbada csapatát az Audi támogatja. Egyáltalán nem biztos, hogy Németországban névadó szponzora lenne bármely csapatnak. Ez ilyen világ! Hogy ez jó, vagy rossz? Nyissunk neki külön postot! :)
Kérésed hamarabb válik valóvá, mint vártad! :-)
Nos, nekünk, közembereknek nem tilthatják meg a pletykálkodást, és ezért MI leírhatjuk a szerkesztőkkel ellentétben, hogy szerintünk valószínüleg a MOL a lehetséges szponzor. Szóval akkor a válasz drukker60-nak:

A MOL Románia, ami a MOL-tól külön cég, külön irányítással, az támogatta a csíki hokit, mert egyrészről üzlet a meccsenkénti 5000 ember(ami régebben meg is volt), másrészről meg a vezetőség csak magyar volt ott is, nyilván magyar a magyart támogatja egy olyan helyzetben, ahol az olá hatalomnak van minden kissebség kiszolgáltatva. Most a MOL, fenetudja hogy hívják hivatalosan, a magyarországi cég, mely tulajdonosa a MOL romániának, ő szponzorálná a közös ligát... Tehát egy létrafokkal fejjebről dőlne a lé, és a bajnokságnak, nem a csapatoknak. Ettől persze a csikiak támogatása nem feltétlen szűnne meg.

És akkor az én véleményem: a kutyát csóválja a farka, a Steaua kedvében jár mindenki, mert ha bukarestet bevonják, az óriási közös piac, míg Gyergyó, vagy Brassó feleannyira sem jelentős. Ezért ők tartanak sakkban, ez egyértelmű. De ezt nem szabadna hagyni, mert nekik is van félteni valójuk. A Steaua hoki szakosztálya már az életbenmaradásért kűzködik, és biztos vagyok benne, hogy ha indul magyar bajnokság, és szigorú nevezési határidő van, akkor neveznek. Nincs más esélyük a túlélésre. Ezt kéne felfogni, és nem hagyni őket, hogy úgy alakítsák a történéseket, ahogy akarják!
Kedves razi!
Az M kezdőbetűs reményteli névadó szponzor piros-zöld létesítményeit az arculattervezők kezdik átalakítani és nem lesz a Regátban sem lesz "ciki" betérni hozzájuk.Mellesleg lehet, hogy közöttük is vannak szép számmal megtévesztett emberek, de biztos vagyok abban hogy a többség már annál magasabb szinten áll, hogy más motivációs faktorok jobban domináljanak egy szolgáltatás igénybevételekor.
hokikori, átalakították egyik-másik kutat zöld-narancs modern formavilágú valamire a MOL-nál, ha erre gondolsz, de rájöttek, hogy ratyi, és visszacsinálják. Marad a szép piros-fehér-zöld!
hokikori 2008.07.15. 12:04:18
gondolom nem ez volt a célod, de ráébresztettél milyen alacsony szinten állok, amikor igénybe veszek egy szolgáltatást és az emóciók is szerepet játszanak....
Kedves geriszu!Az emóciókat nem akarom én kiírtani senkiből ha azonban túlontúl nagy teret engedünk neki akkor ködbe vész az a tény, hogy egy adott külföldi cég romániában adózza le az ott bejegyzett vállalkozása és munkavállalói utáni kötelezettségeit az ottani nemzetiségtől független humán , beszállítói és infrastruktúrális hátteret használja.
Vannak olyan jövedelmi helyzetben lévő embertársaink akik szívesen adnának teret a fogyasztási döntéseiknél az emócióiknak, de más tényezők ezt kényszerűen felülírják és vannak olyan embertársaink akik fütyűlnek mások harsány kiáltozására és trikolortól függetlenül fogyasztanak kedvükre.Ők lehetnek akár még Brassótol délre is a jövőbeni szponzor potenciális célcsoportja.A ráébresztés szándéka pedig távol álljon tőlem, mert a kimaradóknak sincs mit szégyeljenek, hiszen az emóció azért rendkívül fontos építőköve az egyéniségünknek ;) (ez egy mosolygos szmájli a végére)
hokikori 2008.07.15. 14:16:46
köszi, akkor nem is látujuk annyira másképp! :)
most gyűjtöm az energiát, hogy a hokihoz is hozzászóljak :)
Mondjuk az én lelki szemeim előtt az a félmeztelen, félbarna, unintelligens kölyökhorda állt, amikor a Steaua-szimpikre utaltam, amelyhez volt szerencsénk néhányszor a bukaresti jégcsarnokban is. Ők valahogy nem úgy élnek bennem, mint akik a MOL-nál tankolnak, de lehet, hogy tévedek :) Még mindig előttem van, ahogy valamikor 2001-ben az egyik ilyen ghenceai úrfi egyszerűen elővette az izéjét a barátnőm előtt... S aztán a "hazafiak" sorfala között kellett kikótródni a csarnokból rendőri védelem nélkül, mert hát kellett sietni a vonatra... Izgi volt. Jó kis buli lesz, ha mégis beneveznek :)
Nagyon sokan várjuk már hogy jöjjenek velük a szurkolóik is.Jót lehet majd velük bulizni.
SAJNOS A POLITIKA FELÜLÍRJA A SPORTOT IS!!! A SPORTOLÓK NEM IS SZERETIK EZT,NEKIK NEKÜNK AZ A JÓ HA A JÁTÉKÉ A FŐSZEREP,NEM A VEZETŐK MARAKODÁSA! ÉLJEN A SPORT,SPORTSZERŰSÉG, A HOKI.!!!
Vincenzo90, legutóbbi kommentedet kimoderáltam, arra kérlek, semmiképp se folytasd ebben a szellemben.
süti beállítások módosítása