HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem kizárt, hogy mégis interliga lesz

2008.06.09. 21:40 F. Kapus

A magyar jégkorongszövetség elnöksége hétfőn ülésezett. Sok fontos határozat közül a szurkolókat leginkább az első osztályú magyar bajnokság jövő évi kiírása érdekelte. Ebben az ügyben még mindig nem dőlt el semmi.

Az MJSZ komoly szponzorral folytat előrehaladott tárgyalásokat, amely cég a hat magyar és négy romániai csapat részvételével kiírandó interliga létrejötte esetén fektet be a jégkorongba. Ezért nem döntött arról az elnökség, hogy az OB 1-ben vagy a közös ligában szerepeljenek-e csapataink a 2008/09-es szezonban.

Mint ismert, múlt csütörtökön Radványi Róbert ligaelnök a klubok részbeni egyetértésével döntött a romániai csapatokkal folytatott tárgyalások felfüggesztése mellett. Az új szponzor felbukkanása azonban új helyzetet eredményezett. A hat magyar egyesület, a liga és az MJSZ egyetért abban, hogy tárgyaljanak a reménybeli támogatóval. A szponzornál az MJSZ vezetése és a román szövetség ügyeit az ottani kaotikus állapotok közepette ügyintéző Becze főtitkár jár el.

Minden fél érdeke, hogy mihamarabb lezáruljanak ezek a konzultációk. Erre vonatkozó hírekre legkorábban kedd este számíthatunk. Az ülés további híreit következő írásunkban foglaljuk össze, hamarosan.

54 komment

Címkék: magyarország bajnokság ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki lehet az új szponzor, akinek annyira fontos a román piac? Talán a DigiTV?
Könyörgöm... most már tényleg nem tudok mit mondani... Mégis kinek az érdeke ez az egész szerencsétlenség?? Lenne egy nagyon fasza 8+1 csapatos bajnokságunk, erre elcseszik. Kezdünk átmenni MLSZ-be!
Sztem OTP vagy MOL lesz az.
Egyébként az új szponzor, ha valóban egy komoly összeggel támogatná az új ligát, akkor komoly díjazást is lehet összehozni, továbbá ebből lehetne a csapatok utazását is megoldani + lehetne "meccseket venni" a Sport televíziótól.
Így viszont már megérheti a közös liga, aztán talán jövőre horvát, szlovén, stb. csapatok is beszállhatnának.
hat...okosabbak nem lettunk:D...amikor kezdek orulni h a sarkara all a szovetseg h nehogy mar a steaua pattogjon akkor jon ez...:S miert is lenne ez nekunk olyan hu de jo?
Kell a pénz, ezt tartsátok a szemetek előtt. Amíg nem jelentkeztek támogatók az volt a baj, ha jelentkezik, az a baj? Én örülnék ha tényleg lenne egy komoly támogató, amiből lehetne az utánpótlást is támogatni, és akkor nem igazán érdekel az, hogy játszik egy steaua is.
Ugye nem túlzok,ha azt mondom,hogy a szponzor NEM a román hoki miatt adná a pénzét...talán ebből a tényből kellene kiindulni az MJSZ tárgyalásain!
Hajrá Magyarország!
Szerintem biztos, hogy olyan cégekre szűkíthetjük le a kört, akik ugyanazzal a névvel és arculattal vannak jelen mindkét országban. Ezért a MOL és az OTP tényleg esélyes lehet. Bár abban igaza van quitznek, hogy vagy egy román cég, aki itt akar terjeszkedni, vagy egy magyar, aki Romániában akarja eladni a termékeit vagy növelni az ismertségét.
Nemzetközi szinten már nem nagyon van "ki-kinek-a-kije" szponzorálás. Nagyon kíváncsi vagyok.
Én egy szotyolagyárra tippelek!
Szerintem a Digi kilőve, mert nem hiszem, hogy ilyen reklámra lenne szüksége Magyarország-Románia viszonylatban, ha reklámozni akarna inkább azon országok felé nyitna, ahol most kezd el terjeszkedni. A MOL-t én is esélyesebbnek tartom.
Tóni, Alias Laci: csak nem a Mogyi? :D
mogyi jegkorong liga...hmmm:D
a steaua menjen a francba!èn unom màr oket!!van utànpotlàsuk?nincs!van jègpàlyàjuk?a verebek bejàrnak szarni a pàlya kozepère,ez az igazsàg!nem is tudom hogy lehet leulni targyalni ezzel a tàrsasàggal!!!!
ja,ès a màsik dolog bukarestben!vigyàzz a pènztàrcàdra!!!
Azér egyet se aggódj: már több, mint egy éve europolgárok, tehát már rég Párizsban fosztogatnak.
Magyarul meg ne beszèlj,ha meg szolalsz besorolnak az àzsiai nèpek koze ès esetleg ha jol tudsz futni akkor meguszhatod a lincselèst.
Ezzel a megközelítéssel szerintem gyorsan hagyjunk fel.
Érdekes fejlemény... de lássuk csak!

1) Ha az eredeti felállás szerint befizették volna a romániai csapatok mindegyike a 3mFt-ot, akkor nem lett volna baj az indulásuk. Most hogy egy titkokzatos szponzor állná a költségeket, most meg nem tetszik sokaknak.

2) Vajon mit jelent valójában az "előrehaladott tárgyalás"? Ugyanis már június közepe van lassan és ha elhúzódik ez a mizéria, akkor nem lesz kellő idő a szezon tisztességes megszervezéséhez.

3) Tőlem akár Dacia Liga vagy Kolozsvári szalonna liga is lehet a bajnokság neve, csak szűnjék meg végre az anyagi bizonytalanság. Lesújtó visszagondolni az elmaradt mérkőzésekre.
ok.èn utàlnàm ezt az interligàt!!!
vegülis nem is lenne semmi baj, ha nem nekünk kellett volna engedményeket tenni mar az elejetol kezdve. az nem baj ha jon szponzor, jojjon barki, akar csapat akar szponzor csak szunjenek meg a gondok és NE MI pitizzunk masok utan...:S
Hello !
Volt még valami az elnökségin ??valaki??szerkesztők??
Miért magasabb a mérges román? Mert feláll a talpán a szőr!
Pénz beszél (ha van), mindenki más csak ugat! Bocsesz mindenkitől, én nem szeretem ezeket a szábályokat - nagyon nem -, de ez van!
skate!
Volt, folyamatosan nyomjuk, kb. négy posztban, a vége holnap reggel jön.
Így külön-külön tudjuk tárgyalni ezeket.
mbemba!pènz jo,ugatni is jo,bocsesz de szàbàly az szàbàly!!
mièrt nem szabad megnyalni a romàn not?mert a fenekèt hàtulrol elorefele torli!
kedves milano69,

szerintem a kommentjeid eg része nem ide tartozik. Nem szokás itt az ilyen és ehhez hasonló sértő megjegyzések használata. Kérlek, mellőzd őket!

Köszi!
Milano69-et kiraktam egy hétre. Szóltam előre.
Nem tudom már melyik poszt kommentjében hagytam pontosan, de újra kérném azokat, akik a hokit felhasználva román viccezzenek, meg hasonlókat. Hülye és idióta emberek minden nációban vannak és sajnos lesznek is. Úgyhogy a seggtörlős és társait lehet hanyagolni, mert nem ide tartozik. Itt eddig barátságos légkör uralkodott, nem kell a politikai meg nacionalista és fasiszta szítás. Ezt tiszta sportoldal, ahol lehetőleg a hazai hoki fejlődéséről próbálunk elméleteket megvitatni, illetve közösen előrébb haladni. Azt hiszem az ilyen kommentek ezt nem hogy nehezítik, de egyenesen rossz fényt vetnek az oldalra és az oldalt rendesen, rendeltetésszerűen használókra.

Ugyanakkor én már azt is kifejtettem, mit gondolok az interligáról. Ha csináljuk, legyen komoly, megtervezett, előkészített, professzionális. Kapkodva ne csináljuk, csak azért, hogy legyen valami. Nekem semmi bajom a normális emberekkel. De aki egy közös munkát hátráltat, azt sajnos ki kell taszítani a közösségből. Ilyenek a rosszul vezetett klubok, a fejlődni nem akarók, a hatalmi harcista klubvezetők, az uszító szurkolók, és így tovább. Mint ahogy svédországban is kollektíve egész társadalmi szinten elítélik a gyorshajtást, ami miatt nem is igen van igazi svédek között, ezeknek a ligáknak, illetve szurkolói köröknek is meg kell lennie a hasonló "törvényeknek", hogy fenntartható legyen. Ilyenekre gondolok: nem szidjuk a másik szurkolót, ne legyen politikai színtér a sportpálya és környéke(ne legyenek viktorozások és fletózások, meg hasonlók), a nézőtéren minden rendbontót rövidebb-hosszabb(akár örökös) időre eltiltani.... a szakmai irányokat meg már úgyis olvashattátok tőlem :)
Köszi Gromov! Helyes döntés!
A helyesírásomban akad most néhány hiba, illetve lingvisztikai, valamint stilisztikai hiba, ezektől tekintsetek most el :) Fáradtan már ez is szép eredmény
Nyilván ennek a történetnek van egy szakmai és egy pénzügyi vetülete. Azt kétlem, hogy a bukarestiek és a gyergyóiak indulása emelné a bajnokság színvonalát és emiatt indokolt lenne ez a huzavona. Viszont mint tudjuk a "lé" határozza meg a tudatot és a befektetőjelölt valószínüleg nemcsak Erdélyre fókuszál hanem az egész országra. A pénz pedig nagy úr! Izgatottan várom hogy felszálljon a fehér füst a leendő névszponzorral kapcsolatban.
Csak ne mondta volna néhány nappal ezelőtt a Radványi Robi, hogy most már aztán a sarkunkra állunk....
M.Messier> igazad van, de csak a pénzben értek veled egyet. Sajnos látható, hogy még a sappaorói diadalmenet sem hozta meg idáig a kellő szponzorációt a hokihoz. Sajnos! Mindazonáltal ha már úgy alakult a helyzet, hogy be akar jönni egy komoly támogató a körbe (ahogy a cikk is írja) muszáj meghallgatni, mert nem mindennap történik ilyen. Bizonyára a Szövetség sem alamizsna szintű juttatásért engedett a pár nappal korábbi szavából.

Hogy emeli majd e a színvonalat a két említett csapat, egyenlőre nem lehet biztosan kijelenteni. Szerintem a gyergyóiak nem különösebben erős csapat, viszont a Bukarestet kb. a HC és SC szintjére sorolom. A Volán 1.-nek biztos nem lesz igazán komoly ellenfele, ugyanakkor a többi csapat igenis megizzadhat ellenük. A fiataloknak márpedig kell az ellenfél és a meccsszám. Egyébként akár még állandó tv-s közvetítésekre is juthat a pénzből, szóval mi szurkolók is profitálhatunk belőle. Ezért sem írnám le így látatlanban a látszólagos hezitálást.

A "nagyok" biztosan mérlegelik a szponzori ajánlatot és a magyar hoki számára kedvező lépéseket fogják megtenni. Csak abban bízok, hogy nem húzódik el sokáig ez a herce-hurca.
Az egyetlen dolog amitől -nagyon- tartok, hogy káosz és botránysorozatok jellemzik majd ezt az interligát, mivel az alapos, átgondolt és jól működő rendszer kialakításához kevés az idő. Ez pedig nagyon sokat árthat a magyar hokinak abban az évben, amikor éppen elkezd rá figyelni egy csomó laikus is. Az első élményük a hazai jégkorongról pedig az állandó kötélhúzás, sárdobálás és kapkodás lesz. A szezon végére pedig nettó szurkolóvesztés az egy évvel korábbihoz képest.
Ne legyen igazam!
Én örülök ennek a hírnek. Szerintem izgalmas, többszereplős kis liga lesz. Ha másért nem, hát azért jó lesz, mert végre megnyílik egy újabb pénztárca is.
Mert respect Pannon, respect mindenkinek, aki önzetlenül tolta a szekeret, de most már ne csak önzetlenség legyen, hanem becsület és tartás is.
Én ezért látom pozitívnak a fejleményeket.
Hajrá magyar jégkorong, Hajrá Macik!

Más: Minden tiszteletem a blogé. Amióta csak létezik rá vagyok cuppanva, mert egészen egyszerűen profi, naprakész és korrekt. Ezt azért most írom, mert egyetértek "milano69"-et ért retorzióval.
Ezen a blogon végre - hosszú évek óta először - olyan apolitikus körbe kerülhetett az ember, hogy öröm idejárni (kattintani). Nincs helye itt előítéletnek, semmilyennek!
Respect!
szerintem is felébredtek a MOL nál,csapat szponzorálásban Magyarországon nem lépnek de ligát támogatnának, ha ezt kelet irányba teszik akkor még sem olyan vitézek mint három betüs olajos sogoraink akik az MLSZ t szponzorálják gyermekfoci és focipálya épités/felujitás kapcsán 200 Milla forintal az elkövetkező 2 évben.

ami a liga szervezését illeti béna kacsával nem hiszem hogy lehet hosszu távon oly módon tárgyalni hogy következetes intézkedések és zökkenő mentes bonyolítás legyen az eredmény.
"Sajnos látható, hogy még a sappaorói diadalmenet sem hozta meg idáig a kellő szponzorációt a hokihoz."

részben off, de nincs ezen mit nagyon csodálkozni, ha mi magunk puffogtatjuk állandóan, hogy szar a magyar bajnokság és a válogatottban egyetlen itthon játszó játékos sem volt, illetve azt az egyet is félnek vesszük. Egy ilyen semmire sem jó bajnokságra miért adjon bárki is pénzt?
El se tudom képzelni, hogy komoly szponzor 10 nap alatt ilyen fajsúlyú döntést hozzon.

Ez nyilvánvaló időhúzás, a magyar szövetség meg partner ehhez. Szánalmas.
Már én sem vagyok híve annak,hogy most az idén hozzák létre az interligát.Nagyon elsietett valami fog kisülni belőle. Azért,hogy csak 10-15 db. érdekes meccset lássunk a 25-30 helyett,mint csíki drukkernek nem éri meg.Elnézve az OB1-ben induló csapatok igazolásait-Stars=Stele,formálodó Ute,HC,SK-nem is lesz olyan gyenge bajnokság a magyar.És még az itthoniban is csatázhatunk a Steauával(Starral),illetve a Progymmal.
De majd eldöntik a szövetségek és a csapatok.Az ő érdekeik fognak dönteni.
kérdés, hogy mennyi ideje tárgyalnak a szponzorjelölttel. A múlt heti döntés a ligához kapcsolódik, tegnap meg MJSz elnökségi ülés volt. Inkább a klubok képviselőinek kellene elgondolkozniuk azon (hiszen ők alkotják a Ligát és legnagyobb számban ők ülnek az elnökségben is), hogy miért mondanak saját maguknak ellent minden héten.
M.Lac! Egyetértünk, sajnos nem nyílnak a pénztárcák a vb. diadal óta, márpedig ennél többet a jégen tenni nem lehet. Én azt nem értem, hogy a magyar bajnokságra, a két (három) erdélyi indulóval együtt nincs érdeklődés, csak egy bukaresti indulóval. A román hokiban zajló háború, hatalmi harc nem riasztja el a szponzort? Félek, ebből még gondok lesznek. Ne legyen igazam! Talán érdemesebb lett volna a HC és az SC mellett két szlovén gárdát megkeresni és három ország részvételével indítani a ligát.
M. Messier! erre az a válaszom, hogy a tavalyi SC-HC meccsekre szeredában (a döntőtől eltekintve) a kutya sem volt kiváncsi (gyenge félház), de a Steaua mindig megtölti a csarnokot (csilláronlógós teltház). És sajnos nem a színvonal miatt, de ettől még ezt tudomásul kell venni :-)

Btw, erre kiváncsi is lennénk, hogy pl. Fehérváron hogyan hatna a nézőszámra a Steaua :-) A két szeredai csapatra nem sokan voltak kiváncsiak :-)

Én változatlanul fenttartom hogy baromság ez az egész, mert csak arra megy ki hogy ne kelljen fizetniük. A MOL meg megint király volt hogy csak ilyen össz-izé szenvedést tud támogatni meg persze a szlovák hokiligát és a horvát válogatottat.
Milan69-el kapcsolatban meg annyit, hogy a románok sokkal durvábbakat irogatnak a magyarokról, de persze megint magunkat kell retorzióban részesíteni, mint általában a magyarok. Merthogy mindig inkább lenyeljük hogy szivatnak minket, minthogy válaszolnánk. Egyébként nem tartom szépnek egy egész nép ócsárlását de amíg ők nem is akarnak változtatni ezen, nemhinném, hogy egy magyar fórum tagját kéne ezért szivatni. És nyugodtan ki lehet tiltani engem is, de ez az én véleményem. Lehet anyázni, bár az itt szerencsére még sose volt, hál'Istennek. Jó ez így
Hozzátenném, hogy ha csak így van szponzor akkor részemről is oké az interliga, dehát ez nem túl szép egy magyar cégtől...
Zuglozolee: mindenkit a maga tettei minositenek. Igy minket az, hogy itt mit teszunk. Az, hogy masok, legyenek romanok jelen esetben, mit csinalnak es miket mondanak, azok jellemezzek oket. Ha nem igy viselkednenk, talan tudna pozitiv iranyba valtozni a helyzet. Nekem is vannak eloiteleteim sokszor, sajnos, de nem hiszem, hogy egy komplett nep annyira szar lenne, mint ahogy egyesek allitjak. Ott is vannak jo es ertelmes emberek, ahogy itt is. Csak ok nem annyira kirivoan eszrevehetok, mint a rendbontok es hangadok.
egy foirdítás a prosport.ro újságból:
A magyar csapatok és romániai legjobb csapatai megyegyeztek egy közös bajnokság megrendezésében, amelynek a fő szponzora a MOL lesz.

A fő szponzor fogja adni a nevét a bajnoksághoz és fedezni fogja a szükséges költségvetést.

A következő napokban végelegesíti a programot K. Zoli, a MJSZ főtitkára, a résztvevő 10 csapat pedig be kell nyújtson egy előzetes költségvetést, ami a főszponzornak prezentálva lesz.

A hc, sk, gyergyó, steaua két fronton fog játszani, az otthoni bajnokságban és az interligában.

Januárban-februárban befejeződik az interliga, ami után a csapatok játszhatnak a saját bajnoksguk rájátszásában. Az azonos országbeli csapatok interliga eredményei a saját országos bajnoksgáukba is bele fog számítani.
ez így rendben van!!!
Lassan abba lehet hagyni a sopánkodást és össze kell szedjük magunkat (Ute, ftc), mert csúnya eredmények fognak születni.
Most a dabot, starst, macikat kevésbé féltem. Magukhoz képest szerintem mind3 csapat jól fog szerepelni.
A szponzorációról.

Többen írták, hogy a csodás eredmények ellenére eddig nemigen mozdultak a nagynevű, komoly szponzorok. Az ilyen kaliberű cégeknél szerintem éves költségvetés van, amihez tartják magukat, beleértve a jóváhagyott támogatásokat. Év közben ha tudnak is egy adott határon belül reagálni, az nem két perc. Biztos vagyok benne, hogy a nagy szponzorok közül is felfigyeltek a sapporói diadalra, de kb. mostanra dőlhet az el, hogy JÖVŐRE be akar-e szállni a hokiba, vagy nem, mert most kezdik multiéknál tervezgetni a jövő évet. Szándéknyilatkozatok, átcsoportosított pénzek persze lehetnek, és szerintem most is valami ilyesmiről lehet szó.

Plusz az ilyen támogatók szeretik a rendet és a kiszámíthatóságot. Ezért sem kellene túl sok érzelmi töltést belevinni az interliga kérdésbe.

Remélem a Steua és a Fradi gondoskodni fog a magasabb vérmérsékletü szurkolóik ráncba szedéséről és erre odafigyelnek a MOL-nak leadandó költségeik tervezésekor.Jó lenne ha a mi sportágunk nem a botrányok miatt szerepelne a médiában.
Remek volt a szlovákok elleni mérkőzésen a Budapest Arénában a hangulat.Egymás mellet szurkolt szlovák és magyar drukker és a végén mind a két csapat vastapsot kapott mindkét szurkolótábortól.A mérkőzések előtti himnuszokat ( ha egyáltalán) javaslom csak a magyar vonatkozásu mérkőzéseken megtartani.Az interliga meccseken jobb a békesség.
Mefontolásra ajánlom az interliga magyar anyaországi vs. nem magyarországi csapatok küdelmeinek a komolyságára való tekintettel az alábbi idézőjeles mondat átgondolását:
"Az azonos országbeli csapatok interliga eredményei a saját országos bajnoksgáukba is bele fog számítani."
Miért nem tekinthető az interliga alapszakasz végeredménye után a táblázatból eltávolított nem magyarországi csapatok utáni rangsor a rájátszás alapjának.Az első két csapatot kivéve a 3. 4. 5. és 6. csapatok futnak még egy kört a kiadó egyetlen helyért.
Ma ez az info volt a Gyergyó oldalán:

A jövőt, a terveket is vázolták. Eldőlt, mégis lesz magyar – román közös bajnokság hat magyarországi és négy romániai csapattal. Két fronton indul tehát a Progym. Borsos Attila mellé olyan játékosok kerülhetnek, akikkel fel lehet venni a harcot a nagy ellenfelekkel. Molnár Szabi mellett lesz még egy jó szlovák kapus – ez nagy terheket vehet le kapusunk válláról. Marad Hopkovic és Koniar, jövő héten a Szokol Kievtől érkezik két ukrán játékos. Hét légiósa lesz a csapatnak. Dusan Kapusta kijelentette: a magyar bajnokságban a negyedik helyért, a hazai mezőnyben a döntőért harcolhatunk!
A Fradi és a Szteli bajkeverőinek ráncbaszedésében erősen kételkedek. Miért éppen idén sikerülne?
A Fradi huligánjai sikeresen távoltartottak egy csomó szponzort a csapattól hosszú időn át. Nem hiszem, hogy most hirtelen megértik, hogy mennyit ártanak a csapatuknak a balhékkal...
Lakota, én is így látom. Talán a megfelelő büntetés számukra egy Fradi-Steaua fúzió lehetne... :D
Baromi érdekes, hogy a román csapatok vezetői eldöntött tényként kezelnek olyan dolgokat, amik még nagy valószínűséggel nem dőltek el. A hétfői elnökségi ülés utáni közlemény még csak lehetőségről beszél, amit aztán a kiváló Steaua és Progym vezetők igényesen tényként megjelentetnek újságban/honlapon. Talán az sem véletlen, hogy ez a két klub nem érintett a magyar bajnokságban. Ez az egész MOL-os információ is Csíkból szabadult el. Elég nehéz lesz azért így egyfelé menni, hogy mindig van néhány nagyokos, aki képtelen befogni a száját, amikor be kellene, és nem mondja, hogy mit akar, amikor meg mondani kellene.
süti beállítások módosítása