HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újabb három komoly játékos a Starsban

2008.06.06. 15:18 F. Kapus

Három újabb névvel bővült az OB 1-ben az Érsekújvárral közösen induló Bp. Stars játékoskerete. Egy junior- és két felnőtt válogatott, egy ősdunaújvárosi és két ősújpesti, egy kapus és két hátvéd költözik a káposztásmegyeri klubhoz.

Kangyal Balázs klubigazgató megerősítette a jégkorongblog kommentjei között olvasható információkat, sőt kiegészítéseket is tett. Az UTE 28 éves, hétszeres válogatott védőjével, Szajbert Krisztiánnal létrejött a megállapodás. Szintén szerződnek, várhatóan e hét végén, az ország egyik legtehetségesebb utánpótláskorú kapusával, az ifjúsági és a junior válogatottban is szerepelt Rajna Miklóssal. Az 1991-es születésű fiatalember a Dab.extra.hu-ból érkezik. Rajna egy korábbi cikkünkben is éreztette, maradása attól függ, lehetőséget kap-e Újvárosban.

Még nem egyeztek meg a felek, de tény, hogy az UTE 20 esztendős hátvédje, Szirányi Bence is a Starsnál gyakorol, mi több, jó eséllyel oda is igazol. Az egyszeres felnőtt válogatott a szakemberek szerint korosztálya egyik legjobbja.

A klubigazgató jelezte, jövő szombaton tartja az egyesület az évzáróját, akkor majd sajtótájékoztató keretében mutatják be a Starshoz igazoló további játékosokat.

23 komment

Címkék: bajnokság átigazolások ob 1 nz stars bp. stars

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az az érzésem, még egy két hasonló igazolás (az idegenlégiósokat még nem is ismerjük), és a Stars simán elődöntős.
ezek utan nekem hatarozottan az a benyomasom hogy az UTE szethullo felben van nem tudom kik fognak jatszani ha csak 5+1 legios lehet mit csinalnak ifiket fognak jatoszodtatni??
hat de ifibol sincs sok....
Ugy nez ki, hogy Stars elozni fogja UTE-t, Fradit, es talan a Miskolcot is.
Nincs bennfentes UTE-s a kommentelők között? Amikor Ancsin volt az edző egész formás kis csapatuk kezdett alakulni. Azóta viszont egyre lejjebb zuhannak, ahelyett hogy fejlődnének. Miért?
Kedves Morgó Muki!
Nem vagyok UTE-s, de még emlékszem, amikor egész formás kis csapat kezdett alakulni, akkor Eduard Giblak volt az edző. Vele 2. lett a csapat a bajnokságban. A zuhanás akkor kezdődött, amikor ő elment.
Köszi a bloggot F.Kapus!
Így teljesebb a kép.
Szerintem ,ha sikerül a kis Rajnát megszerezni tényleg ottlehetnek a befutók között!!:))Mert hát ugye így kezdődik:Végy egy kapust....
Márpedig ,ha Miki megkomolyodik,bátran merem mondani ,nagyon jó kapus lessz.))
egyrészről örülnék hogy a stars ennyit erősít, mégiscsak színvonalas bp-i csapat lesznek (sztem a mostani keretük már jobb a dabénál) az meg kell, de nem az volt a koncepció eredetileg hogy lesz egy légióssor a többi meg saját nevelés? jelen állás szerint, ha lesz légióssoruk,a juniorok a negyedikbe jutnak, aztán kampó. Másrészt meg sajog a szívem hogy az újpest atomjaira hull és látszólag senki nem tesz ellene, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ahol van pénz hogy tudnak ekkora züllést létrehozni cirka két év alatt. Szajbert is meg Szirányi is ősújpesti ezer évbe ott vannak, szajbi válogatott is volt,a tesója is ott játszik, szirányi 20 évesen szintén bekerült már cortina kalapjába, nagyon tehetséges. Ha ők elmennek az azt jelenti hogy nem kicsit lehet szar hangulat arrafelé...
Mi van Újpesten???
Szajbert is elment...
Ez nem lesz így jó fiúk
Ha a Stars ennyire komolyan veszi, és ugye még nincs vége, akkor is jönnek még szlovák légiósok?
U.N. Owen barátunk jóvoltából egy érdekes cikk fordítása jelent meg az Index fórumán. MIvel közérdeklődésre tarthat számot változtatás nélkül másolom be ide. Kiemelném, hogy egészen másképp nyilatkoznak a célokról (Extraliga, farmcsapat), mint ahogy előzőekben elhangzott... Tehát az idézet:

"Az Érsekújvár honlapján (www.hokejnz.sk) pár napja megjelent Frantisek Sucharda klubelnök közleménye. A felnőtt csapattal kapcsolatos rész:

Pred novou sezónou, hokejnz.sk

Az új szezon előtt

A szezon befejezése után az anyagi problémák megoldására összpontosítottunk, amelyekkel 2007 végén szembesültünk és az idei év elején is folytatódtak. Miután a városi képviselőtestület jóváhagyta a költségvetést, márciusban végre fellélegezhettünk és fokozatosan rendezzük adósságainkat, hogy a következő szezont tiszta lappal kezdhessük. Bízom benne, hogy a szurkolók nem fordulnak el tőlünk, ahogyan a szponzorok és senki más sem, akinek fontos az érsekújvári hoki. Ahogy már korábban megjegyeztem, kis klub vagyunk és minden segítség jól jön, legyen az anyagi segítség vagy önkéntes munka a klub ügyeinek intézésében.

A szezonkezdet az egyes kategóriákban a következő idényre való intenzív felkészülés jegyében telik. A felnőtt és a junior csapatot is vezetőedzőként Peter Satin irányítja majd a következő szezonban és a felkészülés már teljes gőzzel folyik. Az új szezonban a tervek nagyon szerények, az anyagi lehetőségekből indulunk ki. A fő cél a bentmaradás az 1. ligában és az, hogy minél nagyobb számú saját, ismétlem saját nevelésű játékos kapjon játéklehetőséget. Természetesen ha a klub anyagi helyzete szponzori pénzek érkezésével javul, akkor a terveket menet közben a lehetőségekhez és a szponzorok elvárásaihoz igazítjuk. A következő idényben az FTC-vel való együttműködés nem folytatódik további időszakra. A Budapest Stars csapatával írunk alá együttműködési megállapodást a felnőtt kategóriában is. Az FTC nem mindent teljesített, amiben megegyeztünk, és egyidejűleg szakítás történt az FTC és a Stars között (a Stars volt az FTC utánpótlása), ezért választanunk kellett. Mivel az együttműködés a Starsszal többé-kevésbé komoly hiányosságok nélkül már több mint 2 éve tart, hiszem, hogy helyesen döntöttünk. A Stars öt játékost garantál a felnőtt csapatunkba és az összes korosztályos csapat kiegészítését a 4. osztálytól a juniorokig. Mint első fecske a felnőtt csapatban fog játszani Kangyal Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya, amely idén feljutott a VB A-kategóriájába. Ez a tapasztalt játékos lesz az NZ Budapest Stars arca - ezen a néven fogunk játszani Magyarországon az OB I-ben, és a HK Nové Zámky csapatáé is az 1. ligában Szlovákiában. Kangyal Balázs feladata kiválasztani azt az öt magyarországi játékost, akik jelentősen erősítenék a HK Nové Zámky keretét. A következő szezonban sem fogunk valamelyik extraligás csapat farmcsapataként szerepelni az 1. ligában. A Nyitrának megvannak a maga problémái és a többi klubtól túl messze vagyunk. De mindenről folynak a tárgyalások, még minden megváltozhat. A feltételünk az, hogy a mi számunkra is elfogadható legyen a dolog, nem leszünk senkinek a vazallusa és nem hagyjuk, hogy bárki a falhoz szorítson minket. Az együttműködésnek az a lényege, hogy mindkét fél elégedett legyen."
Két önálló fél kölcsönösen kedvező megállapodást kötött. Azok a válogatott játékosok akik nem játszanak az EBEL-ben, így megfelelő számú mérkőzésszámhoz jutnak. Mindkét klubnak jó egy ilyen együttműködés. Az hogy szezon végén hol áll majd a Nove Zamky azt meglátjuk.
Mindenesetre MeLa, nem kell nagy "leleplezésre" gondolni a cikk közlésével.
Ice cube: valóban így van. Rosszul fogalmaztam, elnézést... Egy kicsit rossz érzésem volt, mikor megláttam, mert az elmúlt szezon előtt az NZ hasonló drámai felhívást tett közzé a pénzügyi helyzettel kapcsolatban.
MeLa : köszönöm, így már nem lehet közöttünk félreértés.
Ugyanakkor ez is jelzi, hogy csodálatos sportágunkban mindenhol lehetnek pénzügyi nehézségek.
Tehát a Zvolenes farmolás kamu...
Ez ma jelent meg egy állítólagos sajtótájékoztatórol:
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184848&
Az említett svéd Björn Wallberg valyon megegyezik a következő játékossal?
www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=30904
Elnézést (vajon)ly=j már többedszer.
Hokikori: nem, nem ő az. Egy kis türelmet kérünk.
Annál is inkább, mert a linkelt Wallberg jövőre már aláírt a svéd harmadosztályú Rönnängs IK-hoz állítólag.
Inkább a Holéczy tavalyi csapatának kapusára gyanakszom.
süti beállítások módosítása